Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru că iubesc să trăiesc.

#21
Buna!Nu o so mai lungesc si o sa intru direct la comentat capitolul acesta.
Of , Key!!! Saracu:(! Dupa ce am citit , am cam ramas putin uimita sau socata .Nu prea imi vine sa cred ce se intampla.Parca au innebunit cu totii.Ca nu le ajungeau cate probleme au avut.Mie una nu prea imi miroase de bine ..astept sa vad ce se intampla cu Claire si Mihalea.Si apropo .. mi se pare ceva ciudat cu Jake asta !Multumesc mult ca mai anuntat ca ai pus nextul ! Scumpo, tine-o tot asa ca e foarte bine ! :D .Pa pa
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#22
Aici! Prezenta la ficul lui momi. >:]

Ok. Plan? Haha! Miroase a plan. >:] Ce plan? Vreau planul! Vreau sa-l stiu! Neaparat. Asa. Lasam febra planului la o parte. Acum si-a gasit si ea sa divorteze? A baut ceva? Ce daca e ala mai dragut? Ha? Nu o sa inteleg niciodata femeile de genul asta. In fine. Lasand asta la o parte. ^^
Mi-a placut capitolul foarte mult. Are de toate. Nu i-a lipsit absolut nimic! Naratiune ai avut si a fost foarte buna. Cum ti-am mai zis, imi place cum narezi. Descriere ai avut si a fost si ea destul de buna. ;] Dialogul este ok. Deloc sec si in cantitati potrivite. Sti sa-l folosesti foarte bine. Te folosesti de el cu cap. :] Actiunea nu a fost deloc grabita iar greseli de tastare sincer chiar nu am vazut niciuna pe acolo.
Bunnn >:] Astept next chapter! Adu-l mai repede ca te pap cu tot cu fulgi.
Bafta si multa, multa inspiratie!
:bye:

#23
Euuuu :> Dau un edit mare [ da, sigur :]] ] ÅŸi frumos :> ÅŸi sexy :]]

_________________________________________________________

Cum a zis şi Zuza. Cum naiba sa divorteze? O.O E dusa? Ei bine, poate nu va mai avea de ce să divorţeze >:] Il fur pe Jack [ aşa îl cheamă nu ? O.O ] şi o să se întoarcă la Sh ... Saneh ... la soţul ăla al ei :"> Capitol scurt [ vai, că eu le fac lungi tare=]] ] ! Ruşine să-ţi fie! Trebuie să-mi satisfac poftele [ nu vă gândiţi la prostii >.> ] ficureşti :]]. Descrierea fost prezentă şi bună :> Mă întreb ce gând malefic va avea Clarie 8->

Va profita Clarie de Charles [ aşa ? ] pentru a pune mâna pe cerere ? Totul aflaţi în capitolul următor >:)
[Imagine: Hm757.png]





#24
Capitolul trei - Pain

I-am spus lui Charles să aştepte în maşină în timp ce eu verific dacă Shane este acasă. A fost de acord, deşi nu îl încânta ideea, chiar deloc. I-am zâmbit şi am păşit încrezătoare în casă. L-am căutat pe Shane cu privirea, dar nu am văzut nimic. Mă întrebam unde putea fi. În timp ce mă plimbam din cameră în cameră am auzit un mic zgomot. Luându-mă după el, am ajuns la etaj, în baia mea şi a Mihaelei. De această dată întrecuse măsura. Ce caută el la noi în baie, fix când noi nu eram? O să-l omor! Dar se pare că nu era nevoie. L-am privit îngrozită şi mi-am inabusit un ţipăt.
- Shane! Ce crezi că faci? Ai înnebunit?

Mici cristale îi cădeau din ochi, iar în mână avea o lamă. Îmi dădeam seamă ce vroia să facă, dar nu-l puteam lăsa. Şi-a pierdut minţile? Ce ar fi putut să-l aducă în această stare? Am năvălit asupra lui încercând să-i iau lama, dar nu prea puteam. Se zbătea într-una încercând să mă dea jos de pe el, însă nici eu nu mă lăsăm mai prejos. Ştiu că am să mă urăsc pentru ceea ce urma să fac, dar trebuia.
- Shane, încetează! am spus eu dându-i o palmă cu toată puterea pe care o aveam.
Obrazul i s-a înroşit, iar el mă privea uimit. Sigur nu se aştepta la asta, adevărul era că nici eu nu mă credeam în stare, însă iată că am făcut-o până la urmă. Lama nu mai era în posesia lui, dar nici în posesia mea. Se afla lângă cadă, un loc cât de cât sigur. Nu putea ajunge până acolo. Mă bucur că am ajuns la timp, altfel aş fi găsit şiroaie de sânge pe aici, iar mirosul acestuia îmi întoarce stomacul pe dos.

L-am ajutat să se ridice şi l-am condus în living. Era aşa de încăpăţânat, pur şi simplu nu vroia să fie ajutat, dar era de datoria mea să fac asta, în calitate de prietenă. Sau cel puţin să încerc.
- Ce s-a întâmplat? De ce eşti în această stare?
Era prea tulburat, nu-mi putea răspunde. L-am luat în braţe, strângându-l tare, încercând să-l liniştesc şi să-l alint aşa cum doar o mamă o poate face. Mi-a luat capul între palme şi mi-a spus:
- Mihaela e de vină, Claire. De parcă nu ai ştii! Divorţul acela, m-a anunţat azi-dimineaţă! Ea deja a plecat în Franţa ...
O doamne! Planul meu s-a dus pe apa sâmbetei! Ce mai puteam face acum că deja ştiam? Mihaela! O s-o omor pe fata asta. Nu-i putea face aşa ceva soţului ei, se vede de la o poştă că o iubeşte din tot sufletul său.
Eram bulversată. Acum chiar nu ştiam ce să mai fac. Shane mă strângea în braţe, iar eu îl mângâiam. Mai mult de atât nu-mi stătea în putere.

- Mă scuzaţi că vă întrerup! s-a auzit o voce din spatele nostru.
Charles! Aproape că uitasem de el. În ce ipostază a trebuit să ne prindă! Mă simţeam penibil...
- Nu ai întrerupt nimic, am spus eu zâmbind şi indepartandu-mă de Shane care era confuz.
Cei doi se priveau cu o duşmănie, ca să spun aşa. Nu-mi plăcea deloc această tensiune dintre noi trei. Îmi venea să îmi iau câmpii, la propriu.
- Aici ai divorţul, domnule Grigori.
- Shane! Nu îl poţi acorda! am izbucnit eu, nervoasă.
Însă nimeni nu mă asculta. Parcă eu eram invizibilă. Shane a semnat acele hârtii cu un zâmbet fals. Nu puteam să cred asta! L-am privit pe Charles, dar el era prea relaxat, încât mi se urca tensiunea.
M-am îndreptat spre bucătărie în speranţa de a mă descărcă în alcool. Am luat un pahar mititel şi am turnat un lichid incolor. Nu prea mă interesa ce era, cel puţin nu în acest moment. L-am dat pe gât, iar apoi m-am strâmbat. La cât de mult detestam eu alcoolul, am luat o decizie cât de cât ciudată.

Peste câteva minute, care mi s-au părut ore, Shane mi s-a alăturat.
- Vreau ÅŸi eu! a spus acesta.
- A plecat, avocatul? am întrebat plină de entuziasm.
- Da! Ducă-se! Nu-l mai vreau pe aici. Hai în living.
Odată ajunşi în camera din care am plecat am început să bem şi mai mult. Cred că în ritmul ăsta terminăm tot alcoolul din casă. Pe mine nu mă deranja.

Afară se înserase de mult, iar în casă totul era obscur, sau cel puţin eu nu prea mai vedeam nimic.
Eram pe cale de a adormi când am simţit pe cineva lângă mine. M-a luat în braţe şi m-a sărutat pasional. I-am răspuns imediat la sărut, chiar dacă nu ştiam cine este. Îmi venea să râd în hohote, dar nu puteam din cauza buzelor celeilalte persoane.
Hainele au început să zboare prin cameră, iar în secunda următoare nu am mai auzit nimic.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#25
Hey sysu`>:D< Imi pare rau, dar sper ca n-am intarziat prea mult...:-S Revenind la acest capitol, nu am fost deloc incantata sa-l vad pe Shane facand acea prostie, ma rog, era s-o faca... Nu-mi venise sa cred, chiar ma speriasem..:|
Si inca ma intreb cum de poate fi atat de imatur incat sa semneze actele de divort! De fapt, chiar le-a semnat X-( Si mai este ceva... Mihaela a plecat in Franta, hm? Ohhh, ce-o sa-i fac cand o sa se intoarca...:die:
Anyway, sper sa revi cu un alt capitol cand poti. Te pup:*:*

#26
Divortat dar fericit. As fi vrut de la inceput ca astia doi sa fie impreuna,sa stii ca da.
Palma aia, nu am simtit-o eu dar pariez ca a durut. Si de ce sa se sinucida? pentru ea? pentru ca o iubea? Bine, ea l-a parasit, pur si simplu a plecat fara sa se mai uite inapoi. E bine ca fata a ajuns la timp.
E un capitol frumos, nu s-a intamplat inca o nenorocire cum m-as fi asteptat. Macar pe el sa il aiba acum, ne? Dar sfarsitul m-a lasat cu gura cascata. Ce face alcoolul din oameni, zau daca nu. Ma intreb ce reactie or sa aiba dimineata urmatoare, dupa ce isi dau seama ce au facut. Regret?
Nu prea cred, dar asta ramane sa decizi tu. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#27
Edit. ^^

What the... Shane şi Claire ? Ştii că te ador. ;; ) Nu ştiu dacă mai ţi minte, dar sunt eu aici să-ţi reamintesc : )) la început am şi zis că mi-ar plăcea ca ăştia doi să aibă o aventură ;> poate şi mai mult, de ce nu ? ;> Mihaela asta, o omor. Chiar nu m-a înţeles când i-am spus cu frumosu' să nu-l lase pe minunatul Shane ? Eh, ce tot mă strofoc atât, rămân eu cu el şi gata. Uuu, doar pentru mine. 8-> BTW, din câte am observat Charles asta-i cam... gelos ? Uu. ;> Deci, pă persoană fizică, asta devine din ce în ce mai interesant. Ah, sper ca cei doi să nu regrete ceea ce tocmai au făcut. Dar la cum o ştiu pe Claire, ar face o criză. : )) Ne ?
En fin. Asta aflăm în capitolul următor.
Spor la scris şi baftă.

punct.

#28
Oh GOD! În sfârşit începe acţiunea, intriga toate acele lucruri care lui Snowy îi ies extraordinar : >. Sunt chiar curioasă de ce ai în minte my dear, sunt sigură că ai pregătite lucruri mari pentru noi. ACest capitol a fost la fel de bun pe cât mă aşteptam, dialogul nu a fost sec, descrierea prezentă, acţiunea mie nu mi se pare grăbită. Greşeli de tastare sau exprimare nu am văzut, dar nici nu am stat să caut câtuşi de puţin :- " , sunt sigură că ai avut tu grijă de ele :P. De-abia aştept să citesc următorul capitol, simt că lucrurile o să se încingă, nu? Dacă nu o sa plâng :- < T_T . Orice ai tu în minte sunt sigură că îmi va plăcea, totuşi sti că îmi place adrenalina :- "
îţi urez multă imaginaţie şi spor la scris :P.


#29
Loc ocupat. Dau edit mai tarziu sau daca nu apuc in seara asta si am prea multa treaba si sunt si foarte obosita, dau maine, promit.

Oh, acum mi-am adus si eu aminte de acest edit. Cat de intarziata sunt :)).

Edit:

Chiar imi place mult capitolul. Nu ma asteptam ca Shane sa incerce sa se sinucida, oare ce are in cap? Bine ca Claire a aparut la timp si l-a oprit. Sunt chiar curioasa cu ce se va intampla in continuare, cred ca Shane era cel care a sarutat-o pe Claire. Chiar nu ma gandeam ca cei doi sa aiba o aventura.... Oricum, sa revenim. Naratiunea e buna, dialogul ok, descrierea cat de cat buna. Greseli de tastare sau de altfel nu am vazut si nici nu ai probleme cu diacriticele, mereu le pui unde trebuie, iar asezarea in pagina e destul de buna. So, iti urez bafta si sa pui next repede. >:D<
[Imagine: j5atg3.png]


#30
Here! Am venit. Sunt aici! Imi pare rau ca nu am putut ajunge mai devreme.

Asa. ^^ Capitolul. Aoleu, aoleu, aoleu! Sti cat de mult mi-a placut? Sti? Sti? Sti? Sper ca sti. Cum naiba? Aia e chiar nebuna? Deja a divortat si a mai si tulit-o in Franta. Da repede s-a miscat. Claire si Shane? Oho. Numai la asta nu ma gandeam. Pare interesant totusi. Hehe, cei doi o sa faca ce cred eu? ;;]
In fine, lasand asta. Descrierea a fost prezenta. Chiar mult mai buna. Mi-a placut. ;] Naratiunea a fost si ea acolo. Ai avut din plin. ;] Dialogul, nu a fost deloc sec si nici mult. A fost foarte bun si bine gandit. ^^ Imi place stilul tau de a aranja in pagina. Ai un stil foarte ordonat. ^^ Imi place asta la un fic.
Ehe, cam atat. Bafta si multa, multa inspiratie in continuare.
:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.988 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.403 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 34.013 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.404 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.023 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.704 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.735 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.092 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  ÃŽnvaţă-mă să trăiesc chocolate muffin 6 2.920 12-01-2011, 09:16 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.064 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)