Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea poate fi fatala

Mz de comm....
Fara incredere insa antrenamentul incepe!Sakura isi descopera originile.

Sakura adormise strangand medalionul in mana.Atat de mult o durea faptul ca Sasuke plecase incat viata ei se putea sfarsi in orice clipa.Brunetul adormise si el tot cu gandul Konoha si mai ales la ceea ce facea rozalia.
Dimineata sosise in toate cele trei locuri unde era impartita echipa sapte.Sakura se trezise de dimineata si merse la biroul lui Tsunade.Acolo o astepta Itachi pentru a merge sa-si inceapa noul antrenament.
-Buna dimineata!spuse politicoasa kuonichi.
-Buna dimineata Sakura.spusera cei doi ninja.
-Sper ca esti pregatita.spuse Itachi uitandu-se in ochii rozaliei.
-Desigur.spuse aceasta increzatoare.
Acum nu-i mai era frica de Itachi.Stia ca Tsunade stie ce face si ca nu greseste.Sakura, insa era tulburata de un singur gand:Ce reactie va avea Sasuke cand va vedea ca Itachi este de partea Konohai?
Sakura ignora pe moment si uita pentru ceva timp de acesta intrebare.Se lasa condusa de Itachi catre locul de unde va incepe sa se antreneze.
-Deci, de unde incepem?intreba rozalia.
-Mergem la biblioteca satului.spuse calm Itachi.
-Nu tu ai spus ca sunt destepta dar slaba?intreba Sakura pe un aer superior.
-Aici nu vei studia trebuie sa afli niste lucruri importante pentru a-ti putea folosi puterile.
Sakura nu stia la ce se refera brunetul, insa se lasa condusa de el.
Ajunsera la biblioteca si se avantara printre rafturile pline de carti prafuite neatinse de cine stie cate sute de ani.Itachi se opri in dreptul rafturilor unde erau asezate carti in care se gasea istoria tuturor clanurilor care-au existat vreodata.
Lua o carte groasa, prafuita si o deschise.Titlul acesteia era:Clanul Pheonix.Sakura era din ce mai curioasa.
-Citeste!suse Itachi sever.
Primul capitol se intitula :Fiica conducatoarei.O noua floare de cires in clan.Sakura incepu sa citeasca totul cu mare atentie trecad si la urmatoarele capitole, dominata de curiozitate.

Intre timp, si Sasuke incepuse antrenamentul...:
-Haide!Stii foarte bine ca nu vei manca pana nu termini!spunea Kakashi stannd intr-un pom citind din cartea lui preferata:"Vino, vino paradis!"
-Esti nebun!striga Sasuke la Kakashi.Muntele asta zici ca este din fier!Mai dur!Cum ai vrea sa fac o gaura cat vrei tu de mare in el cand eu nici macar nu pot sa-l zgarii putin?!Nici macar Chidori nu ma ajuta!
-Nu uita!Este din piatra!ii spune Kakashi citind inca din cartea lui.Pana si Sakura si-ar da seama!
Sasuke opri Chidori-ul si se uita in jos.Adancit in ganduri vazu cum apa raului din-prejurul muntelui sapa incet incet in acesta.
-Asta este!striga Sasuke fericit.

Lui Naruto insa nu-i mergea asa de bine.Inca se chinuia sa faca Duo-Rasengan fara reusita.
-Hei, Jiraya, esti nebun sau ce?!striga Naruto.Cum sa fac eu Duo-Rasengan daca tu nu poti?
-Nu uita Naruto:tu ai o puetere in plus.spunea saninul uitandu-se la cer.
-Scuteste-ma.psuse blondul obosit.
-Daca nu vrei sa devii puternic, sa-l infrangi pe Sasuke si sa te placa Sakura...
-Hm!Sakura...spuse blondul si lasa capul in jos.
"Oare ce reactie a avut cand a aflat ca a plecat Sasuke?Bine inteles ca i-a parut foarte rau.Dar de mine?De mine cand a auzit ca am plecat?Nici macar nu cred ca a luat in seama."isi spunea blondul trist."Si Sasuke...ultima oara cand m-am luptat cu el am folosit...hei stai asa!Asta este!

Pe Sakura incepusera s-o doara ochii.Citise foarte mult, insa curioziatea o impingea la si mai mult.
-Cat ai citit?intreba Itachi.
-Nu stiu.Am ajuns pe la capitolul 11.spuse rozalia.
-Deci?Care este parerea ta?intreba din nou Itachi.
-Pai mi se pare uimitor!Dar nu inteleg de ce mi-ai dat-o s-o citesc tocmai eu.
-Cred ca o sa te lamuresc mai bine daca iti voi spune eu.Stiu toata carte ape derost insa nu stiam cine este acea fata "Floare de cires", insa acum stiu.
-Si cine e?intreba alarmata fata.
-Ai rabdare.Iti voi face un rezumat.Cum ai aflat si tu, acum 13 ani, cand vechiul clan Pheonix exista,stii ca numai femeile aveau voie sa conduca in el.Ei bine Rose, conducatoarea de atunci a clanului, a nascut o fetita.Ramura principala a clanului, adica(,) conducatoarele din mama in fiica, dobandeau la nastere un keke-genkai special numit Pheonix, dupa numele clanului.Era cel mai puernic clan, iar asta il enerva la culme pe conducatorul clanului meu, clanul Uchiha.Era chiar tatal meu, iar eu eram instruit si antrenat zi si noapte pentru a putea deveni urmatorul conducator.Cand Sasuke s-a nascut, eu eram la academie asa ca tata s-a axat atunci mai mult pe el.
Pentru ca tata voia ca si clanul lui sa fie cel mai puternic, a format un pact cu clanul Pheonix.Insa acest pact era numai de forma.Intr-o noapte,cand clanul Pheonix era vulnerabil, clanul meu l-a atacat pe clanul Pheonix si l-au asasinat pe tot.Insa mica nou nascuta a clanului fusese ascunsa bine.Micuta fu gasita de o femeie la o zi dupa cumplitul asasinat.Uite un motiv pentru care mi-a fost ordonat sa-mi omor clanul.
-Si..despre ce pact era vorba?intreba Sakura curioasa.
-Sasuke trebuia sa se casatoreasca cu fata conducatoartei clanului Pheonix.Insa pactul a cazut deoarece clanul meu l-a incalcat.
-Poftim?!spuse Sakura si in ochi ei se puteau zari lacrimi de cristal.
-Nu plange.spuse Itachi.Am sa-ti spun cine este singura mostenitoarte a keke-genkai-ului Pheonix.DacA tot nu ai descoperit singura...tu esti.spuse Itachi cu un zambet pe buze.
-P-poftim?!spuse Sakura stergandu-si lacrimile.
-Vino!Ai sa vezi.o indemna Itachi.[posturi unite]
Melodia capitolului:
http://www.youtube.com/watch?v=9raEGXgtg9g
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
Dragostea poate fi fatala - de Annya - 14-02-2009, 10:31 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Annya - 15-02-2009, 08:44 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de sakura_alexutza - 28-02-2009, 10:58 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de sakura_alexutza - 06-03-2009, 04:33 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Just a lovely girl - 06-03-2009, 08:27 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Sasuke-love-forever-sakura - 06-03-2009, 08:51 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 11:35 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Sasuke-love-forever-sakura - 08-03-2009, 06:40 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Ang3l_Darkn3s - 21-03-2009, 08:48 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Ang3l_Darkn3s - 25-03-2009, 09:55 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de deborah-chan - 03-04-2009, 07:54 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de Isis-Zeita iubirii - 05-04-2009, 02:33 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de buono_miyabi_momoko_airi - 13-04-2009, 08:25 PM
RE: A sasusaku story.Dragostea poate fi fatala. - de hell_girl - 23-04-2009, 11:01 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 12.823 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 17.199 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Dragostea poate fi inselatoare! Debb.' 93 81.601 27-05-2011, 01:35 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 8.630 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Femeia fatala. Ea~Ea 0 2.169 09-03-2011, 02:21 PM
Ultimul răspuns: Ea~Ea
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 13.224 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18] Grubbie 9 6.696 11-01-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 3.461 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Atractie Fatala [+16 / +18] [hentai] Lye 259 287.754 15-11-2010, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Tan
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 5.920 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)