Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lasă-mă să-ţi spun un secret.

#1
Heiii^^, Kita here. N-am mai scris de mult, şi m-am gândit să vin cu ceva nou. E gossip like, deci dacă nu vă dati în vânt după chestiile girly nu ştiu cât de mult vă va placea. Vreau să bag şi ceva actiune, totuşi. Stiu, capitolul asta e cam scurt, dar e primul. Enjoy & feel free to comment.

Varsta minima: 12, presupun.
Gen: Romance, Drama, school-life, gossip.
Limba: Romana.
Observatii cu privire la continut:--
Tipul de comentariu solicitat: avansata.


Lasa-mă să-ţi spun un secret.


“ The safest course îs to do nothing against one's conscience. With this secret, we can enjoy life and have no fear from death. “ –Voltaire

*

Imaginează-ţi vară de înainte de clasa a 9-a, cu un corp gata de pus costum de baie şi cu pielea aramie de la soare. Şi, cel mai important, imaginează-ţi două luni întregi petrecute la mare, la vila prietenei tale cele mai bune. Baieti, plajă, baieti, mare, ahh! Vis! Dar vacanta asta nu era numai despre pectorali bronzati şi buze date cu mult balsam cu SPF. Vara asta avea să fie o amintire nu aşa de placută şi una despre care nu va vrea nimeni să-şi amintească. O vară după care îţi arunci toti bikini ca să nu laşi indicii, urme. O vară nebună, ce-I drept, dar periculoasă. Poate prea periculoasă pentru ele trei.


**
Capitolul 1 – Petrecere de pomină.



*

- Un cocktail cu mere şi vişine, vă rog. Bruneta a comandat, punându-şi ochelarii de soare pe ochii-i sticloşi şi verzi.
- Bio? O marguerita. Râsul suav al celeilalte brunete l-a facut pe ospatar să scoată un zâmbet, apoi plecând.
- Deci, ce porti în seara asta la petrecerea de pe plajă?
- Rochia turcoaz de la Tiffany’s. Crezi că-I va placea lui Roy?
Kim s-a încruntat. Nu îi placea de Roy, iubitul din echipa de fotbal al prietenei sale. Deşi îi placea adbomenul lui, îl credea mai prost că o muscă.


Era vara. Fetele noastre se întindeau pe şezlongurile cu perne moi şi savurau câte un cocktail. În seara aceasta avea să fie marea petrecere de începe a verii. Dacă nu erai acolo, erai ori prea ratat ca să ştii locatia, ori prea ocupat cu admiterea la liceu. Dar, desigur, Kim, Hayley şi Maya nu îşi faceau probleme. Au fost acolo în fiecare an şi vor fi şi în continuare. Seara de mâine se arată cu peripetii. Şi cine a spus că nu e loc de agăţat la o petrecere pe plajă?

**
Hayley nu îşi amintea să fi fost prea mare agitatie înainte de petrecere. Îşi amintea că anul trecut Kim se îmbatase chiar înainte, şi începuse să facă exorcizari pe animalele strazii, în timp ce prietenele ei se chinuiau să o pun ape picioare. Kim era mai mult decât lucidă acum, şi nerabdatoare să îl vadă pe tipul dintr-a X-a pe care pusese ochii la şcoală. Maya se tot stresa. “ Îi va place lui Roy asta? Nu e prea scurtă? Nu m-am dat cu prea mult ruj?” le întreba din trei în trei minute pe amicele ei. Roy nu prea avea pareri personale, aşa că fară stres Maya, fară riduri prea devreme!

Ceea ce le-a atras atentia prima dată a fost focul imens de tabară înaltat pe plajă. Puştani dansau în jurul lui, şi deşi Hayley s-a grabit spre bar, a fost şi ea trasă spre ringul de dans. Ochise, deja, parca, un brunet aratos dansând în picioarele goale, dar se gândi să mai stea cu prietenele ei un timp. Până la urmă, era începutul verii lor! A lor. Aveau să stea la vila lui Kim toată vara, pe plajă. Aveau să facă cuceriri şi să fie reginele marii. Mai ales în bikini-ul nou cu buline roşii de la Victoria’s Secret, se gândi Hayley.

Kim se dadea în vânt după petreceri. Puteai să vezi asta după cum îşi mişcă picioarele ca de gazela pe ringul de dans, sau după cum sarută tipi ale caror nume nu le ţinea minte. Dar nu putea suporta un lucru la petrecerea asta : pe Roy. Îl ura chiar din clasa a doua, dacă se gândea bine, şi nu suportă să o vadă pe prietena ei cu el. O ţinea sub papuc. De când era cu Roy, Maya nu mai purta rochite scurte şi nici macar nu se machia. Devenea că o nevastă casnică, se gândea Kim. Dar nu avea să lase lucrurile aşa. În seara asta începea vara lor. Maya nu putea să facă cuceriri pe plajă. Nu cu Roy. El trebuia să dispară. Pentru totdeauna. Kim ştia că asta fac prietenii, asta era correct. Maya avea să se supere, dar după multe lacrimi avea să vină înapoi şiş a se distreze împreună cu ele. Aşa facea mereu. Nu se putea întâmpla nimic rau, nu-i aşa?
[Imagine: sig24forkitu.png]Thanky Mao-chan! <3
[Imagine: 1znbkwk.png]
Thx Mimi! <3
My Tumblog.<3
“There midnight’s all a glimmer, and noon a purple glow, And evening full of the linnet’s wings.”—W.B. Yeats
The perfect bad girl. <3


#2
Heheh, eu l-am citit aseară, când mi l-ai dat pe mess ^^
Îmi place mult, deși eu nu sunt adepta chestiilor tipice adolescenților.Acțiunea nu este grabita,nici dialogul nu e sec. Descrierea este ok, nu e în abundență, dar e bine.
De greșelile gramaticale nu mă iau, oricum la ora asta nici nu le prea vad.
Kim asta sigur se gândește la lucruri necurate ! Mhmhmmh. Chiar sunt curioasă ce se va mai întâmpla în capitolul urmator.

Chuu și gambate!
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Secret love Sasha. 25 16.979 17-03-2012, 06:11 PM
Ultimul răspuns: Sasha.
  The Secret of The Twins ~BreNda~ 14 7.936 29-05-2011, 02:05 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.432 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The Secret From Class B [+16] A'Svear 25 14.688 29-09-2010, 10:42 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Jurnalul secret al vietii mele [+18] Savarina Ali 7 7.580 21-09-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Dark secret Suki 6 6.472 13-02-2010, 09:18 AM
Ultimul răspuns: Suki
  Te iubesc...cuvinte ce nu se spun oricui Angel_Black_Cat 2 4.217 28-01-2010, 09:47 PM
Ultimul răspuns: Angel_Black_Cat
  Secret Shadow. 2 3.566 28-12-2009, 02:17 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  The secret will be not a secret Vampire 5 4.245 26-09-2009, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Vampire
  A Past and Future Secret Nidryne 1 3.119 21-04-2009, 09:33 PM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)