Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Invata-ma sa iubesc

#11
Noi personaje


Ajunsa la firma Montes, adolescenta s-a dat jos din masina, intrand in cladire. L-a vederea ei receptionista a facut o plecaciune si i-a afisat un zambet inocent, insa blonda nu a bagat-o in seama. A urcat cu ascensorul pana la ultimul etaj, indreptandu-se spre biroul lui Demian. A intrat in incapere, nedorind sa astepta ca secretara sa o anunte. A inchis usa si a ramas in fata ei, privindu-l pe unchiul ei, care discuta cu un baiat.
- Rahzel? Iar ai chiulit? Ce ma voi face eu cu tine?
- Nu e vina mea ca tampitul ala de Kataski ma plictiseste si trebuie sa plec. Dar vad ca esti ocupat. Poti scapa de persoana asta repede? Ma plictisesc acasa.
- Esti la fel de capricioasa si rasfatata, Rahzel.
Baiatul s-a ridicat, lasand-o pe adolescenta fara vorbe. Era un tanar cu parul blond si ochii albastri. Acesta s-a apropiat usor de fata si si-a pus mainile in blugi. Ochii blondei s-au umezit si-a ridicat usor mana dreapta, atingand chipul baiatului. Si-a dus ambele maini la gura si a lasat lacrimile sa se prelinga pe obrajii ei. L-a imbratisat puternic pe tanar, lasandu-si capul pe umarul lui. Blondul a imbratisat-o la randul lui, mangaind-o usor pe crestetul capului.
- Mi-a fost dor de tine, surioara!
Tanara s-a indepartat de baiat si l-a privit, in timp ce acesta ii stergea lacrimile.
- Dar am crezut ca ai murit in armata militara. Unchiule, de ce nu mi-ai spus ca fratele meu e in viata?
- Nu ti-a spus pentru ca nu stia. Am decis sa iti fac o surpriza. Rahzel stiu ca mama si tata au murit. Si imi pare rau ca nu am fost alaturi de tine cand ai stat internata in acea clinica, dar iti promit ca de acum inainte nu te voi mai parasi si ca voi fi alaturi de tine mereu.
Blonda a zambit usor si l-a imbratisat din nou pe fratele ei. In spatele celor doi a venit Demian, care era fericit pentru nepotii lui. I-a invitat pe cei doi la restaurantul preferat al blondei, iar cei doi frati au acceptat. Au parasit biroul indreptandu-se spre lift, Au coborat si s-au urcat in masina adolescentei, pornind spre restaurant. Pe drum, fata nu l-a eliberat deloc pe fratele ei. Il tinea de brat, nedorind ca acesta sa plece din nou si sa o lase singura. Ajunsi in fata localului, cei trei s-au dat jos in automobil si au intrat in interior. Un chelner i-a intampinat politicos, facand o plecaciune in fata celor trei si i-a condus la o masa rotunda, inconjurata de patru scaune rosii din piele. Oaspatarul le-a adus meniurile, apoi s-a retras politicos. Dupa cateva minute de rasfoire, cei trei si-au comandat ce au dorit.
- Acum ca suntem aici, cred ca e timpul sa iti spun ceva surioara. Unchiul Demian stie despre ce e vorba. Sunt casatorit si am o fetita de sase ani. Sotia si fetita mea vor veni maine aici.
- Am o nepotica? Carlos de ce nu mi-a spus mai devreme. Abea astept sa o cunosc. Cum o cheama?
- E la fel de rasfata ca tine. Numele ei este Andradase.
- Inseamna ca ne vom intelege de minune. Imi place numele ei atat de mult. La ce ora vine? Unchiule maine nu ma duc la scoala. Vreau sa stau cu nepotica mea toata ziua.
- Imi pare rau Rahzel, dar in ultima vreme, ai chiulit de la scoala. Te vei duce maine si o vei vedea pe Andradase cand te vei intoarce. Daca nu te duci si daca chiulesti te impiedic sa o vezi pe nepoata si cumnata ta si te trimit la internat.
Blonda si-a dat ochii peste cap si a acceptat conditiile unchiului ei. Ospatarul le-a aduc comanda, iar cei trei au inceput sa deguste. Dupa ce au terminat, Demian a platit consumatia si a parasit restaurantul, alaturi de nepotii lui. S-au urcat in masina si s-au indreptat spre casa. In douazeci de minute automobilul a oprit in fata vilei. Cand au intrat in casa, cei trei au avut parte de o surpriza. In fata lor se afla o fata cu parul roscata si ochii caprui, care tinea de mana o fetita cu parul blond si ochii caprui. Blondul s-a apropiat usor de roscata si a imbratisat-o, sarutand-o tandru pe buze, apoi a luat-o pe fetita in brate. Le-a spus unchiului si sorei lui ca cele doua fete era sotia si fetita lui. Blonda s-a apropiat de roscata si a afisat un zambet sincer.
- Sunt incantata sa te cunosc. Eu sunt Rahzel Montes si sunt sora lui Carlos.
- Placerea e de partea mea. Eu sunt Kristen. Fratele tau mi-a vorbit mult despre tine. Ea e fiica noastra, Andradase.
Fetita a privit-o pe adolescenta si a inceput sa spuna ca vrea la ea in brate. Tanara a fost mai mult decat fericita, cand nepotica ei a vrut ca ea sa o ia in brate. Kristen a facut cunostinta cu Demian, apoi barbatul a mangaiat-o pe cam pe micuta blonda. Cele doua fete semanau atat de mult. Aveau aceeasi culoare de par, aceiasi ochi si erau amandoua la fel de rasfatate. Rahzel si-a lasat nepoata jos si a luat-o de mana, indreptandu-se spre camera ei. Fratele adolescentei era fericit ca sora ei nu a respins-o pe sotia sau fiica lui. Demian a urcat scarile impreuna cu cei doi soti, aratandu-le camera lor. Era aceeasi camera, pe care blondul o avea, pe vremea cand locuia in casa. In incapere si-a facut aparitia micuta, care avea parul prins in doua codite si purta un tricou de al matusii ei. Fetita a sarit in bratele tatalui ei, zambind pana la urechi.
- Tati, tati, uite! Matusa Rahzel mi-a dat tricoul ei preferat. Mi-a spus ca pot sa il port eu si mi-a prins si parul. Nu e asa ca sunt la fel de frumoasa ca ea?
- Sigur ca da iubita mea! Semeni mult cu sora mea. Esti la fel de capricioasa ca ea.
- Tati, spui asta doar pentru ca am lasat fierul de calcat pe camasa ta preferata si s-a ars. Dar tu nu ai vrut sa imi cumperi un sarpe si m-am infuriat.
Roscatul a inceput sa rada, in timp ce isi privea nepotul. Kristen zambea, in timp ce i-a luat sotul de brat si o privea pe fiica ei. Andradase si-a auzit numele si si-a dat seama ca Rahzel o striga. Blondul a lasat-o jos, iar micuta s-a dus direct in camera matusii ei. Demian privea usa si zambea usor, spunandu-i lui Carlos ca nu ii vine sa creada ca fiica lui seamana atat de mult cu sora lui.

http://media.photobucket.com/image/anime...1.jpg?o=34 Andradase

http://media.photobucket.com/image/anime...jpg?o=1035 Kristen

http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=61 Carlos

#12
O mica schimbare



O noua zi si-a facut aparitia in capitala nipona, razele de soare incalzind pamant. In camera blondei, aceasta isi deschidea incet ochii, observand ca nepoata ei, dormea ca un ingeras. Noaptea trecuta, micuta a vrut sa doarma cu matusa ei, iar aceasta a fost mai mult ca incantata. Fata a privit-o cateva clipe, apoi s-a ridicat usor de pe pat, incercand sa nu o trezeasca pe micuta. S-a dus in baie si s-a spalat pe fata si pe dinti. Dupa ce a terminat, a intrat in camera ei si s-a apropiat de dressing, de unde si-a scos scos uniforma. S-a imbracat si si-a pieptanat parul, prinzandu-l in doua codite, pe care le-a lasat sa cada pe sani. S-a apropiat usor de pat si a sarutat-o pe frunte pe copila, apoi a iesit din incapere, coborand in living. I-a sarutat pe obraz pe pe unchiul, fratele si cumnata ei si s-a asezat la masa pentru a lua micul dejun. In timp ce mancau, cei doi barbati discutau despre afacerea familiei. Adolescenta a luat o gura de suc, si-a luat la revedere, apoi a parasit vila. S-a urcat in automobil asteptand ca acesta sa o duca la scoala. Pe drum se gandea la parintii ei si la cat de fericita era cand ii avea alaturi. Ajunsa in fata liceului, s-a dat jos din masina, luandu-si geanta din mana soferului si a pasit in curtea scolii. Cativa baieti s-au apropiat de ea, cerandu-i sa iasa cu ei in oras, insa fata i-a refuzat pe fiecare, intrand in cladire. Ajunsa un clasa, si-a lasat geanta pe banca si a chemat-o pe prietena ei. Blonda s-a asezat pe catedra, in timp ce rozalia si-a incrucisat bratele, privindu-si prietena.
- Se intampla ceva cu tine. Zambesti! Ai cunoscut pe cineva? Te-ai indragostit?
- Gloria am o nepotica! Are sase ani si e exact ca mine: blonda, ochii caprui, o atitudine care te innebuneste si deja are gusturi de moda. Stii tricoul meu preferat Gucci? L-a recunoscut imediat.
- Dar, de unde? Din cate stiu fratele tau a murit in armata. Nu cumva unchiul tau are o fiica?
- Nu prostuto! Fratele meu nu a murit in armata. S-a casatorit si are o fetita care seamana atat de mult cu mine. Cred ca lui si lui Kristen le este foarte greu sa o multumeasca pe Andradase. Dar nu trebuie sa isi faca griji, pentru asta sunt eu. Fetita asta o sa fie lumina ochilor mei. O sa am grija sa fie cea mai frumoasa.
- Si cea mai pretentioasa.
Cele doua au inceput sa rada, facandu-i pe colegii lor sa isi intoarca privirile spre ele. De la Gloria se asteptau sa rada, insa Rahzel? Trebuia scris in cartea recordurilor. In clasa si-a facut aparitia Kaikei, care era insotit de un baiat cu parul blond si ochii negri. Brunetul s-a apropiat usor de adolescenta si si-a sprijinit mainile pe masa, privind-o pe colega lui in ochi. A sarutat-o apasat pe buze, strecurandu-si limba printre buzele ei si incepand sa si-o plimbe prin gura ei. A dat-o pe tanara jos de pe catedra, tragand-o in bratele lui.
- Ce spui sa fii iubita mea? Nu o sa te insel cu nimeni, daca te comporti frumos.
- Poftim? Ti-ai pierdut neuronii in aceasta dimineata, in timp ce statea pe toaleta? Continua sa visezi, pentru ca visezi foarte frumos. Si cum ramane cu razboiul nostru?
Fata l-a impins usor, privindu-l. A observat ca Alyssa tocmai si-a facut aparitia in salon. Blonda a zambit usor si l-a sarutat pe baiat, introducandu-si limba in gura lui, facand-o pe roscata sa isi lase capul in jos. Gloria zambea malefic, in timp ce o privea pe colega ei. Stia ca fata era indragostita de brunet, iar saruturile dintre Kai si Rahzel ii provocau durere adolescentei. Rozalia l-a privit pe blond, care statea cu mainile incrucisate si dezaproba din cap. Dupa un sarut lung, cei doi si-au despartit buzele, privindu-se in ochi.
- Daca ma gandesc mai bine, accept sa fiu iubita ta. In plus acum ca sunt libera, sunt cam plictisita si am nevoie de o jucarie pentru a ma distra.
Brunetul a zambit usor si a tras-o de par pe adolescenta, sarutandu-i scurt buzele. I-a dat drumul si s-a dus in banca, urmat de noul lui prieten. Gloria s-a apropiat de amica ei, luand-o de mana si soptindu-i ceva la ureche. Blonda a zambit usor, in timp ce o privea pe Alyssa cu o privire victorioasa. Pe usa si-a facut aparitia profesorul de biologie, care si-a lasat manualele pe catedra si a asteptat ca cele doua eleve sa treaca la locul lor. Nici un profesor nu indraznea sa comenteze la Rahzel sau Gloria. Amandoua faceau parte din aceeasi clasa sociala si ii puteau lasa fara munca pe viata. Adolescentele au batut palma si s-au dus in bancile lor. Adolescenta a rupt o bucatica de hartie si a scris un mic mesaj, l-a impaturit si i l-a aruncat pe banca prietenei ei, aratandu-i-o pe Alyssa. Rozalia a zambit usor si a batut-o incet pe umar pe roscata si i-a inmanat foaia. Fata a privit-o ingrijorata pe Gloria, apoi a deschis hartia. " Nu ma vei invinge niciodata daca faci pe inocenta. " Tanara si-a ridicat privirea si a privit-o pe Rahzel, care i-a facut usor cu mana. Brunetul si-a dat seama de intentiile iubitei lui si a luat-o de mana, strangand-o cu putere, pana cand adolescenta a gemut. Aceasta l-a privit cu ura, crezand ca baiatul ii va da drumul la mana, dar cand a intalnit privirea de gheata a acestuia, si-a intors capul catre tabla. Ora a decurs fara alte incidente, iar clopotelul a inceput sa sune, anuntand terminarea cursului. Kai a luat-o pe Rahzel de mana si au iesit din clasa, reusind sa il darame pe profesor. Fata incerca sa isi elibereze incheietura, insa nu reusea. Cei doi au iesit din cladire, indreptandu-se spre curtea din spate. Adolescentul a izbit-o in perete, reusind sa o loveasca. Si-a pus mainile deoparte si de alta a capului ei, lasand-o fara cale de scapare.
- Ce i-ai scris Alyssei? De ce iti place atat de mult sa te joci cu sentimentele altora? De ce pentru tine totul e o distractie? Ai sentimente in organul numit inima? Ai asa ceva in pieptul tau? Cunosti cuvantul iubire sau sentimente? Sau esti doar o papusa fara creier, care nu poate gandi de una singura?
Tanara i-a dat o palma peste fata, inrosind obrazul baiatului. Acesta i-a intors palma, reusind sa ii inroseasca la randul lui obrajul. Si-a ridicat privirea si a observat ca ochii adolescentei erau inlacrimati si se abtinea cu greu sa nu planga. Nu a vazut-o niciodata asa. Mereu a fost dura si implacabila cu ceilalti. Nu a demonstrat niciodata nici macar un punct de slabiciune.
- De fapt iti pasa de ea, nu? De ce vrei ca eu sa fiu iubita ta si nu ea? Du-te la ea! Pentru ca eu am terminat-o cu tine. Si pentru informatia ta, inima mea nu mai exista. Orice sentiment a murit acum mult timp. Singurul sentiment care se afla in interiorul meu este singuratatea. El e prezentul si viitorul meu. Daca vrei doar sa te culci cu mine, nu iti va merge. Am jurat in acea zi ca nu voi mai lasa nici un baiat sa ma atinga, fara permisiunea mea. Considera-te parasit.
Adolescenta a vrut sa plece, insa brunetul a impins-o inapoi in perete, sarutand-o brutal. Si-a strecurat limba printre buzele ei, explorand lacasul ascuns al ei. Fata se zbatea in bratele lui, insa la contactul limbii ei cu al lui, s-a lasat prada sarutului. Tanarul i-a lipit trupul de al lui, in timp ce si-a trecut un brat dupa ceafa ei. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-au despartit, iar fata a incercat sa isi fereasca privirea de cea a brunetului, lasandu-si capul pe pieptul lui.
- Eu te vreau pe tine ca iubita, nu pe Alyssa. Dar nu vreau sa te mai comporti urat cu ea, sau cu orcine altcineva.
- Nu stii nimic. Alyssa mi-a facut multe lucruri, pe care nu le pot uita pur si simplu. Daca nu intelegi comportamentul meu nu ma vei intelege nici pe mine.
Baiatul a oftat si si-a imbratisat iubita, spunandu-i sa se intoarca in clasa. Tanarul a apucat-o de talie si au pornit spre salonul lor.


http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=123 Noul prieten al lui Kai ( Raymond)

#13
Prima tare :yes: sa spun sincer imi place foarte mult ficul tau,descrierea ma surprins foarte mult la fel si dialogul.Daca s-ar face un fil ar primi niste premi.
In fine,momentan il ador :chuu:,astept cu nerabdare urmatoarele capitole....
Caracterul lui Rahzel ma uimit si inca ma uimeste,imi pare rau pentru Alyssa,pentru ce i s-a intamplat si ceea ce i se va intampla
Gambate and Ja Ne :bv:

P.S : O sa raman o cititoare devotata acestui fic

#14
Cred ca te-ai mai ales cu un cititor fidel :D
Pur si simplu e tare (defapt imi plac toate ficurile tale :)) )
Greseli nu am prea vazut , poate am nevoie de ochelari :))
Actiunea nu e grabita si te surprinde in fiecare clipa . Dialogul si naratiunea sunt bune , deci e super :bv:

Comportamentul lui Rahzel mi se pare intereszant :-? Tipu' ala de fata care se da tare si de fapt e destul de sensibila :))
Imi place ca [,] Kai o pune la punct . Daca e bogata aia nu inseamna ca lumea-i apartine.

E super!
Astept next ! :bye:
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#15
Adevarata intentie

Ajunsi in clasa, cei doi s-au asezat la catedra. Brunetul a tras-o pe fata in bratele lui, sarutand-o usor pe gat. Langa ei au venit rozalia si blondul, care spre surprinderea celor doi, se intelegeau bine. Rahzel si Raymond au facut prezentarile, apoi blonda si-a indreptat privirea spre clasa si a vazut-o pe roscata. A zambit si l-a sarutat apasat pe buze pe iubitul ei, introducandu-si limba in gura baiatului. Acesta a observat reactia fetei si imediat a zarit-o pe Alyssa care m-ai avea putin si incepea sa planga. Rozalia a inceput sa chicoteasca si si-a privit prietena. Adolescenta a dat din cap in semn afirmativ, iar Gloria s-a apropiat usor de colega ei. Si-a pus mana dreapta pe banca fetei, iar cea stanga pe sold, in timp ce o privea pe tanara.
- Ce s-a intamplat Alyssa? Nu iti place ca Rahzel si Kaikei sunt impreuna? Te-ai indragostit de noul nostru coleg? Credeai ca iti va da atentie? Unei panarame ca tine? Nu ti-ai invatat lectia sau Anshel nu te-a speriat destul? Mai tii minte ce ti-a spus Rahzel? Vezi ca putin cate putin, totul se leaga?
- Eu..eu..nu am vrut niciodata sa o ranesc pe Rahzel. tipa roscata. Te rog Gloria, iti promit ca nu voi mai face nimic..doar..doar...
- Gloria, las-o! comanda blonda.
Brunetul si-a indreptat privirea spre iubita lui, care privea podeaua, in timp ce trupul ei a inceput sa tremure usor. Rozalia s-a intors la prietena ei si a imbratisat-o strans, mangaind-o usor pe crestetul capului. Tanara si-a imbratisat amica, lasandu-si capul pe umarul ei. In clasa si-a facut aparitia profesorul, care si-a trimis elevii la locurile lor. Cei patru s-au in banci, deschizandu-si caietele. Barbatul s-a intors cu fata la tabla si a inceput sa scrie lectia. Rahzel isi tinea pixul in mana si privea caietul, in timp ce colegul ei de banca o privea nedumerit. << Din nou acele amintiri. Voi putea vreodata sa scap de ele? In acea zi mi-am jurat ca nu voi mai plange niciodata si ca nu voi mai permite nimanui sa ma atinga fara permisiunea mea. Am devenit mai puternica, dar de fiecare data cand aud despre acest incident devin asa. Cand voi putea sa fiu fericita, fara a simti un gol in inima mea?>> Gandurile adolescentei au fost intrerupte de baiatul de langa ea, care tocmai a luat-o de mana. Tanara si-a indreptat privirea spre el si i-a zambit usor, apoi si-a lasat capul pe umarul lui.
Orele au trecut pe furis, iar adolescentii erau gata sa plece acasa. Brunetul si-a luat iubita de mana si au parasit salonul, insotiti de prietenii lor.
- Hai sa iesim azi. Ce spui? i se adresa baiatul blondei
- Pai nu stiu daca...
- Matusa Rahzel!
Cei patru si-au indreptat privirea spre poarta liceului, observand o fetita blonda. Aceasta era imbracata cu o rochita roz si avea parul prins in doua codite. Micuta s-a apropiat de matusa ei, imbratisand-o puternic. Adolescenta a luat-o in brate si a invartit-o de cateva ori, privind-o cu caldura. Soferul s-a apropiat de stapana lui si si-a cerut scuze, dar fata nu i-a spus nimic. S-a intors cu fata catre prietenii ei, iar cand fetita l-a vazut pe brunet, i-a sarit in brate, sarutandu-l pe obraz.
- Tu trebuie sa fii iubitul matusii Rahzel, nu? Daca nu esti, ma ofer eu sa fiu iubita ta.
Cei trei au inceput sa rada, in timp ce baiatul o privea pe cea din bratele lui, apoi pe iubita lui. Aceasta a luat-o pe nepoata ei din bratele adolescentului.
- Gloria, Kai, Raymond, ea e nepoata mea Andradase. Andradase, ei sunt prietenii mei, iar cel pe care l-ai imbratisat e iubitul meu.
- Nu e corect! Nu o sa ma casatoresc niciodata, daca tu ei toti baietii draguti. Stai putin, tu, baiatu blond, ai prietena? As putea fi eu prietena ta. Tine minte: imi place ciocolata alba cu capsuni, florile roz, haine de firma, diamantele roz, Porsche roz.
Cei trei adolescenti au inceput sa rada, in timp ce Rahzel isi dadea o palma peste frunte. Rozalia s-a apropiat de cele doua si i-a spus prietenei ei, ca Andradase e mai degraba fiica nu nepoata ei. Cele doua blonde si-au luat la revedere de la tineri si s-au urcat in masina, pornind spre casa. In masina, micuta era fericita ca ii intalnise pe prietenii matusii ei. Blonda zambea usor si o privea pe fetita. In minte i-au revenit amintirile. La varsta de sase ani, era foarte fericita, avandu-i pe parintii ei langa ea.
In cealalta parte a orasului, doi baietii stateau la o cafenea, avand cate o cafea in fata. Brunetul tragea cu ardoare dintr-o tigara, eliberand fumul cenusiu in aer.
- Nu te vad prea entuziasmat in legatura cu relatia ta cu Rahzel. Esti mai mult interesat in Alyssa decat in noua ta iubita.
- Chiar crezi ca o iubesc pe pustoaica aia cu gura mare? De cand am venit in scoala m-a scos din sarite. Cel mai tare ma irita ca nimeni nu face nimic. Profii se tem de ea, pentru ca ar putea ramane fara slujba, iar colegii nu comenteaza la ea, pentru ca o incurca. O sa o fac sa sufere putin cate putin. Nu inteleg ce vad idioti aia la ea. Orice fata e mai draguta ca ea.
- Hai sa nu ne mintim! E frumoasa si Alyssa nu o intrece. Rahzel si Gloria sunt cele mai dragute din liceu, dar au personalitati diferite, dar cand vine vorba de prietenia lor, sunt ca niste fiare. Ai vazut cum a reactionat Alyssa azi in fata Gloriei? Poate pare o fetita inocenta, dar cand vine vorba amica ei, floarea de cires e ca o leoaica.
- Hm, poate, dar asta nu ma va opri sa ii arata lui Rahzel ca nu e stapana nimanui. O sa o fac sa ma iubeasca, putin cate putin, ma voi culca cu ea, apoi o arunc ca pe o papusa uzata.
- Si Alyssa e a doua optiune nu e asa? Kai te joci cu focul, nu uita ca Rahzel are influente. Daca te vede in preajma Alyssei, va omoara pe amandoi. Sunt de un an in clasa si am observat cum s-a descarcat iubita ta pe roscatica si crede-ma ca nu a fost deloc frumos. Sper sa nu te inseli si sa ranesti o persoana care nu merita sa sufere.
Brunetul a tras din nou din tigara, gandindu-se la Rahzel si Alyssa. Nu trebuia sa decida, pentru ca hotararea era deja luata. Trebuia sa o faca pe Rahzel sa sufere.

#16
Well...din pacate ajung si eu cu intarziere. Imi place mult cum ai descris totul si cum a decurs actiunea. In unele momente ai cam grabit-o in principiu in capitolul in care blonda se intalneste cu fratele. Greseli de tstare nu am vazut. Imi place intorsatura pe care o iau lucrurile si povestea devine interesanta. Kai e rautacios...dar sper ca blonda sa il aranjeze. In mare e bine. Astept nextul cu nerbdare!

#17
Intalnirea



La vila Montes, Rahzel si Andradase se jucau prin gradina cu pistoalele cu apa. Kristen si-a facut aparitia in curtea din spate, atragandu-le atentia celor doua.
- In aceasta seara vom avea musafiri. Demian a sunat si a spus ca familia Lazcano ne vor face o vizita. Rahzel eu ma ocup de mancare, o pregatesti tu pe rasfata asta mica? Invitatii vor sosi in doua ore.
Blonda a aprobat din cap si si-a privit cumnata, pana cand aceasta s-a facut nevazuta. S-a apropiat de nepotica ei, dorind sa o ia de mana, insa fetita a udat-o in fata si a inceput sa rada. Adolescenta a zambit usor si a stropit-o pe micuta. Dupa jumatate de ora, cele doua blonde au lasat joace de o parte si s-au dus in camera lui Rahzel pentru a se usca. Fata si-a scos feonul din noptiera si la bagat in priza, incepand sa ii usuce parul micutei. Aceasta statea in fata oglindei si se stramba, facand-o pe matusa ei sa zambeasca. Dupa ce a terminat, fetita s-a dus in camera ei, lasand-o pe adolescenta sa se usuce pe par. Aceasta s-a asezat pe scaun, incepand sa se gandeasca la iubitul ei, in timp ce aerul cald ii usca parul. << Deci astazi il revad. De ce sunt atat de emotionata? Oare ma indragostesc de Kai? Ce n-as da sa ma sarute acum.>>
Tanara si-a intrerupt gandurile si a oprit uscatorul, lasandu-l pe masuta. S-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de dressing, dorind sa isi aleaga tinuta. S-a imbracat cu o pereche de pantaloni albi, largi, un maieu alb cu spatele gol si s-a incaltat cu o pereche de sandale albe. Si-a lasat parul liber, apoi s-a machiat si si-a pus la mana o bratara alba. A iesit din camera ei si a intrat in camera nepoatei sale, unde a ramas cu gura cascata. Hainele micutei erau imprastiate peste tot, in timp ce blonda inca arunca rochite din dressing. Adolescenta si-a dat o palma peste frunte si s-a apropiat de fetita.
- Andradase ce ai facut aici? Parca a trecut taifunul.
- Vreau sa fiu foarte frumoasa, ca sa impresionezi invitatii nostri. Dar nu gasesc nimic ce sa port. Matusa ma ajuti tu?
Tanara a oftat si a inceput sa caute cu privirea hainele potrivite. A luat de jos o rochita alba, care avea o funda in fata, pe care i-a dat-o blondei sa o imbrace. A luat din dressing o pereche de sandale albe, cu care a incaltat-o pe micuta. I-a pieptanat parul si i la lasat liber, dandu-i bretonul intr-o parte. A luat-o de manuta si a dus-o in fata oglinzii.
- Uite! Esti ca o printesa!
Blonda a zambit si i-a sarit in brate matusii sale, sarutand-o pe obraz si multumindu-i pentru ajutor. Adolescenta a inceput sa straga hainele de pe jos, cerandu-i fetitei sa o ajute. Aceasta a strambat din nas si a inceput sa diminueze dezastrul pe care l-a creat. In camera si-a facut aparitia Ana, care le-a anuntat pe cele doua ca Kristen are nevoie de ele. Fetele au lasat hainele si au parasit incaperea, coborand in livingul casei. Cele doua au observat ca unchiul Demian si Carlos erau acasa. Andradase a sarit in bratele tatalui ei, in timp ce Rahzel s-a apropiat de Kristen. Roscata a rugat-o pe cumnata ei sa o ajute sa aranjeze mesele din gradina, in timp ce ea pregatea ultimele detalii. Adolescenta s-a indreptat spre curtea din spate, unde a asezat scaunele si a asezat fata de masa, de culoare alba. Brusc, a simtit ca talia ii este cuprinsa. Tanara s-a intors, iar buzele ei au intalnit alta pereche de buze. Fata si-a dat seama ca cel care o saruta era iubitul ei si s-a lasat in bratele lui. Baiatul si-a strecurat limba printre buzele adolescentei, explorand in voie lacasul umed.
- Pana la urma tot ne-am intalnit astazi.
Fata nu a mai spus nimic. Servitoarele au adus platouri cu mancare, in timp ce membrii familiei si-au facut aparitia in curte. Andradase s-a apropiat de cei doi amorezi si l-a luat de mana pe Kai si Rahzel. S-au asezat la masa si au inceput sa discute cu cei prezenti.
- Scumpa mea, nici nu stii cat de fericita am fost cand am aflat ca tu si Kai sunteti impreuna. Faceti un cuplu minunat. replica doamna Lazcano.
- Normal ca fac un cuplu minunat, doar vorbim de matusa mea Rahzel. Si ea nu sta cu papa lapte care au fetele pline de cosuri si care nu stiu sa iti plimbe o limba prin gura.
- Andradase!
- Ei hai tati, ca spun adevarul. Si tu stii ca daca nu ma lasi sa vorbesc, iar fac prostii si de data asta poate ma razbun pe masina ta.
Adultii au inceput sa rada, in timp ce blonda dezaproba din cap . Brunetul s-a ridicat de pe scaun si a luat-o pe iubita sa de mana, indreptandu-se spre piscina. S-au asezat pe un sezlong, unul in bratele altuia, privind lichidul transparent din bazin. Si-au impreuna mainile, in timp ce baiatul ii saruta usor gatul, petrecandu-si un brat in jurul taliei, tinerei. Si-a apropiat buzele de cele ale fetei, sarutand-o apasat. Si-a strecurat limba in gura ei, incepand sa si-o plimbe dintr-un colt in altul, nedorind sa lase vreo particica nexplorata. O strangea usor in bratele lui, in timp ce se adanceau mai tare in sarut. Dupa ce au rupt sarutul, adolescentul a continuat sa isi sarute iubita pe frunte, gat si umeri. << Rahzel, daca ai stii cat ma abtin sa nu te fac a mea aici. De ce ma innebunesti? Raymond are dreptate. Alyssa nu iti ajunge nici macar la degetul mic. Dar acum ca ai decis sa fii a mea, nimeni nu o sa te mai atinga, altfel te omor. Daca nu vei fi a mea, nu vei fi a nimanui.>>

#18
Well...se pare ca sunt prima. Mi-a placut. Ai descris frumos, dialogul nu a fost sec, dar actiunea a afost grabita. Ai putea sa descrii mai bine sentimentele fetei. Am observat ca in fiecare propozitie, la tine, se intampla altceva, parca faci lista de cumparaturi. Ar suna mult mai bine propozitiile de genul: "Blonda isi privi chipul in oglinda zambind seducator. Ii placea cum ii statea cu bluza alba si cu pantalonii de aceasi culoare, primiti de ziua ei. Zambi multumita gandindu-se cat de bine va arata etc"
Ideea e sa dezvolti propozitiile si actiunea, caci, altfel, totul pare grabit si sec. In rest totul e bine si din punctul meu de vedere asta este singurul defect pe care il are ficul tau(in unele parti), dar il poti remedia, astfel incat sa fie un fic minunat, desi e superb oricum.
In schimb, mi-a placut ultima parte. Ai descris foarte frumos, perfect chiar, momentul dintre cei doi.E putin ciudat pt ca deobicei, la final, mare majoritate a oamenilor se grabesc sa termine si distrug atmosfera creata, dar, tu, parca ai avut mai multa inspiratie si rabdare la final.
Imi place cum au evoluat lucrurile si astept nextul. Sper ca nbu te-a deranjat comul meu, dar consider ca trebuie sa te indrepti. Daca totusi, te deranjeaza, trm un pm si il voi sterge

#19
Vestea


Cei doi adolescenti continuau sa stea unul in bratele altuia, fiecare fiind cuprins de gandurile lui. Andradase se apropia tiptil ca o pisicuta de cei doi, dorind sa ii sperie, insa brunetul a descoperit-o. Micuta i-a spus baiatului ca e timpul sa plece. Tinerii s-au ridicat de pe sezlong si s-au apropiat de vila. In living s-au reunit cu ceilalti. Familia Lazcano si-a luat la revedere de la gazdele lor, iar Kai a tras-o pe Rahzel in brate lui si a sarutat-o apasat pe buze. Dupa ce s-au despartit, adolescenta a urcat scarile, indreptandu-se spre camera ei. A intrat in incapere, inchizand usa. S-a trantit pe pat si si-a atins buzele cu doua degete. << Cred ca incep sa ma indragostesc de Kai. Saruturile lui Anshel nu m-au facut sa tremur si sa vreau mai mult. Nu vreau sa ma despart de Kai pentru nimic in lume. Nu o sa o las pe Alyssa sa se apropie de el. Nu voi mai face aceeasi greseala pe care am facut-o acum un an. Nu voi mai avea incredere in ea.>>
Fata s-a ridicat de pe pat si s-a apropiat de dressing, unde s-a schimbat in pijamale. S-a bagat in pat si a adormit cu gandul la brunet. A doua zi si-a facut aparitia foarte repede. Soarele se inalta madru pe cer, aratandu-si razele. In camera blondei, aceasta se pregatea pentru scoala. Dupa ce si-a imbracat uniforma, s-a dus in fata oglinzii, unde s-a machiat si si-a pus bijuteriile obisnuite. Dupa ce a terminat, a parasit incaperea, indreptandu-se spre scari. A coborat in living, unde l-a vazut pe fratele si unchiul ei. Roscatul s-a apropiat usor de nepoata lui, punandu-i mana pe frunte.
- S-a intamplat ceva unchiului? Pari ingrijorat.
- Sunt ingrijorat draga mea. Peste doua saptamani trebuie sa te duc la controlul anual. Si mi-e frica sa nu ai din nou tulburari.
- Unchiule Demian, de aceasta data poti sta linistit. Nu va fi ca anul trecut. Trebuie sa plec, intarzii la scoala.
Blonda si-a sarutat unchiul pe obraz si a parasit vila, urcandu-se in masina. << Nu va mai fi ca atunci. Nu voi mai lasa pe nimeni sa imi faca probleme. Daca e nevoie, voi ucide, pentru a nu ma interna din nou. >>
Dupa un sfert de ora, automobilul a oprit in fata liceului. Soferul i-a deschis portiera stapanei lui, inmanandu-i geanta. Fata si-a luat ghiozdanul si a intrat in curtea scolii, fara a i se adresa celui care a adus-o. Ajunsa, in clasa, a avut parte de un soc. Totii elevii erau adunati in fata catedrei si strigau numele rozaliei. Tanara s-a strecurat printre colegii ei si a vazut ca prietena ei avea o mana infipta in parul roscatei, in timp ce Raymond si Anshel incercau sa le desparta. Blonda si-a dat ochii peste cap si s-a apropiat de amica ei, prinzandu-i incheietura. A eliberat-o pe Alyssa si a patruns-o cu privirea.
- Ce se intampla aici? Gloria ai innebunit?
- Nu. Poate am exagerat putin, dar curva asta a indraznit sa comenteze in fata mea.
Adolescenta a oftat si s-a indreptat spre locul ei, lasandu-si geanta pe banca. S-a intors in fata catedrei si a ridicat-o pe roscata de jos, privind-o cu raceala. Si-a vazut iubitul, apropiindu-se de ele si i-a dat drumul fetei.
- Asta patesti pentru ca ai gura mare.
Brunetul si-a luat iubita de talie si a sarutat-o scurt pe buze, intreband ce s-a intamplat, insa nimeni nu spunea nimic. Profesorul si-a facut aparitia in clasa, rugandu-si elevii sa treaca la locurile lor. Cei doi porumbei s-au asezat in bancile lor, privindu-l pe barbat.
- Domnisoara Gloria, multumitii tatalui dumneavoastra pentru atentia lui. Acum, vreau sa va spun ca tatal domnisoarei Rima trimite toata clasa pentru o saptamana la mare. Maine dimineata la ora 7 veti fi aici cu bagaje. Eu voi fi insotitorul vostru si as dori sa le rog pe domnisoarele Rahzel si Gloria sa incerce sa ma asculte si sa nu imi creeze probleme. Dupa aceasta ora sunteti liberi.
Cele doua au zambit si au aprobat din cap, apoi s-au privit si au facut ghilimele. Barbatul s-a intors cu spatele catre clasa si a inceput sa scrie lectia pe tabla. Minutele s-au scurs pe furis, iar elevii erau fericiti ca scapau de o zi de scoala. Blonda si-a strans lucrurile si si-a luat geanta in mana, ridicandu-se de pe scaun. Brunetul a luat-o de mana si au parasit sala de clasa, insotiti de prietenii lor. Rozalia si-a luat prietena de brat, zambind pana la urechi.
- Rahzel, stiu cat de incordata ai fost in ultimul timp si cred ca ai nevoie de aceasta excursie. Mai ales pentru saptamanile viitoare. Ne vedem maine, da?
Fata a aprobat din cap si a privit-o pe prietena ei cum iesea din curtea scolii. Inainte sa se urce in masina ei, rozalia le-a facut cu mana celor trei, apoi a plecat spre casa. Blonda si-a luat la revedere de la iubitul si noul ei prieten si a vrut sa plece, insa Kai a tras-o in bratele lui. A sarutat-o apasat pe buze, strecurandu-si limba printre buzele ei, explorandu-i lacasul umed. Dupa ce s-au despartit, adolescenta s-a urcat in automobilul ei, asteptand sa porneasca spre casa. Pe drum, tanara se gandea intens la brunet. Ajunsa acasa, fata s-a dus in camera ei si si-a scos trollerul din dressing. A inceput sa se gandeasca ce fel de haine sa isi ia. Si-a luat doua rochii de plaja, doua perechi de blugi lungi, trei perechi de pantaloni scurti, doua pereche de blugi scurti, trei tricouri, trei maieuri. Si-a pus trei prosoape si trei perechi de papuci de plaja si doua perechi de adidasi. A scos hainele din dressing si le-a trantit pe pat, incepand sa le impatureasca, apoi sa le aseze in valiza. Dupa doua ore, totul era gata. Fata s-a schimbat de uniforma si a coborat in living, unde si-a strigat soferul, spunandu-i sa ii aduca valiza jos si sa o puna in masina. S-a indreptat spre bucatarie, unde a vazut-o pe Kristen, facand de mancare.
- Kristen, nu ar trebui sa faci tu mancare. Avem servitoare si nu le platim doar pentru curatenie.
- Stiu Rahzel, dar imi place sa gatesc si oricum ma plictisesc toata ziua. Andradase sta numai pe capul fratelui tau.
- Apropo, unde sunt Carlos si Andradase?
- La cumparaturi. Se pare ca rasfata mea vrea alte haine si un animal de companie. Nu stiu ce sa ma fac cu ea.
- Cumpara-i ce vrea, altfel nu o scoti la capat si o sa faca numai pozne. Crede-ma ca stiu cum e sa fii in pielea ei si pentru cei din jur nu e bine.
Blonda si-a luat un mar si a parasit bucataria, indreptandu-se spre televizor. S-a asezat pe canapea si a inceput sa caute un film.

#20
Hello
Srry ca nu am comentat pana acum, dar cum stie deja multa lume is cam lenesa...
Citesc ficul inca de la primul capitol postat si put spune ca imi place foarte mult. Imi place ideea si naratiunea e destul de buna, dar mai ai cateva creseli de exprimare in unele locuri. Ehh... stai linistita nimeni nu e perfect. Oricum eu va admir pe toate pentru simpul fapt ca aveti curajul sa scrieti, defapt nu de curaj e vorba, cred, si eu as avea curaj, dar nu as avea rabdare sa scriu atata. Lenea asta...:ha:
Pe mine ma enerveaza faptul ca idiotul ala vrea sa o faca sa sufere pe Razhel. Kai nu vrea sa inteleaga ca defapt Alyssa este personajul negativ nu Razhel.Off, de ce trebuie ca in toate ficurile cineva sa sufere :yada:
Mi-a placut foarte mult in capitolul precedent(daca imi aduc bine aminte:10: ) replica micutei, cand a zis ca matusa ei nu ar sta cu orice papa lapte, a fost amuzant sa auzi de la o fetita cuvinte ca "nu stie sa plimbe o limba in gura", dar nu stiu daca e foarte bine, adica intr-un fel duce la ideea ca fetita e prost-crescuta. In fine mie tot mi-a placut
Are tupeu fata nu?:ha:
In rest mie totul mi se pare ok, imi place ceea ce citesc. Vreau o continuare cat mai repede, daca se poate :pls:
Ja ne:*:*:*
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.983 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.376 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 33.791 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.391 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.271 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 28.542 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.011 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.698 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Invata-ma sa traiesc ! : : :Theo: : : 6 5.216 20-03-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Biscu' iz back ^^
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.711 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)