Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Luli vs. Fleeting Ray

#1
Al 'nÅŸpelea duel.

Data postării pozelor: 1. 09. 2010 [ deoarece amândouă avem deja pozele ]
Data votării: 1. 09. 2010 - 6. 09. 2010
Temă: Copii.
Participanţi: Luli şi Fleeting Ray.

Ca de obicei, lucrările vor fi anonime.

Prima fotografie.
A doua fotografie.

Åži cam asta-i tot.
Succes, Fleet.

Ah, da.
Start vot!
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#2
*sweet, sweet, sweet*

Prima fotografie: ah, verdele ăla deschis e izbitor. Și copilul stă în iarbă, natură, super tare. Și are niște ochi foarte frumoși. Iar poza pare foarte naturală și spontană. E drăguță foc.

A doua: Nu este foarte deosebită, dar ideea cu un băiețel și o fetiță împreună este foarte cuuute :3 Nu este tocmai cel mai potrivit unghi cel din care e făcută poza, dar e ok.

Prin urmare, aleg prima poză.

#3
prima poza: mi se pare foarte frumos faptul ca baietelul sta pe iarba. verdele ala pare atat de crud si de proaspat... si expresia copilului e tare nice. e superba fotografia.

a doua poza: pai nu prea imi place unhiul din care e facuta fotografia, se vad umbrele si nu imi place cum arata si ... nu stiu. pur si simplu nu imi place.

prin urmare votez prima poza
sper sa nu va suparati pe mine pentru comentariu
Hi :3

#4
Foarte buna tema ;x

Prima poza: Aii, cate de dulce e copiluuuu` ;x;x;x. Si ce ochisori are ;x. Sa stii ca imi place unde l-ai "asezat". Verdele ala il scoate in evidenta intr-un fel. Unghiul este bun, bravo, foarte frumos.
A doua poza: Ideea e foarte interesanta, dar, din cauza pozitiei ai stricat poza[ cel putin din perspectiva mea]. Trebuia sa lasi aparatul ceva mai jos si sa ii fotografiezi .. de jos [repetitiile astea :]]] si puteai prinde mai multe elemente, cum ar fi cerul xD
Si ca sa nu incep sa aberez spun ca votul meu merge catre prima poza. Sorry, dar mai ai foarte mult de lucrat la pozitie.
Succes in continuare !

#5
Prima poză.
E foarte drăguţă, iarba e aşa verde şi frumoasă, şi copilaşul acela, cu făţuca aia de nevinovat, e pur şi simplu adorabil. Îmi place şi unghiul din care e făcută poza, plus că şi claritatea e foarte ok.

A doua poză.
Îmi place pentru căă e cu o fetiţă şi cu un băieţel, ideea în sine e foarte nais, dar nu-mi place unghiul din care ai făcut fotografia; dacă era făcută din alt unghi poate era ceva mai reuşita. Claritatea imaginii mi se pare chiar ok.

Îmi place mult tema pe care aţi ales-o, iar pozele sunt frumoase. Totuşi, votul meu merge către prima poză.

#6
Mai, amandoua sunt dragute. Dar ca toata lumea pana acum, aleg prima poza din motivele spuse deja. In primu rand, unghiul e nice, verdele ala e overpowering, si fata copilului e prea cute ;3

Cat despre a doua poza, well, nu sunt in masura sa comentez unghiul din care e facuta, dar da, nu arata okay o.o Totusi, te poti consola cu faptu' ca ideea e buna XD

#7
Huh, let me see. Ambele fotografii sunt drăguţe.

Prima, ideea nu e cine ştie ce. E chiar comună, aş putea spune. Însă a ieşit FOARTE bine, are o calitate excepţională, îmi place lumina, iarba, copilul şi unghiul din care a fost făcută fotografia. Per total, ţi-a ieşit foarte bine. Calitate, claritate... Hmm, cum am mai zis, ideea nu este cine ştie ce însă ai expus-o foarte bine, chiar dacă este comună. Ai prins o expresie foarte drăguţă a copilului ( dacă îmi place până şi mie - nu-mi plac pozele cu copii - ) anyhow, trecând peste tot şi toate, iarba se vede foarte bine, personajul ( dacă îl pot numi aşa ) Se încadrează perfect, lumina este frumoasă, toate se îmbină bine. Nu am ce spune mai multe, mă enervează doar faptul că al meu calculator deteriorează puţin poza, but that's not your fault though.

A doua fotografie nu e atât de reuşită. Umbra aia... Well, se vede aiurea, nu ai pozat prea bine de acolo, nu se vede bine. În fine, ideea mi se pare mult mai bună decât a primei poze, deşi nu e nici aceasta ieşită din comun. Vreau să spun că este destul de întâlnită. Claritatea şi calitatea este bună, însă tot are lacune. Poziţia copiilor este faină, dar luată din unghiul ăsta se vede cam naşpa. Umbra aia, cum am menţionat, strică tot peisajul. Iarba, yeah, se vede bine dar le-ai îmbinat în aşa fel încât nimic anume nu iese în evidenţă, ci se bat toate pentru care să iasă în evidenţă, e mai mult dezordonată ca să zic aşa. În fine, totuşi îmi place ideea.

O să votez cu prima poză pentru că este mai reuşită 106 deşi ca idee îmi place muuuult mai mult a doua, nu îi pot rezista copilului ăluia şi expresiei lui şi ochilor şi peisajului, well you get what I mean.

Felicitări pt. duel.

#8
Duel încheiat!

Luli - număr total de voturi: cinci.
Fleeting Ray - număr total de voturi: zero.

Câştigător: Luli.

Mulţumesc foarte mult tuturor celor care-au votat, atât eu cât şi Fleet apreciem enorm efortul.
Felicitări, Fleet. * hugs *
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Luli vs. Matzaplouata Corina M. 5 3.700 29-10-2010, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Ke$ha
  Duel: Luli vs. Serket Corina M. 7 4.233 28-10-2010, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Matzaplouata Corina M. 2 2.626 08-10-2010, 06:00 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. George [ iară ] Corina M. 8 4.069 21-09-2010, 07:29 PM
Ultimul răspuns: George
  Duel: Luli vs. History Corina M. 9 4.371 16-09-2010, 09:40 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Ryuu Corina M. 6 4.109 16-09-2010, 03:47 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Duel: Luli vs. Metal Corina M. 1 2.346 14-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. MisoMizore Corina M. 5 3.636 13-09-2010, 11:15 AM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Biush Corina M. 8 3.895 13-09-2010, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. BetterOffAlone Corina M. 7 3.734 13-09-2010, 11:00 AM
Ultimul răspuns: Corina M.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)