Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata traita in ritm de rock

#1
Ok fiindca am cosmaruri noaptea din cauza imaginatiei mele “bonlave” m-am hotarat sa mai scriu un fic de data aceasta este ceva mai diferit , cuplul va fii cel mai cunoscut din tot animeul Naruto. Capitolul v-a fii scurt deoarece mai am si ceva teme na anul acesta trebuie sa ma zbat mai mult deoarece termin scoala , postarile vor fii ceva mai rare din cauza temelor dar sa sparam ca vor fii pe placul vostru. Ficul v-a fii la prezent.

Dislimer : Nu detin nici un alt personaj in afara de cele create de mine ce ii apartin lui Masashi Kishimoto din animeul manga-ul “Naruto”


Cap.1
Este o zii frumoasa in orasul Bucuresti , eu sunt Sakura Haruno o fata de 14 ani imi place foarte mult trupa faimosului Sasuke Uchiha este un baiat tot de 14 ani are parul negru precum pana corbului si ochii negrii , trupa lui se numeste “ Green Day” si au cele mai frumoase melodi Rock . Multa lume imi spune ca m-am schimbat foarte mult , poate din cazua ca am devenit mai agresiva , nu mai sunt aceas fata timida care inchitea orice. Sunt in timpul orei de muzica cea mai frumoasa ora! Iubesc muzica deasta imi place sa cant la chitara.
-Sakura este randul tau sa ne canti ceva , deci ce melodie ti-ai ales? Ma intreaba domnul profesor.
-Pai mi-am ales o melodie de The Birthday Massacre –“Red stars”.
-Poti incepe a spus el cu un zambet mic pe chip.
Am inceput sa cant toata lumea a ramas mirata de vocea mea. Oare cantam asa de bine?
-Sakura nota pe care ti-o void a este 10! Mi-a spus profesorul deschizand catalogul.
Eu m-am asezat inapoi in banca. Deaodata am simtit sa telefonul incepe sa-mi vibreze in buzunar. L-am scos repede din buzunar si am observat ca primisem un mesaj , cand l-am citit am ramas muta pentru cateva secunde. In mesaj scria: Hei Sakura stiu ca esti in ore si eu sunt dar trebuie sa-ti spun! Faimosul Sasuke Uchiha va fii cu tine in clasa!! Si restul trupei lui va fii cu mine in clasa!! Ce tare! Ne vedem in pauza. Pa Ino.”
Oare era adevarat , solistul si chitaristul principal al trupei mele favorite va fii cu mine in clasa? Nu-mi venea sac red.
Deaodata aud sunetul strident al clopotelului ce indica ca ora luase sfarsit!
Cand am iesit din clasa Ino ma astepta pe hol.
-Sakura ai primit mesajul meu? Ma intrebat aceasta fericita
-Da lam primit si nu-mi vine sac cred. E ca si cum ai spune ca Elvis inca mai traieste! Sau ceva de genu. Am spus eu razand.
-Oricum poate sta cu tine in banca! Ce tare ar fii!
-Da o fata simpla ca mine sa stea cu o vedeta rock! Te rog Ino nu am eu norocul asta. Dar am fost intrerupta de catre cineva.
Cand m-am intors am ramas fara cuvinte era chiar Sasuke Uchiha.
-Tu esti Sakura Haruno? Fiindca cu ea voi sta in banca si o caut de cateva minute.
-Da eu sunt Sakura Haruno. Am spus eu stapanindu-mi sentimentele.
O gramada de fane vroiau cate un autograph de la Sasuke dau erau impiedicate de catre garzile de corp ale lui Sasuke.
-Pai ce zici daca mi-ai arata banca noastra si mi-ai da si mie orarul , deja am vorbit cu domnul director si suntem invoiti de la ore pentru a-mi arata scoala. Din ce am vazut este desul de mare si ai ce-mi arata. A spus Sasuke cu un zambet mic pe buze.
-Pai urmeaza-ma. Am spus eu intrand in clasa . Acesta este banca noastra. Iti poti lasa ghiozdanul aici. Am spus eu cu un zambet mic pe fata.
Dupa doua ore in care ne-am plimbat prin scoala si i-am aratat campusul am ajuns inapoi in clasa. Ultima ora a fost de Romana. Deci nu a fost o ora prea interesanta.
Cand am iesit din curtea scolii am observat ca eram asteptata de catre Ino si Hinata. Ino imi este o prietena foarte buna ne cunoastem de la gradinita . Ea are parul lung si blond iar ochii ei albastrii imi aduc aminte de cerul senin de vara , Hinata este in aceas clasa cu mine ea are parul negru lung si ochii grii precum un nor de ploaie , ea este cea mai timida persoana pe care o stiu. Iar eu ce pot spune despre mine ca sa ma descriu un cateva cuvinte , am parul lung roz ca florile de cires , ochii vezi precum iarba si pielea alba ca laptele. Dupa aproape o ora de mers cu transportul in comun am ajuns acasa. Locuinta mea este chiar de lux deoarece mama este avocata iar tata este patronul unei firme de audit financiar. Deci pot spune ca duc o viata buna. Cand am ajuns acasa ca de obicei mama si tata nu erau acasa iar eu ca de obicei nu am mancat nimic deoarece temele mi-au luat si pofta de mancare si orice chef. Dupa ce am terminat de schis temele m-am dus si mi-am facut un dus , dupaia m-am pus schimbat in pijama si m-am trantit in pat. In urmatoarele minute am adormit deoarece am fost foarte obosita iar maine am test la matematica. Ce bucuri pe capul meu.





Acesta este capitolul , imi cer mii de scuze fiindca este scurt dar nu ma pot imparti in mai multe locuri deoarece am si teme de scris.
http://www.youtube.com/watch?v=kHzsyBag438 Melodia pe care am candat-o
http://www.youtube.com/watch?v=T8I5CCpCMis O melodie de la Green Day

#2
Deci prima la comentat....deci capitolul in primul rand pentru inceput:-j este foarte scurt -__-..in primul capitol ar trebui sa scrii mai mult ..ca sa ne dam si noi cu parerea...actiunea:este mult prea grabita -__- cred ca a luat-o la fuga :d incearca si tu sa nu mai grabesti asa de mult actiunea...titlul:mi se pare destul de interesant...originalitatea:hai ca este ok bine inafara de faptul ca este fic sasusaku si ca Sasuke un mare cantaret de rock...descrierea- e buna totusi ar trebuit sa lucrazi putin mai mult la ea...greseli de tastare:eh eu nu prea ma uit :-j..oricum astept sa vad ce se mai intampla
Spor la scris :)>-pace si dragoste :)>-
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

[Imagine: chibi_1462.gif]
, chibi-ul lui mada_sasuke


[Imagine: bg46rm.jpg]

Don't worry be happy
Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

A faithful friend is hard to find.. remember man and keep in mind

#3
Vai sys, imi este asa de rusine ca nu am lasat com cand am citit dar bine ca am ajuns :pfiu:

Deci chiar esti obsedata de Green Day:ask:

Sa revenim la ficul tau.
Sa zicem ca dialogul e bun dar ai putea sa mai lucrez la el. Este in mijlocul balantei... bun-sec daca mai lucrezi la el o sa mearga la bun dar daca nu... o sa tragi balanta in jos in partea secului. Nu vrem sa se intample asta,nu?
Descrierea mai are nevoie de ceva retusuri pe ici pe colo iar naratiunea ar fi bine venita mai multa.

Un fic nou in care Sasuke e cunoscut, smecher etc si Sakura fata simpla "de la tara". Mda... dar e ok si asa.:ang:

Sper sa ai si momente NaruHina:X


Sti cum santem? Ca si (%)
:bye::bye:

#4
Cap. 2 (Acest capitol v-a fii foarte scurt deoarece am foarte mult de invatat la franceza pentru test) (ATENTIE!!! Capitolul nu este corectat , mii de scuze pentru greseli!)


A doua zii a venit foarte repede iar eu m-am sculat inainte ca razele soarelui sa trezeasca toti locuitori Bucurestiului. Dup ace mi-am facut siesta zilnica m-am pus la invatat , citeam de doua ore incontinu dar fara folos , pe o ureche imi intrau formulele sip e cealalta imi iauseau. Camd am observat ca s-a facut 07:00 A.M am iesit pe usa lunadu-mi ghiozdanul cu mine , pe masa se ala pachetul meu si micul dejun care era cel mai simplu , lapte cu cereale si un pahar de suc natural de portocale. M-am dus la oglinda sa vad daca aratam cat de cat decent pentru scoala , sunt imbracata intr-o pereche de blugi negri si 2 lanturi si un maieu gri pe care scria “Punk Princes”. Dupa aceea am iesit din casa , cand am iesit pe poarta casei am observat ca acolo era un Lamborghini Reventon negru , cateva secunde am fost sub influenta socului dar mi-am revenit cand am auzit vocea calda a lui Sasuke.
-Neata , te pot duce la scoala ? Ma intrebat el cu un zambet micut pe fata.
-Da , cred ca ma poti duce la scoala. Nu in alte locuri. Am spus au scotand putin limba.
-Unde te-as putea duce? A spus el cu un zambat ce bad boy pe fata.
Eu nu am mai spus nimic doar am urcat in masina. Toata tapiteria masini este dim piele neagra iar bordul este alb. Dupa ce ne-am pus centurile de siguranta am pornit la drum. Intr-o jumatate de ora eram la scoala , si eu care cu transportul in comul faceam o ora si ceva pana la scoala acum doar jumatate de ore , mii se pare putin anormal si toata lumea de uita asa ciudat la mine de parca nu stiu ce as fi facut. Oricum eram sigura ca Hinata si Ino imi vor ramane prietene. Cand am ajuns in clasa Hinata era in bratele lui Naruto cel de la chiatara-bas din trupa lui Sasuke , nu-mi vine sa cred oricum am intrat in clasa precum pisica. Pentru ca cei doi sa isi termina sarutul in liniste. Dupa aproape un minut in care cei doi sau sarutat pasional Hinata a rupt incet sarutul. Cand s-a intors Hinata m-a vazut ca stateam in banca si ascultam muzica. Deodata intra Sasuke in clasa se aseaza langa mine si incepem sa vorbim. Cand am ajuns la capitolul muzica eu am stat cuminte , dar Sasuke nu ma lasat pana nu am cantat ceva. Toata ziua sa comportat cam ciudat de parca vroia sa imi spune ceva si nu putea ori ii era frica sa mi-o spuna in fata. Ultima ora esa sportul , m-am dus in vestiar unde m-am schimbat destul de repede deoarece afara asteptau baietii care deveneu din ce in ce mai nerabdatori. Cand am iesit am observat ca toti baieti erau fara tricouri pe ei si echipati pentru ora de sport. Sasuke m-a luat in brate si a luat-o sa fuga cu mine.
-Sasuke imi este frica , incetineste! Am spus eu tinandu-l pe Sasuke din ce in ce mai tare de gat. Cand am ajuns am rasuflat usurata. Cand Sasuke m-a lasat jos eu i-am multumit ca nu m-a scapat si ca ai fost atent pe drum.
Deodata apare profesorul de sport. Le da baietilor cate o coarda.
-Doamnule profesor ce trebuie sa facem cu corzile de sarit? A intrebat curios Sasuke.
-Trebuie sa le prindeti pe fete si sa le legeti cu aceste corzi. Aveti toata ora la dispozitia.
Eu incercam sa ma feresc dar Sasuke mereu ma prindea din urma. Intr-un moment de neatentie Sasuke m-a prins intr-un colt al sali de sport si m-a legat cu coarda.
-Vrei sa scapi ? Ma intrebat el radicand din spranceana.
-Da vreu sa scap! Am spus eu.
-Saruta-ma sit e lass a scapi. A spus el cu un zambet de bad boy pe fata.
-Bine , pe obraz am spus eu cun un zambat mic pe fata.
-Cum vrei. A spus el parca pregatind un plan.
Cand buzele mele s-au apropiat de obrazul lui deodata isi intoarce capul si isi uneste buzele cu ale mele formand un sarut pasional. Toata lumea a ramas inmarmurita cand ne-au vazut pe noi sarutandu-ne. As fii vrut ca sarutul nostru sa dureze ma mult dar din pacare nu s-a putut fiindca se sunase de pauza.
Cand am iesit din scoala Sasuke era in masina cu geamul deschiz.
-Urca , te duc eu acasa. A spus el cu un zambet mic pe fata.
De data aceasta traficul a fost mai aglomerat dar intr-un final am ajuns in fata casei , inainte de a iesi din masana l-am sarutat pe Sasuke scurt pe buze. Obraji lui au capatat o usoara nuanta de roz.
-Noapte buna , ai grija cum conduci. Am spus eu.
-Hei imi poti sa numarul tau de telefon ? M-a intrebat el.
-Bine dami ceva sa iti scriu numarul meu. Am spus eu cu un zambet mic pe fata.
-Scriel direct in telefon. A spus el cu un zambat mic pe fata.
Telefonul lui esta un Iphone3G. Dupa ce i-am scris numarul meu de telefon am intrat in curte.



Imi pare rau ca v-a intrerup filmul dar sper ca s partea a doua ce la capitolul 2 sper sa fie maine.

#5
Deci dupa varza tocata pe care am scris-o la test m-am gandit ca mai bine nu as mai tine ficul pe pauza deci sa ii dam drumu. Sar pute ca in capitolul trei sa aveti o surpriza , oricum v-a las sa ghiciti ce , poate stiti oricum ve-ti afla maine :P. ATENITE!!! Nici partea aceasta nu este corectata!


Dupa cateva minute in care am mers catre casa ajung in fata usi , imi scot cheile si o deschid. Ca de obicei mereu ajung inaintea mamei si a tate. Cate o data ma gandesc ca mai bin ear fi fost ca ei sa fie niste oameni normali nu o renumita avocata si un cunoscut parton de firma de design.
Oricum nu am mai avut rabdare deci am pregatit eu cina. Care este alcatuita din : pui cu legume si o salata cu ton , si la desert o salata de fructe. Dupa doua ore au ajuns si mama si tata.
-Buna seara scumpo , ne pare rau ca am intarziat dar treficul a fost infernal. A spus mama sarutandu-mi fruntea.
-Sakura ai pregatit cina? A spus tata uimit.
-Pai deca nu mai stiam ce sa fac asa ca m-am gandit ca ar fi bines a pregatesc eu cina. Am spus cu un zambet mic pe fata.
-Bine dar mancam dupa ce ne spalam pe maini si ne schimbam. A spus mama care desi era obosita nu lasa ordinea si disciplina si mai ales se gandea mereu la sanatatea noastra.
-Eu i-am asteptat fiindca deja mancasem si mi-a trecut prin cap ca ar fii frumos sa aiba si ei o cine romantica in doi fara mine , stiam ca duc lipsa asa ca inainte ca ei sa coboare am stins lumina si am aprin lumanari parfumate iar pe masa am pus o lumanare parfumata nu miros de flori. Langa masa am pus cateva flori de cires. Pentru a da o atmosfera si mai romantica am imprasitat pe jos petale de trandafiri. Cand au intrat in bicatarie mama si tata au ramas complet impresionati.
-Sakura este minunat , dart u de ce nu ti-ai pus farfurie? A intrebat mama.
-Eu deja am mancat si in aceasta seara m-a voi asigura ca este o seara cat se poate se specila pentru voi de aceia aici este doar un décor , afara pe terasa este adevarata cine deci va rog urmati-ma.
Mama si tata nu am mai spus nimic doar m-au urmat.
-Scumpo trebuie sa iti dam o veste bomba inainte de a ne aseza la masa.
-Spune , spune , spune!!!!!! Am spus eu curioasa la culme.
-Pai familia Uchiha v-a cina cu noi deci cred ca mai bine am lasa romantiscul de-o parte , nu te supara dar tatal tau trebuie sa incheie un contract cu domnul Uchiha. A spus mama putin trista.
-Asta de veste. Oricum ma duc sa curat bucataria.
-Nu , ai mincit atat si tot tu sa faci curat? Nu mii se pare normal. Mai ai doua ore la dispozitie si tatal tau ti-a facut opt rochii. Si sunt superbe. Haide cu mine sat ii le arat.
Am mers cu mama catre dormitorul lor. Acolo se aflau rochiile.
-Waw sunt superbe. Am spus eu uitandu-ma incontinu la rochiile la care tata de muncise atat de multl.
-Deci pe care o alegi sa o porti in seara asta? Ma intrebat mama.
-Cred ce pe aceasta. Am spus eu ducandu-ma mai aproape de rochia care imi placea cel mai mult. Este rosie cu modele negre. Este foarte eleganta iar in picioare m-am hotarat sa-mi pun o pereche de sandale negre. Mi-am prins perul intr-un coc lasand doua sivite de par sa-mi cad ape obraji.
Dupa ce m-am machiat am coborat jos unde se aflau mama si tata. Mama era imbracata intr-o rochie de seara neagra iar tata intr-un costum negru cu o cravata rosie.
-Tata iti multumesc pentru rochii sunt superbe! Am spus eu imbratisandu-l.
-Macar atat sa fac si eu pentru fetifa mea. A spus tata cu un zambet mic pe fata.
Deodata aud ca suna cineva la sonerie. Dar mi-a luat-o mama inainte sa se duca sa le deschida misafirilor.
-Buna seara Mikato , Sasuke , Madarata , Itachi. A spus mama cu un zambet gingas pe fata.
-Buna seara Sarah. Ma bucur sa ne vedem intr-o seara asa de frumoasa. A spus Madarata intrind in casa
-Sakura ce mare ai crescut! A spus Mikato venind catre mine pentru a ne imbratisa.
-Itachi ce mare ai crescut. Sasuke esti deja celebru si Sakura e mare fana de-a ta. A spus mama imbratisandu-I pe rand.
-Buna seara Catalin. Te tii bine. A spus Madarata apropiindu-se de tata.
-Si tu ai ramas acelas nebun ca pe vremuri. A spus tata cu un zambet mic pe buze.
-Si tu esti frumoasa Sakura. Sasuke mi-a povestit foarte multe despre tine. A spus Madarata facandu-l pe Sasuke sa rosasca ca un rac.
Am iesit afara pentru a servi cina. Cerul era senin. Adie putin vantul. Dupa ce am servit cina parinti nostril au inceput sa vorbeasca diverse chestii. Tatii nostrii au inceput sa vorbeasca despre contract.
Intr-un final tata a semnat contractul.
-Ma scuzati revin in cateva minute. Am spus eu ridicandu-ma de pe scaun.
-Si pe mine ma scuzat , se pate sa imi aratati unde este gradina cu flori? A spus Sasuke ridicandu-se de pe scaun.
-Pe scari la stanga. A spus mama.
-Hei Sakura ce ai pati. A spus Sasuke venind dupa mine.
-Nimic , nu am pati nimic. Sunt doar putin obosita. Am spus eu vrand sa para ca nu este nimic.
-Nu te cred. A spus Sasuke lipindu-ma de copacul din spatele meu.
Incet dar sigur buzele lui sau apropiat de ale mele. Dandu-I lui Sasuke ocazia perfecta el si-a unit buzele cu ale mele formand un sarut pasional. Dupa aproape un minut in care limba lui s-a jucat in lacasul meu umed.
Dupa ce mi-a dat drumu l-am luaat in brate el ma intrins pe iarba moale. Parca si vedem ce urma dar nu-mi pasa , ne iubim si asta conteaza. Deodata il vad ca se ridica de pe mine.
-Cred ca nu suntem destul de pregatiti pentru asta. A spus el misandu-mi gatul si lasand o urma de dinti.
-Ai dreptate. Am spus eu scotant putin limba.
Dupa ce ne-am ridicat am mers inapot catre casa.
-Sasuke sa mergem sa ne facem bagajele. A spus Madarata serios.
-Unde plecam si eu nu plec nicaieri fara Sakura. A spus Sasuke lundu-ma de mana.
-Pai mergem intr-o vacanta , familiile noastre. A spus Mikato.
Sasuke a rasuflat usurat dar Itachi fiind mai curios a inceput ca il bata pe Sasuke la cap sa ii dea mai multe detalii.
-Haide Sasuke , macar cel mai mic detaliu!!! A spus el incercand sa afle mai multe dar fara nici un folos deoarece Sasuke nu il baga in seama.
Familia uchiha dormea la noi in seara asta deoarece bagajele lor erau mari dar nu au fost nevoiti sa isi ia lucruri groase sau ceva de genu deoarece mergem in Gregia.
In seara asta dorm cu Sasuke in aceas camera si in acelas pat. Nu se putea intampla nimic rau.
Sa facut ora 00:00 si trebuia sa bormim la ora 06:30 aveam avionul deci nu ne permiteam nici o intarziere.
-Sasuke sit u auzi acelas zgomot? Am spus eu putin speriata.
-Da , e Itachi sfoaraie ca de obicei. A spus Sasuke linisindu-ma.
-Ma duc sa il rog sa se intoarca. Am spus eu ridicandu-ma.
-Eu zic sa ii facem o farsa. Cred ca ar fii mai bine. A spus sasuke cu un cambet mic pe fata.

#6
Deci din nou la ficul tau
greselie de tastare:au fost mentionate asa ca nu mai are rost sa le enumar si eu
dialogul:dark_angel a avut dreptate este mult si sec -__-"
actiunea:nu crezi ca este cam grabita?parerea mea:-?
naratiunea:slaba -__-"
si cam atat ideea este originala insa ar trebui sa lucrezi mai mult la el ....:d..sper ca nu te-ai suparat pe mine dar la fel cum a spus si dark_angel inainte de a posta nextu uitate la greseli si o sa observi ca sunt cam multe...daca te-ai suparat pe mine asta este :d astept nextu
Spor la scris

#7
Mai sys-ule tu ai probleme cu "un zambet micut pe fata":
-"...spuse cu un zambet micut pe fata"
-"...Am spus eu cu un zambet mic pe fata"
-"...A spus el cu un zambat mic pe fata"
Ce naiba mai, pune si tu alceva ca is chiar enervante repetitiile >.<

Sys... parca erau la scoala... sau la liceu si acum merg in vacanta?:)) OMG, sa fie asa si la mine as fi in al 9-lea cer.

Ai putea sa mai bagi dialog pentru ca e sec, dezvoltal. La capitolul descriere ai putea sa mai aprofundezi.:D La naratiune no coment desi ai putea sa mai pui ca nu te doare mana... prea rau.:))

Ok, acum, sper ca nu te-ai suparat pe sys-u tau,nu?;;)
Besk:X:X

:bye::bye:

#8
Sakura a organizat o cina romantica pt parintii ei? Super!
Avand in vedere ca nu ai corectat ficul inainte de al posta, nu vreau sa-ti reprosez nimic.
Dar, totusi m-a cam suparat repetitia ta excesiva, cu ..."zambet micut pe fata" sau ceva de genu, nici eu nu mai stiu, deci ai grija.
Sa stii ca mi-ai captat atentie in unele portiuni, deci mai simplu de spus, te pricepi si imi place ! Eu trebuie sa stau cel mult 2 zile pentru ceea ce faci tu, intr-un timp atat de scurt.Mie una mi-a placut si astept cu nerabdare urmatorul capitol.
Chu and Gambate Crizy Punk-Rock Girl! :*

#9
Cap. 3


Mii de scuze dar am o gramada de invatat pentru scoala mai ales ca am niste teste de dat >.<”. Cum spun toti parinti “Mai bine te muncesti acum decat mai incolo”. Capitolul acesta va fii Hentai

Incet , Sasuke s-a sculat din pat si s-a indreptat catre usa , mi-a facut semn sa vin si eu cu el. Dupa ce am iesit din camera Sasuke s-a intins dar in liniste pentru a nu-i scula pe ceilalti.
-Haide sa mergem dupa o galeata! A spus Sasuke serios.
-In gradina sunt multe galeti putem sa luam una de acolo. Am spus eu vorbin in soapta.
-Sa mergem sa luam una si sa o umplem cu apa rece , daca ai niste cuburi de gheata ar fii perfect. A spus el fracandu-si mainile si parca simtind dulcele gust al razbunarii
-Merg eu afara tu scoare din congelator pungile cu gheata sunt pe primul raft in stanga. Am spus eu in timp ce ieseam pe usa din spate a casei.
M-am intors repede cu o galeata , am umplut-o si am pus si trei pungi de gheata.
Sasuke mi-a luat galeata din mana.
-Mai bine m-ai lasa pe mine astept de ceva timp acest moment. A spus el urcant treptele in liniste.
Am intrat in camera m-am bagat in pat , iar Itachi dormea dus. Sasuke s-a dus spre el incet si i-a dat trezirea cu apa rece cu gheata udandu-l tot.
-Neata fratioare iti place cadoul meu ? A spus Sasuke razand.
-Sasuke treci aici acum!! O sa o patesti maine dimineata ai incurcat-o ! A spus el nevos dandu-si jos tricoul. Dupa ce s-a schimbat s-a pus inapot pe pat . Trebuie sa recunosc ca se vedea ca merge la sala. Sasuke s-a bagat inapoi in pat langa mine m-a luat in brate si am adormit in bratele lui.
De dimineata la ora 05:30 A.M. toata lumea este gata de plecare.
Am mai stat sa mancam si s-a facut ora 06:00 , am luat bagajele si ne-am indreptat catre masini cu ele , eu , Sasuke si Itachi mergeam cu masina parintilor fiindca Itachi are permis de conducere. Masina este un “Lamborhini Diablo”
Am condus cu destula viteza dar seara tot ne-a prins pe drum. La ora 19:45 am ajuns. Este un hotel foarte mare si foarte luxos , parintii nostrii s-au dus la tipul care se ocupa cu cazarile.
Cand am intrat in camera totul e curat si in perfecta oridine. Imi place , dar parca era totul prea la locul lui , oricum o sa fie o camera dezordonata cat o sa stau eu in ea !
M-am dus mi-am facut un dus , mi-am schimbat intr-o rochie scurta roz cu flori albe in picioare mi-am pus o pereche de sandale cu toc de 10 cm , albe.
Cand am ajuns in sala de mese parintii mei cat si Sasuke si Itachi ma asteptau.
-Imi pare rau de intarziere. Am spus eu asezandu-ma la masa.
-Nu ai de ce sa iti ceri scuze tocmai am ajuns si noi. A spus mama lui Sasuke cu aceas voce calma cu care ma obisnuisem.
Cred ca i-am furat mintile lui Saske , se uita la mine de parca ar vra sa sara pe mine. Si asta nu mi-ar displacea mai ales ca e ca un “leu care asteapta sa vina partenera dupa care tanjeste arat” . Dupa ce a sosit comanda si am mancat eu m-am retras la mine in camera , din nefericire Itachi m-a urmarit.
-Ce cauti tu in apartamentul meu ? Am spus eu serioasa dar si speriata.
-Acelas lucru care il vrea orice barbat cand te-a vazut imbracata asa! A spua el descheiindu-si camasa.
Mi-am dat seama ca esa vorba despre o noapte “fierbinte” pentru el , ceea ce ma speria. Dupa ce si-a dat camasa jos de pe el s-a indreptat catre mine , m-a luat pe umar si m-a dus in dormitor , a incuiat usa dupaceea m-a trentit in pat legandu-mi mainile cu o pereche de catuse.
Dupa ce mi-a scos rochia de pe mine si m-a lasat in lenjeria intima. Cu miscari usoare mi-a dat jos sutienul si chilotii , mi-a desfacut picioarele , si-a dat si el jos pantaloni si a inceput sa se “joace” cu sani mei. Si-a dat jos boxeri lasand la vedere “jucaria” lui. Incet m-a patruns provocandu-mi o durere de nedescris si provocandu-mi sile de propriul meu corp. Am inceput sa ma zbat ca “pestele pe uscat” dar degeaba. Dupa aproape 5 ore de chin a terminat si a iesit de la mine din apartament. Eu am inceput sa plang si am jurat ca va plati pentru ce mi-a facut.
Am adormit cu lacrimile in ochii si cu candul la razbunare.


Acesta este capitolul 3 , imi cer mii de scuze pentru ca este asa de scurt. Iar descrierea nu prea este dar am avut o zii destul de obositoare si mai mult stateam cu capul in caiete.
Mii de scuze pentru greselile de tastare.

#10
NENOROCITULE!!! TE URASC ITACHI!!! Sasuke, te rog vino la ea si fao sa se simta bn! :o3 Daca nu, pun eu mana pe tine Itachi, sa numi spui mie Setsuna-Noelle!
Ok, acm dupa ce mam descarcat, sa revenim la ficu tau absolut minunat! Mama mia, prima data credeam ca e vorba de Sasuke, care o sa aibe o noapte fierbinte cu ea, dar planurile mele sau naruit din clipa in care a apartut ITACHI!!!!!!
Itachi, fratioare, dupa ce ajungi acasa, o sa iti rup capu-n doua!
Deci, pt faptu ca ai multa treaba, n-o sa spun nimic rau. :]
Totusi, ma bucur ca ai facut un capitol HENTAI :X, te poop pt asta! Dar, chiar daca ai atata treaba, puteai pune mai multa descriere la scenele astea amoroase! :[[, eu vreau HENTAI !!!!
Scz, m-am pierdut cu firea! Deci, imi place mult de tot, dar cred ca te voi certa putin pt faptu ca n-ai pus descriere!!!! :[[
Greseli de tastare nu am vazut, asa ca bv!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dragoste in ritm de rapp Nywa 46 28.879 08-03-2013, 11:22 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Cu ritm în sânge hiimera 2 1.970 06-03-2012, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Poezii in Ritm de rap :) Aliss_anime 5 10.876 09-05-2011, 01:19 AM
Ultimul răspuns: jony23
  Un timp mort si-o viata traita Crazy Person 1 2.174 22-05-2010, 06:11 PM
Ultimul răspuns: Riluri


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)