Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Universul Puterii - Introducere

#1
Nu tot ce e normal se ântâmplă. Din contră ! Undeva departe de privirea iscoditoare a omului, undeva unde numai picior de fiinţă spirituală calcă, acolo în Lumea Spirituală trăiesc ei. Aşa numiţii îngeri şi demoni care trăiesc într-o continuă dispută unii cu ceilalţi. Deşi fiecare parte încearcă să fie cât mai diplomată posibil, nu prea reuşesc toţi. Se dispreţuiesc. Demonii consideră îngerii nişte fiinţe îngâmfate, plini de ei, ce nu ştiu să se bucure de existenţa lor şi stau într.o continuă sferă plină de reguli, iar îngerii consideră demonii nişte fiinţe parvenite, fără vreun fel de scrupule ce ştiu doar să încalce regulile. Deşi nici una dintre părţi nu ştiu adevăraul una despre cealaltă, ei bine cele două părţi nu sunt deloc aşa.

Dar cum nu puteau fi separaţi unii de ceilalţi, cu mult timp în urmă pe când Raiul avea un administrator, unul dintre arhanghelii cei mai credincioşi a dat naştere a două fetiţe superbe. Acestea două nu erau gemene, însă se născuseră în acelaşi moment. Părinţii fură extrem de încântaţi de copilele lor, însă şi Raiul de asemenea. dar nici unul dintre ei nu apucaseră să le vadă pe fetiţe crescând pentru că la scurt timp după naşterea lor, părinţii acestora fură asasinaţi, iar ele răpite de către nişte demoni şi duse în Iad.
Cum nici un înger şi avea voie să calce în Iad deoarece puteau fi corupţi, iar ei doreau ca semenii lor să fie în siguranţă, aceştia numai putură să le salveze pe fetiţe. Ura pentru demoni, însă creştea pe zi ce trece atunci când îngerii se gândeau la acele două fetiţe care atunci când împlineau vârsta de 500 de ani, adică majoratul spiritual, trebuiau să fie noile conducătoare ale Îngerilor.



NUme : Azarin Astrid Viverum

Vârstă : 102 ani.

Sex : Feminin

Type : Este înger, dar ea a fost minţită de către demoni, deci ea ştie că este demon.

Personalitate : este o fire hiperactivă, drăguţă şi dulce, foarte sensibilă şi când este călcată pe coadă acţionează urât. Nu îi place ca cineva să se ia de sora ei şi de asemenea nu îi place când cineva se ia de prietenii ei cei mai buni şi de lume nevinovată. E extrem de sensibilă şi plânge când este rănită. Nu îşi ştie prea mult trecutul.

Abilităţi : Are toate elementele şi este singura care poate face energie de culoare mov imperial. Puterea ei este de necontrolat atunci când se enervează. Pe lângă asta, dacă stă pe lângă cineva îi poate anula puterea. Pe lângă abilităţile generale pe care toate fiinţele le pot avea, ea posedă fără să ştie abilităţile de înger ale mamei ei, pe care nu le cunoaşte încă.

Istoric : A fost răpită împreună cu sora ei după ce au fost născute. Neştiind nimic, au fost minţite de către demoni. Ea are mulţi prieteni ce o îngrijeşte pe ea şi pe sora ei, însă nu ştie faptul că a fost răpită de mică.

Pic : http://i562.photobucket.com/albums/ss64/...me/shy.jpg

Va astept !
-

#2
Nume : Lilyan Marlene Viverum-sora lui Azarin
Vârstă : 102 ani
Sex : Feminin
Type : La fel ca sora ei este inger dar ea crede ca este demon
Personalitate : este o fire rebela, misterioasa( uneori prea misterioasa) si pusa mereu pe ÅŸotii. Se enerveaza destul de greu, dar atunci cand o face nimic nu-i sta in cale pentru al distruge pe cel care a enervat-o. Poate fi sensibila, dar nu-i place s-o arate si tine enorm la sora ei Azarin.
Abilităţi : Isi controleaza foarte bine abilitatile, avand un control de sine foarte bun. Pe langa abilitatile de demon pe care le-a capatat ea are, la fel ca sora ei, abilitati inca nedescoperite, de inger. Daca nervii ii sunt expusi la maxim in jurul ei se formeaza o aura neagra, care poate distruge totul in cale. O abilitate speciala si unica e acea ca poate fi mai rapida decat orice ghepard sau caine de vanatoare ( are o viteza uimitoare cand alearga)
Istoric: Ea crede ca este demon, fiind mintita de mica... si chiar daca iau fost bagate in cap lucruri urate despre ingeri, ea nu ii considera astfel cum ii cred alti demoni.
Poza: http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=200
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#3
Nume : Roland Siragana

Vârstă : 8000 is aminteste probabil mai mult

Sex : Male

Type : Demon(the demon king actualy)

Personalitate : Kind in spite of his position.Tends to get angry easily but never loses his temper without reason. Likes to play with animals and weapons, loves a good duel from time to time.

Abilităţi : Control of reality, manipulates time and space like paper and pen; controls all the primordial elements; special: summoning of dead races, immortality;is the grim reaper

Istoric : remembers that he was lost in the human world on top of a mountain the he was found by his counselor and returned to hell, from thereon he ruled hell as a good and kind king and despite the angels conceptions he implemented rules and even tried to create diplomatic affairs....major fail the members of each parties killed eachother off
[center][Imagine: BalledAngst314.gif][/center]

Do not fear hell for i live at the gates of heaven and i condemn you all to damnation.

#4
Ok, cum am promis, sunt aici. E prima data cand postez la RP, deci nu stiu cum ma voi descurca. 22

Nume: Anaid Remisis Reneten

Varsta: 102

Sex: Female

Type: Demon

Personalitaate: Este destul de dificila. Este cam retrasa, superficiala si aroganta. Uraste fiecare fiinta care o inconjoara. Deobicei este tacuta, insa cand se enerveaza puterea magnifica din ea se elibereaza, iar ceilalti pot fi in pericol. Este dura si rea, insa se simte singura, desi nu vrea sa recunoasca asta.

Abilitati: Controleaza focul. Are o putere fantastica care atunci cand este eliberata (se intampla cam des) poate distruge totul in cale. Poate arunca cu foc, poate face sageti din foc, tragand cu o precizie excelenta. Este buna la lupta corp la corp. Globula de foc este specialitatea sa. Aceasta globula arde tot in calea sa, instantaneu.

Istoric: S-a nascut in Iad, unde a copilarit impreuna cu familia sa formata din mama, tata si doi frati. La nastere a primit un pandativ magic cu o putere ascunsa. Aceasta se va elibera atunci cand fata va implini 500 de ani. O mica parte din putere s-a eliberat, iar familia sa a fost ucisa de acesta putere, ea ramanand singura. Acum este arma principala a Iadului de a distruge Ingerii.

Foto: http://media.photobucket.com/image/demon...endaysview

#5
Ma bag si yo:

Poza:
[Imagine: AnimeDemon.jpg]

Nume: Shun Rowkell

Sex: Masculin

Varsta: 7856 ani

Type: Demon

Personalitate: Un tip destul de dur.Ii place la nebunie sa se dea mare, insa culmea, nu-i place sa fie in centrul atentiei.Din cauza asta de multe ori este dificil de inteles.Se plictiseste foarte greu si niciodata nu-l vezi facand ceva fara un rost anume, decat daca-i cere regele.Nu scoti mereu o vorba buna de la el, ii place foarte mult sa tachineze pe oricine il deranjaza, mai ales pe fete, desi nu le pasa.Lui Shun ii place la nebunie sa lupte.Atunci cand un adversar este pe masura lui, ceea ce rar se intampla, e cel mai fericit din Iad, cateodata razand din cauza placerii ce-o simte luptand cu el si apoi omorandu-l; moartea altcuiva fiind singura placere pe care o cunoaste pana in prezent.

Abilitati: Manevreaza perfect tot ce tine de umbra, intuneric, deasemenea si lumina.Este expert la lupta corp la corp, cateodata chiar invatandu-i pe ceilalti.De multe ori foloseste doar o tehnica atunci cand -crede el- lupta cu cei slabi, nevrand sa cunoasca aptitudinile sale.

Istoric: S-a nascut pe Pamant, atunci cand Iadul a incercat sa domine aceasta parte a Lumii.Amandoi parintii sai erau demoni.Peste 200 de ani, parintii lui au fost condamnati la moarte dintr-un motiv necunoscut.De atunci el a intrat in grija regelui.Fiind asa de mult pe langa rege, i se mai spune si "ajutorul Sau", fiindca indeplineste anumite cereri pe care Roland n-are chef sa le faca ori e prea ocupat.
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

#6
Uh <33 chestii cu îngeri . Intru şi eu . Băi dar toţi suneţi demoni ? 21

Nume: Angela Maria Levalis.

Vârstă: 101 ani,

Sex: Feminin

Type: Este înger dar tot odată demon.

Abilităţi: Ea poate controla aerul, având diferite puteri legate de acest element, şi tot odată manevrează foarte bine sabia sa, confirmând că îi este mai greu să îşi folosească puterile.

Personalitate: Este o fire veselă,impulsivă şi responasbilă în tot cea ce face. Este încăpăţânată, preferând să facă totul în felul ei. De multe ori are tendinţa de ai subestima pe cei din jur, criticândui.Din cauza acestui lucru are doar un prieten.

Istoric: Aceasta s-a născut în Iad crescând în Rai. Din cauza că tatăl său este înger iar mama sa demon, atrebuit să aleagă între cele două şi a rămas în Rai. Astfel, ea trăieşte la porţile Raiului apărândul, împreună cu alţi trei îngeri.

Poză: piii~ic <33

_____________________
Nume: Victor Stewart
Vârstă: 139 de ani
Sex: Masculin
Type: ÃŽnger
Abilităţi: Poate controla pământul fiind un bun vindecător. Se descrucă foarte bine cu arcul său.
Personalitate: Este un tip isteţ şi optimist. Preferă să rezolve lucrurile cu calm decât să stârnească harţă. Este un puşti descurcăreţ şi ascultător. Este cel mai bun prieten al Angelei.
Istoric: Este născut în Rai, într-o familie destul de cunosctă. Tatăl lui a insistat să facă cursuri de arcaşi, fiind printre cei mai buni din Rai
Poză: piii~ic
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#7
Nume4evil Edward
Varsta:100 ani
Sex:masculin
Type:demon

O mica descriere:
Este cunoscut ca cel mai retras demon din Iad.Este mult prea diferit de restul astfel facand ca el sa fie discriminat.
Ali demoni cred ca el este un inger nascut unde nu trebuie,sau nascut din cenusa iadului si cerul Raiului.
Cand este vorba de a prinde o prada, nu se da inapoi de la nimic.
Este cunoscut ca cel mai "bun" demon.

Abilitati:Este cunoscut fiind cel mai bun manuitor al folocului iadului ,dar poate citi si gandurile altor demoni ,insa nu tuturor

poza:http://gothicanime.in-pics.com/img/gothic-anime-boy-at-night.jpg
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
RE: Universul Puterii - Introducere
intru si eu4 21

Nume : Akachi Chinweuba

Varsta:600 de ani

Sex : Feminin

Type : inger

Personalitate :Este o fire discreta ,dar vesela.Ii place uneori sa stea retrasa mai ales atunci cand e suparata.Nu ii place ca cineva sa ii umble in lucruri.Multi o cred un pic nebuna,dar supararea pe care o ascunde in suflet este raspunsul.

Are ochii mari si caprui si aripile lungi si albe

Abilităţi : Se vindeca foarte repede.Cand isi atinge palmele in jurul ei apare un camp de energie protector.
Are puteri legate de astronomie.Vartejele de stele sunt foarte puternice,dar si frumoase.E printre putinii care poate emana o putere orbitoare ca a soarelui.
Cea mai speciala abilitate a ei este ca poate crea un lant din culorile curcubeului.Daca adversarul este legat cu lantu' si nu reuseste sa scape repede devine transparent disparand intr-un timp foarte scurt disparand pentru totdeauna.
Cand zboara cu viteza luminii in urma sa lasa o dara de stelute care ard adversarul.Cand este eclipsa de soare sau de luna poate cu mainile poate crea un portal care o poate duce pe ea sau pe cine doreste oriunde vrea.

Istoric :S-a nascut in timpul unui razboi foarte mare.Ca ea sa nu devina demon parintii au facut un pact cu Diavolul ca ei sa arda in iad la nesfarsit si ea sa devina inger.Nu au putut sa-l salveze si pe fratele ei ,Nkiru, el devenind demon.Vrea sa-si salveze fratele si parintii si este decisa sa faca orice pentru asta.


Pic:
[Imagine: 284928angel-anime.jpg]
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

#9
Aşa cum am spus, intru şi eu 4 [sper să mă descurc ^^" ]

Nume : Rizuko Karre [ i se spune Riz ]

Vârstă : 100 ani

Sex : Feminin

Type : Este semi-înger

Personalitate : Foarte veselă şi încrezătoare în propriile forţe. Mereu încearcă să impresioneze, şi să arate că este pricepută şi descurcăreaţă, deoarece ceilalţi îngeri o consideră inferioară. Îşi ascultă mereu intuiţia, chiar dacă de multe ori intră în belele. Urăşte persoanele care o vorbesc pe la spate şi cărora li se face milă de ea. Chiar dacă la suprafaţă e fericită, în adâncul sufletului ştie că îi lipseşte dragostea părintească. Va încerca să intre în Iad pentru a le spune celor două surori adevărul, cum că ele sunt îngeri.
Are aripile gri şi la gât poartă un lanţ al cărui medalion este o pană roşie din aripa dreaptă a mamei ei, pe care nu l-a dat jos niciodata.

Abilităţi : Se poate metamorfoza în ce vrea ea, dar puterea fiind nouă nu poate menţine foarte mult transformarea. Şi poate manipula sentimentele celor din jur.

Istoric : Tatăl ei era om, iar mama ei era înger, dar ea a fost executată deoarece şi-a urmat instinctele a încălcat reguliile, mergând pe Pământ. Tatăl ei a fost şi el ucis, deoarece s-a hotărât că poate prezenta un pericol prin dezvăluirea existenţei îngerilor, chiar dacă aşa ceva nu s-ar fi întâmplat. Din acest motiv Riz îi urăşte pe conducători i vrea să le dovedească ce greşală au comis, făcând multe lucruri necugetate.

[Imagine: AnimeGirl53.jpg]
[Imagine: teru.png]


#10
I want in to 4

Nume : Beliar Xardas Adanos

Vârstă : 3848 ani.

Sex : Masculin

Type : Pure blood demon(the demon army general).

Personalitate : Este un lider innascut,un luptator neinfricat si nemilos.Prefera sa`si tachineze inamicii prefacandu`se slab la inceputul lupte si la sfarsit ucigandu`i intr-un mod barbaric. Se enerveaza extrem de repede iar atunci cand o face nu se opreste pana cand adversarul nu e imprastiat in bucati.

Abilităţi : Principala lui abilitate este putearea bruta,se lupta fara arma iar atunci cand se enerveaza putearea i se mareste de cateva zeci de ori,se zvoneste ca cand e nervos ar putea fi la egal cu regele demonilor.Puterea lui secundara este ca poate sa dea summon la 5 dragoni credinciosi doar lui dintre care fiecare controleaza cate un element:foc,apa,aer,pamant si undead.

Istoric : Parintii lui au sange pur de demon fiid rude indepartate cu casa regala.El de mic a fost crescut ca un capion asteptandu`se ca in final sa conduca armata demonilor la victorie impotriva ingerilor.

pic:
[Imagine: demonkb4.jpg]
Am sa fac rau de dragul de'a nu face bine
Stiind ca daca fac lucruri rele o sa ma simt bine.
http://myanimelist.net/animelist/bolomaniac

[Imagine: 2448.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - story Flash 9 4.915 28-05-2010, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Haruno High vs. Jukogu High introducere ShyLie 88 42.899 25-07-2009, 02:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)