Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum ar trebui sa fie acest fic?
mai hentai
46.67%
14 46.67%
mai romantic
33.33%
10 33.33%
mai comic
10.00%
3 10.00%
mai violent
10.00%
3 10.00%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Drumul spre faimă [+18] [ boy x girl ]

#1
ok. i decided to do something hentai-ish for those who love boyxgirl action.
o sa fie hot...and....hot.... so...read and post
post people, comment, cause hentai is not for free. :)



Drumul spre faimă
Fetiţa alintată


Cu toţii ştim vorba asta: Nu te juca cu focul pentru că ai să te arzi., însă foarte puţini sunt cei care şi ascultă de ea şi au grijă să nu îşi facă singuri rău. Kana e doar una dintre acei mulţi ce iau viaţa drept o joacă. O noapte frumoasă, un club nou nouţ numai bun de invadat de petrecăreţi, o atmosferă relaxantă, un chef nebun de a se distra, cele patru îngrediente necesare pentru a transforma o seară oarecare într-un adevărat moment de extaz. Ea era genul de fată ce încerca să arate bine chiar şi atunci când nu i se cerea asta, însă în acea zi era şi mai hotărâtă de cât fusese vreodată, dornică să arate superb pentru a îşi putea găsi un partener extraordinar.
S-a oprit la câţiva metri de intrarea în club şi a privit în jurul său. Lipiţi de uşa de la intrare, un tip îşi strecura limba în gura unei fufe oarecare şi se lipea de ea ca un sticker pe hârtie, pipăindu-i pulpa piciorului şi trecându-şi degetele pe sub bluza ei. Ea îşi ţinea mâna dreaptă pe fundul lui în timp ce cu stânga îi masa bărbăţia pentru a îl excita. Chiar stupid.. a gândit tânăra, lovind cu piciorul în poarta înaltă din metal.
Şi-a făcut loc prin mulţimea de oameni şi s-a aşezat tocmai la bar, întorcându-şi privirea spre ringul de dans. Zeci de persoane stăteau îngrămădite, atingându-se, chiar prea des, în zonele intime, alţii se sprijineau de perete şi priveau înfometaţi în timp ce în baie sigur avea loc puţină „ acţiune”. Se aştepta să fie acostată în orice moment şi exact asta s-a şi întâmplat. Un tânăr cu părul blondin, destul de înalt, slăbuţ, probabil la fel de plictisit ca ea, s-a îndreptat înspre locul în care aceasta stătea şi a intrat în vorbă cu ea.
Jumătate de oră mai târziu, uşa de la o cameră de hotel s-a deschis, trântindu-se de perete şi apoi s-a închis la loc după ce el a lovit-o cu piciorul. Trupul ei a căzut lat pe pat în timp ce el şi-a aşezat genunchii de o parte şi de alta a mijlocului ei şi a început să o dezbrace. Era clar că e băut, că nu se controla şi nici nu ştia ce face, însă, atâta timp cât se culca cu ea, totul avea să fie perfect. Mâinile lui s-au aşezat mai întâi pe gâtul ei, apoi au coborât pe tricoul pe care aceasta îl purta şi au început să îl ridice. Degetele i s-au rostogolit peste sfârcurile ei rozalii de îndată ce acesta i-a coborât sutienul şi i-a văzut pieptul dezgolit. Şi-a lăsat capul să se apropie de abdomenul ei, apoi şi-a scos limba şi a lins pielea, începând de la buric, trecând peste sâni, apoi linia gâtului ei, ajungând la gură unde a strecurat-o în interior şi a început să o caute pe cea a fetei.
Devenea plictisitor. Tânăra a strâmbat din nas şi s-a ridicat în fund, apoi a înconjurat gâtul necunoscutului fără a îl anunţa şi l-a rostogolit pe spate. A hotărât să ia lucrurile în mâinile ei pentru că deja devenea monoton şi se îndepărtau prea mult de la subiect. I-a desfăcut nasturele de la pantalon, apoi i-a deschis fermoarul şi i-a tras blugii jos. Dacă ar fi fost alta situaţia, i-ar fi oferit şi lui o mică plăcere, însă nu şi de data asta. Fata şi-a ridicat fusta şi şi-a dat jos chiloţii, apoi şi-a îndreptat buzele spre boxerii lui şi i-a muşcat pentru a îi îndepărta.
Era sătulă de viaţă, de aceleaşi lucruri, de continuele întâmplări ce se autorepetau odată la câteva zile. Nimic nu era nou, totul se lua de la capăt încât deja nu mai conta deloc cu cine se culca sau ce făcea pentru că a doua zi avea să o ia de la capăt. Profita, însă, de micile momente ca acestea când se putea satisface şi să se simtă bine chiar dacă nu dura mult.
Mâinile ei s-au sprijinit pe umerii lui, trupul ei s-a ridicat uşor, apoi s-a aşezat la loc şi s-a arcuit. Era inutil. Îl simţea înauntrul ei, după ce i-a pus prezervativul, dar nu îi provoca nici o senzaţie anume. Bărbăţia lui se lovea de interiorul ei şi se freca din ce în ce mai rapid, continuând să o umple pe dinauntru, însă ea se simţea ca şi cum ceva intra înauntrul ei şi apoi se făcea nevăzut. Nici măcar o singură picătură de transpiraţie nu se scurgea pe pielea ei. Era probabil situaţia de vină. Ştia exact de unde l-a luat pe tipul respectiv, nu exista nici un pic de atracţie între ei şi nimic legat de persoana lui nu o făcea să tresară. Cât mai putea continua?
Tipul devenea din ce în ce mai stupid, era atât de turmentat încât deja începuse să se hlizească de unul singur şi să râdă ca tâmpitul, aşa că tânăra a decis să îl abandoneze acolo, întins pe pat, dezbrăcat şi să plece. Nu ştia exact unde să se ducă, însă orice loc era bun atâta timp cât se distra puţin. A găsit un alt club, a intrat şi a petrecut puţin, apoi a decis să plece înainte de a da de un alt tip de genul care să o dezamăgească. Nu că era cineva important sau arăta îngrozitor de bine, dar când cineva se mândreşte cu ceea ce ascunde în pantaloni e cazul să şi demonstreze asta.
Era destul de întuneric, însă farurile stăteau aprinse şi luminau fiecare străduţă în parte. Se afla într-o zonă plină de cluburi, localuri şi restaurante de doi bani printre care se mai aflau şi câteva locaţii preferate de tineri, însă nimic prea special. Nu până când l-a văzut pe el. Un bărbat ce purta un palton negru destul de lung, un fular de aceeaşi culoare ce îi ajungea până la mijloc, o pălărie destul de normală, dar care părea, la prima vedere, un om bogat sau un mafiot respectat. Nu era genul ei, chiar deloc, dar plictiseala în care se scălda în acel moment a făcut-o să îndrăznească să se apropie de el.
- Uhm...scuze..., a început să îi vorbească, folosind un ton cam prea timid şi lipsit de frivolitatea ei obişnuită, încercând să se prefacă a fi rătăcită.
Bărbatul, ca şi cum nici nu a auzit-o, a trecut pe lângă ea şi s-a îndreptat spre dreapta, trecând printr-un tronson deloc iluminat. Ea, evident, s-a enervat şi a decis că nu a fost deloc politicos din partea lui să o ignore în felul ăla.
- Hei..stai aşa! a ţipat după el, prinzându-l de mână.
Ar fi vrut să îi vadă chipul, să ştie cine a fost cel care s-a comportat ca un adevărat netot, să cunoască persoana careia nu îi păsa că o fată poate rătăci pe străzile oraşului Tokyo, fără a fi suficient de bun încât să dorească să o ajute.
- S-a întâmplat ceva? s-a auzit, după mai multe minute, vocea necunoscutului a cărui chip era ascuns atât de pălăria pe care o purta, dar şi de întunericul din jur. Ea a rămas uşor surprinsă. Vocea lui nu era nici prea dură, nici prea suavă, părea foarte hotărâtă, dar şi uşor veselă.
- Nu e frumos să ignori pe cineva ce te bagă în seamă, a răspuns, în cele din urmă, continuând să încerce să îi observe chipul.
Tăcerea dintre ei a continuat timp de minute bune. Ea, dintr-un motiv necunoscut, nu îi putea da drumul la mână în timp ce el, deloc afectat de ceea ce se întâmpla, stătea în faţa ei şi nu spunea nimic. Pe chipul fetei a apărut un surâs deloc prietenos, dar şi o expresie uşor perversă. Vocea acelui bărbat părea a o captiva deşi o auzise doar pentru câteva secunde. Nu i-a fost deloc greu să îi dea de înţeles că vrea să facă ceva „indecent” cu el. Mai întâi, după ce i-a dat drumul la mână, s-a ridicat pe vârfuri şi i-a oferit un sărut scurt pe buze.
Nu îl cunoştea, nu îi ştia nici măcar chipul şi asta făcea lucrurile mult mai interesante decât fuseseră până atunci în acea noapte. Într-o singură clipă, trupul i-a fost lipit de peretele din spatele ei, mâinile i-au fost ridicate deasupra capului şi buzele acoperite. El era mult mai puternic deci clar mult mai în vârstă. Cu o singură mână reuşise să prindă ambele ei încheieturi şi să le strângă mult mai puternic decât o făcuse oricare altcineva. Brusc, prin mintea ei a trecut un gând. Dacă el era violent când făcea sex? Cumva, asta nu părea să o deranjeze. Măcar aşa, şi-a spus în gând, nu avea să se plictisească.
Buzele lui mai întâi le-au mângâiat pe ale ei, apoi s-au despărţit şi le-au cuprins cu totul, gustându-le la început pentru a le pregăti pentru ceva mai mult. Trupul lui s-a lipit de al ei, împingându-l cu totul în acel zid, mâna lui liberă i-a ridicat fundul în timp ce genunchiul drept s-a stabilit lejer între picioarele ei pentru ca ea să nu cadă la pământ când avea să fie eliberată.
- În...în buzunar..., a şoptit tânăra, îndreptându-şi privirea spre singurul buzunar al fustei scurte din blug pe care o purta.
Bărbatul şi-a coborât mâna stângă spre acel loc şi a căutat înauntru până când a găsit un prezervativ. A zâmbit pentru sine, într-un mod mult prea ironic şi oarecum batjocoritor, apoi a muşcat ambalajul şi l-a rupt cu dinţii. Dintr-o singură mişcare, toţi nasturii de la palton s-au deschis, revelând o cămaşă albă, o cravată bleumarin şi un sacou negru, dovada clară că e un afacerist sau ceva de genul.
Ea l-a ajutat de îndată, deschizând fermoarul de la pantaloni şi coborând perechea de boxeri pe care acesta o purta. De îndată ce era sigură că nimic rău nu avea să se întâmple, bărbatul şi-a pus ambele mâini pe mijlocul ei, ridicând-o încet, pentru a doua oară, coborându-le doar pentru a îi ridica ei fusta şi a rupe materialul firav din care era făcut chilotul pe care aceasta îl purta. Momente mai târziu, limba lui s-a strecurat în gura ei şi a început să o lingă şi să o sugă pe cea a fetei necunoscute, mâinile ţinîndu-i trupul strâns în timp ce ambele ei picioare înconjurau fundul bărbatului şi braţele ei se sprijineau de umerii lui.
Nu putea spune nimic, nici măcar să lase o înjurătură să îi scape printre dinţi. Gura îi era asaltată de zeci de săruturi cam prea violente pentru gustul ei, trupul îi stătea fie lipit de peretele rece fie strâns la corpul lui în timp ce el, ca şi cu era absolut normal, îi îndepărta picioarele şi mai mult, pătrunzând-o, la început, scurt, apoi din ce în ce mai rapid. Nu i se părea obişnuit ci complet diferit faţă de ceea ce tocmai experimentase alături de acel puşti. Probabil experienţa îşi spunea cuvântul. Nu o pătrundea nici prea rapid, însă nici lent. Bărbăţia lui intra calm, îi mângâia interiorul până când ajungea cu totul înauntrul ei, apoi se izbea cu forţă şi o făcea să icnească şi să se arcuiască cum nimeni altcineva nu reuşise să o facă. Era prima oară când se pierdea cu totul şi nu putea fi atentă la ce făcea celălalt. El, un complet necunoscut ce probabil avea mult mai mulţi ani decât ea, era suficient de puternic şi de cunoscător încât, fără prea mult efort, să o facă să îşi dorească mai mult. Era ciudat cum, pentru prima oară, îşi dorea să îi strângă bărbăţia cu putere şi să îi îngreuneze munca când, de obicei, dorea să ajungă la climax cât mai repede şi să se declare satisfăcută.
În timp ce strâinul continua să o pătrundă într-un mod surprinzător de eficient, ea putea doar să îl strângă în braţe şi să lase zeci de gemete să se facă auzite în liniştea ce înconjura acea străduţă şi acel tronson. Era atât de bine şi de comfortabil în braţele lui chiar dacă trupul acestuia se împingea în al ei şi o brusca, păcat că nu putea dura atât de mult precum îşi dorea ea. L-a simţit o ultimă dată, mult mai puternic şi mai adânc, apoi trupul i-a fost lăsat în pace şi lăsat la pământ. Bărbatul s-a căutat în buzunar, apoi a aruncat câteva bacnote de o mii de yeni la pământ şi a salutat-o, lăsându-se puţin pe vine.
- Multumesc pentru serviciu, i-a rostit calm şi oarecum bucuros înainte de a se ridica şi a îşi aranja hainele.
Întocmai cum s-a pregătit pentru o partidă scurtă de sex, acesta şi-a încheiat nasturii la palton şi a continuat să meargă fără a mai privi înapoi.

Un zumzet ciudat se auzea, venind de undeva din apropierea ei sau poate de sub ea. Şi-a întins mâna pe sub cearceaf, a strecurat-o sub pernă, apoi a scos la iveală un telefon micuţ şi adorabil, cu şină pe care l-a deschis foarte uşor şi l-a aruncat la podea.
- Hei....femeie! trezeşte-te! s-a auzit dinspre aparat. Iar ţi-ai aruncat telefonul, Kana?, a continuat vocea femeiască, înainte de a face pauză câteva momente, lăsând un zgomot ciudat să se audă de partea cealaltă a firului.
- Nory...mi-e somn...lasă-mă să dorm..., a răspuns tânăra, ducându-şi mâna în păr doar pentru a îl ciufuli şi întoarce pe toate părţile. E încă devreme, a adăugat pe un ton somnoros, căscând profund.
- Nu fi prostuţă. E aproape prânz. Ai zis că vii de dimineaţă. Mişcă-ţi fundul aici înainte să devenim prea ocupaţi pentru a te putea primi! a ameninţat o altă voce, una bărbătească în locul celei a femeii de dinainte.
Fata a strâmbat din nas şi a lovit perna cu ambele mâini, apoi s-a ridicat în cot, dorind să ridice telefonul, însă a fost mult prea târziu pentru asta. A ridicat aparatul şi a privit furioasă ecranul, apoi a înjurat.
- Du-te dracu’, Takeshi. Şi aşa o f**i toată ziua, a comentat înainte de a îşi arunca telefonul printre cearceafurile de pe patul ei.
Era adevărat, promisese că avea să se ducă la prietenii ei pentru a vorbi despre nu ştiu ce ofertă le făcuse cineva, însă după noaptea ciudată pe care a avut-o, prefera să stea acasă şi să asculte nişte muzică. Un singul lucru o deranja legat de acea noapte şi anume că el a considerat-o o curvă oarecare şi a şi plătit-o pentru partida de sex. Ca să nu se înţeleagă greşit, ea era supărată că a fost confundată cu o persoană de genul şi tratată ca atare. Şi mai era şi vocea aceea profundă a lui care reuşise să o facă să se piardă şi să se tot gândească cine era el.
Prietenii ei, minunaţii ei prieteni. Takeshi, genul de băiat care nu simte nici o jenă în a se manifesta în public şi Anya, adorabila lui iubită cu un corp superb. Nu se aştepta să fie prea bine primită de îndată ce avea să ajungă acolo. Ca întotdeauna, el i-a deschis uşa îmbrăcat doar cu o cămaşă albă deschisă la nasturi şi o pereche de blugi pe jumătate lăsaţi în jos prin care i se vedeau şi boxerii negri. Părul negru îi stătea adunat în jurul urechilor în timp ce câteva suviţe de păr stăteau întinse pe spate şi pe partea dreaptă a gâtului până aproape de umăr, ochii negri păreau somnoroşi, dar şi puşi pe joacă, buzele lui erau mai roşii ca niciodată, în timp ce cele câteva urme roşiatice de pe piept dădeau semne că a fost muşcat recent.
Anya, ca şi cum era de una singură în apartament, a deschis uşa de la dormitor şi a ieşit. Părul lung până la jumătatea spatelui îi ascundea mijlocul subţire, dar fundul rotunjor i se putea vedea la perfecţie. Picioarele lungi şi subţiri se mişcau cu graţie, mâinile fine se legănau pe lângă trupul ei şi, de îndată ce s-a întors spre noua sosită, sânii mari i-au ieşit la iveală, dezvăluind doua sfârcuri acum roşii şi uşor vineţii. Anya s-a sprijinit de marginea de lemn a dulapului din spatele ei şi a privit-o pe prietena ei ce se uita cam prea curioasă înspre ea, înainte de a îi arunca o privire urâtă iubitului ei.
- Kana, mă bucur că ai ajuns, a rostit fata, de îndată ce bărbatul s-a dat din uşă şi i-a făcut loc să intre înauntru.
- Eu aş fi mai bucuroasă dacă te-ai îmbrăca, a răspuns aceasta, lovind-ul pe Takeshi cu cotul în burtă.
- De ce să facă asta? Trupul ei nu e nici un secret pentru mine şi e prietena ta din copilărie, nu? s-a auzit şi vocea lui, o voce destul de gravă, dar şi de dulceagă.
El s-a sprijinit cu cotul de umărul ei şi a privit-o uşor ironic după care i-a făcut cu ochiul şi a lovit-o cu palma peste fund şi i-a suflat în ureche.
- Poate, a început Kana, privindu-l supărată, însă asta nu înseamnă că nu poate răci, a continuat, îndreptându-şi privirea spre tânăra ce stătea calmă pe suprafaţa rece din bucătărie.
Din nou, ca şi cum era de una singură acolo, a ridicat un pahar de apă de pe masă şi a început să meargă înapoi spre camera ei. În drum, Takeshi a prins-o de mână, şi-a strecurat degetele până aproape de vaginul ei şi le-a strecurat înauntru, reuşind să o facă să tresară. Anya l-a mustrat cu privirea, apoi l-a lovit uşor peste obraz şi a trântit uşa de la dormitor pentru a îşi putea îmbrăca hainele fără să fie vazută.
Bărbatul a rămas în hol, lipindu-şi fundul de peretele din spatele lui, apoi şi-a băgat mâinile în buzunar şi a scos dintr-un un pachet de tigări şi o brichetă. De ce trebuia să fie mereu aşa? De ce ei erau cuplul perfect ce se întelegea îngrozitor de bine şi ea, Kana, singura care nu îşi găsea persoana potrivită?

Anya: http://www.showwallpaper.com/external/Ja...040013.jpg
Mitzuki : http://farm4.static.flickr.com/3009/2637...d8.jpg?v=0
Ayumi : http://i113.photobucket.com/albums/n233/...yaueto.jpg
Takeshi : http://www.flickr.com/photos/8120841@N08/1323698357/
Uru : http://i106.photobucket.com/albums/m256/...uchi-1.jpg
Kana: http://www.jasonchuang.com/images/ayumi02.jpg http://www.tapetynapulpit.org/images/kob...asaki_4.jp
Kenichi : http://pic17.picturetrail.com/VOL798/295.../71411.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b26/ki...n/03-1.jpg
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________

#2
Asa, nici n-a fost greu sa-mi trag acel autosut in fund ca sa citesc asta. Felicitari. Surprinzator, dar imi place. Si sunt prima!!!

Nici nu stiu ce sa zic. Imi place personalitatea Kanei, dar eu tot vreau Gemenele. Dar, vorba ta, soarta. Am vazut niste greseli minore, dar le-am trecut cu vederea, avand in vedere faptul ca este marti seara si ca mie mi-e lene pana-n maduva oaselor sa gandesc cu mai mult de 3 cuvinte pe ora.

Vand in vedere gaura din ideile mele de coment, am sa incerc sa ma axez pe niste chestii obisnuite.

Descriere: Nu am prea vazut descriere, dar se poate sa nu fi fost eu atenta. Este destul de putina, dar nu i-am simtit lipsa. Pur si simplu nu mi s-a parut ca ar fi nevoie de mai multa.

Naratiune: Textul tau imi da senzatia ca abunda de voiosie in unele parti, dar ca a obosit in alte, in functie, probabil, de personajul principal. Am vazut multa naratiune care compenseaza descrierea. Este o imbinare placuta.

Dialog: Nu este mult si nu este plin de replici de umplutura. Nu mi s-a parut sec. A fost chiar interesant. Cred ca ar fi mult mai interesant daca personajele tale ar vorbi in argo, deoarece acest limbaj mi se pare mult mai potrivit lumii in care se invarte Kana. Dar este placut si asa.

Gramatica: Gramatica ta e buna, nu am vazut nimic care sa ma supere, deci nu am ce comenta aici. Si punctuatia este foarte ok. M-ai lasat fara cuvinte.

Impresie personala: Mi-a lasat o impresie buna. Ideea este una intriganta si sper sa evolueze frumos.

Cam atat am avut de zis. Astept continuarea.
Kissu and Ja'!

P.S. Daca te-a deranjat ceva din postul meu, PM si sterg.
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]

[center][Imagine: 21czipi.jpg][/center]

#3
ok, eu glumeam la faza: hentai is not for free.
ca orice chestie chestioasa...am decis sa o iau pe rand.... de la ceva kinky la hentai...asa ca ....am un alt capitol...numai dupa dupa care sa salivati
enjoy reading and comment if ya want.

Capitolul 2
El vs Ea, partea întâi

E ciudat cum anumite lucruri se întâmplă pur şi simplu, altele necesită voinţă în timp ce majoritatea nu au loc nici după ce te chinui ani buni. Norocul lor,sau mai bine zis, al ei, a fost că în calea lor s-a ivit o ocazie nemaipomenită, una dintre acele „one in a life time opportunities”.
Programul a început dis de dimineaţă când şatena s-a decis să se îmbrace într-un mod cu totul special şi să aibă grijă să nu rateze nici măcar un singur fir de păr ce trebuia să stea întocmai cum îşi dorea ea. S-a aşezat în faţa oglinzii şi s-a privit, apoi a chicotit şi a oferit un pupic imaginii sale. Părul lung îi stătea cârlionţat la margini, cerceii destul de mari i se potriveau, argintul fiind la modă, bluziţa îi scotea la iveală pieptul generos în timp ce fusta scurtă pănă la genunchi, una dintre puţinele ei fuste ce nu ajungeau să acopere doar fundul, reuşea să completeze ţinuta ei fermecătoare. Nu a crezut, la început cel puţin, că e o idee bună să se îmbrace aşa, dar mai ştia că Anya va prefera ţinutele ei normale şi că Takeshi va arăta ca rockerul-gangster sau ce încerca el să fie, înfăţişare de care nu se dezlipea nicicând.
În grupul lor era nevoie de un echilibru. Calmul prietenei sale combinat cu personalitatea efervescentă a iubitului acesteia forma contrastul perfect ce trebuia neapărat completat cu un pic de gingăşie sau alint. Câteva zeci de minute mai târziu, toţi trei stăteau în faţa intrării unei case de producţie şi aşteptau să li se permită accesul în clădire.
- Hei, Kana..., a început bruneta să vorbească, fără a se întoarce spre ea. Purta un pulover subţire alb şi o pereche de pantaloni negri, însă numai o parte din hainele ei se puteau vedea din cauza trupului bărbatului ce o ţinea în braţe.
- Ce e?
- Am auzit că ştii tu cine aparţine acestui grup, a răspuns pe un ton calm, continuând să privească drept înainte deşi uneori ar fi vrut să îl împungă pe brunet cu cotul şi să se uite urât la el.
- Ken`ichi? a intervenit şi Takeshi, strecurându-şi mâinile pe după braţele ei, încercând să găsească ceva în pantalonii de blug pe care îi purta. Ken`ichi Omura? a continuat în timp ce şi-a aprins o ţigară.
Anya a zâmbit şi s-a întors cu tot corpul spre el, zâmbindu-i, mulţumită de spusele lui. Imediat s-a întors spre tânăra cu părul şaten şi s-a uitat uşor curioasă înspre ea, cercetând-o din cap până în picioare, apoi a rânjit şi şi-a lăsat trupul să se sprijine de cel al brunetului.
- Da, Ken`ichi Omura. Unul dintre cei mai cunoscuţi, dacă nu cel mai faimos, cântăreţ contemporan, a adăugat rapid, continuând să se uite destul de ciudat înspre prietena ei.
- Si? Ce legătură are cu mine? Am auzit că e un ciudat, a rostit şatena, răspunzând privirii întrebătoare a fetei cu una furioasă şi plină de dispreţ faţă de ceea ce auzea.
- Da...tipul care nu scoate nici un sunet în faţa presei. Am înţeles că vorbeşte cu membrii trupei lui doar când se află numai cu ei. Nici la interviuri nu scoate un sunet ci răspund ceilalţi pentru el, însă asta nu îl face ciudat. Sau da? a întrebat Takeshi, la fel de curios ca şi Kana să afle de ce iubita lui abordase un astfel de subiect şi de ce acelese acel moment.
Anya l-a privit urât, apoi l-a lovit uşor cu palma peste umăr şi s-a îndepărtat de cei doi, uitându-se destul de suspicioasă la ei. Şi-a dat ochii peste cap şi a făcut câţiva paşi înainte, apoi s-a îndreptat ţintă spre uşa de la intrare şi a apăsat pe clanţă, oprindu-se lângă unul dintre posterele agăţate pe perete.
- Faimă, corp superb, voce superbă, lipici la fete, bani. Bărbatul perfect! Şi are doar 23 de ani! a rostit pe un ton alert, ceva cam prea bucuros pentru situaţia în care se aflau.
- Şi?! au întrebat cei doi, în acelaşi timp, apoi privindu-se cu ură unul pe celălalt.
- Doamne, chiar trebuie să silabisesc? Dacă vrei succes, Kana, atunci el e tipul pe lângă care să te dai bine. Dacă reuşeşti să te culci cu el, atunci îţi poţi aranja cariera.
Şatena a privit-o uimită, apoi a clasificat spusele ei ca fiind ciudate, ca toate celălalte pe care Anya le zicea, apoi şi-a făcut loc pe lângă brunetă şi a început să urce scările. Nu dorea să audă asta. Ştia mai bine decât oricine ce înseamnă să facă orice pentru a obţine acel lucru pe care şi-l dorea, dar asta nu însemna că avea să se arunce cu capul înainte fără a şti ce fel de persoană e şi mai ales cât de periculos poate fi. Ken`ichi nu era un necunoscut, până şi puştii de 13 ani ştiau cine e el, însă vocea lui rămânea un mister pentru multă lume. Fuseseră chiar zvonuri cum că acesta nu este vocea din spatele melodiilor ci doar un paravan. O imagine drăguţă care să fie asociată cu un sunet plăcut. Adevărul e că se potriveau de minune. Ken`ichi ştia când să fie sexy, când să fie copilăros şi asta se observa şi în cântecele sale. Asta îl făcea atât de cunoscut şi apreciat.
Nu i-ar fi părut rău dacă reuşea să se culce cu el, era o partidă bună şi arăta superb, însă felul lui de a fi o intriga. Cum ar fi putut să ajungă măcar la subiectul „sex” dacă el nu scotea o vorbă?
Tot gândindu-se la acest subiect, tânăra s-a rătăcit şi a ajuns într-un loc plin de afişe şi zeci de tabele, pe un coridor lung şi vopsit într-un alb ciudat ce părea să nu ducă nicăieri şi peste tot în acelaşi timp. A auzit un „tap” şi a început să caute cu privirea locul din care venea acel sunet. A deschis o uşă şi s-a oprit în tocul ei, privind uimită înauntru. Un tânăr cu părul blond portocaliu, clar vopsit, stătea întins pe un scaun lăsat pe spate, cu un picior aşezat pe masă în timp ce avea ochii închişi şi părea să nu bage pe nimeni în seamă.
A fost de ajuns să se uite la el o dată ca să îşi dea seama cine era . Purta o pereche de pantaloni negri ce aveau câteva lanţuri pe ici pe colo, o jachetă de aceaşi culoare ce îi acoperea fundul şi o parte din maieul alb pe care îl purta dedesubt şi o pereche de baskeţi la modă. Un trup slab, dar nu exagerat, un păr uşor ţepos, dar strălucitor şi o pereche de buze rozalii ce parcă cereau să fie sărutate.
Kana şi-a muşcat buza inferioară şi a îndrăznit să păşească înauntru, încercând să nu facă zgomot pentru a nu îl speria. În cameră, de o parte şi de alta a pereţilor, zeci de scaune erau adunate, o masă lungă şi îngustă stătea aşezată în centru şi o tăblie enormă era atârnată de zidul din faţa uşii. Ken`ichi nu deschidea ochii, continua să lovească uşor cu talpa în podea în timp ce degetele de la mâna dreaptă se mişcau încet, păstrând un anume ritm.
Genele lui au început să se cutremure puţin, apoi o pereche de ochi negri şi-au făcut apariţia şi au privit-o pe tânără pe toată perioada cât aceasta ocolea masa şi se aşeza în faţa lui. A privit-o doar câteva momente, apoi a revenit la poziţia lui de dinainte, continuând să asculte muzică la mp4-ul ce se afla în buzunarul hainei lui.
De ce ar fi băgat-o în seamă? Nu îi era nici prietenă, nici cunoştiinţă, nu aveau interese comune şi nici nu era genul de fată cu care ar vrea să fie asociat. Ar fi putut să o ignore complet, însă îi era cam greu să facă asta când ea se apropia din ce în ce mai mult şi se uita atât de intens la el.
A privit-o din nou, de data asta întrebător, arătând aparatul mic pe care de abia atunci l-a scos din jachetă. Nu avea chef de vorbă, oricum nu avea să îi rostească nici măcar un singur cuvânt, însă tânăra reuşea să îl cam enerveze şi să îl facă să îşi dorească să plece cât mai repede şi să îşi ocupe timpul cu altceva. Totuşi, dacă reflecta asupra situaţiei în care se afla, idea îi suna chiar interesantă. Era nevoit să îl aştepte pe Satoru pentru a afla unde şi când vor avea loc următoarele concerte, stătea acolo de câteva ore bune şi se plictisea enorm, practic nu făcea nimic deci îşi putea risipi o jumătate de oră pentru a îi arăta fetei că o căuta cu lumânarea. Nu ar fi rău.. şi-a pus amuzat, aşteptând să vadă care avea să mie următoarea ei mişcare. Un singur semn că îl vrea şi era liber să îşi satisfacă poftele, folosind trupul ei, eliberându-se de toată furia şi plictiseala ce se adunase în inima lui.
Kana îi zâmbea, gândindu-se la ceea ce Anya i-a spus şi la ce ar fi însemnat să se culce cu el. Dacă o făcea, acel trup grozav al blondului avea să o acopere şi mâinile lui atât de perfecte, cu unghiile lungi şi aranjate ca ale unei fete, aveau să o pătrundă în cele mai indecente locuri. Nu ar fi deranjat-o, absolut deloc. Şi-a întins mâna şi a dorit să îi atingă chipul, să îi dea la o parte acele câteva firicele de păr ce îi acopereau ochii, dar el a fost mai rapid. Imediat, Ken`ichi s-a ridicat în picioare, surprinzând-o, apoi a zâmbit. Era cu aproape 15 centimetri mai înalt decât ea, ceva mai plinuţ, însă clar mai puternic decât părea. Mâna lui a urcat pe braţul ei şi s-a aşezat pe umăr, trăgând corpul fetei aproape de al său. Şi-a apropiat buzele de chipul ei, apoi şi-a strecurat limba afară şi i-a lins lobul urechii, încercând mai mult să o sperie.
Interesant.. a gândit tânăra, lăsându-şi trupul să se lipească de cel al bărbatului, doar pentru a vedea dacă avea să continue sau să se oprească. S-a trezit ridicată şi aşezată pe suprafaţa mesei, picioarele fiindu-i îndepărtate de genunchiul lui drept, apoi asaltată de un rând de săruturi pasionale. Limba lui se strecura printre dinţii ei, cercetându-i gura în voie, apoi lingând buzele acelea roşiatice, doar pentru a le îndepărta din nou. Înainte de a mai putea face ceva, bluza i-a fost trasă în jos, descoperindu-i umerii, şi mâna lui dreaptă s-a strecurat pe sub fusta ei, încercând să ajungă la chiloţi.
- Hei! a rostit şatena, gata să îl lovească peste mână întocmai cum Anya îi făcea lui Takeshi, însă a fost oprită şi trântită pe spate.
El şi-a deschis ochii şi i-a zâmbit oarecum ironic, parcă dorind să îi spună că nimic nu îl poate opri, cu atât mai puţin ea ce părea atât de doritoare.
Degetele lui au început să urce de pe coapsa piciorului până aproape de bazin, mângâind acea piele catifelată şi frumos mirositoare a fetei. I-a căutat limba şi i-a găsit-o, apoi a început să o sugă încet, lingându-i vârful de fiecare dată când se oprea, preţ câteva secunde, pentru a trage aer în piept. Mâinile bărbatului au urcat pe mijlocul ei, apoi s-au despărţit, una urcând tocmai până la păr , strângându-l cu putere, cealaltă strecurându-se sub bluza pe jumătate mototolită.
A tresărit uşor şi a început să îl privească, neştiind ce anume îi trecea prin minte. Sânul drept îi era pipăit, strâns în palma lui în timp ce sfârcul rozaliu era răsucit şi atins de degetelul lui mare. Curând, i-a simţit limba atingând aceeaşi zonă în timp ce mâna lui se reorietase spre fundul ei şi îşi făcea loc printre materialul subţire al fustei.
A început să icnească de îndată de buzele lui i-au cuprins sfârcul şi l-au muşcat uşor, apoi a gemut când limba blondului i-a lins gâtul. Ken`ichi s-a îndepărtat, şi-a dus câteva degete la buze şi le-a lins, apoi a privit-o din nou. Pielea şatenei avea un gust dulceag, dar era şi puţin sărată, dându-i senzaţia că mânâncă una dintre acele bomboane acre la exterior şi dulci pe dinauntru. Sau...invers.
A privit-o încă o dată, apoi i-a îndepărtat picioarele şi şi-a strecurat degetele până aproape de vaginul ei, împingându-le înauntru fără pic de gentileţe. Trupul fetei a fost strâns la pieptul lui, bretele de la sutien lăsate să cadă în jos şi lenjeria intimă ruptă, totul pentru ca acesta să poată merge mai departe.
Kana a încercat să îl oprească, însă mâinile ei au reuşit doar să se sprijine de acei umeri laţi şi apoi să îi înconjoare gâtul de îndată ce i-a simţit degetele cu totul în ea. Şi-a muşcat buza şi a inspirat adânc, apoi a icnit uşor şi şi-a lăsat trupul să se întindă pe masă.
Bărbatul s-a oprit timp de câteva secunde, şi-a desfăcut nasturele de la pantalon şi a deschis fermoarul, apoi şi-a pus ambele mâini pe fundul ei rotunjor şi a tras-o mai aproape de el.
Idiotule... a rostit în gândul ei, icnind purternic de îndată ce l-a simţit pătrunzând-o. Ar fi dorit să îi audă vocea, să i se spună ceva sau să fie mângâiată, măcar ca blondul să se protejeze, însă bărbăţia lui a pătruns-o puternic, cutremurând-o. Era rapid, al naibii de rapid şi surprinzător de agil în a o umple cu totul. Interiorul îi era cuprins de zeci de furnicături ciudate, se simţea de parcă cineva o mângâia pe dinauntru şi apoi o împungea puternic şi o făcea să tresară, o masa încet, apoi o pişca brusc. O penetra cu totul, având grijă să se facă simţit, apoi se îndepărta rapid şi repeta mişcarea cu încă mai multă forţă.
Kana îşi ţinea ambele braţe pe pieptul lui, îi zgâria geaca cu unghiile ei mari, îi înconjura fundul cu picioarele şi se arcuia complet, lipindu-şi pieptul pe jumătate dezgolit de al lui. Trupul lui Ken`ichi se mişca rapid, se mula perfect peste al ei în timp ce buzele lui coborau pe gâtul acesteia şi limba lingea fiecare părticică a corpului fetei. Şatena şi-a sprijinit ambele mâini de masă, lovind-o din neatenţie, şi-a îndepărtat picioarele pentru ca aceasta să se poată apropia mai mult, apoi s-a arcuit complet şi şi-a muşcat buzele.
Atât de bine... a spus cu voce tare, nefiind atentă. Bărbatul a privit-o oarecum mulţumit, dar şi puţin batjocoritor, şi s-a împins cu totul în ea, pătrunzând-o adânc, făcând-o să icnească şi să rămână fără respiraţie. Era chinuitor. Mai mult pufăia şi gâfâia, îşi simţea trupul încălzit şi furnicat de o senzaţie nouă, interiorul ei îi cerea blondului să continue, să o pătrundă mai adânc, însă mintea îi spunea să se oprească odată şi să se calmeze. Se comporta ca o tâmpită. În acel moment putea fi confundată uşor cu o curvă. Poate chiar era una.
- Uhm...op..., a încercat să spună, dar a reuşit doar să mai icnească o dată şi să tresară.
Ken`ichi, ca şi cum s-a plictisit brusc, a împins-o pentru a o îndepărta şi, cu un calm incredibil, şi-a aranjat hainele şi s-a aşezat pe scaun. Kana nu s-a putut mişca din loc. Stătea în aceeaşi poziţie în care a rămas după ce el s-a îndepărtat, şi a început să îl privească curios. O sarutase pe nepregătite, o pătrunsese ca şi cum se ştiau de mult şi au mai făcut asta de zeci de ori, şi acum, se oprea la fel de brusc şi se comporta ca şi cum nimic nu se întâmplaseră între ei.
Părul îi era ciufulit, bretelele de la sutien căzute, bluza coborâtă până aproape de piept, unul dintre sâni dezgolit complet şi uşor roşiatic în timp ce fusta îi era ridicată până aproape de mijloc. Tremura deşi trupul ei nu se mişca. Daca ar fi putut să spună sau să facă ceva, şi-ar fi coborât picioarele ce stăteau încă îndepărtate şi sprijinite de marginea mesei, şi-ar fi aranjat sutienul şi bluza, l-ar fi plesnit. Ar fi găsit ceva de făcut pentru a se răzbuna pe el.
- Ce naiba..., a dorit să îi vorbească, însă blondul şi-a pus câştile în urechi şi şi-a închis ochii, revenind la aceaşi poziţie de dinainte ca ea să intre în încăpere.
Şatena şi-a muşcat buzele, a sărit de pe masă şi şi-a aranjat hainele, apoi s-a îndreptat direct spre el şi a încercat să îl lovească. Din nou, Ken`ichi i-a prins mâna şi a privit-o curios, arătându-se mai mult nedumerit decât supărat. Nu era sigur care e problema ei. Prima ei intenţie, mai mult ca evidentă, a fost să se dea la el şi să flirteze. El doar a dus jocul mai departe şi le-a oferit amândorura o experienţă plăcută deci nu trebuia să fie nici pălmuit, nici mustrat. Nu de o persoană atât de delăsătoare şi de uşoară, totuşi.
Pe tânără o jena. Se simţea ca şi cum tocmai fusese înşelată deşi era pe jumătate şi vina ei. Individul nici măcar nu se eliberase în ea, dar asta nu însemna că se poate comporta ca şi cum nici nu a atins-o. Senzaţia săruturilor şi atingerilor lui persista pe pielea ei şi o făceau să se simtă timidă. Ca o adolescentă.Cântăreţul s-a ridicat în picioare, a privit-o de sus până jos, apoi i-a zâmbit retoric şi a dat să se întoarcă cu spatele spre ea. Înainte de a se îndepărta, şi-a scos iphone-ul din buzunar şi a scris ceva pentru a îi arăta. Kana a clipit des, apoi a înghiţit în sec şi a început să tremure.
”Nu îmi plac lucrurile uzate” , asta îi scrisese fetei înainte de a închide uşa în urma lui.



next: partea a doua
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Drumul Peniten?ei Amarna 1 1.650 21-07-2013, 01:04 PM
Ultimul răspuns: Amarna
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 5.336 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 4.640 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.679 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Faima inainte de orice Zuzy Is Angell 11 8.110 08-07-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Spre ziuă Panzer 1 1.742 22-04-2011, 07:26 PM
Ultimul răspuns: aurelyon
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.765 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Drumul spre apocalipsa Drama Queen 7 4.412 27-07-2009, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Elusive wolf
  Scurtatura spre infinit [vampires] Sarra 24 11.074 10-07-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Calea spre dragoste (Sasu-Saku) Elina 42 25.141 27-05-2009, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Elina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)