Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pro sau contra manele?

#71
100% contra
in primul rand, transmit un mesaj irelevant, superficial (bani, femei, bautura)
in al doilea rand, felul in care daseaza si se imbraca e oribil. un tricou scurt si lanturi gigantice de aur nu alcatuiesc o priveliste placuta.
in concluzie, manelele sunt o dovada de incultura si de prost gust.

#72
Mine nu mi-au placut niciodata manele.Dar uneori sunt chiar nevoita si silita sa le ascult.Datorita faptului ca stau la tara 99.9 % din populatie le asculta.Si mi-e imposibil sa ma feresc de ele.Uneori mai scap cu chiu cu vai.De ce nu-mi plac?mi-se par de prost gust,iar versurile sunt de-a dreptul ridicole.Nu au nici un sens.Nu am nimc cu cei care le asculta,doar cu ele [manelele] nu-mi plac si m-am saturat de ele.Dar fiecare cu opnia lui..cui ii plac ii plac.Cui nu,nu!


#73
Revin cu un alt punct de vedere.
Fratele meu mi-a implantat mie ideea că manelele nu sunt muzică bună chiar înainte de a putea să îmi dau singură seama dacă îmi plac sau nu.
Într-un timp chiar ajunsesem să le urăsc, să nu le suport, dar acum am ajuns total indiferentă. I mean, cu ce mă deranjează pe mine ce ascultă ceilalţi ? Ok, mă poate deranja dacă ascultă foarte tare, dar sunt multe oameni (care nu ascultă manele) şi care fac lucruri mult mai enervante decât să dea prea tare volumul, right ?
Plus că aveam o prietenă care asculta manele vechi şi ne înţelegeam foarte bine. Manelele nu trasformă oamenii în persoane insuportabile, depinde doar cum vrea fiecare să privească.
Spuneţi că maneliştii se îmbracă oribil ? Well, ei au aceiaşi părere despre rock-eri. E normal să nu ne placă toate hainele (eu sunt cea mai pretenţioasă persoană pe care o cunosc, caut o săptămână o bluză sau nişte blugi în tot oraşul).

Horia K, alea sunt câteva excepţii. Oricum, am observat că românii au început (finally) să asculte şi muzică de la Mtv (ceea ce e relativ bine).

All in all, atitudinea unora care urăsc manelele din tot sufletul mi se pare stupidă.
Sunt alte thread-uri care merită mai multe posturi decât acesta.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#74
(15-12-2010, 11:25 PM)AlerimxD A scris: Oricum, am observat că românii au început (finally) să asculte şi muzică de la Mtv (ceea ce e relativ bine).

Dupa mine, unele melodii de pe Mtv sunt la acelasi nivel cu manelele. S-a vorbit aici despre mesajul transmis de manele (bautura femei s.a.m.d). Sunt cumva singurele melodii cu mesaje de genul asta? Ganditi-va la toate melodiile dance (daca nu asa se numesc, imi pare rau, dar habar n-am; oricum stiti la ce ma refer) care sunt acum la moda. Doar pentru ca au versuri in engleza si nu sunt cantate la acordeon nu le face superioare manelelor. Nu sunt atat de directe ca manelele pentru simplul fapt ca sunt in engleza; tot despre femei si bani e vorba si in ele. Iar muzical vorbind, nu mi se pare superioara o melodie cu trei beat-uri care se repeta si o manea cu trei versuri care se repeta.
Nu mai blamati atata manelele; sunt o groaza de alte melodii la fel de proaste. Manele sub acoperire.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#75
E o melodie de metal, cântată de Sarcofago care sună aşa: Sex. Drinks and Metal care e similară atât la versuri cât şi la denumire cu Băutură şi manele a lui Cristi Dules. O să vă arăt.

1. "Viaţa mea de vagabond
AÅŸ schimba-o dar nu pot
Nici nu pot nici nu vreau
Să trăiesc fără să beau
"

să vedem şi replica metaliştilor

"Inside my freedom
I'm slaved
By those tastes of lust and evil
I cannot escape
I'm living in sin
And it's a hard way of life
"



2. But in sex, drinks & metal"

maneliştii contraatacă cu

"Băutură, băutură şi manele
Åži femei de ÅŸapte stele
"


Result:
Round Draw!

Singura diferenţă între băieţii de la Sarcofago şi Cristi Dules, e că manelistul are o facultate de drept terminată, ei au timpul din facultate petrecut în baruri.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#76
Vad ca majoritatea sunteti contra...ma rog, eu n-am sa comentez mult, pentru ca...e ca si cand ai spune "pro sau contra muzicii pop". E acelasi lucru, e un..gen de muzica sa spun asa. Pana la urma e o prostie sa ne luam de manelisti, daca nu-ti place, asta nu inseamna ca tota lumea trebuie sa fie ca tine. Si tu te intrebi..."da' cum sa-ti placa asa niste melodii? yuck!" asa bine, din moment ce sunt care gandesc si se poarta asa cum scrie in versurile manelelor, le va si placea muzica asta. Si acum zau, nu puteti sa spuneti ca vi se baga pa gat manele, pentru ca numai eu stiu cata muzica pop ascult cu forta zi de zi. C'mon. Macar te face sa razi.
[Imagine: 72802840.png]
Merci Mimi ^^
[Imagine: 28940614.png]
"Imagine all the people
Living life in peace"
[Imagine: Shiny_La_by_SmilingMuffin.gif]
[spoiler]
so cool like
[Imagine: tumblr_lgw3mu5Ho51qatkou.gif]
[/spoiler]

#77
Normal ca sunt contra.
Asta nu e muzica, si stiu ca s-a mai repetat aceasta formulare, "ce sunt cu versurile astea? numai idiotenii "am bani,femei, palate, bautura etc" .
De linia melodica nici nu mai zic ?! 21
46.
Nu am nimic cu cei care asculta, mai ivesti si unii care sunt manierati, respectuosi, de treaba..dar sunt si unii care ragaie, scuipa pe jos asculta tare la boxe sa se auda bassu' la maneaua asta, ii mai vezi la un gratar in fata blocului cu berea intr-o mana..
Ehh. asta e, cu astia suntem cu astia traim!
Si o mai mentionez odata sunt CONTRA , pana in maduva oaselor! 3
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#78
Mai mult decât indiferentă nu am ce spune. Am o clasă de pipiţe la propriu. Înafară de 3 persoane, am numai maneliste care şi-au adus boxe de tot rahatul la şcoală pentru a asculta în pauze. Şi când mă gândesc că mai mult de jumătate din ele spun că nu le plac manelele în faţa profesorilor.
Manelele sunt trei versuri despre bani, femei şi băutură de la nea' Gheorghe de pe şanţ, auzite de doi beţi, ce le cântă prin tot oraşul, cocălarii astfel se adună şi dau naştere unui gen de muzică greţos, iar noi fiind practic obligaţi să o ascultăm pe drum, în taxi-uri(experienţă proprie), la şcoală, tv(cu toţii am observat încurajarea inconştientă a maneliştilor de către programele de televiziune) etc. Dar pot spune că m-am obişnuit să nu bag în seamă chestiile astea.
K.K., Agg.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#79
Contra ! Le urasc , le detest , sunt 100% ANTI. De cand eram mica le uram . Mai am colegi in clasa carora le plac manelele . Ii detest cand pun pe muzica si se aud numai manele . La Tv e plin de manelisti . Aproape toate canalele aduc la emisiune manelisti . M-am saturat . Din pacate nu putem scapa de ele .Cantecele manelistilor sunt numai despre femei , bautura , bani , palate si alte chestii d-ale lor . N-am nimic cu aia care asculta , dar macar sa nu asculte in public , Sa-si puna casti . In fine , asta-i viata si nu putem scapa de ele .

#80
Contra Doamne fereste, n-o sa-mi placa niciodata asa zisele manele
Sa fim seriosi, inafara sa aduca niste pitipoance in videoclipuri si sa dea asa din gura :,,Maa iuuubirrreeee fac orice pentru tineeee'' asa silabisit si alungit ce stiu ei sa cante? porcarii, asta e clar, eu ma uit la canalu' ala minele cum s-o cheme numai pentru farsa zilei sa mai rad putin in rest detest manelele [no offence fanilor]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pro sau contra: cobai matzaplouata 28 17.441 13-06-2015, 04:15 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Animale in casa. Pro sau contra? Ichigo. 17 12.918 09-05-2015, 10:23 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Muzica din zilele noastre. Pro si Contra Anna 9 5.275 27-08-2014, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Romania
  facebook, Twitter etc. Pro sau contra? Kashim 53 27.336 02-10-2011, 08:50 PM
Ultimul răspuns: Loki
  Pro sau contra zvonurilor ? Me†al. 30 15.222 17-07-2011, 03:48 PM
Ultimul răspuns: ~Space-Bound


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)