30-01-2011, 01:35 AM
(29-01-2011, 11:31 PM)Miranda^_^ A scris: Eu nu sunt de acord cu acest lucru. Care este deosebirea intre oameni si animale? Nu exista, si ei au suflet, trup si minte. Dar oamenii se cred mai inteligenți daca pot sa vorbeasca. Cred ca acelasi lucru se intampla si la animale, si ele vorbesc o limba pe care noi nu o intelegem, acelasi lucru se intampla si la noi. Cu toti suntem egali. Prin alte cuvinte eu nu sunt de acord cu testarea pe animale, sa le testeze pe ei.
Nu ma leg de parerea ta [ca le respect opinia altora], dar mi-ai lasat cu un semn de intrebare

Ciudat e o chestie si cat ma uimeste o.O: daca testam cobai, noi [oamenii] suntem rai ca ne batem joc de ei

Sunt pro pentru ca in oare care masura noi depindem de animale. Sunt de acord ca au suflet si sunt poate mai destepti decat noi, dar nu pot vorbi si nu se pot exprima ca se intelegem >.> dar ei reprezinta si un factor principal pentru mentirea ratei de viata a oamenilor. Nu uitati istoria oameniloir primitivi care se hraneau cu carnea lor, cu oasele lor faceau instrumente si in final, se imbracau cu pielele de la animale. Deci nu inteleg care e problema

ps: Daca sunteti contra, actionati cumva pentru a salva bietele animale. Si nu m-ai spuneti ca sunteti "pro" si lasati sa continue asta pentru ca va e bine asa sau aveti oarecare profit de la asta o.O pentru ca inseamna ca mintiti.
![[Imagine: aaaakip.jpg]](http://img41.imageshack.us/img41/1038/aaaakip.jpg)