Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesori enervanti.

#1
Eu o urăsc pe profa de Logică. Hergheligiu e şi directoare. Vorbeşte ore în şir şi e foarte plictisitoare cu vorbăria. Mă plictiseşte la culme şu urăsc logica nu îmi place de nici o culoare. Logica mea e un paradox ea îmi vorbeşte despre logică nenică de parcă îmi pasă mie. o.O O urăsc pur şi simplu nu o sufăr când începe să trăncănească în rest e acceptabilă.
Când nu vorbeste e totul okey, dar când începe să deschidă gura mor pur şi simplu. Nu zic să nu vorbească dar vorbeşte întruna rău.

Nu îmi place profa de fizică aia nouă. David sau cum naiba o cheamă. O urăsc pur şi simplu că îmi bagă pe gât chestii ce nu mă vor ajuta niciodată. Sunt la uman frăţică nu o să-mi trebuiască mie fizică. Îmi plăcea vechea profă.
Asta e dusă cu Pluta pe Prut.
-

#2
LOL...eu mi-am urat fiecare profesor de matematica din clasa a 5a pana acum..ma rog din a 5a pana in a8a am avut acelasi profesor...sa revin la prezent.
Imi urasc profesorul de matematica O_O''..e super enervant >.> plus ca mai e si director adjunct >.>
Du-te frate de aici..ne obliga sa ne tundem si eu abia ma hotarasc sa ma tund...acum a venit vacanta ,nu-l mai ascult 15
Daca nu faci ce zice el te lasa corigent..daca ai absente..iar te lasa corigent >.>

Un alt prof pe care il urasc e ala de fizica.Cana incepe sa scrie o rezolvare la o problema,dracu il mai intelege...el vorbeste intr-o limba pe care clasa mea NU o intelege O_O'
Stam si ne uitam ca prostii >.<
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
Lăsând la o parte problemele care le întâmpin cu fiecare profesor în parte , pentru că nici unul nu este perfect sau cum vor muşchii mei , ca să zic aşa , eu îl urăsc pe profesorul de sport . Fiecare om are defectele lui , aşa cum şi ceilalţi profesori au mici defecte , dar acest om , singurul profesor de la clasa mea [ da , restul sunt femei ] , este un obsedat şi zici că are un început de demenţă . Nu are milă de noi şi nu ar ezita să ne pună în situaţii stânjenitoare , îi place să îşi bată joc de noi 22 . Deşi toată clasa are numai note de zece la ora de sport şi uneori ne mai lasă să chiulim , pur şi simplu ne dă drumul de la oră , pentru că ora cu el e mai mereu ultima . Dar face mereu mişto de noi , pe fetele zici că mai are puţin şi le violează , deşi nu , nu face asta , dar ba îi vine să ne îmbrăţişeze sau mai ştiu eu ce , ew , este atât de enervant . Noroc că pe mine mă lasă în pace şi numai când îi vine lui , îmi tot zice că sunt prea cuminte şi mă îmbrăţişeză de îmi vine să intru în pământ . Mda , are şi zile când se poartă ca un om normal , dar rar . Şi odată mi s'a făcut rău la oră şi abia s'a îndurat să mă lase să merg în clasă . I hate him so much ^^ .

#4
Ah, eu îl iubesc atât de mult pe proful de matematică. Vai, ne trimitem scrisori de dragoste. Serios, mă enervează. E tipul de profesor care la ora lui trebuie să nu sulfii nici o vorbă. Are nişte ticuri enervante. Doar că ne mai iartă când ne uităm caietele sau venim nu îmbrăcaţi corespunzător, ori am luat o notă mică şi vrem să ne-o mărim. Nu are răbdare cu noi, mai dă şi note de 4 şi are pretenţii mari de la noi. Şi scoate pe cineva la tablă la aproape fiecare oră.
Mă enervează proful de istorie pentru că mi-a stricat media. Şi modul lui de a preda mă enervează. Când ascultă pe cineva, ascultă din vreo 3 lecţii. Atât doar că ne mai iartă când învăţăm lecţia. Şi mă enervează că face ditamai circul când găseşte pe cineva afară din bancă când vien în clasă. Când i-a prins pe colegii mei în faţa clasei, s-a enervat, a început să le pună întrebări de parcă erau la interogatoriu şi i-a pus să scriu un bilet în care să scrie ce-au făcut şi să il dea dirigentei.
Mă mai enervează profa de bilogie, pentru că ascultă şi din lecţiile din urmă, ca proful de istorie şi repetă de nu şliu câte ori un cuvânt.
Şi mă deranjează şi profa de franceză pentru că are o boală cu temele. Dacă nu-şi face cineva tema, imediat notează pe tabelul ăla enervant.
Şi profa de muzică mă enervează pentru că ne pune să cântăm. Chiar şi pe cei care nu au voce. Deşi pare mai rea, nu e chiar aşa. Nu am învăţat într-o zi, şi mi-a zis că am - 2 puncte la următoarea notă. Şi când am dat test, nua m avut nici o greşeală şi am luat 10. Şi m-am dus la ea şi am întrebat-o dacă îmi scade alea 2 puncte şi a început să râdă şi mi-a zis ' Fugi de-aci. ' Unepri e drăguţă, dar mă cam enervează.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#5
OMG Monica, sincer în locul tău îl băteam până acum. Şi fosta mea colegă de generală care venise de la galaţi la noi ne spunea că avea un profesor aşa obsedat care le pipăia şi odată s-a dus pesdte una în vesiar şi o pipăia pe fund. ._. Unii profi sunt obsedaţi însă dacă aş fi în locul tău proful ăla numai trăia. Îi făceam o ieşire din şcoală numai bună şi aduceam şi poliţia pe el de îl lua chiar dracu la propriu plus că îl mai şi băteam bine .
-

#6
La scoala imi vine sa ma bag in pamant cand vine vorba de:
1-Muzica-femeia aia ii nebuna rau ne asculta in fiecare ora ,preda lectii de zece pagini sinu da teste pe care naiba le poate rezolva si anul acesta nici nu am cantat(deloc,deloc nici o nota muzicala nu a scos anul asta pe gura aia a ei mare cat china)shi la sfarsitul anului in ultima ora ne-a ascultat din toata materia anului numai ca sa ne strice mediile plus ca nu a venit de vre-o 5 saptamani la sc.
2-Engeza-"materia me preferata de anul asta"firai sa fi de profa pana acum aveam zece pa linie la english si acum opt.Majoritatea persoanelor pe care le cunosc o spus cai dusa cu pluta comenteaza la orice iar testele pe care ni le da parca ii examenul de admitere.
3-Desen-ora de relaxare ce bine a fost pana acum media noua eu care am fost selectionata la liceul de arte (sa fiu sincera nuj pe ce mi-o dat o nota de mi-o stricat in halul asta media)niciodata nu am mai avut vreo nota de noua la desen
Selbst Engel weinen, Engel leiden, Engel fuhl'n sich mal alleine
Sie verzweifeln, wie jeder andre, fallen tief und haben Feinde

#7
Eu îmi urăsc profa de biologie. E o cucoană tânără, ce probabil a intrat de curând în învăţământ. Mă enervează că la ora ei mă pune să stau singur în bancă - în ultima - şi-mi dă de făcut diferite compuneri - mda, n-are legătură cu biologia - când ceilalţi învaţă cine ştie ce. Aşaa, şi din când în când mă mai verifică şi, mă frate, se pune lângă mine şi se lipeşte de mine şi mă mângâie pe spate, picior şi aşa mai departe. Şi e aşa o pipiţă de ţi se face scârbă când o vezi. De fapt, tot vreau să o evit, dar ea e bună prietenă cu diriga şi ne mai ţine uneori orele de dirigenţie. Doamne, şi mă tot cheamă în faţă să-i spun diferite lucruri, îmi ciufuleşte părul, mă mângâie epe obraz, ori, în altă zi, m-a udat cu apă [ "accidental" ] şi apoi mi-a zis să-mi scot tricoul ca să-l pună ea la uscat în timpul orei de bio. A fost o tâmpenie. E o tâmpită xD.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
24 . Lol Metal . Dacă e tânără, colegii mei şi-ar fi dat jos şi pantalonii.
Well, proful meu de bio vine oarecum băut, şi dacă scapi ceva pe jos, se înroşeşte, şi face : "Tuuu! Ce faci acolo mă, Ionescu ! Vrei să te bage lumea în seamă ! Asta vrei, nesimţitule. Ieşi la lecţie. ". După ce îl ascultă, dacă e în toane rele, îl dă şi afară .
Well , eu am avut un prof de muzică bestial. Well, venea îmbrăcat ca un moş , deşi avea 25 de ani ? Sau pe acolo . Uneori vorbea de sex la ore, până când nu ştim ce idioţi l-au reclamat. Şi l-au dat afară . Apoi, el venea în pauze în curtea şcolii, îmbrăcat ca un rapper ( nu zic că nu îi stătea bine ) şi le făcea cu mâna copiilor, le zicea că îi iubeşte etc.
Şi profa mea de franceză se criza, plângea şi pleca din oră.
Ca profa de muzică. Care, spre nefericirea noastra, alerga după noi prin clasă, pentru că ne ridicam să luăm cornuri, şi apoi se criza şi mergea la directoare. Care venea la noi şi se criza mai tare.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#9
Profesori enervanti.... cu cine sa incep oare?
Cu proful de romana[ anul acesta mi-a fost dirig cu jumatate de norma]. De ce este enervant? In primul rand pentru ca are in jur de 60 de ani si arata ca la 90 [cred ca si mort ar arata ca viu]. In al doilea rand are strabism si e destul de infricosator cand se enerveaza. Ca sa nu mai vorbim ca este libidinos >.<
Isi baga mainile sub catedra se uita in clasa si isi linge buzele [scarbos], ne invata numai tampenii [Liverpool ataca, cititi liver poola taca T.T si alte idiotenii].
La scoala vorbeste numai despre sex, ba chiar ne-a pus sa citim "*****`s story" a lui "Creanga" [sau ma rog de cine dracu e scrisa >.>]
Unei colege i-a spus ca pana intra`a 12`a o reguleaza, iar alteia ii da notele pe sani [e FOARTE dotata] si pe mine si inca o colega ne pune sa-i scriem scene de sex >.< [am luat 4 pe chestia asta]


Al doilea prof pe lista e directorul adjunct, prof de sport, adica pardon, educatie fizica [tipa daca-i numesti materia sport, si credeti`ma ca are plamanii buni].
Ca si cel de mai sus, dudu e obsedat de sani. Daca nu ai sani te alearga toata scoala sa-ti dea media[evident] 10. Daca ai sani si ii mai si arati, esti elevul sau model, indiferent daca vii la uniforma sau in lenjerie intima. Il detest, desi in clasa a 9a mi-a fost dirig >.>


Al treilea este profu de muzica. Tipul e gay 100% [de curand am vazut si o vergheta pe degetul sau o.O]Ne pune sa urlam ca potaile la luna[pe note] sa dam din maini de parca am prinde muste, iar cand vine vorba de nota il auzi:"Da, eu va dau un 5 acolo, ca sa nu va las corigenti TT.TT"

Pe locul patru se situeaza profu de mate. M-a prins o data motaind la ora si m-a pus sa spun rugaciuni >.< [si mie mi-a trecut prin cap sa-i spun ca am insomnii21]. Plus ca tot timpul ne ia peste picior, de parca am fii niste maimute abia culese de prin copaci.

Iar pe cinci este profa de logica/psihologie. Doi ani de zile a turuit si nu am inteles o iota. In special la logica, ma uitam la ea ca vitelul la poarta noua si mi se parea ca vorbeste limba martienilor sau piciceasca, oricum romana nu.
[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]

#10
Urasc profa de istorie.E atat de plictisitoare cand deschide gura.Da note MICI pentru ca ne zice "doar profesorul e de nota 10" ete pana profesorul de nota 10 si poate e mai prost ca noi5 si mai e profa de geografie...o urasc!!!!nu ne explica nimic ca lumea si ne spune ceva gen "opriti-va din scris si ascultati" si cand incepe sa dicteze nu ne zice sa scriem22[inclusiv ca eu urasc geografia] in rest toti profii sunt ok:X
Daca vrei sa ascult sopteste
Daca vrei sa alergi doar mergi
Infasoara-ti numele in dantela si piele
Te pot auzi
Nu e nevoie sa vorbesti

Lasa-ne sa facem o mie de greseli
Pentru ca nu vom invata niciodata




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? hiimera 65 37.360 31-10-2014, 11:39 PM
Ultimul răspuns: Acetyl
  Profesori preferati Flash 65 35.103 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)