Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Discutii generale

#41
Pai practic nu esti obigat sa comentezi fiecare lucrare daca nu ma insel. Poti comenta lucrarea pe care o alegi tu sa primeasca trei puncte, si atat. Eu personal daca as fi participant as vrea sa vitez o lucrare si sa o comentez. Nu cred ca sta cineva acum sa ia fiecare concurent in parte sa afle ce si cum. E absurd. 22

#42
(26-11-2010, 07:50 PM)Teh A scris: Frate, eu acum observ cu adevărat asta şi chiar sunt puţin ... Dunno how to say. Oricum, am observat mai de mult, de fapt, dar nu am luat în seamă acest detaliu însă acum mi se pare destul de esenţial să comentez:

De ce au voie participanţii să comenteze?
Adică, ok, mi se pare bine că vor să comenteze şi o pot face DUPĂ concurs. Adică după ce s-a terminat concursul şi după ce s-au ales câştigătorii şi aşa mai departe. Altfel, mi se pare chiar stupid.
Adică, x ca şi participant trebuie să îşi comenteze şi propria sa lucrare pentru că altfel ar realiza ceilalţi că este a lui, bineînţeles, ceea ce este cheating. Şi apoi, pe deasupra, kind of stupid. Cum să îţi comentezi singur propria lucrare? Mi se pare cam deplasat.
Şi idea asta mă cam deranjează - ok, este doar părerea mea şi poate sunt puţin rea, sau poate că nu. Dar nu cred că participanţii ar trebui să aibă voie să comenteze lucrările din concurs până ce concursul nu s-a terminat. Odată ce au fost desemnaţi câştigătorii şi aşa mai departe, mi se pare ok să se comenteze.

WAIT.

Acum aflu că au voie să şi voteze, ceea ce mi se pare absurd.
Poate că sunt doar eu dar chestiunea asta mi se pare deplasată, nepotrivită şi... naşpa. Pur şi simplu nu mi se pare nici corect şi nici altfel.

Repet, poate e doar părerea mea dar nu sunt de acord cu sistemul ăsta. E deranjant. Şi participanţii au voie să se voteze singuri? o_O ar fi şi mai culmea.

Stai asa, arata-mi cine din participanti sau cel putin inscrisi la concurs au votat si le anulez votul.

#43
Hmm, tema o mai primim sau ati uitat de ea? Ma intrebam doar ca eram curioasa ce urmeaza pe luna asta, ca oricum suntem la jumatate deja.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#44
Eu nu cred ca o sa se mai tina (14.02-25.03). Eu nu pot sa trimit lucrarea, nu merge sa trimit mesajul, si am terminat-o cu mult timp in urma. Plus, mai exista si aceasta problema cu diacriticele, arata urat, plus ca abia se citeste. Narnia, presupun, ca este deja ocupata, nu cred ca o sa aiba timp si pentru asta.

P.S.: Daca am spus ceva ce nu trebuia, imi cer scuze.

#45
Aaaa. Se mai ocupa cineva de concursul asta? Intreb pentru ca am prea mult timp liber si chestia asta m-ar ajuta sa il mai ocup. 39

#46
Well, am avut o singura lucrare, forumul a fost cam mort si ma rog, o sa vad maine care e faza. Imi e cam somn la ora asta.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#47

#48
Da.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)