Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnalul secret al vietii mele [+18]

#1
M-am gandit sa fac un fic tip jurnal. Este putin ciudat, insa aici o fata cam de varsta majora, in jur de 19 ani isi va scrie memoriile negru pe alb. Este cidat isa asa si trebuie. Aceasta idee mi-a venit seara trecuta cand imi lasam gandurile pe un caietel alb cu pe care sunt desenate inimioare, facute de mine si pe care scrie „Strict Secret!”. Deci nu mai trag de timp si sa incepem sa povestim.
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor sau intamplarilor.

[center]Draga jurnalule,[/center]
23-05-2010
Este prima data cand scriu asa ceva. Mi-a venit ideea seara trecuta cand am vizionat un film cu cea mai buna prietena a mea. Era despre o fata care indura multe obstacole. Asa am decis sa scriu si eu un jurnal. Voi scrie in fiecare seara ceea ce mi se intampla. Ar trebui sa ma przint putin. Astfel pot sa imi amintesc peste ani cum eram acum.
Sunt inalta de 1.75 m, am parul roz si ochii verzi precum smaraldele. Sunt prietenoasa de felul meu si nu imi plac persoanele care imi dau odine. Acesta este singurl meu defect. Numele meu este Sakura Haruno. Am o famileie instarita, dar acest lucru nu ma mai poate ajuta acum. Tatal meu a murit acum cinci ani, intr-un accident de masina. In acest moment stau pe pervazul actualei mele case din Paris. Locuiesc in Franta de cand aveam trei ani. Stau aici de saisprezece ani. Acum am nouasprezece ani. Sunt in ultimul an de liceu. Mai este o luna si se termina . Eu nu voi putea sa il inchei aici in Franta, deoarece maine plec cu mama in Konoha. Acolo se afla cel care dupa cinci ani de suferinta, a intrat in viata mamei mele. Eu sunt impotriva lui, deoarece nu il cunosc. Nu vreau sa-l cunosc pe cel ce ar putea sa intre in viata mamei mele in locul tatalui meu.
Nu ma pot impotrivii. Este prima data dupa moartea tatei cand ea este fericita. Nu pot sa mai fiu foarte mult timp barajul care o protejeaza. Nu mai am puterea necesara. Imi doresc asa de mult sa nu se insele si sa fie dragostea vietii ei. Am sa-ti povestesc mai in detaliu cum a murit tata, deoarece eram acolo si am vazut totul
[center]Flashback[/center]
Stateam cu tata in fata si ma uitam ganditoare pe geam. Era noapte si stelele straluceau pe cerul innorat. De odata picaturi mari au inceput sa cada din cer, vestind o furtuna periculoasa sau poate a vestit un pericol mare. Pe cerul inchis la culoare au inceput sa se vada lumini stralucitoare, acele fiind fulgerele. Din cand in cand se mai auzeau si niste zgomote care iti faceau pielea de gaina. Am tresarit prima data si m-am uitat in fata. Vedeam cum stergatoarele se straduiesc se straduiesc sa faca fata picaturilor mari si dese ce cadeau din cer. Farurile masinilor straluceau in intuneric si ne ajutau sa vedem masinile care se apropie de noi. Zhomote se auzeau cand acestea treceau in dreptul nostru.
-Nu iti fie frica scumpa mea, imi spuse tata spargand tacerea apasatoare care se lasase intre noi. Acesta a dat drumul la radio ca sa nu se mai auda trasnetele.
-Nu imi este frica, tati! spun eu zambind si uitandu-ma la el. Esti cu mine si nu imi este frica, continui uitandu-ma la el.
Dintr-o data doua faruri se vedeau in fata noastra si apoi am simtit doar o lovitura puternica, si doua brate care m-au luat si ma protejau. Cand m-am trezit eram intr-o camera vopsita in alb. Eram intinsa pe un pat tare, cu asternuturi albe. M-am uitat prin jur sinu vedeam pe nimeni. Dintr-o data pe usa a intrat un barbat inalt si brunet imbracat cu un halat alb. Din cate mi-am dat seama repede, era doctor deci eu eram in spital. Ma uitam la el si acesta imi zambea stins. Prima intrebare care mi-a trecut prin minte a iesit fara sa vrea printre buzele mele.
-Unde e tata? il intrebam eu pe acel doctor care a oftat adanc ajutandu-ma sa ma ridic si m-a condus intr-o camera unde mama mea statea cu mana tatalui meu in a ei si plangea cu lacrimi amare.
-Tataaa, am strigat eu stins si lacrimile au iceput sa se prelinga pe obrajii mei. Am alergat la el si acesta a intredeschis cu greu ochii.
-Nu ... plange draga mea, imi spunea acesta cu greu. Eu voi fi bine ... acolo unde ... ma duc, spuse acesta si eu am inceput sa strig la el si sa-l zgaltai ca o nebuna.
-Nuuu! Tata nu face asta ... de ce? De ce? De ce eu? intrebam eu neprimind un raspuns.
-Pentru ca ... asa trebuie ... voi avea grija de voi doua ... de acolo ... de sus, spuse acesta cu o voce stinsa, intr-un final raspunsul mult asteptat. Vreau sa va pup pentru ultima data ... si sa va strang in brate, spuse acesta si mama ii face pe plac apoi si eu, cu greu deoarece ma uitam in vid. Dupa ce ma imbratiseaza si ma saruta pe frunte, inchide ochii.
-Tataaa ... tipam eu prin salon si nu ma puteam controla, pana cand nu mi-a fost administrata o injectie cu somnifere. Am adormit instantaneu si cand m-am trezit eram in camera mea.
[center]Endback[/center]

Privesc cu atentie surorile sclipitoare ale reginei noptii. Regina este luna, iar surorile ei sunt stelele. Sunt fermecatoarea. Tatal meu ma invatase cum sa recunosc totul pe cer. Sagetatorul, Carul Mare, Carul Mic, Gemenii, Steaua Nordului si multe altele. Tatal meu m-a invatat foarte multe lucruri. Imi este asa de dor de el, nici nu pot explica in cuvinte ceea ce simt in momentul de fata. Este mult prea profund. Ma depaseste.
Stau si plang in fiecare noapte si ma gendesc la el. De ce oare m-a parasit? De ce mi se intampla mie asta? Acestea sunt intrebarile ce ma macina in ultimii cinci ani. Acum mai nou am alte intrebari ce ma enerveaza la culme. O sa-mi placa tipul asta? O sa ma inteleg cu el? O sa ma comport la fel cum spera mama? Intrebari fara raspuns. Intrebari ce nu ma lasa nopti intregi sa dorm.
In acest moment o lacrima cristalina a murdarit foaia si a intins cerneala albastra. Nu pot sa cred ce viata am, este ciudat sa nu pot visa ca am un viitor alaturi de ambii mei parinti. Maine ma intorc iar in Konoha. Nu mai cunosc pe nimeni, ninimeni nu ma mai cunopaste pe mine. Aveam trei ani nu stiam ce sunt aia prieteni. Stateam cu parintii mei. Cred ca mai am cateva poze cu acele vremuri. Ma ridic usor de pe pervaz si ma duc sa vad in albumele cu poze pe care le am si eu. Deschid usor album nevrand sa-l rup si incep sa dau pagini.
Ma uit in album cam doua ore si apoi imi iau din nou jurnalul. Probabil o sa ma intreb mai tarziu de ce povestesc in tim ce privesc. Este simplu draga eu din viitor. Am scris aceste lucruri dupa ce am rasfoit albumul. Acolo am gasit doua poze in care era eu si alte doua fete. Una blonda si cealalta bruneta cu nuante violete. Cea blonda avea ochii albastrii si cea bruneta ochii lilia. Pe spatele pozei scrie „Sakura, Ino si Hinata 23-07-1993”. Uneori imi place ca mama scrie pe spatele pozelor anul in care sunt facute. Am gasit poza sin Konoha, dar asta nu ma ajuta cu nimic. Ele bauiesc ca m-au uitat. Eram mici atunci aveam doi anisori eu si nu stiu cat aveau ele ca erau putin mai mici decat mine.
Am sa o mai intreb cateva lucruri pe mama despre ceea ce o sa se intample si ceea ce s-a intamplat in Konoha cu multi ani in urma. Poate o sa mai imi spuna despre Ino si Hinata.
Se face tarziu, mult prea tarziu asa ca mai bine as adormi.

Noapte buna jurnalule,
By Sakura Haruno

Edit : Am modificat deoarece nu aveam 40 de randuri ...
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#2
Buna Aly vad ca ai venit cu un nou fic,deciacum s aincepem cu inceputul.ideea ficului este buna eu nu am mai citit asa ceva pana acum,descriere ai,naratiune ai ,va da ca pana acum nu ai dialog dar sper s-a pui repede si dialogul.greseli de tastatura vad ca nu ai (nici u am cautata s-a fiu sincera cu tine)Acum s-a ma iau si putin de continun,asa deci:ideea cu tatal Sakurei e mort si mama ei va fi cu alt cineva nu am citit pana acum,Ino si Hinata le-ai bagat si pe ele si ce i-mi palce mult la acest fic este ca Ino nu este rea si sper sa-nu fie.Ata am vrut sa- spun si te rog adu nextul curand pa pa
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#3
Heei~.
Nu ÅŸtiu de ce am intrat, dar asta nu e important, nu?
Păi, să încep cu ce mi-a plăcut mie aici, că doar aşa e frumos. Păi, îmi place că până acum ideea e originală, sau cel puţin mai originală de tot ce am citit până acum. Descriere ai, dar mai poţi adăuga, mai ales că narezi la persoana I. Acţiunea mi s-a părut în regulă, iar dialog nu ai avut.

Acum, să vedem ce m-a deranjat. Păi, faci aceeaşi greşeală pe care o fac şi eu uneori: faci propoziţiile prea scurte şi asta e supărător. De aia s-a inventat virgula, foloseşte-o. Mai leagă propoziţiile între ele. Nu mi-a plăcut că ai avut cifre în capitol, eu parcă ţi-am mai spus tot ţie că în nici-o carte nu o să găseşti cifre. Dacă nu ţie ţi-am spus, atunci îmi cer scuze.
La sfârşit acolo, când cu albumul ai cam amestecat lucrurile. Când scria în jurnal, când dădea paginile albumului încet, etc.
So, spor la scris Ali, şi o să mai trec pe aici.
*Hug*>:D<

#4
Am venit cu capitolul doi si sper sa va placa ^_^ . Nu o mai lungesc prea mult si va dau nextul : )
[center]Draga jurnalule,[/center]
24-05-2010

Asa cum am promis scriu si in aceasta seara. Sper sa ma pot concentra destul de bine. A fost o zi cumplita. Mi-am cunoscut noul tata si noul frate. Nu stiam ca am si frate ... Mai mai ca am facut infact pe loc. Sincer m-as fi bucurat, asa il puteam revedea pe tata, dar daca acest om o raneste pe mama cine ar fi stat cu ea? Deci nu am cum tot trebuie sa traiesc pentru ea. Hai sa-ti povestesc mai pe larg tot ce s-a intamplat ca ieri m-am simtit mult mai bine dupa ce am inchis coperta ta roz cu flori de cires imprimate. Ma simteam mai impacata, mai eliberata. Acesta e cuvantul potrivit „eliberata”. Deci sa iti povestesc cu lux de amanunte ceea ce s-a intamplat. Practic tot mie imi povestesc, avand in vedere ca tot eu voi citi aceste randuri peste cativa ani.
[center] Flashback[/center]
Dupa ce soarele mi-a mangaiat chipul angelic vrand sa ma trezeasca la ora 6:30 si eu refuzam pur si simplu, a inceput sa sune ca besmeticul de telefon. Am injurat printe dinti si m-am sculat din patul moale cu asternuturi violete, care imi facea cu ochiul si ma tot chema. Era asa de tentant, dar mama mi-a stricat tot cheful venind la mine in camera spunandu-mi ca plecam intr-o ora. „Superb!” imi spun in gand ironica. Ma duc sa imi fac toaleta in baia amenajata cu gust si cu tot ce-i trebuie. „Cine stie in ce cocioaba o sa ma duc acolo?” ma intreb in gand, in timp ce apa imi aluneca pe trupul meu slab cu o culoare asemanatoare laptelui. Ma gandeam la colegii mei de la scoala. Erau foarte tristi ca plec, atunci cand au aflat. Am stat zece minute in dus apoi am iesit pe covorasul din plus de langa cabina de dus si m-iam sters trupul cu un prosp moale alb cu flori de cires imprimate pe el. Mi-am legat prosopul la talie si m-am pus in fata oglinzii indreptandu-mi bretonul si lasandu-l sa cada pe ochiul drept si mi-am ondulat restul parului si l-am lasat pe spate. M-am intors in camera si mi-am luat o fusta scurta in clos si un top negre amandoua. In picioare mi-am pus o pereche de sandale cu toc cui pe gamba. Aveam o bratara la picior cu note muzicale, patie si cateva dansatoare. Era set cu o bratara de mana un lantisor si cercei cu atarnatori. Mai imi pun pe langa set si doua inele tot din aur alb combinat cu aur rosu. Imi dau cu putin machiaj, dar nu strident deoarece nu vroiam sa arat ca o vampiroaica sau mai rau ca o curva. Imi iau poseta in care imi pun cheile de la casa, masina si motocicleta, telefoul, mp4-ul, machiaj si o oglinda. Imi iau trolerul si ies din camera. Era bine ca imi pusesem toate lucrurile cu o seara inainte, inclusiv albumele cu poze.
Ies din camera si cobor scarile pana jos unde eram asteptata de mama. Am hotarat ca eu voi conduce. Am mai pusc cateva lucruri la punct si am iesit din casa, inchizand cu mare atentie usa. Am pus trolerel in portbagaj si m-am urcat la volan cu mama pe scaunul din dreapta. Am condus cu grija dar de odata am spart tacerea intreband :
-Mama, cine sunt Ino si Hinata? Sau mai bine spus ce stim noi despre ele?
-Pai draga mea, ele sunt ... au fost cele mai bune prietene ale tale cand erai mica. Daca imi aduc bine aminte, avem si doua poze parca cu ele, spuse aceasta ezitand putin.
-Da stiu le-am gasit, am ramas surprinsa, eram asa de fericita in acele poze, spun si tristetea mi se citea in voce.
-Nu iti face griji draga mea, vei fi din nou fericita, ai sa vezi, imi spune mama cu o voce linistitoare.
Am ajuns la aeroport intr-un sfert de ora gata sa ne imbarcam in avionul nostru personal. Am pus masina si motocicleta mea si trolerele la bagaje iar noi am intrat in avion si ne-am facut comode timp de patru ore. In acest timp am ascultat muzica in casti, am citit si m-am uitat la norii pe langa care treceam. Mama mea era foarte ingrijorata, nu stia cum o sa reactionam cand o sa ne cunoastem, mi-am pus mana pe umarul ei si aceasta s-a uitat la mine.
-Nu iti face griji nu te voi face de ras, voi fi ascultatoare si nu o sa se simta prezenta mea acolo, pun cu un zambet mic pe chip. Mama mea se uita la mine cu lacrimi ini ochi :
-Stiu draga mea, stiu ca nu ma vei dezamagi, imi spuse si isi lasa lacrimile sa curga pe pe fata ei minunata si fara riduri. Avea grija de ea si nu se simtea batranetea.
-De ce plangi? Vrei sa ti se intinda machiajul si sa arati urat? Nu e pacat de rochia pe care o porti? O intreb eu zambind. Era imbracata intr-o rochie eleganta, cu decolteu adanc, arata ca o regina, nu ca nu ar fi. In picioare avea o pereche de pantofi cu toc mic negrii din lac. Avea aceeasi culoare cu rochea. Avea un set de bijuterii cu pietre de onix cu aur alb. Nu am mai stat mult si avionul a aterizat. Era in jur de ora doisprezece. La aeroport ne astepta un sofer. I-am spus sa o ia pe mama ca merg si eu in urma lor cu masina, insa m-a refuzat spunand ca a mai adus inca doi soferi deoarece stia ca vom veni cu o motocicleta si o masina. „Tipul asta se gandeste la toate?” ma intreb eu ironica.
In zece minnute eram la poarta unei vile asemantoare celei de acasa. Am intrat pe poarta si in pragul usii ne astepta un barbat blond cu parul de zici ca nu era pieptanat de cinci ani. Mi-am dat ochii peste cap si am intrat in curte impinsa de la spate de mama.
-Bun venit, domisoara Sakura Haruno si de asemenea bun venit iubita mea, spune si o saruta pe mama pe buze, mai aveam putin si dadeam la rate acolo. Am oftat si ei au rupt sarutul. Mai bine am intra in casa, spune acesta si deschide usa lasandu-ma pe mine prima.
Casa era amenajata la fel ca si casa noastra din Paris. Pe scari a coborat cascand un baiat blond cu aceeasi frzura ca „tatal meu”. „Nu imi spune ca el e ...”
-Cine este tipa roz, care se uita ciudat la mine? Este noua noastra servitoare? A daca e asa dute si fa-mi si mie patul, spune acesta i batjocora si se duce la mana mea spunand „Buna noua mama”.
Ma uit la mama patrunzator si deja simteam cum mi se uraca sangele la cap. „Ce mi-ai facut mama?” ma intrebam in gand.
-Naruto esti asa de nesimtit, „tipa rozalie” asa cum ii spui tu este sora ta. Este fica doamnei Haruno, spune domnul Uzumaki, aflasem de la mama pe avion ca asa il chema.
-Domnule Uzumaki, imi puteti arata si mie camera mea? Sunt cam obosita, spun si ma uit spre scari, ca sa nu le intalnesc privirea nici-unuia.
-Poti sa-mi spui tata daca vrei, Naruto du-o pe domnisoara Sakura in camera ei, este cea care tot ai vrut tu sa o vezi si eu nu te-am lasat, spune barbatul iar blondul aproba.
-Va dura ceva pana sa ma obisnuiesc sa spun „tata” altui barbat inafara de tatal meu, spun si il urmez pe baiat.
Urcam la etajul doi al casei, si baiatul deschide o usa si intra primul in ea ca sa vada cum este.
-Destul de dragut mormaie acesta, banuiesc ca este perfect pentru o fata ca tine, spune acesta nepasator cu mainile la ceafa.
Intru in camera si era exact ca cea din Paris. Peretii vopti in albastru inchis asemanator cerului innorat cu flori de cires roz imprimate. Mobila era din lemn masiv de cires. Patul avea perne in forma de inimioara si asternuturi move inchis. Perdelele aveau aceeasi culoare si model ca peretii. Aveam tavan fals cu neoane. Pe jos era un covoras din plus mov iar pe jos erau laminate de culoarea mierii.
-Mda, este precum camera mea de acasa, spun zambind. Nu am avut timp sa ne cunoastem. Eu sunt Sakura Haruno, si sin cate am inteles eu sunt sora ta vitrega. Nu am fost pregatita din nainte, spun posomorata.
-Lasa, eu sunt Naruto Uzumaki, incantat de asemenea sa te intalnesc Sakura si scuze de incidentul cu servitoarea, spune si isi duce o mana la ceafa zambind cu toata fata.
Zambesc la randul meu cam fortat deoarece i-am vazut pe mama si „tata” ca ne priveau. Baiatul a plecat din camera si eu m-am asezat in pat. Am mai stat asa cam trei ore apoi am fost chemata la masa si am mai discutat cu blondul. Apoi am venit inapoi in camera si am vorbit cateva ore cu o prietena foarte buna, apoi dupa un dus am adormit.
[center]Endback[/center]
Cam asta s-a intamplat draga jurnalu-le. Sunt suparata pe mama ca nu mi-a spus, dar ce sa fac? Imi este somn mai bine ma culc ...


Noapte buna jurnalule,
By Sakura Haruno

Poze :
Doamna Haruno
Setul de bijuterii al doamnei Haruno
Domnul Uzumaki
Naruto Uzumaki

Melodii :
Melodia 1
Melodia 2
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#5
Pentru că eşti aşa de "talentată" iar alţii sunt nişte fraieri ... că deh... daia începi să fi răutăcioasă în cometarii... am decis sa-ti fac o vizita...sa vedem cat de perfecta esti tu.. si am sa-ti arat ca nu esti asa de perfecta ^^ . asa ca dam un quote, sa vedem greselile in amanunt ^^ . Si daca crezi ca Lynn e rea, sau chiar tu te crezi rea, nu ai facut inca cunostinta cu mine .
Apropo, vezi, inainte, sa iei inca un flacon de pastile, caci o sa te doara capul rau de tot ^^



(27-07-2010, 03:40 PM)Savarina Ali A scris: [center]Draga jurnalule,[/center]
24-05-2010

Asa cum am promis virgulăăăă ^^ scriu si in aceasta seara pai logic, asa se face un jurnal, nu cred ca in capitolul trecut a mentionat ceva de genu , dar lasa asta, sa trecem mai departe ^^ . Sper sa ma pot concentra destul de bine sa se concentreze la ce? Stai, nu am inteles, sa se concentreze sa iti aminteasca tot ce a facut in acea zii :-? ...hmm, de ce nu se duce draga la doctor sa spuna ca are probleme cu memoria? . A fost o zi cumplita. Mi-am cunoscut noul tata si noul frate ne-am dat si noi seama, draga, ca daca tatal e nou, fratele nu o fi vechi . Nu stiam ca am si frate mai bine spunea ca "Nu stiam ca o sa am si'un frate" dar deh...... Mai se pare ca nu numai cei care sunt criticati de tine au uitat ce e aia virgula mai ca staaaaiii... nu inteleg ce cauta acel "că" stica tot aspectul propozitiei.....am facut infact pe loc. in primul rand ....nu stiam ca se numeste "infact" nu stiu , ma duce cu gandul la "impact" , se zice Infarct, dar deh, unii nu stiu, dar totusi stiu sa critice si sa jigneasca oamenii Sincer m-as fi bucurat, asa il puteam revedea pe tata, dar daca acest om o raneste pe mama cine ar fi stat cu ea? Stai, poate oi fi eu proasta, dar tot nu am inteles . Se intalnea cu tatal ei, dar totusi acel om [care nu e taicaso, nu?] o ranea pe maicasa, dar cine ,cum, ce dracu ca nu ar fi stat cine cu ea? O__O . OMG, nu mai inteleg nimic T.T Deci nu am cum cum ce nu mai are cum? Nici aici nu inteleg >.>.. nu mai are cum sa tot traiasca pentru ea ...ce mai? asta e mai rau ca in filmele de groaza.. gred ca o sa raman cu sechele toata viata la ce am citit aici O__O tot trebuie sa traiesc pentru ea. Hai unde? Te pomenesti ca jurnalul are picioare si pleaca la 12 noaptea cu Sakura la plimbare...sa sti ca ai multa imaginatie , la asta nu ma mai gandeam O.O sa-ti povestesc mai pe larg tot ce s-a intamplat ca ieri Aici era virgula, sau daca tot insisti puteai sa pui punct si sa zici " Ieri dupa ce am inchis ... m-am simtit mult mai bine >.> m-am simtit mult mai bine dupa ce am inchis coperta ta roz cu flori de cires imprimate pai logic ca erau imprimate, doar nu voiai sa creasca pe coperti flori T.T . Ma simteam mai impacata, mai eliberata. Pai daca vrea sa se simta mai eliberata de ce nu da o raita la wc? Cred ca i-ar fi mult mai bine ;) ....cum poti mai sa zici ca se simtea eliberata? dar ce? acum era la inchisoare? sau ce dracu? Acesta e cuvantul potrivit virgulaaaa....poate te mai prind ca mai jignesti pe cineva in legatura cu virgulele ^^ „eliberata”. Deci sa iti povestesc cu lux de amanunte ceea ce s-a intamplat. Practic tot mie imi povestesc, avand in vedere ca tot eu voi citi aceste randuri peste cativa ani.Aceasta propozitie e inutila, doar sa faci 40 de randuri >.> ... Draga, te anunt ca nu avem creiere de gaini, cel putin nu eu, Un jurnal e facut ca sa fie citit peste cativa ani de autor, doar nu il publica ...si asa, acest jurnal orcum nu e de publicat, doar daca editorul are nervii de otel >.> [/b]
[center] Flashback[/center]
Dupa ce soarele mi-a mangaiat chipul angelic ce modesta fata, n-am ce spune, imi vine sa plang...ce patetic ._. vrand sa ma trezeasca la ora 6:30 ohh, ca nu ea l-a pus la 6:30, a sunat el asa... ca n-a avut ce face, se plictisea saracu...apropo, tie lene sa scri 6:30 pe litere? simergea mai degraba "iar" dar deh ... eu refuzam pur si simplusa ma trezesc...tie foarte lene, nu? atunci de ce mai scrii? T.T .. sincer pentru mine chiar nu conteaza daca scrii sau nu , a inceput sa sune ca besmeticul de telefonPoate a inceput sa sune si besmeticul de telefon, caci nu imi pot da seama care e diferenta dintre un ceas si o alarma de telefon . Am injurat printe dinti si m-am sculat din patul moale cu asternuturi violete, care imi facea cu ochiul si ma tot chemaBa sa fiu a naibii, facea patul cu ochiul O.O mama. . . m-ai lasat masca O.O. Era asa de tentant, dar mama mi-a stricat tot cheful venind la mine in camera spunandu-mi ca plecam intr-o ora. „Superb!” imi spun in gand ironica. Ma duc sa imi fac toaleta in baia amenajata cu gust si cu tot ce-i trebuieLogic, de parca nu puteai pur si simplu ca se duce sa-si faca toaleta.... trebuia sa specifici cat de tareee si minunataaaa e toaleta ei ... stii , mai bine spuneai ce se afla in cea 8-| . „Cine stie in ce cocioaba o sa ma duc acolo?” mai modesta nu puteai s-o faci T.T?ma intreb in gand, in timp ce apa imi aluneca pe trupul meu slab virgulaaaa....sti, pentru o persoana care jignesti la cea mai mica virgula, sa sti ca ai mari probleme cu acest semn de punctuatie ^^cu o culoare asemanatoare laptelui. Ma gandeam la colegii mei de la scoala. Erau foarte tristi ca plec, atunci cand au aflat. Am stat zece minute in dus apoi am iesit pe covorasul din plus de langa cabina de dus si m-iam sters trupul cu un prosp moale alb cu flori de cires imprimate pe el. Mi-am legat prosopul la talie si m-am pus in fata oglinzii indreptandu-mi bretonul si lasandu-l sa cada pe ochiul drept si mi-am ondulat restul parului si l-am lasat pe spate. M-am intors in camera si mi-am luat o fusta scurta in clos si un top negre amandoua. In picioare mi-am pus o pereche de sandale cu toc cui pe gamba. Aveam o bratara la picior cu note muzicale, patie si cateva dansatoare. Era set cu o bratara de mana un lantisor si cercei cu atarnatori. Mai imi pun pe langa set si doua inele tot din aur alb combinat cu aur rosu. Imi dau cu putin machiaj, dar nu strident deoarece nu vroiam sa sti ca nu exista in dex verbul "a vroii " stii, cand critici zici ca stii tot, dar se pare ca nu stii nimic ceea ce ma face sa cred ca esti de aceiasi teapa cu incepatorii pe care tu tot ii critici ....mi se pare o rautate incredibila de la un user cre nu s-a logat mai mult de o luna pe acest site ^^. Incerci defapt sa pari ceea ce nu esti ^^.sa arat ca o vampiroaica sau mai rau ca o curvaTot ce este subliniat mi se pare inutil, ai pus atata accent pe ce se imbara si cum e machiata si ce cercei sau set superb avea...sa-ti spun ceva, intr-un fic,orcare... eu niciodata nu stau sa citesc porcariile astea, mi se pare ca si cum autorul vrea sa umple un gol ... cand faci un fic la persoana I sa sti ca mai mult se pune accent pe sentimente. Dar oamenii deobicei fac la persoana I ca vor s-o ia pe cotitura . Imi iau poseta in care imi pun cheile de la casa, masina si motocicleta, telefoul, mp4-ul, machiaj si o oglinda. Imi iau trolerul si ies din camera. Era bine ca imi pusesem toate lucrurile cu o seara inainte, inclusiv albumele cu poze.
Ies din camera si cobor scarile pana jos unde eram asteptata de mama. Am hotarat ca eu voi conduce.sincera sa fiu nici nu ma interesa acest detaliu inutiiil ^^ Am mai puscPusc? O.O poate "pus ...eee e alceva cateva lucruri la punct si am iesit din casa, inchizand cu mare atentie usa.stii, ce greu este sa incui usa, este ca si cum ai pune un cod secret sau ceva asemanator T.T Am pus trolerel in portbagajdoar nu voiai sa sil puna in cap O.O si m-am urcat la volan cu mama pe scaunul din dreapta. Am condus cu grija dar de odata am spart tacerea intreband :
-Mama, cine sunt Ino si Hinata? Sau mai bine spus ce stim noi despre ele?
-Pai draga mea, ele sunt ... au fost cele mai bune prietene ale tale cand erai mica. Daca imi aduc bine aminte, avem si doua poze parca cu ele, spuse aceasta ezitand putin.
-Davirgulaaaa ...mama si tu care te dadeai aia care le stie pe toate O.O stiu virgulaaaaaaale-am gasit, am ramas surprinsa, eram asa de fericita in acele poze, spun si tristetea mi se citea in voce.nu inteleg, de ce era trista ? O.O
-Nu iti face griji virgulaaaaaadraga mea, vei fi din nou fericita, ai sa vezi, imi spune mama cu o voce linistitoare.
Am ajuns la aeroport intr-un sfert de ora gata sa ne imbarcam in avionul nostru personal.pfoaaaaa.... are si avion personal , asta da viata mai Am pus masina si motocicleta mea si trolerele la bagaje iar noi am intrat in avion si ne-am facut comode timp de patru ore. In acest timp am ascultat muzica in casti, am citit si m-am uitat la norii pe langa care treceam. Mama mea era foarte ingrijorata, nu stia cum o sa reactionam cand o sa ne cunoastem, mi-am pus mana pe umarul ei si aceasta s-a uitat la mine.
-Nu iti face griji nu te voi face de ras, voi fi ascultatoare si nu o sa se simta prezenta mea acolo, punpune un zambet acolo, pe masa....de mama, mama ...."spun" cu un zambet mic pe chip. Mama mea se uita la mine cu lacrimi ini ochi :ce lacrimogena e maicasa O.O
-Stiu draga mea, stiu ca nu ma vei dezamagi, imi spuse si isi lasa lacrimile sa curga pe pe fata ei minunata si fara riduri. Avea grija de ea si nu se simtea batranetea.poate nu se simtea batrana, nu ca nu se simtea batranetea, sau nu se simtea la varsta pe care o avea O_O
-De ce plangi? Vrei sa ti se intinda machiajul si sa arati urat? Nu e pacat de rochia pe care o porti? O intreb eu zambind. Era imbracata intr-o rochie eleganta, cu decolteu adanc, arata ca o regina, nu ca nu ar fi. In picioare avea o pereche de pantofi cu toc mic negrii din lac. Avea aceeasi culoare cu rochea. Avea un set de bijuterii cu pietre de onix cu aur alb.aceiasi descriere patetica...ceva sentimente? TE ROOOG :99: Nu am mai stat mult si avionul a aterizat. Era in jur de ora doisprezece. La aeroport ne astepta un sofer. I-am spus sa o ia pe mama ca merg si eu in urma lor cu masina, insa m-a refuzat spunand ca a mai adus inca doi soferi deoarece stia ca vom veni cu o motocicleta si o masina. „Tipul asta se gandeste la toate?” ma intreb eu ironica.
In zece minnute eram la poarta unei vile asemantoare celei de acasa. Am intrat pe poarta si in pragul usii ne astepta un barbat blond cu parul de zici ca nu era pieptanat de cinci ani. Mi-am dat ochii peste cap si am intrat in curte impinsa de la spate de mama. parca nu voia sa o faca de ras...sau s-a razgandit?
-Bun venit, domisoara Sakura Haruno si de asemenea bun venit iubita mea, spune si o saruta pe mama pe buze, mai aveam putin si dadeam la rate acolo. Am oftat si ei au rupt sarutul. Mai bine am intra in casa,linia de dialog cred ca am invatat-o, eu, intra II-a, insa tu vad ca nici acum n-ai invatat sa o folosesti spune acesta si deschide usa lasandu-ma pe mine prima.
Casa era amenajata la fel ca si casa noastra din Paris. Pe scari a coborat cascand un baiat blond cu aceeasi frzura frizura, mai, cand ai scris capitolul erai nemancata? ca am mai vazut ca ai mai mancat litere ca „tatal meu”. „Nu imi spune ca el e ...”
-Cine este tipa roz, care se uita ciudat la mine? Este noua noastra servitoare? A daca e asa dute si fa-mi si mie patul, spune acesta in batjocora si se duce la mana mea spunand „Buna noua mama”.
Ma uit la mama patrunzator si deja simteam cum mi se uraca sangele la cap. „Ce mi-ai facut mama?” ma intrebam in gand.era chiar atat de groaznic Naruto? >.>
-Naruto esti asa de nesimtit, „tipa rozalie” asa cum ii spui tu este sora ta. Este fica doamnei Haruno, spune domnul Uzumaki, aflasem de la mama pe avion ca asa il chema.dupa ce ai pus virgula mi s-a parut ca si cum Taicaso vitreg zice aia O.O... nu poti pune punc si o noua propozitie? ... de ce imi mai bat eu capul? T.T
-Domnule Uzumaki, imi puteti arata si mie camera mea? Sunt cam obosita, spun si ma uit spre scari, ca sa nu le intalnesc privirea nici-unuia.
-Poti sa-mi spui tata daca vrei, Naruto du-o pe domnisoara Sakura in camera ei Din cate stiu eu asta este un ordin, deci unde este semnul exclamarii? Nu-mi spune, nici de asta n-ai auzit? O_O, este cea care ea este cea care ai vrut sa o cunosti... nu incarcaleala aia care nici n-am putut sa o inteleg nici dupa ce am citito de 5 ori tot ai vrut tu sa o vezi si eu nu te-am lasat, spune barbatul iar blondul aproba.
-Va dura ceva pana sa ma obisnuiesc sa spun „tata” altui barbat inafara de tatal meu, spun si il urmez pe baiat.
Urcam la etajul doi al casei, si baiatul deschide o usa si intra primul in ea ca sa vada cum este.
-Destul de dragut mormaie acestan-ai pus niciun semn...ca si cum ar fi spus tot Naruto "mormaie acesta" 8-|, banuiesc ca este perfect pentru o fata ca tine, spune acesta nepasator cu mainile la ceafa.
Intru in camera si eraPoate vrei sa spui :" constat ca era . .. exact ca cea din Paris. Peretii vopti in albastru inchis asemanator cerului innorat cu flori de cires roz imprimate. Mobila era din lemn masiv de cires. Patul avea perne in forma de inimioara si asternuturi move inchis. Perdelele aveau aceeasi culoare si model ca peretii. Aveam tavan fals cu neoane. Pe jos era un covoras din plus mov iar pe jos erau laminate de culoarea mierii.
-Mda, este precum camera mea de acasa, spun zambind. Nu am avut timp sa ne cunoastem. Eu sunt Sakura Haruno, si sin acum mai nou mananci cuvinte? O.O "si din "cate am inteles eu sunt sora ta vitrega. Nu am fost pregatita din nainte, spun posomorata.
-Lasa, eu sunt Naruto Uzumaki, incantat de asemenea sa te intalnesc Sakura si scuze de incidentul cu servitoarea, spune si isi duce o mana la ceafa zambind cu toata fata.
Zambesc la randul meu cam fortat deoarece i-am vazut pe mama si „tata” ca ne priveau. Baiatul a plecat din camera si eu m-am asezat in pat. Am mai stat asa cam trei ore apoi am fost chemata la masa si am mai discutat cu blondul. Apoi am venit inapoi in camera si am vorbit cateva ore cu o prietena foarte buna,si acea prietena de unde a aparut? vorbea cu ea fata-n fata, la telefon, pe mess? Ne lasasi cu ochii in soare apoi dupa un dus am adormit.
[center]Endback[/center]
Cam asta s-a intamplat draga jurnalu-le.de cand se scrie cu cratima jurnalule? OMFG .... asta e ....ahhh nu mai zic ca ma enervez O_O Sunt suparata pe mama ca nu mi-a spus, dar ce sa fac? Imi este somn mai bine ma culc ...


Noapte buna jurnalule,Stai, parca a zis ca a facut un dus si s-a culcat... cum a mai scris jurnalul si dupa i-a spus ca se duce sa se culce...ai mai ce naiba, scrii ceva si nici nu respecti?
By Sakura Haruno



Asa, gata .
Dupa cum vezi nici tu nu esti perfecta, deci nu mai jignii alti useri doar ca sa te descarci tu ^^. Noroc cu Lynn care se mai uita la posturile voastre. Sa sti ca nu mi-e frica de tine si daca vrei sa te razbuni, cum fac altii, degeaba imi cauti vre-un fic ca le am pe toate inchise. Daca ma raportezi la vre-un moderator sa sti ca nu ma intereseaza, nici daca ma sanctioneaza, nici daca ma baneaza. Eu vreau doar sa-mi citesti postul sa vezi ca nu esti perfecta. Si sa sti ca multi altii merita comentarii dure cum ai primit btu, sa li se descida ochii. Nu sunteti buricul pamantului si obisnuitiva cu asta. Si apropo, nici nu ma intereseaza daca tu sau prietenele tale se iau de mine.... ma doare undeva ;;) .... doar atat iti spun " Lasă paiul din ochiul altuia si veziţi bârna din ochiul tău"
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#6
Wow bravo, felicitari si alte cuvinte de lauda :)) m-a amuzat comul tau sa stii. Chiar am ras nu am avut nevoie de pastile. Daca citesti cu atentie capitolul iti dai seama ce vreau eu sa zic dar neh ... lasa nu e nimic. Vad ca incerci sa imi dai ceva din ce dau. Nup nu ma intereseaza. Tu nu ai dat com ca sa ma ajuti ci ca sa imi demonstrezi ca eu nu sunt buna. Bravo te felicit dar stiam asta. Nu am spus nicaieri ca eu sunt minunata. Nu am spus ca ma straduiesc sa fac cum mi se spune. Cum am corectat si eu mai dur pot spune pe cineva cum gata. Mai usor clontul draga mea/ dragul meu. Nu ma dai pe spate, chiar daca ai vrut sau nu. Nu imi baga prietenii sau pe Lynnu in asta. Ai bagat-o si pe ea ... pentru ce? Ca sa nu zici ca nu ai adus si alt user in discutie? Daca tot o iei pe fata aia, alexandra nu mai stiu cum in protectie nu ai decat. Spune-i sa scrie la inceputul ficului „Nu vreau comentarii de le Dobitoaca de Savarina Ali” chiar vreau sa vad scris asa ceva. Nu imi pasa ca ai inceput tu sa imi iei la depuricat ficul, asa cum ai zis si tu ma doare undeva. Dupa cum ai inceput am stiut ca esti pornita si de aceea nu am pus asa de mult accent pe ceea ce zici tu acolo. Nu imi pasa pot sa fiu si stearsa de pe forum insa acum zic ce imi trece prin minte, si stii de ce? Ca sa nu mai vii tu cu gura mare ca ai comentat pe cine mai stiu eu. Un user are voie sa comenteze pe cine vrea. Nu o las eu pe tipa aia sa vina si sa-si bata joc de mine pe fic-urile mele? Nu nu am zis asta de obicei eu ii invit pe acei useri, dar cred ca am omis unul. Ce sa-i faci? Nu am un discurs cu toti. Daca te uiti cu atentie la toate comentariile mele sunt buna cu cei ce merita. Insa fetei aleia i-am spus de multe ori de aceleasi greseli. Si inca o data spun : „Nu am spus ca fac niste ficuri minunate!” sa fie clar. Eu comentez ca poate acel user poate sa devina mai bun decat mine. Nu vreau sa devin scriitoare. Aceste fic-uri le fac de placere.
Sper ca ne-am inteles. Asa ca nu mai veni tu cu clontul mare si imi spui mie ca nu stiu ce. Ti-am spus ma pot da afara de aici ce ma dau afara din Romania cumva? Nu sunt o multime de alte forum-uri. Am si eu unul si pot sa mai fac, care e problema? Acum nu mai pot dormii?
Si draga imi pare rau daca ramai cu sechele, lasa ca am ramas si eu cu multi si nu am murit.
Bye bye and *hug* and *kiss* si fara suparare mie chiar mi-a placut comul tau m-a amuzat cchiar foarte tare.
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#7
Aşa acum hai să vă zic eu ceva că fără să intru eu pe aici nu se poate. În primul rând de ce mă introduceţi pe mine nu înţeleg. Eu nu ţin cu nimeni, îmi eşti prieten sau cunoştinţă ai nerespectat regulile te-am taxat. Chestia e că voi pe la secţiunea asta vreţi o perioadă fără naruto fics, aşa-i ? Deci voi chiar vreţi să nu mai puneţi picioru aici luni de zile bune. Chestia e că am mai trecut pe la un fic care tot aşa începuse o luptă dasta.
Anca, scumpete, eşti pornită las-o mai uşor. Ştiu că eşti sor' mea de comentarii dar chiar şi aşa las-o mai moale. Nu ai voie să critici autorul, doar ficul. Faza e că tu ai adus în discuţie şi persoana ei, ceea ce înseamnă că e mai mult un atac cu subânţeles la adresa fetei. E extrem de evident faptul că tu critici autorul nu ficul. Dar critici ficul făcând referire la autor. Nu ai voie aşa ceva. Regulamentul o spune.

În al doilea rând, ciocu mic toată lumea. Nu vreau prieteni, rude, căţei purcei ce se bagă aici ca să comenteze şi să ia apărerea autoarei. dacă văd un SINGUR post care instigă la ceartă de acum încolo o încurcaţi extrem de rău cu mine. Dacă voi nu ştiţi să oferiţi exemplu la cei ce sunt noi şi începători la fan ficuri, atunci nu mai comentaţi. Daţi dovadă de o proastă educaţie şi mai ales dacă vă răzbunaţi.
Anca, dacă ea face o chestie aiurea, vin eu. Am eu grijă de ea, nu te bagi tu şi faci aici circ. Măcar puteai să i-o spui pe mess sau prin PM. De aceea sunt eu aici, din cauza asta sunt modertatorii, să se ocupe de secţiune nu să vină userii să facă nu ştiu cui dreptate. Deci mai pe scurt, să nu o mai lungim, văd un post ce instigă la flame warn / ban în funcţie de gravitatea lucrurilor. Înţeles ? oric comentaţi ori ce faceţi ?
-

#8
Am venit cu nextul acestui fic, desi este cam tras de par, nu am idei pentru el. Posibil sa rog un moderator sa-l inchida, deoarece nu am idei si sta degeaba deschis pe aici. Si cel mai important factorul „scoala”

[center]Draga jurnalule,[/center]
25-05-2010

Uite-ma si in seara asta cu tine in brate pe pervazul geamului. Privesc din cand in cand cerul, printre randuri. In incapere miroase a ciocolata calda. Nu imi dau seama de ce, dar azi ma simt ciudat rau ...
[center]FlashBack[/center]
Razele soareului se strecoara prin materialul perdelei mele de la fereastra, incercand sa ma trezeasca. Spre ghinionul meu a reusit. Imi deschid cu greu ochii clipind de cateva ori pentru a putea vedea totul clar in fata ochilor. Dupa ce totul este limpede in fata celor doua smaralde care ma ajuta sa vad, ma ridic lenesa din pat, indreptandu-ma catre fereastra pentru a o deschide. Las aerul curat sa intre in camera. Ma indrept cu pasi marunti spre baie pentru toaleta de dimineata. Intr-o jumatate de ora binevoiesc sa ies din baie. Ma indrept cu pasi marunti spre dulapul cu haine. De acolo imi iau o pereche de pantaloni scurti negrii si un maieu pe corp de aceiasi culoare. Mi-am pus o pereche de papuci cu platforma mica si mi-am aranjat patul. Mi-am prins parul cu o clama in forma de trandafir apoi am iesit din camera. Am coborat cu pasi mici scarile plictisita. In sufragerie era mama si cu „tata”.
-Buna dimineata, spun eu zambind catre cei doi de pe canapea.
-Buna dimineata, scumpo! Imi spuse mama zambind sarutandu-ma pe frunte.
-Cum ai dormit Sakura? ma intreaba domnul Uzumaki.
-Am dormit bine, spun eu schitand un zambet.
Am fost invitata sa ma asez langa ei, asa ca m-am pus pe fotoliul din partea mamei mele. O servitaoare mi-a adus o cana de cafea. I-am multumit luand cana de pe tafa argintie cu modele florale. In incapere isi face aparatia fratele meu dandu-ne un „neatza” plin de veselie. Am zambit cand l-am vazut ce vioi este. Ne-a spus ca la el vine un prieten. M-am uitat la ceasul de la mana apoi pe cel de pe perete. Era foarte devreme ca sa amvem musafiri, dar pana la urma nici eu nu eram de-a casei. Nu trec nici zece minute si se aude soneria. Una dintre servitoare s-a dus sa deschida usa metalica primind in casa musafirul. Blondul s-a dus vartej la usa.
-Hei Sasuke, ai venit la timp, spune acesta.
-Pai dupa ce m-ai inebunit atata sa vin, ma gandeam ca am sa inebunesc daca nu o sa o fac, spuse musafirul.
Ma intorc cu fata la el si am vazut ca era brunet, parul facut tepi, ochii negrii de aceiasi inaltime cu Naruto, deci mai mare decat mine cu cativa centimetrii. Era imbracat cu o camasa neagra cu modele tribale pe ea, deschisa la marea majoritate a nasturilor si o pereche de blugi. Brunetul i-a salutat pe mama si „tata” dar pe mine nu m-am bagat in seama. Au inceput sa discute fel si fel de tampenii. M-am ridicat de pe fotoliu si cei doi adulti si-au intors privirea catre mine.
-Unde te duci scumpo? ma intreaba mama zambind.
-Ma simt a cincea roata la caruta si ma duc la mine in camera, cine stie poate mai tarziu ma duc in cercetare de noi teritorii, spun eu zambind plictisita.
-Mai tarziu o sa te duca Naruto, imi spuse tata.
-Defapt ... nu, spun eu zambind. Imi place sa fac asta de una singura, si in plus am nevoie de singuratate, spun eu zambind sperand sa ma creada cineva.
Mama mea ma privea suspicioasa. Stia ca mint, dar vroiam sa lase totul asa cum a cazut. Nu vroiam sa-l pun pe Naruto sa ma cutreiere tot orasul ca asa vreau eu.
-Cum vrei tu scumpo, imi spune aceasta zambind.
-Multumesc mami, spun eu si o imbratisez apoi ma indrept spre scari, insa sunt oprita de bratul lui Naruto.
-Nu vrei sa ma tarai dupa tine asai? ma intreaba acesta zambind. Am aporbat discret din priviri zambind. Pai noi si asa nu aveam ce sa facem, spuse acesta aratand spre el si prietenul sau. Aaaa bai da prost mai sunt, spuse acesta dandu-si cu podul palmei peste frunte. Sakura el este Sasuke si vice versa, mai spune acesta facandu-ne prezenta, pe care nu credeam ca o s-o faca pe planeta asta.
Am zambit usor catre baiat intorcandu-ma la scarile mele. In urma mea veneau si cei doi baieti. Am intrat in incaperea mea personala, asteptandu-i si pe cei doi. Mirosul de trandafiri era raspandit in toata incaperea inundandu-mi fosele nazale. Adoram mirosul acelori flori. I-am invitat sa se faca comozi pe canapea, pat sau unde vor ei. M-am asezat pe scaunul rotitor de la birou, picior peste picior, cu fata catre ei. Sasuke a inceput sa imi puna fel si fel de intrebari, la cele personale nu vroiam sa raspund si acesta m-a inteles.
Spre seara am iesit cu ei sa imi prezinte orasul. La prima vedere este destul de dragut, ins ami-au promis ca ma mai duc si maine mult mai indetaliat si imi vor prezenta si preietnii lor.

[center]EndBack[/center]
Si cam astea au fost intamplarile mele pe ziua de azi. Ne vedem si maine seara deoarece acum imi este foarte somn.


Noapte buna jurnalule,
By Sakura Haruno


Sper ca v-a placut desi este tras de par asa cum am zis. Nu am pretentii la comuri.

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jurnalul unei fete pierdute in amintiri Hinata-san 3 3.009 13-10-2013, 12:26 AM
Ultimul răspuns: Mathilde
  Secret love Sasha. 25 16.922 17-03-2012, 06:11 PM
Ultimul răspuns: Sasha.
  Lasă-mă să-ţi spun un secret. ℂa s h m e r e ❤ 1 1.459 19-02-2012, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Mao.
  Jurnalul întunericului Marie 1 1.871 18-12-2011, 04:31 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Jurnalul amicului meu onu' 4 2.786 12-12-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Jurnalul vietii mele - [+18] Layla. 47 23.680 09-10-2011, 03:30 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  The Secret of The Twins ~BreNda~ 14 7.890 29-05-2011, 02:05 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.429 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The Secret From Class B [+16] A'Svear 25 14.685 29-09-2010, 10:42 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Jurnalul blestemat [+16] Splendora Cromwell 21 12.277 26-03-2010, 08:25 PM
Ultimul răspuns: Splendora Cromwell


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)