Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire ascunsa in ura

#41
super next imi place si cum spuneam poate il uita pe sasuke si e deisaku dar sakurei nu-i prea place deidara deci doar o sa sper ms ca mi-ai spus de next si nici nu am realizat dar sunt prima :) so...deci nu prea am ca sa spun greseli de tastare nu am vazut dialog bun descrriere buna no coment astept next si atat :*
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#42
Mersi ca mi-ai spus. M-ai surprins intr-un mod placut. nu ma asteptam la un sarut intre cei doi, foarte frumos. Acel amalgam de sentimente e descris foarte frumos, defapt ai descrierea buna ceea ce imi place. Greselile nu exista, imi place dialogul. Eu am sa innebunesc, ba il place pe Sasuke, ba il uraste. Ma bucur ca cuplu e Sasusaku (mor dupa ei) Deidara intinde coarda prea mult, adica totusi..unde credea ca ajunge..da rozalia ce idoata e..eu fugeam de mult:))
Astept next. Spor la scris
Muchos besos :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#43
Capitolul XIII
Sakura Zinkiri



Ştiu cum o pot găsi pe micuţa mea floare de cireş, dar un sentiment ciudat de ură îmi străbate inima şi nu îl pot ignora. Sunt sigur că acum îi cu el, că o ţine în braţe şi se joacă cu sentimentele ei, iar ea cade în plasa lui.
- La naiba!
Acum ştiu ce înseamnă să lupţi pentru ceea ce iubeşti şi îţi doreşti. Oare o doresc pe Sakura pentru sufletul ei sau pentru corpul ei? M-am oprit o clipă gândindu-mă serios la aceea problemă ce mă apasă. Aceste lucruri sunt un chin mult prea mare, poveste asta parcă se repetă, dar…
- Sasuke!
M-am uitat în jurul meu, puteam să jur că vocea frumoasei mele rozali s-a auzit în apropiere. Trebuie să privesc totul ca pe o simplă misiune, trebuie să fiu calm, să privesc această problemă ca un simplu spectator. Dacă Sakura m-a iubit şi chiar am rănito atunci vreau să fiu numit „demon”, simt că ceea ce trebuie să fac este să o salvez apoi să o ţin departe. Trebuie să devin responsabil, chiar dacă toţi spun că sunt matur eu nu simt asta. De ce inima mea trebuie prinsă în lanţurile uri, răzbunări şi rareori ale iubire. Nu vreau să o văd pe Sakura plângând, singurul lucru bun pe care îl pot face este să dispar pentru totdeauna în aşa fel încât să nu mai fiu găsit.
Închid ochii şi încerc să-mi golesc toată chakra din corp, cum reuşea Karin să facă asta eu chiar nu pot sau nu vreau. Atunci mai am şi alte obţiuni, având în vedere că sunt destul de aproape de Cascada Îngerului pot să fiu asemenea îngerului, dar atunci va muri un demon. Alerg spre cascadă, trebuie să mă abat prin vechiul sat, mama mi-a spus o poveste foarte ciudată despre acest oraş.

Flash Back

- Mama, ce s-a întâmplat cu clanul Zinkiri?
- Păi când tu te-ai născut clanul a fost distrus, ceea ce este destul de ciudat. Legenda spunea că clanul Uchiha şi clanul Zinkiri trebuie să devină un singur clan sau să fie distruse amândouă complet. Când tu ai avut un an clanul a fost distrus de un demon, nimeni nu ştie ce sa întâmplat cu adevărat, dar mă tem că şi sfârşitul clanului nostru se apropie.
Vocea mamei mele era tristă, încărcată de durere şi seriozitate. Nu mai era femeia aceia fericită şi mereu zâmbitoare, îi era teamă şi gânduri negre îi treceau prin minte.

End flashback

Am păşit printre ruinele sătucului, chiar dacă era unul mic era foarte puternic, şi nu-mi pot explica distrugerea lui. Am mers până la turnul de veghe, locul din care era monitorizată siguranţa satului şi care nu a ajutat la nimic. Mi-am activat Sharingan-ul pentru că nu am de unde să ştiu peste ce pot da într-un astfel de loc. Într-un perete era un bilet, biletul era ascuns, în spatele peretelui erau o uşiţă mică în spatele căruia era pus bileţelul.
Am întins mâna şi am deschis uşa, ochii mi sau mărit de uimire, biletul era scris de fratele meu şi îmi era adresat Sakurei. Lângă bilet era o poză cu un bebeluş cu ochii verzi şi părul roz.

„ După ce vei avea Sharingan-ul mai mult ca sigur te vei simţi atrasă de acest loc, din mai multe motiv. Vreau să şti că eu am distrus clanul Zinkiri, am făcut asta pentru că distrugerea clanului Uchiha a fost misiunea mea. Pentru a putea finaliza această misiune am mai primit una. Trebuia ca clanurile Zinkiri şi Uchiha să fie distruse fără a lăsa supravieţuitori, dar nu te-am putut ucide cum nu am putut să-l ucid pe Sasuke. Dacă vei veni aici vei afla toate secrete clanului tău, doar tu poţi deschide porţile negre, dar trebuie să fi pregătită. Îmi pare rău pentru că nu ţi-am spus chiar eu asta, dar doare mai puţin aşa.”

Se pare că clanul Zinkiri a fost o ameninţare pentru Konoha, poate chiar la fel de mare ca şi cea a clanului Uchiha, dar amândouă clanuri au fost reduse la tăcere de aceiaşi persoană.
Am luat biletul cu mine, Sakura nu trebuie să afle cine este, nici o dată, ea va rămâne Haruno nu Zinkiri. Încep să alerg mai repede spre cascadă, am simţit o putere ciudată, ploaia se oprit de mult, dar ceea ce simţeam era o furtună.
Am rămas blocat la urcare pe stâncă Sakura era acum învăluită într-o chakra roz cu negru, iar blondul ală spunea că nu a vrut să o facă să se simtă prost. Am urcat, dar înainte să mă gândesc la ce voi face am fost aruncat jos de o putere ciudată. Un roşcat a apărut, era Pain, liderul acelui grup de criminali.

- Ai avut dreptate Konan, cred că a sosit momentul ca clanul Uchiha să îşi piardă şi ultimul membru.

#44
pai ca de obicei mie imi place acest fic doar ca in acest capitol mau deranjat un piculet cacofoniile dar lasa acum am vazut cateva greseli "amandoua clanuri" - amandoua clanuriule si "multe motiv"-multe motive dar marea mea problema am spus care e deci in rest nu am ce spune e super si astept next-ul :*
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#45
Waaaa mersi ca mi-ai spus ^.^ Deja totul devine incins si mult mai misterios ca inainte. O legatura intre cele doua clanuri:> multa putere rezulta multa aventura si mister. Partea cu portile negre e chiar in ceata, nu pot sa cred. Uite asa misiunea lui Sasuke de nu ai spune rozaliei cine e da gres, ca veni vorba nu vreau sa moara. Sakura treci si salveaza-l
Descrierea e ok, desi vreau sa patrundeti mai mult si sa accentuati mai bine, sa ne atingeti si pe noi
Incercati sa dezvoltati un sentiment in mai multe paragrafe sau ceva de genu :))
Spor la scris fetele>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#46
Capitolul XIV
Schimbare radicală


Acum sunt nervoasă, mai nervoasă decât aş fi vrut. Nu pot să cred că el a încercat asta, îmi e aşa de scârbă.
- Să tu te mai atingi de mine cât trăieşti. Sau mai bine spus cât vei mai trăi, pentru că prieteni mei vor veni după mine. Şi să-ţi mai spun ceva, adevărul este că mi-aş fi dorit să mă sărut cu Sasuke nu cu tine în noaptea asta, dar am vrut să vă distrug din interior. Sunteţi toţi nişte gunoaie, nişte nimicuri care nu au nici un rost pe pământ, nişte gândaci care trebuie exterminaţi.
Mi-am lăsat privirea în jos pentru câteva momente, o voce în mine striga că am dato în bară rău de tot, dar acum chiar nu îmi mai păsa. Acum mă bucuram că poate l-am rănit pe el destul de tare încât să vrea să luptăm. M-am uitat atent la el, nu aveam nici măcar o şansă împotriva lui, dar nici viaţa mea nu mai are rost. Am luat o gură de aer şi m-am pregătit să mai scuip nişte cuvinte pline de venin, dar blondul a luat controlul.
- Eşti exact aşa cum credeam, eşti o târfă.
Au! Cuvintele lui chiar m-au durut, a atins coarda sensibilă. Dar oare nu avea dreptate. Am spus că-l iubesc pe Itachi, după ce a murit am trecut la Sasuke, după ce am fost răpită m-am aruncat în braţele lui Deidare.
- Poate că ai dreptate, poate că chiar asta sunt, dar acum vreau să dovedesc că sunt mai mult de atât.
- Eşti cumva şi bună la pat? Îmi pare rău să-ţi spun, dar acum eu nu mai sunt interesat, hai fugi la gunoiul ală de Uchiha.
Acum a ajuns prea departe, poate să mă insulte, poate să mă facă în toate felurile, dar de Sasuke nu-i permit să se ia. Am simţit pentru a doua oară acea chakra negră, demoni, dar de data asta mai era un fel, o chakra roz, una angelică.
- Să nu te mai ei nici o dată de Sasuke, dacă mai spui ceva urât de el te fac bucăţele.
Acesta a început să râdă ca un isteric, apoi am simţit încă ceva, era el, era Sasuke şi era aici. În clipa următoare s-a auzit o explozie puternică şi o siluetă îmbrăcată în pelerină neagră cu nori roşi. Am realizat că Pain se lupta cu Sasuke, am auzit paşi şi am înţeles că se mai apropie cineva. Sasuke a venit lângă mine, iar Pain lângă Deidara. A sosit Naruto cu Hinata şi apoi şi Kakashi. Pentru un moment am avut un avantaj numeric, adică eram şase iar ei doi, nu aveam cu să pierdem această luptă.
- Cel mai bine ar fi să plecăm, mai vine cineva.
Vocea gravă a Hinatei m-a făcut să tresar, mai erau încă şase în Akatsuki, dacă vin aici nu ne pierdem şansele, şi îmi pun şi prieteni în pericol. Nu aveam nici cea mai mică şansă să scăpăm cu viaţă. Riscăm enorm să rămâneam aici, risc să îmi pierd prieteni, risc să-l pierd pe Sasuke. Nu, nu accept să-l pierd pe el, el trebuie să rămână în viaţă.
- Sakura.
În spatele meu a apărut Kisame, chipul îi era încordat, privirea îngrijorată, dacă tot este tatăl meu înseamnă că este de partea noastră. În mai puţin de două secunde a au apărut şi restul din grup: Sasori, Konan şi Hidan. Oare unde au dispărut ceilalţi? Probabil că au fost trimişi în misiune, norocul nostru.
- Vreau să vorbesc cu Sakura.
- Şi cine crezi că are încredere în tine cap de peşte.
Sasuke era mai furios decât mine, şi asaa m-a făcut să zâmbesc, dar am fost întrerupţi de adversari.
Totul a devenit negru, nu mai văd nimic.

#47
eu sunt prima da da si las com dupa ce citesc deci dau edit :D
EDIT: chestia asta cu edit-ul am invatat-o de la tamoshiku ;) merci dear si vai ce am mai ras la acest capitol adica conversatie dintre deidara si sakura wow ce mi-a placut =)) si totusi nu stiu cum a putut deidara sa o creada o tarfa sau mai bine zis o iubea si de la spusele sakurai gata o uraste o iubire e iubire pana la capat si da stiu sakura il iubeste pe sasuke si deidara nu are sanse :(( deci genial next genial va spun si mai astept unul deci bye si spor la scris :*
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#48
Buna, am revenit. Nu pricep o chestie si anume: De ce nu va mai axati pe sentimente? Adica parca Sakura il ura pe Sasuke si puteai descrie faptul ca e confuza in privinta sentimentelor, ca nu mai stie ce se intampla mai ales cand a aparut acea chakra. Incearca sa evidentiezi mai mult ceea ce simte personaju.
Frumoasa conversatie intre brunet si rozalie si ma bucur ca Sakura a rabufnit, desi nu a facut bine, acum sansele sunt si mai mici de ai distruge. Eu una nu cred ca Kisame o va ajuta pe fata, adica el vrea putere si mor de curiozitate sa vad ce a patit rozalia;;)
[Imagine: h8v.gif]
 

#49
Hey... Eu și Ayumi ne-am hotărât să nu mai continuăm acest fic pentru că nu are nici un rost.
Rugăm un moderator să închidă acest fic și ne cerem scuze că a-ți pierdut timpul citind această prostie.

#50
super:bv:ne mai pomenit esti inspirata bravo tie :pls: esti geniala[posturi unite]
ssssssuuuuuuuuuppppppeeeeeeerrrrrr :bv::bv: cred ca esti extraordinara :pls:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.595 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.240 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 31.277 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.740 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 5.667 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)