Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Luli vs. Anticaramel

#1
Un nou duel.

Data postării pozelor: 1. 09. 2010 - 3. 09. 2010
Data votării: 4. 09. 2010 - 7. 09. 2010
Temă: La alegere.
Participanţi: Luli şi Anticaramel.

Pozele vor fi, bineînţeles, anonime.

Asta-i tot.
Succes, Paul.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#2
Iată şi pozele.

Prima fotografie.
A doua fotografie.

Din nou, baftă, Paul.


[ Latest edit - 3. 09. ]: Start vot!


P.S. Am decis să împart primul post în două, deoarece nimeni nu se prea sinchisea să voteze. Sper c-a funcţionat.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#3
Prima poza:
Imi place mult cum se vede soarele. La fel si norii, au un aspect.. pufos 21 Si brazii aia se potrivesc cu imaginea. Ma deranjeaza cablurile alea >.<''.. strica poza.. dar e destul de bine. Plus ca e toata albastra 38
Aaa si calitatea e foarte buna. :]
A doua poza :
Imi place faptul ca pamantul e intunecat, iar cerul iese in evidenta. Culorile acelea sunt absolut fantastice. Nici nu am ce comenta.
Calitatea e foarte buna de asemenea, iar poza e interesanta.
Prin urmare votul meu merge la... lucrarea numarul 2.
Felicitari^^
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#4
Let me see.

Prima este reuşită, are o calitate foarte bună şi peisajul e interesant, fain. Îmi place cum se vede, cum ai prins sooarele. Interesant. Frumos. Dreamy. Peisajul chiar mi se pare superb, poate nu ieşit din comun dar îmi place, ai prins foarte bine cerul şi tot ce mai era în jur, de fapt parcă totul s-ar rezuma la cer, la nori, te cuprinde cu totul, te prinde în altă lume. Se văd şi cablurile alea pe acolo, nu le strică. E faină poza. ŞI TOTUŞI, un singur lucru destul de major de obiectat, e prea albastră. Mult prea albastră. Ai impresia că e... Ah, e prea albastru pur şi simplu şi îşi pierde puţin din naturaleţea propriu zisă. probabil că nu e vina ta că a ieşit aşa, dar nu se vede atât de perfect pe cât ar trebui să fie peisajul, ideea. Asta nu îmi place la fotografie.

A doua, mult mai clasică decât prima. Cer. totuşi, frumos, ai prins o parte a zilei foarte interesting, I like it. Comună şi ea, dar este plăcută. Deşi a ieşit partea aceea de " non cer" * laughs* copaci sau ce or fi pe acolo, well au ieşit prea întunecaţi, prea negru. Dar asta pot spune că şi la prima poză există. În orice caz, ochii mei zboară doar spre cer. Asfinţit. Frumos. Nostalgic, melancolic. Este o imagine foarte frumoasă. Calitatea nu este chiar atât de excepţională, dar se încadrează în foarte bună 24 I guess. Well, se vede că are nişte lacune pe acolo, nu ştiu cu ce ai făcut fotografia dar calitatea se poate şi mai bună, deşi imaginea este clară şi se vede bine ,there are some flaws around, I guess.

Greu să decid. Faza e că îmi plac amândouă... huh, o să o aleg pe a doua pentru simplul fapt că prima e prea albastră. Deşi, amândouă sunt reuşite.
Huuuuuh, felicitări pt. duel.

#5
Greu de decis!

Prima poză: Este o combinaţie perfectă: ceaţă, nori, soare...totu in nuanţe albastii; pare dimineţa devreme, foate devreme când incă este un pic intuneric.
Păcat că: au ieşit clblurile acelea, şi copilul din dreapta jos... opinie proprie, ar fi fost mai frumoasă fară o pesoană, sau dacă ar fi stat in alt fel, gen mai nostalgic, sau un adolescent fumând rezemându-se de balustrada aceea 4

A doua poză: Nu pot zice că nu e genială , findcă e. Totuşi e, cum s-a mai zis, clasica. Deşi culorile sunt in armonie perfectă si nu prea am nimic de reproşat.
Păcat că în partea de jos a pozei e un drum asfaltat si nu se echilibreaza cu partea de sus unde se dezlănţuie o minunăţie! În locul tau aş fi luat doar partea de sus ^^

Well,ambele sunt superbe, dar... decizia mea este : Prima poză, fiindcă e mai spontana, mai diferita 106 şi mai echilibrata.
[center][Imagine: 5863530978_e4248f5008.jpg][/center]
[center]Chronicles of a Demon <-blog ~Drawings ~Fotografi~[/center]

[spoiler=Some]
[Imagine: 5385538.png][Imagine: chibi_4451.gif]
[/spoiler]

#6
Ambele poze sunt reusite.
Prima poza are votul meu pentru ca e diferita, mult mai expreisva. Are un echilibru placut si sobru chiar. Una peste alta imi place cel mai tare.
A doua e foarte reusita, calitatea pozei e si ea foarte buna insa nu-mi aduce nimic nou, da are cerul frumos, dar nu e chiar asa diferita/speciala.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#7
Votez prima poza , pentru ca , culorile sunt mult mai reusite, si ador norisorul ala . Imi place mult cum a iesit copilul, contrar spuselor, nu stiu cui 21. Ah, soarele ala e superb . Mai ales cum se strecoara razele. Cablurile sunt ok, nu ma deranjeaza deloc .

A doua, ih , e prea intunecata . In afara de culorile de pe cer e monotona . Nimic special, si claritatea nu este chiar asa de buna . . .

First pic.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#8
O decizie foarte grea21

Prima poza: Imi place. E aproape perfecta : |
Insa, ma deranjeaza ca se vede asa albastru, insa, imi place unghiul, e bine ales pentru poza asta <3

Poza a doua: Waa <33
Claritatea este cam slabuta, insa tot imi place <33


So, dupa ce m`am gandit ceva am ales poza a doua. Chiar a fost greu =]
Succes in continuare !

#9
Wow O_O cred ca a fost cea mai grea alegere facuta in viata mea vreodata =]] Duamne...m-am gandit cam zece minute sa aleg o poza, deoarece ambele imi plac la nebunie. Este aproape imposibil sa alegi, din punctul meu de vedere. Prima data optam spre prima poza, dupa ce-am vazut-o pe a doua ziceam ca o aleg pe a doua >_< Ambele sunt niste fotografii foarte reusite, diferite, dar speciale in felul lor.

Prima poza este chiar albastra O_O Prima data cand am vazut-o m-au durut putin ochii =]] Imi place cum patrunde lumina soarelui prin nori, chiar mi-a captat atentia. M-am amuzat cand am vazut prima data acel baiat in colt =]] Pare asa...ca nu stie ce se intampla xD Dar nu strica cu nimic poza, adica se observa foarte greu, nu-ti cade privirea spre el. Subiectul este cerul, care dupa parerea mea este minunat. Intotdeauna mi-a placut culoarea albastra xD

A doua poza este si ea la fel de frumoasa. Mi-au placut la nebunie culorile de pe cer, intregul nor pare a fi un val, daca nu ma insel O_O Nu am luat in considerare cealalta jumatate a fotografiei, doar partea de sus mi-a captat atentia. Este foarte interesanta si reusita. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru cerurile astea xD

Totusi...o sa aleg prima fotografie, deoarece...nu stiu O_O Chiar nu am nici o idee O_O Mi-au placut amandoua la fel de mult, dar parca prima are ceva mai interesant, nu stiu sa explic O_O
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Votul meu ajunge la prima lucrare [ aia albăstreaua aia ]. Îmi place foarte mult şi are o calitate frumoasă. Nu neg, îmi place şi cealaltă. E frumoasă din toate punctele de vedere de fapt amândouă sunt deosebite şi frumoase în stilul lor, însă îmi place mult mai mult prima fotografie. Amândoi aţi făcut o treabă reuşită, dar cel mai mult m - a captivat prima fotografie. E foarte frumoasă cum am mai spus şi e şi misterioasă pe deasupra. La a doua am găsit un mic detaliu cum că nu are um . . . mister.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Luli vs. Matzaplouata Corina M. 5 3.681 29-10-2010, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Ke$ha
  Duel: Luli vs. Serket Corina M. 7 4.202 28-10-2010, 05:40 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Matzaplouata Corina M. 2 2.618 08-10-2010, 06:00 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. George [ iară ] Corina M. 8 4.036 21-09-2010, 07:29 PM
Ultimul răspuns: George
  Duel: Luli vs. History Corina M. 9 4.337 16-09-2010, 09:40 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Ryuu Corina M. 6 4.085 16-09-2010, 03:47 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Duel: Luli vs. Metal Corina M. 1 2.334 14-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. MisoMizore Corina M. 5 3.619 13-09-2010, 11:15 AM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. Biush Corina M. 8 3.872 13-09-2010, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel: Luli vs. BetterOffAlone Corina M. 7 3.712 13-09-2010, 11:00 AM
Ultimul răspuns: Corina M.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)