Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Profesori enervanti.

#61
Deci euu nu o pot suporta pe profesoara de fizica chiar nu o suport este antipatica, exact ca cea e matematica care numai gura este de ea. Mai ar fi si profa de romana care ma streseazaaa nu o pot suporta, are gura prea mare, zici ca e Hitler in 1935 =]] si o alta profesoara enervanta ar fi cea de desen care ne scuipa cand vorbeste =]] si cand ii auzi vocea aia pitigaiata de zici ca este pisica stransa de gat, te dai cu capul de pereti =]]
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#62
Off...cred ca toti profii sunt enervanti ....Pe mine cel mai mult ma enerveaza profa de romana , care e o mare dobitoaca ,stramba si ce mai vreti voi....deci,nu ne preda absolut nimic ....pe caiet avem numai data si tema , data si tema ..si apoi cica dam test :dar oare din ce?? E enervanta pt ca vorbeste mult si prost ....e raraita ....
O alta care ma enerveaza e diriginta care ne e si profa de engleza.....nici de la ea nu inteleg nimic ,are o voce pitigaiata...si orice ai face se ia de tine ....absolut nimic nu-i convine....e nervoasa permanent ...nu stiu ce a avut astazi , dar a zambit ...bine nu din sufletul ....dar ma rog ...restul profilor sunt ok!! Tind sa va spun ca sunt la liceu...in generala nu am avut profi care sa enerveze asa de tare ca la liceu...

#63
Scăpând de generală am crezut că voi avea doar profesori de treabă, dar doi fac excepţie.
Cel de istorie, Vicol, este mult prea bătut în cap. Ne-a predat până acum vreo 20 de pagini de caiet mare, dacă nu mai multe, şi nu ne-a ascultat deloc de la început până acum şi noi ştiam foarte clar că nu avem note, dar ce să vezi -.-; ne-a trecut testele iniţiale, unde nimeni nu se implicase cum trebuie. Toţi ziceam că nu contează, nu se trec, şi am luat nişte note "excepţionale". În catalog însă, le-a trecut cu un punct în plus -mie nu mi l-a pus- şi ne strică toată media; în plus nu avea voie să le treacă după spusele ălora de la minister -.-.

Al doilea ar fi profesorul de mate, care nu ştie să predea şi ne pune pe noi să scriem din carte lecţiile, după ce le citeşte el cu voce tare. Iar de explicat nici nu mai spun; eu una nu înţeleg nimic şi face mai multă gastronomie cu noi, decât matematică. ( atunci când ne zice că un număr poate fi scris nu ştiu cum şi merge şi sub altă formă, dar totul este din acelaşi aluat -.- )
Noroc că din a 11 a scap de mate. : ))
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#64
Same here Snow.
La liceu nici o diferenta, profi ciudati si crizati! Dar cel mai rau, si enervant este cel de mate. . . da categoric cel de mate si dirigu' de franceza care inainte obisnuia sa fie de rusa iar acum cand nu stim ceva la tabla ne INJURA in RUSA ._. . Yeah iar cel de mate practic nu scapi nici o data de el de exemplu ieri la cinema am dat de elll * stiu nici mie nu-mi vine sa cred* dar din fericire venise sa isi ia nepotul, ce Dumnezeu doar nu se uita el la "Zori de zi" :]]].
Alta profa ciudata este cea de muzica. . . eu pana intr-a 9-a nu am facut nici o ora de muzica, defapt la acele ore stateam cu capu' pe banca in timp ce profa baga muzica la un casetofon demodat si se legana la catedra, : ))) eh bine uneori ne mai si asculta >.> pe ce citeam din caiet si uite asa notele mele la muzica in generala.
Revenind in prezent profa asta se asteapta ca noi sa fim filozovi la materia asta iar eu sunt in pom si pomul in aer, nu-mi vine sa cred ca m-am apucat sa pierd orele invatat si recapituland la muzica pentru ca altfel asta ne arde un 4 de ne sar capacele cu pretextul ca si muzica este o materie si trebuie sa invatam ca atare... o fi sau nu adevarat ea ar trebui sa se gandeasca ca avem si alte materi mult mai importante pentru bac doar nu m-o pune aia la bac sa ii cant nu stiu ce balada.
Just the
way you know me..

#65
Crazy-monkey-emoticon-105 Ok,m-am abtinut cat am putut,sa nu postez aici,ca stiti voi...au trecut ceva anisori,de cand nu mai am treaba cu profesorii,daaaarrrrrr....nu ma pot stapanii!!!
Mereu mi-aduc aminte de cea mai nenorocita fiinta care am avut ghinionul sa o intalnesc in toata viata mea!! Si aici ma refer la profesoara mea de biologie,doamna(puah,auzi,doamna@.@) Medeanu!
Cea mai cretina persoana,care mi-a facut viata atat de amara incat nici dupa atatia ani,nu am uitat-o!! Nu ma putea suferii,ma ura cu tot sufletul ei pe motiv ca eu ma imbracam mai frumos ca ea!! Jizz...asta-i motiv sa urasti un elev?? Pe bune acum!! Nu era vina mea ca era o complexata si habar n-avea sa-si asorteze hainele si nu era vina mea ca mama ma iubea si avea grija de mine!! Dar nimeni nu a reusit sa o faca sa inteleaga ca asta nu e motiv sa urasti si sa chinui un elev!! Asa ca draga mea profa.... Crazy-monkey-emoticon-147 Go to hell,you stupid bitch!!!!

Muhahahahahaha!!! Crazy-monkey-emoticon-062 Ce bine ma simt!!!!!
Moving like the speed of sound
      Feet can`t keep on the ground
                        Can`t stay in one place
                              Keep moving like a bullet train...

#66
Eu sunt fericita sa spun ca nu am avut probleme in general cu profesorii, ma chiar imi sunt dragi marea majoritate dintre ei. Desigur ca niciunul nu e perfect, ca doar suntem oameni si fiecare are hibele lui, dar cu timpul am trecut peste ura aceea puerila directionata gresit asupra profesorilor atunci cand ne dadeau de invatat mai mult iar eu nu imi organizam bine timpul. Nu e vina lor, in definitiv, iar cei mai mult si-au dat mereu silinta si au fost mereu intelegatori. Pe principiul: daca esti elev silitor si iti faci treaba, de ce sa nu fie? Sunt de acord ca unii dintre ei nu au fost asa prietenosi cu cei care deranjau ora, cu cei care nu erau niciodata atenti sau nu isi faceau niciodata treaba, dar asta nu e problema mea, sincer.

Am avut totusi doua altercatii cu profesorii pe parcursul liceului: prima a fost cu proful de stiinte sociale (logica, economie, antreprenoriala, sociologie si folosofie am facut cu el + optionalul de retorica), atunci cand s-a suparat pe mine pe motiv ca am ales sa fac voluntariat la festivalul de teatru in loc sa merg la ceva concurs de dezbateri la care spusesem ca merg inainte sa i se schimbe complet data. Long story short, a avut din pacate atata prezenta de spirit incat sa loveasca unde durea mai tare, interzicandu-ne celor de la optionalul de retorica dreptul de a mai participa la actiunile extra-scolare organizate de el si anuland o excursie minunata in Apuseni de care ne povestea inca din a 9a ._. Am fost de-a dreptul nervoasa la vremea aceea, pentru ca nu mi s-a parut ca actionase corect in ceea ce ii privea pe cei care chiar aveau un motiv serios pentru care sa nu mearga la concursul de dezbateri (pentru ca, evident, erau si cei care inventau chestii pentru ca le era lene). Dar a trecut pana la urma si, desi nu sunt nici acum de acord cu felul in care a solutionat intreaga situatie, acum ne intelegem din nou bine.

A doua este una in continua dezvoltare cu dirigintele nostru drag, care ne-a fost profesor de fizica pana in a 11a si profesor de stiinte si diriginte de atunci incolo. L-am apreciat si il apreciez inca in calitate de profesor de fizica, pentru ca clasele a 9a si a 10a au reprezentat singurii ani in care eu chiar am priceput fizica. Stiu ca invatam constant si ieseam la tabla aproape in fiecare ora, socata ca pricep ceva, dupa ce toata generala fusesem paralela cu materia asta. Ca diriginte insa... ii lipsesc cu desavarsire aptitudinile pedagogice. Mereu imi creste tensiunea cand ne mai contrazicem cu el, pentru ca e genul de persoana care vrea sa fie cum zice el si punct. S-a luat de noi din nimicuri in timpul excursiei din saptamana altfel de anul trecut, si-a impus toate punctele de vedere cand ne-am organizat de carnaval anul asta (in asa hal incat a schimbat jumatate de sceneta si ne-a dat peste cap complet), iar ultima nazbatie e scandalul pe care ni l-a facut cand am facut pozele de album, pe motiv ca pe el nu il chemasem la poze (needless to say, ca tot discutasem cu el despre subiect cu o saptamana inainte). Este intr-adevar un personaj, mai mult sau mai putin suportabil, si unul dintre motivele pentru care ma bucur nespus ca mai am doar o luna.
[Imagine: 1CGzWYg.png?1]
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? hiimera 65 37.356 31-10-2014, 11:39 PM
Ultimul răspuns: Acetyl
  Profesori preferati Flash 65 35.102 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)