Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dintr-o pustoaica, intr-o criminala

#1
Heya`! Un noua poveste, un nou inceput! Cum de nu m-a lasat inspiratia in pace, am vis sa imi expun ideile! Sper sa va placa! Lectura placuta!
Enjoy !

Varsta minima : -
Gen : romance, actiune.
Observati cu privire la continut : va fi si limbaj colorat.
Limba : Romana.
Critica dorita : cum doreste cititorul.


Dintr-o pustoaică, intr-o criminală

Capitolul I - Intâmplari de neuitat

- Samantha, ai fost admisa la liceul Kedmon! spuse domnul W. Reyke, directorul celui mai popular liceu. Ma bucur ca am fost aleasa, in cel mai bun liceu. Eram si inca sunt, o tocilara, care niciodata nu-si va descoperi talentul, il va pastra, pana cand cineva, isi va da seama, ca si eu sunt speciala, in felul meu, va veti da seama singuri. Ii multumesc, plecand grabita spre cafeneaua mea preferata " Cafe au Chocolate " , unde ma intalnesc adeseori cu Allessia, Shin si Miru, fiind sora mea mai mare cu doi ani. Este amuzanta, draguta si uneori poate fi al naibi' de enervanta, dar tot o iubesc foarte mult, si nu mi-as permite sa i se intample ceva rau. Pornesc spre local, grabita. Astazi este aglumerat, orasul este plin de masini care polueaza, gunoaiele sunt aruncate in voie, batai, si multe altele. Nu le dau atentie, m-am obisnuit cu toate acestea, decand m-am mutat aici, in Londra. Ajung, intr-un sfarsit, la gasca mea. Intru, si ma asez la masa acestora.

- Dragi mei, am o veste buna si una rea. Fiti pregatiti, si voi sta mai departe, sa nu ajung cumva la reanimare! spun ironica, ca de obicei. Acestia ma privisesc intrebator, nedandu-si seama, despre ce vorbesc. Am sa merg la liceu, cu Shin, vestea buna. Cea rea este ca, m-am despartit de Jeo, fiindca . . stiti, era un nemernic, si a vrut sa-mi faca rau.

- Flashback -

Ma pierdusem in vise, asteptand momentul protrivit, sa-i fac o surpriza, dupa mine, destul de placuta. Eram in casa lui, asteptandu-l sa vina din baie. Deodata, aud glasul rece si in acelasi timp, linistit, al iubitului meu drag.
- Da-mi 30000 de euro, acum! tipa cat pentru 40 de oamenii. Mirosul inconfundat de bere, tigari si droguri. Ma departez usor, cu pasi lenti, spre usa. Apoi, deschid usa, alergand incotro apuc cu ochii. Nenorocitu', oare, asa ajungeam si eu, daca mai stateam mult cu el. Nu merita! Ma impiedic absurd de o piatra cazand, dar vazandu-l in spatele meu, departat vreo 20 de centimetri, iau o viteza, de daram totul in calea mea. Am simtit o intensitate imensa, mai ceva ca in filmurile horror.
Intru in casa mea, incuind usa, inchizand geamurile si aplecandu-ma usor spre patul moale, din camera mea, de la etaj. Ma intind, iar somnul ma cuprinde.


- Endflashback -

- Deci, acum, serios. Care este vestea rea? intreaba chicotind, Shin.
Ii fulger o privire gen " taci sau o sa ti-o incurci" , dar el facea doar sa ma priveasca plictisit, si sa dea din cap. Era mult mai puternic ca mine, si nu pot sa zic ca nu ma apara, fiindca as minti. El este ca ingerul meu pazitor, desi pare rocker, nebun, mi-emi placea de el in clasele mici, I-IV, il simpatizam, si acum am ajuns chiar sa-l plac, desi sentimentele mele par mai mult de iubire. Daca am vazut ca nu este interesat de mine pe atunci, am renuntat, dar el era intotdeauna indiferent la tot ce se intampla, este rece, in plus lui ii place de domnisoara Ereia, o tipa super-enervanta, de acelasi temperament cu Shin, au multe in comun, si sincer, o invidiez. Am abordat si eu stilu' acesta, de curand, putin rock, putin emo. Ma imbrac numai in negru, ma machez in culori inchise, si uneori, ma port groaznic, dar pe restu' nu-i afecteaza, deci n-am motive, sa ma plang de soarta, ca restul oamenilor.

- Imi pare rau, dar trebuie sa plec acasa, trebuie sa scriu versurile pentru trupa noastra, ati uitat?
- Cum sa uitam, papusa? spune cu o voce senzuala, un tip din spatele meu. Ma intorc si-l vad pe Ken, raman uimita. Este minunat, este foarte smecher, dar pentru mine ramane tot "acel tip". Este imbracat in niste pantalonii rosi taiati in unele locuri, niste tenisi nike negri, o hainuta subtire negra, ce ii acoperea bustul gol, lasand la vedere semnul lui din nastere, in forma de cruce. Era roscat, cu ochii de un albastru spre mov. Era super, desi una ca mine, nu ar putea iesi niciodata, cu un tip popular ca el, fiind cel mai bogat din liceu, si din oras. Este in trupa "Cool Star" , cu mine, Shin, Miru, Allessia si Hanna. N-aveam timp de glume, asa ca ies din local, dar nu inainte sa ii salut pe toti, inafara de Ken, prea face pe " bad boy", desi, eu ii stiu adevarata latura a lui, eu sunt singura care stie tot adevarul despre prietenii mei, la rand.

Vreau sa ies, dar o mana rece prinzandu-ma de talie, nelasandu-ma sa mai plec. Peste umarul meu il vad tot pe el, zambindu-mi strengareste, spunandu-mi daca vreau sa ma conduca. Of, tipul asta este incredibil, nicio secunda nu ma lasa in pace. Trebuie doar sa-mi provoace senzatii, sentimente, fiori, totusi placuti. Incerc sa ies din stransoare, dar ma tine prea tare, ca sa pot face ceva, cu mica putere pe care o am. Stiu ce vrea, dar eu ma opun, fiindca doar este un joc, nimic mai mult, desi fara sa-si dea seama, ma raneste fatal.

Ma zbat, si intr-un final imi da drumul, lasandu-ma sa cad si fac contact cu covorasu' moale, dar ma zgariasem la unul dintre picioare, nestiind cum. Las' deoparte intamplarea, si ma ridic putin nervoasa, de pe jos.
Daca puteam omora cu privirea, deja ar fi fost mort acum, da din pacate, este imposibil. Ma priveste satisfacut, eu incepand sa plang, de obicei, ma ridic, si privesc totul cu indiferenta si ura, dara cum e totul diferit, este mult mai sinistru. Nu mai sunt ce eram, mereu am fost o luptatoare, dupa parerea mea, dar vad, ca eu pierd orice lupa, orice razboi, cu plangere si renunt asa usor, nu ma cunosc atat de bine, cum credeam.

Ies din bar, cu pasii de fotomodel, nu ca m-as da mare, dar daca asa e mersu' meu de obicei, ce sa-i fac? Ma bag in masina mea negra, un BMW de toata frumusetea, care statea parcat de vreo luna. Conduc pana acasa, linistita, neobservand ca sunt urmarita de o maisna rosie, care mergea cu viteza foarte redusa, fiind atenti la fiecare miscare a mea. Eh, o voi face lata si de data asta, ca atunci cand i-am facut zob masina lu' Shin, a fost o "chestie" interesanta, cum de nu m-a injurat sau ceva, dar el nu e genu' de baiat nesimtit, chiar daca este bad boy innascut !

edit : Acum, personajele:
Jeo
Shin
Ken
Samantha
Allessia
Miru
Ereia
Hanna
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]

#2
Ai cel putin trei greseli in ce ai scris inainte de inceputul povestii, ceea ce spune clar ca nu te poti astepta la un capitol impecabil, sau macar corectat cu atentie.
Nu ai disclaimer sau chestile ce mai trebuie pentru un fic nou, gen ce fel de critica ai dorii si alte detalii, dar nu tine de atributile mele sa te atentionez in legatura cu chestiile astea, deci ma limitez la a te sfatuii sa te informezi.
Fic-ul tau e dragut, mi-a placut intr-un fel ideea ce se deducea din titlu, dar sincer speram sa ma impresioneze mai mult continutul, dar din pacate a avut cam efectul opus. Sunt chestii care se bat cap in cap in descrierea personajului personal, ok, e o "tocilara nepopulara" si totusi e intr-o trupa rock si iasa cu oameni "populari". Doar mie imi suna nepotrivit? plus ca am impresia ca din punct de vedere fizic o sa o faci ceva frumusete rara, pana acuma nu ai descris'o prea mult, dar ne-ai dat de inteles ca e placuta de baietasi. In orice caz, mai bine ziceai ca o doare in paispe de scoala sau daca o voiai tocilara era mai potrivit sa fie si mai singuratica. Acuma, decizia e a ta in orice caz, fic-ul tau, personajele tale.
E oarecum sec modul in care s-au petrecut lucrurile, ai avut o actine destul de complexa pentru un prim capitol, s-au intamplat lucruri remarcabile, dar atat de "pe scurt". Nu te gandii ca-i povestesti unei amice de a tale pe scurt niste lucruri inainte sa se sune de ora, bine, nici ca si o carte in care in primele douazeci de pagini e descris locul actiunii, dar calea de mijloc ar fi ideala.
Oricum, succes in continuare, voi incerca sa apar cu cate un comentariu si la capitolele urmatoare. A, si sper ca nu te lasi de fic din cauza comentariului meu :))
4



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cochetarie criminala Clau~ 4 3.032 11-01-2013, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Clau~
  Minte criminala Ichigo. 10 5.930 19-04-2011, 10:44 AM
Ultimul răspuns: ..Chris.
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 8.564 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Iubire intr-un nou oras SnowFlake. 8 5.857 05-05-2010, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Mitus
  Sakura intr-o viata anterioara :XDark~Sakura~Angel:* 24 12.234 10-05-2009, 12:56 PM
Ultimul răspuns: ady_x


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)