Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Razbunare

#1
Disclaimer: Nu detin niciunul din personajele din acest fic care fac parte din anime-ul(sau seria manga) "Naruto"(Naruto, Sasuke, Neji,Hinata,Temari,Ino,Karin etc.) Acestea apartin lui Masashi Kishimoto. Tin sa mentionez ca nu obtin nici un profit de pe urma acestui fan fic. Personajele care nu fac parte din anime-ul sau seria manga "Naruto"(ex. Ryan,Mira-Jane etc.) sunt create de mine

Lucrarea nu este plagiat, am mai postat acest fic pe un alt forum(doar primele 4 capitole) sub alt nume. Despre titlu pot spune ca l-am schimbat dupa ce am vazut ca limba in care este scris titlul trebuie sa corespunda cu cea in care e scris ficul.(Fostul titlu era un citat celebru din Confucius despre razbunare). Stiu ca ideea cu faptul ca personajele se intalnesc la liceu e cam invechita si poate nu foarte buna insa mi-am format cateva idei despre ce am de gand sa scriu in continuare.

Varsta minima:-
Gen: - Fantasy(asta de abia de la capitolul 3+)
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut:- Actiunea ficului se invarte in jurul a patru personaje care vor fi protagonistii(Sakura,Sasuke,Ryan,Mira-Jane). Pe parcurs am sa vorbesc in detaliu si despre alte personaje dar mai intai trebuie sa construiesc o intriga solida de la care sa pornesc firul actiunii.
Tipul de comentariu solicitat: Comentarii normale +Critica avansata (de care as avea mare nevoie pentru a ma perfectiona)

Spor la citit!!

Orasul Boston se afla intr-o tacere mortuara. Ochii tinerei se deschid la auzirea unui tunet puternic. O frumoasa fata in varsta de 18 ani se scoala bulversata din pat intrebandu-se in sinea ei ce s-a intamplat. Dupa vreo 5 minute in care a visat cu ochii deschisi clipeste puternic si isi indreapta privirea spre ceasul de pe noptiera din lemn de brad. Ora 8.02 AM, un alt tunet se auzi pe cerul pictat acum in culoarea plumbului dupa care stropii puternici de apa se autodistrusera zdrobindu-se de asfaltul rece devenit acum din ce in ce mai ud. Tanara isi duse degetele subtiri prin parul de culoarea florilor de cires incercand sa se dezmeticeasca. Se ridica usor din pat cautandu-si cu grija prin camera papucii de casa. Mergea teleghidata, precum un zombie pe holul lung. Se opri usor in fata usii care ducea spre baie si intra in incaperea in care urma sa se improspateze dupa un somn lung. Isi dezbraca usor pijamalele violet si pornii dusul . Apa rece se scurgea pe trupul Sakurei, caci acesta era numele fetei, fiind parca in concordanta cu ploaia de afara care nu se mai oprea. Fata isi invelise trupul tremurand intr-un prosop , intorcandu-se la ea in camera pentru a isi alege niste haine. Lua o pereche de pantaloni scurti de blugi si o camasa larga,bleu, care ii ajungea pana la fund. Avea sa intre la scoala la ora 12.30 asa ca mai avea destul timp pana cand va trebui sa isi pregateasca o tinuta adecvata vremii de afara. Se uita in oglinda, ochii ei erau de un verde extrem de pal, avea pielea fina, niste buze moi, un nas micut si o pereche de sprancene subtiri iar hainele ii cadeau pe trupul de clepsidra. Se indrepta spre salonul de la parter, coborand usor scarile. Ajunsa acolo, se cufunda in canapeaua mare si alba, nu inainte de a trece prin bucatarie si de a-si lua o punga mare plina cu floricele de porumb. Sakura se intinse spre telecomanda si porni televizorul, schimband aleatoriu canalele pana cand lasa pe un post unde se dezbatea o stire importanta legata de o catastrofa a naturii care atinsese Haiti-ul.
Vocile celor de la televizor, al carui sunet era dat la un nivel considerabil insa care nu supara urechea devenira de fundal. In salonul in care semi-intunericul domnea, caci singurul care lumina palid era TV-ul, se auzira o pereche de pasi care nu apartinau fetei, persoana care intra in camere calcand apasat si rar. Pe canapea se aseza un baiat de aproximativ aceeasi varsta ca a tinerei. Acesta era imbracat decat int-o pereche de pantaloni scurti, putandu-se astfel observa trupul sau bine facut, asemanator zeilor din Grecia antica. Ochii sai negri de abia puteau fi observati in timp ce pe parul de lumina soarelui se prelingeau cateva umbre create dintre contrastul dintre lumina si intunericul din camera. Numele sau era Ryan, acesta fiind fratele geaman al Sakurei.
- Nu mai manca porumb, o sa te ingrasi, spuse acesta cu o voce joasa in timp ce isi introdu-se mana in punga surorii sale luand 2 floricele pe care si le aseza pe limba, strivindu-le apoi intre dinti.
-Pune-ti un tricou pe tine! exclama aceasta incercand sa schimbe subiectul conversatiei mustrandu-si plictisita fratele.
Dupa o pauza in care cei doi nu mai scoasera un cuvant fata se ridica de pe canapea.
-Pregatesc micul de jun, sa vi in bucatarie intr-o jumatate de ora. Ai grija sa pregatesti masina dupa aceea, vremea nu e prietenoasa astazi.
-Bine, zise pe un ton grav Ryan in timp ce inghiti ultima floricica de porumb.
Dupa ce luara un mic de jun gatit de Sakura, cei doi adolescenti se indreptara fiecare spre camerele lor. Sakura cauta in sifonier o geanta care urma sa indeplineasca rolul de ghiozdan, asezand in ea cateva caiete si niste pixuri . Era 11.00 asa ca aceasta se hotari sa se imbrace pentru scoala. Isi alese o pereche de cizme negre, de piele fara toc care depaseau putin genuchiul, o pereche de blugi albastri, o helanca violet si o bluza alba, mai groasa ale carei maneci nu ii ajungeau pana la coate. Se machie discret, deschise sertarul de unde isi lua 3 inele, unul de argint si 2 de platina la care mai adauga un colier cu o piatra de ametist. Inainte sa plece isi lua peste un palton de piele, nu foarte lung si o umbrela. Blondul era imbragat intr-o pereche de adidasi negri, o pereche de blugi de aceeasi culoare , un tricou alb cu maneca lunga pe care scria "Frozen" si o geaca de piele cu gluga.
-Pentru ce iti trebuie umbrela? spuse acesta chicotind.
- Ploua, raspunse pe un ton neutru Sakura.
-Dar mergem cu masina. Doar nu iti este teama sa te uzi putin.
Sakura ridica din spranceana, iar fratele ei razand, de data aceasta putin mai zgomotos ii facu semn sa o urmeze catre masina. Afara inca ploua, din cand in cand un fulger facandu-si aparitia. Cei doi isi incepeau prima zi din clasa a 12-a la noul lor liceu. Gemenii se mutasera din New York in vara ce trecusera. Acestia traiau singuri, parintii lor fiind foarte ocupati cu cariera. Desi din punct de vedere fizic nu se aseamana, cei doi frati au un asa zis "cod" al privirilor prin care reusesc sa se inteleaga unul pe celalalt mai mult decat oricine altcineva ar putea. Dupa o mini calatorie de aproape 15 minute cei doi ajunsera in fata liceului"Central Boston Highschool" ploaia linistindu-se, cerul insa preferand sa isi patreze nuanta de un plumburiu apasator. Ryan parca masina in curtea liceului si se indrepta alaturi de sora sa catre incita scolii. Odata ajunsi acolo, majoritatea privirilor erau atintite asupra lor. Cei doi mersera incet pana cand gasira sala cu numarul 7, clasa a Xll-a A unde isi intalnira viitorii colegi. Privirile baietilor o analizau pe Sakura in timp ce ale fetelor erau indreptate spre fratele acesteia. Rozalia se aseza in cea de-a doua banca de la fereastra. Langa ea veni o eleva care la prima vedere parea destul de timida. Ochii si parul ii erau lila, numele fiindu-i Hinata. Dupa ce au facut cunostinta, Sakura isi ruga colega sa ii vorbeasca despre ceilalti membrii ai clasei.
-El este Naruto, spuse aratand spre un blond cu ochi albastri, apoi mai e Sai, Kiba,Shikamaru, varul meu Neji si Sasuke, facandu-i semn spre brunetul care statea sprijinit de usa. Cele doua fete care se tin mai mereu dupa el sunt Ino si Karin, nu sunt periculoase daca ar fi sa nu luam in calcul naivitatea si prostia de care dau dovada mai mereu. Mai sunt Aisha, Jo si Temari, ele sunt cele mai bune prietene ale mele, arata Hinata catre un grup de fete care discutau razand. Il cunosti cumva pe noul baiat, cel cu care ai intrat in clasa?, intreaba aceasta timida. E cumva prietenul tau?
Sakura chicoti dupa care raspunse amuzata:
-Oh, Ryan este fratele meu geaman spuse aceasta lasand o urma de uimire pe fata alba a movaliei.
In timp ce continua discutia cu Hianta, ochii ii cazura pe baiatul langa care se aflau Ino si Karin, Sasuke. Era un baiat inalt cu parul si ochii de culoarea taciunelui, destul de aratos care inspira un aer de indiferenta combinata cu un mister ce il facea sa fie foarte carismatic in randul fetelor. Hinata chicotii, insa Sakura nu o auzi fiind prinsa in ganduri. Se pare ca fratele ei se intelegea bine cu toti colegii, Ryan radea si vorbea cu toti baietii,parand fericit. "Intotdeauna s-a integrat mai usor decat mine" gandi Sakura. Insa fratele ei avea ceva aparte, acel ceva care ii atragea atentia oricui, fata sa era flexibila in timp ce ochii ramaneau statici, analizand tot mediul inconjurator, conferindu-i un aparent mister care defapt reprezenta o preocupare a acestuia fata de diferite lucruri ori persoane. Gandurile fetei fura intrerupte de sonerie care sparsese toata zarva provocata de elevi. Rozalia merse spre banca alaturi de Hinata, aruncand o privire spre brunet care se aseza in prima banca de pe randul de la mijloc singur, in timp ce fratele ei statea in banca cu Naruto, acestia doi vorbind si parand interesati de un subiect pe care Sakura nu il putu ghici.

Usa se deschise dupa cateva minute de asteptare facandu-si aparitia un domn de 32 de ani pe nume Kakashi. El era dirigintele clasei a XII-a A. Acesta facu cunostinta cu cei doi gemeni punandu-i sa se prezinte. Sakura fu putin mai timida, toti ochii fiind atinti asupra ei in momentul in care dirigintele ii ceru sa le impartaseasca noilor sai colegi cateva date despre ea, vocea tremurandu-i la un interval regulat de secunde. Salvarea ei fu fratele acesteia care era un maestru in arta conversatiei si a interactiunii cu oamenii captand atentia asupra acestuia. Dupa ce se incheie "prezentarea" celor doi dirigintele striga catalogul.

-Sasuke Uciha!
-Prezent!
-Ino Kamanaka!
-Aici!
-Uzumaki Naruto!
-Prezent!
.........
-Shide MiraJane!

In clasa se lasa o liniste mortuara care pe Sakura o speriase putin. Nimeni nu spunea nimic. Atmosfera silentioasa fu intrerupta chiar de Hinata care cu o voce inceata anunta absenta elevei. In acel moment usa incaperi se deschise, pe ea facandu-si aparitia o domnisoara frumoasa. Buzele-i subtiri se miscara auzindu-se un Buna ziua!. Timbrul fetei era clar, dulce insa rigid in acelasi timp. Parul blond inchis ii venea pana la umeri, era drept si prins intr-o coada in timp ce ochii mari de culoarea marii inspectau toate persoanele prezente in clasa. Tresari la vederea noilor elevi, aruncandu-le fiecaruia cate o privire scurta. Tocurile cui pe care le purtau erau singurul zgomot care intra in contrast cu ploaia de afara care se reintoarse in forta. Aceasta se aseza langa misteriosul brunet nescotand nici-o vorba. Profesorul incepu lectia de matematica si toti elevi se conformara scotandu-si pixurile si caietele pe banca. Ryan care deobicei era pasionat de aceasta materie acum parea distras, defapt mai degraba interesat de colega intarziata, pe care o privea intens. Sakura observa acest lucru si zambi fara sa vrea gandinduse la un posibil scenariu in care fratele ei ar fi atras de blonda "misterioasa". Insa cel mai probabil gandurile Sakurei erau cu totul si cu totul diferite de ceea ce se afla in mintea blondului.

#2
1. Cand ti se mai intampla sa faci un topic de doua ori, anunta moderatorul de la acea sectiune sau un moderator global (cei ce au nickname-ul albastru inchis).
2. Iti voi lasa si un comentariu, fiindca apreciez mai multe aspecte la crearea acestei povesti (ceea ce este un atu).

Ma bucur ca ai pus disclaimer si ai specificat genul/tipul de critica/s.a.m.d. Dar cel mai mult apreciez faptul ca stii ca ai mari probleme la ortografie.

Nu am mai corectat de ceva timp un text intreg.
Citat:Orasul Boston se afla intr-o tacere mortuara. Ochii tinerei se deschid la auzirea [la AUZUL] unui tunet puternic. O frumoasa fata in varsta de 18 ani se scoala bulversata din pat (,) intrebandu-se in sinea ei ce s-a intamplat [chiar trebuia sa ii zici si varsta din primele fraze?]. Dupa vreo 5 minute in care a visat cu ochii deschisi ["aceasta sclipeste" ar merge aici, fiindca altfel suna oribil] clipeste puternic si isi indreapta privirea spre ceasul de pe noptiera din lemn de brad [era si Armani aceasta noptiera?]. Ora 8.02 AM [mai ia-o si tu de la capat, fiindca ti-ai terminat ideile], un alt tunet se auzi pe cerul pictat acum in culoarea plumbului dupa care stropii puternici de apa se autodistrusera zdrobindu-se de asfaltul rece devenit acum din ce in ce mai ud [... e mult prea lunga fraza, incoerenta si expresiile nu sunt atat de minunate pe cat ai fi dorit]. Tanara isi duse degetele subtiri prin parul de culoarea florilor de cires [chiar vrei sa stii de cate ori am auzit aceasta comparatie? vrei?!] incercand sa se dezmeticeasca. Se ridica usor din pat cautandu-si cu grija prin camera papucii de casa. Mergea teleghidata, precum un zombie [draga mea, nu baga cuvinte din engleza intr-un text in limba romana -se scrie "zombii"] pe holul lung. Se opri usor in fata usii care ducea spre baie si intra in incaperea in care urma sa se improspateze dupa un somn lung. Isi dezbraca usor pijamalele violet [desi incepuse sa isi dezbrace pijamalele? PERVERSA!] si pornii [aici ar veni "porni", doar daca era la Perfect Simplu, persoana a doua, ar fi venit "tu pornii", fiindca si la Perfect Simplu, la persoana a treia, tot "porni" este] dusul . [fara space dupa inaintea punctului, virgulei s.a.m.d.] Apa rece se scurgea pe trupul Sakurei, caci acesta era numele fetei [surprinzator, pot spune], fiind parca in concordanta cu ploaia de afara care nu se mai oprea. Fata isi invelise trupul tremurand intr-un prosop [fara space!, si apropo, incearca sa citesti ceea ce scrii, ca sa vezi unde scartaie -cum ar fi aici] , intorcandu-se la ea in camera pentru a isi alege niste haine. Lua o pereche de pantaloni scurti de blugi si o camasa larga,[space]bleu [ar fi mers si "azuriu" aici, fiindca este aceeasi culoare], care ii ajungea pana la fund. Avea sa intre la scoala la ora 12.30 asa ca mai avea destul timp pana cand va trebui sa isi pregateasca o tinuta adecvata vremii de afara. Se uita in oglinda, ochii ei erau de un verde extrem de pal, avea pielea fina, niste buze moi, un nas micut si o pereche de sprancene subtiri(,) iar hainele ii cadeau pe trupul de clepsidra [daca nu as fi stiut ca exista si forma de clepsidra, iar fetele arata chiar bine avand acea forma, atunci ar fi sunat ca naiba]. Se indrepta spre salonul de la parter, coborand usor scarile. Ajunsa acolo, se cufunda in canapeaua mare si alba, nu inainte de a trece prin bucatarie si de a-si lua o punga mare plina cu floricele de porumb. Sakura se intinse spre telecomanda si porni televizorul, schimband aleatoriu canalele pana cand lasa pe un post unde se dezbatea o stire importanta legata de o catastrofa a naturii care atinsese Haiti-ul [Haitiul].
Vocile celor de la televizor, al carui sunet era dat la un nivel considerabil (,) insa care nu supara urechea devenira de fundal [ai mai multa grija la formularea frazelor]. In salonul in care semi-intunericul domnea, caci singurul [singurul ce?] care lumina palid era TV-ul, se auzira o pereche de pasi care nu apartinau fetei, persoana care intra in camere calcand apasat si rar. Pe canapea se aseza un baiat de aproximativ aceeasi varsta ca a tinerei. Acesta era imbracat decat int-o pereche de pantaloni scurti, putandu-se astfel observa trupul sau bine facut, asemanator zeilor din Grecia antica. Ochii sai negri [yay~, ai scris bine ce culoare avea la ochi 8->] de abia puteau fi observati in timp ce pe parul de lumina soarelui se prelingeau cateva umbre create dintre contrastul dintre lumina si intunericul din camera [fraza iar e mult prea lunga, dar de data asta e acceptabila]. Numele sau era Ryan, acesta fiind fratele geaman al Sakurei.
- Nu mai manca porumb, o sa te ingrasi, spuse acesta cu o voce joasa in timp ce isi introdu-se mana in punga surorii sale luand 2 floricele pe care si le aseza pe limba, strivindu-le apoi intre dinti.
- [ori lasi spatiu, ori nu mai lasi deloc intre linia de dialog si inceputul replicii] Pune-ti un tricou pe tine! exclama aceasta incercand sa schimbe subiectul conversatiei mustrandu-si plictisita fratele.
Dupa o pauza in care cei doi nu mai scoasera un cuvant fata se ridica de pe canapea.
-Pregatesc micul de jun [micul dejun], sa vi [sa vii -> de la verbul "a veni"] in bucatarie intr-o jumatate de ora. Ai grija sa pregatesti masina dupa aceea, vremea nu e prietenoasa astazi.
-Bine, zise pe un ton grav Ryan in timp ce inghiti ultima floricica de porumb.
Dupa ce luara un mic de jun [aceeasi chestie] gatit de Sakura, cei doi adolescenti se indreptara fiecare spre camerele lor. Sakura cauta in sifonier o geanta care urma sa indeplineasca rolul de ghiozdan, asezand in ea cateva caiete si niste pixuri [God damnit SPACE, why you are so numb?!]. Era 11.00 asa ca aceasta ["aceasta" si "acesta" s.a.m.d. sunt cuvinte false de politete sau cum s-or numi, ele pot fi inlocuite cu "el" sau "ea", dar dupa cum doresti] se hotari sa se imbrace pentru scoala. Isi alese o pereche de cizme negre, de piele fara toc care depaseau putin genuchiul [ce anume depasea? tocul care nu exista? AI GRIJA CU FORMULAREA si virgulele], o pereche de blugi albastri, o helanca violet si o bluza alba, mai groasa ale carei maneci nu ii ajungeau [aici puteai pune "nici"] pana la coate. Se machie discret, deschise sertarul de unde isi lua 3 inele, unul de argint si 2 de platina la care mai adauga un colier cu o piatra de ametist [incarcata mai e fata asta, nu gluma]. Inainte sa plece isi lua peste [peste ce? aer?] un palton de piele, nu foarte lung si o umbrela. Blondul era imbragat [imbracat] intr-o pereche de adidasi negri [cum sa fie imbracat cu adidasi? :| EL PURTA], o pereche de blugi de aceeasi culoare [din nou?! nu mai lasa space-uri aiurea], un tricou alb cu maneca lunga pe care scria "Frozen" si o geaca de piele cu gluga.
-[acelasi lucru si aici] Pentru ce iti trebuie umbrela? spuse acesta chicotind.
- Ploua, raspunse pe un ton neutru Sakura.
-Dar mergem cu masina. Doar nu iti este teama sa te uzi putin.
Sakura ridica din spranceana, iar fratele ei razand(,) de data aceasta putin mai zgomotos(,) ii facu semn sa o [IL] urmeze catre masina. Afara inca ploua, din cand in cand un fulger facandu-si aparitia. Cei doi isi incepeau prima zi din clasa a 12-a la noul lor liceu. [puteai sa incepi de la capat, fiindca schimbi ideile si trebuie sa incepi de la capat de rand] Gemenii se mutasera din New York in vara ce trecusera. Acestia traiau singuri, parintii lor fiind foarte ocupati cu cariera. Desi din punct de vedere fizic nu se aseamana [fiindca sunt fata si baiat... si m-am prins ca nu seamana, daca tipa are parul roz, iar tipul este blond], cei doi frati au un asa zis "cod" al privirilor prin care reusesc sa se inteleaga unul pe celalalt mai mult decat oricine altcineva ar putea. Dupa o mini calatorie de aproape 15 minute cei doi ajunsera in fata liceului[space]"Central Boston Highschool" [puteai sa scrii in romana numele daca tot suntem la capitolul "Limba natala"] ploaia linistindu-se, cerul insa preferand sa isi patreze nuanta de un plumburiu apasator. Ryan parca masina in curtea liceului si se indrepta alaturi de sora sa catre incita scolii. Odata ajunsi acolo, majoritatea privirilor erau atintite asupra lor. Cei doi mersera incet pana cand gasira sala cu numarul 7, clasa a Xll-a A unde isi intalnira viitorii colegi. Privirile baietilor o analizau pe Sakura in timp ce ale fetelor erau indreptate spre fratele acesteia. Rozalia se aseza in cea de-a doua banca de la fereastra. Langa ea veni o eleva care la prima vedere parea destul de timida. Ochii si parul ii erau lila, numele fiindu-i Hinata [din cauza ca avea ochii si parul de o culoare lila, pe ea TREBUIA sa o cheme Hinata? -> mergea formulat altfel, la asta ma refer]. Dupa ce au facut cunostinta, Sakura isi ruga colega sa ii vorbeasca despre ceilalti membrii ai clasei.
-El este Naruto, spuse aratand spre un blond cu ochi albastri, apoi mai e Sai, Kiba,[space]Shikamaru, varul meu Neji si Sasuke, facandu-i semn spre brunetul care statea sprijinit de usa. Cele doua fete care se tin mai mereu dupa el sunt Ino si Karin, nu sunt periculoase daca ar fi sa nu luam in calcul naivitatea si prostia de care dau dovada mai mereu. Mai sunt Aisha, Jo si Temari, ele sunt cele mai bune prietene ale mele, arata Hinata catre un grup de fete care discutau razand. Il cunosti cumva pe noul baiat, cel cu care ai intrat in clasa?, ["Il cunosti cumva pe noul baiat? Cel cu care ai intrat in clasa?"] intreaba aceasta timida. E cumva prietenul tau?
Sakura chicoti dupa care raspunse amuzata:
-Oh, Ryan este fratele meu geaman spuse aceasta lasand o urma de uimire pe fata alba a movaliei [... citeste cu voce tare asta, te rog].
In timp ce continua discutia cu Hianta [Hihihinata, nu?], ochii ii cazura pe baiatul langa care se aflau Ino si Karin, Sasuke. Era un baiat inalt cu parul si ochii de culoarea taciunelui, destul de aratos (,) care inspira un aer de indiferenta combinata cu un mister ce il facea sa fie foarte carismatic in randul fetelor. Hinata chicotii [chicoti], insa Sakura nu o auzi fiind prinsa in ganduri. Se pare ca fratele ei se intelegea bine cu toti colegii, Ryan radea si vorbea cu toti baietii [toti colegii, toti baietii... ne-am prins, nu e nevoie sa repeti in aceeasi fraza],parand fericit. "Intotdeauna s-a integrat mai usor decat mine" gandi Sakura. Insa fratele ei avea ceva aparte, acel ceva care ii atragea atentia oricui, fata sa era flexibila in timp ce ochii ramaneau statici, analizand tot mediul inconjurator, conferindu-i un aparent mister care defapt reprezenta o preocupare a acestuia fata de diferite lucruri (,) ori persoane. Gandurile fetei fura intrerupte de sonerie care sparsese toata zarva provocata de elevi. Rozalia merse spre banca alaturi de Hinata [nu se aflau deja in ea???], aruncand o privire spre brunet care se aseza in prima banca de pe randul de la mijloc singur ["care se aseza singur in prima banca" daca tot vroiai sa incluzi acel "singur" pe acolo], in timp ce fratele ei statea in banca cu Naruto, acestia doi vorbind si parand interesati de un subiect pe care Sakura nu il putu ghici.

Usa se deschise dupa cateva minute de asteptare facandu-si aparitia un domn de 32 de ani [era cumva mediu?] pe nume Kakashi. El era dirigintele clasei a XII-a A [doar "clasei" se intelegea, fiindca ai mai reptat de vreo doua ori "a XII-a A", deci da, ne-am prins despre ce clasa vorbesti]. Acesta facu cunostinta cu cei doi gemeni punandu-i sa se prezinte [vrei sa zici ca i-a cunoscut prin intermediul prezentarii sau ca au facut cunostinta si apoi i-a trimis sa se prezinte in fata clasei? Virgula e importanta]. Sakura fu putin mai timida, toti ochii fiind atinti asupra ei in momentul in care dirigintele ii ceru sa le impartaseasca noilor sai colegi cateva date despre ea, vocea tremurandu-i la un interval regulat de secunde. Salvarea ei fu fratele acesteia care era un maestru in arta conversatiei si a interactiunii cu oamenii captand atentia asupra acestuia [lui]. Dupa ce se incheie "prezentarea" celor doi dirigintele striga catalogul.

-Sasuke Uciha!
-Prezent!
-Ino Kamanaka!
-Aici!
-Uzumaki Naruto!
-Prezent!
.........
-Shide MiraJane!

In clasa se lasa o liniste mortuara care pe Sakura o speriase putin. Nimeni nu spunea nimic. Atmosfera silentioasa fu intrerupta chiar de Hinata care cu o voce inceata anunta absenta elevei. In acel moment usa incaperi[i] se deschise, pe ea facandu-si aparitia o domnisoara frumoasa. Buzele-i subtiri se miscara auzindu-se un Buna ziua! ["Buna ziua"]. Timbrul fetei era clar, dulce (,) insa rigid in acelasi timp. Parul blond inchis ii venea pana la umeri, era drept si prins intr-o coada in timp ce ochii mari de culoarea marii [avea asa niste ochi mari, de culoarea marii inca ma lasau cu gura deschisa larg] inspectau toate persoanele prezente in clasa. Tresari la vederea noilor elevi, aruncandu-le fiecaruia cate o privire scurta. Tocurile cui pe care le purtau [aici e "purta", fiindca nu erau mai multe care purtau aceeasi pantofi cu toc cui] erau singurul zgomot care intra in contrast cu ploaia de afara care se reintoarse in forta. Aceasta se aseza langa misteriosul brunet nescotand nici-o [nicio] vorba. Profesorul incepu lectia de matematica si toti elevi[i] se conformara scotandu-si pixurile si caietele pe banca. Ryan care deobicei era pasionat de aceasta materie acum parea distras, defapt mai degraba interesat de colega intarziata, pe care o privea intens. Sakura observa acest lucru si zambi fara sa vrea gandinduse la un posibil scenariu in care fratele ei ar fi atras de blonda "misterioasa". Insa cel mai probabil gandurile Sakurei erau cu totul si cu totul diferite de ceea ce se afla in mintea blondului.

Cam asta este. Nu au fost mii de greseli, iar asta s-a putut observa cu ochiul liber.
Nu esti as la gramatica, desi nu cred ca e cineva. Ai unele probleme (space-uri, "i"-urile si formularea propozitiilor), dar se pot rezolva daca esti mai atenta la ce scrii si esti cu un ochi si pe vreo carte de gramatica.
Am folosit multe ironii de rahat, asa ca daca nu intelegi unde ai gresit cand ti-am atras atentia, da-mi un PM.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.640 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  [Yaoi] Dragoste sau razbunare? AbiiShu' 4 4.038 06-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever
  Razbunare de argint Camelie. 13 6.226 23-07-2011, 02:49 PM
Ultimul răspuns: Akane Hime
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.192 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Iubire si razbunare(fic naruhina) Gabriella 15 11.885 12-05-2010, 09:28 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Razbunare dulce Razbunare [+16 / +18] [hentai] Falling Rain~~^.^~~ 5 4.333 11-04-2010, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Iubire vs razbunare:sfarsitul e aproape Lara 1 2.306 17-01-2010, 07:43 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Sete de razbunare ... Elusive wolf 17 11.273 02-08-2009, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Libertate si Razbunare Snow Fairy 1 2.091 13-07-2009, 06:46 PM
Ultimul răspuns: Zambet.cOlOrAt
  dragoste si razbunare wasp 1 2.695 14-06-2009, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)