Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va faceti personaje ?
Mi-am facut.
85.71%
6 85.71%
Nu-mi fac. Nu-mi place ideea.
0%
0 0%
Nu. Nu imi place rpg.
14.29%
1 14.29%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Piramidă fără sânge ~ Personaje

#1
Piramidă fără sânge~ Personaje



Acum foarte multi ani, pe timpul indelungat al regilor, s-a nascut o fata saraca, pe nume Zara. Aceasta fata avea parul roscat precum sangele, pielea alba precum mortii, iar persoanele dragi mureau, din aceasta cauza ii s-a spun " Moartea sângerie". Locul natal a fost Ahaio, un oras care a disparul, pentru ca toti locuitorii au murit, astfel, nimeni nu a stiut de " Moartea sangerie". Cand fata a implinit 18 ani s-a casatorit cu printul Egiptului, iar, dupa doua zile, sotul ei a murit. Soacra ei si-a dat seama de tot, asa ca a pus niste oameni sa o ucida si s-o ingroape undeva in Piramida Secreta.

Dupa sute de ani, un grup de arheologi au gasit o scara ascunsa in nisip, aceea era Piramida Secreta, dupa ce au intrat au murit, dar au avut timp sa dea vesti despre descoperire... Dupa ceva timp au aparut alti cercetatori impreuna cu familia, dar si ei au murit, asa ca copii au inceput singuri cautarile...

Citat:Nume:
Varsta:
de la 15 pana la 18 ani
Istorie:
Personalitate:
Infatisare:

Nume: Miranda del Rost
Varsta: 18 ani
Istorie: Mama s-a a murit cand s-a nascut, locul acesteia fiind inlocuit de tatal ei, un om dur cu ceilalti, dar foarte dulce cu ea. Cand tatal sau a murit, singura persoana pe care o avea, a jurat ca o sa-l razbune, dar dupa aceea, o sa se sinusida, pentru ca nu are pentru cine trai.
Personalitate: Este o fata curajoasa, nu-i place ca oamenii sa se creada superiori, cu atat mai putini in fata ei. Poate fi si blanda si dulce, mai putin inocenta, dar, doar cu prietenii sai. Uraste oamenii cu doau fete.
Infatisare: [Imagine: CIGEm.jpg]

#2
Nume: Hitomi Chiyo
Varsta:18 ani
Istorie: Mama si tatal ei s-au certat cand avea 2 ani divortand. La 3 ani mama ei afla ca tatal se sinucisese deoarece mama ei nu dorea sa-l mai primesca inapoi inaintand actele pentru divort. De-alungul timpului pentru Hitomi devine greu sa creasca cu mama ei deoarece aceasta o uraste din ce in ce mai mult , ba chiar ajunge sa o ranesca fara motiv si sa aiba accese de nebunie. Hitomi cand implineste 18 ani pleaca din casa si ajunge aici deoaece oricum nu mai avea alt scop in viata.
Personalitate: Dura si sincerca , spune totul verde-n fata nepasandu-i cine sau ce esti. Uraste inselaoria si tradarea , iar prietenii adevarati sunt importanti pentru ea.
Infatisare: [Imagine: 474856.jpg]
Te org sa ma anunti cand incepe
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#3
Personaj:Camille Riddle
Varsta:18 ani
Istorie:Mama ei a murit intr-un accident de masina,cand avea 5 ani.Ea a fost singura supravietuitoare,iar tatal ei nu o priveste cu ochi buni,ci ca pe o piaza rea.Cu o zi inainte sa faca 18 ani,afla ca tatal ei a murit intr-o expeditie.Acum ii ia locul.
Temperament:deschisa,uneori indiferenta,sarcastica de uneori iti iesi din minti.Sociabila si glumeata,insa cand o enervezi devine foarte agresiva.Se calmeaza cand canta.
Infatisare:[Imagine: 5acccafd.jpg]
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#4
Nume: Miko Suzuky
Varsta: 17 ani
Istorie: Nu si-a cunoscut mama niciodata, iar tatal ei a fost ucis in urma cu 10 ani, ea ramanand in grija unor prieteni de ai acestuia, acum visul ei este sa devina un mare arheolog precum tatal ei.
Personalitate: Vesela, plina de viata, incurcata si cam naiva.
Infatisare: [Imagine: 1299633109_5458_full.jpeg]

#5
Personaj: Dylan Cross
Varsta: 17 ani
Istorie: Este orfan de tata, acesta a murit inainte de a se naste el. Ambii parinti au fost arheologi. Mama sa l-a crescut pana cand aceasta a disparut in timpul unui proicet la care lucra in Egipt. Dylan este hotarat sa gaseasca explicatii pentru dispaririile ciudate ale parintilor si circumstantele asemanatoare in care s-au intamplat.
Personalitate: Visator, curios si vesel. Este o fire foarte charismatica si energica.
Infatisare: http://data.whicdn.com/images/14220152/t..._large.jpg
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#6
Nume: Chou U.
Varsta: 16
Istorie: Neavand vreo ocupatie, decide sa ajute la "investigatie". Nu doreste sa spuna nimanui despre trecutul sau familia ei. Totii situ doar ca a fugit de acasa dar nimeni nu stie motivul.
Personalitate: Tsundere. [pentru cei care nu stiu, un om care nu isi poate exprima sentimentele si sfarseste prin a fi violent sau rece cu cei din jurul sau]
Infatisare: Click
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Piramidă fără sânge ~ ÃŽncepe Miranda. 188 42.662 11-09-2011, 10:43 AM
Ultimul răspuns: Shadow.Kiss


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)