Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ocean albastru

#1
A/N Am repetat cuvântul Ţin pentru că aşa cred că vorbeau piratii. Nu reproşati asta.

Ocean albastru

Prolog

Flux şi reflux . Pentru un marinar obişnuit sunt doar lucruri obişnuite , ca şi el , dar pentru un pirat sunt cu totul altceva . Fluxul înseamnă primejdia de a fi înconjurat de ură , iar refluxul pace şi linişte interioară . Dueluri şi bucurii , comori şi pierderi , toate au un sens. A fi pirat înseamnă să ai o viaţă scurtă , dar plină de bucurii .

Capitolul I - Jurnal de bord

Caietul patat şi vechi era închis , iar pe copertă scria cu cerneală albastră un nume vechi, dar important : Match Luck. Numele era unul ciudat, dar persoana care-l purta era una normală. Match deschise caietul cu o mână tremurândă şi afundă în cerneală pana de scris. Apropie pana de foaia caietului şi apoi o atinse, scriind aplecat :

Decembrie 31, 1630

Jurnal de bord : Cala este plină. Piratii au burtile pline şi aşteaptă atacul cu nerabdare, care se va desfăşura în câteva ore. Ţin să adaug că noi nu ţinem cont de timp. Deci, cel care va gasi jurnalul acesta după ce eu voi disparea să nu fie mirat de aceasta.


Se opri putin şi îşi şterse sudoarea de pe frunte cu dosul palmei. Îşi aranjă mânecile camaşei şi îşi aşeză vesta din piele mai bine pe piept. Mai afundă penita în cerneală şi continuă.

Ţin să spun că este plină zi, iar matelotii mei muncesc din greu pe punte. Am vazut la distanţă de trei leghi un nor uriaş şi ţin să cred că furtuna ne va ataca. Tunurile sunt armate, frânghiile pregatite iar noi ne pregatim sabiile şi pumnalele pentru luptă. Speram să nu fie îngramadeală. Vom folosi tactica de luptă ' Scormoneşte ' . Tactica constă în trimiterea pe celalalt vas a trei puştani, care vor avea sabii şi vor verifica cotloanele după rivali sau comori, apoi vor striga ' Da ' ca să venim şi ' Nu ' ca să plecam repede dacă sunt rivali. Pâna la urmatoarea revedere, urează-mi noroc.

Mai afundă odată pana de scris în cerneală şi se semnă îngroşat şi apasând puternic .

Capitanul Match Luck

Închise caietul şi se ridică de la masa rotundă din lemn. Scaunul ce mai devreme statuse la câţiva paşi de masă era din nou lângă dânsa, iar capitanul se apropie de un dulap ce era lângă peretele camerei. Îl deschise şi se uită admirativ înauntru, cu ochii lui albaştrii marin. Luă o spadă ce se potrivea perfect la cizmele din piele şi la pantalonii gri. Luă o cârpă aruncată pe pat şi se aşeză, începând să mângaie taişul spadei cu mâna, apoi curăţă praful ce se depusese în timp. Se apropie de masă şi luă caitul, îl deschise şi scrise stând în picioare :

Notă : Voi folosi spada de la tatal meu, Nathaniel Luck. Sper că voi spinteca câteva pântece.

Închise din nou caietul şi ieşi pe punte, deschizând uşa camerei cu un scârţâit. O rafală de vânt îi biciuia fata cu piele fină, iar parul negru şi lung îi flutura în spate.
- Baieti! Vom reuşi, ca întotdeauna! strigă capitanul, iar vocile piratilor strigară ' Vom reuşi! '. Furtuna se apropia repede, precum scrisese Match în jurnal, iar un fulger puternic rasună în întunecimea norilor. Vasul se clatină, şi din apă ieşi o dihanie uriaşă...

Va urma !

#2
si unde e ficul? T.T
prologul e ceva mai lung si nu are doar 3 randuri si un sfert T.T asa ca ori postezi fic lung ori inchid acest topic

restul care mai vedeti acest fic daca veti comenta va voi sterge posturile T.T
nu vreau cearta din nou

#3
Capitolul II - Pierderea piratului Butoiu' ( Partea I )

Vasul se clatină cu putere, iar valurile se spargeau de vas, producând un adevarat haos pe navă. Piratii strigau, capitanul spunea să fie calmi, dar degeaba. Dihania îi fixă cu ochii ca de sticlă şi îl prinse cu un tentacul uriaş pe cel mai gras dintre pirati. Îl luă şi disparu cu el în adâncuri. Capitanul se uită înmarmurit înspre mare şi plecă ca o vijelie în camera lui. Desfacu calimara şi începu să scrie cu iuteală :

Jurnal de born, o creatură hidoasă a aparut din apă. Avea vro' zece metrii înaltime şi cam 5 metri lăţime. Avea nouă tentacule, iar în loc de ochi avea ochi de sticlă, fară viaţă. L-am pierdut pe Butoiu' . Mâine îl comemoram.

Închise caietul vechi şi puse pana la o parte. Închise şi calimara, apoi ieşi pe punte.

Dintr-o dată, un vas vechi se apropie de ei, clatinându-se în voia apei şi cu puntea goală. Capitanul strigă câţiva pirati să privească prin binoclu, ca să vadă ce este cu vasul. Apoi strigă alti pirati, care să facă curăţenie şi să îi trimită pe ceilalti în camerele lor. Un strigat sfâşietor se auzi de pe celalalt vas, iar capitanul îşi acoperi urechile şi aproape că îşi ţinea ochii deschişi. Se uită pe vas, iar dintr-o cameră aparu o siluetă de animal, nu de om. Se apropie de marginea vasului, şi mai strigă odată. Mai multe dihanii ca el, cu urechi lungi şi ascutite, cu aripi negre în spate şi cu un arc la spate.

Începură să arunce cu sageti, nimerind în butoaie cu vin şi în pânze. O sageată aproape că îl nimeri pe capitan, dacă acesta nu se ferea la timp. O dihanie se ridică în aer şi ateriză pe puntea vasului ' Kenn ' al capitanului Match. Începu să vorbească omeneşte, nu mai striga, iar ce a spus i-a uimit pe pirati...

Next ... Nu ştiu, dar sper că sunteti multumiti.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Albastru appuru 16 6.625 11-05-2013, 11:00 PM
Ultimul răspuns: appuru
  Astrul Trandafirului Albastru BloodyInnocence 61 38.496 26-12-2011, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Into the deep blue ocean hiimera 5 3.329 01-06-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [ Twilight ] - Un trandafir albastru robsten 8 6.173 06-03-2011, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Trandafirul albastru Hope:) 1 2.145 02-01-2011, 02:49 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.540 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)