06-02-2009, 05:08 PM
Offtopic: Fire_candy_mira ai dreptate cand spui ca ceea ce i s-a intamplat lui Yuki este o "hemoragie", insa daca ai fi vazut Gravitation, Thoma spune clar ca Yuki a suferit un colaps pe langa hemoragia pe care a avut-o, iar tu referindu-te le "chestia aia de acum patru ani" (parca asa se numea) a trebuit sa-ti spun cum s-a intamplat totul (p.s. uita-te la episodul 11 din gravitation si vei vedea ca asa e) Si inca ceva am vazut ca ai corectat si ai scris o "hemoragie la stomac", eu cred ca trebuia sa spui o "hemoragie interna" daca tot vroiai sa scri astfel.
Revenind la capitolul trei: Am observat ca nu ai mai folosit paranteze si ca ti-ai imbunatatit cat de cat modul de a scrie...sper ca te-au ajutat si criticile primite. Acum singurul lucru care m-a surprins a fost actiunea. Nu ma asteptam ca Yuki sa fie de acord cu casatoria lui Shuichi si de asemenea mi-e greu sa cred ca solistul a facut acest pas. Totusi fie si asa, de ce Shu s-a intors la Yuki pentru a afla daca il mai iubeste? Oare pentru ca ii pasa de el si pentru ca inca il iubeste desi nu recunoaste? Eu la asta m-am putut gandi in timp ce citeam si abia astept sa vad cum va evolua situatia.
Gambate cu nextu' si ja:-h
Revenind la capitolul trei: Am observat ca nu ai mai folosit paranteze si ca ti-ai imbunatatit cat de cat modul de a scrie...sper ca te-au ajutat si criticile primite. Acum singurul lucru care m-a surprins a fost actiunea. Nu ma asteptam ca Yuki sa fie de acord cu casatoria lui Shuichi si de asemenea mi-e greu sa cred ca solistul a facut acest pas. Totusi fie si asa, de ce Shu s-a intors la Yuki pentru a afla daca il mai iubeste? Oare pentru ca ii pasa de el si pentru ca inca il iubeste desi nu recunoaste? Eu la asta m-am putut gandi in timp ce citeam si abia astept sa vad cum va evolua situatia.
Gambate cu nextu' si ja:-h