Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Discutii generale

#31
Citat:S-ar putea fie renunta complet la voturile fara comentarii, fie ar primi voturile din comentarii valoare tripla, in loc de valoare dubla.

Nu cred că e necesar să renunţăm la sistemul de votare prin poll. Da, e nedrept dar aşa cine ştie câte voturi vor fi, cine se trezeşte să voteze cu argument şi aşa mai departe... Mi se pare că cel mai bine ar fi ca voturile comentate bine să aibă o valoare triplă, şi să nu se renunţe complet la sistemul de votare prin poll. Într-un fel sau altul, e necesar şi ăsta.

#32
M-am tot gândit la chestia asta de ceva vreme... Ce ar fi dacă fic of the week ar deveni fic of the month? Nu spun asta doar pentru că şi restul concursurilor 'săptămânale' au devenit lunare, ci pentru că interestul pentru fotw scade pe zi ce trece. Acum că a început şcoala lumea nu mai are timp să intre aşa des pe site şi astfel nu sunt persoane( sau dacă sunt, sunt puţine) care să participe/voteze şi aşa mai departe. Mă gândesc că dacă s-ar organiza o dată pe lună, s-ar găsi mai mulţi doritori, s-ar trimite mai multe lucrări, iar cei care vor să participe ar avea timp să scrie( s-ar putea ca timp de două săptămâni să se facă înscrieri/să se trimită lucrări, iar în celelalte două să se voteze). Bine, dacă s-ar schimba şi acest concurs, secţiunea ar trebui să se numească Contest of the month, având în vedere că şi restul sunt lunare.
Dar asta e doar părerea mea...
She is a living existence of selfishness.


#33
Ok, ar fi o idee.
Dar asta ar insemna lucrari ceva mai mari 39
Oricum, eu as fi pentru, mai ales ca acum a inceput scoala.

#34
Well, sunt si eu curioasa, adica suntem imediat in a doua saptamana a lui Noiembrie si totusi nu a deschis nimeni concursul pe luna aceasta. Se mai face?

Adica inteleg ca majoritatea membrilor de pe forum au scoala, si eu sunt ocupata, dar 5 min - o jumatate de ora sa deschizi concursul n-a omorat pe nimeni.

Multumesc ^^
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#35
Păi, cel care a câştigat ediţia asta se presupune că trebuie să deschidă topicul cu înscrieri/să aleagă tema and all. Dar văd că încă nu s-a sinchisit să o facă; nu poate nimeni altcineva să organizeze, pentru că ăsta este un fel de premiu, pe lângă medalie( sau mă rog, aşa spune regulamentul de la fotw).

Şi că tot a menţionat şi Lia, sunt şi eu curioasă când o să se posteze în sfârşit.
She is a living existence of selfishness.


#36
Nu o bate nimeni la cap? Măcar aşa... din când în când...
Era chiar foarte doritoare să participe...
Trebuie să o anunţe cineva (din nou, probabil) că a câştigat şi că trebuie să mai şi organizeze.
Rawr!!!! mi se părea mie ceva ciudat: Nu mă înscrisesem la FOTW lol
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

#37
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24225

cred ca o sa rog pe cineva sa se ocupe de concursul asta de acum inainte..

#38
Am vrut sa postez ieri dar mi-ai luat-o inainte, Flaw. Am observat ca e destul de complicata faza asta cu (,) castigatorul organizeaza concursul pentru ca se poate intampla ce s-a intamplat acum. Daca nu vrea nimeni, ma ofer eu sa ma ocup de concurs in fiecare luna (cat de greu poate fi). Am vazut ca ai deschis topicul de inscrieri deja; ma ocup eu de editia asta daca modifici si le spui sa-mi trimita mie prin PM lucrarile.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#39
Tocmai am facut asta, multumesc pentru ajutor!
Ar fi a doua oara cand organizezi, deci nu cred ca ar trebui sa fie probleme. Te rog doar sa ma anunti cand se termina, sa pot acorda medaliile

#40
Frate, eu acum observ cu adevărat asta şi chiar sunt puţin ... Dunno how to say. Oricum, am observat mai de mult, de fapt, dar nu am luat în seamă acest detaliu însă acum mi se pare destul de esenţial să comentez:

De ce au voie participanţii să comenteze?
Adică, ok, mi se pare bine că vor să comenteze şi o pot face DUPĂ concurs. Adică după ce s-a terminat concursul şi după ce s-au ales câştigătorii şi aşa mai departe. Altfel, mi se pare chiar stupid.
Adică, x ca şi participant trebuie să îşi comenteze şi propria sa lucrare pentru că altfel ar realiza ceilalţi că este a lui, bineînţeles, ceea ce este cheating. Şi apoi, pe deasupra, kind of stupid. Cum să îţi comentezi singur propria lucrare? Mi se pare cam deplasat.
Şi idea asta mă cam deranjează - ok, este doar părerea mea şi poate sunt puţin rea, sau poate că nu. Dar nu cred că participanţii ar trebui să aibă voie să comenteze lucrările din concurs până ce concursul nu s-a terminat. Odată ce au fost desemnaţi câştigătorii şi aşa mai departe, mi se pare ok să se comenteze.

WAIT.

Acum aflu că au voie să şi voteze, ceea ce mi se pare absurd.
Poate că sunt doar eu dar chestiunea asta mi se pare deplasată, nepotrivită şi... naşpa. Pur şi simplu nu mi se pare nici corect şi nici altfel.

Repet, poate e doar părerea mea dar nu sunt de acord cu sistemul ăsta. E deranjant. Şi participanţii au voie să se voteze singuri? o_O ar fi şi mai culmea.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)