Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High introducere

#1
Haruno High
Este cea mai buna scoala de fete din Japonia, fiind situata intr-o padure in care numai cu un ghid o poti gasi si asta numai daca ai trecut testul de admitere, acesta fiind foarte dificil.
Se studiaza pe langa toate cele 7 arte: poezie, muzica, dans, dramaturgie, arte plastice, sculptura, film.
Studentele sunt obligate sa-si pastreze puritatea pana la varsta de 23 de ani cand, oficial, acestea termina liceul si isi iau diploma de absolvire.
Daca parasesc institutia fara aprobare sunt exmatriculate.
Elevele cele mai slabe sunt date afara.


Jukogu High
Este cea mai buna scoala de baieti din Japonia, fiind situata la cativa metri apropiere de Liceul "Haruno". De asemenea intrarea se face prin intermediul unui examen, adevarata locatie a scolii fiind secreta.
Se studiaza toate tipurile de lupte.
Studentii sunt obligati sa-si pastreze fecioria pana la varsta de 23 de ani cand, oficial, acestea termina liceul si isi iau diploma de absolvire.
Daca parasesc institutia fara aprobare sunt exmatriculati.
Elevii cei mai slabi vor fi dati afara.


Mentiuni
Directoare liceului Haruno si directorul liceului Jukogu au fost in tinerete impreuna, dar, afland ambii ca se inselau, s-au despartit si au inceput sa se urasca. "Din dragoste" daca putem spune asa.
In fiecare an, se tine o saptamana de concursuri in cadrul carora elevii celor doua licee se confrunta in diverse domenii.
Cele doua institutii nu au ranguri speciale, fiecare elev fiind egal cu celalalt, indiferent de pozitia sociala.
Dar oare pot rezista baietii si fetele despartiti, vom vedea!!
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
Razele soarelui anunta o noua zi de primavara plina de noi evenimente si peripetii. Aleea ce ducea spre Gakuen Haruno era inconjurata de ciresi infloriti, linistea fiind risipata de vocile fetelor ce se indreptau spre locul unde urmau sa petreaca cateva ore. Printre grupul de fete observai un baietel de 5 ani ce alerga incercand sa ajunga din urma o anumita fata. O tanara cu parul albastru ca cerul, ce purta o katana, se opri in fata lui.
"- Shinichi numai alerga...ai putea cadea. " si cu un zambet angelic il mangaie pe cap.
"- Ai vazut-o pe Kei? Sper ca nu va indrazni sa intarzie iar, nu o pot ierta de n ori."
Urmarindu-i reactia, Misaki isi dadu seama ca verisoara ei inca nu se trezise. Asa se intampla mereu, chiar daca alarma suna la ora potrivita, tot era inutil, pentru ca ea se culca inapoi.
'- Sper ca astazi baietii nu-mi vor face probleme, peste cateva zile incepe festivalul si vreau sa ajut nu sa fugaresc baieti.' ofta adolescenta.
La un moment dat auzi pasii rapizi a unei fete cam lenesa, luandu-l de mana pe Shinichi isi continua drumul, lasand-o pe fata sa treaca pe langa ei.
"- In afara faptului ca te trezesti tarziu, nici nu ne observi. Asta patesti daca stai treaza pana dimineata...Kei-chan!"


ooc: mitzuke
[Imagine: Untitled-1.png]

#3
Kei se trezi somnoroasa si isi arunca ochii inspre ceas.
' Grozav,intarzi iar',gandi aceasta printre siruri de cascat.Se lasa pe spate iar in pat si isi trase usor o palma peste frunte.Era iar luni,ziua pe care o ura cel mai mult.Se dadu jos din pat si cu obisnuita ei 'energie' si isi trase uniforma pe ea.
In pas lent,ajunse la scoala unde o vazu pe verisoara ei Misaki.
'Nuuu,nu ea.Daca ma vede sigur ma tine juma' de ora sa imi zica cum ma trezesc eu tarziu',gandi bruneta in timp ce facu o grimasa destul de urata.Incepu sa mearga repede si incerca sa treaca pe langa versioara ei dar Shinichi o trase de maneca.Kai ii scoase limba si apoi isi indrepta privirea spre Misaki cu o fata gen 'Te rog nu ma rani,fa orice!'
-"Neata,Misa.Cum iti merge?Ai caftit pe cineva? ... 'Sau sunt eu prima?',gandi adolescenta in timp ce il ciufulea pe micutul verisor.


OOC:Marina
LOLNOPE

#4
"- Daca te grabesti in ultimele 2 minute vei ajunge la timp, asa ca-ti dau un sfat prietenesc: FUGI!!!"
Shinichi observa cum verisoara lui o lua la fuga, iar sora lui zambea, privii ceasul de la mana ei si o intreba.
"- Ti-ai dat seama, nu Shinichi? Nu va intarzia deloc, ba din contra va ajunge mai devreme cu o jumatate de ora, i-am dat ceasul cu o ora inainte, astfel crezand ca va intarzia. Stiu ca uneori pot fi malefica, dar asta este. E timpul sa te grabesti si tu la gradinita ne vedem dupa ore." si il saruta pe frunte luandu-si apoi ramas bun. Era timpul sa se indrepte si ea spre scoala, cand observa o dara de praf in orizont, nu putea fi nimeni altcineva decat ea.
"- Hopa se pare ca a aflat adevarul..."

ooc: mitzuke pt moment
[Imagine: Untitled-1.png]

#5
"-Misa,mersi ca m-ai trimis.Tocmai am luat un 10 fiindca am ajutat-o pe profa",zambi incantata Kei dupa care trecu pe langa verisoara ei ce avea o expresie mirata.
'Ahhh,ce plictiseala.Si am venit si mai devreme..',gandea bruneta in timp ce se catara pe un zid.Dintr-un avant,ajunse jos intr-un salt perfect.Isi scutura uniforma si merse inainte inspre un cires falnic.
"-Hmph,iar te gasesc aici,Hiroto?,zambi ea dupa care urca rapid pe una din crengile copacului ,asezandu-se lejer langa baiat.


OOC:Ady
LOLNOPE

#6
"Moama... mai trezit din somn si visam foarte frumos.." spuse baiatul pe jumatate adormit.
[i]"Auzi, tu n-ar trebui sa fi la ore? o sa ai din nou probleme cu Misaki... dar daca tot esti aici, nu vrei sa mergem sa m
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#7
"-Neah,mai am o juma' de ora.",raspunse fara vlaga bruneta.
"-Da' ce,vrei sa spui ca tu nu ai ore?Sau poate ai o sora care te-a pacalit...",raspunse sarcastic Kei dupa care zambi la oferta tanarului.
"-De ce nu?Pana la urma prima ora am dramaturgia si cum sunt experta la asa ceva pot sa spun ca mi-a murit bunica sau asa ceva",chicoti aceasta dupa care il trase pe adolescent de mana jos din copac.
"-Si...unde ai de gand sa ma duci?",intreba joviala Kei.


OOC:Still Ady XD
LOLNOPE

#8
Kei fu uimita de propunerea tanarului.
"-Ticalosule.Ai noroc ca mi-e foame si nu am apucat azi de dimineata sa bag nimic in gura.Dar ..cum naiba ma furisez eu in scoala voastra?",ii raspunse Kei inrosindu-se si incercand sa para un pic mai mare,ridicandu-se pe varfuri.
"-Plus,daca observa Misa ca lipsesc..",suspina bruneta uitandu-se inspre scoala ei.


OOC:Ady 24 sau Marina [pls,don`t kill me.]
LOLNOPE

#9
"- Interesanta conversatie avem aici! Nu ma inviti si pe mine, dar inainte vreau sa-mi ascut bine katana. Acelasi Hiroto pe care il stiu de cand ai venit in aceasta scoala, nu te-ai schimbat deloc. Nici pana sa apara Kei, nici dupa." spuse Misaki stand rezemata de trunchiul ciresului. Era de ceva timp acolo, ascultandu-le discutia, insa nu vru sa-i deranjeze asteptand momentul in care Hiroto urma sa faca pasul. Cand Misaki se mutase la matusa ei, nu stia de existenta unei scoli in apropiere, pana cand intr-o zi reusi sa sara gardul, insa se dezechilibra aterizand pe un baiat mai mare decat ea cu 2 ani. Erau buni prieteni, dar totodata rivali. De cate ori avea loc un meci de baschet intre cele 2 scoli, Hiroto si Misaki erau capitanii de echipa.
"- Kei e timpul sa plecam, mai avem 10 minute si se suna, plus e randul nostru sa facem astazi curatenie in clasa. Si inca ceva Hiroto iti cam pierzi farmecul de idol." si cu un zambet ironic se ridica de jos, asteptand ca verisoara ei sa coboare din pom.

ooc: ady, mitzuke sau vyper...care din voi 3 stie
[Imagine: Untitled-1.png]

#10
"Ahahah... Misaki, ce mai faci? nu te-am vazut de mult dar pe zi ce trece arati tot mai bine, ti-ai facut cumva ceva la par?
Oricum, mi-ai cam stricat distractia... eh, asta e, merg altundeva atunci, oricum mi-era foame... "


ooc: marina
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - Introducere Flash 9 8.404 28-05-2010, 01:05 PM
Ultimul răspuns: ammaniac
  Haruno High vs. Jukogu High ShyLie 7 5.816 05-11-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)