Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica

#1
Buna m-am hotarat, ca sa postez si eu un fic la care voi colaborea cu surorile mele mai mici Michiyo si YumiYumi, sper sa va palca fiecare face din prespectiva personajului ales de ea. Sper sa va palca :) :*:X
Diclamerul: nici unul dintre numele sau persoanele - in afara de cele inventate de mine - care vor aparea aici - referindu-ma la formatia RBD si altele al caror nume vor fi scrie - nu imi apartin si nu am nici o cunostinta mai multa, fata de ce gasesc pe net


Episodul I- Partea I

Spania, Madrid

Elvira: Primele raze de soare se asează pe ochii forțându-i să se deschid.Ploapele se desprind una de alta, arătându-mi ochii negri inchiși.Maă frec la ochii și m-ă ridic din pat.Mă indrept spre baie ai îmi fac siesta de dimineața și îmi fac un duș.Ies din baie după aproximativ douăzeci de minute,doar cu un prosop de culoarea strugurului copt. Mă îndrept spre dulap de culoarea cireșului, iar de acolo scot o fustă roșie,un tricou mov spre roz.Iau peria și încep să-mi pieptăn părul de culoarea focului,lung până la posterior.Termin de pieptănat părul și îmi scot din cutia de bijuterii de culoarea roșie și barele argint.Îmi scot de acolo un lănțisor din aur cu o piatră din diamnat, o pereche de cercei și o brătară tot din aur.Culoarea unghiilor mele erau de culoarea focului.Aud un ciocănit la ușă și spun doar un cuvant.
-Intră. Spun eu,iar persoana care a bătut la ușă a intrat în camera mea,de culoarea strugurului și a mierii.Mă întorc spre persoana care a intrat în camera mea.Femeia care a intrat nu era alta decât mătușa mea.
- Văd că ești aproape gata, Elvira.Îmi spune ea.
-Da,tia. Mai am să mă machiez și să mă încalț.
-Ok,atunci te astept jos,iar bagajele sunt deja la parter. Dau din cap, iar aceasta coboară jos. Aceasta era mătușa mea Saya, este în vârstă de 29-30 de ani, părul îl are roz,este o persoană foarte draguță și prietenoasa.Dacă tot am prezentat-o pe tia ,cred că e timpul să mă prezint și pe mine. Bună, numele meu este Kourigatsu Elvira Maria.Am 16 ani, ochii mei au culoarea racului atunci când este fiert.Părul meu este roșu ca focul.În prezent locuiesc in Madrid,Spania împreuna cu mătușa mea. Copilăria mi-am petrecut-o tot aici,dar sunt originală din Tokyo,Japonia.Acum, eu și tia ne întoarcem în Bucuresti, Romania, acolo unde locuiesc părinții mei și surorile mele mai mici, pe care nu le-am mai văzut de mult. Mă încalț cu o pereche de cizme cu toc cui de culoarea neagră.Îmi iau geanta și cobor jos.Când cobor scările pașii mei se auzeau prin toate vila.Ajung în fața ușii de la intrare,iar eu mă întorc spre casa în care mi-am petrecut copilăria.Mă îndrept spre limuzina de culoarea laptelui în care mă asteapta mătușa mea. Intru in limuzina și mă asez lânga tia.Mașina pornește , iar eu eram cu privirea spre geamul din stânga mea uitându-mă la un peisaj.
-Elvira , ești bine ? mă întreaba tia.
-Si,tia. Î răpund eu în spaniola.
-Bien, mi quierido . Am vorbit cu părinții tăi , iar surorile tale nu știu că tu ești sora lor mai mare , și in vilă mai locuiește o trupă de rockeri , care au fost prieteni cu Miyone și Yumi din copilărie. Guild se numeste , îmi spune ea.
-Miyone a fost întotdeauna o fată foarte nebună și puțin plecată pe altă planetă din câte știu eu din spusele tale , mătușico.
-Da , ai dreptate scumpo. A...vroiam să îți spun că cei din trupa ta te așteaptă la avion , zborul nostru va fi liniștit și nu știe nici un reporter de plecarea ta.
-Atunci , mă bucur că putem avea un zbor liniștit.
Priveam în continuu pe geamul de la limuzină . Mașina a intrat pe aeroport în liniște , iar aceasta a oprit când am ajuns la avion. Coborâm din ea și mergem la avion . Ne urcăm în el , iar acolo îi vad pe cei din trupa mea. Ar fi bine să-i prezint și pe ei , nu? Prima era Anahi , avea 17 ani , părul blond și puțin ondulat la vârfuri , ochii verzi . Maite are părul negru ca cea mai întunecată noapte, iar ochii de aceeași nuanță. Are 18 ani . Christopher avea 19 ani și era cel mai mare dintre noi. Avea părul roșu făcut țepi scurt , ochii căprui. Cristian , era foarte nebun și cel mai serios dintre noi , avea 17 ani parul negru și ochii verzi . Nu în ultimul rând ultimul membru al trupei sunt nimeni alta decât eu. Numele meu de scenă este Dulce Maria adică Elvira Maria dar mătușa a vrut să fiu Dulce Maria ca să nu își dea fanii seama că fac parte din faimoasa familie Kourigatsu . Noi ne întoarcem în România pentru a susține un concert la Arenele Romane. Parcă așa se numea locul în care vom susține concertul. Culoarea avionului era de un albastru șters , iar pe el era desenata floarea mea favorită , trandafirul roșu . Ne-am pus centurile de siguranța iar avionul a decolat . Următoarea oprire : București , România .


Acum cateva poze cu personajele.
http://2.bp.blogspot.com/_xNzse6odtgs/S-...-maria.jpg : Eu
http://poveste.jocurilemele.ro/wp-conten..._anahi.jpg : Anahi
http://mirceaeliade.wikispaces.com/file/....02.06.jpg : Maite
http://static.mojvideo.com/foto/rbd-chri.../22724.jpg : christopher
http://fabiolarbd.blogspot.es/img/poncho.jpg : poncho
http://files.myopera.com/christianlover-..._thumb.jpg : Christian
Dictionar:
Tia= matusa
Si,tia =Da matusa
Bien, mi quierido = Bine draga mea

acest a fost primul capitol sper sa va palca m-am straduit din rasputeri asa ca sper sa va placa. Si scuze c ae scurt.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#2
In primul rand vreau sa spun cate ceva despre poze. Ar si trebuit sa le pui pe cele originale, trebuie sa modelezi adevarata poveste, aceasta este sectiunea in care ai intrat, si nu are disclamer ( la DT se pune, deci si aici deoarece RBL este ceva adevarat si exista). Disclamer: Nu detin nici un personaji din filmul RBL si nu fac profit dupa urma lor. ( ar trebui sa se puna, nu stiu sigur dar fiind ceva adevarat asa ar trebui.)
Despre poveste nu o sa scriu multe, nu prea ma lungesc ca am multe de facut.
Descrierea fizica este buna, dar nu si cea sentimentala.
Dialogul este cam sec si destul de mult ( daca ai un cap mic dialogul pare mult)
Ideea este buna deoarece la acesta sectiune se pot realiza multe.
Cam atat. Sper ca nu te-ai suparat. :x:x:x:

#3
(25-12-2010, 10:40 PM)Elvira A scris: Buna m-am hotarat, ca sa postez si eu un fic la care voi colaborea cu surorile mele mai mici Michiyo si YumiYumi, sper sa va palca fiecare face din prespectiva personajului ales de ea. Sper sa va palca :) :*:X



Episodul I- Partea I

Spania, Madrid

Elvira: Primele raze de soare se asează pe ochiiochi, nu ochii forțându-i să se deschidă.Ploapele se desprind una de alta, arătându-mi ochii negri inchișiCe-ai vrut sa zici aici? Inchisi, adica negri, sau....Mă frec la ochii și mă ridic din pat.Mă indrept spre baie ai îmi fac siestaAm cautat putin pe internet (mai precis in dex) si am gasit ca siesta e somnul dupa pranz, deci n-ai folosit cuvantul bine de dimineața și îmi fac un duș.Ies din baie după aproximativ douăzeci de minutenu da date exacte, enerveaza...,doar cu un prosop de culoarea strugurului coptAici mi-a plăcut :-p . Mă îndrept spre dulapul de culoarea cireșului, iar de acolo scot o fustă roșie si un tricou mov spre roz.Iau peria și încep să-mi pieptăn părul de culoarea focului,lung până la posteriorE bine, ai incercat sa eviti cuvantul ,,fund"....Termin de pieptănat părul și îmi scot din cutia de bijuterii de culoarea roșie cu barele argint.Îmi scot de acolo un lănțisor din aur cu o piatră din diamant, o pereche de cercei și o brătară tot din aur.Culoarea unghiilor mele erau de culoarea focului.Aud un ciocănit la ușă și spun doar un cuvant.
-Intră.Aici e o greseala cam grava...Adica, doua. Prima e canu trebuia sa pui punct, ci virgula si incepeai cu litera mica. Iar a doua e ca ai facut repetitie cu ,,spun" Spun eu,iar persoana care a bătut la ușă a intrat în camera mea,de culoarea strugurelui și a mierii.Mă întorc spre persoana care a intrat în camera mea.Femeia care a intrat nu era alta decât mătușa mea.
- Văd că ești aproape gata, Elvira.Din nou, trebuia sa pui virgula si sa incepi cu litera mica...Îmi spune ea.
-Da,Tia. Mai am să mă machiez și să mă încalț.
-Ok,atunci te astept jos,iar bagajele sunt deja la parterCred ca aici mergea mai bine fara ,,iar". Dau din cap, iar aceasta coboară jos. Aceasta era mătușa mea SayaTe-ai repetat. In loc de aceasta puteai spune ,,ea",Cred ca aici ii era locul unui ,,care" este în vârstă de 29-30 de ani, părul îl are roz,este o persoană foarte draguță și prietenoasa.Dacă tot am prezentat-o pe Tia ,cred că e timpul să mă prezint și pe mine. Bună, numele meu este Kourigatsu Elvira Maria.Am 16 ani, ochii mei au culoarea racului atunci când este fiert:)) Ce comparatie ciudata. Cred ca puteai mai bine de atat.Părul meu este roșu ca focul.În prezent locuiesc in Madrid,Spania împreuna cu mătușa mea. Copilăria mi-am petrecut-o tot aici,dar sunt originală din Tokyo,Japonia.Acum, eu și Tia ne întoarcem în Bucuresti, Romania, acolo unde locuiesc părinții mei și surorile mele mai mici, pe care nu le-am mai văzut de mult. Mă încalț cu o pereche de cizme cu toc cui de culoarea neagră.Îmi iau geanta și cobor jos.Când coborRepetitie si pleonasm. Poti cobori sus? scările.Pașii mei se auzeau prin toata vila.Ajung în fața ușii de la intrare,si mă întorc spre casa în care mi-am petrecut copilăria.Mă îndrept spre limuzina de culoarea laptelui în care mă asteapta mătușa mea. Intru in limuzina și mă asez lânga Tia.Mașina pornește , iar eu eram cu privirea spre geamul din stânga mea uitându-mă la un peisaj.Aici puteai sa descrii peisajul sau sentimentele pe care le simpeai in acel moment.
-Elvira , ești bine ? mă întreaba ea.
-Si,Tia. Îi răpund eu în spaniola.
-Bien, mi quierido . Am vorbit cu părinții tăi , iar surorile tale nu știu că tu ești sora lor mai mare , și in vilă mai locuiește o trupă de rockeri , care au fost prieteni cu Miyone și Yumi din copilărie. Guild se numeste , îmi spune ea.
-Miyone a fost întotdeauna o fată foarte nebună și puțin plecată pe altă planetă din câte știu eu din spusele tale , mătușico.
-Da , ai dreptate scumpo. A...vroiam să îți spun că cei din trupa ta te așteaptă la avion , zborul nostru va fi liniștit și nu știe nici un reporter de plecarea ta.
-Atunci , mă bucur că putem avea un zbor liniștitDin nou, repetitie....
Priveam în continuu pe geamul de la limuzină . Mașina a intrat pe aeroport în liniște , si a oprit când am ajuns la avion. Coborâm din ea și mergem la avion . Ne urcăm în el , iar acolo îi vad pe cei din trupa mea. Ar fi bine să-i prezint și pe ei , nu? Prima era Anahi , avea 17 ani , părul blond și puțin ondulat la vârfuri , ochii verzi . Maite are părul negru ca cea mai întunecată noapte, iar ochii de aceeași nuanță. Are 18 ani . Christopher avea 19 ani și era cel mai mare dintre noi. Avea părul roșu făcut țepi scurt , ochii căprui. Cristian , era foarte nebun și cel mai serios dintre noi , avea 17 ani parul negru și ochii verzi . Nu în ultimul rând ultimul membru al trupei sunt nimeni alta decât eu. Numele meu de scenă este Dulce Maria adică Elvira Maria dar mătușa a vrut să fiu Dulce Maria ca să nu își dea fanii seama că fac parte din faimoasa familie KourigatsuNu prea te-ai exprimat bine aici...Incearca sa reformulezi . Noi ne întoarcem în România pentru a susține un concert la Arenele Romane. Parcă așa se numea locul în care vom susține concertul. Culoarea avionului era de un albastru șters , iar pe el era desenata floarea mea favorită , trandafirul roșu . Ne-am pus centurile de siguranța iar avionul a decolat . Următoarea oprire : București , România .


Acum cateva poze cu personajele.
http://2.bp.blogspot.com/_xNzse6odtgs/S-...-maria.jpg : Eu
http://poveste.jocurilemele.ro/wp-conten..._anahi.jpg : Anahi
http://mirceaeliade.wikispaces.com/file/....02.06.jpg : Maite
http://static.mojvideo.com/foto/rbd-chri.../22724.jpg : christopher
http://fabiolarbd.blogspot.es/img/poncho.jpg : poncho
http://files.myopera.com/christianlover-..._thumb.jpg : Christian
Dictionar:
Tia= matusa
Si,tia =Da matusa
Bien, mi quierido = Bine draga mea

acest a fost primul capitol sper sa va palca m-am straduit din rasputeri asa ca sper sa va placa. Si scuze c ae scurt.

Mda...Pai, ce am remarcat eu e ca:
1. Ai muulte repetitii. Incearca sa le inlocuiesti cu sinonime. Exista dex online, poti cauta acolo.
2. Ai o problema cu verbele care insotesc replica. Chiar daca e , ? sau ! dupa vorbele cuiva, se incepe cu litera mica. Niciodata inainte sa pui un verb care insoterse replica nu pui (.). Fii putin mai atenta la asta. Conteaza.
3. Descrierea pe la tine cam e plecata in vacanta...Ai incercat sa faci cate ceva pe-acolo, insa nu poti sa-ti gasesti cuvintele potrivite...Incearca sa descrii mult mai mult sentimentele tale. Sigur va iesi ceva mai bine.
4. Intotdeauna ai scris Tia cu t mic. Chiar daca ar fi o porecla sau ceva, tot ar fi trebuit sa scrii cu T.
5. Tu scrii asa: Ma trezesc. Ma spal. Mananc. Ma imbrac si plec. Intre aceste episoate, te rooog...baga niste descriere. Oboseste omu, zau. Scrii muuult prea mecanic.

Un singur sfat am pentru tine: citeste de cel putin 2 ori inainte de a posta. O sa-ti remarci singura greselile de testare, cat si cele de exprimare.

Daca te-a deranjat postul meu, spune-mi. Nu ma supar. Am vrut doar sa-ti iau tot postul la purificat, ca sa vezi unde-ai gresit..

Spor la scris!!!>:d< Si muuulta muuulta inspiratie!!!
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#4
Salut dragilor^^. Acest fic este in colaborare cu mine si cu utilizatorul YumiYumi, ca sa stiti....... Si tia nu etse o porecla, pe ea o cheama Saya. Cred ca inseamna matusa in spaniola. Acum din perspectiva mea^^.


Episodul I- Partea II


România, București


Tsukiko Miyone: Stăteam pe patul meu turcoaz. Mă plictiseam enorm, nu știam ce să fac. Îmi venea să mă dau cu capul de pereți din cauza plictiselii care domnea peste TsukikoMiyoneLand, adică lumea mea. Ah, da, uitasem prezentarea.
Numele meu este Kourigatsu Tsukiko Miyone, am paisprezece ani, părul îmi este argintiu și ochii negri. Sunt o fire nebună, amabilă, prietenoasă, sensibilă, timidă, luptătoare și iertătoare. Trăiesc pentru prietenii și familia mea, fără de care nu aș putea trăi. Sunt născută pe 30 octombrie, în zodia scorpionului. Am o soră mai mare pe nume Yumi, care este dusă cu pluta. Dar nu aș putea trăi fara ea. Visez să ajung o mare scriitoare, deși am talent și la muzică. Dar poate voi profesa în ambele meserii. Sunt originală din Japonia, Tokio, dar locuiesc aici de când mă știu. Cei mai buni prieteni ai mei sunt Ryuichi, Yoshihiro, Takuma și Koichi, care formează trupa Guild.
Ryuichi este vocalistul. Vârsta lui este de optsprezece ani. Are părul brunet cu multe șuvițe blonde. Ochii îi sunt negri ca și mie. Este pe departe cel mai nebun dintre toți. Este de treabă și mă ajută mereu când am nevoie de ajutor. El și cu Yumi sunt cei mai apropiați mie.
Yoshihiro este chitaristul. Tot optsprezece ani. Are părul brunet și poartă ochelari de mult timp. Zâmbetul lui este dulce și frumos. Acesta este felul în care farmecă fetele. La Yumi a mers de minune. Surioara mea e îndrăgostită până peste cap de el... Dar să revenim. Este foarte amabil și e mereu alături de Yumi. Are ochi căprui. Cred că se va înfiripa între el și sora mea mai mare.
Takuma este basistul. Iar optsprezece ani... Mă rog..... Are păr blond și ochi negri. Este o fire răbdătoare și e mai timid. Nu vorbește mult, dar când se dezlănțuie iese o mega-party. Trebuie doar să se acomodeze cu persoanele din jurul lui, exact ca și mine. Urăste tot ceea ce este de prost gust și e sigur cel mai matur dintre toți. Dacă ai nevoie de el, te va ajuta, poți chiar sa îl scoli la doisprezece noaptea și cu siguranță nu se va supăra pe tine.
Koichi este toboșarul trupei. Sincer, toți au optsprezece ani. El este la fel de nebun ca și Ryuichi, și este un prieten adevărat. Este mereu senin și îi place să glumească. Se și pricepe la glumit. Este mereu în centrul acțiunii și nu îi place să stea deoparte. Are părul castaniu-blond și ochi caprui. Dacă se îmbată, o ține numai în glume cu haz, ceea ce îl face esențial la o petrecere.
Când eram aproape de a adormi, mama mea a intrat pe ușă. Avea fața ei serioasă de “Trebuie să vorbim,” cu care eram obișnuită. Însă mă întreb ce are de zis atât de important într-o zi foarte plictisitoare ca asta.
- Tsukiko, îmi zice ea.
- Hai, ka-san, îi răspund eu în japoneză.
- Îți voi zice ceva foarte important acum.
- Oshiete, îi spun eu tot în japoneză.
- Astăzi va veni mătușa Saya cu trupa căreia îi este manager.
- Mătușa Saya?
- Da. Să te comporți frumos cu ei.
- Am înțeles, ka-san.
Mama a ieșit din cameră. M-a bucurat vestea pe care mi-a dat-o. N-am mai văzut-o pe mătușica Saya de zece ani. M-am înțeles mereu bine cu ea, e foarte înțelegătoare și amabilă. De abia aștept să vină aici.


Dicționar:
hai = da
ka-san = mamă
oshiete = spune-mi
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#5
In primul rand nu.mi plac RBD...Gomene....Dar n.o sa comentez asta.
Sa vedem....Am cateva remarci:Descrierea e putin cam seaca,repeti cuvinte iar asta e obositor si enervant(n.oi fi eu vreo experta dar spun asta in calitate de cititoare)si...greselile de tastare sunt din plin~{Asta in cap 1}~.Sa ma ierti daca te.am suparat cu vreuna dintre observatiile mele.In rest imi place.Capitolul 2:Dragutz!Mai bun ca primul cu siguranta :)


Heehee!La anu si la multe comuri si povesti/ficuri frumoase!

o//o :bv:



!!Ja ne!!:cry:

#6
Multumesc mult draga Susuki-chan!!!!!!!!!!!^^ Chiar ma gandeam cum vi se va parea........................ Ca pe ala eu l-am scris....................................... Si de.............. Pe celelalt s-a straduit Yumi sa-l faca sa aiba ă, î, ș, ț si â............ Dar nu a corectat si greselile, decat atat cat a putut............. Stim ca la Elvira se gasesc greseli, dar conteaza continutul mai mult pentru noi............ Dar nu ne suparam^^. YumiYumi va veni curand cu partea a 3-a a episodului 1^^. Speram sa ne citesti ficul si atunci^^.Multumim ca ti-ai facut timp ca sa treci pe la noi^^.
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#7
Ok , am intesel sunt o proasta ca am vrut sa postez aici mersi pentru ca sunt o idioata si ca am pus ficul meu aici degeaba dac vreti next-ul la el si daca va place atuci le voi zice lui Michiyo si yumi s apuna si din partea mea next-ul pentru ca pe mine nu va mai bazati.Dar ce tot dreacu spun eu aici, aaa da spun adevarul Dac este sa continui ficul voi scrie capitolele pe un caiet si il voi tine doar pentru mine, sia fost o prostia sa-l postez aici va asig ca nu voi mai posta nicioadata ficuri pe zup,daca e postez pe noul meu forum si cu ast abasta ast a fost tot ce am avut de spus. Pa :(
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#8
Mda ma rog nu conteaza acuma asa ca am luat o hotarare si aceasta e definitiva.Daca eu voi continua ficul ,dar nu voi il voi mai pune pe zup ci pe forumul meu, dac vrei adresa ti-l dau cu mare drag,dar nu voi mai posta pe zup niciun fic si cu asta basta, sper sa nu va suparati pe mine. Michiyo, nu este tu proasta, ideea cu ficul a fost a mea, eu nu am vazut nici macar un comentariu pe care sa-mi spuna ca ideea ficului este originala sau macar ce va de genul acesta.Eu am chinui sa ii bag tot ce are nevoie un fic, dar vad ca ma chinui degeaba.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#9
Văd că de gură sunteţi bune şă transformaţi topicul ăsta în chat. Posturile care nu au legătură sunt mutate la spam. Ia mai terminaţi ._.' există mess, pm sau comentarii la profil.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.586 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.534 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.418 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 25.177 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.225 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Muzica sufletului meu ..Chris. 32 16.844 10-05-2011, 09:15 PM
Ultimul răspuns: Rinnie
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 31.121 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  Apa, muzica si tu tamoshiku 7 6.042 30-01-2011, 12:36 AM
Ultimul răspuns: Alyssia~Bulinuta~Roz
  Muzica si Talentul Iubirii Reea4 4 5.572 23-07-2009, 09:40 PM
Ultimul răspuns: Eve.
  Crima si muzica love_anime 6 4.512 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)