Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mortal Love [shounen-ai][+16]

#1
"Capitolul 1

"One night"

Peste un oras micuţ se lăsase noaptea,iar fulgii de zăpadă zburau şi aici.Abia se mai puteau zări stelele care acum păreau ingheţate.Zăpada cristalină care stălucea pe câmpii, părea un lac de diamante ce scârţâie sub picioare.Nici un om nu se zărea pe stradă.Totul parea magic,aceasta atmosfera inghetata iti limpezea mintea.
Parfumul imbatator al fumului imbibat cu aroma delicata a vaniliei iti invaluia toate simturile facandu-te sa visezi la magica seara de ajun.
Intr-o camera micuta dar aranjata cu bun gust,pe un pat de o singura persoana invaluit de asternuturi albe sta intr-o pozitie angelica un baiat in varsta de 17 ani.
Suvitele albastre si matasoase de par ii era rasfirate pe chip in timp ce prin buzele lui intredeschise iesau aburi fierbinti,visele lui erau aceleas seara de seara,zi de zi.

Flash Back

Era o zi minunata de primavara,in care ca de obicei imi petreceam majoritatea timpului in parc,stateam pe banca privind norisori cenusi ce luau diferite forme.
Am simtit cum deodata o minge imi loveste umarul drept,scot un mic sunet si imi urc privirea spre nenorocitul care a indraznit sa-mi faca una ca asta.
Zambesc amar atunci cand constatez ca cel care ma lovit este prietenul meu cel mai bun.Il observ cum vine spre mine cu aceea delicatete aparte.
Mereu am fost oarecum invidios pe el,trupul sau atat de dorit,parul lui sclipicios ce fura privirile orecarei persoane,fie ea baiat sau fata.Dar cel mai mult ii uram ochi,care semanau deranjant de mult cu cei ai mamei.Nu intelegeam de ce el?De ce numai el se putea bucura de unica amintire a mamei,de fiecare data cand se apropia de mine aveam impresia ca asi fi in stare sa-l omor doar pentru simplu fapt ca el avea ceea ce trebuia sa am eu.
Imi saruta obrazul ca de obicei intru-un mod placut asi putea spune ca prea plut,in momentul in care i-am simtit mana pe piciorul meu,m-am ridicat nervos de pe banca tragandu-i o palma peste obrazul ce incepea sa sangereze datorita inelului meu ascutit.
-Cum indraznesti?!Esti un nenorocit de gay iar eu nu vreau sa am de aface cu astfel de persoane-urlu nervos la el apoi o i-au la fuga fara sa mai privesc in urma
De le aceea intamplare au trecut mai mult de cinci saptamani,in care nu ne-am vazut sau auzit macar o data.Poate procedasem gresit,poate invidia ma indemnase sa renunt la o prietenie adevarata.Acum eram intradevar confuz,imi era dor de el intr-o oarecare masura si cel mai bine ar fi fost sa ii fac o vizita si sa imi cer scuze.
Cu cat inaintam spre apartamentul lui cu atat ma simteam mai rau,inima imi batea cu viteza luminii in piept iar corpul imi tremura ca o frunza vesteda in bataia vantului.
Uracm scarile cu pasi marunti si apasati,el locuia la ultimul etaj.Am auzit un tipat ascutit ce venea de pe acoperisul blocului,ma indrept catre acel loc insa cand ajung in locul respectiv raman intepenit.
Pupilele ochilor mi se maresc,lacrimile mari si umede imi scalda chipul alb ca spuma laptelui iar starea de voma ma face sa cad in genunchi.
La cativa centimetri de mine se afla tatal meu care intretinea relatii sexuale cu Ran,fost cel mai bun prieten al meu.Nu imi venea sa cred ca ceea ce vad este real.
Printre ceata am putut observa nelinistea lor,fara sa gandesc m-am ridicat nervos de pe suprafata rece a acoperisului pornind catre cei doi.
Cu cat ma apropiam mai tare de Ran cu atat acesta ajungea mai aproape de balustrada,pana cand sa impiedicat de o piatra si era cat pe aici sa cada, daca nu se prindea cu ambele maini de bara alunecosa ce inconjura suprafata acoperisului.
Ma implorat sa-l ajut insa eu stateam ca o stana de piatra privindu-l pe tatal meu ce se chinuia sa-l ridice dar in zadar,dupa cateva minute Ran a cazut in gol,lovindu-se cu capul de trotuar.
Nu asi putea spune ca regret,insa constinta ma macina, ne lasandu-ma sa traiesc.Mereu ma intreb ce ar fi fost daca el ar fi continuat sa traiasca?Si tot mereu imi raspund "cu siguranta mi-ar fi facut zilele si mai amare".

End of Flash Back

Dupa o noua noapte plina de cosmaruri,adolescentul se trezi destul de obosit cu ochi incercanati si cu o pofta de mancare enorma.
Porni catre baie unde isi facu obisnuitul dus din fiecare dimineata ,apoi se imbrca lejer intr-o pereche de blugi stramti si un tricou galben cu cateva mici desene.
De aproximativ un an locuia singur,asa ca era obisnuit cu treburile casnice,prepararea mancarii sau alte lucruri ce in mod normal le-ar face o femeie.
Soneria deranjanta a usii il facu pe baiat sa tresara,isi scose sortul alb de bucatarie si porni catre usa sa vad cine este musafirul sau musafira atat de matinala.
In tocul ei se inalta o silueta a unei femei foarte elegante,parul ei roz si lung pana peste umeri ii dadea o alura superioara,ochii ii erau acoperiti de o pereche de ochelari albi iar tinuta ei era compusa dintr-o rochie cafenie si o pereche de sandale albastre.
-Iubitule ,ce ma bucur sa te vad-spene fata pe un ton dulceag sarutandu-l cu pasiune
-Deasemenea,dar ce cauti tu aici?Nu trebuia sa fi la ginecolog?-intreaba suspicios adolescentul indepartand-o putin de el
-Imm,am fost.Si...si sunt insarcinata in trei luni.
Imediat amintirile ii invadara dinu nou mintea baiatului,aceea imagine cu tatal sau ii provoca o durere imensa.Isi propti spatele de peretele rece al holului, cazand in genunchi.
Fata se apropie de el cuprinzandu-i trupul in brate,stia perfect ce se intampla cu el si inca de cand se cunoscusera avusese privilegiul de a sti trecutul iubitului sau.
-Totul va fi bine-sopti tanara foarte incet
-Te iubesc! Denyse si nu vreau sa te pierd nici pe tine,nici pe copil.
-Nu ne vei pierde,iti promit.Te iubesc!

"Dupa cateva ore petrecute alturi de ea,am decis ca cel mai bine ar fi sa fac o scurta plimbare prin oras....

#2
Buna. Ficul asta e absolut superb :X:X. IMi place foarte mult. Ai niste idei foarte originale si imi plac enorm. Baiatu asta saracu chiar are un trecut dureros :(. Chiar nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-a putut intampla atunci. si taik'su, cum a putut sa-i faca asta??
In fine. ai descris superb, din ce in ce mai mult talentul tau evolueaza si asta iti face povestile mai speciale. Abia astept utmatorul capitol si imi pare nespus de bine ca in sfarsit a mers contu' :D
Succes in continuare and ksiu :X:X
Bye :-h:*:*
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#3
2.Clubul

New York-ul,orasul ce ma fascineaza in adevaratul sens al cuvantului.Locuiesc aici de un an si totusi in fiecare zi descopar ceva nou.Odata cu lasarea noptii,i-au autobuzul turistic pentru a mai admira cateva lucruri vazute noaptea.Pot spune ca acesta este un alt oras fata de Tokyo locul unde am copilarit si crescut pana la varsta de 19 ani.
Aici este o lume diferita,ai impresia ca te afli in alta parte a lumii.Defapt as putea spune ca aceasta metropla arata total diferit in trei cazuri:la rasaritul soarelui,la apusul acestuia si pe tot timpul noptii.De-a lungul calatoriei am vazut cum arata The Empire State Building pe timpul noptii. Privirea mi-a fost atrasa si de multitudinea de panouri publicitare care pur si simplu iti sclipesc in ochi. Dar cel mai emotionant moment al calatoriei nocturne a fost sa ajung pe Brooklyn Bridge si sa vad de acolo doua lumi total fermecatoare: Cartierul Brooklyn si Manhattanul. Podul, impodobit cu mii de lumini iti fura privirea. In momentul in care il traversam,am simtit cum inima imi bate din ce in ce mai tare deoarece era ca si cum as fi zburat pentru prima oara.
In fine dupa toata aceasta excursie nocturna cu autobuzul,am ajuns in cartierul Times Square.Aici se afla cel mai mare club din New York,in care lucram ca DeeJay.
Nu pot spune ca practicam aceasta meserie pentru bani,aveam o stare sociala foarte buna, datorita parintilor mei ce aveau o afacere banoasa in Tokyo.
Insa imi placea la nebunie sa lucrez cu diferite aparate facand lumea sa danseze pana la extenuare,iubeam genul de mezica dance.As putea spune ca acest gen a cucerit intregul univers nu numai pe mine.Eu cred ca cei mai talentati cantareti se afla in Romania,am avut dea lungul acestui an placerea sa intalnesc foarte multi cantareti si DeeJay din aceea tara si am ramas placut impresionat de maestraia lor in domeniul muzical.
Pe plan sentimental nu pot spune ca stau prost.Sunt admirat si sorbit din priviri de multe fete,am o inaltime potrivita greutatii mele,ma imbrac mai mereu ca si de aceasta data,in blugi lungi nu prea mulati,tricouri albe care sa-mi puna in evidenta fiecare dar primit de la mama natura si bineanteles sala de sport.
Ma intreb adesea ce o sa spuna parintii mei cand o sa ma vada asa schimbat,probabil tata nu va fi niciodata deacaord cu tatuajul meu ,de pe gat ce intruchipeaza un sarpe.
Ehh si ce asi mai putea spune despre infatiasarea mea?!decat ca am sapte cercei intr-o ureche si unul discret in buza.Sunt un tip cam prea rebel pentru varsta mea,adica 20 de ani,desi infatisarea mea nu imi da mai mult de 17-18 ani.Nu ma laud si nici nu cred ca ar fi de laudat faptul ca imi place sa agat diferite fete in club cu care sa-mi petrec o singura noapte.Uneori dupa o partida de sex ,cand vine vorba sa le spun ca totul a fost doar o joaca,cele mai sensibile fete incep sa planga si sa ma implore insa eu le ignor vazandu-mi mai departe de treaba.
Acesta sunt eu,pentru mine singurele lucruri cu adevarat importante in viata sunt:banii,bautura,femeile si distractia.Nu simt scarba fata de corpul meu,asa cum imi spun unele femei ca ar trebui sa simt ci din contra,avand mai multe aventuri ,ma simt cu adevarat barbat.
De cateva zile discut cu o fata pe chat si la telefon,foarte naiva ce-i drept.Mi-a cazut in plasa din prima seara de discutie,singurul lucru care ma pune pe ganduri este faptul ca din spusele ei "este minora".Asi putea plati cu inchisoarea daca profit de ea,am incercat de multe ori sa o ignor spunandu-i fel si fel de lucruri urate.Poate..poate eu chiar m-am indragostit...Nu,nu asa ceva nu se poate,cum sa ma indrgostesc doar de o voce,de o umbra?Pfff..se pare ca oboseala de la club isi pune amprenta peste mintea mea.
Intru in club pregatit sa ridic lumea in picioare,mii de lasere multicolore formeaza un joc haotic in dreptul trupului meu,semn ca este momentul sa dau start primei melodi,aceasta fiind:Sexy love piesa mea preferata cantata de Residence DeeJays & Frissco,apoi au rasunat timp de 5 ore urmatoarele melodi:Alexunderbase feat Frissco-Privacy,Cinema Bizarre-Forever or Never,Dan Balan-Chica bomb,Paramore-Decode iar la final am mixat impreuna cu DeeJay Olix piesa:Crazy cantata de Refflex.
How will I stand
If you run away from me
And i feel like I`m loosing you
And how will I live
If you take all what you give

Crazy ...
You drive me crazy
You drive me crazy
I need you my baby
You drive me crazy
I need you my baby

I still remember the heat from your heart
When we were watching the sunrise
As he had brought us a story of love
You are the one that I ...

You drive me crazy
I need you my baby
You drive me crazy
I need you my baby

How will I stand
If you run away from me
And i feel like I`m loosing you
And how will I live
If you take all what you give

Crazy ...

I still remember the heat from your heart
When we were watching the sunrise
As he had brought us a story of love
You are the one that I ...

Crazy ...
You drive me crazy
You drive me crazy
I need you my baby
You drïve me crazy
I need you my baby

-Am facut treaba buna-spune Olix stergandu-si cu ajutorul unui prosop urmele de sudoare.
-Imm..da,ai dreptate-ii raspund simplu scriindu-i continuu mesaje acelei fete cu identitate necunoscuta
-Bogdan nu crezi ca te cam grabesti?Adica nici macar nu sti cum arata tipa.De ce ii scri "te iubesc"?and sti ca ceea ce spui sunt numai vorbe.
Oftez adanc,evitand contactul cu privirea lui,stiam ca ceea ce zicea este purul adevar,dar acum era prea tarziu ca sa destram aceasta "relatie" prin telefon cu respectiva.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

#4
Buna. Frumos capitolul asta, se pare ca avem de-a face cu un alt baiat, se pare ca roman. Imi place mult ideea. Avand in vedere ca este shounen-ai trebuie sa existe o ocazie ca japonezul din primul fic sa se intalneasca cu romanul din al doi-lea care liocuieste in New-York. Mi-a placut foarte mult capitolul asta. :X, mai ales ca este imprevizibil deoarece mai exista si niste fete prin zona, si doi baieti nu pot trai in liniste atata timp cat sunt legati de fete, nu?
Abia astept nextu' si sper sa vii cat poti de repede cu el. Succes in continuare si mult succes kisu and Ja ne :*:*:-h
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#5
3.Un inger in viata mea!
Imi amintesc acum,toate momentele speciale.Si atunci cand dorm tu imi apari mereu in vise,eu satul sa te caut prin minte,tu satul sa ma vezi plangand.
M-ai tadat,m-ai abandonat,iar eu un las fara pic de curaj.Daca te ieratam,daca te salvam tu erai acum cu mine si iubirea noastra ar fi castigat.Insa e prea tarziu pentru regrete.Sunt satul sa caut motive,sperante.Acum voi renaste pentru a doua oara.
Merg spre aceias destinatie atat de cunoscuta si totus atat de dureroasa,plang din nou ca un copil mic.In trecut iti spuneam sa nu mai fi atat de copilaros deoarece ma calcai pe nervi cu sentimentaleismele tale.Iar acum eu sunt cel slab,poate nu ti-am oferit siguranta,poate eu am fost cel care a gresit.Te voi uita confruntand trecutul.Sunt aici mirosind din nou parfumul acelui sange rece,tipatul tau,tremuratul meu,vocea lui mi se invartesc in minte ca un uragan ce tocmai a inghitit totul in calea lui.Vreau sa ma intorc din drum,vreau sa cobor de pe acest acoperis dar tu ma impiedici.De ce imi faci asta?Cu siguranta vrei sa fiu alaturi de tine dar copilul ce se va naste nu poate sa ramana fara tata.Cad in genunchi pe pietrisul imbibat cu stropii reci de ploaie.
-Nu mai plange,te iert!-tip eu catre cer in incercarea de a ma face auzit.
Ciudat iti simt respiratia atat de fiebinte,palmele atat de catifelate pe umerii mei impietriti.Imi intorc privirea in spate si te vad pe tine,esti o iluzie?!In ochii tai vad doua porti inchise cu un lacat mult prea mare.Te ating,esti atat de uman insa rece,mult prea rece.Cand te-am atins pentru prima data erai cald dar acum cand te privesc in ochi.esti foarte indiferent.De ce ma urasti atat de mult?Eu ar trebui sa te blestem si sa te urasc pe vecie insa acum totul e invers.
Ma simt ametit,sunt mult prea obosit de reaparitia ta,asa ca imi las trupul greu peste al tau.Vreau sa ma iei cu tine,catre necunoscut....Nu mai simt nimic,inafara de o durere groaznica in jurul ochilor.Imi ridic una dintre palme deasupra capului pentru a evita contactul direct cu razele puternice ale soarelui.Ciudat,ma aflam intr-o camera straina,amenajata intr-un stil foarte neanteles de mine.Adica atat peretii cat si mobila alcatuita din doua comode si un dulap asezat in fata patului erau albe,doar asternuturile patului bateau intr-un albastru foarte deschis.Oare eram in rai?!Aud un scartait puternic provocat de deschiderea usii,privesc buimac persoana ce tocmai a intrat in incapere,insa nu o pot recunoaste.Este un baiat asta pot distinge,imbracat intr-o pereche de pantaloni albi ca spuma laptelui si un tricou galben mulat pe trupul lui bine facut.Ceea ce ma facut sa tremur neancetat a fost privirea lui calda de aceasta data.Pur si simplu ma pierdeam in ochii lui albastrii ca o mare linistita,ce imi exprimau multa siguranta si puritate,iar suvitele lui de par gri ii acopereau o parte din chipul imbujorat.
-Te simti mai bine?!-ma entraba cu o voce suava,asezandu-se pe pat la o distanta efectiv mica fata de mine
-Immm..da cred-ii raspund eu facand anumite pauze intre cuvinte.Unde ma aflu?
-Pai,te-am gasit pe acoperis lesinat si am crezut ca ar fi mai bine sa te aduc la mine in apartament,nu ar fi fost bine daca te-asi fi lasat acolo-un singur lucru nu intelegeam din toata povestea lui,de ce oare nu ma privea cand imi vorbea?Dar mai ales nu intelegeam de ce l-am vazut pe Ran in locul lui.Se pare ca oboseala m-a facut sa vad lucruri intruchipate de mintea mea.
-Multumesc!-doar atat i-am zis,intorcandu-mi privirea spre fereastra
Cred ca am stat nemiscati amandoi cam 20 de minute,eu nu stiam ce sa zic deoarece persoana lui imi lua toate cuvintele, iar el probabil ca nu stia ce saubiect sa mai dezbatem.
-Trebuie sa plec-ii spun in cele din urma ridicandu-ma din pat,plecand catre iesire, dar in momentul in care am pasit pe hol...respiratia mi sa oprit.
Nu ma aflam intr-un apartament asa cum am crezut ci intr-o vila imensa plina de servitori ce hinareau dicolo pana colo cu diferite treburi.Am simtit cum doua brate se infasoara in jurul taliei mele,apoi cum niste buze reci imi saruta violent gatul.Ma zbat in zadar sa scap din aceea stransoare deoarece persoana ce imi facea asta era mult prea puternica.
-Ran,oprestete!-am recunoscut instantaneu persoana ce tocmai ma salvase
Imediat am fost eliberat,insa cand mi-am intors privirea am avut marea surpriza sal vad pe amantul tatalui meu in viata.Imaginea lui mi se tot invarteste prin cap,jucandu-se cu sufletul meu muribund.Deci aceea scena de pe acoperis a fost reala,ne mai rezistand durerii ce imi cuprinsese intreaga inima,am cazut in genunchi sprijinindu-ma de bara rece a scarii.
-Ran...........traiesti!?-am rostit eu printe siroaie de lacrimi amare.
-Da,tatal tau care este actualul meu iubit m-a salvat iar tu ai stat si ai privit ca un nemernic cum eu mor.Sincer nu imi face placere sa te revad si nu stiu de ce fratele meu te-a adus in casa.Mai bine iesi!nu am nevoie de probleme-dupa ce si-a terminat frazele,a plecat fara sa priveasca in urma.Ma durea,nu mai suportam sa-mi reamintesc cuvintele lui asa ca m-am ridicat din nou de pe podea pornind catre iesire.
-Te duc eu acasa-imi spune asa zisul sau frate.
Nu stiu din ce motiv am acceptat sa urc in masina lui,pote pentru ca nu eram in stare sa merg singur acasa sau poate pentru ca era fratele lui Ran.
-Cum te numesti?-il intrb mai mult soptind
-Daryus.Tu?-eram asa prins de imaginea lui in timp ce conducea incat nu mai auzeam nimic din tot ce zicea.Noroc ca roata masinii a intrat intr-o groapa,altfel asi fi ramas asa mult timp.
-Rey.
-Esti nascut in America nu?-waw ce intuitie avea
-Da!Tu ai un nume mai ciudat,de unde provine?
-M-am nascut si crescut pana la varsta de 17 ani in Romania,apoi am venit in Tokyo pentru niste afaceri-tonul pe care imi vorbea ma fascina,facandu-ma sa uit de toate problemele.Baiatul acesta era atat de unic.
-Cati ani ai acum?
Zambind imi spune ca are 22 de ani,insa mie nu prea imi venea sa cred ca are 22 de ani la cat de bine arata.Totusi nici batran nu este.
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 


DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mortal Puzzle Marina. 57 24.106 13-02-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: Cookiesor
  Fight for mortal [SasuSaku+18] ellamanu 20 59.342 06-05-2010, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Just Smile
  Pure Love [shounen-ai / yaoi] October 18 13.136 16-01-2009, 11:07 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  Confused love [ yaoi / shounen-ai ] YUKIxSHUICHI 5 5.626 11-09-2008, 12:07 AM
Ultimul răspuns: Selena.
  I love my rock star....[yaoi / shounen-ai] Dark Mistery_Chuu 2 4.244 10-05-2008, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Strawberry Ice


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)