Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere ai de rpg-ul meu ?
Este suuuuuper.
100.00%
6 100.00%
Este cam plictisitor...
0%
0 0%
Nu-mi place idea
0%
0 0%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Piramidă fără sânge ~ Începe

Chou :
- Intelesesem ceva gresit . Totusi cred ca ai dreptate . Mi se pare mult prea usor . Daca ce spui tu e adevarat , nu cred ca va fi asa usor cum cum credeam la inceput ca va fii .
Imi pun amandoua mainile in buzunare cautand ceva . Din fericire l - am gasit repede . Ma simteam prost , aveam un mare regret .
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Miranda:

- Cred ca ar trebui sa ne despartim... - spun si ma uit in oglinzi - Eu o sa caut o camera in aceasta piramida, care sa nu aiba reflexie... Daca doar privind-o pe Zara mori, atunci acolo nu sunt oglinzi. Dar poate si voi aveti dreptate, deci continuam pe alte drumuri. Dar pentru inceput, arata-ti harta ca sa stiu ce camera trebuie s-o verific.

OCC: Nyan

Chou :
- Poate ai dreptate . Tousi , ceilalti ce spun ?
Regretam si mai mult dar nu stiam ce sau de ce . Me simteam mai aproape dar nu stiam de ce . Inima mea se ruprea in bucati , imi spunea sa plec dar vroiam sa continui , sa o gasesc pe zara . Ma simteam asa cum se simtea si ea .

OCC : oricine .
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Dylan
-Sunteti nebune? Voi stiti ca asa incep toate filmele de groaza? Un destept se gaseste sa zica ,,O hai sa ne despartim!''. Iar restul idiotilor din grup sunt de acord cu el. Eu unul nu ma duc nicaieri singur!

OOC: oricine
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

Hitomi:
-Nici eu nu plec snigura! Eu zic sa ramanem un grup si nu pentru ca am utea da de monstrii din filmele de groaza ci pentru ca efectiv daca ne despartim exista sanse sa nu se mai regasim in aceasta piramida care este un labirint total!
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Chou :
- Asa nu ajungem la nici o intelegere - spun eu intorcandu - ma in timp ce ma uitam confuza pe pereti . Eu si Miranda credem ca ar trebuii sa ne despartim iar Hitomi si Dylan cred ca ar fi bine sa ramanem un grup . Ce ar trebuii sa facem ? Sincer , nu stiam ce a da facut dar inca vroiam sa merg mai departe .

OCC : i don ' t care .
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Hitomi:
-Atunci ce ziceti de grupuri de doi? Merg eu cu Dylan , tu cu Miranda si ne bazam pe aceeasi harta intalnindu-ne la un anumit punct inc are se interseacteaza drumurile. Ce zici , Dylan esti de acord?
OOC: Dylan adica Shadow
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

-Ok... cred. Sunteti sigure? am intrebat facandu-mi griji pentru noi. Si daca dam de mumie? Bine, lasa mumia. Uitati ca am spus asa ceva. Doar ca sunt foarte entuzisasmat cand vine vorba de supranatual.
Incep sa rad. Bine. Sa mergem.
O iau inainte, dar dupa 5 metri ma intorc putin cofuz si spun
- In ce directie?

OOC:Kitsune sau care vrea
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

Hitomi:
-Noi exploram labirintul in continuare si o sa ne intalnim cu ceilalti la capat...Desigur asta daca scapam de capcane Zic si apoi zambesc. Bun o luam inainte si apoi ar trebui sa apara doua tunele. O sa o luam pe cel din dreapta.
OOC: Shaow sau cine mia vrea
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Miranda:

- Hei ! - spun eu inainte ca ei sa plece - Ce aveti ? Eu nu pot face echipa cu nimeni, sunt aici, in aceasta camera ce nu apare pe nici o harta, o incapere secreta. Plus de asta, sunt doua carari, nu mai multe, Deci, pe una merge eu, iar pe cealalta voi... Si inca ceva... nu aveti decat o harta, nu puteti sa va despartiti.

OCC: cine vrea



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Piramidă fără sânge ~ Personaje Miranda. 5 2.753 04-09-2011, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Liar


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)