Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Dragoste in ritm de rapp

#41
Capitolul 25

Am chicotit amuzat, cand iubirasul meu imi povesti cum Itachi aduse intreaga clasa la liniste de mormant. Il intreb daca acum le este colegilor lui dor de mine si cum faceam eu liniste, iar tanarul isi puse capul putin pe pieptul meu acoperit de unul dintre acele halate din hartie si ii spuse ca ii este foarte dor de mine la clasa. Zambesc si il pup pe crestet, apoi il rog sa imi desfaca o portocala.
- Ma crezi ca nu ma asteptam sa vina fratemiu suplinitor...
- Eu l-am rugat sa faca pe dadaca cu voi, ii marturisesc brunetului. In afara de mine si de fratemiu, Itachi este destul de idiot sa se bage la o clasa ca a ta, mai adaug si il apuc de hanorat, tragandu-l spre mine.
Ii gust buzele acelea minunate si dulci, pe care nu ma saturam sa le simt sub ale mele. Dupa ce ne-am despartit din sarut, brunetul imi spuse ca Neji se prinse ca el a fost cu mine in vacanta si va incepe incurand barfele si chesti din astea la scoala. Dau nepasator din mana, aratand ca nu imi pasa, apoi il intreb ce dracu cauta cu pachetul de tigari prin buzunare.
- Dar si tu fumezi, ma repezi tanarul, facandu-ma sa oftez, apoi sa ma schimosesc la fata de durere.
- Macar eu fumez din alea mentolate, sa nu imi puta gura pe urma sau hainele, pe cand tu nu. Azi nu ai fumat, dar asa zici ca in gura ta e bordel, ii reprosez, privindu-l atent in ochi. Ai noroc ca sunt obisnuit cu mirosul de tigara, dar pentru cineva nefumator, isi varsa pe urma matele, mai spun, iar baiatul pune o farfurie cu feliile de portocala pe piept.
- Taci si mananca, mormai si imi dadu o felie din fructul usor acru, dar dulce si zemos.
Am inceput sa ma plang ca prostia de pijama ce o purtam din panza sau din ce dracu era, era goala in spate si cand ma duceau astia in scaun cu rotile sa mi se schimbe banjazele, imi inghetau ouale. Cand auzi asta, Sasuke incepu sa rada, apoi ma saruta pe buze, aratand ca supararea pe mine ii trecuse si reincepu sa ma hraneasca. Am mai vorbit una-alta, apoi au venit niste infirmere sa ma duc sa imi schimb bandajele. M-am ridicat cu dificultate din pat, iar brunetul incremeni, vanda bandajele de pe abdomen, cand camasa mi-a fost data jos si am luat pe mine un halat. Ridic din umeri, in timp ce eram scos pe scaun cu rotile din salon.

- Sigur o sa va faceti bine sensei? Ma intreba Hinata a nu stiu cata oara in decurs de o ora.
- Hinata, lasa-l pe om sa respire. Se va face bine, mormai Neji si isi apuca sora, tragand-o afara din salon.
Zambesc usurat, apoi il intreb pe brunet cum sta cu tema la matematica, iar acesta ii cobori din pod toti sfinti si parinti. Zambesc, cand aud un ciocanit in usa si pe ea isi facu aparitia capul fratelui meu, zambindu-mi. Intra urmat de vechii mei colegi, iar fetele s-au dus la Sasuke automat, cu gandu-l sa il ajute la tema. Dupa linguseala tinerelor, il doreau prin baie la vreo partida sau ceva de genu. Il privesc pe Itachi, iar acesta zambi vinovat, aratand ca el le-a strunit intr-un fel pe Kim, Konan, Temari, Mikoto si Mimmy, sa il asalteze pe Sasuke. Simteam ca eram usor gelos si fiindca eram gelos, l-am chemat pe brunetul meu la mine si i-am cerut catusele fratelui meu - Minato a venit direct de la serviciu. Dupa ce primesc catusele, pun o bratara pe mana iubirasului meu si cealalta bratara la mana mea. Le spun fetelor ca Sasuke este numai al meu, deci sa se linga pe bot. Ele oftara cand l-am sarutat pe baiat apasat pe buze, dar lasandu-i uimiti si pe baieti, mai ales pe Itachi, care nu stia ca ar fi ceva intre mine si fratesu. Dupa mutra brunetului-mare, trebuia sa ii dau niste explicatii in legatura cu acel sarut.
Dupa acest mic incident am inceput sa radem si sa glumin. Eu i-am bagat acul cu perfuzia de calmant lui Kaguro in fund, ca tipul incepu sa tipe pe iubita lui, Temari ca de ce nu i-a luat portocale cand a avut piciorul rupt. A trebuit vreo douazeci de minute, ca Hidan sa il convinga ca in perfuzie era calmant si nu otrava cum a spus iubita lui. Dupa ce s-a calmat, i-am dat voie sa ia o portocala din kilogramul ce mi l-a adus tati de dimineata.

- Jur Naruto pe cea mai sfant pe lumea asta, daca fratele meu va suferi din cauza ta si va incerca sa se sinucida ca i-am frant inima, te ucid fara sa clipesc! Marai nevastuica, cand am ramas doar noi doi, ma rog, trei, dar Sasuke dormea langa mine.
- Itachi nu sunt atat de idiot! Marai la el, mijind ochii, parand o felina ce isi apara puiul.
Brunetul ofta, apoi il chema pe Minato sa il ajute sa isi care fratele acasa. Ii dau un mic pupic pe frunte ingerasului meu, apoi le dau voie sa il ia de langa mine. Am inchis ochii, fiindca nu vroiam sa il vad cum este luat de langa mine si ii deschid dupa ce iesira pe usa. Chem asistenta sa imi faca un somnifer, apoi adorm in cateva minute, sub efectul medicamentul...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#42
Hey...De multa vreme vreau sa iti las un com...stiu ca nu pot cuprinde toate capitolele, dar in general pot spune ca povestea este absolut geniala
Nu m-am putut opri din a citi in continuare..:))...bine pana am ajuns la ultimul capitol sa recuperez terenul pierdut:))..si este ceva..
In fine acum asta este...Naruto un mare rapper asta chiar m-a lasat masca la fel cum Sasuke pare asa inocent si dulce desi in anime pot spune ca il detestam(sorry fanilor)....facea figuri de mare om...Ai scos aici partile diferite la ambele personaje si le-ai transformat in opusul fata de ceea ce stia toata lumea..felicitari
Descrierea este buna, la fel ca dialogul...Lucruri din astea si greselile de taste pot corecta doar la un capitol nu la toate:D
Intr-o ultima concluzie spor la scris...
^^
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#43
Wow,ficul asta te face sa nu poti sa-l lasi nicio secunda pana nu il termini de citit!Ador povestile despre dragostea dintre 2 baieti,desi sunt fata si sunt hetero,pentru ca totul devine mai romantic decat intr-un cuplu baiat-fata,iar ficul tau arata relatia perfecta! :love: Multi ar inversa rolurile lui Naruto si Sasuke,insa voi ati surprins si prin acest aspect!Ma surprinde ca,chiar si cand scrieti mai putin,ceea ce scrieti face dublu sau chiar triplu si ai impresia ca ai citit nu stiu cate pagini!Bravo voua si succes in continuare,abia astept sa vad cum evolueaza lucrurile!:*
[/font][/size]
""When I say "I love", it doesn't mean anything, but when I add "you", it means everything..."
[/i]

[Imagine: SASUSAKU__puppy_love__by_annria2002.jpg]

#44
Capitolul 26

- Naruto! am strigat ridicandu-ma in fund, plangand si tremurand din cap pana in picioare. Naruto... Naruto!
Strigam cat ma tineau plamanii, desi vocea mea suna foarte stins din cauza faptului ca plansesem mult. Nu mai conta unde sunt sau cine e in jur, tot ce conta era Naruto al meu, fiinta pe care o iubesc si la care nu vreua sa renunt.
- Sasuke, ce dracului ai de tipi?!
Era vocea fratelui meu, Itachi Uchiha. M-am uitat printre marea de lacrimi la el si acesta veni si, asezandu-se pe patul meu, ma lua in brate, sarutandu-ma pe frunte. Imi mangaie parul, dupa care eu i-am soptit de alte cateva ori numele blondului, strangand in pumn tricoul brunetului de langa mine.
- Itachi, merg la el! am spus pe un ton hotarat si m-am ridicat in picioare, luandu-mi blugii aruncati pe jos si tragandu-mi-i pe mine inainte ca fratele meu sa poata face orice altceva. Cand, intr-un sfarsit, se dezmetici, se ridica si ma lua in brate, punandu-ma din nou in pat, dezbracandu-ma de pantaloni.
Luam curios seama la fiecare miscare pe care o facea el, deoarece analizam modul cum se comportase Naruto cu mine cand ma dezbracase, si anume toate acele etape intocmite pentru a ma face pe mine sa ma simt bine, toate acele senzatii si toti fiorii pe care mi-i provocase numai in momentele cand imi imaginam ceea ce avea sa se intample si toate acele atingeri fine ale sale pe pielea mea, menite sa ma innebuneasca de placere.
Itachi insa nu se comporta asa. Desigur, eu si Itachi aveam o cu totul alta relatie spre deosebire de cea pe care o aveam cu Naruto. Totusi imi placuse mult cum se comportase Naruto, ma uimise si ma incitase.
- Itachi, lasa-ma, merg la el! am spus alarmat, inca plangand, incercand sa-mi iau iar hainele pe mine.
- Sasuke, stai, nu trebuie sa mergi la el, e noapte si maine ai scoala! Si nu mai plange! imi spuse pe un ton ingrijorat si ma puse in pat, invelindu-ma.
Se bagase langa mine si ma luase in brate. Niciun fior, nimic. Nu simteam nimic si mi se parea ciudat datorita faptului ca ,atunci cand Naruto se afla in preajma mea, hormonii mei o luau razna, se dadeau peste cap, voiam sa-l ating si sa-l am in bratele mele.
Intr-un fel, era bine ca nu earm atras de fratele meu, insa in alt fel er groaznic, fiindca eu ma gandeam asa la Naruto, care era tot un barbat. Eram usor speriat, confuz, nu stiam ce sa spun, cum sa reactionez.
- Sasuke, uita-te la mine! ceru pe un ton calm fratele meu, iar eu m-am uitat lung al el, ascultandu-l. Uite, Naruto e barbat, poate sa-si poarte singur de grija! Nu moare el asa de usor!
In momentul in care a adus vorba de moarte, o durere crunta mi-a strabatut pieptul. Nu imi placea cum ma simteam, nu era placut deloc, iar Itachi, in loc sa ma linisteasca, ma facea sa ma simt si mia rua decat inainte. Voiam la blodnul meu, sa-l ascult cum imi vorbeste, sa-l vad dormind langa mine, orice! Orice, numai sa nu ma stiu departe de el, fiindca aveam sa innebunesc daca se intampla acest lucru!
- Sa te fut in gura! am tunat nervos si m-am ridicat in picioare. Avea dreptate, Naruto avea sa fie bine, stiam prea bine asta, si visul pe care-l avusesem era din cauza faptului ca nu ma simteam in totalitate in regula, deoarece el fusese ranit destul de urat si eu ma simteam, in mare parte, vinovat de acest lucru. Poate ca nu era adevarat - chiar si Naruto imi spusese asta -, insa pe mine ma afectase groaznic si tot ce-mi doream era sa isi revina fara sa pateasca orice altceva, fara complicatii sau mai stiu eu ce.
M-am culcat in sufragerie, tot cu gandul la cel din spital, care-mi furase mintile...

Trecuse deja o saptamana de cand avusese acel vis urat. Il vizitasem constant in tot acest timp pe Naruto, sperand sa-l vad mai bine. Si chiar asa era, el, pe zi ce trecea, devenea mai vioi. Doctorii insa nu erau inca de acord sa ii dea drumul acasa. Cand, intr-un sfarsit, am mers intr-o zi la el, Naruto se uita la mine bine dispus, rostind:
- Azi sunt exernat!
Imi venea sa tip de fericire. M-am apropiat rapid de el si l-am luat in brate, inconjurandu-i talia cu mainile, fara insa a incerca sa il ranesc in cine stie ce mod.
- Multumesc... am spus in soapta, iar el imi dadu un sarut pe frunte, apoi imi prinse barbia intre degete, impingand-o in sus. Imi puse stapanire pe buzele dulci pe care le aveam, limba moale si fina strecurandu-mi-se in acel loc, si incepuse a cerceta cu atentie fiecare locusor de-acolo.
- Mi-ai lipsit atat de mult... spuse in soapta, iar mainile sale coborara pe fesele mele, strangand usor. Abia astept sa te aud gemand din nou datorita faptului ca ma aflu in tine si...
I-am prins buzele cu ale mele in acel moment, obligandu-l sa nu mai scoata niciun sunet, deoarece nu voiam sa-l aud. Deja obrajii imi erau rosii din cale-afara, peste masura, ardeau si aratau ca niste mere prea coapte. Ma simteam bine auzindu-i dorintele lui Naruto, fiindca ceea ce voia inseamna ca eu reusisem sa ii daruiesc ceea ce isi doreste, acel lucru de care are nevoie. Cat de fericit puteam fi pentru aceste lucruri!
Mi-am inchis ochii, apoi mana mea dreapta coborase pe abdomenul sau.
- Nu ai voie sa faci efort, asa e? am intrebat si el dadu afirmativ din cap, privindu-ma in oarecare masura confuz. Am zambit, iar el imi adresa la randul sau un suras si ma saruta pe frunte.
- De ce ma intrebi asta?
Se uita cu acei ochi albastri si mari in ochii mei, facandu-mi stomacul sa mi se zvarcoleasca intr-un mod innebunitor de placut. Cat de tare imi placea de el si cat de tare-l iubeam! In ciuda faptului ca era profesorul meu si ca nu se putea sa avem astfel de relatii, fiindca eram barbati amandoi, Naruto nu parea deloc deranjat de acel detaliu, iar eu...
Ei bine, eu ma gandisem in saptamana cat el fusese in spital la ce ar fi de facut, cum ne-am descurca daca lumea ar afla, la multe, multe posibilitati. Ma trecuse un fior, apoi imi inchisesem ochii si ma resemnasem. El era al meu... Sau poate doar se juca.
Gandul ma facu sa scancesc in semn de protest. Cum sa fie Naruto doar cineva care sa se joace cu mine?! La dracu', nu se putea sa faca acest lucru, doar nu voia sa mor de durere ca un caine, nu?!
- La ce te gandesti? ma intreba blodnul, iar eu fusesem strabatut de un fior ca un soc. M-am uitat la el cu ochii pierduti, abia intrezarindu-l in ceata de gelozie care se instalase in fata mea. Naruto se apropiase si imi depusese un sarut pe frunte, apoi unul foarte lung pe buze, facandu-ma sa imi revin in mare parte din acea transa im care cazusem.
- La noi doi, am spus senin si apoi l-am luat de mana, fiindca era gata de plecare. Naru... am spus in soapta. Voiam sa-i spun pe nume, insa al lasat doar aceasta prescurtare, fiindca imi placea cum suna. Se intoarse catre mine si ma privi curios, iar eu am continuat: Realizezi ca trebuie sa te abtii, nu? Nu ai voie sa te zbati, iar sexul...
- Sexul nu implica senimtente, Sasuke, ceea ce inseamna ca intre noi nu a fost vorba de sex! replica intrerupandu-ma, iar trupul imi fu strabatut de un fior. Ochii mei sticlosi ii fixau pe cei ai sai, cercetandu-i parca, in speranta ca nu glumeste, in speranta ca m-as putea asigura din priviri ca nu ma minte ca pe un caine.
Naruto era calm, iar muschii fetei ii erau relaxati, neparand sa il afecteze aceasta incertitudine pe care o avusesem. Se uita lung, se apropie si ma saruta, fara sa tina cont de faptul ca, intre timp, iesisem din salon, iar acum ne aflam pe coridorul unde circulau o groaza de oameni, asistente, doctori, infirmieri si mai stiu eu ce dracului functii mai aveau astia pe-aici.
- Ma rog... am spus dezamagit, fiindca imi pierdusem ideea, insa aceasta reveni imediat: Treaba sta cam asa: tu nu ai voie sex, iar...
- Dragoste, adauga rapid, facandu-ma sa ma enervez.
- Tu nu ai voie sa te atingi de mine in niciun fel pervers, fiiindca rana ti se poate deschide si ai sa ajungi din nou aici! am strigat aproape, facand pe cateva persoane sa se uite lung la mine, apoi Naruto imi dadu inca un sarut pe buzele mele ramase inca intredeschise.
- Esti adorabil cand esti suparat, stiai? ma intreba in soapta, iar eu ma indepartasem usor,de teama sa nu fim judecati intr-un mod gresitpentru gestul si asa gresit. Cat despre "nu te atingi de mine", explica citandu-ma, e discutabila chestia, fiindca buzele astea cer saruturi la secunda, pielea cere mangaiere, corzile vocale cer sa fie antrenate in gemete lungi...
Inainte ca el sa ma sarute iar, o luasem inainte, purtandu-ma degajat, pentru simplul fapt ca se afla o masina in fata spitalului care ne astepta. Am asteptat ca el sa urce, dupa care am intrat rapid dupa el si m-am facut ghem la pieptul sau.
Ma tinusem tare atata timp ca sa plang acum!?! Ce cacat! Si totusi asta era adevarul, aveam lacrimi in ochi.
- Naruto, ma bucur enorm ca esti bine...
Il stransesem cu tandrete, facandu-l sa scanceasca, apoi m-am indepartat. Inainte sa-mi intorc chipul, acesta mi-l prinse si ma saruta usor pe frunte, pleoape, obraji, nasuc si gurita, facandu-ma sa ma inrosesc.
Si el imi zisese mie ca sunt adorabil!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#45
Capitolul 27

- Naruto stai intins, imi spuse tati speriat, cand am gemut de durere, facand o miscare mai brusca, cand m-am intors sa imi iau tricoul cu Lord of the Rings pe el.
- Tata, am stat intins in spital de mi s-a urat. Azi merg la manca si nu imi pasa, spun pe un ton cadegori, iar barbatul ofta, apoi imi spuse ca ma va duce el.
Vai ce bucurie. Ma incalt, apoi mai iau pe mine o geaca de trening neagra mai pe trup cu dungi portocalii, fiindca portocaliul era culoarea mea preferata. Iesim din apartament, apoi coboram in parcarea subterana, unde se afla o Dacie mai vechie la mana a doua care era a lu' tati. Eu cu Minato si Kushina am vrut sa ii cumparam o masina mai de doamne ajuta, dar el a refuzat categoric si decat sa ne enervam cu el, am lasat dupa capul barbatului, trezindu-ne pe cap cu o rabla. A trebuit sa inghitim in sec si sa tacem din gura, ca astfel facea slalong printre pietoni cu noi pe capota. Am inceput sa chicotesc imaginandu-ma pe mine si Sasuke sarutandu-ne pe capota masini si tata conducand ca la Nascar. Ray ma trezi din visare, spunandu-mi ca suntem in intarziere, iar eu am sarit imediat in masina.

Ma indreptam spre clasa mea, cu catalogul sub-brat si vorbind cu, Kurenai, o tipa de douazeci si cinci de ani, foarte de treaba, dar tipa se cam dadea la mine, chit ca i-am spus ca am iubit. Ma incrunt cand ajung la usa clasei, fiindca nu se auzea nici un sunet de rapp sau ceva de genu. Ce dracu! Bat o data in usa si bag capul in clasa, ramand masca ca toti stateau in banca si isi invatau de zori, nefiind atenti la mine.
- Aaa, am gresit clasa, mormai atregandu-le atentia asupra mea.
- Naruto-sensei! Tipara toti, iar cei din prima banca ma apucara de maini si ma trase in clasa.
- Sa inteleg ca vi-a fost dor de mine? Intreb, asezandu-ma la catedra si incepand sa ma uit prin catalog.
Se pare ca Itachi le-a facut niste colecti frumoase de note mici, parca razbunandu-se intr-un fel pe mine, care eram dirigul lor si pe deasupra. Inchid rapid inamicul numarul Unu in viata elevului, apoi ii intreb cum le-a placut cu suplinitorul. Imediat am regretat aceasta intrebare, fiindca in clipa urmatoare se abatura spre mine o furtuna de acuzati si chesti din astea. Ar mai fi continuat, daca nu venea secretara sa imi spuna ca este consilu profesoral si este obligatoriu sa particip. Oftez si ii rog sa fie cuminti pana ma intorc si merg cu tipa in cancelarie. Acolo erau toti profi, plus directorul si adjunctii. Cand am intrat, toti se intoarse spre mine, iar boul de director imi arunca in fata o revista de scandal cu mine si Sasuke sarutandu-ne la iesirea din spital. Ridic o spranceana scentic, privindu-i atent sa vad ce prostii imi mai spun de data acesta, fiindca acum cinci ani m-am exmatriculat doua zile ca m-au prins unii futandu-ma in baie cu un tip, de fapt tipul ma futea si eu gemeam. Mda, iar aceasi morala si chesti din astea.
- Naruto sti bine ca Sasuke nu a fost vazut cu ochi buni inainte, dar acum ca ai aventuri cu el, nu va mai fi vazut in veci cu ochi buni de vreunul dintre colegi si profe...
- Imi dau demisia, spun scurt, aruncand catalogul pe masa. Am acceptat acest post fiindca m-a rucat cineva si nu va ganditi la Itachi sau Sasuke, ci Karin. Puteti sa aduceti pe cine vreti in locul meu, dar va avea nevoie de noroc sa stapaneasca clasa, mai adaug si ies pe usa, trantind-o nervos.
Uram sa fe cineva judecat din cauza orientarii mele sexuale si chesti din astea. Trag cu putere aer in piept, apoi plec, indreptandu-ma spre fosta mea clasa, anuntandu-i ca a intervenit ceva urgent si de familie si voi pleca. In aceea clipa se auzi un "aaa" prelung si posomorat din cauza tinerilor, dar li s-au luminat fata, cand am zambit prietenos. Im iretrag capul si pornesc spre iesire, sunandu-l pe Itachi si chemandu-l sa ma ia pentru a mai vorbi una-alta.

Stateam pe canapeaua din apartamentul meu si ma uitam la un film impreuna cu taicamiu si Minato, comentand fiecare scena din Hill have eyes. Aud mobilul cum suna si ma ridic greoi de pe canapea, ducandu-ma in camera mea. Vad ca am primit un mesaj de la Sasuke care ma ruga sa ii spun lu fratesu ca parinti lui s-au ucis unul pe celalalt deodata, dar inainte de asta au incendiat apartamentul unde locuiau. Cand aud asta raman masca, apoi il strig pe nevastuica, spunandu-i situatia. Itachi o zbughi cu o mie si ceva la ora pentru a-si pescui fratele de pe strazi si la rugamintile mele, sa il aduca la mine la apartament, fiindca taicamiu mi-a spus ca se muta singur, ca sa nu imi mai stea pe cap. Ma asez pe pat si ii pun fata in maini, oftand obosit. Doamne ce zi nasoala. Idiotul ala de director nu se mai dezgheata la minte pana nu invie din nou Hittler, parinti iubitului meu s-au ucis reciproc cand executau dansul flacarilor, iar el umbla noaptea pe strazi cu un frate mai mare pescuindu-l. Nu aveam curaj sa ii spun ca am renuntat sa ii mai fiu profesor, fiindca aceasta veste avea sa il termine de tot. Trag aer in piept si imi ridic chipul cand usa de la camera se deschise, iar in bratele mele, veni Sasuke. Il sarut apasat pe buze si il imbratisez, in timp ce el incepu sa planga in hohote din cauza aceea.
- Ce s-a intamplat? Il intreb, in timp ce ne intindeam amandoi pe pat si l-am luat din nou in brate.
- S-au imbatat, au inceput sa se certe, tata a aruncat benzina pe jos si a dat foc, apoi a luat un cutit si mama la fel si s-au injunghiat deodata. Mami l-a ingunghiat in inima si el pe ea in cap, imi spuse printre suspine, iar eu l-am strans si mai tare in brate.
Dumnezeule...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#46
Awwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o3 Of,stiam ca o sa iasa poza cu ei,dar nu ma gandeam ca o sa-si dea demisia sau ca aia 2 o sa se omoare! :scary: Uf,sper sa isi revina! :(( Si asemenea parinti,Doamne! :die: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Abia astept next-u'! :bye:
[/font][/size]
""When I say "I love", it doesn't mean anything, but when I add "you", it means everything..."
[/i]

[Imagine: SASUSAKU__puppy_love__by_annria2002.jpg]

#47
Doamne ce parinti are Sasuke...saracul de el....asa...imi place ideea ficului tau ca cei doi sa fie impreuna desi mi se pare putin ciudat dar este OK....oricum te descurci bine...tine-o tot asa...
P.S.:Daca poti anunta-ma si pe mine de next....Mersii :*
Friendship is all that matters!!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cu ritm în sânge hiimera 2 1.958 06-03-2012, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Poezii in Ritm de rap :) Aliss_anime 5 10.853 09-05-2011, 01:19 AM
Ultimul răspuns: jony23
  O viata traita in ritm de rock Who said i have to be normal 13 12.576 17-01-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)