Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pierduti in intuneric -un fic Chrono Crusade

#1
Ptr inceput m-am gandit sa fac un fic total diferit de naruto.Va rog sa nu ma criticati ca Denisu este personaj in poveste.Eu nu am nicio legatura{dupa multe consultari si miros de creier incins am dat numele meu personajului} =))sunt normal prezentatoare la Asero Tv .Gata cu palavrageala.




Cap 1 UN NOU INCEPUT.


In numai 2 ani lumea se poate schimba foarte mult la fel si obiceiurile.Era o noapte de inceput de toamna in San Francisco.La marginea padurii dincolo de oras ,sprijinita de coasta unui deal;zabovea un conac parasit.Era o casa cu coloane grecesti la parter si de-al lungul lor se afla un pridvor impanzit de ferestre.
In partea stanga a pridvorului se zarea un leganut sprijinit de niste lanturi vechi si ruginite.In mijloc era intrarea-o usa de frasin cu cleanta rotunda.
Deasupra la etaj ,coloanele se incheiau si forma o terasa de aceleasi dimensiuni ca pridvorul.Acoperisul era crapat evidentind forma dreptunghiulara a casei.
Atmosfera era una sumbra ,dar totusi linistitoare.
La etaj se zarea printr-un geamalac o luminita slaba greu de remarcat.
Era scanteia unei lumanari albe asezate intr-un suport .Pe masa langa arzatoare se mai zarea un document si un stilou proaspat inmuiat in calimara cu cerneala.O tanara ascunsa-n semiintuneric scria intr-o perfecta pace.Se opri pentru o clipa din scris si incepu sa ia seama la cantatul greierilor.Luna era plina si se oglindea pe fereastrafetei.
Cri-cri-urile lor faceau ca armonia sa o stapaneasca si sa compare divinitatea.La un moment dat fata sesiza ca lumanarea ei palpaia din ce in ce mai slab.Mai inmuie stiloul odata si parca dete o semnatura pe document.Deodata linistea fu sparta zgomot de pasi.Pasii pareau greoi si se indreptau spre camera fetei.
Lumanarea se stinse.
Fata aprinse alta si la usa sa ecoul pasilor se stinse.Bocani slab si trase de cleanta.In intredeschizatura usii aparu chipul unui baiat de vreo optsprezece ani.
Avea o fata inocenta si ochii roscati ca rubinul.Parul sau era de o nuanta de albastru inchis prins intr-o coada lunga.Peste obraji se prelingeau doua suvite ce ascundeau urechile putin ascutite.
Baiatul era imbracat intr-o geaca lunga si rosie. Pe sub avea o camasuta si o pantaloni rosii scurti de stofa care-i dadeau o nota de discilplina.
Fata remarcandu-l din dunga usii incremenit se ivi din semintuneric.Era o domnita destul de inalta si stranie,totodat fiind de o frumusete nefireasca.Fata ei radioasa palea chiar si la lumina lumanarii.Era subtirica si zvelta cu o tinuta ce-i scotea in evidenta sanii proeminenti.Decolteul venea aproape de buric,iar fusta era legata de colanti.Era de o culoare de rosu tipator si senzual.Parul ei era castaniu pana la solduri si ochii ciocolatii erau divini.Cizmele erau negre si inalte purtand pe varf semnul crucii.Inca o nota ca fata nu era obisnuita-avea aripi galbene din pene fine asemenea porumbeilor.
Aceasta inainta spre baiat lasandu-si aripile in jos pe spate.
-Te asteptam ,rosti cu blajinitate tanara.
-Cine esti?Si de ce m-ai chemat?
-Am asteptat mult in aceasta odaie simpla.Au trecut doi ani...Chrono!
-De unde stii cum ma cheama?
-Stiu totul despre tine!zise fata in timp ce se apropia si mai mult de Chrono.Sa-ti raspund la intrebarea precedenta.Sunt un inger pamantean!
''Stiam eu !Ea-i un inger!E si foarte frumoasa.Nu e ca cei din legende''isi zicea in sine baiatul.
-Numele meu e Denisu...
-Arati diferit de ingerii din legende!
-Hmm...Nu suntem neaparat cu camasa lunga,coroana si aripi lungi.Eu sunt stilata!Dar acum aceasta e doar o forma a mea,cea umana e cea reala.Asa cum esti si tu!
-De ce m-ai chemat?
-Am vrut sa vin inapoi.Domnul a vrut sa ma aiba acasa ,dar eu am vrut sa ma intorc pe pamant .Iubeam prea mult sa fiu om!
-Bun ..Inteleg si ce doresti?
-Tu esti un demon care si- a dorit libertate si a fost corupt.Tu ai vrut sa te schimbi si multe persoane au tras consecinte.
-Stii multe..Denisu!
-Chrono '' tin la tine si vreau sa te ajut''...Stiu ca si tu vrei sa-l distrugi pe Aion.
-Da!Voi pune capat minciunilor lui!!
-Ai pierdut 2 ani cautand in zadar,Eu te voi ajuta!
-Nu,nu vreau sa-ti irosesc viata si tie!
Denisu se apropie de masa si apuca sigiliul-contractor ,cel pe care Chrono il facuse cu Rosette si micsoreaza viata contractorului.
Fata il ridica apoi il indrepta asupra lui.
-Sigiliul!Nu!Nu vreau sa fac niciun contract cu tine!Nu vreau sa-ti micsorez viata!
-Eu nu intentionez sa-l folosesc decat ca ultima masura,dar am abilitatea de a vindeca orice rana.In cazul in care te ranesti eu te vindec!Dar este si un pret..puterea aceasta imi consuma energia vitala.Daca o consum la maxim voi avea nevoie de zile de vindecare.
-Poti sa vindeci deci orice rana Denisu!
-Vreau sa facem un pact ,Chrono!
Brusc Denisu fu cuprinsa de o raza de lumina.Aripile ei se topira si ea se preschimba intr-o statura mai mica!
Avea parul prins sus si purta o camasa albastra .Mai avea si o fusta violet ce se batea mai jos de genunchi.
-Acum numai sunt asa de ciudat!
-Arati superb!Seamana cu Rosette
-Sa stii ca Satella si dl Steiner traiesc la vechea lor vila.Azumaria e acum sista la Ordinul Magdalenei,zise Denisu zambind dulce.
dupa ce lumanarea se risipi Denisu se departa pe scari.Chrono ramase inecat in ganduri.Nu-i venea sa creada ca totul se schimbase ca putea scapa de bantuiala trecutului.Trezit ca dintr-un vis de un scartait emis de pantofii lui Denisu,Chrono se intoarse si o apuca pe fata de inchieietura.Ea intoarse capul cu o licarire patimasa in priviri.
-Denisu asteapt!Satella si Steiner traiesc?
-Da Chrono bineinteles!
-Pai am crezut ...Multumesc Denisu!

~EDIT : Un fic nu se scrie cu culori ~
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#2
sysu, sunt prima sau a doua la coment. Sa vedem: In primul rand ma bucur ca ai avut curajul de a posta primul fic Chrono Crusade si bravo pentru asta dialog: nu este sec, dar este un pic cam mult si puteai sa treci niste dialoguri la vorbire indirecta, dar asta este parerea mea :D naratiune&descriere: descri foarte frumos, incat m-am facut sa-mi imaginez ca sunt langa aceea casa sau vila sau conac :-" actiune: momentan, eu nu i-am depistat pe tatarii cei rai, dar daca vin, eu, cavalera Manuela de prostie acuta pe creier te voi apara, actiune. Daca cumva ramai in pana, vb pe mess :D. AStept nextul si te pup

#3
Sysu...scz ca am postat commu asa de tarziu dar am avut o lene in mine :D.
Idee 100% originala pt ca eu una nu am mai vazut un fic chrono crusade nicaieri, nu numai pe zup :D.Nu prea am ce comenta ca a facut-o sysu manuela inaintea mea, insa ai avut dreptate....e putin cam plictisitor ca eu fiind o hiperactiva nu am avut rabdare sa citesc tot dintr-o data :D. Oricum imi place f mult sysule chiar daca nu am vazut chrono crusade :D. Spor la scris si astept nextu dar mai intai capitolul 13 la asero Ja ne!!

#4
O noapte de vis

Cerul incepe sa bubuie si sa tune violent.Norii ingrozitori se remarca adunati monstruos.Linistea de seara se crapa.Toate razele lunii sunt sterse de tunetele si luminile fulgerelor.Denisu si Chrono au ajuns la intrarea in oras.Acolo dadusera peste o casa rustica si stilata.Era o vila rozalie si lunguiata in forma de''L''.Avea intrandul cu 4 scari de marmura,iar usa era una simpla.Deasupra usii se gasea un acoperis .In ambele parti erau doua ferestre mari si stilate.La etaj tot ferestre mari si gratioase.Chrono o apuca pe Denisu de brat si ucara treptele.Baiatul vru sa sune,dar ezita,se indoia sa nu fie vreo gluma sau o narozie.
-Chrono ,nu suni?
-Esti sigura ca e bine?
-Uf!Haide!N-ai incredere in mine!
Cu toate indoielile Chrono suna inabusit.La usa aparu imediat un om de vreo 53 de ani.Parul ii era caruntit si jumatate chel. Fruntea sa era ridata si lasata,iar ochii adanciti in cap.
Zambi usor pe sub mustata ninsa in semn de bun-venit.Dupa costumul negru si prosopul agatat de brat,imediat relatai ca e valetul.
Chrono de indata il recunoscu pe dl Steiner.
-Pofiti!zise Steiner indiferent.
Cei doi intrara.In fata se afla sufrageria si scarile ce duceau la etaj.
Pe o canapea scumpa sedea o roscata cu ochii caprui inchisi.Parul ei foarte lung ii venea pana la genunchi.Purta o camasa de noapte si-si savura ceaiul de seara.Domnul Steiner o striga si ea doar intoarse privirea.Apoi se holba cand ii zari pe cei doi.Il recunoscu numaidecat pe Chrono.Puse ceasca pe masa de sticla si se ridica lin.
-Hm..Ch-Chrono?!rosti aceasta cu uimire.
-Satella-san!
-Ce ma bucur sa te vad!Esti viu!Bine ai venit!Azumaria tot va duce dorul.Ea cine e?
-Poate ma stii Satella!Sunt Denisu.
-Parca te stiu de undeva!Tu...tu ai luptat acum 7 ani!Ai aparat copii de razboi.Dar nu aratai asa!Esti om?
-Sunt un inger pamantean!Fac parte din Legiunea Divina!
-Inteleg si ce legatura e intre tine si Chrono?
-Ne cunoastem abia de 5 ore!zise Denisu razand.
-Desigur!
Domnul Steiner sub ordinul Satellei a pregatit masa.Cu totii s-au asezat.Chrono de abia lua o inghititura din salata orientala.Satella si Denisu povesteau de trecut.Semineul din bucatarie ardea.Brusc se instala o liniste absurda.Denisu se facu rosie ca bujorul si incepu sa tremure.Curand vorbele incepeau sa-i amorteasca si ochii sa se inchida.Ceasul trezi totul.Se batu de ora 2.
-Vai de mine!E foarte tarziu!Steiner fi dragut si condui in camere!
-Aaa..Multumesc Satella san pentru masa!A fost grozava!
-Multumesc Satella!
Denisu si Chrono urcara in camerele lor.Erau alaturate si ii despartea doar un zid subtire.Baiatul intra in odaie ,dar fata cobori scarile pe furisate.Se duse la chiuveta si incepu sa spele vasele .Sattela auzind sunetul robinetului se duse indata.
-Denisu de ce nu dormi?Si de ce speli vasele?
-Nu ma simt bine sa las lucrurile in dezordine mai ales ca am venit aici si nepoftita.Macar atat sa fac.
-Ce tot vorbesti!Mai ajutat mult in trecut esti bine-venita aici oricand.!
-Sattela..stii..eu...Chrono...
-Ce e?
-Am decis sa-l ajut pentru ca..pentru ca..il simpatizez...
-Hmm..Nu-i nimic oricum i-ar prinde bine pe cineva ca tine1
Dupa aceea fata se duse in camera.Satena se lasa in pat si isi trase patura.Se schimbase intr-o rochita de noapte alba ce-i acoperea corpul mladios.Imediat somnul o cuprinse.
O ora si jumatate mai taziu,pe la 4,Denisu tresari din somn speriata,lacrimand si cu sudori pe frunte.
Isi freca fruntea cu o batista si isi indrepta privirea la ceas.De urat numai putea sta in aceea camera.I se parea stranie si inchisa.Pleca.Se indrepta spre camera lui Chrono,deschise usa si pasi tiptil.
-Chrono dormi?zise Denisu dulce in soapta.
-Nu!Nu pot dormi!
Fata se aseza rapid in patul sau si se alipi de spatele baiatului infrisocata.Chrono se uimi si totusi se si bucura.
-Chrono!Nu pot...sa dorm!Mi-e urat!Nu te supara pot dormi te rog la tine!Ma lasi?
-Hmm ..De ce imi ceri voie?Oricum ai intrat in viata mea!Ramai cat vrei.
-Multumesc mult!
Cand fata a adormit in sfarsit profund,Chrono se intoarse catre ea.
Zambi dulce si isi strecura mana prin bretonul ei si admirandu-i inocenta.
-Somn usor!


Edit : Un fic nu se scrie cu culori
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#5
Lacrimile unui inger
Capitolul 3


A doua zi de dimineata ,Denisu se trezi cu greu.Partea unde dormise langa ea Chrono era dezvelita si perna era dezordonata asemenea unui cuib gol.Se simti intr-o stare deplorabila lipsita de forte.Isi facea planuri dar indoielile erau prea mari.Pe scaunul unde Chrono isi agatase geaca acum era fara.
In camera se simtea numai amaraciune.Fata arunca cateva priviri prin odaie si se opri la geam.Ochii priveau ,dar mintea era inecata in oceanul de ganduri.Parea un abis infinit de negura si ceata.
Brusc Denisu se cobori la realitate cand ii simti in urechi un ciocnit in usa.Era un zgomot greu si apasator.Apoi usa se deschise si aparu dl Steiner.
-Buna dimineata Denisu!Sper ca ai dormit bine!Micul dejun aproape se termina!
-Aaaa....S-Steiner...Hmmm...Chrono..unde e?
-E jos cu Satella!
-Du-ma la el!
Denisu dete patura la o parte si se dete cu greu jos din pat.Nu era lenea de dimineata,ci era altceva.
Fata nici numai isi incalta papucii de casa si porni agale pe scari in jos.Se duse spre sufragerie ,dar nu gasi pe nimeni apoi auzi voci din bucatarie.Se sprijinea de pereti si privea confuza de parca nu fusese niciodata in acea casa.Curand aparu in dunga usii bucatariei.Chrono manca alaturi de Satella.Masa era incarcata cu portii de supe si aperitive cu friptura.
-Denisu,te-ai trezit?tresari bucuros Chrono.
-De ce nu te-ai schimbat?Micul dejun aproape s-a terminat
-Chrono...Chrono!!
Fata se pierdu din vorbe si ingenunche pe podeaua de gresie rece.
-Denisu!!
Chrono se salta de pe scaun si se indrepta sprea ea.Se apleca langa dansa si o apuca de mijloc.Ii duse mana la frunte si sesiza ca ardea ca un foc puternic.El o lua in brate si o duse in camera lui.
-Satella,are febra!
-Onu,ai avut si tu odata!
-Si cum mi-a trecut ?
-Nu stiu!Rosette stia,a mers la o vrajitoare si i-a spus leacul!
-Denisu ,esti bine?
-Regret Chrono!Am febra ca nu am mai devenit om de 7 ani!
-E in regula !Odihneste-te!merg sa-i caut un leac n-o pot lasa asa.
-Chrono stai!Du-te la Azumaria,ea va stii ce-i de facut!
-Voi merge la o vrajitoare,ceva!
-Du-te la Azumaria!
-Nu pot totusi trebuie sa stau cu ea aici!
-Chrono du-te raman eu cu ea!
Chrono ezita pentru o clipa.Ramase tintit pe loc si privea podeaua ca sa-si mascheze nelinistea.Isi strangea pumnul ca in aceasta situatie era neputiincios. In clipa urmatoare cu o hotarare coapta,ridica capul si se duse catre usa.
-Vreau sa mearga si dl Steiner cu mine!
-Prea bine!Steiner ai auzit,du-te!
Cei doi coborara scarile cu rapiditate.Iesira pe usa principala si urcara in masina.Pana a porni Satella privea pe geam.Plecara.Tot drumul nici unl nu scosese un cuvant.Ajunsesera pe undeva pe la iesirea din San Fransisco intr-un sat mistuit de furtuni si parasit aproape Mill Valey.Dua vreo ora de mers Chrono sesiza o coliba suspecta retrasa aproape de intrarea intr-un codru.Era o bojdeuca de lemn cu acoperis de sindrila,cu geamuri vechi si sparte.Baiatul se dete jos si ciocani insistent la usa.Se auzeau dincolo de intrand pasi grei si rari care de abia soseau.Curand in intredeschizatura usii aparu un mosneag de vreo 80 de ani cu barba alba si lunga.Purta un halat negru si zdrentuit si se sprijinea de un baston ros de termite.Picioarele si le tara in niste cizme grele mai mari decat marimea propriilor membre deoarece erau largi si lasate.
-Ce-ce-ce doresti?se balbai mosneagul.
-Vreau sa vorbesc cu dumneata!
-I-intra!De-de ce ai ve-venit?
-Esti ghicitor?
-Da dar n-am mai prezis demult pot-pot gresi.
-Spune-mi oricum!
Cei doi s-au asezat la o masa ovala pe care erau asezate 7 carti .
-Tu-tu nu ...esti om!
-Hmmm...
-Esti un..ai pe cineva bolnav?o fata frumoasa!?
-Dah..
-Si nici ea-ea nu e om,e o fiinta divina-un inger!
-Da vreau s-o vindec are febra mare.
-Usor..baiete!Nu ii va trece cu una cu doua.Ii va trebui un leac divin.Pot sa te intreb ceva inainte de toate?
Tu o iubesti..pe-pe asta fata?
-Hmm...Da!
-Asculta va trebui sa cauti o planta inailta,cu flori marunte albe si mai ales care are frunza in forma de cruce.Se-de cheama ''crucea pamantului''.Daca nu i-o dai in 24 de ore viata fetei se va stinge.
-Nu!Nu se poate!!Nu o pot pierde!Unde gasesc planta asta?!?
-In poiana neagra!
''Denisu,viata ta e in mana mea,De ce eu trebuie sa pacatuiesc asa?Sa iau vietile altora pe care nu vreau sa le iau!''
Odata ce iesi din coliba ,Chrono se arunca in masina si porni.
''As putea sa ma fac in forma mea originala sa zbor,dar n-m puterea necesara''
La iesirea din sat se afla o bisericuta lunga cu un camin.Era sediul Magdalenei.Steiner nici nu apuca sa parcheze ca,Chrono se salta pe scari.Chiar in biroul principal se afla o fata cu parul lung si alburiu.Purta o rochie albastra stransa pe brau .
-Azumaria!!!
-Ah..Chrono?!
-Azu-maria..trebuie sa ma ajuti numaidecat!
-Chrono stai ce s-a intamplat?
-Ea are nevoie de ajutorul tau!
-Cine?Ce?Chrono?!
-Denisu..o fata,are febra...caut o floare ,daca nu i-o dau in 24 de ore va muri!
-Stai gata..S-o caut...hmm....Ia uite! Heracleum sphondilium -crucea pamantului.-flori albe,frunze crucifixe,tulpina inalta de un 1m si este sub forma de tufisuri.
-Mosul mi-a zis ca e in Poiana Neagra!
-Stiu locul !sa mergem!
Intre timp acasa,Denisu zacea in pat cu fruntea acoperita de o carpa uda.''Chrono..unde esti?''
Fata intredechise ochii si privi de cateva ori prin camera.Rosti numele lui Chrono ,dar nu raspundea nimeni.Satella era jos stand de veghe.Vazand ca in camera nu era nimeni si nu se auzea nicaieri semne de viata fata izbucni intr-un plans usor si amar.Avu intentia de a se ridica,dar era prea ametita
''Chrono...nu ma ...lasa''
Departe pe la miezul zilei ,Chrono si Azumaria cautau intr-un camp uscat planta.Deodata baiatul fu trasnit de un sentiment cunoscut.
-Hmm..Denisu plange!
''O simt plangand,ma cheama..N-am simtit niciodata asa de profund pana acum''
-Chrono mai sunt 6 ore!
-Cum?Sa ne grabim!
Dupa multe cautari ajunsera intr-un luminis umbrit si sumbru.Din departari se vedea tufa cu floarea inconjurata de o adunatura de maracini cu sange.
Fara gandire ,Chrono isi strecurase mana prin maracini.Sangele era sfant si-l ustura.Se juli pe genunchi si scoase un tipat ascutit.Cu o ultima miscare lua tulpina de floare.Mana lui era insangerata si tremuranda.Steiner si Azumaria il urcara in masina si pornira in graba.Drumul durase mult asa ca ajunsera putin trecut de miezul noptii.Timpul se misca rapid fiind din ce in ce mai tensionat.Acasa Satella s-a grabit sa faca ceaiul din planta.Chrono statea de veghe si in curand Satella ii dete ceaiul lui Denisu.Ea se lasa cufundat intr-un somn adanc.
-De ce nu misca?
-Las-o sa se odihneasca!
-Nu plec de langa ea!!Chrono se aseza langa fata sprijinindu-si mana de mana ei.Somnul insa il stapani de indata.Isi lasase capul peste marginea patului .
Dimineata urmatoare ,Denisu se trezi refacuta ,apoi il remarca pe baiat stand langa ea dormind.Vazu si mana sangerata si ramase uimita.Ea ridica bratul stang pe care avea pe ambele parti cicatricele crucii si se concetra.Puse degetele fin pe mana a lui si curand rana se vindeca ,iar sangele disparea de pe piele,totul era refacut.Aceasta zambi dulce apoi il saruta lin pe frunte...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]


#6
Cap 4
Voi sacrifica


In aceeasi seara Chrono adormise pe nesimtite.Se simtea tensionat in somn si se rasucea cand pe o parte cand pe alta.La un moment dat il trecura toate apele.Isi simti sangele clototind si inima zapacita de atatea batai puternice.Apoi cobori brusc in lumea mintii lui in care parca se paru neputiincios.Era o groapa mare neagra si adanca ce pazea de asupra o luminita.Atunci zari pe marginea abisului o pasare-un vultur maiestos cu aripile lungi si negre.Brusc i se luminara ochii.Incepu sa rosti vorbe cu ecou:
-Deci...Chrono Pacatosul..ne intalnim din nou.!A trecut ceva!Am crezut ca ai murit,dar m-am inselat!
-A..ion!Ahhh!
-Cu cine mai esti in cardasie?Hmm-hmm..Ai iesit din gaura de sarpe!
-Nenorocitule!Numai scapi de data asta!
-Mai vedem noi!Voi distruge tot pe unde esti tu inclusiv pe tine si toti ce sunt in jurul tau!Ha ha!
-Nuuuu!
Atunci el se trezi inbucnind din vis si tipand.Era tensionat si transpirat.Il coplesise o caldura insuportabila precum cele mai puternice focuri.Ultimele cuvinte ale lui Aion ii se invarteau in cap si il faceau sa-si astupe urechile parca incercand sa opreasca glasul sa se mai auda in capul sau.Pe urma ,Chrono se ridica rapid si porni speriat spre camera lui Denisu.Fata dormea profund cu parul imprastiat pe perna.Avea o figura dragalasa si inocenta incat baiatului ii paru rau s-o trezeasca,dar impins de ceva straniu o apasa pe umeri.Aflata de zguduiturile lui sperioase ,Denisu tresari.
-Chrono ce e?Ce-i cu tine?
-De-Denisu trebuie sa plecam numaidecat de aici!!Acum!!!
-Dar de ce?
-Haide!
Chrono o trase pe fata de mana si o ridica din pat.Ea era imbracata intr-o camasa de noapte visinie si lucioasa pana la genunchi.Coborara scarile si apoi baiatul isi atinti privirea pe geamul principal al sufrageriei.Dincolo de codrii se auzeau bubuituri si lumini care scanteiau.Aceste lucruri ii dadura de banuit ca sigur ceva rau avea sa se intample.Mersera mai departe si Denisu speriata il intreba pe Chrono de ce se poarta atat de ciudat,el tensionat nu-i putu raspunde la nimic.Apoi se oprira sa-si traga sufletul ,si zgomotele incetara.
Cu o privire sperioasa si apasatoasre,Chrono se uita la fata.Pe bucati ii raspunse:
-E Aion!A spus...Ca va distruge tot ..unde sunt eu!
-Dar cum ti s-a aratat?
-In vis!
Dupa o clipa de abatere ,zgomotele incepura din nou.Brusc se apropie o lumina calda ce venea ca o bomba.Cei doi fugira rapid ascunzandu-se in spatele canapelei.Rata.Orice tinta avea acea lumina devia.Pe urma mai privira la geam pe furis.Alta se apropie ,dar mai lent si era de o nuanta de portocaliu.Chrono se preschimba in forma lui originala .Era foarte inalt si puternic.In locul coarnelor avea niste capacele care opreau sangerarea.Parul sau era mai scurt tot de aceeasi culoare de albastru-violet.Aripile sale erau mari si negre.O lua pe Denisu in brate ,isi desprinse aripile si zbura prin geam.In acel moment lumina ateriza pe casa distrugand-o cel putin jumatate.Fumul negru iesea din resturi si daramaturi.Se auzi o bubuitura incredibil de puternica.
-Nuuuu Satella!Azumaria!!!Da-mi drumul Chrono ma duc dupa ei!
-Nu!Nu poti!
-De ce?
-Nu te poti transforma acum ,nu ai forta vitala necesara!
-Hmm!Nuuu!Lasa-ma sa ma duc!!
-Nu!Vrei sa-ti pierzi viata!Hmpf..Trebuie sa mai facem sacrificii.In plus eu nu am puterea sa continui!
Denisu privi apoi nedumerita la mainile lui Chrono ,pareau fortoase ,dar tremurau si erau slabite,parca se arsese.
Vazand ca situatia era una zadarnica pornira pana mai incolo de codru.Aterizara in apropierea unui rau care facea legatura intre San Fransisco si alte tinuturi.El ofta si Denisu se inghemuise de racoarea noptii.Intre ei se instala o liniste absurda si densa.Fata privi la el mai atenta si apoi il vazu suparat si oftand.Se ridica si se aseza pe iarba uscata langa el.Mai arunca o privire apoi il intreba de ce are mana asa slabita,Chrono ridica capul si raspunse cu un glas stins:
-Mainile mele..am atins corp sfant si acum e ca si cum m-ar arde.Dovada ca sunt un pacatos.!
-Lasa-ma sa vad!Te voi vindeca!
Denisu inspira adanc spoi se concentra.Apuca mainile lui Chrono ,si incepu sa sclipeasca o usoare ceata argintie.Micile arsuri se vindeca iar mana incepea sa capete neteziciune.Metalul care inconjura incheietura se alipi.Baiatul isi verifica mana si realiza ca senzatia de ars trecuse.
Satella..Azumaria!Au pierit,Chrono!
- Stiu ,dar trebuie sa respectam pactul!Altfel vor mai fii si altii care vor pieri.
-Bine voi face acest sacrificiu!
In fata lor se afisa sub intruchiparea unui vultur o inchipuire cu parul argintiu si lung.Avea urechile lungi si lispa de coarne ,pivire perversa si tot corpul il avea acoperit de vesminte de metal.Era Aion.Acesta se apropie efectuand numai un pas.Chrono se ridica numaidecat si facu semn lui Denisu sa stea in spatele sau.
-Deci ne reintalnim Chrono!Pe cine incerci sa ascunzi?
Se uita la fata si se uimi,dar ea parea cuprinsa de o furie gata sa explodeze.Era pregatita sa tabare la gatul lui.
-Nu te apropia de ea!
-Mai ,mai o alta gardiana a Domnului.Si nu e un apostol !
-Aion..!
-Nu-mi spune ca o iubesti de stai cu bratele parca ai vrea sa ma omori!
-Intocmai,asta am intentia!
-Sa te vad Pacatosule!
Aion isi preschimba mana intr-o gheara si se napusti asupra lui Chrono.Acelas lucru il facu si el.Se duelara izbucnind numai scantei.Chrono ii taiase doar aripile sa nu poata zbura,dar se alesese cu o lovitura in abdomen.Sangele i se preligea pe pectorali .El ingenunche sufland cu greutate si urland de durere.Ochii i se inpaimantara si devenira cetosi.Fata imediat se preschimba si-si il impiedica pe Aion sa mai dea o lovitura.Afemeiat cu isi are obiceiul se holba patimas si pervers.
-Deci nu esti om!Esti un inger!Esti foarte frumoasa si puternica.Dar te pot nimici.
-S-o crezi tu!Nenorocitule.
Denisu folosi mana dreapta creand o lovitura stil-gheara si il zgarie pe fata.Aion isi acoperi privirea simtind ca ia foc.Chrono se salta aproape incostient si ii infipse in corn in plamani.
-Ma voi intoarce!
Aion disparu dupa un val de ceata si pene negre.Peste tot era o balta de apa rosie si pene galbene si negre.Denisu se lasa la pamant rasufland greu.Penele galbene proveneau din aripile ei.Erau aproape distruse facand zborul imposibil.Ridica privirea in sus si se abatu asupra lui Chrono ,il vazu intins si grav ranit cu mana de abdomen.Se ridica si alerga catre el.Se aplecase la el si ii lua mana .El o mangaie pe obraji si zambi frant.
-Am rani adanci!Nu cred ca pot face fata!
-Ba da!Ai 2 optiuni !Ori sigiliul ori te vindec!
-Nici nu ma ...gandesc sa folosesc ceasul!Sa te ucid cu el!Nu fac eu de 2 ori acelas lucru.
-Te voi vindeca indiferent!
Fata isi puse mainile pe abdomenul sau.Se concentra foarte puternic si incepu sa se lumineze.Sangele lui Chrono se stergea si ranile se inchideau,insa Denisu transpira din cauza efortului.O invadasera caldurii sumbre ,semn al epuizarii energiei vitale ramase.
Simtimd ranile inchise isi departa numaidecat mainile si se prabusi la pamant.Chrono se sperie si o apuca de mijloc si o salta.
-Denisu,esti bine?Denisu?
Fata apoi il privi in forma umana cum era el de obicei.Si ea redevenise normala.
-Chrono..sunt bine !Sunt doar obosita!Satella ..Azumaria..Steiner.
-Nu stiu nimic!
Dupa cateva clipe pornira la drum.Pasii lor erau mici si usori.Rataceau pe un drum de tara ,cand si soarele isi inalta coroana.Lumina alunga noaptea .Amandoi mergeau unul langa altul tacuti inecati in ganduri,colindand un nou traseu....
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Dincolo de intuneric Yuki. 18 9.500 28-06-2013, 12:22 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Pierdut in intuneric Yaoi Queen 125 71.153 15-03-2012, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Stand in intuneric Redhead Rules 0 1.598 05-10-2011, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules
  O sclipire in intuneric Valleee 59 28.645 27-07-2011, 12:16 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Steaua din intuneric Innocent Killer 1 2.227 26-11-2009, 06:10 PM
Ultimul răspuns: Berry.
  Dragostea aparuta din intuneric Mew_Miruko 19 11.345 23-05-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Mew_Miruko
  Lumina&intuneric bloody teo 2 4.006 16-08-2007, 08:00 AM
Ultimul răspuns: Shiva


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)