Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa

#81
Hello scumpa mea geamănă.
Ştiu că am întârziat destul de mult, but să ştii că ţi-am urmărit fiecare capitol chiar dacă nu am comentat. Aşa se observă o uşoară evoluţie iar asta nu poate decât să mă bucure şi pentru asta vreau să te felicit. Descriera a fost prezentă în cantităţi mari şi asta mă bucură, dar nu îmi place că repeţii aceleaşi lucruri iar şi iar şi uneori fără să spui nimic concret.
Deşi sunt adepta oferirii detaliilor, în cazul tău ar trebui să renunţi să pui în evidenţă lucruri care nu îşi au locul, ai putea să mai renunţi la asta şi să faci totul să devină mai dinamic, mai palpitant.
Greşelile nu are rostul să ţi le mai spun eu, pt că au fost deja spuse. Cred ca ar fii bine ca Sakura să spună ce are de spus, pentru că suspansul pe care încerci să îl creezi nu îşi mai are rostul.
Cam atât geamăna ta a terminat şi speră că nu o să te superi. Hugs an kiss.

#82
Buna dragilor. Pai am revenit. Sper doar sa va placa si ca nu am dat-o in bara ^_^" Astept comentatii, critica, orice. Pai Lectura placuta:X


Cap 8 Let’s go...


SAKURA:

Ii las banii dirigintei mele dupa care ma indrept spre casa. Vantul bate puternic zici ca te ia pe sus. Mici fulgi cad din cerul cenusiu. Totul in jurul meu e alb, e pur. Parca mii de ingeri sau coborat din cer. E minunat. Mi-as dori sa mai raman, dar din pacate frigul nu ma lasa. Patrunde inclusiv prin cojoc si imi strabate tot corpul. Merg usor pe drumul alb, pasi mei lasa urme pe mantia alba, iar scartaitul e inevitabil. Intru in curtea casei ce candva era verde si vie, plina cu flori acum zici ca e moarta. E ingropata sub acest alb pur, copacii ce aveau o coroana frumoasa acum sunt “goi” si “inghetati”. Intru in casa, totul e asa tacut. Parintii mei sigur sunt la servici, iar soramea la facultate, deci am libertate cateva ore. Daca as fi o nebuna as suna prietenii, dar nu, eu sunt un inger asa ca respect regulile. Ma dezbraz ca mai apoi sa-mi fac o ciocolata calda.

Intru in dormitorul meu cu ciocolata calda in mana si o farfurie cu fursecuri. Imi deschid laptop-ul dupa care messul. Nu pot sa cred cate e-mailuri am. Doua mii de e-mailuri. A trecut ceva timp de cand nu le-am verificat, trebuie sa fie reclamele, de la diferite carti sau concursuri. In douazeci de minute am terminat tot, iar acum imi iau o cartea “Prin sabie si foc” abandonata acum ceva timp. Minutele trec pe langa mine pe nesimtite, iar linistea este deranjata de telefonul meu. Minunata rebele Tenten care imi spune ca in jumatate de ora sa fiu gata, pentru ca merg cu ea la mall si cu celelalte fete. Incerc sa ma scuz, ca-s obosita, dar ca de fiecare data nu merge. Cu pasul melcului incep sa ma imbrac si eu, o pereche de blugi negri, o flanea, fular, caciula, manusi, haina si cizmele si am terminat. Inchid casa, dupa care ies din curte, acolo fiind Tenten cu Temari. Vor sa-si faca cumparaturile pentru excursie, cam devreme dupa mine.
Incepem, mai mult ele sa cutreere magazinele. Eu mi-am luat o vesta si o maleta la insistentele fetelor, dupa doua ore plecam spre casa. Gandul imi zboara la Sasuke. Off, simt ca innebunesc. Mereu cand ma gandesc la el mii de fiori trec prin corpul meu, in fata mea apare chipul sau bland zambindu-mi. E asa minunat, dar totul se intrerupe cand o voce cunoscuta mi se adreseaza:
- Buna, Sakura! Ai un minut liber?
- Buna, da sigur. Poti sa-mi spui ce vrei.
- Pai, diriginta Kurenai, ne-a chemat pana la scoala. Poti veni?

Dau afirmativ din cap si plec spre scoala. Merg alaturi de brunet, iar corpul mi-e incordat. Fiori imi strabat corpul de zici ca am furnici pe mine. ma uit pe sub gene la el, iar ochii sai abisali privesc in fata in timp ce obrajii ii sunt rozalii din cauza vreimii.
- S-a intamplat ceva? –ce sa-i zic? M-am blocat, cum de si-a dat seama? Trebuie sa spun ceva, deschid gura, dar cuvintele nu vor sa iasa. Sunt asa timida, adica stau langa cel mai frumos si popular baiat pe care cred ca il plac.- Sa stii ca nu am idee de ce am fost chemati la scoala. Apropo cum a fost la olimpiada?
- A fost bine. Am facut tot, desi am gresit la o problema la calcul, iar la ultima nu sunt chiar sigura. In rest a fost bine si nu am fost stresata ca altii.

Doamne ce prostii spun. Daca e vorba de scoala vorbesc ca o moara stricata. O liniste se lasa din nou. Nu am crezut ca el va vorbi cu mine vreodata. Chiar si cu un motiv insignificant ca asta. Totusi preferam sa nu-i aud vocea, asa simt ca ma topesc ca inghetata la soare. Ce greu e...da cine a zis ca dragostea e usoara. Neah, eu nu sunt indragostita.
Intram in scoala acoperita de zapada, iar de la secretaria o vedem pe diriginta noastra. Mergem spre ea si o salutam.
- Buna, copii. Ma bucur ca a-ti venit. V-am chemat pentru ca sa va anunt ca ma veti ajuta cu excursia, ve-ti fi un fel de organizatori. Sasuke te ocupi de baieti, faci un tabel cu numerele la camere si numele celor care le ocupa si deasemenea te rog sa ma anunti ce sport preferati. Sakura la fel pentru fete si maine sa te duci la “Universitatea de chimie” pentru a vedea rezultatul si sa-ti iei eventualul premiu, la ora zece dimineata. Cam atat. Puteti pleca. Ne vedem luni la scoala.

***

Si uite asa a trecut o luna. Timp in care eu si Sasuke am colaborat pentru ca excursia sa iasa bine si sa le placa tuturor. Am devenit amici, din partea mea si m-am obisnuit cu prezenta lui langa mine, dar cred ca am ajuns sa-l iubesc cu adevarat.
Acum sunt in fata dressului si imi aranjez hainele in valiza. Noroc ca Konan ma ajuta, altfel nu as termina. Imi pun haine grose, iar la rugamintea soramii si doua rochii cica pentru vreo petrecere. Da sigur, vezi sa nu. Dupa ce termin imi iau haina si geanta cu banii, telofonul si cobor la masina. Tata imi ia valiza, dupa care intram in Hyundai, iar acolo mama incepe sa-mi tina o predica cu ce sa fac si ce nu.
In cateva minute sunt la gara. Merg spre prietenele mele, le salut dupa care ma duc sa-mi iau valiza. Ne urcam in compartimente, in timp ce controlorul incepe sa verifice biletele sau permisele. Incet incepem sa ne miscam. Un peisaj mirific ni se afiseaza, albu predomina imprejurimile. Trecem prin diferite sate, casile batranesti acoperite cu zapada si fumul ce iese pe horn de duc cu gandul la evul mediu.
Dupa sase ore, ajungem la destinatie. Cobor din tren impreuna cu Sasuke, pentru ca trebuia sa dam cheile de la dormitor si sa anuntam cum vom sta. Prima sunt eu:
- In camera 205, voi sta eu, Karin, Hinata, Tenten si Temari. Vom avea doua copii de chei, una va fi la mine si alta la Hinata. In camera 210 va sta Ino, Kelia si Mira, voi aveti doar o cheie.- am continuat asa pana am terminat cu cele doisprezece fete. Acum era randul brunetului. Dupa ce terminam ne indreptam cu totii spre camere pentru a despacheta. Fetele fiind mai cu energie tot ce doresc este sa iesim afara sa ne distram, insa de data asta refuz si multumesc Doamne ca m-au lasat in pace.

Incep sa pun hainele in dulapuri. Camera avea cinci paturi, pe doi pereti. Eu stateam la geam, langa mine Karin, dupa Hinata, iar pe al doilea, cel din fata noastra stateau Tenten si Temari. Camera era imparita in doua. Intr-o parte paturile cu noptiere, doua telivizoare si un calculator, iar in cealalta parte se aflau cinci dulapuri, masute de machiaj si doua canapele cu o masa din lemn in fata, era sa uit si cele doua bai. Culoarea peretilor era de un crem cu rosu. Dupa o ora de aranjat toate hainele, cremele, si pus si laptop-urile fetelor pe pat, ma indrept si eu spre geam. Acolo il vad pe Sasuke dandu-se cu placa, mai bine spus se intrecea cu prietenii sai. Insa rezultatul fiind ca Naruto a castigat, iar brunetu ei bine.. a pierdut, iar dupa fata sa nu e chiar incantat. Se pare ca trebuie sa primeasca o pedeapsa. Oare ce ia dat?
Il las pe brunet si prietenii sa-i iar eu ma intind. Incet ochii mi se inchid.

Ma aflu o pajiste verde, iar in fata mea, mai exact la umbra unui cires se afla el. Acel misterios tanar, ma indrept cu pasi marunti spre el, dar siguri. Vreau sa stiu ce vrea de la mine, nu ii inteleg prezenta. Dau sa spun ceva, dar nimic nu iese. Ce... insa totul a fost intrerupt cand mana sa a facut contact cu a mea, un fior placut imi trece prin corp. Ne asezam pe iarba verde in timp ce ne tinem de mana. Imi las capul pe umarul sau, iar ochii imi sunt indreptati spre lacul din fata noastra. Stam asa in acea liniste. Timpul trece, fara sa ne dam seama soarele deja apune. Totul devine asa romantic. Apa prinde o nuanta de rosu in timp ce cerul zici ca a luat foc.
- Rozalio – ma uit la tanar, iar privirea sa este una blanda si plina de iubire- Mai curand de cat crezi, vei afla cine sunt, iar totul se va schimba in viata ta.

SASUKE:

Mi-am anuntat colegii cum vom sta in camere, iar acum ne afla in dormitorul 304, impreuna cu Naruto, Neji, Shikamaru si Kiba. Despachetam repede, dupa care ne ducem pe partie. Vrem sa ne dam cu placa. Inchiriem cinci placi, dupa care ne urcam in telescaun pentru a ajunge pe varful dealului. Nerabdarea ne cuprinde pe toti, iar genialul de Shikamaru propune sa facem o intrecere, iar cel care pierde va primi o pedeapsa. Suntem deacord cu toti. Ne asezam la o linie si am pornit. Incercam sa castigam, doar nu vrem pedepse. Cand simt ca sunt aproape Kiba ma ia si castiga, adica am pierdut? Nu se poate...
- Baieti, inca odata, ca nu am fost atent. Sunt cu toti deacord, iar norocul nu e de mine. Bun incercam inca odata, a treia e cu noroc, dar nu azi. Am pierdut in fata lu Kiba, Neji si acum Naruto. Nu mai am de ales, trebuie sa accept ceea ce mi-o da.
Ii vad cum se indeparteaza de mine cativa centimetri. Aud chicoteli si rasete plus susoteli. Ma intreb ce au de gand sa-mi dea. Sper sa nu ma puna sa ies in chiloti afara, hai ca nu-s chiar asa de nebuni sau da... Tin minte ca odata a trebuit sa ma urc pe schela, la noi la scoala pentru ca se renova, si acolo trebuia sa dansez. Noroc ca erau ore si nu m-au vazut foarte multi. Ce amintiri, ce nebunii. Il vad pe blond cu zambetul pana la urechi. Ceva malefic mi s-a dat sa fac sunt sigur.
- Sasuke, avand in vedere ca ai pierdut de trei ori pedeapsa va fi pentru acele trei ori ratate. Deci, ne cerem scuze si nu ne omora. Pedeapsa ta este...

~nextu nu stiu cand vine. Saptamna viitoare am teze si nu cred. Poate peste doua saptamani-trei. Nu-mi dati in cap :o3 ~
[Imagine: h8v.gif]
 

#83
Heya^^ First, I think and I hope :))
Deci, un capitol foarte frumos. Descriere, alea, alea...te-ai prins tu, nu?
Ti-am mai zis...cand am citit faza cum ca sasuke sa da cu placa, am crezut ca te referi la d-aia de par...si, prin mintea mea aiurita era o imagine cu sasuke care-si ardea paru' ca un disperat...si cand am auzit ca a castigat Naruto mi-l imaginam cu parul turtit de drept :))Daca vedeai ce vad si eu acum...>:)
Mi-a placut mult si astept continuarea. Ca sa aflu provocarea.
Btw, succes la teze >:D<
Cya^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#84
Hello dear am venit, după cum am promis, aşa că să începem.
Nu îmi place că ai pus titlul capitolului în engleză ştiu că ţi se pare frumos şi aşa mai departe, dar cred că ar fi arătat mult mai bine în română. Deasemenea nu îmi place că faptul că la începutul capitolului ai făcut propoziţiile atât de scurte, deoarece au fost câteva repetiţii, iar descrierea a părut mecanică, dacă ai făcut fraze mai ample totul ar fi arătat mult mai bine.
Un alt lucru, a care m-a deranjat oarecum a fost împărţirea în paragarfe, ai fi putut lăsa spaţiu între dialog şi partea de descriere, aşa arată mult mai bine şi este şi mai uşor de citit.
Cum am mai zis ai grijă la repetiţii şi la unele exprimări care arată destul de ciudat, spre exemplu la început, adică aici ,,Ii las banii dirigintei mele''cred că se subînţelegea că este diriginta ei.
Mai poţi lucra la descriere şi să te axezi cât mai mult pe sentimente, dialogul este puţin sec în prima parte, iar în rest mai tinde să devină uneori. Acţiunea nu mi s-a părut grăbită, iar naraţiunea a fost ok. A da ai grijă la ortograme, pe care uneori nu le pui cum trebuie. Mai făcut curioasă în legătură cu pedeapsa lui Sasuke. Sper să nu te supere prea tare comentariul meu. Bye bye dear şi baftă cu tezele.

#85
scuze ca nu am trecut mai repede , dar am avut examene
mie mi-a placut la nebunie acest capitol si nu pot sa cred ca te-ai oprit asa de brusc , e clar ... , tu ai o placere nebuna sa ne tii in suspan :)) nu mai suport .... trebuie sa stiu ce pedeapsa primeste Sasuke, nu imi pasa eu ca ai teze , poti sa fi si in spital , tu sa pui continuarea cat mai repede ca nu mai am rabdare [-o<
Succes la teze :bv: , si te rog dulce ca o savarina sa ma anunti :pls:
ficurile mele :

Un nou trandafir infloreste la Kaleido star:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26108

Viata de pirat nu e un vis, e un cosmar:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=27596#

sper sa va placa 3

[Imagine: blue.jpg]

My Family- I love you :

scumpa mea bunicuta : Venus-Roseta
matusile mele dragutze : Contagieuse., Tigroaica
surorile mele minunate : Renesmee, Mailin, dancing_in_the_night, *Black~~Heart*, FrogyGirl, Kahlan
neopoatele mele simpatice : ioanayoanna, ~BreNda~
minunata mea mamica : KittyKat

[Imagine: chibi_8775.gif]
Mira, chibi-ul lui



#86
Buna, scumpica mea surioara. Merci ca m'ai anuntat si o sa'ti dau si eu un comm cam scurt dar sper sa te multumeasca.
Acest capitol imi plashe si deabia astept sa vad ce pedeapsa o sa primeasca. Esti o rea ca ne lasi in suspans. Suspansul asta ma omoara si peste doua-trei saptamani o sa fiu deja moarta. Si cred ca pedeapsa va avea legatura cu rozalia. Nu stiu de ce am impresia asta dar daca o sa se adevereasca o sa'mi placa desigur daca e de bine.
Deci iti urez spor la scris si noroc la teze.
Sa ma anunti cand pui continuarea!

#87
Hei, buna! Merci ca m-ai anuntat :D
Prima parte a capitolului, chiar daca are farmecul ei, mi s-a parut genul ala de compunere de clasa a patra :-? In unele locuri probozitiile ar fi sunat mai bine cu o continuitate intre ele, adica sa faci fraze si sa le legi rpin virgule sau alte cuvinte de legatura.
Apoi, cand a aparut dialogul, n-am stiut cine vorbeste cu Sakura, pana n-am citit mai jos.
Si apropo, m-ai lasat in ceata legat de rezulatatele Sakurei la chimie. Chiar vreau sa vad ce a facut pe acolo...
Am o mica banuiala - care nu ma prea incanta - despre pedeamsa lui Sasuke. Sper ca nu-i ceea ce am eu in minte, ca altfel ii bat si pe Naruto, si pe Neji, si pe Kiba...
Mama Sakurei e... ingrozitoare :| Predica legat de ce sa faca si sa nu faca fiica ei intr-o excursie? :| Da' cine-i da ei raportul despre ceea ce se intampla acolo? Pana acum sunt patru pe lista de bataie...
Vreeeeau ca schimbarea ingerului astuia sa fie mai curand, ca abia astept sa vad cum reactioneaza toata lumea la noutati :D
Si mai vreau sa-ti dai silinta mai mult, pentru ca (in opinia mea) acest capitol n-a fost la fel de reusit ca celelelte - am presupus ca din cauza perioadei asteia critice pentru orice elev. Asa ca abia astept next >:D<

EDIT: Multa, multa inspiratie si cat mai mult noroc la teze! Sper sa le treci cu bine >:D<
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#88
Oo wow, cum de am reusit eu sa vin pe aici, desigur impinsa de la spate de tine, scuze ca nu am reusit sa citesc toate capitolele.. stii tu cum e treaba la mine, imi cer mi de scuze. Am reusit decat ultimul capitol pe care le-ai pistat sa-l descifrez si sa-l citesc.
Te asigur nu prea am sa fiu blanda, am mai citi oricum primele doua capitole de la ficul tau, dar doar atat, insa am vazut cateva schimbari... hmm dar tot mai necesita schimbari, neaparat. ;;)
Acum te voi ajuta sa vezi ce ai gresit si ce ar trebui sa imbunatatesti, cat si lucrurile bune si pozititve ce au fost atribuite acestui ultim capitol. ;))

1` Titlu & Tema [al capitolului]

De acum iti spun, trebuia sa scrii sus Capitolul 1 si jos sub el Let`s go, cel putin asa era mult mai frumos, mai bine si asezat cum trebuie acolo in pagina.. --"
Nu ma intereseaza ca titlul este in engleza, franceza, spaniola, chineza sau chiar japoneza.. :)) don't fuking care... e una spun ca este interesant, primeste odata cu el o aura prlina de adrenalina, dar continutul lasa de dorit my love. :[
De ce fiindca: prin cuvantul "Let`s Go", inteleg ceva in miscare, iar fiindca in acest fragment de randuri, ce prezinta o excursie la munte... ar fi trebuit sa descrii atat sentimentele nebune, de dezmat si adrenalina ce-i curpinde pe elevi, cat si pe protagonistii principali ai ficului, cat si peisajul inconjurator. [dau mai multe detalii de descriere la 2`].
Eu una asa vad si asa ar fi trebuit sa faci, nu am nimic cu titlul, ba din contra imi place foarte mult...
Tema, pai te rog eu e asa de perversa.. >:) si stii de ce, ca fiind excursie copii au ganduri nebune si murdare.. XD si nu glumesc. ^^
Deci e foarte buna...


2` Descriere & Dialog & Actiune

Ma leg si de ce am spus mai sus, si sa stii "..." alea, le-am pus cu un scop intemeiat, deci fi gata de some rought rount. >:}
Deci cum ziceam si mai sus, continutul lasa de dorit, de ce fiindca: nu ai descris suficient incat noi sa ne prindem si sa ne agatam de toata povestea cu care tu ai patat capitolul.
La tine sunt doar niste urme, pete sterse de descriere ce nu au indeajuns de multa culoare, ca sa le de-a viata.
Trebuia inca de cand ai scris titlul sa te infigi in el si sa descrii cu amanunte, mair sau mici, nu conteaza, in asa fel incat cu toate ca nu putem noi sa traim odata cu ei, dar indeajuns incat sa simtitm ceva, sa ne imaginam mai bine tot ce inconjoara, tot ce simt si etc... daca nu simtit macar sa vezi.
Ai avut fraze foarte scurte, mereu isi gaseau sfarsitul, nu le permiteai sa-si duca sirul... dar iti spun, nu este foarte rau, ne ti pe jar, cu toate ca unii cred ca sunt banale si ca necesita descriere si ca trebuiai sa pui virgula si sa descrii in continuare.. etc.. da le dau dreptate, dar doar in anumite momente, in care este necesar sa descrii abundent.
Cand ai astfel de ocazi te sfatuiesc sa abuzezi de oportunitate. Nu chiar in excer.. sau mai bine da, in exces daca este necesar, ca aici sunt foarte multi devoratori, "obsedati" [nu chiar obsedati.. :)) de aia este si in ghilimele, nu jignesc pe nimeni.] de acest aspect care nu trebuie, nu isi poate permite sa iasa, sa piara din peisaj, ci din contra tre' sa fie permanent aruncat si situat in continut. [sper ca intelegi ce spun]
Iar legat de acea oportunitate ma refer la faptul ca: cu toate ca ai anumite fraze, randuri foarte scurte si seci aproape, dar care tind la ceva mai amre, cu volum si continut carnos, trebuie ca dupa ce le "inchizi" cu mister si suspans, sa revi inapoi la ele, sub o alta forma si sa le dezvolti si sa le umplii de descriere.
Adica sa revi asupra lor in continut si sa le dezvolti mult mai bine, incercand totusi sa te ti de misterul produs si suspans. ^^
La fel si cu sentimentele, nu le-ai dat nici o sansa.. --" sincer acum, nu asa tre' sa faci, trebuie sa le desfasuri cu o descriere abundeta si plina de zbucium, sa creezi o furtuna in ele, nu conteaza ca rozalia nu este furioasa sau ca este calma si etc, nu conteaza asta, dar necesita oricum sa le dezvolti idea si sensul, ca asa prinde mai bine si se vede ca exact cum si ce simte Sakura.
Tu va trebui sa te axezi enorm pe acest aspect, cat si de insiruirea peisajelor, inafara de cuvintele : "alb" sau mai stiu eu ce, nu te-ai mai folosit de absolut nici o alta fig. de stil. ^^
WTF !! Iti spun, nu asa.. incearca sa mai adaugi continut si maia les cand trebuie sa caracterizezi peisajele si personajele si etc.. bla bla.. si sorry pentru anumite repetiti. >__<

Actiunea, a fost asa de intrerupta de colo colo, a zburat timpul asa de iute, incat nici nu-mi dau seama cand au plecat cei doi porumbei de la scoala.. XD
Trebuia si tu sa fi mai atenta sa le aduci un final promitator, nu sa lasi atatea spatii si poc, woosh au aparut deja in autocar, dupa aia acolo, dupa aia acolo si tot asa, chiar a fost grabita, mie tot asa mi-sa parut pe tot parcursul cititulul. [hai ca m-am exprimat super.. XD pe naiba]
Nu cred ca te-a amenintat cineva cu pistolul la tampla ca sa termin acest capitol.. :))
Oricum hai sa nu devin rea, ca nu imi sta in fire, iar cu tine sunt blanda. >:D<
Descrierea ascunde graba, dar mai bine pune bine si gandeste bine toata actiunea pe care doresti sa o expui in cadru. :]

Dialogul da a fost de multe ori sec, foarte putin si nu prea m-a impresionat cu nimic.. O_O;
De ce ? Uite de ce: pentru ca ai pus punct, sau semn de intrebare si sfarsit, that's al kids.. Ha ? pai ma trebuia sa descrii ce facea, sa descrii.. pardon, sa spui ce facea pe moment acel personaj.. ca na sigur facea ceva si el... XD
Oricum de multe ori poate nu, deci nu ma am-ai stresez.
Incearca sa mai pui si dialog, mergea aici cu tona, dar nu ai pus, nu te teme ca ai pus prea exagerat, incearca sa te echilibrezi, nu conteaza ca ai pus foarte putin, dar tot asa, echilibreazate.
Insa si dialogul isi are rostul aici, pentru ca asa amplifica nerabdarea noastra, curiozitatea si dinamizeaza vorbirea cat si actiunea ce va urma in viitor.
Nu mai pune astea : "-","." nu mai pune asa de brusc punct si continui, se pune virgula si continui, iar acea linie, ce nu isi are rostul ce cauta colo.. /:) ??
Nu mai pune, pune un semn daca este necesar si dupa aia cu litera mica, fiindca este in continuare se scrie restul... sau pui virgula.

3` Greseli

Ai avut, nu foarte multe, insa am sa-ti spun sa incerci sa te corectezi mai cu atentie sau mai bine scrie cu ochii beliti in monitor. [pe asta o stiu de la Gaby ca ea mi-a spus si e bun sfatul.. i love her. :X]
Cele mai multe au fost de asezare.. de ce fiindca ai lasat prea mult spatiu si in de multe ori ai lasat un rand in plus intre paragrafe... nu era necesar si nu este oricum necesar sa delimitezi dialogul de descriere, nu este corect si oricum se poate citi. [This is for Moxxy, fara suparare, dar asa este.] Si desigur valabil for you my love. Sunt al dracului, stiu.. dar chiar mi-a venit cheful de a critica ceva.. insa incerc sa te intrept. :']
Incearca sa le reduci prin a citi cu voce tare si intonatie, fi mai atenta. For help contact me`. :3

4` Simplicitate & Volum de Substanta

De simplu a fost simplu, chiar prea simplu as putea spune.. dar asa nu zic ca nu mi-a placut.
Dar trebuie sa mai adaugi continut, cantitate, ca sa para mai plin.
A fost siplu si dragut intr-un fel.
Cand ma refer la volum de substanta sa nu crezi ca trec pe capitolul de chimie.. XD nup, ci ma refer la faptul ca volumul nu a fost mare, volumul de continut, de expresii, intamplari, actiune si descriere.. etc.
La mister te-ai mai integrat, iar bomba ce-a mare este la final, pentru ca acolo ramane totul in ceata si mister. Si asta mi-a placut, insa ma pune pe jar. :3

Stiu, al dracului de lung este.. =)) dar ce pot sa spun, mi-am infipt ghiarele prea tare in el. >:3 Dar sper din tot sufletul meu sa te ajute.
Si sper ca nu am fost rea sau rautacioasa, da stiu am avut o replica la un com.. scuze de pe acum.
~Meow` :3

#89
In sfarsit mi-am facut si eu timp sa ajung pe aici. Imi cer mi de scuze pentru intarziere, doar ca am fost asa prinsa cu scoala asta si cu fic-urile, poeziile si oneshot-urile, incat abia am mai avut timp sa comentez pe la fic-uri si altele, printre picaturi comentez cate putin, cand prind putin timp liber, te rog sa nu te superi pentru aceasta intarziere. Acum sa revenim la fic.
A fost un capitol chiar bun. Mi-a placut mult descrierea, si naratiunea si dialogul s-au imbinat frumos. Actiunea nu a fost grabita si nu am vazut greseli. M-ai facut chiar foarte curioasa in legatura cu pedeapsa lui Sasuke. Sper sa aduci cat mai repede next. Iti urez multa bafta si sa ma anunti cand il pui. >:D< Si inca odata scuza-mi intarzierea.

P.s: Bafta cu tezele >:D< :*
[Imagine: j5atg3.png]


#90
Heya!
Am ajuns si eu pe aici, cat ma bucur ca ai pus nextul, dar nu m-ai anuntat :( :( :(
Mi-a placut mult capitolul, ai avut descriere, dialog bun, actiune ok, alea alea.... totul mi s-a parut la locul lui.
Am mai vazut cateva mici greseli de tastare, dar nu sunt grave.
Vai, suspansul asta, ne omoara pe toti, in special pe mine, am o problema cu rabdarea, nu prea exista la mine :)) Dar am vreo trei sau patru idei referitoare la pedeapsa lui Sasuke, si chiar cred ca este una dintre ele. Oricum daca nu este, asta e. Vom vedea cu totii in capitolul urmator.
Astept continuarea cu nerabdare. Sper sa o pui cat de repede posibil si, te roaga fetita ta sa o anunti si pe ea, te impor :pls::pls::pls:
Spor la idei si la scris.... si la teze :*:*:*
Pupici foarte dulci :*:*:*
Bye!!! :bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suspine de singurătate Buubz :) 12 4.072 28-12-2011, 03:05 PM
Ultimul răspuns: Buubz :)
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 2.600 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Floare de Lotus[+16] Piersicuta 14 8.746 12-08-2011, 04:16 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  O floare de Iris Acadea' 6 5.570 13-01-2010, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Frumoasa din Garsoniera Adormita si Printul pe Motocicleta Neagra Selena. 2 3.983 16-09-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  O floare de cires si iubirea trandafirilor roz(sakura and sasuke) Shilpa 5 11.986 15-09-2008, 09:11 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)