Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesori preferati

#1
♠ Doamna Albu : Profa mea favorită de latină. Îmi place tare mult cum ne predă şi ne face să reţinem declinările şi conjugările. E super de treabă şi ce ghiceşte când avem ceva. Râdem de ne spargem la ora ei şi e super amuzantă.

♠ profa de Engleză : Diriga e tare mişto şi îmi place mult de tot cum predă chiar dacă predă cu carul o tonă nu pot să neg că predă mişto şi are un stil calumea de a atrage atenţia. E super mişto individa şi de treabă şi uneori când o prinzi într-o stare aiurea e mai dificil de vorbit cu ea.

♠ profa de istorie : E şi directoare adjunctă şi e super marfă cu ea. Nu am probleme şi mă scoate la tablă când mă ofer să spun lecţia şi mă ofer în fiecare oră deşi nu mă scoate mai tot timpul că după nu va mai avea cum să le pună celorlalţi notele. : ))) Dar e super de treabă dar şi aspră când cineva o scoate din sărite sau face o tâmpenie.

♠ Proful de religie : E super glumeţ, ne înveseleşte ziua, un super individ.


Cam asta ar fi, dacă îmi mai aduc aminte dau edit.
-

#2
¤ Profa de sport e super de treabă. E tânără, glumeaţă şi ţine foarte mult la mine. Deci este super mişto profa. Cred că m-a lăudat de vreo 2 ori. Defapt, e genul de profesoară care laudă un copil când face ceva bine, şi îl ceartă când face ceva greşit. Mie una îmi place foarte mult de ea. E blândă şi înţelegătoare, şi uneori nouă, fetelor, ne dă drumul mai devreme ca să putem să ne schimbăm. Se mai supără când nişte nesimţite de la noi din clasă se scutesc mereu pe un motiv mai delicat. Odată a zis că ne scade nota dacă ne învoim mai mult de o dată, dar până la urmă nu ne-a scăzut. Eu una nu am nici o problemă cu ora de sport, şi îmi place, deşi uneori mi-e cam lene.
¤ Profu` de geografie e super bun. Nu ne predă mult, ne mai scrie şi pe tablă şi e de treabă. Dacă cineva nu învaţă îi dă notă mică, dar îl mai ascult ca să-ţi îndrepte media sau îi pune doar dată şi îl ascultă altă dată. Într-o zi, trebuia să mă asculte pentru că aveam doar o notă şi trebuia să încheie mediile. Şi nu învăţasem nimic. M-a lăsat să învăţ lecţia, şi după aia m-a ascultat. Mi-a dat 9, pentru că nu am învăţat de prima dată, dar când a verificat caietele, mi-a mai dat o notă de 10, şi mi-a ieşit media.
¤ Profa de română, care e diriginta, este de treabă. Îi place să ne implicăm în activităţi şcolare şi ne amuzăm la ora ei. Şi la dirigenţie ne ascultă problemele, şi ne pune să facem compuneri. Este o dirigintă foarte bună, deşi uneori este cam exigentă şi nu îi place când nu ne comportăm frumos, însă ne iubeşte.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#3
Profesoara de muzică era fenomenală,ascultă muzica bună,are o voce divină,şi un comportament extraordinar 21 la fiecare oră ne spunea cate un banc, "bancul zilei".acea profesoară ne facea pe toţi să râdem,şi în acelaşi timp învăţam tot ce ne preda,păcat ca nu mai predă şi la anu',adică pleacă de tot din şcoală 22 a,şi am uitat să zic,îmi mai plăcea faptul ca soţul ei e obsedat de anime-uri,şi îmi zicea că a umplut computerul de anime-uri 21
Profesoara de engleză : ea preda extraordinar,şi de fiecare dată la orele ei era linişte (care e foarte rară la majoritatea orelor),şi ea se considera "vulpe bătrână" 21 şi în fiecare oră ne povestea întâmplări amuzante din tinereţea ei,dar acum e naşpa că s-a pensionat 46
Profesoara de mate(fiind şi diriginta mea) : predă bine,toţi înţelegem ce ne explică,nu pune note mici,oferă mereu o a 2-a şansă,şi se comportă cu noi de parcă am fi copii ei
[Imagine: joker.png]
___________________________________________________
My Manga list xD

#4
#1 . Profa de istorie : Ţin foarte mult la dânsa , este extrem de înţelegătoare şi face mereu orele plăcute . Atât cele de istorie , cât şi cele de civică . Are simţul umorului şi ştie să ne asculte părerile . Ne vorbeşte în plus de lecţia din manual , am învăţat o groază de la dânsa . Plus că ne spune şi lucruri despre lecţiile viitoare şi dacă eşti atent , la orele următoare îţi dai seama că ştiai deja unele chestii . Predă lejer , la civică râdem şi e mai marfă şi decât dirigenţia ora aia , râdem şi iar râdem . Also , colaborează cu noi pentru exerciţiile din manual şi ne ajută , în caz că nu avem idei . Şi am mai observat că îi place să lucreze cu noi în felul ăsta , nu o deranjează dacă nu ştim semnificaţia unui termen . Ne lasă să dăm şi cu presupusul , în caz că e cât de cât okay , ne mai explică odată . Dacă e vorba de teste , ne explică clar de unde ne dă , fix paragraful din manual sau lecţia aia din caiet . Orele dânsei sunt extrem de plăcute :3 .
#2 . Profa de franceză : Îmi place enorm franceza şi profa de franceză ştie mereu cum să ne facă să înţelegem , ne explică , deşi nu este tocmai cea mai blândă profesoară din şcoala . Plus că ştie cum să facă orele mai interesante .
#3 . Profa de limba şi literatura română : Okay , la ora ei , mai mult se vorbeşte , dar eu apreciez cât de mult se sacrifică pentru noi şi pentru şcoală . Stă peste program , participă cu noi la actiivităţi , pregăteşte serbările , se ocupă de concursuri . Ne dă sfaturi , discută cu noi o groază şi îi place să ne recomande cărţii bune and stuff . Ador când face asta . Orele ei sunt marfă , deşi predă puţin , înţelegem lecţia destul de repede .
#4. Profa de matematică [ Diriga ] : Deşi intenţionat ne strică mereu media , ador dorinţa ei de a ne face să înţelegem lecţiile . La dirigenţie facem matematică mereu , dar atunci nu primim note , însă ne ajută să înţelegem diferite chestii . Personal , ador orele de algebră , dar urăsc orele de geometrie . E de treabă , dar nu îi înţeleg dorinţa de a ne strica media generală .
#5 . Profa de engleză : Biine , recunosc , în clasa a V a , cât a stat la noi doar o lună şi , am urât'o şi voiam să mă mut de la grupa ei . Era ca un melc , o lecţie de două pagini , făcută în vrei patru sau cinci ore . Ei bine , acum îmi place . Deşi mi'e dor de profa cu care făceam înainte , asta e , acum îmi place şi de ea . Acum nu mai este aşa înceată cum era înainte , deci mă bucur , altfel chiar mă mutam .
Deşi , la vârsta ei [ e tânără ] , se comportă de parcă ar avea vreo cincizeci de ani , îmi place că e veselă mereu , ne ajută când mai greşim , ne explică ce greşim . Ne dă compuneri oră de oră , pe care ne dă notă , şi majoritatea avem numai zece din cauza asta . Ne lasă să râdem la ora ei , chiar să şi vorbim , iar când avem teze sau teste la alte materii , ne lasă să mai învăţăm .

#5
O_O Cam multi profesori preferati aveti voi aici =]] Ei bine eu am doar doi O_O Deoarece intreaga scoala este bantuita de profesori enervanti care nu stiu sa comunice cu elevii pentru a se apropia de ei.

1. Proful de fizica - are 60 de ani si este rocker=]] Este prea tare tipul, vine si ne fredoneaza melodii de la metalica, odata avea curea cu tepi de care atarnau niste catuse O_O Este foarte deschis si foarte amuzant, mereu face glume pe seama celorlalti profesori, iar noi ii dam de fiecare data dreptate xD Chiar stie ce profesor are niste probleme cu capul. Deasemenea vorbim si despre baieti si dragoste xD In ultima ora de fizica acesta ne-a spus ca putem sa-l intrebam orice, iar noi l-am rugat sa ne povesteasca despre "Pisicu", Pisicu fiind iubita lui :]] Si toata ora a inceput sa ne povesteasca cum a intalnit-o, ce prostii au facut O_O Cica e de vreo 14 ani impreuna cu ea, dar nu s-au casatorit=]]

2. Profa de geografie - prea tare femeia O_O Adica unul a inceput sa injure prin clasa nestiind ca ea este in incapere si ea a spus doar " Ce tare, eu la varsta ta nu stiam sa injur asa misto" O_O E mereu amuzanta si face glume bune. Intr-o zi un coleg nu voia sa isi completeze nu stiu ce harti si statea sa se uite pe pereti, iar profa i-a facut poza cu telefonul sa il arate la sedinta 24 Aveam sedinta cu parintii in ziua aceea O_O La teste sta mereu cu ochii pe noi O_O Adica sincer...nimeni din scoala nu a putut copia la ea, nu ia privirea de pe noi. Cand te uiti la ea, atunci intoarce capul spre tine=]] Dar ne da foarte usoare testele, extrem de usoare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Diriga (profa de info) -- e mai imatura ca noi 21 Si daca o pornesti ai o ora tare Smile
Profa de info de laborator -- nu-i nimic normal la ea si asta e bine. Are o atitudine gen "nu-mi pasa ce o sa spui tu!" si cand e isterica e si mai tare.
Profa de istorie -- chiar daca vine la fara 5 in clasa si isi cere scuze ca a intarziat si dupa aia pune absente. "Sunt la baie" "Nu ma intereseaza la care baie sunt, ora a inceput" (si era inca pauza). Imi place cum preda si etc Smile Plus ca stie multe lucruri din extrem de multe domenii. Pacar ca de anul asta nu mai fac cu ea 2
Profa de fizica (directoarea) -- chiar daca numarul de ore de fizica/saptamana tinde la infinit. Chiar daca da niste teste la care toata clasa ramane "wtf?", chiar daca recupereaza o ora pierduta luand alte 3-4 ore, chiar daca recupereaza ore in avans ("s-ar putea sa plec, asa ca maine facem 3 ore", normal ca n-a plecat), chiar daca abia mi-am scos media (ca restul clasei) x_x (hei! la ultimul test am luat 8 -- si credeti-ma ca un 8 la fizica iti aduce mai multa bucurie decat un 10 la toate celelalte materii -- , si m-am incurcat la teorie ca luam mai mult), chiar daca tot timpul sustine ca suntem in urma cu materia. E cea mai tare profa Smile E de treaba si daca iti faci tema iei note mari la fizica. Pacat ca mi-am dat seama tarziu si spuneam tot timpul "asa ceva nu se poate face!" si nu faceam nimic 21
Profu de mate din generala (dirigu din generala) -- cel mai bun prof posibil cred. Oricat de prost ai fi fost intelegeai matematica la el. Stiai matematica logic Smile
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#7
* Proful de biologie- prof ca el ati vrea sa aveti si voi.In primu rand preda foarte bine,da note pe merit si i nu are favoriti.
In pauze fumam impreuna si vorbeam deschis despre orice subiect.
Era de gasca,la banchet am dansat cu el,am baut impreuna si am vorbit despre viata.Chiar si in timpul anului scolar faceam poze si am mers impreuna la chefuri.Dar cel mai tare lucru este ca proful e gay baby yeahhh8105=p~
Prenumele lui este Sebastian si e pe juma' spaniol.Cu tatal sau care e tot prof in fosta mea scoala faceam muzica.
* Proful de geografie-prenumele sau este Adrian si este la fel ca Sebi,de gasca,poti sa ai incredere in el etc.Numai cuvinte de lauda am pentru ei si sunt fericita ca si el este gay8 iubitu lu' Sebi
Am parte numa' de gay si asta a facut ca anii de liceu sa fie de vis8
As mai vrea sa fiu si acum la liceu20(Am atatea amintiri frumoase si hot8
Byebye

#8
Profa de logică (științe sociale): o super profă. Predă mai mult decât foarte bine, îți explică ori de câte ori este nevoie, face cu noi tot felul de exerciții. Și este și exigentă. Te înțelege când e cazul, te altoiește când o faci pe prostul inventând scuze stupide.

Proful de engleză: este un prof cu care am râs aproape la fiecare oră. Are un fel al lui mai special și îmbină utilul cu plăcutul. Plus că predă bine, ne dă tone de exerciții și o grămadă de culegeri după care să lucrăm. (nu vreau să îmi amintesc că vara asta nu am făcut nimic :[ )

Proful de istorie: și diriginte în primul rând. Cu el trebuia să încep. Este extrem de deosebit și de special, în primul rând ca om. Înainte de toate ne dă impresia că ne este un prieten și că ne vrea binele. Asta este super tare. Îmi place că mereu ne spune mai multe pe lângă lecție, tot felul de povestiri. În plus ne comentează picturi, sculpturi, ne spune pilde, ne recită. E genial. Și îmi place să îl aud vorbind despre Dumnezeu. Chiar știe foarte multă religie. xD

Proful de religie: care în primul rând este preot. Dar orele lui sunt altfel. Nu e genul de prof de religie care să ne indruge aceleași chestii, să ne impună să credem ceva sau să ne ceară să învățăm anumite chestii. Ne lasă liberi să alegem ce să credem și cum să credem. În afară de asta nu ne limităm doar la religie. Are un bagaj mult mai mare de cunoștințe și are răspunsuri la orice întrebare. De la Einstein până la scriitorii români, astronomie, fizică și multe alte domenii. Nu ne predă decât foarte rar, în rest ne vorbește, ne pune filmulețe documentare xD

Și aș mai continua, mai am de spus. Sunt mândră că am o grămadă de profi super tari. <3

#9
- Profu de mate: E super de treaba si e tare tare tare amuzant. Arata ca o maimuta si are ochii mari si cearcane si mai mari 21. En fin, un prof pe care nu o sa-l uit usor.

- Profu` de religie: Parintele cum ii spunem noi este un tip foarte de treaba. Are fund mare si se comporta ca un gay. Aaa, si mereu imi da frecus iarna.

- Profu de sport aka Domn diriginte- Inca un prof de treaba, dar mi se pare cam naiv. Eniuei, imi place sa discut cu el 15

Editttttttttt: Uitasem de profa de germana la care tin foarte mult. Este o profesoara tipica si cu mult mult tupeu. Imi place tipa 15

#10
Profa de engleză : era duuură rău de tot și-i ardea pe toți la note ( la început ) . Apoi, după ce și-a făcut o părere despre fiecare ( cine învață și cine nu ) s-a mai îmblânzit. Pe mine mă trata bine, nu era dură și la fiecare olimpiadă/concurs la care mă duceam mă lăsa să nu merg la ora ei. Oricum, era tare de treabă și nu o deranja când dormeam la ore : )) .

Proful de sport : hm, era și antrenorul echipei de basket și mă înțelegeam bine cu el ( eu fiind căpitanul ) . Era de treabă și de fiecare dată când voiam să chiulesc de la o oră, el vedea în clasă și zicea că mă „răpește” pentru antrenament și mă ducea până la poartă ca să mă lase gardianul să ies din școală. Era prietenos și ne înțelegeam bine.

Proful de istorie : el mi-a plăcut fiindcă era tânăr și preda foarte bine. Venea la ore cu laptopul și videoproiectorul și ne punea diferite lucrări în PowerPoint, ne arăta poze și ne dădea diferite chestii de făcut. La ora lui chiar interacționam și ne dădea șanse foarte ușoare pentru a lua o notă bună. Ăsta era chiar un prof care punea suflet și îi păsa dacă copiii înțelegeau sau nu.

Well, ăștia ar fi cei mai buni profi ( sau cei pe care i-am apreciat eu cel mai mult și am ajuns să-i cunosc cu adevărat ) .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? hiimera 65 37.368 31-10-2014, 11:39 PM
Ultimul răspuns: Acetyl
  Profesori enervanti. Flash 65 38.304 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)