Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire intre doi Akatsuki

#31
Rad . Copchila sa-mi stea inima-n loc . Fana SasuSaku da as vrea sa fie DeiSaku >:) , sa moara Sasuke de ciuda :yes: . Doamne ce a facut Itachi , il OMOR si pe Sasuke la fel , ador fic-ul ;x .
Pacat ca esti dupa-amiaza :( .
Ahhh... :) . Astept next-ul >:D< .



Kiiiss you ! >:D<

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!


#32
Imi place foarte foarte mult acest fic...
...Astept nextul:p...
...Sper sa nu te incarce profi nu teme...
...Si te rog sa imi spui cand pui nextul...ms:*

#33
Fata, unde e nextul ? Nu ai postat de o vesnicie ( pentru mine e o vesnicie ) . Referitor la ultimul capitol pe care lenesa de mine nu l-a comentat , a fost cam plictisitor . Ma asteptam sa se petreaca ceva , de fapt doar acum pe sfarsit au rapit-o aia sau era Deidara .... In fine , greseli sincer nu am vazut dar am vazut ca nu il mai continui ceea ce nu ma incanta . Sper ca nu vrei sa ma dezamagesti renuntand la fic ...


[Imagine: bloody62.jpg]

#34
Heiiiiiiiii :* Am ajuns si eu pe aici.Cand pui next-ul ?:o3 iti adorrr ficul :x:x e geniallll :x. Nu e frumos sa ti lumea in suspans [-(.Te roogg pune mai rpd next-ul :x;x:x:x
Ja! :bye:
:001_07:

#35
Hello , my dear >:D<

O idee splendidă. Unică . Mirifică . Aşa , să o luăm cu începutul. Deci titlul , mi se pare cam simplu , adică ficul tău ar fi meritat un titlul mai bun xD Deşi cred eu că asta a fost singura idee care ţi`a venit . Da` privind sin altă perspectivă titlul tău este sugestiv xD Cum am zis , mai zic odată ideea ta este unică şi mirifică . Ai zis că va fi DeiSaku :X Yepiii :X Caracterul lui Dei e aşa , nu ştiu ... îmi place cum acţionează , e un scump ^^ Pe de altă parte , Itachi un pervers ? :O Itachi !!! Şi pişticania aia de Sasuke cum îndrăzneşte să zică aşa ceva despre floricica de cireş ? Un imbecil ! Mă bucur că Saku a picat în echipă cu Dei , pe de altă parte îmi pare rău pentru Sasorii , a picat cu aiuritu` ăla de Tobi =]] Aşa în general îmi place cum narezi şi descrii . Dialogul nu mi s`a părut se în nici un capitol . Greşeli nu ştiu dacă au fost , pentru că nu am căutat xD Chiar nu ştiu ce să mai zic xD Aştept nextu` xD

Well , spor la scris şi imaginaţie , dear >:D<

#36
Heyo!>:d<
Ti'am citit tot fic'ul si imi place..hi hi hi Deidara.. si ma bucur foarte mult ca nu este Sasuke si Sakura m'am cam plictisit de ei..Sa vezi ce iti fac eu tie Itachi..Ok deci naratiunea este buna..descrierea nu lipseste..dialogul nu mi sa paraut sec..actiunea nu este fugarita de ursi..greseli nu am vazut asa cred eu.. Cam atat..a si spor la scris urmatorul capitol..See ya!(Te rog anuntama si pe mine cand pui urmatorul capitol!Thanks)

#37
Foarte tare fic-ul tau...Imi place de Deidra e atat de marfa :love:
Sper sa pui repede urmatorul capitol
App anunta ma si pe mine cand il pui :D
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)

[Imagine: hitsugaya.png]
by Toxâ„¢

Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"


#38
Scuze de intarziere . Nu prea am avut inspiratie . Si sincer cred ca am cam dat-o in bara cu acest capitol pentru ca nu se petrece mare lucru in el , dar sincer la 12 noaptea ideile te cam parasesc . Acestea fiind spuse va urez lectura placuta ^^

Sakura : “ Unde sunt ? Ce mi s-a intamplat ? “ Aceste intrebari ma rod pe dinauntru . Eram legata de un stalp intr-o camera goala , putin luminata de catre un bec . As fi vrut sa tip dupa ajutor , dar simteam ca nu mai am putere nici atat sa fac . Poate din cauza fricii … Imi adun toate puterile posibile pe care le mai aveam si cand cuvintele trebuiau sa apara simt cum cineva imi pune mana la gura . Persoana misterioasa era in spatele meu deci nu o puteam vedea . Am inceput sa tremur si sa plang . Ce se intampla cu mine ? De ce sunt asa de fricoasa ? Persoana din spatele meu face cativa pasi ajungand in fata mea . Era un baiat cu parul gri si cu ochelari . O amintire imi invadeaza mintea si imi dau seama ca acea persoana este chiar mana dreapata a lui Orochimaru , Kabuto .
-Ma bucur sa te revad , Sakura . Probabil te intrebi de ce esti aici . Ei bine , Orochiamru are nevoie de corpul si puterile lui Sasuke si cred ca stii si de ce . spuse acesta zambind rautacios .
Bineinteles ! Probabil ca Orochiamru are nevoie de un alt corp , pentru ca al lui a imbatranit si trebuie sa isi transfere sufletul in altul . Dar de ce m-au luat pe mine ca sa ajunga la Sasuke . Ezit putin si il intreb ceea ce tocmai am gandit .
-Nu cred ca stiai , dar Sasuke te iubeste , iar cand va afla ca floricia lui nu este aproape de el te va cauta cu orice pret . Dupa ce el vine vei ramane si tu cu noi pentru ca daca vei pleca el va vrea sa vina cu tine , iar eu si Lord Orochimaru nu il putem opri . Eu nu ma pot masura cu el ca putere , iar Lord Orochimaru este prea slabit datorita corpului actual in care se afla .
Poftim? Nu ! Nu , nu , nu… Eu vreau sa raman cu Deidara al meu , nu cu ei si…I-a stai putin . Sasuke ? Uchiha Sasuke ma iubeste ? Stop cadru . “Sasuke te iubeste “ Zau? Si presupun ca din atata dragoste pe care o are pentru mine m-a facut curva . Ei nu mai spune . Nu m-as mira sa spuna ca a fost un alint . Probabil ei cred ca si eu il iubesc pe Sasuke si au impresia ca voi ramane aici doar pentru el . Se inseala amarnic . Si cu siguranta nici Sasuke nu ma iubeste . Inseamna ca ei vor altceva de la mine .
-Uite ce e aragaz cu patru ochi . Nu sunt proasta , asa ca zi adevarul si nu ma lua pe mine cu dintrastea . Mai nou baietii isi arata dragostea prin apelativul “curva” ? il intreb eu cu un tupeu care m-a lasata pana si pe mine uimita .
-Sakura , Sakura . Stiam ca esti desteapta , dar nici chiar asa . Ei bine . Inafara de faptul ca avem nevoie de Sasuke , avem nevoie si de un medic ninja si cum tu esti printre cele mai pricepute in artele medicinei si am avut si ocazia sa te i-au cu mine , de ce sa nu profit de puterile tale ? In plus Lord Orochimaru inca nu si-a recuperat mainile in totalitate , dar vom avea destul timp si pentru asta . Si nu iti face griji . Ori cu Akatsuki , ori cu noi , tot aia e . Tot de partea raului esti . imi explica Kabuto .
Asta e idiot ? Ce mutra de handicapat are . I-as trage vreo doi pumni daca nu as fi legata . Pe mine ma deranja cel mai tare ca nu il voi vedea pe Deidara . Mi se rupe inima de dorul lui . Desi nu ne cunoastem de mult timp , pot spune ca intre noi a fost dragoste la prima vedere . Imi e dor de imbratisarile lui , de buzele sale dulci . Totul e perfect la el . Dar acum tot ceea ce mi-a mai ramas este speranta . Trebui sa cred si sa sper ca va veni sa ma salveze . In ciuda faptului ca m-am antrenat cu Tsunade peste limite nu pot sa scap dintr-o stransoare amarata . Bravo Sakura ! Ce mult ai mai progresat …

Deidara : O Doamne ! Jur ca o sa il fac una cu pamantul pe cel care a indraznit sa o i-a pe Sakura . Nu i-am vazut prea bine chipul . Stiu doar ca purta niste ochelari si avea parul gri . Sakura , unde esti ? Trebuie sa o gasesc si asta repede . Cine stie in ce probleme este ? Nici nu vreau sa ma gandesc . Este atat de firava . Nu poate rezista prea mult , dar totusi trebuie sa am incredere in ea . Promit ca o voi gasi , iar daca acel ochelarist s-a atins de un singur fir de par de al ei il voi face una cu pamantul .
Nu mai puteam de nervi . Eram incruntat si adancit in ganduri incat nici nu mi-am dat seama ca am dat peste cineva . Imi ridic privirea si il vad pe piticania de Uchiha cu hiperactivul blond . Pe Uchiha il doare in cot de biata Sakura , dar hiperactivul ce va zice ? Se vede cu usurinta ca tine la ea ca la propia sora si nu cred ca ii va pica prea bine cand va afla ca Sakura a fost rapita . Blondul ma intreaba imediat unde este Sakura , iar eu inghit in sec , spunandui ca cineva a furat-o . Cand acesta auzi mai avea putin si exploda de nervi . Stiu cum se simte . Nici eu nu sunt intr-o stare mai buna , dar asta este situatia . Vom trece si peste aceste lucruri si o vom gasi pe Sakura cu orice pret . In timp ce eu si Naruto eram ingrijorati pentru Sakura , dar in acelasi timp faceam si un plan , pe Sasuke nici nu il deranja lipsa rozaliei . Ba din potriva . Cred ca acesta se bucura ca a scapat de ea .
-Auzi ? Cum arata tipul care a luat-o pe Sakura ? ma intreba Naruto .
-Nu l-am vazut prea bine . Avea ochelari si parul il avea gri si cred ca avea bandana pe frunte cu satul Sunet .
-Kabuto ? Asta inseaman ca Orochimaru are legatura cu asta , dar ce doreste de la Sakura ? se intreba Naruto , in acelasi timp nervos .
Ne-am stors creierii cam jumatate de ora , apoi am hotarat ca fiecare sa intre pe o intrare , fiind trei intrari si astfel ii vom lua prin surprindere . Probabil va intrebati de unde stim locatia . Pai simplu . Orochimaru a incercat sa il i-a pe Sasuke pentru a ii lua corpul , dar Sasuke scapase din ascunzatoarea acelui sarpe si din fericire inca isi aducea aminte locatia . Si cand ma gandesc ca Orochimaru a facut parte din Akatsuki si pot spune ca ne intelegem destul de bine , dar acum l-as omora fara mila pentru ca mi-a luat-o pe Sakura . Of Sakura . Sper ca esti bine . Nu voi ajunge prea curand unde esti pentru ca sunt departe , dar voi face tot posibilul sa te salvez .
In momentul acesta mi-as fi dorit sa nu fi avut aceasta misiune si sa ramanem in ascunzatoarea organizatiei . Poate ca asa Sakura ar fi fost bine , langa mine si nu la mama naibii cu niste idioti . Poate ca daca ramanea in Konoha si nu mai venea aici ar fi fost protejata . Poate … Dar ea a fost furata chiar de sub ochii mei . Cum am putut sa il las pe Kabuto ala sa o i-a de langa mine ? Totul s-a petrecut asa de repede . Nici nu am avut timp sa reactionez . A disparut intr-o clipita . Sunt inutil . Nu am putu sa o protejez pe Sakura , sa o apar . Probabil ca nici nu mai vrea sa ma vada . Probabil ca va fugi in bratele lui Uchiha , iar eu voi fi de domeniul trecutului . Cu siguranta asta se va intampla . In plus ce sa vada la mine ? Ea are de abea cincisprezece ani , iar eu sunt mai mare decat ea cu trei ani . Probabil ca o deranjeaza foarte mult diferenta de varsta si nu numai . Poate ca si faptul ca sunt un criminal si un tradator o deranjeaza . Desprea ea nu pot spune ca este criminal ca si mine pentru ca ea n-a omorat pe nimeni , dar poate ca cei din Konoha o numesc pe ea si pe Uchiha si hiperactivul , tradatori . Si asta doar pentru ca si-au parasit satul natal pentru putere . Greu de crezut ca o fata ca Sakura si-ar parasi satul pentru asa ceva , dar probabil nu a vrut sa isi paraseasca prietenii si mai ales ca ea il iubea pe Sasuke cand au plecat , dar spre fericirea mea sentimentele ei de dragoste pentru Uchiha s-au transformat in ura .

Cred ca mai am unele greseli pentru ca l-am corectat cat de cat , dar pe jumatate adormita , deci imi cer scuze pentru greseli , daca am , ca nu sunt sigura -_-" Well...Sper sa va placa . Astept commuri .

Good Night !:zz:

Edit : Scuze celor ce le-am trimis de doua ori mesajul cu "am adus nextu...bla bla bla " , dar de somn am apast de vreo doua ori pe butonul "Trimite" si uite cum a aparut mesaju' meu dublu -_-" Inca odata sorry .
[Imagine: lovely-complex.gif]
Risa Koizumi & Otani Atsushi
[Imagine: risa05.png] [Imagine: Otani.gif]
My fic : Iubire intre doi Akatsuki

#39
Well. Se pare că sunt prima. Vai ce îmi vine să te înjur că ai adus atât de târziu nextul. Ei bine mi-a plăcut nextul ăsta nu ştiu dc zici că nu e chiar aşa de reuşit. Este stai liniştită. Mai mergea oleacă de acţiunea dar merge şi aşa. Descrierea este prezentă în cantităţi normale deci nu am ce comenta la ea. Acţiunea nu mi s-a părut grăbită, dialogul nu a fost sec. Greşeli de tastare parcă ai avut :-? Sau poate că nu... Nu îmi aduc aminte. Oricum, chiar dacă ai avut nu sunt grave. Ce vreau să îţi mai spun. Nu mai pune space înaintea semnelor de punctuaţie. Se pune doar după ele. Estetica e mai buna aşa. So, atât am avut de zis. Aştept nextul şi să nu uiţi să mă anunţi când îl pui. Buh Bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#40
Uraaaa....Sunt a doua....Ai pus continuare si acum sa vedem....Imi place mult...Descriere ai...Naratiunea , nu comentez nimic, ii buna....Dialogul nu-i deloc sec...Hmm...Ce sa mai spun... Sper sa-ti vina inspiratia si sa postezi repede nextu... Nici nu imi trecea prin minte ca Kabuto o va rapi pe Sakura... Oare Sasuke o va salva? Sau Deidara?... Astept sa vad ce se intampla... Imi place cum descri sentimentele personajelor...Daca poti sa ma anunti si pe mine cand pui nextu

Ja ne!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.949 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.298 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.336 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.802 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Intre doua paralele Ymequa 8 4.608 10-04-2011, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.578 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Viata intre doua paralele Aira 3 3.431 23-01-2011, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Intre razbunare si iubire uselessHope 7 5.296 31-10-2010, 01:12 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Intre bine si rau Neith 40 18.808 05-09-2010, 03:34 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna
  Un destin intre umbre si lumini Shadow. 8 11.894 15-12-2009, 11:53 AM
Ultimul răspuns: marya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)