Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2

#1
Folosesc in "Ingerul iubirii"personaje din Gravitation.
Nu detin personajele:Yuki Eiri,Shuichi Shindou,Ryuichi Sakuma,Suguru Fujisaki,Sakano,Touma Seguchi,K,Hiroshi Nakano,Aiaka,Mika,Mayko
Ele apartin lui Maki Murakami si fac parte din animeul Gravitation.
nu intentionez sa dobandesc nici un fel de de benefici din folosirea acestor personaje.

Capitolul 1
O alegere
Intra in apartament si zambi. Caruciorul dublu este strans frumos si asezat intr-un colt al holului. Asta inseamna ca ca Shuichi a ajuns deja cu Yoru si Yume. Paseste incet in living,dar aici nu este nimeni, apoi a intrat in dormitorul copiilor.
Aici este o atmosfera placuta, aerul este caldut si in el plutesc usoare arome florale si vegetale. O meloie se aude in surdina,iar intunericul este indulcit de o lampa mica, cu lumina albastru-pal care permite sa se vada cele doua fiinte mici, ce dorm linistite in patuturi.
A inchis incet usa si a intrat in dormitorul mare si a incremenit. In camera nu este nimeni.”Unde este?”se intreba aproape speriat. A deschis usa de la baie, apoi a navalit pusr si simplu in bucatarie. Aici s-a oprit lumina este aprinsa si cel pe care il cauta doarme cu capul pe masa in fata unei farfurii pe care se afla un sandwici din care s-a muscat o singura data si un pahar cu lapte pe jumatate plin.
L-a mangaiat usor pe parul roz, dar fara rezultat, asa ca l-a apucat de umar si a rotit scaunul, apoi l-a luat in brate ca pe un copil si-la dus in dormitor. Shuichi nu s-a trezit nici cand a fost intins pe pat si nici cand iubitul lui l-a dezbracat. Eiri ii mangaie obrazul si ii saruta usor buzele aproape albe. Nu ii place deloc paloarea iubitului sau. Zambind amar il inveli cu grija, apoi se dezbraca si el.
A mers in baie si a dat drumul la apa si umplu cada, apoi deschise si apa de la cabina de dus de langa cada. Isi lua iubitul in brate si a intrat sub dus.
Shuichi deschise ochii si-i zambi, apoi ii mangaie fata si isi lipi obrazul de umarul lui. Eiri ii prinse barbia cu degetele, il privi in ochi si il saruta lung pe gura. Fara un cuvant turna pe trupul celui pe care il iubeste aproape jumatate din sticla de gel de dus. Se sapunesc reciproc printre sarutari patimase. Mainile fiecaruia dezmiarda trupul celuilalt, plutind spre culmile pasiunii. Shu isi incolaci bratele lin jurul gatului iubitului sau, iar acesta ii cuprinde mai bine trupul si il propteste de perete. Savura fiecare tresarire a corpului mult iubit si fiecare dintre gemetele innebunitoare, lasand totul sa e combine cu extazul pe care il simte el.
O jumatate e ora mai tarziu stau amandoi imbratisati in cada plina cu apa calda. Shuichi si-a lasat capul pe umarul scriitorului si este pa punctul de a adormi. Eiri il tine in brate si simte cum, cu fiecare scunda, cum corpul ii devine din ce in ce mai greu pe masura ce este cuprins de somn.Il priveste. Obrajii ii sunt imbujorati acum, dar asta nu il pacaleste. Stie ca aceasta culoare se datoreaza doar apei cale. Iubitul lui este complet epuizat.
Pentru micutu solist al celor de la Bad Luck ultimile luni au fost deosebit de obositoare.
Aparitia celor doi copii a adus in viata lui o stare de fericire greu descris.
Ca orice alta persoana isi dorise intotdeauna sa aiba copii cu fiinta pe care o adora, dar soarta ii hotarase o iubire din care, in mod normal nu puteau aparea mostenitori. Ideea pe care o avusese Ayaka fusese geniala, iar Myka si Mayko fusesera atat de generoase cand accepatasera sa ajute la indeplinirea acelui plan. Din primul moment intre el si cei doi copii se crease o relate uluitoare, era ca si cum, cu adevarat, ar fi fost nascuti de el. Atunci cand plangeau era indeajuns sa apara langa ei pentru a se linisti.
Shuichi continua sa lucreze impreuna cu Hiro si Shuguru la un nou album si, in acelasi timp se ingrijea de copii. Acestia devenisare o prezenta obijnuita la N.G., fiind alintati si iubiti de toata lumea. Cu tote asta o singura persoana ii schimba si ii hranea era numai ”mamica” lor Shichi, cantaretul fusese foarte ferm in aceasta privinta. Eiri era departe de a fi multumit de aceasta situatie.Considera ca efortul pe care iubitul lui il depunea este mult prea mare si nici nu este prea sanatos pentru copii sa creasca prin studiourile de inregistrare si salile de concert.
Cu toate nemultumirile lui nu fusese in stare sa reziste rugamintilor lui Shuichi.Cat despre copii, dezvoltarea lor este perfect normala pentru varsta pe care o au si sunt vioi si sanatosi. Shu insa…pare ca se topeste pe picioare, iar starea lui il nemultumeste din ce in ce mai mult pe scriitor. Isi da seama ca iubitul lui este la capatul puterilor.
A ramas in cada pana cand s-a convins ca somnul lui Shuichi este atat de profund incat nimic sa nu-l trezeasca.
Atunci s-a ridicat cu el in brate si a iesit din cada. L-a invelit intr-un prosop mare si pufos,apoi l-a dus in dormitor. S-a sters ,apoi s-a ibracat in pijama si a facut acelasi lucru pentru partenerul sau de viata.
Dupa ce s-a asigurat ca acesta e bine invelit si ca in camera este destul de cald, a mers in living. A pus mana pe telefon si a format un numar:
-Alo! Buna seara, bunico! Te rog sa nu te superi ca deranjez la ora asta, dar am nevoie de ajutorul tau!

Shuichi s-a trezit din somn complet confuz. Nu isi aduce aminte aproape nimic din ce s-a intamplat inainte de a adormi. A deschis ochii si a vazut chipul zambitor al lui Eiri.
-Te-ai trezit deja….si eu care ma gandeam ca ai de gand sa dormi tot resul vietii…
Cantaretul ii intoarse zambetul, apoi brusc intra in panica. Privi speriat in jur:
-Cat e ceasul?!?... Unde sunt copii?!... Vai… aveam inregistrari…
Scriitorul il mangaie pe obraz cu blandete:
-Stai linistit! Totul este in ordine! Am vorbit cu K si esti in concediu cum iar copiii sunt cu Tama.
-Tama?!?
-Lucreaza pentru familia mea e mult.
A fost doica mamei mele, apoi a avut grija de sora mea,de mine si de fratele meu, cand noi eram de varsta copiilor. Am vorbit cu
bunica si a trimis-o aici. A ajuns inainte de pranz.
-Inainte de pranz?!?Dar cat e ceasul acum?
-E trecut de ora doua, raspunse si intuind a doua intrebare continua. De dimineata i-am schimbat si i-am hranit eu… Nu stiu cum poti sa te descurci cu asta de cateva ori pe zi.
Shu ii zamnbi. Scapat e grija copiilor si a inregistrarilor, macar pentru un timp se lasa lenes pe perne. Eiri ii mangaie iar obrazul. Brusc prin trupul solistului paru ca trec un million de volti si un val imens de dorinta il invadeaza. Isi trase sotul peste el si isi incolaci bratele in jurul gatului acaparandu-i gura cu un sarut.Scriitorl se lasa prins in joc si ii intoarse sarutul , apoi incepu sa-i exporeze cu buzele si limba umerii. Se opri o clipa, pentru a-si arunca pantaloni, camasa si lenjeria, apoi relua activitatea, sarutand de data asta pantecele iubtului sau. Ii ridica incet, incet tricoul gustand fiecare bucatica de piele si savurand gemetele de placere pe care le scoate iubitul sau. Cand ajunse la sfarcurile intarite le subse si le musca usor, facand gemetele celuilalt sa se intensifice. Continua acest “tratament’’ adaugand mangaieri in zonele intime, pana ce simti trupul de sub el cuprins de tremur aproape incontrolabil. Shuichi il trase spre el si incepu sa-i sarute gura inebunit, oferindu-se complet. O clipa Eiri vru sa continue jocul erotic fara sa-l posede cu adevarat, dar presiunea din trupul lui este mult prea mare, asa ca e lasa condus de iubitul sau spre cea mai intima parte a trupului sau.
Ceva mai tarziu stau amandoi, unul in bratele celuilat, obositi dar zambitori.
-Am visat ca am facut dragoste si aseara.
-Nu ai visat.
-Trebuia sa-mi dau seama ca e prea intensa amintirea placerii pentru a fi doar un vis… Nu am mai facut de mult dragoste sub dus…
Scriitorul ofta si il lua il stranse la piept. De luni de zile nu s-a mai bucurat de atentia exclusive a singurei finite din lume dupa cmpania careia tanjeste.
Ghicindu-i gandurile Shu spuse spasit:
-Te-am cam neglijat in ultimul timp, nu e asa?
-Cam asa… nu mai facusem dragoste de ceva timp.
-De aproape o saptamana…
Sriitorul il priveste zambind. El este de parere ca nu au mai facut dragoste de luni intregi. Pentru el toate relatiile intime avute in ultimul tip nu au fost decat niste searbede dar necesare simple partide de sex si nimic mai mult. Acum a inteles ca Shu nu considera la fel. Prins intre munca la studio si cresterea copiilor ii daruise lui putina energie ramasa in trupul acela micut si fragil. El daruise tot ce mai avea si ar fi fost cumplit sa stie ca efortul lui nu fusese apreciat. “Pentru a cata oara il judec gresit?Pentru a cata oara ma bandesc doar la mine…Cred ca Tama are dreptate.” Il stranse mai tare la piept si il mangaie pe par.
-Poate te-am suparat din cauza ca am fost neatent cu tine, Yuki, dar ei sunt atat de mici si de neajutorati… Nu vreau sa fi suparat pe ei… mai bine supara-te pe mine!
Eiri il saruta bland.
-Nu mai eu sunt de vina. Te-am lasat sa faci cum ai vrut si uite ca esti la un pas sa te imbolnavesti. Acum s-a terminat cu toate astea. Esti in concediu de odihna, iar de copii are grija Tama.
-Si eu ce am sa fac?
-Tu ai sa mergi cu mine in vacant, am facut rezervare pentru doua saptamani intr-o statiune balneara.
-Dar copiii…
-Ei vor merge impreuna cu Tama la Kyoto. Nu iti face atatea griji, Shu! Tama se pricepe la copii. Dupa cum vezi nu se aude nici un planset desi stau fara tine de mai bine de jumatate de zi.
Shuichi dadu din cap relativ convins. Nu ii place sa stea fara copii, dar si mai putin i-ar placea ca Yuki sa se indeparteze de el. Stie bine ca iubitul lui trebuie lasat sa fac ceea ce crede pentru ca relatia lor sa mearga bine.
La randul lui Eiri se simte rusinat. Discutia pe care a vut-o astazi cu Tama l-a facut sa reflecteze mai mult asupra comportamentului pa care l-a avut in ultimul timp. Desi familia Tamei este profund credincioasa si atasata de familia lui, pe care o slujeste de secole, aceasta, pentru ca a fost oica lui Midori, apoi a urmat-o si i-a crescut copiii, isi perite sa- vorbeasca lui Eiri asa cum nimeni nu o face. Discutia a avut loc dimineta si a sunat asa:
“Imi pare extreme de rau, stapane, dar cred ca felul in care va comportati nu va face de loc cinste!”spuse se ea dup ce schimbase scutecele (desigur, puse pe dos,,cu toata stradania lui). El mustacise:
”Cand eram mic si imi spuneai asta insemna ca ma vei pedepsi, Tama. Acum ce urmeaza?”
“Ai merita sa fii pedepsit. Nu este un lucru de cinste ca un tata sa fie gelos pe copii lui.”
“Dar …Tama…eu nu…”
“Nu spune nu. Eu te cunosc mai bine decat oricine altcieva. Te-am crecut din ziua in care te-ai nascut, asa ca pe mine nu ma pacalesti.”
“Nimeni nu poate intelege cat de multi il iubesc!”
“Eu pot sa inteleg. Am vazut cum ochii tai s-au umplut de lumina, atunci in parc, in ziua in care l-ai cunoscut. Au trecut douazeci de ani, dar nu pot uita ca te-am vazut indragostindu-te.Exact asa il privesti si acum.”
Batrana femeie nu mintea. Fusese acolo. Erau in parc. Myka si Eiri se jucau, iar Tatshua, doar un bebe atunc, era in carucior.In parc aparuse un barbat saten cu ochii albastrii tinand de mana un copilas de 3-4 ani.Micutul Eiri, avea atunci 6 ani, priviea acel copil si in ochi i-se aprinsese o lumina, era ca si cand acel copil cu ochi mari, violet era singura fiinta din lume. Se dusese spre copil si il luase de mana, ar acesta ii zambise. Cel care avea sa devina peste ani Yuki, era fermecat pur si simplu. Il tinea de mana si nu se juca decat cu el. Nu accepta nici un copil in preajama lor, iar atunci cand venise vremea sa plece nu voiau cu nici un chip sa se desparta. Doar promisinile ca vor reveni in parc si a doua zi ii convinsesera cu greu. Acasa Eiri declarase solemn:”Atunci cand am sa cresc mare am sa ma casatoresc cu Shu-chan!” “Esti idiot, spusese Myka. E baiat… Nu te poti casatori cu el!” “Ba tu esti proasta… nu conteaza ca e baiat… am sa ma casatoresc cu el! Clar!? ”
Isi convinsese mama sa il insoteasca in parc si aproape a tarat-o dupa el. In ziua aceea il intalnise prima data Mydori pe cel ce avea sa fie iubirea vietii ei. Il privise la fel cum fiul ei il privea pe Shu. Cand tanara femeie se hotarase sa place de acasa, fiul ei cel mare o insotise in casa barbatului pe care ea il iubea. Erau mai fericiti decat se poate spune… dar fericirea lor fusese scurta. Cateva luni mai tarziu Mydori, Kenshin si Shuichi aveau sa dispara brutal din viata lui Yuki. Acesta fusese distrus totalcand tatal lui ii spusese brutal ca au murit cu totii. Zile intregi a refuzat sa scoata vreun cuvant. Nici ea nu stiuse ca Shu supravietuise accidentului, dar in momentul in care aflase ca eiri are un iubit cu ochii violet care de numeste Shuichi intelesese imediat. Stia prea bine cat de mult il urase pe Ken si pe fiul sau sotul lui Mydori si il stia in stare de cruzimea de a nu le spune ca in accident murisera doar doua persoane.
Nu spusese nimic atunci, pentru ca presiunile la care Eiri ar fi fost pus ca sa renunte la aceasta relatie ar fi fost si mai mari.
Acum batrana dadaca ii priveste zambind pe cei doi copii care dorm linistiti. Dorinta lui Eiri se implinise. Se casatorise si mai mult avea acum doi copii…care erau ca el…nu concepeau viata fara Shuichi.

pentru cei care nu au citit partea intai
http://animezup.com/forum/showthread.php...262&page=1
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta

#2
Uite-ma si pe mine aici.Dau comm in sfarsit,desi sti parerea mea:P
Abia astept urmatorul capitol,primul este suuperb!:x:x
'casa Eiri declarase solemn:”Atunci cand am sa cresc mare am sa ma casatoresc cu Shu-chan!” “Esti idiot, spusese Myka. E baiat… Nu te poti casatori cu el!” “Ba tu esti proasta… nu conteaza ca e baiat… am sa ma casatoresc cu el! Clar!? ”
- cat imi place asta,bay cat adevar graieste.....

''Shuichi deschise ochii si-i zambi, apoi ii mangaie fata si isi lipi obrazul de umarul lui. Eiri ii prinse barbia cu degetele, il privi in ochi si il saruta lung pe gura. Fara un cuvant turna pe trupul celui pe care il iubeste aproape jumatate din sticla de gel de dus. Se sapunesc reciproc printre sarutari patimase. Mainile fiecaruia dezmiarda trupul celuilalt, plutind spre culmile pasiunii. Shu isi incolaci bratele lin jurul gatului iubitului sau, iar acesta ii cuprinde mai bine trupul si il propteste de perete. Savura fiecare tresarire a corpului mult iubit si fiecare dintre gemetele innebunitoare, lasand totul sa e combine cu extazul pe care il simte el.''- ce cuminte esti:P:P:P:P

''capat e grija copiilor si a inregistrarilor, macar pentru un timp se lasa lenes pe perne. Eiri ii mangaie iar obrazul. Brusc prin trupul solistului paru ca trec un million de volti si un val imens de dorinta il invadeaza. Isi trase sotul peste el si isi incolaci bratele in jurul gatului acaparandu-i gura cu un sarut.Scriitorl se lasa prins in joc si ii intoarse sarutul , apoi incepu sa-i exporeze cu buzele si limba umerii. Se opri o clipa, pentru a-si arunca pantaloni, camasa si lenjeria, apoi relua activitatea, sarutand de data asta pantecele iubtului sau. Ii ridica incet, incet tricoul gustand fiecare bucatica de piele si savurand gemetele de placere pe care le scoate iubitul sau. Cand ajunse la sfarcurile intarite le subse si le musca usor, facand gemetele celuilalt sa se intensifice. Continua acest “tratament’’ adaugand mangaieri in zonele intime, pana ce simti trupul de sub el cuprins de tremur aproape incontrolabil. Shuichi il trase spre el si incepu sa-i sarute gura inebunit, oferindu-se complet. O clipa Eiri vru sa continue jocul erotic fara sa-l posede cu adevarat, dar presiunea din trupul lui este mult prea mare, asa ca e lasa condus de iubitul sau spre cea mai intima parte a trupului sau.''
- IMI RETRAG CUVINTELE....mmmmmmm... da,este exact asa cum imi place,defapt mi-ar place pervers rau dar,te cunosc prea bine si stiu ca nu poti scrie asa:P
Te astept cu urmatorul capitol si....iti stiu secretul:-"
Las' ca afli pe mess ce vreau sa zik.

Kiss you:*

#3
Capitolul 2
De ani de zile iubeste. Iubirea a aparut in viata lui intr-o sala de concert. Pe scena era un baiat cu ochii de ametiste si par zmeuriu ii furase inima intr-o seunda. Statea pe scena si tacea. Publicul urla si el nu zicea nimic, atunci hotarase sa il ajute. Se ridicase in picioare si pornise spre scena cantand. Urcase spre scena si baiatul se dezmeticise. Cantase impreuna cu el. Fusese ca o vraja. Il privea si nu ii venea sa creada ca poate fii atat de frumos si poate avea o voce atat de dulce. Parea ca straluceste. Stralucirea patrunsese in acea seara in viata lui. Pana atunci iubise doar muzica, iar muzica il adusese in viata lui pe Shuichi. Ii simtise respiratia pe fata si caldura trupului vibrand in ritmul musicii. Pentru prima data in viata sa ceva devenea la fel de important ca muzica. Nu ii venea sa creada. Era ca un magnet pentru el. Vocea, trupul micut, ochii uluitori si firea adorabila... Totul il fascina. Dar inainte ca el sa isi dea seama ca ceea ce simte este dragoste, iubirea lui era deja in bratele lui Yuki Eiri. Il vedea suferind, plangand disperat pentru ca scriitorul nu il trata asa cum merita. Cand isi daduse seama ca ceea ce simte este dragoste, iubirea lui era deja in bratele lui Yuki Eiri. Il vedea suferind, plangand disperat pentru ca scriitorul nu il trata asa cum merita.
Ofteaza si se aseaza pe fotoliu si lua in brate o jucarie Koma careia Shu ii pusese fundite argintii si o pereche de aripi de zana din voal si sarmulite. Este jucaria lui Yume. Shu a uitat-o cand
a plecat de la studioul de inregistrari. Inchide ochii, jucaria pastraza mirosul lui … adoarme cu capul pe animalutul roz de plus.
“Shuichi ,te iubesc...ii spun privindu-l in ochi. Pe scena in fata a miliarde de fani ii fac declaratia asta. Privirea lui pierduta, respratia taiata dar totusi un mic curaj si ma saruta... iau in brate trupul micut si firav care vibreaza si tremura de fericire.' 'Esti gata Shuichi?'' intreb "Hiro...'' se aude vocea lui entuziasmata si muzica porneste... vocile noastre se unesc si rasuna in noapte. Pe cer luna straluceste si stelele danseaza. Se lasa conduse de muzica noastra. ”Sakuma Ryuichi....esti un zeu.datorita tie cant.Tu ai adus frumusetea muzici in viata mea, mi-ai schimbat destinul. Prin muzica ta vad totul altfel. Atunci cand sunt trist muzica ta ma alina. Daca e furtuna tu aduci soarele, daca e intuneric tu aduci lumina... scufundat in intuneric imi intinzi mana. Mana ta catifelata imi arata calea.Te iubesc!”

Deschide ochii si priveste in jur.A adormit in cabina lui Shu cu capul pe Koma cu aripioare. Ochii lui se umplu cu lacrimi… A fost doar un vis… Dar macar in vis a auzit cuvintele pe care le viseaza rostite de cea mai dulce voce din lume. Ofta si aseza jucaria pe masa. Aceasta cade pe jos, se ridica sa o ia si vede cazuta sub dulapul de costume ceva alb. Intinse mana si scoase de acolo un cocolos de hartie. Sunt doua hartii mototolite. Intinse prima hartie si citi:
“Yuki... de cand ai intrat in viata mea, vreau sa te fac sa ma iubesti! Stiu ca esti dificil, dar am rabdare. Incet ...incet vei cadea in bratele mele. Atunci cand ma ranesti sufar, vorbele tale si comportamentul tau imi sfasie inima. De ce te porti asa cu mine? De ce nu intelegi ca te iubesc? De ce? De ce? De ce? Uita trecutul, nu faci decat sa te ranesti. Nu e vina ta ce s-a intamplat... ”

Ofta si o netezi si pe a doua:
“Un inger isi ridika aripile spre cer...
Ma paraseste...
El nu ma mai iubeste....
Nu...nu se va intoarce
Sufletul imi e sfasiat
Lacrimile s-au uscat
Inima de piatra-mi este
Urasc tot ce in lumea asta este
As pleca departe...
Cu un vapor
Pictat de mana mea pe hartia alba
La viata l-as aduce
Cu o poezie magica
Ar porni pe ocean
Spre o insula secreta,
Care sa ne protejeze iubirea”
O lacrima ii aluneca pe obraz… Probabil Shuichi scrisese cele doua foi de hartie atunci cand se despartise de Yuki ultima data. Impaturi frumos hartiile si le aseza cu grija in buzunar.
Afara s-a inserat , vantul sulfa si rafalele de ploaie lovesc ferestele. Pe obrajii lui curg lacrimi, a simtit in cuvinte toata durerea unei iubiri care parea neimpartasita… Dar micutul cataret cu par trandariu se inselase, in conditii ingrozitoare iubirea dintre el si Yuki se dovedise mai puternica decat orice altceva.
Scoase hartiile din buzunar si le priveste iar. Atunci poate ar fi putut sa intervina, poate fiind atat de vulnerabil ar fi putut profita, ar fii putut s ail desparta de scriitor pentru totdeauna… Dar nu o facuse… se multumise sa ii steraga lacrimile si sa il imbratiseze, nu sa il seduca. Imediat ce aflase ca Eiri are problem se grabise sa il anunte, facuse tot ce putuse pentru ca fericirea sa umple iar ochii pe care ii adora.
Iesi din cabina lui si se indreota spre cea a formatiei sale. Deschise dulapul si aseza cu grija pe un raft foile salvate de sub dulap, apoi se lua o unbrela si se indrepta spre iesire.
Privi din usile de sticla de la intrare furtuna dezlantuita parca si mai puternic. Deschise umbrela si iesi in furtuna.Un fulger strabate cerul si un bubuit cumplit se aude,intr-o secunda orasul se cufunda in bezna. Doar farurile de la masini mai lumineaza. Brusc o masina se opreste in fata lui si farurile il orbesc. Inremeneste cu umbrela rupta in mana. Trei siluete masive aparura in lumina farurilor, iar in spate simtii o lovitura puternica ce il arunca pe pavaj. Durerea exploda cand un picior il lovi cu putere in abdomen. Spaima puse brusc stapanire pe el. Nu poate intelege cine ar putea s ail urasca atat de mult si de ce. Incearca sa isi ridice privirea si vede prin ceata durerii si ploaia ce cade necontenit chipul unei persone cunoscute. ”Taki… de la Ask… dar … dece?” Isi aminti in secunda urmatoare bataia si violul carora le cazuse victima Shuichi cu cativa ani inainte. Probabil acum incerca s ail elimine pe el din drum… desi cariera trupei Ask se terminase, gratie interventiei lui Touma. Probabil razbunarea este motivul pentru care el este lovit acum. Simtii ca isi pierde cunostinta si auzi ca prin valuri de vata o voce care acopera rasetele celor care il lovesc. In jur se face intai lumina, vocea aceea ii sopteste ceva, nu intelege ce, dar tonul il linisteste. Un intuneric cald il cuprinde … lesina.


Capitolul este cam scurt,dar promit cat de curand urmarea.
Precizez ca visul lui Ryu si continutul celor doua foi de hartie nu imi apartin mie,ci lui lui Sweet Lover

#4
Hi
So citesc ficul asta de mult and I love it.
Cum s-a intamplat de multe ori.... mi-a fost lene sa las un coment:]] dar e mai bine mai tarziu decat niciodata nu?:]]
Ador cuplul Yuki&Shu si sper ca Ryu nu va fi un obstacol in calea fericirii lor...
Mi-e mila de el, bietul il iubeste si nu poate sa-i spuna...
So sincer nu stiu daca ai greseli, chiar nu m-am uitat, poate ai mici scapari dar nu e mare lucru...
Mi-a placut foarte mult acest capitol insa eu vreu sa vad ce se mai intampla intre Yuki si Shu... ceva actiune(mda... minte mea perversa:]])
si vreau sa-l mai vad odata pe Yuki pe post de tatic(din cate am vazut eu nu se descurca foarte bine:]] ) si mai vreau(mda vreau cam multe) sa apara un baiat sau barbat(cred ca ar fi mai potrivit un barbat caci Ryu e cam copilaros...) care sa aiba grija ca scumpul meu Ryuichi, dupa cum a zis si Sweet Lover(btw ideile tale is chiar ok asa ca nu tot spune ca is stupide) nu merita sa sufere daca nu ii gasesti repede pe cineva te bat!!!(si si eu vorbesc foarte serios, bine in limita seriozitatii...:10:)
SO hurry up with the next chap ca eu nu prea am rabdare...
Zbye:*:*
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

#5
”Sakuma Ryuichi....esti un zeu.datorita tie cant.Tu ai adus frumusetea muzici in viata mea, mi-ai schimbat destinul. Prin muzica ta vad totul altfel. Atunci cand sunt trist muzica ta ma alina. Daca e furtuna tu aduci soarele, daca e intuneric tu aduci lumina... scufundat in intuneric imi intinzi mana. Mana ta catifelata imi arata calea.Te iubesc!”
Asta imi place cel mai mult,ador romantismul,sunt o persoana foarte romantica.
“Yuki... de cand ai intrat in viata mea, vreau sa te fac sa ma iubesti! Stiu ca esti dificil, dar am rabdare. Incet ...incet vei cadea in bratele mele. Atunci cand ma ranesti sufar, vorbele tale si comportamentul tau imi sfasie inima. De ce te porti asa cu mine? De ce nu intelegi ca te iubesc? De ce? De ce? De ce? Uita trecutul, nu faci decat sa te ranesti. Nu e vina ta ce s-a intamplat... ”
Incredere,suferinta si o incapatanare perfecta,Shu este genul de persoana care obtine tot ce vrea,exact ca mine.
Bietul Ryu,Taki asta ma calca pe nervi,am sa-l fac sa regrete tot ce a facutX-(.
Nu stiu ce sa-ti spun mai intai,iubesc ficul asta de mult timp.Am pus ochii pe tine, de pe manga-anime.
Grabeste-te cu nextul,Chuuu:*
[Imagine: a.jpg]
[Imagine: L.jpg]

#6
Am revenit dupa muuuuuuuuult timp.Mii de scuze pentru absenta! Am sa postez o mica parte din capitolul 3 acum si restul cat de curand!

Capitolul 3

Caldura unei inimi iubitoare

Ruychi zace pe asfaltul udat de ploaia ce cade neincetat.Taki priveste triumfator.De data asta nu va mai face gresala facuta cu Shindou,Sakuma nu se va mai ridica viu de pe asfalt sa spuna cine e cel care l-a batut. Acum se va termina cu un rival. Shindou va fi urmatorul... el, plozii lui si ticalosul de Yuki Eiri. Brusc un pumn il lovi in fata.
-Incetati imediat! rasuna o voce calda, dar ferma.
Cateva lovituri de picior indepartara si tortionarii si ii arunca la pamant. Speriati o luara la sanatoasa.
Necunoscutul care a intervenit este un barbat inalt, cu trasaturi regulate, ochi violet si par argintiu. Il ia in brate pe cantaret si il duce la masina sa.Il transporta urgent la spital.
Ruichi se trezi incet. Simte pe obraz caldura soarelui .Mai simte si o mana calda care ii tine mana. Deschide incet ochii si vede un chip zambitor ,dulce si frumos. Isi intinde mana spre obrazul lui .Ii mangaie obrazul.
-Esti un inger?
-Nu sunt un inger...numele meu este Yamada,Kenchi Yamada.
Cantaretul inchise o clipa ochii. Apoi il privi .
-Tu ai fost...tu i-ai oprit cand ma loveau batausii lui Taky.
Yamada il privi contrariat.
-Dar nu m-ai vazut...
-Te-am auzit...vocea ta are o nota interesanta...e greu de uitat.M-ai salvat....Iti multumesc!
-Eram doar in trecere pe acolo...Te mai vedeam uneori cand ieseam de la cabinet si imi tot faceam curaj sa iti cer un autograf.
Ryu zambi,apoi devenii ingrijorat. Oare de ce un strain este langa el si nu prietenii lui? Oare nu i-a anuntat nimeni?
-Trebuie sa imi anunt prietenii ce s-a intamplat... sopti. Trebuie sa vorbesc cu Touma.
-Sunt aici ,se auzi vocea lui Saeguchi si cantaretul zambi.
Prietenul sau veni langa pat si il imbratisa cu grija.
-Totul va fii bine. Datorita interventie domnului Kenchi nu ai fost foarte grav ranit. Politia spera sa ii prinda repede pe ticalosii care te-au ranit.
-A fost Taki de la Ask.
Touma incremenii cu ochii la el.
-El a fost ....si ma tem ca Shuichi este urmatoarea lui tinta. Acum Taky si-a facut o alta trupa si se pare ca ii stam in cale.
Managerul N.G. inchise o clipa ochii. ”Daca ticalosul acela il ataca pe Shu va da in mod sigur de Eiri. Ticalosul acela a depasit orice masura.”
Se ridica in picioare .
-Domnule Kenchi,va rog puteti sa mai ramaneti cu Ryu? Eu trebuie sa rezolv urgent o problema.
Solistul il tine inca de mana
-Touma... te rog sa ai grija de Shu...
-Asta si voiam sa fac. Am sa am grija ca Taki sa nu se mai atinga niciodata de nimeni.
Ryuichi inchise ochii. Stie ca nu de dragul lui Shuichi, a lui Yuki, dar asta conteaza mai putin... ticalosul va plati cu varf si indesat ce facuse, pentru ca a incalca un avertizment dat de Touma. Zambi, apoi privi in jur. Peretii camerei sunt albi si foarte sobrii ,dar de capul patului sunt prinse baloane care plutesc si pe noptiera este asezat Koma, dar si alte jucarii.
-De la cine sunt?A aflat deja presa?....Ohhh...nuuuuuuuu...nu voiam sa afle Shu ca am fost atacat...
Yamada il lua de mana.
-Linisteste-te!Shu nu va afla nimic!Am vorbit cu domnul Uesughi si a spus ca va vea grija ca el sa nu afle ce s-a intamplat.Jucariile si baloanele sunt de la dansul,de la domnul Saeguchi si de l-a mine. Domnul Uesughi a spus ca domnul Shindou sigur v-ar fii trimis baloane si jucarii daca ar fii aflat ca sunteti bolnav.
Ryu zambi.„Desigur, asta ar face Shu-chan...Dar de unde il cunoaste acest domn frumos pe Yuki Eiri?”
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta

#7
Suuuperr!! Doamne, cat de suparata eram din cauza faptului ca subiectul fusese inchis, iar ficul abia la al doilea capitol.
Ma bucur nespus ca il continui, insa pentru al trei-lea capitol... Totul prea grabit. Cand era ala trantit pe jos, Kenchi, ca un Super-man ce e, il si salveaza, gata, acum Ryuichi a si ajuns la spital, Yuki stia deja de chestia asta... Prea multe intr-un capitol atat de scurt.
Sper ca nu am fost foarte dura si astept cu nerabdare Nextu', sperand ca, poate, va fi si ceva ShuXYuki, si chiar vreau sa vad cum lupta Eiri, din nou, ca disperatul, sa-l apere pe Shu din ghearele scrantitului.
Acestea fiind scrise, Nextuu'!!!

P.S. Priimaaa ( din nou)!! Sunt cea mai tare, sunt super grozava! Mai bestiala ca mine n-ati vazut in vietisoara voastra!!
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#8
Um ficul e yaoi so, aici e sectiunea gresita. Topic mutat la Yaoi si Yuri section
-

#9
Asa cum am promis postez continuarea capitolului.
Яyüzαkί stiu ca ai avut primul post si ca acesta a disparut.Multumesc de incurajari.
~ neko still -multumesc pentru critici si iti pronit ca in capitolele urmatoare ma voi ocupa iar de Shu si de Eiri si promit muuuuult romantism...multa dragoste si un potop de....lacrimi.Si multumesc pentru idee...ma gandeam sa il las pe Taky pe mana lui Touma,dar poate Eiri este o solutie mai buna....:-)

Capitolul 3 Caldura unei inimi iubitoare-partea a doua


La randul lui Kenky il priveste zambind.Nu ii spusese ca,de fapt il urmarea de mult timp ,fara sa aiba curajul sa ii vorbesca sau sa ii ceara un autograf. Stia foarte multe despre el, dar nu ii va putea spune asta niciodata. Ceea ce stia el era secret profesional. a aflat despre iubirea intensa pe care i-o poarta lui Shuichi Shindou,despre comportamenutul lui cald si protector, si ca Ryu este posibil sa nu constientizeze exact iubirea pe care o poarta in suflet.
Cu ani in urma ,cand era student la psihologie, l-a auzit cantand si i-a palcut vocea, tipul, atitudinea si s-a indragostit de el nebuneste, a mers la concerte si a colectionat tot felul de obiecte legate de Ryu, apoi acesta pleacase in America si ...el se hotatrase ca nu are nici o sansa sa se mai apropie de el. Renuntase...
Dupa ani de zile idolul lui revenise, dar el ocupat cu pacientii, pentru ca intre timp absolvise si deschisese un cabinet de psihologie, nu observase decat atunci cand unul dintre pacientii sai a inceput sa ii povesteasca despre Ryuichi Sakuma si despre faptul ca il consodera cel mai de temut rival al sau. Il ascultase zile la rand pe celebrul lui pacient, scriitorul Yuki Eiri povestind despre cat de ingrijorat este ca Ryuichi Sakuma ii va fura iubitul si ca avut doar noroc sa intre in viata lui Shuichi cu doar cateva zile inaintea cantaretului.
Descrierea facuta de Eiri care il prezenta cu invidie si admiratie ca fiind copilaros, entuziast, naiv si prietenos ,ii trezise vechile sentimente, doar ca de data asta se simtea mai aproape de el. Si-a cumparat un spatiu chiar vis-a-vis de sediul N.G.unde a mutat cabinetul si asfel il putea vedea pe Ryuichi in fiecare zi. Ar fi putut sa il roage pe Eiri sa le faca cunostinta, dar nu i-se parea corect .Asa ca s-a multumit timp de multe saptamani sa il privesca doar, in seara trecuta insa, observase ca Ryu a ramas mai mult timp in sediu, se hotarase sa il opreasca si sa ii ceara un autograf si sa stea de vorba cu el. Cantaretul parea foarte trist si ar fi vrut sa il inveseleasca putin.
Chiar cand se indrepta spre intrarea in sediul vazuse cum solistul iese din sediu si este inconjutrat de cei cativa batausi si lovit fara mila. Avusese impresia ca nu mai ajunge o data sa ii opreasca pe batausi. In cele din urma reusise sa ii opreasca si sa il salveze pe Ryuichi. Batausii fugisera rapid, iar el il dusese pe Ryuichi la spital. Nu stia pe cine sa anunte, nu voia sa sune la N.G. pentru ca in mod sigur presa ar fi dat navala la spital, asa ca recursese la singura solutie pe care o gasise: il sunase pe Yuki Eiri.
”Buna ziua, domnule Uesughi! Va rog frumos sa ma iertati ca va deranjez, dar s-a intamplat un incident foarte neplacut.„
”Buna ziua, domnule Yamada! Nu este nici un fel de deranj. Ce s-a intamplat?„
”In urma cu aproximativ o jumatate de ora domnul Sacuma afost ataca la iesirea din sediul N.G. de un grup de batausi.„
Vocea scriitorului devenise usor rigida.
”A fost ranit? Ce este cu el? „intrebase putin mai incet.
”Nu ,stati linistit. Am intervenit la timp. L-am dus la spital. Este ranit usor ,dar este in stare de soc... problema este ca nu stiu pe cine sa anunt... Nu as vrea sa afle presa.„
”Desigur. Am sa vorbesc eu cu Touma Saeguchi pe numarul lui privat. Am sa il anunt ce s-a intamplat si de restul se ocupa el. La ce spital este internat? Si as vrea sa va rog ceva. Nu vreau ca Shu sa afle ce s-a intamlat...ar fi foarte ingrijorat si nu vreau asta .Si desigur va multumesc...daca presa ar afla ar fii foarte neplacut.„
Touma ajunsese intradevar foarte repede si ii multumise pentru tot ce a facut. Adusese baloane si jucarii si flori. Dar Rezerva era deja plina de cele pe care le cumparase el, rugat de Eiri.

Acum sta langa el si il priveste zambind. Mana canteratului strange incet degetele frumosului psiholog. Cumva privirea lui calda si zambetul minunat ii sterg din suflet durerea ca nu este iubit de Shuichi. Nu, nu strege dragoste pentru solistul celor de la „Bad Luck”, doar alina durerea si ii aduce in inima caldura .
Kenky il priveste zambitor. Cantaretul a inchis ochii si respiratia i-a devenit calma si pare ca a adormit.Se apleaca usor si il saruta usor pe buze.Dar Ryu nu doarme ,nu deschide insa nici ochii, in sufletul lui se inteteste tot mai mult flacara unei noi iubiri.
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta

#10
Da, gata, am inteles, nu eu am postat prima la penultimul capitolul. Ei, si? :D
Mijto capitolul! Chiar foarte dragut. Mie oricum imi placea, si-asa, de Ryu, dar acum, pur si simplu, il ador. E asa cute, tacut, tocmai el, caruia ii trancane gura non-stop. Si Kenky, atat de romantic, de protector, de dragut... Si multe altele! Roaga-te sa nu ma indragostesc de Kenky si sa-l las deoparte pe dragul de Yuki :)). Ai o imaginatie bogata si potentialul potrivit, dar, chiar si-asa, inca nu ai primit nici-o medalie pentru ficurile grozave pe care le-ai scris?! Fa reclamatie, iubita! Nu-ti permit sa stai tacuta, cand tu iti respecti atat de mult lucrarile si scrii atat de... Mirific!! Trebuie sa te faci ascultata, in cazul nostru, citita! Intorcandu-ne la oile noastre, astept cu nerabdare Nextu'.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.786 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.070 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Angel without soul ( sezonul 2 ) Rain 49 32.190 03-06-2012, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Erion.
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 135.830 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.447 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.390 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 39.810 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Ingerul cu chip de om Emm` :x 13 13.367 25-04-2009, 11:31 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.144 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  Gravity fan fic [yaoy] Yukira1234 7 6.498 01-08-2008, 05:18 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)