Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Dragoste in ritm de rapp

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto sau melodiile din engleza ce vor aparea in fic si nu fac profit de pe urma lor

Capitolul 1

Stateam plictisit pe fotoliu din piele din biroul impresarei mele, dare era totodata iubita mea de mai bine de doi ani. Numele ei era Karin Jawa si era o minunatie de fata, cam antipatica, dar minunata.
- Ai facut ce?! Exclam deodata, cand aud ca ea a semnat un contract pentru doi ani, sa predau muzica la un liceu dintr-un ghetou din Tokyo. Si pe mine m-ai intrebat? Karin! Ma trimiti la executie! Pusti aia ma vor manca de vii! Exclam nervos si lovesc cu palmele in birou.
Roscata ramase socata, ca niciodata nu ma vazu extrem de nervos, apoi incepu sa planga, spunandu-mi printre sughituri ca ea a facut asta pentru mine si prosti din asta. Oftez, imi cer scuze, apoi imi aprind o tigara, cautand in ea sursa de calmare si de ideii pentru aceasta situatie limita. Tanara de douazeci de ani - cu un an mai mica decat mine - ma ruga sa nu fumez in birou, facandu-ma sa trag in piept, apoi sa ii suflu tot fumul in fata, facand-o sa tuseasca. Plec din biroul ei, coborand in parcare, unde m-am urcat intr-un Mitsubishi Eclipse, negru, cu o cobra pe capota, decapotabil. Pornesc masina si pornesc spre apartamentul meu, unde statea doar eu si papagalul meu Arra, Mikey, pe care l-am invatat sa il injure pe Hitller in toate limbile existente. Imi trec degetele prin parul galben cu varfurile violete, tot ciufulit, cum aveam eu obiceiul. Abia asteptam sa predau la niste tanci de gradinita...
- Mortii mati de idiot, mormai enervat, cand incepu sa imi sune HTC-ul. Da? O intreb pe iubita mea, in timp ce intram in parcarea subterana din blocul meu.
- Iubi, am uitat sa spun ca vei preda muzica la o clasa de a unspea de la liceul "Huang Tse". Pissu' unde esti? Ma intreba, iar in glas puteam simti un ton pervers, pentru mai mult.
- Nu facem sex in seara asta si sa dea dracu sa vi la apartamentul meu, ca te zbor pe balcon afara, fara parasuta sau ceva! Marai, dandu-i de inteles ca nu aveam chef de mutra ei acum.
Ii inchid telefonul in fata, apoi ridic platfonul si ies din masina, asigurand-o. Chem liftul si imi aprind o tigara, incepand sa fumez plictisit din ea, chiar si in lift unde era interzis fumatul acolo, dar pe mine ma durea fix in cot de acest lucru. Intru in apartamentul meu si imediat l-am auzit pe Mikey cum il injura pe Hitller in engleza, franceza, italiana, japoneza, germana si romana, amuzandu-ma pentru ziua de azi. Ma duc in bucatarie, de unde iau paine, biscuiti si mei, pentru a-mi hrani papagalul, plus trei beri din frigider, pentru a ma uita la niste filme, pe care tot spun ca vreau sa le vad si nu prea mai am sanse cu ametita de Karin. Imi dau jos tricoul si pantalonii, ramand intr-o pereche de boxeri albi si ma trantesc pe canapea.
Desfac o doza de bere si dau drumul la plasma din fata canapelei din piele, foarte buna. Ochii mei albastri, priveau plictisiti ecranul cu filmul de groaza american, aproape facandu-ma sa regret ca l-am descarcat de pe net...

Un bubuit ma facu sa tresar si privesc adormit spre peretele din sticla din sufragerie si vad afara o furtuna destul de frumoasa, cu tunete si fulgere. Ce frumos. Ma uit adormit in jurul meu si constat ca s-a intrerupt curentul. Vai, ce minunat. Ma ridic intepenit de pe canapea si ma duc ca un somnabum spre dormitorul meu, spatios si simplu in acelasi timp. Ma trantesc pe patul dublu, cu asternuturi rosi-sangeri, acoperindu-ma si adormind instant...

- p**** mati de mobil! Marai foarte enervat, cand mobilul incepu sa imi sune la sase si ceva dimineata.
Opresc alarma si ma intorc pe partea cealalta, apoi sar ca ars din pat, amintindu-mi ca azi incep chestia de-a profesorul. Primul lucru care l-am facut, a fost sa iau o gura mare de Cola, care nu prea m-a trezit, deci imi mai ramanea un singur lucru. Sar in dus si dau drumul la apa rece, coborandu-i Karinei toate moastele, sfinti, pastele, mormintele, craciunul si ce soacre ar mai avea din pod, incat maicasa a fost pomenita de mine din trei in trei secunde si nu minute. Ies din dus, apoi ma spal pe dinti, ma usuc pe par. Iau pe mine o pereche de blugi negri, cu lanturi si buzunare si o bluza-tricou, neagra cu manici albe. Dupa ce imi ciufulesc parul si imi dau cu parfum, dupa ce imi hranesc papagalul, ies din apartament, incuindu-l apoi cobor in parcare.
Ma urc in masina gonind spre scoala, dar in acelasi timp avand grija sa nu iau o amenda de toata frumusetea. In cam douazeci de minute am ajuns in fata liceului si m-am uitat cu neincredere la el. Elevi lui veneau imbracati cum vroiau, semn ca uniforma era respectata pana la Buddha, o palma mai sus si inapoi. Trag aer in piept si imi pun ochelarii de soare, cu lentila de oglinda, pe ochi si ies din masina, asigurand-o. Intru in curtea liceului, iar tinerii se uitau dupa mine, parca as fi fost la parada nu alta. Intru in cladire si ma duc la secretariat pentru a-mi afla orarul si clasa care voi preda. Doamne, trazneste-ma acum, Satana impusca-ma te rog...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Multumim pentru comentariu, ^Ella^ :*

Capitolul 2

Spre marea mea nemultumire, trebuia sa ma misc. Trupul meu epuizat dupa noaptea trecuta, cand ma "jucasem" cu o buna prietena pana cazuseram amandoi lati, abia acum se refacea. Ma durea spatele din cauza efortului depus, insa meritase Partea si mai proasta in toata treaba asta era ca aveam scoala azi si eram epuizat de-a binelea. Nici macar nu ma asteptam la ceva bun din partea zilei de azi, cand stiam ca vine un profesor nou. Parca si vedeam un mos idiot care isi imagina ca e mare raper si avea de gand sa ne faca noua capul calendar.
M-am miscat intr-un sfarsit din pat, de deasupra trupului blondei, si m-am indreptat spre dus, intrand acolo fara sa stau pe ganduri. Am dat drumul apei potrivit de caldute, incepand sa imi dezmierd trupul slab si, bineinteles, frumos.
- Sasuke! am auzit vocea tinerei si apoi i-am vazut trupul gol cum intra peste al meu
- Ino... am spus in soapta, iar ea imi puse stapanire pe buze in cateva momente, lipindu-ma de peretele cabinei de dus.
Cum necum nu facusem eu, dar fata asta ma plictisise din cale-afara. Nu zic nu, era buna in pat, insa nu era stralucita in nimic altceva. Am sarutat-o la randul meu de cateva ori, continunandu-mi dusul in timp ce ea isi plimba mainile pe trupul meu. Desi nu era cine stie ce minunatie ceea ce facea, ma cam excitase, mai ales ca acum se intorsese cu spatele, ajungand cu fundul intre picioarele mele si acum se freca de barbatia mea scotand niste sunete destul de nepoliticoase.
Se lasase in genunchi, intorcandu-se brusc spre mine si isi aseza mana pe mandria mea, incepand s-o mangaie usor. Dadu un sarut acesteia, dupa care limba ei jucausa mi-o parcurse si, luand-o in gura, incepu s-o suga cu o pricepere nemaipomenita, facandu-ma sa gem de placere. Mi-am infipt mainile in parul ei blond ce ii curgea in valuri pe umeri, coordonandu-i miscarile.
Imi trebuise destul de mult sa ajung la teribila nevoie sa ejaculez. Isi continua miscarile de cateva ori pana ce, cu un geamat ascutit, imi dadusem drumul in gura ei. Ma privi fix in ochi, dupa care inghiti tot acel lichid, ca si cum noi doi nu facuseram nimic rusinos. Se intoarse spre mine si incepu sa ma sarute pe gat.
- Esti un adevarat tigru, Sasuke, rosti in soapta si imi saruta lobul urechii, muscandu-mi-l usor. Am afisat un zambet cam fortat, dupa care am ranjit si am impins-o ceva mai departe de mine, fara sa spun nimic. Incepusem sa imi spal trupul de "fiecare pacat" intocmit in noaptea trecuta.
Iesisem din dus, imi stersesem trupul rapid, duipa care incepusem sa-mi strang hainele cu care aveam de gand sa ma imbrac astazi: un hanorac albastru cu manecile albe, ca si cand as fi avut un triocu pe deasupra, imi prinsesem parul usor lungut intr-o coada scurta, fiindca era inca ud si nu aveam chef sa simt picaturile de apa cum mi se scurgeau pe piele din el, dar nici sa-l usuc nu aveam chef. Mi-am luat o pereche de blugi albastri, aproape de aceeasi culoare cu hanoracul, acel albastru inchis, si tenesii in picioare.
- Sasuke, nu ma pupi de... ?
- Imbraca-te si dispari, i-am spus blondei pe un ton marait in timp ce imi puneam cateva caiete in ghiozdan, dupa care mi-l pusesem pe umarul stang. Se uita lung la mine si isi intredeschise buzele sa spuna ceva, dar privirea mea o facu sa taca din gura si sa se supuna ordinului.
"Sasuke, nu ma pupi... ?" repetasem batjocoritor in mintea mea. "Daca mi-ai supt jucaria si ti-am tras-o nu inseamna ca suntem un cuplu" mi-am spus si a afisat un zambet rautacios pe chip, specific mie, bineinteles. Ochii mei negri se fixasera pe Ino, care abia acum incepuse sa se imbrace.
Arata bine prosta, insa nu era ceea ce voiam eu. De fapt nici macar eu nu stiam ce vreau in afara de rap. Imi doream sa ajung cel mai mare raper din cati existasera si, pentru acest lucru, aveam nevoie sa ajung la scoala de care deja imi era scarba, plina de tarfe care o faceau pe bani si idioti care erau acolo doar ca sa frecventeze si ei ceva joia si toamna, plina de arme si droguri. Maraisem la gandul asta, iar Ino marise viteza de a se misca, ceea ce ma amuzase, insa nu aratasem asta.
Cand, intr-un sfarsit, blonda fu gata cu toate hainele pe ea, am deschis usa. Am privit-o fix in ochi pana ce iesise, apoi am urmat-o incuind. Isi pusese mana pe antebratul meu usor flexat, fiindca imi tineam mainile in buzunare. Am coborat din scara jegoasa din aceasta suburbie a Tokyo-ului si blonda o luase dupa mine, facandu-ma sa marai usor. Inca se tinea agata de mine de parca altfel nu s-ar fi putut misca, si am scos un marait. Fata asta ma cam enerva, nu gluma.
Am traversat strada, apoi ma trase usor spre ea, sarutandu-ma usor princina faptului ca se apropiau niste fete si, ca si celelalte tipe carora le-o trasesem pana acum, isi dorea sa arate ca sunt al ei.
- Keh! am exclamat indepartandu-ma de ea si incepand sa-mi continui drumul catre scoala pe care o frecventam. Tipele pe langa care trecusem scosesera niste sunete de parca le-o tragea cineva chiar in acel moment. Eram, ce-i drept, unul dintre cei mai buni tipi si aproape inaccesibili, fiindca tineam la imaginea mea si aveam grija de mine, plus ca eram incapatanat si rautacios, ceea ce, probabil, le facea si pe fete sa ma doreasca cu atat mai mult.
Am intrat intr-un final in incinta scolii in care invatam si m-am dus direct catre clasa mea. Era liniste in scoala, ceea ce ma cam uimea, aici fiind un circ urias cam de fiecare data. Eram plictisit din cale-afara. Usa masiva de la clasa mea era larg deschisa, iar eu, cu stilul arogant caracteristic, am intrat in sala mare, cu table negre pe care nu stiam de ce le avem, fiindca nu prea le foloseam sa scirem, cu bancile asezate cum li se scula posesorilor si cu bataia caracteristica din fieare dimineata.
- Hei, Uchiha, cine te-a tinut treaz toata noaptea?
M-am intors catre brunetul care vorbise, fixandu-mi ochii negri si rautaciosi in ochii sai, afisandu-i o privire glaciara, nepasatoare. Inghiti in sec prostul si isi ceru scuze cu jumatate de gura. M-am indreptat catre locul meu, ultima banca in care, spre norocul meu, stateam singur, doar ocazional se trezea cineva ca se muta cu mine.
Inainte sa ma instalez comod, mi-am adus aminte ca trebuie sa enervez pe cineva: profesorul. M-am ridicat de la locul meu si, cu o cutie de pioneze in mana, m-am dus la catedra si i le-am pus barbatului ce urma sa vina pe scaun, razand in sinea mea. Sa stie barem unde a ajuns si sa isi ia talpasita repede.
Cuminte ca un ingeras, m-am intors in banca mea si m-am sprijinit in coate pe masa si mi-am intins picioarele pe celalalt scaun, privind calm persoana care intrase in clasa: un tip blond, inalt, cu parul tepos, imbracat rap, si cu niste ochi incredibil de albastri si frumosi. Ma fixase pentru cateva minute cu privirea, apoi si-o muta la ceilalti.
- Tu, tipul din ultima banca, la tabla, rosti zambind.
"Asta e proful?!" m-am intrebat uimit. Ma asteptam la un mos, nu la un tanar.
M-am miscat din banca mea calm, ca si cum nu eu as fi fost cel vizat.
- Hm? intreb ironic, fixandu-l cu privirea pe tip, urmarindu-i triasaturile si ranjetul de pe fata.
- Si eu am fost de varsta ta si stiu si eu cum sa-i fac profului o mie si una de draci, dar as prefera sa nu incerci abilitatile de "smecheras de cartier" pe mine, brunetule, clar?
"Avem tupeu, nu gluma!"
- Cum zici tu, spun dandu-mi ochii peste cap, iar isi fixa ochii in ai mei si se apropie de mine foarte mult, facandu-ma sa ranjesc batjocoritor.
- Cum vorbesti cu mine asa? intreba mijind ochii si i-am zambit ironic.
Era clar, incepuseram prost! Ne luaseram la cearta, insa pe mine ma amuza teribil.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#3
Capitolul 3

Imi pun mainile in san si ma spijin cu fundul de catedra, privindu-l atent pe brunetul, care ma cam calca pe beculet si era de rau atunci.
- Ce s-a intamplat profule? Ti-a mancat mata limba? Tu ar trebui sa ne inveti despre rapp sau asa? Nici tu nici maicata nu stie despre rapp, fiindca mama ta e atat de grasa, incat japonezii intra in panica daca iese ea pe afara, ca le este frica de Grasozila. Gia, spuse gluma in ritm aiurea de rapp, facandu-ma sa pufnesc usor, apoi sa clatin dezaprobator din cap.
- Maicata este atat de paroasa incat oamenii tipa ca animalele cand ea merge prin oras, incat o cred Yetty, dar un Yetty cu par pubian mult, spun jicnirea pe ritm de rapp, fara sa ma misc din pozitia in care stateam sau sa ma rup ca brunetul.
Cand auzi clasa gluma mea, incepura sa rada ca apucati, iar o rozalie ii spuse lui Sasuke - daca tu esti Sasuke Uchiha, ai dat de dracu, ca iti cunosc fratele foarte bine - sa taca din gura si sa mearga in banca. Dupa ce apele se linistira cat de cat, am pus-o pe o bruneta sa se duca la ingrijitor si sa imi curate perna de pioneze, apoi mi-am scris numele meu real: Naruto Uzumaki. Le-am cerut un caiet, iar clasa inceput sa rada in hohote, facandu-ma sa ma uit plictisit la clasa, cu o spranceana ridicata. Multumesc mult Karin, n-am ce spune. Oftez si le spun ca de maine sa isi aduca caiete pentru a scrie si sa fiu al dracului, le-am dat si o tema.
- Scrieti o melodie, inventata de voi, in varianta de rapp, jazz, bluse, rock, pop sau alt gen, de vreo patru versuri in care sa va caracterizati voi, sa va spuneti pasiunile, visuri, prosti din astea, spun calm si atunci se suna de iesire, iar toti s-au dus bucluc spre usa.
Am asteptat pana au iesit caprele si oile, ramand doar eu cu Uchiha. Ii zambesc ironic, apoi ies din clasa, indreptandu-ma spre cancelarie, cu catalogul in mana, pentru a ma duce la clasa a doua pentru a ii invata sa cante pe note. Cand intru in cancelare, ii salut pe profi, o parte ii cunosteam, ca mi-au fost profesori, fiindca eu aici am terminat scoala, la profilul de muzica, dar s-a desfintat la un an, dupa ce am terminat. Mai schimb doua vorbe cu fosti profi si apoi ies din cancelarie, ducandu-ma la clasa a doua.

Mergeam printr-un supermarker, punandu-mi in cos de mancare, fiindca eram nevoit sa ma descurc singur. Chit ca aveam bani si puteam sa imi angajez o bucatareasa si menajera, preferam sa fac treburile casnice singur. Dupa ce platesc la casa, ies din magazin si il zaresc pe Sasuke cum se batea cu niste golani mai mari decat el, cam de varsta mea, de fapt fiind batut de aia. Bag cumparaturile in masina si strig la ei sa inceteze si cand ma vazuta, isi luara talpasita, lasandu-l aproape lesinat pe jos.
- Hei, Uchiha, esti bine? Il intreb, lovindu-l usor peste obraz, facandu-l sa isi revina in simtiri.
Avea un ochi vanat, buza si nasul spart, un cucui de toata frumusetea, dar si pielea vanata pe corp. Il ajut sa se puna pe picioare si il duc la masina mea, deschizand usa din spate, asezandu-l pe bancheta, cu picioarele afara.
- Cine erau? Il intreb, stergandu-i sangele de la buza si nas.
- Conteaza? Ce cauti tu aici? Mai nou ma urmaresti, domnule prof? Lasa-ma dracului in pace! Tipa si se ridica de pe bancheta, apoi pleca din parcare.
Ma uit lung dupa el, apoi ma urc in masina pornind spre casa, dar nu aveam de gand sa ma duc, fiindca idioata aia de Karin era la mine si avea chef de joaca. In fata ochilor se profila imaginea lui Itachi, ce ma facu sa rad usor. Acum doua luni m-am intalnit intamplator cu el pe strada si i-am cerut numarul de telefon, ca sa mai vorbim ca baietii la o bere. Imi scot HTC-ul din buzunar si il sun pe nevastuica, care imi raspunse la al doilea apel. Il intreb daca pot sa ii fac o vizita, iar el accepta, spunandu-mi ca vine sa ma ia cu masina din fata blocului meu, doar sa ii spun adresa. Dupa ce il informez unde sunt localizat in Tokyo, imi spuse ca intr-o ora vine dupa mine sa ma duca la el acasa. Bun asa. Am grabit spre casa, pentru a ma schimba si sa pun cumparaturile la locul lor...

- Dar de ce nu pot sa vin si eu? Ma intreba Karin pe un ton plangacios, cand am informat-o ca ea nu vine cu mine.
- Fiindca eu nu am pretentia ca sa ma iei si pe mine, cand mergi cu amicele tale la shopping, asa ca, ciocul mic si joc de glezne, ii spun pe un ton rece si distant.
Ii fac semn lui Mikey sa intre in colivie si acesta intra ascultator. Iau colivia in mana, apoi inainte sa ies, vad cheile Karinei pe farfurioara din hol. Le iau si scot de acolo, cheia de la apartamentul meu. Ii spun femeii sa iasa afara, ca poate imi arunca dracului in aer apartamentul de ciuda. Incui usa si coboram jos, unde ma astepta Itachi. Ma urc in Jaguarul sau negru si pornim spre apartamentul sau, fiind usurat intr-un fel, ca nu o aveam si pe proasta aia cu mine, ca imi strica dracului toata ziua.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#4
Ce? Nu am comentat aici? Scuze! Off...Na ca-m zis-o iar :)))))
Am citit fiecare capitol cu atentie, si pot sa va spun ca sunt de nota 10 :d Totul este pus la punc si mi-ati starnit foarte mult curiozitatea, nu ca ar fi primul fic de-al vostru unde gandesc asa ;) Ow, sa nu uitam, ceea ce m-a atras si mai mult este animeul din care provin personajele. Iubesc NARUTO! Si ma bucur ca ia-ti ales ca personaje principale pe Naruto si Sasuke. Astia doi "se atrag" mai rau ca un magnet. :)) Da, da...Actiunea mi se pare interesanta, cum face Sasuke pe baiatul rau desii este la pamant, la propriu...:X:x:x
Este o idee excelenta, profesorul si elevul obraznic + ca sunt amandoi tari in gura. Mereu mi-au placut asta!
Va astept nextul fetelor! >:D<
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#5
Tnkz, precious! :X

Capiotlul 4

Batut mar de niste cretini, m-am carat dracului acasa, inca gandindu-ma la proful meu cretin, care parea ca ma urmareste. Nu stiu de ce, dar aveam o presimtire foarte proasta legata de barbatul asta. Parca venise din dracu' cu carti numai ca sa ma faca pe mine sa-mi iau campii, nu gluma!
"Si cum scap daca au venit babalacii?!" m-am intrebat nemultumit, injurand din cale-afara cand ajunsesem in fata blocului. Cativa se uitau dupa mine cum ma comportam si vorbeau despre mine ca si cand as fi fost un tanc nesimtit.
- Duceti-va dracului cu familiile voastre cu tot!
Auzindu-ma, cu totii isi luasera talpasita. M-am intins, trosnindu-mi oasele, si am urcat dracului acasa, deschizand usa. Am intrat gramada, avand grija sa nu fac zgomot. Mi-am aruncat fiecare lucru pe care-l aveam pe mine in hol si m-am carat in dus, fiindca eram plin de sange si nu-mi convenea. Eram vanat din cap pana-n picioare si sangeram de la arcada. Tremuram de nervi si voiam sa ii omor pe nenorocitii care imi facusera asta.
"Lasa ca vedeti voi de la Itachi!" am spus in gandul meu, dand drumul apei fierbinti sa imi curete trupul epuizat. Eram prost dispus rau de tot si aveam chef sa i-o trag cuiva acum, insa nu eram in stare de nimic, cadeam si ma culcam daca ajuingeam in pat cu vreouna, mai ales daca era Ino, cu o energie de nimfomana in ea.
Dupa douazeci de minute sau poate si mai bine, am deschis usa cabinei de dus, iesind gol de-acolo, si am incepu sa ma sterg cu prosopul, fiindca incepuse sa-mi fie rece si aveam de gand sa plec. Bineinteles, parul meu era inca ud leoarca si liber acum, nemaipasandu-mi de ce se intampla. Mi-am luat rapid o pereche de blugi si o bluza neagra, apoi o camasa pe deasupra cu maneca scurta si m-am intors in baie, injurand de mama focului buza care mi-era sparta.
"Noroc ca mama se machiaza!" mi-am spus in minte, incepand sa imi adun din lucrurile ce credeam ca imi trebuie. Ma enervasem de-a binelea, asa ca am inceput sa ma dau cu fond de ten pe fata, sa nu mi se vada vanataile proaspat create de niste idioti. Se cunostea foarte bine ca nu eram eu, fiindca aveam tenul ceva mai alb decat nenorocirea aia de fond de ten, dar putin imi pasa si de asta! Tot ce trebuia era sa arat cat de cat acceptabil. Mi-am dat pe buze cu un luciu frumos parfumat, insa transparent, doar usor lucitor. Aratam acceptabil, nu ziceai ca eram cocota, spre marele meu noroc.
Am iesit val-vartej din casa, indreptandu-ma catre apartamentul fratelui meu care, spre marele meu noroc, nu era foarte departe.
"Vedeti voi ce va ia mama Dracu', scarbe ordinare!" am spus la adresa celor care ma batusera, disparand in scara unui bloc.
Am urcat rapid, aproape spumegand de furie .Mi-am aprins o tigara in speranta ca termin sa mai fac urat, insa se parea ca nu aveam sanse sa se intample asta.Speram ca un dus are sa ma ajute sa ma simt mai bine, insa nu aveam nrocul sa se intample asta, inca puteam sa omor pe cineva in bataie. Ajunsesem in fata apartamentului fratelui meu si am deschis usa, intrand fara ca macar sa bat. De obicei faceam asta si lui Itachi nu ii placea sa fie deranjat pentru a raspunde, ci voia sa intru direct. I
- Itachi, hai sa... Tu ce dracului cauti aici?! am strigat in momentul in care mi-am vazut profesorul de rap-ul dracilor de la scoala alaturi de fratele meu, pe canapea, vorbind si cu o doza de bere fiecare in mana.
Maraiam nervos de faptul ca nu mai puteam scapa de idiotul asta care parca ma tot urmarea, numai sa ma bage pe mine in draci. Am expirat tot fumul din plamani, privindu-l fix pe blondul cu doar cativa ani mai mare decat mine, care ma enerva la culme.
- Uchiha, nu mai tipa, nu am venit aicica te umaream pe tine, ci pentru ca Itachi imi este foarte bun prieten, spuse barbatul calm, iar eu am cascat ochii.
- Vai mie, ce coincidenta teribila! spun la fel de nervos, inca in picioare la intrarea din sufrageria fratelui meu. Itachi ma privea calm si, incercand sa linisteasca apele, intreba:
- Ce cacat e cu machiajul ala pe fata ta?!
"Oh... Da, machiajul! Uitasem de machiajul meu!".
- M-am incaierat cu niste bulangii si mi-am luat bataie, spun nervos. Erau de-o seama cu voi doi. Am apucat sa dau decat la doua persoane, celelalte au tabarat pe mine si mai fa vreo miscare daca mai poti! M-au batut si gata, de aici si machiajul meu, ca sunt vanat, spun spumegand, aproape improscand cu cuvintele.
Am tras din tigara tot mai tare, simtind fumul cum imi invada plamanii.
- Itachi, spuse politicos blondul, eu plec acasa...
Se ridicase si, salutandu-l pe fratele meu, iesise din casa, lasandu-ma doar cu brunetul. M-am asezat pe fotoliu mijind ochii. Doamne, cati draci puteam sa am! Eram in stare sa-mi iau fratele la bataie. Ma simteam tradat de faptul ca fraele meu e prieten cu cel pe care eu nu-l suportam nici daca ma impuscai.
Am inceput sa ne certam, ca, de!, fara cearta nu se poate intr-o casa, mai ales cand aceasta e intre frati.
- De ce te certi cu FoxyBoy pana la urma? intreba fixandu-ma cu privirea.
In momentul in care pronuntase numele "FoxyBoy" ma trecuse un fior rece. Cum adica Foxy?! Foxy era raperul meu favorit, ce legatura avea el cu un profesor cretin pe care nici macar nu-l puteam suporta, ma calca pe nervi si il uram de-a binelea?!
- Ce vrei sa spui cu FoxyBoy?! Cretinul ala nu se ridica la nivelul lui Fox, nu-i mai zice asa!
Itachi se uitase la mine interzis parca pentru cateva clipe, dupa care incepuse sa rada foarte bine dispus, de parca cine stie ce gluma foarte buna spusesem si el trebuie sa se prapadeasca de ras.
- Sas', Naruto e FoxyBoy, idolul tau, istetule!
Parca imi cazuse cerul in cap in acel moment! Cum dracului sa fie el FoxyBoy?! Si cat ma certasem cu el... Cum aveam sa mai dau eu ochii cu idolul meu acum?! De cerut scuze nici nu incapea vorba, era clar ca nu aveam sa-mi cer scuze nici daca ma impusca cineva... Dar imi era rusine. Ce prost puteam fi! Recunoscusem ca se aseamana cu raperul meu favorit, insa nu ma gandisem ca e insusi el!
- Am plecat, spun oftand si aruncand tigara in scrumiera fratelui meu. Se uita dupa mine, insa nu incerca sa ma opreasca. Mai bine, si asa nu aveam de gand sa mai raman pe aici!

- Tema, spuse Naruto destul de tare ca sa ma treaca un fior. Ce cacat, uitasem de tema!
- Nu ne-am facut-o, spuse Sakura linistita, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
- Ah da?! intreba sarcastic profesorul si deschise catalogul, incepand sa ne strige pe rand si spunand calm ''Doi, doi, doi" si tot asa, umpland catalogul de doi.
- Hai mai da-o dracului de treaba, spun nerovs. Crezi ca noi stam sa ne facem tema?! Parca alte lucruri nu am avea de facut decat sa stam sa scriem tema dracilor!
- Comentezi, Uchiha? intreba barbatul maraind, iar eu m-am ridicat in picioare, spunand un ''Da" hotarat. Detentie, baietel, spuse zambind.
- 'Te dreacu' cu detentia ma-tii cu tot! am rostit vrand sa ies plec, insa se posta inaintea mea.
- Detenie pana diseara la ora zece! spuse calm, iar eu i-am aratat foarte calm sa ma ia dintre picioare.
- Sa ti-o bag la gaurica, mormai nervos, uitandu-ma la el.
- Vezi sa nu ti-o fac eu tie! Sa continuam, rosti plecand la catedra.
Am oftat si m-am asezat in banca, privind nervos pe fereastra. Mi-am scos o tigara si, facand abstractie de Foxy, am icneput sa fumez, sufland pe geam fumul.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#6
Hey, fetelor! Ce faceti? :*
Mama mia, enervantul profesor s-a dovedit a fii marele idol al lui Sasuke. FoxyBoy. Tare numele! Ce fata a facut Sasuke, nu intelegea cum...Dar nici acum ca stie nu si-a schimbat comportamentul fata de Naruto. La fel de tupeist si nesimtit. :X:x:x
Mi-a placut mult ultima parte a capitolului, cred ca stiti deja de ce. Sau daca nu stiti, macar banuiti, asai? Da, da...acele cuvinte nu vin asa pur si simplu. Aveti voi ceva in cap si cred ca-mi place.
"- Detenie pana diseara la ora zece!" ; "-Vezi sa nu ti-o fac eu tie! " -nu-mi suna a bine, mai ales cu discutia pe care au avut-o. Sper sa-l invete minte pe pusti cum ar trebuii sa se comporte un elev cu "profesorul" sau. Sa fie ascultator! >:) Ow, si pana la 10, nu-i prea mult? :->
Oricum, poate ma insel. Poate nu vreti sa dezvoltati relatia asta atat de devreme, si eu imi dau cu parerea pe aici...:)))) Stiti voi mai bine!
Va pup fetelor! Si Manu, astept nextul! :-*
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#7
Multumim pentru comenturi! :o3 Acum, nextul, dar cel ce trebuia postat de Manu. ea nu se poate loga, deci o voi face eu:

Capitolul 5

Il vad pe Sasuke cum isi aprinde o tigara, cea ce ma facu sa zambesc ironic. Ma duc la el si ii smulg tigara dintre buze, o sting de banca lui si o arunc pe geam. Il felicit ca tocmai s-a mai ales cu inca o zi in detentie, facandu-l sa ma injure mai ceva ca pe primari ce nu castiga alegerile.
- Stiti, stau si va privesc si ma vad pe mine cu fosta clasa, dar fata de voi, taceam dracului din gura, cand proful ne certa. Nu din respect sau ceva de genu - ma uit peste caietul Hinatei - draci, respect pentru profi pana la Buddha o palma mai sus si inapoi. Nu - incep din nou sa ma plimb prin clasa cu mainile in buzunar - pentru ca ne parea rau, ba din contra. Data viitoare, cand era de ascultat, ne invatat, dar in acelasi timp ii faceam si o farsa profului, iar pionezele in perne sunt cam... dapasite...
- Cand ati terminat liceul, Naruto-sensei? Ma intreba Ino, privindu-ma foarte pervers, facandu-ma sa chicotesc usor.
- Acum trei ani. Multumita Yamanaka sau vrei sa afli si altceva? O intreb ridicand usor din sprancene si zambind ironic.
Fata se inrosi rapid si am profitat repede de asta, incepand sa le povestesc cum eu cu Itachi i-am pus profei de chimie, un parc plin de noroi in locul motorului, ajugand sa fim exmatriculati de la scoala pe o perioada de o saptamana si sa le ajutam pe femeile de serviciu. Cam toata ora am spus bancuri si am ras cu lacrimi, dovedindu-le ca pot fi si de treaba, dar cand era cazul, exigent, incat il intreceam pe director.
- Liber, spun, cand se suna de ultima ora. Si nu uitati sa va faceti tema ce ati avut-o pentru azi, ca voi da unu si nu doi ca azi, iar tu Uchiha, azi si maine vei fi asistentul meu, spun brunetului ce se pregatea sa plece.
Cand auzi, isi arunca rucsacul pe o banca si se urca cu fundul pe ea, asteptand sa incep cu detenita, facandu-ma sa ridic o spranceana. Ii zic sa isi ia rucsacul si sa mergem impreuna acasa la mine, ca avem treaba. Cand auzi, ramase masca, dar se supuse ascultator. Ma astepta in fata cancelariei pana am lasat catalogul, apoi am mers in parcare, ducandu-mi o mapa plina de teste din clasele a sasea - aia deja ma urau - pana in a doispea - care imi pregatesc ghilotina -, plus niste carti ce le-am imprumutat de la biblioteca. Puse mapa si cartile in spate, alaturi de rucsacul sau, apoi se urca in fata langa mine. Pornim spre apartamentul meu. Pe drum am dat drumul la radio, nimerind pe un post de muzica rock, auzind-o pe sora mea cea mare, Kushina, cum canta o melodie rock-simfonic, alaturi de trupa ei. Am mai vorbit de una-alta si l-am sunat pe Itachi, spunandu-i ca fratesu imi va fi asistent doua zile. Cand auzi, il injura pe fratesu de mi s-a facut mila. Am inchis si am inceput din nou sa vorbim amandoi.

- Inceteaza! Striga brunetul scandalizat, cand i-am dat una in joaca peste fundul ala apetisant si usor bombat, in timp ce el facea curat in colivia lui Mikey.
Ma prefac ca nu aud si ma pun din nou sa corectez niste lucrari, ce mi-au ramas cateva si am terminat cu ele. Tanarul se aseza langa mine, iar eu cum sunt un drac, mi-am pus mana pe coapsa lui si am inceput sa imi mangai usor, in timp ce cu cealalta mana, i-am apucat barbia, intorcandu-i chipul spre mine. Imi aproprii buzele de ale sale pentru un sarut. Sasuke se panica si incepu sa se agite ca un idiot, amuzandu-ma. Ii dau drumul, apoi ma apuc din nou sa corectez lucrarile, terminandu-le.
- Pot sa ma duc acasa? Ma intreba tanarul, vazand ca am terminat de corectat.
Zambesc usor si pervers, il apuc de mana si il trag dupa mine in dormitorul meu, spatior si facandu-i semna sa se aseze pe pat. Ma duc in bucatarie si pregatesc niste sandviciuri, care le pun pe o tava, alaturi de doua pahare cu Cola. Ma duc cu ele in camera mea si ma asez langa tanar, care era destul de incordat.
- E adevarat ce se spune despre dumneavoastra, ca sunteti bi? Ma intreaba, cu respect, facandu-ma aproape sa ma inec.
- Sasuke, cand suntem doar noi doi, mi te adesezi cu Naruto si cu pertu, dar cand suntem la scoala, sunt proful tau, ii spun calm, lasandu-ma pe spate, dupa ce mi-am dat jos tricoul, expunandu-mi trupul bine-facut, cu un tatuaj pe bicepsul din partea dreapta, in forma de tragon tribal. Sunt bisexual, adevarat, de ce? Il intreb curios si incep sa il mangai usor pe spate, ca imi placea sa il tachinez.
Vru sa se ridice, dar am fost mai ager ca el, apucandu-l de maini, il trag inapoi si pica peste mine, incat aproape ne-am sarutat, dar buzele s-au oprit la cateva centimetri una de cealalta, dar soldurile noastre cu barbatiile acoperite de boxeri si blugi. Tanarul se inrosi tot la chip, dar se facu mai ceva ca un rac, cand i-am dat un mic pupic pe obraj, iar el sari de pe mine ca ars. Ma facu pedofil, apoi isi lua lucrurile si o zbughi afara din apartamentul meu. Astept cateva minute, apoi ma ridic din pat, incui usa de la intrare si ies pe balcon cu Mikey pe umarul meu. Aprind o tigara si incep sa trag din ea, privind in jos, urmarindu-l pe Sasuke cum pleaca, ma rog, persoana care o credeam ca e Sasuke, ca la etajul cinci nu prea vezi mare lucru jos, in strada. Banuiam ca e Sasuke, fiindca se tot intorcea si se uita spre blocul meu.
- Pustiule, pot juca foarte dur, daca ma provoci, soptesc, pentru mine insami, apoi mai trag o data din tigara si dupa ce o sting, intru in locuinta, punandu-ma in pat, sa dorm.

http://www.designs-tattoo.com/blog/wp-co...attoos.jpg - Tatuajul lui Naruto
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#8
Saru' mana! :*

Captiolul 6

Tot ce voiam era acasa! Doar acasa, sa pot sta linistit in patul meu,fara sa ma tem ca un pedofil nebun sa vrea sa mi-o puna. Mi-era frica de Naruto acum si eram sigur ca nu avea sa se comporte normal cu mine. Bine, intelesesem clar ca e bisexual, insa nu intelegeam de ce se apucase sa ma mangaie pe mine in halul ala si sa incerce sa ma sarute?!
Nici macar nu mai vedeam pe unde merg, unica dorinta pe care o aveam era doar sa plec, sa nu il mai vad pe Naruto vreodata. Cum insa as fi putut pleca cand el imi preda rapul la scoala?! Ma trecuse un fior in momentul incare imi adusesem aminte ca el aproape isi lipise buzele de ale mele si probabil ca mi se inrosise chipul. Imi era rusine clar de modul sau de a se comporta in acele momente.
Am intrat in casa, inca tremurand dupa ceea ce se intamplase acolo. Stiam ca mai trebuie... Stiam ca mai e inca o zi in care trebuie sa fac pe asistentul pentru profesor si ma trecuse un fior iarasi. Ce avea sa se intample si maine? Uram sa ma gandesc la acele cacaturi, pana la urma daca stateam cuminte nu avea sa se intample nimic, nu avea sa ma sarute si nici eu nu aveam sa fac miscari gresite.
M-am dus direct in camera mea si m-am aruncat in pat. Era destul de tarziu, iar eu aveam de facut o tema. Nu eram sigur pe ce avea sa se intample daca ma mai duceam pentru a doua oara acolo, cu el. Pana la urma insa trebuia sa iau taurul de coarne si sa ii fac fata si lui Naruto, chiar daca ma speriasem rau de tot cand il vazusem pe el incercand sa-mi faca mie toate acele lucruri, plus ca ma si atinsese.
Spre marea mea uimire insa, nu ma deranjase cand ma atinsese pe coapsa. Atunci fusese placut, fiindca era bland si nu paruse ca vrea sa imi faca vreun rau. Incepusem sa rosesc usor, ceea ca ma contrarie. Care era motivul?
Alungandu-mi gandurile insa, am inceput sa compun:
"Yo... Mama.... Ti-aduci aminte...?
E viata mea!
Te-ai gandit vreodata la ce ceri de la viata ta?
Mi-aduc aminte de-o copilarie partial fericita, cand lumea batjocorea o dorinta nedefinita,
Iubirea de rapp la zid a vrut sa ma puna... Yeah...
Dar eu nu m-am lasat si-n viata se aduna..
Apoi a venit el, magnifica persoana, o vulpe aurie ce-mi alimenta
Poate fara sa vrea ideea ca sunt menit pentru viata asta...
Da... Yeah... Man, voi deveni chiar daca lupta-i grea... Voi deveni ca el, Ca FoxyBoy,
Raperul meu, omul meu, viata mea! "
- Ce cacat! am spus cu voce tare, vrand sa rup foaia. M-am oprit insa inaitne sa rup foaia. Pana la urma asta era munca mea si daca lui Naruto nu-i placea ma durea fix in paispe, eu imi faceam tema. Mi-am inchis ochii, adormind asa cum eram, imbracat, fara sa imi mai pese de hainele de pe mine. Ma gandeam in continuare la blondul care incercase sa ma sarute.
"Oare daca reusea... Ce faceam?" m-am intrebat in soapta si ma strabatuse un fior. Credeam ca dorm, insa ma aflam la granita dintre somn si realitate. Am oftat gandindu-ma la buzele lui Naruto presate peste ale mele, apoi la cum imi stransese coapsa in mana usor. Si imbratisarea sa fusese calda si placuta pentru mine...
- Drace, Sasuke! mi-am spus punandu-mi perna in cap foarte enervat de situatie.
Aveam chef sa i-o trag lui Ino acum, insa nu-mi permiteam s-o chem acum pe la mine, chair daca stiam ca avea sa vina ca o racheta supersonica. Nu aveam chef insa de Ino sau de oricine altcineva. Eram iritat acum din cale-afara pentur umflatura din pantaloni provocata de gandurile la un posibil sarut cu profesorul. Nu stiu de ce, insa ma incita o asemenea posibilitate si... Eram umflat acolo jos.
Rosisem usor in obraji cand imi daduse seama de acest lucru si imi trecusem mana peste locul umflat. M-am ridicat si mi-am dat hainele jos de pe mine, cascand, ramanand doar in boxeri. M-am pus pus in pat iarasi, acoperindu-ma cu patura, adormind intr-un final.

"- Stai, Naruto... am spus cand mana blondului coborase intre picioarele mele si ma stransese intr-un mod pervers de acel loc. Ma arcuisem si ma lasasem pe spate, gemand. Raperul ma prinse de barbie cu mana libera si ma trasese spre el, acaparandu-mi buzele intr-un sarut.
Ne aflam in sala de clasa, pe catedra, iar el profita de faptul ca nu mai era nimeni in scoala si imi explora trupul asa cum isi dorise sa o faca de mult timp, simteam asta in felul de a se comporta. L-am sarutat la randul meu, limbile noastre jucandu-se una cu cealalta, frecandu-se pervers.
Gemusem lung in momentul in care barbatul ma daduse jos de pe catedra si ma intorsese cu spatele la el, incepand sa ma sarute pe gat. Ma aplecase in fata si imi ridicase bluza, coborand pe spatele meu cu buzele in timp ce mainile sale imi mangaiau locul dintre picioare intr-un mod pervers. Imi desfacuse rapid slitul si, cu tot cu boxeri, ii impinsese jos. Isi daduse apoi mainile la slitul sau, desfacandu-l, si isi lasa pantalonii atat cat mandria sa sa iasa la iveala.
O simtisem acolo, intre fesele mele, impingandu-se usor inainte.
- Naruto, ma doare...! am spus scancind, insa el imi intoarse chipul brusc spre al sau, punandu-mi stapanire pe buze. Se adanci in interiorul meu brusc, facandu-ma sa scancesc la inceput. Apoi insa, durerea isi facuse simtita prezenta.
Miscarile sale in mine continuaseram pana ce imi ejaculasem si apoi simtisem locul intim invadat de o caldura lichida, dandu-mi seama ca si el o facuse. Ne sarutaseram lung, apoi i-am auzit vocea dulce:
- Te ador... ''


In momentul in care m-am sculat, mi-am dat seama dupa felul in care inima mea batea nebuneste ca se intamplase ceva... "murdar". Mi-am privit abdomenul patat cu lichidul alb si lipicios, iar boxerii trasi in vine, lasandu-mi sa mi se vada mandria la fel de extenuata ca mine.
- Drace, ce-mi face barbatul asta... mi-am spus inchizandu-mi strans ochii. Eram prea obosit sa ma misc, aveam sa rezolv maine tot ce stricasem acum.

- Yo, bai, dintr-o privire te fac praf, esti varza, eu te fac pilaf, esti o pitipoanca jalnica ce se rupe-n dans, o tarfa ordinara ce se misca in balans! i se auzea vocea Sakurei si, cand intrasem in clasa, o vazusem pe rozalie in fata, la catedra,. dandu-si impresii de tot cacatul, ca e ea mare raperita.
- O curva penala care stie doar sa-si unduiasca trupul, asta e fiecare nu se chinuie cu nimic, doar face niste rime sa ne dea noua cu flit! incepusem nervos, luand-o la misto. Esti slaba de inger, duduie, dar te porti cu mine de parc-ai vrea sa ti-o dau la mu...
- Sasuke, am treaba cu tine dupa ore, se auzi vocea lui Naruto si cascasem ochii, intorcandu-ma la el. Ma trecuse un fior, realizandu-mi visul din noaptea trecuta. Fusese placut de-a dreptul sa-i aud vocea, insa ma rosisem.
- Da, domnule... am spus aproape soptit si ma batu pe umar, spunandu-mi in soapta:
- Mergem la studio, vreau sa vad cum te descuri pe "We made you" a lui FoxyBoy.
Incepuse sa-mi bata inima mai tare deja.

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#9
Capitolul 7

- Hai Sakura si Ino, vreti sa imi spuneti care a fost faza de v-ati paruit in halul acesta sau nu? Le intreb pe fete, stand cu fundul pe catedra si cu coatele pe genunchi.
Podurile palmelor imi tineau maxilarul, in timp ce le priveam amuzat pe cele doua. Blonda era destul de rau ciufulita, pe cand rozalia era zgariata pe gat si cu nasul spart. Fetele au inceput sa se bata inainte de ora mea - azi aveam doua ore cu ei, una dimineata si una inainte de plecare. Nu m-ar i deranjat lupta lor, dar le-am prins asa ca trebuia sa le pedepsesc.
- Ea a inceput! Au spus ele deodata, aratand una spre cealalta, facandu-ma sa ridic o srpanceana sceptic, zambind amuzat.
- Ba nu tu! Striga Yamanaka spre Haruno si asa au inceput sa se certe ca tatele din piata.
Le-am ascultat amuzat de situatie, in timp ce le priveam gales si sadic in acelasi timp, fiindca aveam in minte pedeapsa perfecta pentru ele, dar mai intai sa primesc aprobarea. Il chem pe Sasuke la mine si ii scriu un bilet, apoi ii spun sa duca biletul la directoare, dar daca il prinde vreun profesor pe coridor, nu de la ora mea a plecat. Il pun absent, dar il voi motiva dupa ce se intoarce. Dupa vreo trei minute, s-a intors si brunetul, spunandu-mi ca directorul a fost de acord cu ce i-am scris pe foaie, facandu-ma sa ranjesc amuzat.
- Precutelelor! Strig, acoperindu-le, facandu-le sa taca. Timp de o saptamana, veti face pe femeile de serviciu, spun calm, motivand absenta lui Sasuke. Nu va uitati cu mutra aia la mine, de cateluse plouate, fiindca veti fi aici in fiecare zi, la ora sase dimineata veti veni si veti pleca tot sa sase dupa-masa. Deci, fara manichiura, imbracate cu niste haine, care ar trebui sa semene a rapp, dar semanati ca niste cotofane, spun eu vesel, iar clasa incepu sa rada.
Fetele tacura din gura si plecara in banca lor, iar eu am inceput sa le vorbesc despre istoria rapp-ului si despre primi rapp-eri in lume, in timp ce elevii luau notite, ca aveam de gand sa le dau un test foarte frumos pe tema asta. Dupa ce se suna, eu am plecat cu Sasuke in masina mea spre studio, pentru a-i vedea aptitudinile de rapp, ce le are. Pe drum am ras, glumit si am facut misto in varianta rapp, de toti profii sau de unele vedete, dar ziua nu a fost asa de buna, fiindca la studio am dat nas in nas cu Karin, care sari pe mine si incepu sa ma sarute, nepasandu-i ca sunt cu cineva. Abia am desprins-o pe acea lipitoare, apoi l-am apucat pe Sasuke de incheietura maini intrand in studio, unde l-am intalnit pe fratele meu geaman-siamez, Minato, dar el avea numele de familie a tatalui, iar eu al mamei. Brunetul cand vazu asemanarea ca doua picaturi de apa intre noi, ramase uimit. Singurul lucru ce ne facea sa fim diferentiati, erau cele sase cicatrici de pe obrajii mei - trei pe unul si trei pe altul -, dar in rest nici o diferenta. Ii fac cunostinta lui Minato cu Sasuke, spunandu-i ca e bun rapp-er.
Cand auzi acest lucru, ochii sai sau ochii mei, sclipira complice, apoi il provoca sa spuna ceva in ritm de rapp, iar Sasuke ii spuse Romeo&Julieta in ritm de rapp, dar varianta, care eu cu Itachi si Minato am scris-o intr-o carte de Shakespear, incat bibliotecara era sa faca cu inima.
- Ar trebui sa te auda domnul Wong cum o spui, cred ca ar face cu inima, spuse amuzat Minato, facandu-l pe baiat sa chicoteasca usor.
- Fac cu el japoneza, ii dadu raspunsul, iar eu cu fratemiu am inceput sa radem in hohote, cand am auzit.
Dupa ce ne-am potolit, eu am intrat in cabina de inregistrat, punandu-mi castile duga gat, punand una la ureche. Privesc versurile de pe stativ, citindu-le o data, apoi astept ca refrenul cantat de soramea a mare, Kushina sa treaca si sa incep eu cu sarcasmul meu.
- Back by popular demand/ Now pop a little Zantac or ant'-acid if you can/ You're ready to tackle any task that is at hand/ How does it feel, is it fantastic, is it grand?/ Well look at all the massive masses in the stands/ Shady man? no don't massacre the fans/ Damn, I think Kim Kardashian's a man/ She stomped him just cause he asked to put his hands..., incep sa spun in engleza versurile de la nou meu cantec.

- In ziare si reviste nu ai spus ca ai un frate geaman-siamez, mormai Sasuke suparici, in timp ce luam pranzul la un FastFood.
- Fiindca nu imi place sa vorbesc cu ziaristi despre familia mea. Se stiu doar ca am un frate si o sora. Despre Minato nu se stie nimic, cum il cheama sau chesti din astea, iar pe soramea o stiu doar pe numele de scena, Kanaria. De numele noastre reale nu se stie si te-as ruga din suflet sa nu se stie, il rog pe tanar, iar acesta imi promise ca nu se va afla.
Am zambit vesel si am inceput sa mai vorbim de una-alta, incepand sa se planga ca toate farsele ce le facea pe la profi, eu cu fratesu le-am facut deja. Oftez usor, gandindu-ma la ani de scoala, in care clasa mea era cea mai nebuna. Daca era ceva, clasa IX A sau toata clasa cu A era vinovata, incat directorul albise si se saturase de noi pana peste cap, o palma mai sus si inapoi. Cred ca a fost cel mai fericit, cand am plecat de acolo...
- Esti bine? Ma trezi glasul baiatului, iar eu am aprobat din cap.
Platim consumatia si pornim sa ne plimbam prin parc, mai ales ca era vineri si eu cu Itachi, Minato si Kushina, aveam de gand sa mergem intr-un club de karaoke si sa ne prostim pe acolo. Asta-i viata...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
Tnks :o3

Capitolul 8
 
Inca ma plimbam cu Naruto foarte aproape unul de celalalt in parc. Imi placea cum se comporta acum, nu mai incerca sa ma atinga sau sa ma sperie intr-un mod anume. La un moment dat insa, neatent, era cat pe-aci sa cad. Naruto insa isi pusese mainile in jurul taliei mele, tinandu-ma. Aproape cazusem in bot, dar el ma lipise de trupul sau.
Avea mainile calde, ceea ce ma facuse sa fiu strabatut de un fior incredibil de placut. Rosisem, iar cand revenisem in pozitia initiala, ii simtisem locul dintre picioare al profesorului meu, dupa care ii gustasem din caldura trupuli, lipindu-ma cu spatele de pieptul sau.
M-am intors catre el rosu ca focul, insa privirea sa nu trada nimic neplacut, ci chair un zambet usor pervers.
- Ai grija, Sasuke, altfel de ranesti, rosti in soapta la urechea mea, sufland aer cald pe gatul meu. Aproape imediat ma trecuse un fior incredibil de placut si ma arcuisem usor, incercand sa ma indepartez de el. Mana sa inca se afla insa pe talia mea, oferindu-mi o serie de fiori dulci.
Nu intelegeam cum de reactionam asa, trupul meu era un tradator adevarat, care facea ce vrea el, nu ceea ce vrea eu. Eram teribil de jenat de ceea ce se intamplase. M-am intors catre Naruto, desprinzandu-ma de el, insa ramanand la cativa centimetri de el, privindu-l fix in ochi si usor in sus, pentru ca era ceva mai inalt decat mine.
- Imi pare rau, Naruto, spun in soapta, inchizandu-mi ochii.
I-am simtit mana asezata pe umarul meu si se apropie incet de chipul meu.
- Ce faci asta seara? intreba zambind si apoi reveni la vechiul sau mod de a fi, zambind foarte bine dispus. Ochii sai albastrii se fixau in ochii mei negri, iar mana sa se asezase pe o suvita din parul meu ce imi statea peste fata, dand-o la o parte pentru a nu ma jena. Eram rosu, insa nu incercam, spre marea mea uimire, sa ascund acest lucru, ci il priveam pur si simplu.
Degetul sau cobori usor pe obrazul me, trasand o linie blanda, si zambisem usor, incercand sa nu ma jenez si mai tare. Cand coborase spre buze si mi le atinsese usor, nu ma putusem abtine si imi lasasem chipul in jos, nedorind sa-l mai vad pentr ca ma jena.
- Pai... Uhm... Stau acasa, daca am noroc de o buna dispozitie si niste has poate ma inec in fum, spunu ridicand din umeri cu un chip inocent. Se uita lung la mine, apoi imi prinse barbia intre degete, ridicandu-mi chipul. Mi-am inchis ochii, nedorind sa ii vad privirea lui Naruto atintita asupra mea, si m-a trecut un fior.
"Doamne... Sa nu ma sarute!" am cerut in mintea mea pe un ton rugator, iar cand am deschis ochii i-am intalnit privirea lui Naruto atintita pe buzele mele. Mai rosu de-atat nici ca puteam deveni. O facea intentioant ,eram sigur de asta!
- Vrei sa vii cu mine, frati-mio, sor-mea si Itachi intr-un club la noapte? intreba intr-un final, dupa care imi dadu drumul barbiei si mainii de pe talia mea, pe care si-o pusese de putin timp in acel loc, parca menit sa ma jeneze pe mine din cale-afara.
- Da.. spun zambind si ma indepartez de el. Imi faci o favoare? intreb si blondul schiteaza un ''Da'' din cap. Nu te comporta asa, ma sperie. Suntem baieti, am inteles ca tu esti bi, dar nu iti incerca... jocurile pe mine.
Incepu sa rada, dupa care ma cuprinse in brate, stragandu-ma aproape de trupul sau, facandu-ma sa ma rusinez. Naruto, se uita lumea, am spus alarmat, incercand sa-l fac sa se indeparteze, caci se uita intr-adevar cateva persoane la noi cu ochii cat cepele.
 
- Bai, fratioare, ce cauti tu pe-aici? Nu esti cam mic pentru cluburi? ma intreba sarcastic Itachi, fixandu-ma cu privirea, iar eu m-am strambat la el, maraind. Naruto imi lua apararea, spunand ca am 18 ani si pot face ce vreau de-acum incolo, ceea ce ma amuza.
"Oare ce intelege el prin <<ce vreau>>?" m-am intrebat in mintea mea, dupa care i-am adresat un zambet dulce, incercand sa ma abtin din a nu ma lua din nou de el pentru faptul ca devenea din nou pervers, vorbind la adresa mea in moduri ascunse.
Profesorul meu se asezase langa Minato, fratele sau geaman, si langa sora sa, stand intre acestia. Semanau izbitor, iar ochii se vedea foarte clar ca apartin unuia din membrii familiei, fiindca toti aveau niste ochi incredibil de albastri si mari, frumosi, care ma faceau sa ma pierd in ei, sa simt ca innebunesc, sa ii ador.
Ma speria insa ca Naruto ma tot fixa cu privirea. Ochii aia mari aproape ca te hipnotizau, ma simteam strabatut de fiori de fiecare data cand priveam in ei. Nu intelegeam de ce ma comport asa. Pana la urma niciodata u mai simtisem lucruri de genul si niciodata nu-mi mai fusese teama de un barbat asa.
- Ce beti? intreba Itachi, iar fiecare isi lua cate o bautura. Singurul pe care il voiam era un wiskey, ceea ce am si cerut. Puta, tu bei wiskey? Te duc pe brate acasa la mine?
- Il iau la mine, nu-ti fa griji, rosti Naruto punandu-si mainile pe umerii mei, incepand apoi sa se joce cu parul meu, sa-mi rasuceasca suvitele brunete, facandu-ma sa fiu strabatut de un mic fior destul de placut. Ma intorsesem catre el, fixandu-l cu privirea si cerandu-i sa inceteze, dar barbatul nu se sinchisi de privirea mea. Rosisem usor, iar Itachi veni si cu paharul meu de wiskey din care incepusem sa beau calm.
Era destul de mult lichid in acesta, deci aveam ce sa beau, spre marele meu noroc. Mi-am scos tigarile din buzunar, luand una dintre ele si, punandu-mi-o in gura, am aprins-o.
"Il iau la mine."
Tresarisem. Vocea profesorului meu ce se afla acum in mintea mea ma facea sa ma gandesc la tampenii. Ce as fi putut face eu la el acasa? Ce aveam sa fac oare acolo? Incepusem sa tremur si nu-mi placea asta. M-am ridicat de pe scaun, luand inca o gura din bautura mea, dupa care m-am indreptat catre mijlocul clubului, incepand sa dansez cu doua tipe ce imediat se frecara de mine, probabil confundandu-ma cu o bara. Una dintre ele, o roscata focoasa, insa nu-mi placea, ma jena, mai ales ca ii simteam privirea lui Naruto atintita asupra mea.
Tipa incepu sa ma sarute pe gat, in timp ce cealalta se freca de fundul meu, prinzandu-ma in brate de la spate, si una din maini intre picioarele mele, strangandu-ma de cateva ori altfel incat sa simta dimensiunile de care eram mandru.
"Tarfe..." mi-am spus scapand rapid de ele si m-am dus la baie. Cand am privit in jos mi-am dat seama ca ma cam excitasera atingerile...
"Sau Naruto..." imi spuse o voce parca din capul meu si ma trecuse un fior.
Usa se deschise in acel moment la perete, apoi se inchise. Nu privisem pentru a vedea cine e, ci doar imi lasasem capul in jos, sprijinindu-ma cu mainile de marginile chiuvetei. Doar atat faceam, sa privesc in jos si sa ma gandesc. Am simtit insa cum barbatul care intrase se apropiase tot mai mult de mine si, inainte ca eu sa imi ridic privirea, sa vad cine este, imi pusese mana pe fund, facandu-ma sa tresar.
- Ce dracu' faci?! am strigat speriat, intorcandu-ma gata sa-l pocnesc, insa am rasuflat usurat intr-un fel cand am dat cu ochii de ochii albastrii ca marea ai lui Naruto, profesorul meu de rap. Drace, esti sanatos la cap?! M-ai speriat de nu mai pot, spun punandu-mi mana pe inima ce-mi batea rapid acum. Nu se departase inca de mine, ci continua sa ma tina in brate, asezandu-si mainile pe talia mea slaba, privindu-ma fix in ochi.
- Scuze, nu asta mi-era intentia, spuse in soapta si privi catre intrarea din baie.
Eram siguri acolo, ceea ce imi provoca o stare de neliniste. Se puteau intampla atat de multe intr-o baie a unui club...
- Ce cauti aici, Naruto? intreb mai mult soptit. Si, ti-am zis, nu ma mai tine in brate, ma sperie si nu-mi place.
Vocea mea era calma, insa se simtea in ea faptul ca ma temeam intr-un fel de el. Eu si profesorul meu... Aproape ca ma sarutase data trecuta cand ma prinsese singur cu el, dar atingerea aceea pe coapsa mea fusese chiar placuta, spre marea mea uimire.
- Sau te incita? intreba lasandu-ma cu gura cascata. Am vrut sa neg, insa Naruto isi puse mana pe barbia mea, ridicandu-mi chipul usor in sus. Ma privea fix in ochi, iar modul acela ma facuse sa fiu strabatut de fiori. Se apropiase usor, ca atunci, in parc. Speram insa sa faca la fel si sa ma lase in pace, doar un mic joculet.
"Nu ma saruta... Nu ma saruta... Nu ma saruta!" mi-am spus alarmat in minte, insa Naruto se apropia tot mai tare. Imi inchisesem ochii, vrand parca astfel sa ascund faptul ca eram rosu tot. Imi puse stapanire pe buze intr-un sarut usor, placut, facandu-mi inima sa inceapa sa bata mai tare. Era insa neplacut ca era... barbat.
- Deschide gura, spuse cand isi desparti pentru un moment buzele de ale mele. Ar fi trebit sa strang din dinti si sa il indepartez, insa nu avusesem norocul de asta, fiindca imi intredeschisesem buzele, ascultandu-l. Imediat, limba sa patrunsese in gura mea,  dandu-mi gustul dulce de sake pe care il bause, sau cel putin mie asa mi se parea. Incepuse sa si-o plimbe usor, explorandu-mi spatiul fierbinte si umed, rascindu-se calm si cu grija pe acolo, nelasand niciun coltisor neumblat.
Tremuram insa si nu voiam sa ma alatur. Chiar daca nu faceam decat sa-mi tin o mana pe pieptul sau, iar cealalta pe marginea chiuvetei, voiam sa fac ceva! Nu se vedea ca am vointa, dar eu voiam sa scap, sa inceteze! Imi era rusine de ceea ce facea... Dar lui nu ii era si pe mine ma innebunea acel lucru! Sarutul ala, indiferent cat de dulce ar fi fost, ma inspaimanta. Chiar daca nu voiam sa recunosc, cuvintele sale erau reale: ma incita ceea ce facea.
Continuam sa strang ochii, moment in care facusem si eu o miscare cu sfiala, atingandu-mi limba de a sa usor. Prinzand curaj, alimentasem sarutul, nevrand sa ii dau impresia ca mi-e frica, desi se prinsese de asta, eram mai mult ca sigur.
"Hai,Sasuke, e doar un sarut..." m-am asigurat in minte  continuand. Mana mi se dusese in jurul gatului lui Naruto, in timp ce mainile sale de pe talia mea ma trageau mai aproape.
 
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cu ritm în sânge hiimera 2 1.954 06-03-2012, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Poezii in Ritm de rap :) Aliss_anime 5 10.845 09-05-2011, 01:19 AM
Ultimul răspuns: jony23
  O viata traita in ritm de rock Who said i have to be normal 13 12.560 17-01-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)