Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebari si raspunsuri din Naruto

#81
(07-09-2010, 09:49 AM)Hiyono A scris:
(04-09-2010, 02:54 PM)SpringFlower19 A scris: Eu n.am terminat de vazut Naruto.Mai un pic si trm episoadele apoi ma apuc de shippuden da cica acolo moare sasuke.e adevarat?cum asa?e groaznic!

Deocamdată e viu şi e unul dintre cei mai groaznici antagonişti, iar după cum rulează acţiunea, sunt puţine şanse să moară, că dpar e personaj principla şi după cum ne-am obişnuit cu seria, vă aşteptaţi să moară Sasuke?
Să fim serioşi!

E de altfel antagonistul principal, pe langa Madara, iar astia de obicei mor deci.. nu m-ar mira chiar deloc, moartea sa. Dar ramane de vazut, eu sper sa fie doar un ending oke pentru toata lumea, asta ar insemna excluderea mortii lui Sasuke, cu toate ca imi vine foarte greu sa inteleg cum ar putea revenii.

#82
Este prezentat ca antagonistul principal dar intr-un mod superficial...eu una asa cred...adica ideea legaturii dintre el si Naruto pare mult mai mult subliniata...plus ca Sasuke nu e un personaj chiar atat de rau...el se vrea a fi rau dar evita sa omoare decat daca este neaparat necesar...ii place ca lucrurile sa fie facute intr-un mod corect...se ingrijoreaza pentru colegii lui...eu nu cred ca aceste "scapari" ale lui Sasuke prevestesc moartea...ci mai degraba sunt de parere ca ele tin sa ne aminteasca faptul ca el este un personaj bun in definitiv si ca la final totul o sa fie bine.

#83
Urmaresc regulat Naruto Shippuden si Manga, dar am o intrebare despre Kisame:
Cei care au citit manga ar trebui sa stie ca este in ultimul capitol o parte din mintea lui Kisame unde se intalneste cu un copil...Parca l-a numit Mizakage sau nu mai stiu exact, dar, cine este acel "copil" care i-a propus sa intre in akatsuki? Mie mi se parea a fi Kagele apei, dar nu stiu exact. Voi ce credeti?
[Imagine: zo71ux.jpg]

Zambeste cand viata pare sa nu iti mai ofere nimic. Cine stie ce apare peste un minut?

#84
Da, era al 4-lea Kage al Apei sau Cetei, ma rog. De altfel a fost gazda (jinchuriki) pentru Demonul cu 3 cozi, numele sau este Yagura.

#85
Bun am si eu 3 intrebari unele au mai fost postate dar nu prea am inteles raspunsul.4.1.Din cate am auzit Itachi a fost obligat sa intre in Akatsuki...de ce si de cine? 2.E adevarat ca Naruto moarte in ultimul episod din Shippuuden? Eu nu vreau asta X_X ar fi prea...naspa. si 3.E adevarat ca Kakashi moare?22 [Scuzati cacofonia]
[Imagine: EnvYQ.png]

#86
(15-12-2010, 12:28 AM)Vero :) A scris: 2.E adevarat ca Naruto moarte in ultimul episod din Shippuuden? Eu nu vreau asta X_X ar fi prea...naspa.

Sincer nu cred... Nu m-am uitat la tot Naruto Shipuden, ma opresc mereu cand vine Sasuke 21 dar nu-mi suna logic... De ce nu l-a omorat in primul episod din shipuden si sa nu mai fie Shipuden... Sa maoara cand se bate cu Sasuke[cand erau mici] si asa mai departe 21

#87
Pai, n-am ajuns pana la sfarsitul la Shippuuden, but vreau sa stiu ce se intampla cu Sasuke si Sakura. Adica tot prieteni raman sau... ceva mai multSmile Ah da, si Sasuke se intoarce inapoi in sat sau il distruge?
[Imagine: Hm757.png]





#88
Pai din cate am citit eu sar zice ca Sasuke sar intoarce inapoi.Dar nu intotdeauna sunt corecte zvonurile.Pai Sakura se va indragosti de Naruto si nu isi va da seama dar Naruto se zice ca va fii cu Hinata si Sakura cu Sasuke.Dar cine stie vom vedea in viitorZuppy06
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]

#89
Sakura n-o sa fie cu Sasuke. Asta-i tot farmcul animeului... Sakura n-o sa se indragosteasca de Naruto, ci doar o sa inceapa sa-l placa din ce in ce mai tare... Si nu cred ca o sa fie, Naruta I mean, cu Hinata. Nu stiu de ce, dar nu cred in chestia asta 106

#90
Probabil ca ai dreptate eu doar spuneam ce am auzit pe internet si de la alti.
Am si eu o intrebare.
Ma intreb ca Naruto il va aduce inapoi pe Sasuke sau nu?
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 28.052 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.387 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)