Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#71
Avand in vedere ca astazi era ziua mea…La multi ani mie !..m-am gandit sa va fac voua cititorii mei un mic cadou…sa va aduc un nou capitol…sper sa va placa…spor la citit!



Cap. 22 : "-Promit !"



Soarele.Doar razele lui puternice mai penetrau traperiile groase din camera Sakurei.Incetul cu incetul camera fetei se lumina,vestind o noua zi.
Copila se impotrivi impulsului ce ii spunea sa ramana la caldura din patul ei si se ridica in sezut.Isi puse mainile peste fata ducandu-le catre par.Oboseala ii disparuse.Asta o inviora.Se ridica si se indrepta,cu pasi grabiti,catre baie.Se opri in mijlocul camerei.Amintirile de seara trecuta ii revenira in minte.Spionul,porumbelul,biletul si Sasuke.Nu credea ca e posibil,dar cele intamplate cu brunetul o afectasera mai mult decat celelalte.Isi aminti ca ii dezvaluise o mica portita catre secretul ei.
Nu stia ce simtea.Bucurie sau tristete ? Era satula sa isi mai analizeze sentimentele.Stia ca n-o va scoate la capat cu asta.Isi simtea sentimentele precum o tornada nebuna.Auzea pana si vajaitul infernal.Inchise ochii si scutura din cap.Gata ! isi spuse aceasta.Ajunse in doar 3 pasi la baie.Inchise usa vrand sa se rezeme de ea.Se sforta sa nu faca asa ceva stiind ca iar se va pierde in gandurile ei.Se duse si isi clati fata cu apa rece.Lua un prosop si isi afunda chipul in el.Din nou tornata naucitoare matura totul inauntrul ei.Tranti prosopul in chiuveta si pleca din baie.Izbi usa in urma ei si se arunca pe pat.Nu avea chef de scoala.Defapt nu avea chef de nimic.Nici sa gandeasca.Doar sa stea asa,cu fata in asternuturi.
Ce chef puteai sa ai cand lumea ta o lua razna ?
Fara tragere de inima se sprijini in maini si se ridica.Ii venea sa se izbeasca la loc si acolo sa ramana pe veci.Stia ca nu are incotro asa ca se dadu jos din pat si se imbraca rapid cu ce-i veni la mana.Iesi vijelios din casa,fara sa mai manance sau macar sa o salute pe doica.Vroia sa ramana in casa,dar in acelasi timp avea nevoie de aer si spatiu.Era total indecisa si debusolata.Abia daca mai stia ce e cu ea.Defapt nici asta nu o stia prea bine.
Mergea repede,nepasandu-i de nimic.Privea tinta inainte,dar fara sa vada ceva.Simtea milioane de stari trecand prin ea precum vantul de afara.Nervozitate,tristete,dezgust,oboseala si multe altele.Parca avea o albina in cap si ii bazaia fiecare coltisor si nu-i dadea pace. Simtea ca va ceda din clipa in clipa.Ca va face poc si va exploda in miliarde de bucatele.Macar asa scapa de starea asta ce incepea sa o enerveze.Ea era regina Ingerilor Negri.Putea face fata la tot,deci si la asta.
Se opri.Respira profund,clipi si isi relua mersul de data aceasta mai lent.Abia acum privea cu adevarat in jurul ei.Se simtea ceva mai bine.Admira peisajul tomnatic,inspirand adanc aerul rece.Sinusirile ii erau gadilate de oxigen si suvitele ii erau fluturate de vant.Desi cam rece,ii placea.
Acum nu se mai grabea.Mergea incet si nu se mai gandea la problemele ei.Se simtea usurata.Asa de usurata,ca ar putea pluti.
Regreta acum ca nu mancase,stia ca mai tarziu stomacul ei va protesta.Dadu din cap,astefel alungand idea.Nu vroia sa-si imbuibe mintea si cu altele.Era mult mai bine cand se lasa in voia ochiilor si a picioarelor.Doar privea si mergea,fara sa gandeasca.Era destul de relaxant.
Era aproape de academie si isi dadu seama ca era prea devreme.Se aseza pe prima banca care o zari,se lasa pe spate si isi sprijini capul de ea,uitandu-se la cer.Nori albi impanzeau cerul,soarele incerca sa se iveasca printre ei,dar nu putea lupta singur contra atatora.
Copila se gandi ca ziua aceasta ar fi fost si mai frumoasa pentru ea daca nu batea acel vant rece.Banca din piara parea si mai rece.Incerca sa nu-i dea importanta.Se concentra sa nu gandeasca nimic.Ironic,nu ?
Inchise ochii si lasa doar fosnetul vantului sa-i umble prin minte.
-Cum te mai simti ?
Copila tresari si deschise ochii.
Sasuke.
-Mai bine daca nu m-ai mai speria asa. spuse incercand sa-si linisteasca inima ce batea puternic.
Brunetul inconjura banca,cu mainile in buzunare,zambind imperceptibil in coltul gurii.
-Scuze ! spuse acesta lejer.
Fata il privi.Ceva era schimbat la el.Nu era sigura ce,dar avea o banuiala ce inflorea si mai mult cu fiecare secunda trecuta.Cat de mult se concentrase sa scape de amintirile noptii trecute,uite ca acum cu aparitia lui au venit si ele.Stia de ce baiatul era schimbat,desi nici nu vroia sa se gandeasca la asta.
Isi privi picioarele.
Trebuia sa accepte ca baiatul scapase partial de acea curiozitate ce-l rodea de la aparitia ei.De aceea statea atat de relaxat langa ea.Parca-l simtea cum emite acea usurare.
"-Sunt curioasa cat timp ii va lua sa-si dea seama ?"
"-Nu mult.E baiat destept !" spuse egoul fetei.
In inima rozaliei aparea indoiala.Se temea ca nu a luat cea mai buna decizie dandu-i indiciul baiatului.Ii era rusine ca lasa-se garda jos si probleme o cuprinsera.Isi dadu seama ca mai avea mult de muncit sa atinga nivelul maxim de putere al Ingerilor Negri.Era abia la inceput si nu-i placea asta.Nu ii venea sa creada ca se lasa-se prada oboseli si a clacat.Ii spuse indiciul brunetului doar ca sa scape de interogatoriile lui.Alese calea usoara si nu era sigura ca era cea buna.
Doar poate ca nu era chiar asa gresit.Sasuke nu ar spune nimanui secretul ei,daca si el l-ar afla.O data si o data tot afla.Si poate ca era mai bine sa afle acum.Il iubea si nimic nu mai conta.Recunostea ca era in stare sa lase tot pentru el.Era sclava inimi lui,desi stia ca nu era bine pentru ei.
"-Daca nu risti,nu castigi !" spuse egoul acesteia.
Sakura zambi in sinea ei si-i dadu dreptate.Era dispusa sa riste totul doar de dragul lui.
-Ti-ai dat seama ? intreba brusc fata.
Sasuke o privi.
"Of…ochii aia verzi !" gandi acesta cu admiratie.
-Am o pista.
Rozalia rase fortat si lasa privirea sa-i cada catre picioare.Urma o scurta tacere.Doar harmalaia oamenilor se mai auzea.
-Ti-e teama ?
Fetei ii se oprii respiratia in gat.Sasuke puse punctul pe I.Mainile au inceput sa-i tremure nervos.
De fapt fetei nu-i era frica pentru ea,ci pentru el.Nu credea ca va rezista daca el patea ceva,mai ales din vina ei.Trebuia cumva sa-l protejeze.
-Sasuke,promite-mi ceva ! spuse aceasta pe un glas stins.
Acesta o privi.Simtea durerea din ochii ei.Acei ochii ce-l vrajea continuu.Doamne cat o iubea.
-Orice !
Sakura il prinse de mana si i-o duse la piept,in dreptul inimi.Ii simtea bataile inimi ei.Mana calda ce i-o tine strans pe a lui.Nu era sigur ca se putea concentra la ce vroia sa spuna ea.Cum putea sa fie atent cand o simtea si cand o vedea asa ? Asa de frumoasa si de fragila,dar totusi puternica in interior.Abia mai respira,desi se forta sa nu arate asta si la exterior.Ii stranse si el mana.Simtea cum inima fetei bate din ce in ce mai repede.Asta il facu sa zambeasca in sinea lui.
Sakura il privea fix.Vedea in ochii lui ca orice ii va cere acesta ii va promite.Asta ii dadu un gram de curaj in plus.Inspira adang incercand sa-si controleze bataile inimi,fiind constienta ca Sasuke le simtea.
Desi nu-si dezvaluisera ca se iubeasc unul pe altul,exista o legatura intre ei.O legatura greu de explicat in cuvinte.Precum soarele si razele lui,precum floarea si petalele ei.Nu puteau sta separati unul de celalat si nici nu puteau trai fara celalalt.
Da,era o legatura stranie,dar totusi frumoasa,intre ei doi.O legatura ce se numeste dragoste.
-Promite-mi ca dupa ce afli,n-o sa spui la nimeni si…nu te vei lasa orbit de putere !
Brunetul incremei.Prima promisiune nici nu se mai punea.Simtea cat de important era acest secret pentru ea.Dar ce-a de a doua,ii bulversa complet.Isi aminti ca-i mai spusese candva asa ceva,dar nici pana acum nu stia la ce se referea.Ce era ea cu adevarat ? Un monstru ? Un spirit ? Nu conta ce era.El va afla si nu-i pasa,o va iubi orice ar fi ea.
Sasuke lua mana fetei,o privi in ochii si i-o saruta.
-Promit !
Sakura zambi cald.Parca o piatra ii se lua de pe inima.Indoiala ii disparea si era bucuroasa ca-i dezvaluise o portita catre EA,ce-a adevarata.
Copila ii stranse mana.
-Haide ! Avem ore. ii spuse zambind si intinzand mana catre el.
Baiatul ii prinse palma si o urma fara sa spuna nimic.Cuvintele nu aveau nici un rost acum.Tot ce-si avea locul era o privire si poate cate o atingere.
Mana rozaliei statea pe bratul baiatului.Se simtea chiar bine.Foarte bine.Cand aparea el,toate problemele ei dispareau.Parca plutea alaturi de el.Putea sa se sfarme satul,ca ea nu ar fi observat.Tot ce simtea era doar pe el.Nimic nu mai conta.
Totusi in inima ei si-ar fi dorit sa stie daca brunetul simte ceva pentru ea.Egoul ei ii facea fel si fel de sperante,dar ar fi crezut doar daca l-ar fi auzit pe Sasuke spunand.
Daca ar stii ca si baiatul e in aceasi situatie.O iubeste,dar nu stie daca si ea simte ceva pentru el.Si uite asa sfarsesc amandoi in tacere.
-Sakura,imi raspunzi la o intrebare ? intreba brusc Uchiha,mergand in continuare.
-Da,sigur !
Acesta o privi.Era diferita de acum doua zile.Nu mai era ingandurata si obosita.Era vesela si inviorata.Iar se intampla ceva cu ea.
-Ce sa intamplat zilele astea cu tine ?
"-Cum de reuseste baiatul asta sa puna cele mai la tinta intrebari ?" spuse egoul fetei amuzata.
"-Se pare ca are un talent aparte." raspunse ironica aceasta.
Egoul rase si urmarea scena fara sa mai spuna ceva.
-La ce te referi ? intreba si ea la randul ei.
Se stricase tot.Toata euforia ei era spulberata de o singura intrebare,care ii readuse aminte problemele.Nu era suparata pe el.Nu putea sa fie.Chiar daca ar omora-o nu s-ar supara.Tot l-ar iubi.
-De cateva zile incoace te-ai purtat diferit si vad ca azi esti bine.Ce e cu tine.Sakura ?
Iar incepea.Iarasi intrebari peste intrebari.Nu putea sa-i spuna.Il va ingrijora.Plus ca nu-i putea spune despre partea cu porumbelul.Complicat si iar complicat.
Stia ca o data si o data Sasuke isi va da seama,dar mai bine o lua cu incetisorul.Era pentru binele lui.
-Oboseala de vina. minti aceasta,privind inainte.
Stia ca brunetul isi va da seama daca mintea.
-Sakura,ti-am mai spus si ti-o mai spun : nu esti buna la mintit.
Copila ofta si lasa capul sa-i cada.Baiatul asta parca era detector de minciuni.Trebuia sa invete sa minta mai bine.Nu-i placea,dar era necesar ca sa-si pastreze secretul fata de ceilalti.Deja Sasuke mai avea putin si-l afla.Nu vroia ca din asta sa se faca un obicei.
-Cred ca am trecut deja de etapa asta.Asa ca fa bine si spune-mi.Suntem o echipa totusi. spuse brunetul si-i stranse mana afectuos.
Rozalia ridica capul si-l privi.Nu avea alta atelnativa decat sa-i spuna.Uchiha avea dreptate,erau o echipa.Se hotara sa-i spuna,dar va omite etapa cu porumbelul.Ii va spune tot dupa ce el afla ce era cu adevarat.
-Ai castigat ! ofta fata si in timp ce mergea ii povesti cum il gasise spionul in casa ei.
Isi aminti brusc ca nu facu-se scutul de protectie pentru casa.Inima ii se stranse cand se gandi la Mykato.Primul lucru ca-l va face cand ajunge acasa e sa faca scutul.Spera ca astazi sa nu consume multa chakra.
Sasuke asculta povestirea fetei fara sa schiteze vre un gest.Doar o privea si asculta.Treptat furia prindea radacini in el.Deveni rigid si ochii ii scanteiau salbatic.Isi inclesta falca si abia se abtinea sa nu-si imagineze cum il va ucide pe acel spion.
Trebuia sa faca ceva in legatura cu asta.Poate ca trebuia sa stea de paza noaptea la casa fetei.Se razgandi repede.Sakura si-ar da seama de asta si nu ar accepta,plus ca ea era capabila sa se apere si singura,asta stia cu siguranta.Cel mai eficient plan era sa astepte pana va aparea din nou si atunci sa spere ca vor avea ceva mai mult noroc.
-De aceea m-am purtat asa zilele astea. incheie rozalia privindu-l pe brunet.
O ingrijora starea lui.Fata ii era rigida,fara expresie,dar ochii emiteau o nervozitate cumplita si asta o speria.Nu-l mai vazu-se asa.Avea impresia ca va sfasia orice ii sta in cale si asta nu i-ar potoli furia.Mana lui era inclestata in pumn si copila ii simtea tot bratul incordat.Mergea fortat,ceea ce o facu sa se ingrijoreze si mai mult.
-Esti bine? intreba aceasta ne mai putand sta asa vazandu-l.
Sasuke clipi si o privi.Nu stia cum,dar cand ii vazu chipul si acei ochi verzi ce sclipeau a ingrijorare,ingrijoarre pentru el,simti cum toata furia ii disparea.Habar nu avea cum,dar parca disparea prin pori si corpul i se relaxa din nou.Cum puteai sa fii nervos in prezenta ei ? Raspuns : nu puteai.
Rozalia vedea schimbarea.Baiatul se calma.Se bucura cand vazu ca dispare acel foc dracesc din ochii lui.Sasuke chiar avea dreptate,ea il schimbase si asta era dovada.
Constatand asta inima fetei se topi si deveni si mai aeriana.Mana fetei se stranse usor pe bratul lui si fara sa-si dea seama mergea de parca topaia.Nu era sigura ca el o iubeste,dar stia ca ceva exista intre ei.O legatura chimica poate.Vazand reactia baiatului isi dadu seama ca asta insemna ceva.
Fara sa-si dea seama ajunsera la academie.Multimea de copii se oprisera instantaneu cand ii vazura brat la brat.Toate privirile erau atintite pe ei.Nici macar o susoteala nu se auzea.Toti stateau si priveau.
Sakura se simti stanjenita.Il privi pe baiat,dar acesta zambea in coltul gurii.Merse inainte si o trase usor pe fata dupa el.Toti copii se dadeau din calea lor.Copila simtea privirile pline de ura si ciuda ce erau atintite de catre fetele din scoala.
Si baiatul simtea acelasi lucru,dar el spre deosebire de fata era mandru.Se simtea bine cand stia ca rozalia era la brat cu el si nimeni nu o putea avea.Doar purta la brat cea mai ravnita fata din academie ? Acelasi lucru era valabil si pentru fata,desi ea se simtea stanjenita.
Sasuke mergea lent,desi copila vroia sa scape mai repede din acel drum plin de privi.Acum ea prelua controlul si il forta pe baiat sa mearga mai repede.Ajunsera in cladire si imediat se suna.
-A fost ciudat !
-Mie mi-a placut. spuse acesta pe un ton amuzant.
Sakura isi dadu ochii peste cap si zambi.
-Haide sa mergem in clasa ! spuse amuzata si pleca inaintea lui.
Sasuke rase discret.Se simtea mandru ca toata academia credea ca sunt impreuna.Ii se parea super amuzant si ii placea la nebunie.Macar acum era sigur ca nici un baiat nu va mai indraznit sa o invite in sat.Si-ar fi dorit totusi ca relatia lor sa fie adevarata,atunci s-ar fi simtit pe deplin mandru si impacat.
Sakura ajunse repede in clasa urmata de acesta si se aseza in banca sa.Imediat ceilalti copii intra in incapere.
Rozalia simti iar privirile tuturor atintite catre ei.Obrazi ii se inroseau treptat si ii venea sa intre in pamant.Nu-i placea asta chiar deloc.Ii se parea ridicol faptul ca intreaga academie credea ca e sunt impreuna doar pentru ca i-au vazut stand brat la brat.
"-Ce tampenie !" spuse revoltata rozalia.
"-E cred ca e minunat." spuse fericita egoul.
"-Cum zici tu."
Sakura isi puse capul pe banca.Isi tot repeta in gand ca totul e o mare tampenie si va trece repede.Desi stia ca inima ei suradea la gandul de a fi impreuna cu brunetul.
-Buna ziua clasa ! saluta profesoara cand intra.
Copii salutara politicos.Sakura abia daca auzise,nici nu mai veni vorba sa se ridice.Nu stia ce e cu ea.O parte din ea era extaziata,dar cealalata era suparata.Cele doua sentimente nu se combinau prea bine si rozalia o simtea pe pielea ei.
Profesoara incepu imediat sa predea ceva despre anumite tehnici de lupta in lupta.Explica cu lux de amanunte cum coechipierul se putea baza pe schimbul de chakra cu colegul sau si multe alte tehnici defensive ce ii facea capul fetei sa explodeze.Nu mai suporta sa auda nimic.Tot ce vroia era sa meraga undeva unde era liniste si pace.Undeva unde nimeni sa nu o deranjeze.Sa isi lase mintea in voie sa faca ce vrea.Sa nu vada,sa nu auda si sa nu simta nimic.Era tot ce isi dorea.
-Domnisoara Haruno !
Capul fetei se inalta brusc.
-Daca tot ai timp de pierdut in loc sa fii atenta la lectie,ce ar fi sa vii in fata clasei si sa ne faci o demonstratie la schimbul de chakra ? spuse suparata profesoara vazand ca fata era singura care nu era atenta la lectie.
-Aaa…bine. balbai copila.
Fix asta ii trebuia.Probleme si la scoala.Ofta in timp ce se ridica din banca si isi spuse in gand ca trebuia sa termine.Se purta ca o fetita neajutorata.Era regina.Regina Ingerilor Negri.Se putea descurca cu orice.
Pasi treptele clasei mult mai increzatoare in fortele proprii.
-Sa te vedem,domnisoara ! spuse cu repros profesoara.
Nu fusese deloc atenta la lectie,dar avea noroc ca stia deja sa faca asta.Batranul ninja cu care se antrenase inainte sa vina aici o invatase multe,printre care si asta.
Intinse palma si se concentra.Fluxul puternic de chakra se activa in interiorul ei si lasa sa curga prin vene,pana in palma ei,de unde iesea din pori si se invaluia dupa forma manei.O caldura electrizanta o cuprinse pe fata,ii placea.Ridica palma catre umarul profesoarei si il atinse delicat.Chakra alba o invalui pe profesoara si disparea incetul cu incetul inauntru-l ei.Aceea energie specifica chakrei o cuprinse pe profesoara imediat.
Femeie sa dadu incet inapoi si ii spuse pe un glas plin de dezamagire ; spera ca Sakura nu stie cum se face aceasta tehnica :
-Foarte bine,domnisoara Haruno ! Poftim la loc !
Rozalia zambi multumita si merse repede catre banca ei.Se aseza cu gratie si de data aceasta era atenta la lectie,fiind plina de energie.
Era multumita de sine ca reusise sa-si indeparteze acea stare si sa revina cum era la inceput.Nu avea de ce sa isi incarce capul cu fel si fel de probleme.Cum vine,asa trece.Stia ca putea rezolva orice daca isi impunea asta si era mandra de ea.
Restul orei decurse normal,fara alte intreruperi.Cand se suna,copila impreuna cu Hinata si Ten Ten pornira catre sala unde aveau repetiti.
In timp ce fetele coborau scarile,in fata lor se posta Ino cu mainile in sold.
-Nu-ti permit cap mare sa imi furi iubirea!
La auzul acestor cuvinte rozalia bufni in ras.Se pare ca Ino iar avea chef de cearta.Bun ! Atunci cearta sa fie,ma mai antrenez si eu.. isi spuse fata vesela.
Sakura cobora cele 2 trepe ce le desparteau si o privi serios.
-Ino ai face bine sa termini cu mascarada asta !
Blonda pufni.
-De parca ai putea sa-mi inchizi gura.
-Vrei sa incercam ? intreba rozalia amenintator.
Ino se dadu putin inapoi,dar reveni.
Rozalia chicoti.Ii se parea amuzanta si enervanta totodata atitudinea blondei.
-Tu chiar nu te inveti minte,nu ?
-Celelalte dati ai avut noroc ! spuse repede Ino.
-Noroc poate ai avut tu ca ai scapat cu viata.
De data aceasta blonda se sperie si cobora cu spatele,o treapta.Rozalia o urma cu o privire furioasa.Se hotara ca era timpul sa-i inchida gura blondei odata pentru totdeauna.
Brusc apuca bluza fetei si o privi amenintator in ochii.
-Iti spun pentru ultima data : vezi-ti de ale tale,altfel o patesti!
Ochii blondei era bulbucati de frica si abia putu sa dea din cap in semn afirmativ.Sakura ii dadu drumul si aceasta cazu cu zgomot pe scara.Se ridica rapid si pleca fara sa se uite inapoi.
Ten Ten trecu pe langa rozalie,razand.
-Haide ! spuse aceasta si o trase pe fata dupa ea.
Hinata le urma fara sa spuna ceva,desi abia se abtinea sa nu zambeasca amintidu-si fata inspaimantata pe care o avuse-se Ino.
Sakura zambea in sinea ei.Era de asteptat reactia blondei,desi nu credea ca se va simti asa de bine speriind-o.Era curioasa daca blonda va mai avea curaj vreodata sa o infrunte.
"Eh…o-m trai si o-m vedea." isi spuse Sakura fericita si merse catre sala de repetitii.



Sper ca va placut…si vreau sa va informez ca am mai deschis un fic…" Doi ochi albastrii ( hentai + 18 ) "…asta e un mic bonus pe langa acesta capitol…treceti pe acolo si lasati un comentariu…Bye !
I love colour blue ! :love:

#72
Nu stiu daca voi fi sau nu prima. Dar eu las comul ^.^
In primul rad iti zic la multi ani . Sa ai o viata frumosa si toate cele [scuze dar nu ma prea descurc la chestii foarte siropoase]
Revenind la ficul tau pot spune cu mana pe inima ca imi place. Este dragut si capitolul acesta are tot ce trebuie. Imi place cum a pus-o Sakura pe Ino la punct :]
Nu prea mai stiu ce sa zic, sincer. Este foarte frumos ficul si asta ti s-a zi de nenumarate ori, acum sa vin si eu [iar cu aceasta replica, deoarece ti-am mai spus-o] este enervant >.<
Pai iti urez succes in continuare cu scrisul si celelalte si inca o data La multi ani ^.^

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#73
Bunaa!!! te rog scuza- mi nesimtirea:))... iti citesc de mult ficul, insa abia acum m- am gandit sa- ti dau comment. Motivul? Nici eu nu- l stiu... In fine, sa revenim la fic.
Pur si simplu il ador :X... imi place totul la el. Mai ales cum descrii sentimentele :*. Ce mi se mai pare deosebit la ficul tau sunt fazele cu ego- urile :)).. dau o nota de culoare si amuzament( dupa parerea mea). Mi- au placut toate capitolele si chiar nu am ce sa- ti reprosez. Iubesc momentele in care Sakura si Sasuke raman singuri. In capitolul asta ma bucur ca i- ai facut sa se tina de brat in fata tuturor :P.
Vreau sa- ti spun ca ti- am recitit ficul de vreo 10 ori, fara sa ma plictisesc.

Astept ca toata lumea next- ul!
:-H
Mi-e foameee!!!

#74
Iti citesc ficul de mult, dar de abia acum m-am gandit si eu sa-ti las un comentariu.Imi pare rau ca nu ti-am lasat mai devreme.
Imi place ideea ficului, dar nu numai ea, imi place cum descrii sentimentele personajelor, simt ca fac si eu parte din fic, dialogul este genial [ mai ales replicile lui Sasuke ], iar actiunea excelenta.In ficul tau totul se imbina perfect, iar greseli de tastare nu ai.Atunci cand Sakura si Sasuke raman singuri, este momentul cel mai placut, pentru ca isi pot exprima liber sentimentele.
Astept cu nerabdare nextul!

#75
wow...(O_O) c mijto...:X
nu mai stiu sigur dar parca ei nu au avut niciodata cum sa se sarute pana acum...(-_-") mereu intervenea ceva... dar acum a fosr sooper...(n_n)
in urmatoarele capitole parca vad ca Ino o sa treaca cu cea mai mare frica pe langa Sakura... mai bine spus va fi atenta sa nu se vada deloc intre ele, daca se poate...=))
ei bine... Sasuke asta e cam prea vrajit de ingerul sau...;)) si pana la urma Sasuke isi pastreaza viitorul din adevaratele episoade? :-/ de abia astept sa vad ce se va mai intampla...8->
La multi ani! si tot ce-ti doresti tu...;))
capitolul e cel mai tare... cu cat postezi mai multe capitole, cu atat mai frumoase sunt...:X
de abia astept next-ul...cand il pui? ;;)
multa inspiratie si bafta in continuare!
bye! :-h
si scuze daca fac spam...8-|


Feel...Hurt...Love


[Imagine: pisi0.jpg]


You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!


Valutzu' meu: PSA
Sysu' meu: ~Ade~
BBFu' meu: Miranda^_^

Va luati de ei?! 23 Va luati de mine! :-l

#76
Deci capitolul 23…sper sa va placa...NU UITA-TI sa comentati cat mai mult…spor la citit!



Cap.23 : "-Sasuke castiga ."



-Sunteti gata ? intreba vesela rozalia cand intra in sala.
Ceilalti se ridicara si aprobara din cap,cu zambetul pe buze.Fara sa mai astepte ceva,incepura sa exerseze dansurile si melodiile.
Sakurei ii trebui multa rabdare pentru acest concert.Exista mereu cineva care se incruca si trebuiau sa o i-a de la capat.Copila ii incuraja si reincepeau.Desi se faceau multe greseli,progresul era vizibil.Deja jumatate din spectacol era gata.Copila era mandra de colegii ei,pentru munca pe care au depus-o si stia ca va iesi un concert minunat.
In aer se putea simti bucuria emanata de acesti copii,ce isi puneau inima pe tava pentru acest eveniment.
-Gata pentru astazi. anunta rozalia.
Toti rasuflara usurati si iesira repede din sala,salutand-o pe fata.Hinata si Ten Ten o asteptara si mersera impreuna catre iesirea din academie pentru ca,ceilalati inca mai aveau ore.Se bucurara stiind ca aveau timp sa se odihneasca.
Se asezara pe o banca si incepura sa vorbeasca despre cum evoluasera munca lor.Imparteau pareri si sugestii.
Sakura era bucuroasa.Cum nu mai fusese de foarte mult timp.Desi venirea in acest sat ii adusese multe probleme,se consola cu faptul ca aici avea prieteni adevarati si mai presus de orice,se indragostise.Multumi Domnului pentru viata pe care o are.
Zambi si incepu sa vorbeasca si mai inflacarata.
Clopotelul strident suna anuntand pauza.Multimea de copii se imbulzi in urmatoarea clipa afara din academie.Se spulbera linistea de care avusesera parte fetele.Gata cu odihna pentru ele.
-Deci ce se mai aude de concert ? intreba vesel Kiba cand veni langa ele.
-Totul e perfect.Scuze,dar nu divulg nimic ! spuse copilaroasa rozalia.
-Eee…atunci o sa fie surpriza. spuse amuzat satenul.
Sakura ii zambi si incepura sa se planga de ora ce urma.Ora de lupte cu Anko.
"-Oare unde e Sasuke ?" intreba fata.
"-Trebuie sa apara!" o calma egoul acesteia.
Rozalia abandona discutia celor trei si masura din priviri curtea academiei.Spera sa-l zareasca pe baiat.Abia trecuse o ora de cand nu-l vazu-se si simtea ca se va stinge incetul cu incetul.Aerul ii aluneca cu dificultate si fiecare inghititura o zgaria pe interior.Stia ca se exterioriza degaba ,ca baiatul era undeva in cladire,dar ea simtea nevoia disperata sa-l vada acum.Sa-i admire trasaturile fine si frumoase,parul negru cu reflexe albastre si ochii aia negrii,ce-i indragea asa mult.Fara el,ea nici nu mai exista.Nici nu concepea o lume in care el sa nu fie.Ala se putea numi Iad pentru rozalie.
Deja inima isi accelera pulsul si ea deveni si mai nerabdatoare.Trebuia sa-l vada,chiar si pentru o secunda.
Aerul ii se oprii undeva pe la jumatatea gatului si atunci il vazu.Statea rezemat de un copac,cu mainile in buzunare,privind plictisit in jur.
Copila rasufla usurata.Trupul ii se relaxa si respiratia decurgea normal fara sa-i mai provoace vre un disconfort.
Sasuke simti privirea cuiva atintita catre el.Credea ca era un alt coleg ce se holba la el crezand ca poate o astepta pe Sakura.
Il bufni un ras pe care il infunda rapid.Isi incrucisa mainile si privi in jos,incercand sa nu zambeasca.Era in profund extaz doar gandindu-se la ce isi imaginau baietii ca-i fac lui pentru ca Sakura era a lui sau macar ei asa credeau.
Vazand ca acel cineva inca il priveste isi ridica privirea.
Un fior rece,placut ii strabatu intreg corpul cand zari acei ochii verzi.
Sakura.
Doar asta avea in minte si inima.Doar ea si numai ea.Frumoasa cu par roz si ochi verzi ce-i fura inima de la prima privire.
Isi aminti ca in prima zi de scoala facu eforturi uriase sa o respinga.Pe atunci nici nu vroia sa auda de dragoste.Nu-i trebuia asa ceva,dar constientiza ca,cu acest sentiment nu te pui.Cand te prinde,nu te mai lasa.Nu credea ca va ajunge sa fie bucuros ca va simti din nou iubire.Era placut.
Sakura se inmuia rapid.Isi puse mainile pe banca ca sa nu cada de pe ea.Cu fiecare secunda trecuta de cand il privea,simtiea ca se va topi sub privirea lui ce o ardea intr-un foc cald si placut.Cat il iubea.
Amandoi tresarira la auzul clopotelului.Copii se imbulzeau spre clase.
-Sakura,nu vii ? intreba Ten Ten.
Rozalia isi indrepta privirea catre ea,fara sa o vada defapt.Nu stiu cum,dar reusi sa dea din cap in semn afirmativ.
Ceilalti au pornit spre spatele academiei,lasand-o pe ea pe banca.
Sasuke era inca acolo,dar nu se mai sprijinea de copac ci venea cu pasi lenti catre…ea.
Inima ii ingheta.Nu mai era capabila sa se adune,desi egoul ei tipa din toate puterile la ea.Cum sa-ti poti reveni cand iubeai pe cineva in secret ? Se credea imatura ca inca nu-i putea rezista,ca se bloca si se fasticea in prezenta lui.
Brunetul ajunse in fata ei si o privi bland.Privirea fetei se intalni din nou cu a lui si legatura aceea puternica se forma din nou.
-Mergem ? intreba brusc baiatul intinzand mana catre ea.
Abia peste cinci secunde rozalia se aduna si reusi sa se miste.Il privi pe baiat,ii zambi si ii stranse mana.Palmele lor se unira precum privirile lor.
Incepura sa mearga fara sa isi dea seama,catre spatele curtii pentru ora de lupte.Mintile lor erau contopite in una,ochii lor nu mai vedeau decat persoana iubita si mainile lor nu vroiau alt ceva decat atingerea pielii celuilalt.Nu se vroiau decat decat unul pe celalalt.
-Hei,porumbeilor ! Miscati-va aici imediat ! tipa Anko catre ei cand ii vazu.
Sakura tresari puternic si dadu drumul maini baiatului.Imediat se inrosi vazand iar privirile celor din jur,dar se simti si putin nervoasa ca se terminase asa repede.
Sasuke isi ascunse un zambet si isi puse mainile in buzunar,luand iar atitudinea de indiferent si lejer.
Profesoara ii privi dur cu mainile in sold.Atunci cand ii vazu ochii lui Anko,rozalia se simti si mai stanjenita si merse repede intre copii ce formasera un sir in fata ei.Sasuke veni si el imediat cu o atitudine usor amuzata.
-Bine viermilor.Acum ca suntem toti,sa incepem ora ! spuse Anko accenduand cuvantul "toti".
Copila simti ca va intra in pamant de rusine.Obrajii capatasera o culoare destul de aprinsa.
-Astazi vom face luptele libere,adica fara chakra. spuse profesoara in timp ce mergea lent in fata elevilor,cu o atitudine sfidatoare.
Se oprii in mijlocul randului si se intoarse cu fata catre elevi.
-Prima lupta va fi intre : … . spuse Anko masurand copii,oprindu-se cu un ranjet ce nu inspira ceva bun.
-Sakura si Sasuke.In fata cu voi !
Rozalia ii se oprii respiratia.Asta ii mai lipse,desi se astepta la asa ceva din partea profesoarei.Isi impuse sa nu faca o drama din asta,ci pur si simplu sa se distreze.Ii placea sa se lupte,deci nu se lasa afectata ca se lupta cu brunetul.Doar nu se luptau pe bune,asa ca nu va trebui sa-l raneasca.
Copila facu un pas in fata exact in acelasi timp cu baiatul.
"-S-o pocnesti bine,da ?!" spuse fericita partea rea a brunetului.
"-Ai grija ce vorbesti intunecatule !" ameninta partea buna.
"-Dupa cum o stiu pe Sakura,se va distra,deci o sa fie o lupta chiar interesanta." spuse acesta si o privi cu,coada ochiului pe rozalie.
-Asa,regulie sunt simple : va luptati fara sa va folositi chakra si fara sa va raniti,e de ajuns sa va imobilizati oponentul.Inteles ? intreba Anko si le facu semn celor doi sa inainteze.
Ajunsi fata in fata,se privira.Parca incercau sa-si transmita gandurie lor prin acea legatura vizuala.Rozalia zambi jucaus si-i facu scurt din ochiul stang.Sasuke intelese.Se asteptase la asa ceva.Sakura vroia sa se distreze,sa se joace mai mult in aceasta lupta.
"-Bine,joaca sa fie.Totusi trebuie sa-mi iau revansa.Nu am uitat de cand ma batut la volei." spuse amuzat acesta.
Parte buna radia de bucurie in timp ce partea intunecata nu-si mai putea oprii gura din injurat.
-Puteti incepe. anunta Anko.
Sakura zambi,isi puse mana in sol,lasa capul usor in partea dreapta si intinse mana catre baiat,facandu-i semn sa vina catre ea.
Brunetul abia se abtinu sa nu zambeasca.Se uita in ochii fetei si alerga catre ea.
Un mic chicot se auzi din gura fetei.Distractia incepu-se pentru ea.
Pumnul baiatului era strans si gata sa o loveasca,dar aceasta il para cu usurinta ajutandu-se de dosul palmei.Brunetul fusese rapid si-i prinse inchietura fetei,ii suci mana la spate,intorcand-o si punandu-i cealalta mana a lui in jurul gatului ei..Nu o durea,dar partial o imobilizase.Cu mana ramasa libera,rozalia o duse incet catre stomacul baiatului,il prinse de bluza,ii baga un picior intre picioarele lui si brusc isi indoi spatele,catre fata si-l arunca peste ea.
Baiatul se asteptase sa-l doara spatele de la contactul cu solul,dar se pare ca fata avusese grija sa nu-l arunce tare incat sa-l raneasca.
Sakura isi puse manile in sol,se apleca catre el si ii zambi viclean.
-Gata ? Te lasi batut ? intre aceasta amuzata.
-Nu.Asta e revansa mea. spuse Uchiha cu subinteles.
Copila il privi curioasa.O strafulgerare ii trecu prin cap si-si dadu seama ce vroia sa spuna baiatul.Meciul de volei cand ea impreuna cu Naruto castigasera.
Profitand de momentul de neatentie a-l acesteia,Sasuke o prinse de glezne si-o trase.Sakura cazu cu o bufnituta scurta.Nu trebuia sa lase garda jos.
Sasuke se ridica rapid si ii prinse manile fetei in palma lui,ridicand-o pe aceasta.
"De ce trebuie sa fie mainile lui asa de mari incat sa-mi cuprinda amandoua incheieturile ?" intreba rozalia amuzata.
Egoul acesteia rase infundat.
Nu se putea elibera din prinsoarea lui,dar nu o deranja.Din contra.Putea sa stea asa cu mainile sus,tinute de a lui palma si sa se priveasca vesnic.Nu-i trebuia mai mult decat el.
Copila chicoti.Dadu cu laba piciorului in piciorul acestuia facandu-l sa se desparta de celalalt,apoi il impinse brusc cu pieptul si acesta cazu din nou..Se apleca si-l intoarse,vrand sa-i suceasca mainile la spate,dar acesta fusese mai rapid si o prinse de mijloc trang-o sub el.De data asta nu mai avea cum sa scape.El era pus peste ea,mainile ei erau tinute bine de ale lui si pe fata lui ii aparu un mic zambet.
Sakura ofta in sinea ei din pricina acelui zambet,Un zambet de ii dadea fiori de placere.Mai ales ca se atingeau si gurile lor erau asa de aproape una de cealalta.Amintirea acelui nereusit sarut ii reveni in minte.In situatia de fata ii se parea amuzanta.
-Sasuke castiga. anunta Anko.
Vocea mult prea stridenta a profesoarei ii trezira pe cei doi.Nu vroiau sa se termine,dar stiau ca asta nu se va sfarsi si ei doi se vor mai intalni cu astfel de impostaze sau macar asa sperau.Vroiau sa se simta,sa se atinga,sa se sarute si sa stea unul in preajma celuilalt pentru o eternitate si inca un pic.Dar ce pacat ca ei cred ca exprimarea sentimentelor e asa grea.
Brunetul se ridica si ii intinse mana sa o ajute.Fiorul de placere se produse iar in interiorul fetei.
-E egalitate…deocamdata. spuse fata jucaus,privindu-l in ochii pe acesta.
Se indeparta de el ducandu-se catre ceilalti.In sinea ei radea.Ii placuse sa se lupte cu el si inca mult de tot.
-Bine.Urmatori sunt Naruto si Chioji. spuse Anko.
Cei doi baieti facura un pas in fata si nici bine nu dadu startul profesoara ca deja Naruto alerga catre Chioji care nici macar nu se ostenea sa lase punga de chipsuri din mana.
-Stai ! spuse Chioji si Naruto ramase nemiscat cu pumnul in aer.
-Ai castigat. spuse acesta si blondul ramanse blocat.
Anko se enerva si tipa catre Chioji ce mergea deja catre ceilalati,infulecand fara oprire.
-Treci si lupta vierme las si bun de nimic !
-Ne…mi-e prea foame. spuse acesta pe un ton plangacios.
Profesoara isi inclesca falca,se duse in spatele acestuia si trase un pumn in cap.
-Auuu ! De ce ai dat ? intreba acesta in timp ce-si freca capul.
Se sunase asa ca Anko nu-i mai raspunse.Elevii plecara rapid fara sa ma priveasca sau sa-l ajute pe Chioji sa scape din mainile profesoarei.
-Era de asteptat sa te invinga Sasuke. suse cu repros Ino ce se postase in fata rozaliei.
Sakura rase.Radea de blonda.Radea de faptul ca ea continua sa creada ca replicile ei o afectau si ca uita ca ar putea sa o omoare doar dintr-un singur pumn.
Se apropie de Ino cu pasi lenti.Isi lasa capul sa se apropie de urechea ei si ii sopti viclean :
-Poate ca ma invins,dar l-am lasat doar ca noi sa ne atingem.
Ochii blondei erau bulbucati si incepea sa devina rosie din cauza furiei ce o cuprindea.
Rozalia rase din nou si pleca urmata de Hinata si Ten Ten.
-Sa stii ca Sasuke va fi al meu pana la urma ! spuse Ino nervoasa.
-Bafta atunci ! raspunse copila jucaus.
Asta o facu pe blonda sa tipe de furie.
-Fata asta nu se invata minte. spuse razand Ten Ten.
Sakura se multumi sa zambeasca si merse mai departe catre clasa.
"-Acum esti convins,da ?" intreba partea buna a brunetului.
"-A spus-o doar ca s-o enerveze pe Ino.Si eu as fi spus-o."
"-Asa ! Mai minte-te mult singur." spuse partea buna cu repros.
Sasuke isi dadu ochii peste cap si merse catre academie,cu ochii asupra rozaliei ce era in fata lui.
Urcasera treptele pana la sala de cursuri si imediat se suna.Se asezara in banci pentru ultimele doua ore de Istoria Konohondai.Doua ore de chin sau relaxare,depinde cum vroiai sa fie orele astea,unde trebuia doar sa stai si sa aculti povesti.
Profesorul intra rapid si incepu sa citeasca dintr-o carte verde cu,coperti lucioase.
Cele doua ore treceau repede.Gandurile celor doi zburau departe si fara sa isi dea seama,se asemanau.Cate o privire nevinovata aruncata catre celalalt cu,coada ochiului.Si nimic mai mult,desi cei doi vroiau contrariul.
Se suna.
-Sunte-ti liberi ! spuse Iruka-sensei.
Profesorul isi aduna lucrurile si dadu sa plece cand Sasuke il opri.
"Nici nu am observat cand a plecat de langa mine." isi spuse Sakura.
Brunetul incepu sa discute cu Iruka facand-o pe rozalie curioasa.
"-Despre ce vorbesc oare ?" intreba fata.
"-O sa aflam noi candva." spuse egoul.
Copila isi dadu seama ca egoul ei avea dreptate,asa ca se ridica din banca si pleca impreuna cu ceilalti catre casele lor.
-Se face cam frig in ultima vreme,nu ? intreba Kiba in timp ce mergeau cu toti pe strazile satului.
-E toamna,tolomacule. spuse Ten Ten razand.
Kiba se uita urat la ea.
-Ai ajuns si tu ? intreba Naruto.
Capul fetei se intoarse automat catre blond.Il vazu pe Sasuke langa el.Acesta o privi si ea ii zambi delicat,dar fara sa vrea privirea ii fusese captata pe ce ducea in mana acesta.O carte mare si jerpelita.
Ochii fetei se bulbucasera.



Sper ca va placut si scuze de intarziere,dar dupa cum am mai spus am foarte multe pe cap si abia apuc sa scriu ceva la ficuri ( pentru cei ce inca nu stiu,am doua ficuri acum…acesta si Doi ochi albastri ( hentai + 18 ) )…asa ca nu ma omorati va rog ca postez asa rar…si apropo Craciun fericit ! ca acusi vine mosul…bye !
I love colour blue ! :love:

#77
Buna! Imi place foarte mult ficul tau. E cu adevarat frumos, unul dintre cele mai frumoase ficuri de pe aici. Ma bucr ca ai pastrat tema animeului, asta il face mai special. Ai avut cateva greseli de tastare, insa doua dintre ele mi-au sarit in ochi.
sunte-ti= sunteti
ma= m-a-> pe asta ai folosit-o cam des.
Cam atat! Descrierea e minunata, cu adevarat superba. Naratiunea... mai bine nici nu cred ca se poate. Dialogul...pai... ce pot spune, deloc sec si farte bine gandit, iar actiunea decurge asa de lin, nu e deloc grabita.
Titlul ficului e superb. Esti o scriitoare minunata si astept cu nerabdare urmatorul capitol.
Bafta in continuare si sa te ti de el ca e superb:*
Aha! Cum spui tu mama... 21

#78
Uh! N-ai nicio idee[sau poate ai] cat de mult am asteptat acest capitol, asa cum si acum il astept pe urmatorul:>:>
Am vazut ca ai scris la celalalt fic ca acesta va avea peste 100 de capitole? Oh, multumesc Doamne! E un fic superb, minunat, splendid. Nici nu stiu ce adjective sa mai folosesc. Descrii totul atat de minunat, iar actiunea decurge asa de lin. Ador ficul asta... uh, nici nu ai idee cat. Imi pare bine ca ai pastrat tema din anime. Ma incanta si faptul ca, chiar daca cei doi se iubesc, nu-si marturisesc sentimentele si asta face ficul mai incitant.
Abea astept continuarea. Oare Sasuke va afla in sfarsit cine e cu adevarat, sau mai bine spus, ce e cu adevarat Sakura? Eh, eu sper ca da.

Succes in continuare si astept nerabdatoare nextu`:*
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#79
buna am aterizat intamplator, dar nu am putut rezista minunatului tau fic, mai ales fiind sasusaku :love: Despre ce sa vorbesc?:-? cum nu am comentat nimic de la inceput, cred ca ar trebui sa o fac acum. Poate o sa ti se para plictisitor, dar trebuie sa imi spun parerea nu? Asa. Deci am observat niste ideii, poate fraze putin schimbate care le-am mai intalnit, dar am inteles ca le-ai folosit ca mijloc de inspiratie, iar dupa ideea a inceput sa devina Originala. Actiunea e linistita, dialog imi place, descriere pusa la punct, modurile de expunere se imbina frumos "la 4 ace" :)). Acum personajele. Waw cata durere pe capul Sakurei si al lui Sasuke, adica se iubesc si nu vor sa-si spuna sentimentele decat daca le marturiseste celalalt primu, cu alte cuvinte la anu si la paste se va intampla. De ce ma urasti? Cu ce ti-am gresit? Cum adica nu au avut parte de primul sarut?:(( imi place cum se comporta Sakura cu Ino si ultima fraza e :X "-Poate ca ma invins,dar l-am lasat doar ca noi sa ne atingem." asa se spune :yes: si brunetu e de-a dreptu incapatanat :??. Cele mai amuzante sunt partea buna si rea a lui Sasuke si cea a lui Sakura... razi de mori cu ele =))
Si acea carte..am o vaga presimtire...valeuuuuuu...Stii ce mi-ar placea?;;) sa apara orochimaru in fata sakurei cand asta e cu prietenii inclusiv sasuke..ar fi prea..
sper sa fie un "Happy End" si astept nextu, iti raman cititoare fidela
P.S anunta-m de next si spor la scris, daca te-a deranjat cu ceva comul meu un pm si imi zici :bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#80
Hey Oana !:D

Pai dear , ai un fic superb :X . Ma mir cum de nu l-am vazut pana acum :)) Ce oarba sunt , nu - i asa?:]] Te iubesc pentru ca scrii asa de frumos . Deci , eu tot ma plimb prin camera si ma intreb cand vine continuarea , iti place sa ne faci foarte nerabdatori , nu ? Nu fa asta . :)) Vreau nextu '! Apropo , vreau sarut:)) Cand ai de gand sa-i faci sa se pupe , huh ? Asa de bine sti sa descrii sentimente , nu am cuvinte . Sakura vad ca e tare si mare si frumusetea de pe lume , eh? Asa e si in ficul meu .Sasuke , Sas'ke , dragul nostru Sas'ke o iubeste asa de mult , si totusi , e asa de rusinos! Vai , vai , baietii din ziua de azi :)). Sa vezi , baietii de la mine din clasa si sa danseze le e rusine. Epic , nu ? Ei bine mie-mi iese sufletu ' prin gura asteptand continuarea ...

Pana atunci Avril iti ureaza multa , multa inspiratie si imaginatie :X
Te pop ,

Ja ne *´¨`* •.¸¸.•

MY FIC ะ PETALA RĂTĂCITĂ ะ
Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤᵐᶤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰ⁻ᵃ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ ᵐᵃᶤ ᵃᵖᵃʳᵉ ᵒ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵐ
De La-nceput ..!
Dʳᵃᵍᵒˢᵗᵉᵃ ᵉ ᵒ ˢᵃᵍᵉᵃᵗᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ
Joc
Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ ᵒ ˡᵃᶜʳᶤᵐᵃ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃᵐᵇᵉᵗ, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ ᵐᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ..
Tine



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.970 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.087 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.699 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.454 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.039 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.140 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.781 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.403 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 39.961 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.320 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)