Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gheata patata(titlu nedefinit)

#1
Primul meu fic...astept critici...nu conteaza daca sunt dure.

Capitolul I
Dinnou pe gheata


Dinnou pe gheata, toate privirile sunt atintite asupra mea, e momentul sa stralucesc. Sunt pregatita sa dau tot ce am mai bun, dupa 2 ani de absenta, vor vedea ei ce am pregatit. Incep cu un Triple Loop, din pacate nu a iesit perfect, sigur voi pierde puncte. Dar nu ma dau batuta, continui cu un Crossover si un Biellmann Spin cu o singura mana,mai fac un Layback Spin perfect si ma hotarasc sa fac si un Haircutter. La final las Arabesque spiral si miscarea la care am lucrat in ultimi 2 ani, Red Spiral Layback, a iesit exact asa cum mi-am dorit, pentru mine este bine, mai trebuie perfectionata. Am terminat si am asteptat notele juriului.
-Toshiko Tsubaki, a obtinut 77,54 puncte. Pana acum Toshiko Tsubaki este la conducere cu 1,70 puncte ii fata lui Aiko Etsuko.
Am iesit de pe gheata in aplauzele publicului, dupa 2 ani de lipsa am simtit dinnou acele emoti puternice, cand eram admirata de alti, simteam cum pot sa ajung la un alt nivel.
-Ai fost incredibila, erai ca o flacara pe gheata, parul si costumul, parca ai luat foc pe gheata micuto. Rei, antrenorul meu mai avea putin si sarea in sus de bucurie. Cred ca este cel mai tanar antrenor, are 24 de ani, este inalt, are ochi caprui si parul saten, este bine facut. Si am uitat sa zic este verisorul meu, si el a fost patinator dar sa accidentat acum 2 ani, atunci eu am inceput sa ma antrenez cu el.
Am uitat sa ma prezint, numele meu este Toshiko Tsubaki si am 16 ani, am parul roscat, ochi mei sunt gri-verzui,pielea mea este alba ca laptele, port un costul rosu pe care il am de la bunica mea. Aceas costum a fos ultimul cadou pe care l-am primit de la ea.
-Tashiko. Toshiko, ce mai astepti? Rei ma impingea spre gheata, apoi am inteles ca proba sa terminat iar eu eram pe primul loc, nu imi venea sa cred.
Cand am ajuns am primit medalia si un buchet de trandafiri rosii si trandafiri albi.
Dupa ce m-am schimbat si am plecat alaturi de Rei de la patinuar am fost asaltati de reporteri.
-Cum se numeste acea pirueta? Intraba o reporterita blonda.
-Red Spiral Layback, si este unica. Raspunde Rei in locul meu. Acum va rog sa ne scuzati dar trebuie sa plecam, Toshiko este obosita.
Rei este obisnuit cu interviurile, eu nu prea stiu ce sa zic si ma emotionez repede, uneri chiar ma balbai.Am urcat in masina si am pornit spre casa, prin casa se intelege sa plec din Tokyo, imi placea aici dar era prea mult haos, imi plac satele linistite, calme unde nu este atat de mult zgomot. Aveam de mers 5 ore cu masina asa ca m-am hotarat sa ascult muzica. Dar nici nu imi scot bine telefonul din buzunar ca incepe sa sune.
-Da? Cine este la telefon? Intreb eu cam prea formal.
-Ce formala este fata, la telefon ii o blonda cu gura mare. Ai fost incredibila draga! Vi la pentrecerea maine? La telefon era prietena mea Chou, era o fata blonda cu ochi albastri, era frumoasa nu am ce comenta, toti baieti intorceau capul dupa ea, nu ma plang si eu am destui admiratori. Saracuti nu intelegeau ca ea il place pe Sai. Cine e Sai? Pai e fratele meu, nu dau mai multe detali acum, nu stiu ce vede la el.
-Of Chou, chiar nu stiu. Sunt cam obosita si nu prea am chef de petreceri.Dar cine ii sarbatoritul sau sarbatorita? Intreb eu curioasa, si plictisita.
-Tu! Tipa fata asta in telefon asa de tare incat Rei pune frana brusca, bine ca soseaua era libera. Bine deci maine seara la mine,pa. Dupa care imi inchide telefonul in nas.
-Fata asta ii nebuna. Subliniaza Rei rosu de suparare.
Of, daca tot am de mers atat timp cu masina sa va spun mai multe despre mine. Patinez de cand aveam 7 ani, mama mea era mereu langa mine cand aveam nevoie de sprijin. Dar anul trecut tatal meu a divortat si sa casatorit cu o fata de 25 de ani, cu 23 de ani mai mica decat el. Mama mea este meneger si gastiga foarte bine, pot sa spun ca am fost crescuta in puf. Tatal meu mi-a cumparat o casa in care am stau cu fratele meu, asta este un chin pentru mine. Fratele meu este insuportabil, este exact ca tata, in fiecara seara vine acasa cu alta fata, asa ca m-am mutat. Dar dupa trei luni m-am intors acasa. Din pacate Chou este indragostita de el, saraca, a plans de fiecare daca cand il vedea cu alta fata. Si mama sa recasatorit acum 3 luni si a plecat din tara, a vrut sa plec cu ea dar eu am rugat-o sa ma lase sa stau cu fratele meu.
In cele din urma masina a oprit in fata unei case aparent linistite, am coborat din masina si mi-am luat lucrurile.
-Ne vedem maine, micuto. Rei a mai privit o data casa si ma intrebat. Esti sigura?
-Da, pe maine. Spun eu zambind si aratandui medalia.
Am inaintat usor spre casa, nici nu am deschis bine usa ca deja am fost intampinata de fratele meu. Cand a vazut medalia de aur, Sai, a ramas cu gura cascata.
-Incerci sa prinzi muste si nu sti cum? Intreb eu ironica.
-Mama ii in bucatarie. Raspunde el nepasator dar privind in continuare medalia.
Imi arunc geanta si fug spre bucatarie, acolo statea mama si plangea intruna. M-am apropiat de ea si am incecat sa o linistesc, ea mi-a spus ca sotul ei a inselat-o cu cea mai buna prietena si ca a dat-o afara din casa. Am vrut sa ii spun ceva dar Sai mi-a luat-o inainte.
-Nu trebuie sa plamgi dupa ala, nu te merita mama. Poti sa stai cu noi, nu-i nici o problema. Nu-i asa Toshiko?
-Da, mami, o sa-ti fie mai bine fara el. Spun eu zambind.
-Ce m-as face fara voi? Mama a zambit si ne-a luat in brate, dupa care sa dus sa se odihneasca.
-Ai grija de mama am ceva de rezolvat. Pe chipul lui Sai a aparut o urma de incruntare.
-Bine. Spun eu tinand degetele incrucisate la spate.
Dupa 5 minute Sai pleaca si eu il urmaresc, sper sa nu faca vreo prostie, acum cand mama ii in starea asta.




Scuze pentru greselile de tastare:)
Astept comentari, sper sa va placa ideea.
Vreau sa stiu daca mai merita sa continui.
Si acum poze:
Toshiko(fara sabie:) )http://tamoshiku.sunphoto.ro/anime/27361064
Rei: http://tamoshiku.sunphoto.ro/anime/27363571
Chou: http://tamoshiku.sunphoto.ro/anime/27363879
Sai: http://tamoshiku.sunphoto.ro/anime/27363883
Mama fetei: http://tamoshiku.sunphoto.ro/anime/27364528
Costumul fetei: http://www.life.com/image/74020405

#2
Bună . Foarte interesant şi promiţător ficul tău . Aşa , greşeluţe cred că sunt câteva , una care mi`a sărit în ochi , ar fi cea cu `dinnou` eu ştiam că se scrie 'din nou' în orice caz dacă ai scris ficul in Microsoft Office ştiu cum e că îţî schimbă ăla la cuvinte :-j . Aşa descrierea este bună , pentru început , dar sper că odată cu trecerea `timpului` adică cu scrierea capitolelor , aşa sper să inveţi să descrii sentimentele în mai mult de un rând...să foloseşti metafore multe , chestii trestii . Naraţiunea e bunicică , dialogul puţin cam mult , dar nu arată rau cu naraţiunea şi descrierea pe lângă . Cum zis ...promiţător, deci ideea imi place mult xD ce mai îţi urez spor la scris şi imaginaţie >:D<

#3
O sa-ti dau niste sfaturi, cred ca astea sunt mult mai importante decat sa-ti spun unde nu-mi place.
In primul rand nu trebuie sa spui tot, trebuia sa lasi un anumit suspans, cat despre nume mi-am dat seama cum o cheama deoarece i-a strigat numele cand i-a dat nota.
Dialogul este cam sec, ca sa nu fie asa incearca sa mai reduci, discutii indirecte. Si daca vrei dialog incearca sa faci propozitii mai mari, dezvoltale.
Actiunea ca sa nu fie grabita incearca sa pui descriere, atat a sentimentelor cat si a locului. Masina, casa, mama acesteia, nu ai descris decat povestea ei. Si cand a vazut-o pe mama ei plangand nu ai spus cum s-a simtit.
Sper sa mai scri :x:x:x

#4
Well, eu nu am inteles ceva. Prenumele fetei este Toshiko sau Tsubaki? Si al celeilalte concurente prenumele este Aiko sau Etsuko? Toshiko, Tsubaki, Aiko si Etsuko sunt toate prenume. A zis cumva cele doua prenume si nu a zic numele de familie sau ce? In rest, imi place foarte mult, fiind o mare iubitoare a patinajului. Este bine, insa se scrie "din nou", nu "dinnou". Este un fic foarte bun si original, te rog sa-l continui!
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#5
Capitolul II
Băiatul perfect


„Hai fato, nu da acum înapoi, ești mai curajoasă decât crezi”. Am tras adânc aer în piept și l-am urmat în liniște. Parcă eram în filmele alea stupide cu spioni, când eram mică spunea că e ciudat cum de nu se văd. Am zâmbit, exact ca un spion, nici el nu mă putea vedea. Oameni care treceau mă priveau ciudat, poate pentru că încă aveam la gât medalia, eram ușurată că nu am fost recunoscută. L-am urmat pe o stradă întunecată care se termina într-un perete de cărămidă roșie. Erau clădiri înalte, vechi, era o ușă care dădea la ieșirea din spate. Când am privit mai atent am observat umbrele care se mișcau agitate. Erau cinci bărbați, erau înalți și bine dezvoltați. „ Asta înseamnă probleme”, da eul meu avea dreptate. Eram sigură că idiotul ăsta o intrat în probleme, îi stă în caracter să o facă lată. Mi-am mușcat buza, luptam cu impulsul de a mă duce glonț la el și să-i dau două.
- Ai adus mai repede banii?
Vocea era rece, era o voce care îți dădea fiori pe șira spinări. Am băgat mâna în buzunar, sper că nu o luat mulți banii de la ei. Arătau înfiorători, mai bine zis erau înfiorători. Mi-am lăsat capul pe spate și am tras adânc aer în piept. Oare câți banii mai am în cont, nu am mai intrat de vreo trei luni să verific, nu mi-a mai păsat de banii lui. Am intrat pe aleea aia, era chiar jegoasă, era plină de gunoaie, erau cutii de mâncare de pisici, chiar prea multe. Frate, sunt cumva invizibilă? Parcă priveau prin mine, sper că priveau prin mine şi nu pe mine.
- Ce caută o prințesa în locul ăsta? Nu e prea jegos pentru tine frumoaso?
Mi-am dat ochii peste cap, cred că o omor și pe Chou când îl omor pe Sai.
-Câți banii îți datorează?
Speram ca vocea să nu îmi trădeze teama, pe dracu, vocea îmi era spartă. Parcă eram într-o telenovelă de prost gust acum, fata își salvează fratele, iubitul ei o consideră o persoană minunată și trăiesc în pace. Mă rog, am nevoie de un iubit înainte să fiu o persoană minunată care își salvează fratele.
-Ce dracu cauți aici? Dispari! Mergi acasă, acum!
-Nu văd de ce aș face ce-mi spui tu? Deci cât?
Unul dintre ei a înaintat pentru al vedea, era așa cum îmi imaginam eu băiatul perfect, dar iubirea mea nu trebuia să o găsesc aici. Era brunet, ochii lui erau verzi, chipul îi era alb, buzele rozali trasau o linie perfect dreaptă. Purta un tricou negru, mulat, era perfect. Mi-am mușcat buza când am privit atent acei ochii inexpresivi. Rece, asta simțeam când îl priveam, simțeam cum un cub de gheață îmi cade pe inimă.
-Nimic, consideră datoria achitată. În schimb tu și cu mine ieșim în seara asta.
Era vocea pe care am auzito la început, probabil el e șeful. Păi nu cere prea mult, o să mergem la petrecere la Chou, era o idee bună. și dădea bine și la imaginea mea, să merg cu un tip așa de drăguț la petrecere. Înainte să pot răspunde Sai sări ca ars.
-Nu! Toshiko dute acasă, nu am nici o problemă, rezolv singur.
Mda, și eu m-am născut aseară, îmi dau ochii peste cap și casc plictisită.
-Ai terminat? Deci ce spui dacă în loc de o întâlnire vi tu cu mine la o petrecere.
Am observat o scânteie în ochii lui, buzele lui subțiri se arcuiră ușor într-un zâmbet pervers.
Facem schimb de numere și îi spun că vorbim mâine, Sai încă protesta când eu mi-am luat la revedere de la prieteni mei pe care abea dacă îi știu.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Calea elfilor - Arcasi de gheata Nywa 12 7.759 07-01-2013, 11:38 PM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.565 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Viata pe Gheata Alle 5 4.553 27-04-2011, 06:01 PM
Ultimul răspuns: Flash
  [Titlu nedefinit] Yoko-sama 2 2.590 10-04-2011, 12:40 PM
Ultimul răspuns: Yoko-sama
  <Fara Titlu> Mabzibu 1 2.411 23-03-2011, 03:42 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Reflexia iubirii in gheata Turta Dulce 57 27.445 18-03-2011, 02:40 PM
Ultimul răspuns: Tweety
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 5.918 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  iubire de gheata crisy_bby 6 3.141 28-12-2010, 02:05 PM
Ultimul răspuns: crisy_bby
  Focul si Gheata [ Commuri va rog :D] Iryna 3 3.171 20-12-2010, 10:23 AM
Ultimul răspuns: Aggie
  Dincolo de adevar( titlu inca nedefinit ) Lanna 0 1.825 25-10-2010, 10:30 PM
Ultimul răspuns: Lanna


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)