Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tu şi eu. Poem în doi. [ Berry şi Snowy ]

#1
Păi, după mult timp, m-am hotărât şi eu să postez un nou fic. E în colaborare cu Snowy < 3 . Sper să vă placă şi toate cele; aştept critici constructive. Eu povestesc din partea fetei, ea a băiatului. >:d<


Tu ÅŸi eu.
Poem în doi.

~ P r o l o g ~


Trădare

Un jurământ sacru uitat,
Un jurământ de iubire pierdut,
O inimă frântă arzând,
Lacrimi cad pe covorul pătat . . .
De sângele - i roşu.

Numai nişte amintiri mai dansează
Pe dulcele sunet al pianului rămas.
Dar o fetiţa blondă, cu chipul plăcut şi pielea albă,
încă mai plânge şi strigă
ca mama ei să se strezească
din somul ce - a cuprins - o.


I


Uneori, sunt de părere că şi - n propria - mi viaţă,
joc rolul unui personaj secundar dirijat de un păpuşar nebun . . .
Doar gândul la tine mă mai face să vreau să trăiesc,
Chiar dacă tu nu ştii ce simt eu.
* * *


Mama a fost balerină. Foarte graţioasă şi frumoasă, cu ochii ei căprui, părul blond şi pielea ca de porţelan. Dar a murit acum treisprezece ani, când eu încă eram prea mică pentru a-mi da seama de ce se întâmplă în jurul meu.
Şi de atunci, de când am văzut cum tatăl meu, propriul meu tată, persoana pe care o admiram cel mai mult în lume, a omorât-o pe mama într-un moment de gelozie în care băuse prea mult, mi-am jurat că voi fi puternică. Când am văzut că bărbatul care mi-a dat viaţă s-a sinucis, după ce a omorât-o pe femeia pe care o iubeam foarte mult, am ţipat, am strigat, am implorat şi m-am rugat să se trezească, să nu fi murit nici unul din ei şi totul să fi fost doar un coşmar urât. Genul de coşmar din care te trezeşti urlând, dar apoi vine mama ta şi visul urât dispare. Dar problema era că eu nu mai aveam mama, a mea murise.
La scurt timp, după ce nişte rude îndepărtate au avut grijă de înmormântările lor, unde totul s -a desfăşurat mai mult ca la o petrecere decât la pomană ( doar erau o celebră balerină şi un talentat, faimos pianist ) şi cei peste o sută de invitaţi s-au îndopat ca porcii şi nu le-a păsat că doi oameni, doi semeni de-ai lor au murit, s-a pus problema unde voi sta. Parcă eram mai puţin importantă decât o bucată de carne. Bine că şi-au amintit de mine. Doar nu puteau să mă uite, nu?
Câteva rude apărute de nu ştiu unde au vrut să mă ia în grijă, acum dându-mi seama că ma voiau mai mult pentru moştenirea mea, dar din fericire pentru mine, m-a luat tanti Anna, cea mai bună prietenă a mamei. O femeie minunată, care în cei peste zece ani de când stau cu ea m-a iubit la fel de mult ca pe fiul ei.
Iar acum, la vârsta de şaptesprezece ani, familia mea este constituită doar din tanti Anna şi Ryan şi sincer pot să spun că am tot ce-mi trebuie ca să trăiesc o viaţă normală.

Mă duc la oglindă, unde mă privesc timp de câteva minute bune în ea. Nu sunt Miss Univers sau ceva de genul ăsta, dar pot să spun că arăt destul de bine. Poate chiar foarte bine. Sunt narcisită şi nu mi-e teamă să recunosc; atunci când nimeni nu te laudă din invidie, e bine ca măcar tu să ai o părere bună despre tine.
Am părul blond, puţin ondulat de la natură şi din această cauză nu folosesc ondulatorul, nu am nevoie de el şi sper să nu trebuiască niciodată să-l folosesc. Ochii albaştrii sunt singura calitate pe care o moştenesc de la el, bărbatul care mi-a dat viaţă, dar nu pot să-i spun ' tată ' după ce mi-a luat dreptul de a avea o familie formată de mine, de el şi mama mea.
Am în jur de un metru şaptezeci şi sunt mulţumită de înălţimea mea. Astăzi port o rochie albă până la genunchi, înflorată, fără prea mare decolteu. Nu-mi place să-mi expun prea mult din corp; mi se pare lipsit de bun gust atunci când unele femei se îmbracă cu fuste mult prea scurte şi cu un decolteu până la buric. Oribil.
Ies din spaţioasa mea cameră, după ce îmi iau ghiozdanul, doar merg la liceu, iar apoi mă îndrept spre bucătărie, unde îl văd pe Ryan ( minune, s-a trezit înainte să merg eu la el şi să ţip ) la fel de frumos ca întotdeauna. Brunet şi ochii verzi, o rară combinaţie, sau cel puţin pentru mine.
- Hei, pitic, nu ştii unde e mama? mi se adresează cu aceeaşi voce senzuală dintotdeauna, folosind apelativul pe care mi l-a dat la şase ani, în timp ce mănâncă un măr verde.
- Păi, scuze dacă nu sunt la fel de înaltă ca tine, picioare-lungi, dar dacă-mi amintesc eu bine, e mama ta, ar trebui să ştii. Oricum, a plecat ieri seară, înainte să ajungi tu beat acasă.
- Unde a plecat?
- Să se mărite, na ! A spus că se întoarce peste vreo două săptămâni, are nişte treabă. Să nu-mi spui că ţi-e frică să rămâi singur cu mine? Doar nu o să te violez.
- Nu de asta mă tem, mă tem să nu se întâmple exact opusul.
Cred că am înţeles eu greşit, nu? Încerc să spun ceva, dar mă opreşte înainte să deschid gura:
- Apropo, Emily, spune-i profului că azi nu vin la şcoală, inventează şi tu ceva, spune-i că am luat gripă sau ceva.
- Bine. Ne mai vedem.
Şi uite aşa îmi încep eu ziua.
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#2
Well sal'tare încep eu se pare.
Pot spune că titlul m-a atras în mod special, a fost foarte bine ales. Prologul la fel a fost foarte frumos nu am nimic de comentat. Descrierea este bună, dialogul a fost simplu dar nu mi s-a părut sec, acţiunea nu mi s-a părut grăbită, iar naraţiunea a fost bună. Greşeli nu am văzut, nu m-am uitat după ele aşa că nu ştiu dacă au fost.
Ideea nu mă pot pronunţa asupra ei încă. Cam atât aştept nextu spor la scris şi multă îmaginaţie. Bye, Bye dragelor.

P.S. Primaaa

#3
Am zis că abia aştept. Oh, dar nu-s prima. T^T
En fin. ÃŽl ador pe Ryan. <3 El al meu. Brunet ÅŸi ochi verzi ? * nu cumva a fost ideea ta Berry ? *
Iaiii, şi Emily e o scumpă. :3 Îmi pare rău prin ce a trecut. -.- Dar, există şi un dar Ryan e aici, nu ? ;> Etto, amore tu ştii deja că îmi place cum scrii deci nu am nimic să-ţi reproşez. Also, greşeli nu au fost. Sunt sigură. Dacă a găsit cineva, atunci să mă dea în judecată.
Îmi place cum îi spune " hei, pitic ". Da' îmi aduce aminte de fratemiu. :-l
Ehee, baiatu'-i cu băutură ? Tsk, tsk, tsk.
Snowy ? Unde eşti ? Vino cu next-ul ăla.
Baftă sweethearts *hugs*

punct.

#4
Hey fetelor! >:D< First, valabil pentru Snowy... un nou fic ?! O.O
"Doar nu o să te violez." - Eeh, nu stiu la ce sa ma astept..[-(
But, sa revin la idee. Imi pare orginala. Deci titlul ma atrage,. este bun :X Si inca o chestie ce-o ador : Prologul de la inceput. Ma bucur ca ati ales sa-l faceti in versuri. Astfel, suna mai simplu, dar minunat.. ;)
Girls, va astept. :*

#5
Mere verzi? Mie imi plac cele galbene :>
Asaaa pai tre' sa incep cu prologul, da? Imi place, nu pot sa zic ca nu, e ceva diferit. Dar sa faceti astfel incat ce am inteles noi din el sa aiba legatura cu fic-ul pentru ca asta e important.
Titlul e iarasi foarte placut. Ma intreb cine l-a ales.
Fataaa nu imi pare extraordinar de narcisista. Daca e, o sa vedem in capitolul urmator mult mai bine. Dialogul, fetelor, va rog, nu fugiti de el, e chiar o tampenie. Daca vad ca nu mai folositi nu mai comentez nici un capitol, promit. In rest, greseli nu am vazut, diacriticile...au fost in regula. O singura chestie. De ce lasi acel spatiu de exemplu cand scrii asa: s - a? Care e faza cu asta? Capitolul arata foarte urat, parca e tot cracit. Pe bune, incearca sa renunti la scrisul asta.
Bun, astept urmatorul capitol.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
Hey! Se pare ca ajung cam tarziu, nu? Oricum... m-a atras foarte mult titlul. Mi se pare chiar foarte bine ales si este chiar foarte frumos atunci cand rostesti aceste cuvinte. La descriere stai foarte bine, desi eu sunt de parere ca inca ar mai fi loc de mai bine. Naratiunea si ea este chiar ok, adica mi se pare mult mai buna decat descrierea, acel prolog este chiar foarte original ( parerea mea ) , iar actiunea mie sincer chiar nu mi se pare foarte grabita, desi parca o simt doar un pic fugarita. In legatura cu greselile de tastare, chiar nu am ce comenta. Sincer nu am vazut nici una. Si a mai ramas dialogul care eu nu il consider sec, dar ar mai trebui adaugat. Chiar nu are rost sa fugi de el deoarece la un momentdat tot trebuie sa vina si randul lui, iar atunci nu vei sti cum sa-l abordezi, intelegi? Asa ca eu sunt de parere sa incepi chiar din primele capitole, astfel sansele sunt mult mai ridicate sa intelegi cum sta treaba cu el.
So... sper sa ma anuntati si pe mine cand puneti next-ul, ok?
Bye bye :bye:
[Imagine: 2rcpz12.jpg]

Cincizeci de minute ne despart privirile. Mă doare să te văd mereu atât de distant faţă de mine. Cu ea eşti simplu tu, cu mine de ce nu ai fi? Mă laşi să sper că într-o zi vei putea să-mi vorbeşti aşa cum şi eu încerc să îţi arăt că ţin la tine, dar eşti atât de orb încât nu vezi dincolo de această ceaţă densă pe care ai creat-o de unul singur. Flacăra ce trăieşte-n mine devine din ce-n ce mai puternică cu fiecare privire, cu fiecare literă pe care mi-o rosteşti, dar îmi este frică. Frică ca într-o bună zi această scânteie să se stingă în mometul în care te voi vedea de mână cu ea. Îţi cer un singur lucru, te implor nu mă lăsa în urmă. Nu mă lăsa să fiu doar o umbră a trecutului...

#7
Hmmmm ^.^''.
Din anumite motive personale [ prefer să nu le spun ] şi faptul că mai am trei ficuri începute şi nu am timp să scriu la toate [ nu am idei pentru toate patru ] renunţ la acesta.
În caz că cealaltă autoare doreşte să-l termine singură, nu are decât ^^. Alegerea e doar a ei. Mulţumesc pentru înţelegere. Succes! Orice decizie vei lua.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Poem contest!! Mizantropul 1 1.996 05-08-2011, 05:58 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Drum nestrăbătut ; Snowy. & AlerimxD SnowFlake. 51 14.156 18-01-2011, 07:01 PM
Ultimul răspuns: AlerimxD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)