Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul cu chip de om

#11
Well...
N-am mai trecut de moolt pe aici insa asta este viata...
Stii.. imi place ideea ta.
Ai ceva greseli pe care le-a spus Axxa.no.angel asa ca eu nu le voi mai repeta.
Continua fic-ul si ai grija la greseli.Strica aspectul
Sper sa pui continuarea repede si sa nu ne lasi sa asteptam.
Gambate si Kudasai!
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^


Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?


#12
Continuarea, şi scuze că ati aşteptat si am promis dar am probleme de sanatate şi..:(..o să încerc să postez mai repede ….

Stau seara şi mă gândesc la un baiat…nu unul oarecare, ci unul special…frumusetea lui este incomparabilă. Nu pot să îmi dau seama, cum un baiat atât de draguţ poate să fie cel mai rau coşmar al unei fete inocente. Sentimentul meu este sincer şi sigur iti dai şi tu seama, dar cum de nu poti să îmi împartăşeşti macar un sfert din ceea ce îţi dau eu. Te rog revino ca in copilarie, fi din nou un baiat gingaş si vesel. Te-am iubit de atunci dar eram prea mici să ne dam seama ce este aceea “iubire”. Tu stateai cu mine toată ziua şi îmi alinai singuratatea. Eu aveam un secret, ascuns bine în inima mea. Dacă gaseai cheia, la uşa, de la acea încapere sigur aflai dacă eşti sau nu alesul. Dacă înauntru gaseşti o fetita frumoasă cu parul negru ca noaptea şi stralucitor ca stelele, timidă şi retrasă să ştii că nu eşti tu şi că ar trebui să iti cauti jumatatea în altă inimă care bate la fel de tare ca a unei fete îndragostite. Dacă în schimb gaseşti o fată veselă cu parul blond ca razele calde ale soarelui, cu zâmbetul mereu pe buze, în stare să facă orice pentru tine să nu mai pleci de lângă ea şi să o ajuti să îţi cucereasca inima înghetată. Cu timpul ai să înveti să o iubeşti cum te iubeşte ea pe tine…

Sakura se gândea în continuare la Sasuke, un baiat extrem de draguţ.. Lângă ea veni Ioko, îngerul ei protector. Aceasta o mângâie uşor pe braţ. Ştia că un baiat i-a facut asta stapânei ei deoarece de pe un nor pufos ea vazu tot ce se petrece. Ochii Sakurei se umeziră şi două lacrimi cristaline se prelinseră pe pielea ei catifelată. Sentimentul acela nu îi dadea pace. Naruto se împiedică şi cazu în nas. Această întâmplare o facu pe Sakura să înceapă să râdă şi să uite tristetea. Nu avea de ce să plângă, lângă ea se aflau trei îngeri care îşi dadeau şi viata ca ea să fie bine, deci Sasuke sau prietenii lui nu aveau cum să îi facă ceva rau. Ajunseră la şcoală cu zâmbetul pe buze. În clasă colegii Sakurei se mirară că ea avea trei verişori. Ioko era în clasa a VII –a A, în aceeaşi clasă cu Sakura, iar ambii baieti în clasa a VII –a B. Chiar dacă erau in clase diferite ieseau de la şcoală la aceeaşi oră şi de aceea Sakura era mereu cu ei.

-Sasuke, nu ai cum să te întâlneşti cu ea deoarece nu vezi că verişorii ei mult iubiti stau numai cu ea parcă ar fi gardă de corp? spuse Gaara.
-Ştiu, şi asta mă face mai dornic să o ating, să o simt lângă mine...
Sasuke simtea în acel moment ceva ciudat în inima lui de gheaţă. Acea fată, aşa de frumoasă şi inocentă ca o zeita, ce era, reuşi să îi atragă atentia. Gaara era putin îngrijorat pentru prietenul sau deoarece până atunci nici o fată nu l-a vrajit cum o facuse Sakura. Plecară şi ei în clasă deoarece statură prea mult in curtea şcolii şi deja se sunase. În clasă era zarvă mare, ei fiind clasa a VII –a A şi aflând că vor avea o colegă nouă îşi împartăşeau pareri despre aceasta. Ioko statea cu Sakura şi prietenele ei, TenTen, Hinata şi Temari care aflaseră că ea este verişoara Sakurei. În clasă intră Kakashi care o invită pe noua colegă în fata clasei ca să se prezinte.
-Bună, mă numesc Ioko Haruno şi sunt verişoara Sakurei.Aş vrea să mă includeti şi pe mine în colectivul vostru şi să mă ajutati să mă integrez.
-Acum, că te-ai prezentat poti să te duci la locul de lângă Sakura, poti sta cu ea dacă sunteti şi verişoare.
Gaara fu vrajit de frumusetea lui Ioko cum a fost şi Sasuke de Sakura. Ioko îl vazu imediat şi îl îndragi pe loc, dar ştia că orice apropiere ar putea strica. Nu îşi putea urma inima şi acest fapt durea. Chiar dacă Sakura îi spuse să se ducă să îl întrebe dacă îi împartăşeşte sentimentul, aceasta îi spunea mereu acelaşi lucru suparator: “Sakura ai nevoie de protectie şi să ştii că dacă păţeşti ceva tatal tau nu ne va ierta niciodata chiar dacă ar fi sfârşitul lumii. Relatia cu un baiat mi-ar atrage atentia şi nu aş mai fi în totalitate petru misiunea dată de tatal tau.”. Sakura voia ca prietenii ei să fie fericiti şi să se bucure de viaţă, dar ştia că ea îi împiedică. Chiar dacă ei nu recunoşteau Sakura, simtea şi nu îi placea că prietenii ei să fie trişti.

Într-o altă casă un baiat cu parul negru şi ochii întunecati şi patrunzatori statea şi încerca prin toate mijloacele să afle numarul de telefon al unei fete speciale pentru el. Sakura, îi facuse la prima vedere o impresie bună dar nu credea că în mai putin de o saptamână va ajunge să o îndragească…
-Alo, Hinata?
-Da, Sasuke, ce vrei?
-Aş vrea să îmi dai numarul de telefon al Sakurei.
-De ce te interesează atât de mult Sakura? M-ai sunat de zeci de mii de ori până acum, şi aceeaşi rugaminte de fiecare dată. spuse Hinata suparată.
-Geloasă cumva?
-Bineînteles că nu, deşteptule! îi raspunse Hinata iritată de spusele baiatului.
-Dar de ce nu vrei să mi-l dai?
-Deoarece îmi este prietenă şi nu vreau ca un nemernic ca tine să îi frângă inima!
-Dar de unde ştii că o să se întâmple aşa ceva?
Sasuke era foarte insistent deoarece ştia că numai de la Hinata ar putea să afle numarul fetei. Hinata cedă şi până la urmă Sasuke află numarul Sakurei. Fata nu era multumita de rezultat dar trebuia să vorbească înaintea lui Sasuke cu rozalia, ca să o previna în privinta lui.
-Alo, Sakura, aş vrea să ne întâlnim la pizzeria de la colt ca să vorbim.
-Da, desigur Hinata,vin imediat. îi raspunse Sakura veselă.

Hinata îi povestii tot Sakurei care ramase mută. Ştia că Sasuke era obsedat după fete, dar nici chiar aşa. În primele zile nici nu o observase macar şi acum îi cere numarul ei, Hinatei. Era foarte confuză dar ştia că poate să treacă peste această întâmplare. Împreună cu prietena ei, Hinata, mâncară o pizza şi o prajitură,după care se îndreptară spre casele lor, vesele după o zi minunată. Seara Sasuke o sună, dar rozalia le povestise lui Ray, Hikaru şi Ioko, iar aceştia raspunseră de fiecare dată la telefon, spulberândui toate şansele lui Sasuke de a vorbi cu Sakura.
Seara, rozalia se schimbă apoi urcânduse în pat vazu la geamul ei o umbră stranie. Clipi de cateva ori şi constată cu stupoare că acea umbră disparu. Nu se panica dar veselia ei disparu. Noaptea visă că se afla pe o pajişte plină cu cele mai alese flori. Se plimba pe o alee împreună cu tatal ei. Ea îi povesti tot marelui zeu, iar acesta asculta fiecare cuvânt al fetei. Află de Sasuke şi de intentiile lui, dar avea încredere în îngerii protectori.
Dimineata, Sakura îşi aminti visul şi fu sigură că acela nu a fost doar un vis ci a fost un mod prin care tatal ei ştia tot ce s-a petrecut pe pamânt. Plecă la şcoală împreună cu protectorii ei şi Naruto. Pe drum râseră şi glumiră. Se simteau foarte bine în compania fiecaruia. Acea zi fu foarte încarcată deoarece dadură mai multe teste dar din fericire trecură toti cu brio. Până şi Naruto care, fiindcă a fost ajutat de Sakura, a reuşit să ia o notă mare. Seara obositi după o zi plină, au mâncat şi s-au culcat toti. Sakura statea pe balcon şi privea stelele ce luminau cerul întunecat şi misterios. Nimeni nu ştie ce secrete ascunde universul cum nu ştie nici ce ascunde un suflet. Uneori poate fi vesel deci, tristetea nu are loc si ea. Dar niciodata nu se ştie, poate intr-un colţ bine ascuns, o farâmă de tristete există în acel suflet inocent. Chiar dacă ai zice că nu este aşa, nimeni nu poate şti, cum nu poate afla tot universul. Sakura era bucuroasă, dar în sufletul ei o farâmă de tristete şi-a facut loc, nemaivrând să plece. Numai persoana iubita îi mai putea alunga tristetea Sakurei…

În altă parte a satului Sasuke statea şi el pe balcon privind cerul stralucitor. Stelele luminau bolta cerească şi o înfrumusetau prin sclipirea lor. Se gândea la fata visurilor…o fată care i-a furat inima, dar nu avea curajul să îi vorbească despre sentimentele lui. Ce se întâmpla cu el? Nu mai era acel baiat tupeist cu fite, cel mai popular baiat din şcoală. Era timid şi retras, vorbind doar cu prietenul lui cel mai bun, Gaara. Numai el îl întelegea…

Iubirea este un sentiment ciudat, dar şi foarte frumos. Nu multi au ocazia să se îndragostească şi să experimenteze acest sentiment. Unii sunt orbiti de trufie şi se vad doar pe ei, nu şi pe partenerul de viaţă care ar face orice este posibil pentru el. Ar fi cazul ca să îşi deschidă ochii şi să privească lângă el să vadă cât de mult, persoana iubită, ţine la el. Atunci şi-ar da seama că iubirea este sinceră şi este cel mai frumos sentiment care îl poate avea un om. Până şi copii între ei îşi arată sentimentele, chiar dacă fiind mici nu îşi dau seama ce exprimă acestea. Făţi loc în inimă pentru acest sentiment ca să intre şi să te bucure de fiecare dată când are ocazia…
[Imagine: sig.jpg]


#13
asa..prima :> ...;)) spui pe mess ca l-ai corectat de zeci de ori, dar tot am gasit greseli :)) nimeni nu scapa de mine >:)
incep cu greselile, lasand ce este bun la sfarsit:

Stau seara şi mă gândesc la un baiat…nu unul oarecare, ci unul special…frumusetea lui este incomparabilă. => ce aveti cu punctele de suspensie? se pun cand o fraza poate fi continuata sau alte de astea, foloseste virgula

Eu aveam un secret, ascuns bine în inima mea. => nu cred ca era necesara virgula

Dacă gaseai cheia, la uşa, de la acea încapere sigur aflai dacă eşti sau nu alesul. => pff..cam pui virgule unde nu trebuie...deci fara cele din aceasta propozitie

gardă de corp => cred ca trebuia ''garzi de corp'' deoarece e vorba de cei trei verisori, deci trebuie la plural

zeita, ce era, reuşi să îi atragă atentia => fara prima virgula daca se poate ;;)

sunteti şi verişoare => nu mai era necesar acel ''si''

Chiar dacă ei nu recunoşteau Sakura, simtea şi nu îi placea că prietenii ei să fie trişti. => what? cred ca sunt in urma cu exprimarea -_-"..poate ar fi bine sa zici: Chiar daca ei nu recunosteau, Sakura simtea si nu ii placea ca prietenii ei sa fie tristi

Sakura, îi facuse => poate ''Sakura il facuse

să o îndragească… => nyet, fara puncte de suspensie, foloseste punctul

de fiecare dată. => daca era suparata, inseamna ca se revolta putin, deci semnul exclamarii

îi cere numarul ei, Hinatei => fara virgulita ;;)

Se gândea la fata visurilor…o fată care i-a furat inima, => inlocul unctelor de suspensie ar fi mers virgula...

comcluzie: uneori pui virgule ce nu au ce cauta
sfat: nu mai folosi punctele de suspensie, cele bune care le-am gasit in capitol au fost cele de la sfarsit

acum laudele ;))
descrierea este buna, dar sa o mentii pe tot parcursul povestii altfel imi retrag lauda :)) nu prea imi place deoarece ai grabit ceva, atat de repde se indragosteste Sasuke ? o persoana are nevoie de timp pentru a-si dea seama de sentimentul de nutritie fata de o persoana, dar sper sa remediezi cumva asta..ok, asta nu e lauda :)) imi place mult capitolul ;;)
astept nextul ;;)

#14
Mai mult , mai mult , vreau mai mult...
Sakura... in ceruri ?! Recunosc, nu mi-ar fi trecut prin capsor asa ceva nici intr-o mie de ani. Mie nu, dar tie da...
Imi place cum e gandita povestea ta, ideile tale originale.
Totusi, mai multa grija la felul in care te exprimi. Ai putea sa imbogatesti textul cu ceva epitete iesite din comun, caci ideea e geniala.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 23.789 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.070 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Ingerul negru ( Sakura ) O@n@ 82 135.847 09-05-2011, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sayonara
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.452 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 10.743 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.393 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 39.818 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Sakura (ingerul lunii) sakura-97 6 5.148 01-03-2009, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Annya
  O Rebela Cu Chip De Sfanta Kiddy 6 5.566 18-09-2008, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Kiddy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)