Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place fic-ul?
Evident, doar e yaoi
83.33%
25 83.33%
Nu
10.00%
3 10.00%
Asa si asa
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Joc prea periculos [yaoi / shounen-ai]

#11
1.

" miile de scipiri"- miile de sclipiri
"Acesta zambi nevinovat si il servi cu un pahar cristalin in care se afla 50 de wisky"- un pahar cristalin...suna bine...da nu merge...
"Ochii rosiatici ii dadeau fiori oricui, insa movuliul ii zambi spunandu-i:"- movuliul?...eh...patronul, proprietarul...baiatul....da movuliul?:))
" “Mereu zice acelasi lucru, ti-am adus competitie. Cred ca are mare nevoie de un dictionar, cum poate numi acesti amatori “competitie” gandi acesta, fiind intrerupt de vocea stridenta a proprietarului:"- ai uitat sa pui ghilimelele de la urma

2.

Prea multa matematica....si nicio greseala...din ce am vazut eu...exprimarea cam asa si asa...da nu am ce zice:))

3.

"intradeva"- intr-adevar
"Ibuki"-Ibuky :))...prima data cand m-a surprins un nume...la poze l-ai scris cu y

4.

"Dar ce se intampla daca intrerupe jocul, ca sa nu ramanem in pielea goala?"- cred ca era intrerupem...sau nu am inteles eu bine:))
"a pradei"- a prazi
"facandu-l se tremure"- sa
" Brunetul isi plimba limba prin toate colturile gurii si il tinea trans de maini Yukio. "- ...de maini pe Yukio

Hehe..Joc, joc...da faceti-l mai interesant:))..si nu mai bagati matematica:))...o urasc...
Am o intrebare, de unde stiti voi ce se intampla la jocurile de noroc? Nu mai conteaza...
Aveti nevoie de mai multa descriere, de mai mult mister...sau mai multa drama orice e bun..de un dialog mai bun si de comunicare intre voi doua..daca faceti o poveste impreuna, consultati-va si faceti fiecare postare impreuna, pentru ca unde sunt doi...sunt idei mai multe, si eu stiu ca voi fetelor aveti idei bune...doar ca modul in care le aplicati nu prea incanta pentru ca nu este deajuns sa spui ceva despre cineva, sau sa numesti despre ceva...mai trebuie si ceva descriptiv.
Mai am o problema cu capitolele care sunt cam mici...si ceva cu neatentia:))...da asta se rezolva...vreau capitole mai mari..si actiune...yaoi:D
Spor la scris...si mai vb;):*:*:*

#12
"Am o intrebare, de unde stiti voi ce se intampla la jocurile de noroc? Nu mai conteaza..." ehehe, Aici am avut eu o mina influenta, fusesem la un film despre un joc de noroc, "Sansa vietii lui". Nu mi-a placut filmnul, insa ideea cu jocul de noroc era buna pentru un fic...si pentru ca stiam cam cum se desfasoara am ales sa facem un fic... Multumim pentru commenturi, o sa vorbesc cu Rose chan si o sa tinem cont de sfaturile tale Loveless.:)
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#13
Hi ;) Am citit povestea si este foarte frumoasa. Vad ca va bazati mai mult pe povestire decat pe dialog...desi mie imi place mai mult cu dialog e bine si asa. Personajele sunt super dragute mai ales Sakyio si Yukio :001_tt1: iar povestea are tot ce-i trebuie. Si eu am vazut filmul acela dar cred ca se numea " 21"....me-am dat seama imediat dupa ce am citit primul cap ca te-ai inspirat din filmul acela cu jocul. Desi eu nu prea am inteles cum se juca jocul acela dar in fine stiu ca nu trebuie sa te prinda aia numarand pt ca spun ca trisezi...in fine. Povestea este super frumoasa si astept cap uramtorul cap.
Succes si spor la scris!

#14
Am uitat... si am avut prea multa treaba ca sa ma ocup de macar un fic>.< gomen. Si scuze si lui dark_wings pentru ca nu i-am spus ca postez. Gomen inca o data.
Nu e prea mult capitolul dar eu una sper si promit ca ma voi apuca foarte serios de el.

Intre placere si groaza

Dorea sa spuna ceva, insa nu se putea opune, iar decat s ail intarate si mai mult pe brunet, a preferat sa taca sis a-si aseze mainile pe obrajii “calaului” sau. A putut sa simta cum un zambet lua nastere pe buzele lui, apoi a coborat capul, vrand sa simta gustul dulce al acelor buze ademenitoare. Imediat de dorinta i-a fost implinita, Sakiyo l-a intins pe podea, alungindu-si corpul peste cel al viitoarei victime. A rupt sarutul pentru a-iprivi ochii inlacrimati. Pe fata lui se putea citi teama, nesiguranta, dar si dorinta. Pupilele de culoarea safirului pareau sa priveasca prin pielea sa, in adancul sufletului sau. Era prima oara cand se simtea dezvaluit, cand simtea ca cineva ii intelege si cele mai ascunse ganduri. Si-a indreptat mana catre abdomenul acestuia, mangaiindu-l cu adorare si coborand catre slitul sau, pentru a-l putea incolti. A deschis nasturii, bucurandu-se de un scancet in momentul in care si-a introdus degetele in boxerii negri. Vrand sa continuie, a apasat cu putere, totusi a fost interrupt de o bataie zgomotoasa si insistenta in usa, apoi de vocea roscatului:
-Opreste! Hai sa deschidem! Te rog!
Desi nu intentiona sa faca precum ii dicta “victima”, si-a retras mana, apoi si-a adunat hainele. Intre timp Yukio s-a imbracat si el, facandu-I semn brunetului ca poate deschide usa.
-Ce se intampla aici? Ce faci iubi, trebuia sa fin la club la trei si uite cat e ceasul! I se adresa lingusitor si prefacut iubita sa.
-Bine! Tocmai cand il bateam! A spus brunetul, facandu-i cu ochiul roscatului, care a zambit usor. –Maine la opt seara e o petrecere aici, cu cam toti marii jucatori, sa fii acolo! I-a mai spus acesta, iesind de mana cu Ibuky.
Imediat ce “indragostitii” au iesit din peisaj, s-a aruncat pe podea, scaldandu-se in lacrimi. Nici el nu stia exact de ce plange, dar simtea nevoia sa-si descarce incordarea.
-Eh, hai, ce-a mai facut desteptu’ ala? L-a interupt o voce bine cunoscuta, a lui Ryoma.
-Ni…nimic! A raspuns acesta printer suspine, incercand sa-si stearga lacrimile.
-Daca vrei ii tai din bani, poate as ail potolesc!
-Ce? Nu, nici vorba, chiar nu e nimic!
-Il cunosc bine pe acel pervers, stiu de ce e in stare, daca vrei poti vorbi cu mine, doar nu sunt atat de ciudat?
-Hm, bine!s-a supus acesta.
-Haide! Iti ofer ceva de baut, vorbim la bar.
Cei doi tineri se indreptara spre barul cazinoului unde fiecare se asezara pe un scaun. Ryoma ii faca semn unei tinere ce veni repejor la ei si le luara comanda. In timp ce Yukio lua paharul si ii ducea la gura, savurand bautura, patronul sau vorbea linistit la telefon. Dupa ce conversatie lor se termina, roscatul, curios din fire din fire il intreba cu cine purtase conversatia. Ryoma ii zambi dar nu ii raspunse, dandu-i de inteles ca nu e nimic important. Nebagandu-l in seama pe cel carui ii era patron se ridica de la bar si se indrepta spre usa care ducea intr-un loc diferit de acesta. Incerca sa isi aduce putin gandurile dar fu prea epuizat sa reuseasca in vreun fel. Renunta la asta si o lua prin noapte spre locul care urma sa se odihneasca si sa uita ziua asta ciudata. Spera sa uite tot dar totusi... ii facuse o oarecare placere sa simta putina pasiune... nu! La ce se gandea? Nu putea sa se indragosteasca de el! Oare ca era baiat sau ca comportamentul sau era prea agresiv? Nici el nu stia.
In timp ce mergea pe straduta intuneacoasa, vantul il mai linistea cat de cat. Isi ridica privirea si se uita la miile de stele ce luceau pe o mare intindere neagra.
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#15
"decat s ail intarate"- decat sa il intarate
"sis a-si "- si sa-si
"pentru a-iprivi "- pentru a-i privi
"mangaiindu-l "- mangaindu-l
"interrupt"- intrerupt
"sa fin"- sa fim
"printer "- printre
"poate as ail potolesc"- poate asa il potolesc
"curios din fire din fire "- curios din fire
"Oare ca era baiat sau ca comportamentul sau era prea agresiv?"- aici s-ar putea intelege ca e cacofonie...o virgula nu strica;)
Eh, nu e continuarea la care ma asteptam eu, dupa cum te stiu, dar e bine sa zicem.
Poate mai multa descriere si mai multa concentrare in a lega intre ele intamplarile. Ceva din sentimentele personajelor sa vedem si noi si actiune:P(Yaoi)
Cam atat si spor la scris!
ChuuXBye

#16
In sfarsit si continuarea pe care am asteptato destul de mult.Dar se pare ca a meritat.Imi place cum ai continuat cu toate ca i-ai oprit pe cei doi chiar in mijlocul ”actiunii”:perv:.Un capitol destul de interesant dupa parerea mea.:bv:
Am observat si eu cateva greseli,dar nu foarte multe si majoritatea le-a amintit Loveless.Defapt daca ma uit mai bine le-a scris chiar pe toate.Cel putin eu nu am mai gasit altele,dar nici nu le-am cautat cu lupa.
E interesant dar dupa cum spuneam astept capitolul cu un pic mai mult yaoi.:perv:

”-Bine! Tocmai cand il bateam! A spus brunetul, facandu-i cu ochiul roscatului, care a zambit usor.”-replica asta e de nota 10!Sigur il batea....o//o,asta e clar.Doar ce altceva puteau sa faca?"? Am impresia ca Ibuky habar nu are de ce face adorabilul ei iubitel..:eto:

Grabeste-te cu continuarea:chuu:.Gambate!
Ja ne^:hug:

#17
Deoarece Rose-chan mi-a distrus forumul personal, la care ajunsesem destul de departe, stergand tot, nu am de gand sa mai scriu vreo propozitie la acest fic, scris impreuna cu ea!

Rog un moderator sa-l inchida, pentru ca pana acum am lucrat si eu la el si cu o persoana de o asemenea calitate nu mai am ce discuta!

Multumesc anticipat!
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#18
Am descoperit ficul tau acum cateva minute .Foarte cool .Imi place mult ideea ,Tousi,nu crezi ca e cam devreme sa vorbesti de dragoste? Abia s-au cunoscut :-? Ma nee Ai ales cele mai frumoase poze pentru personajle tale:X:X. Abia astept capitolul urmator.Abia astept sa vad cum va evolua relatia celor doi. AI putea sa spui ceva si de relatia celor doi "indragostiti" ca lagodnicul nu a ezitat nici o clipa s-o tradeze pe fata. :DAbia astept nextul.Voi continua sa-ti urmaresc ficul pana la sfarsit .Spre sa nu lasi perioade lungi de timp :D Gambate! :bv: Spor la scric:)
[Imagine: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Imagine: 1.jpg]

#19
Lisistrata A scris:[...] nu am de gand sa mai scriu vreo propozitie la acest fic, scris impreuna cu ea!

Rog un moderator sa-l inchida, pentru ca pana acum am lucrat si eu la el si cu o persoana de o asemenea calitate nu mai am ce discuta!

Multumesc anticipat!

Deci, dragii mei... Fata spune ca NU mai vrea sa continie ficul, deci nu are rost sa spuneti ca vreti o coninuare, nici pe forum si nici pe messenger, din moment ce ea spune ca nu va scrie nici macar o propozitie la el din cauza persoanei cu care l-a inceput.
Deci precum spune ea, topicul ar trebui inchis ( Nu ma luati pe mine la suturi, insa e tare nasol sa stii ca persoana cu care lucrezi e o tradatoare, asa ca o inteleg pe Lisistrata)
Ja'
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#20
No way!Nu se poate:( Ce pacat .Dar daca asta ai hotarat iti respectam decizia . Imi pare rau ca ficul tau a fost sters dar ar trebuii sa scrii in continuare .Nu la ficul acesta ,la altul ,singurica :)Daca te hotaresti sa scrii sa stii ca cineva abia astepata sa citeaca :)
[Imagine: th9fcb4c781.gif] ~In fiecare suflet exista o parte colorata~


[Imagine: 1.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Joc periculos Lithium-Angel 17 8.901 11-08-2013, 03:37 AM
Ultimul răspuns: Natsuru
  [Yuri] Nici un pret prea mare CyBeR 9 5.568 02-10-2012, 11:19 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Prea tarziu... xRallu3 2 2.288 05-06-2011, 01:43 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 2.915 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 16.450 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 3.477 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 13.001 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ] Lithium-Angel 44 22.791 05-08-2009, 10:57 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 25.568 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Fake [shounen'ai / yaoi] mikaru 2 2.945 18-07-2009, 07:34 PM
Ultimul răspuns: mikaru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)