Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dementia

#41
Roland nu era sigur insa stia ca daca va merge cu ea alaturi nu va renunta orice ar fi sa se intample, chiar daca ar insemna sa moara de cateva mii de ori nu ar renunta. Asta era planul sau si cand auzi acel gand al ei ii dadu si mai multa forta sa-si duca la bun sfarsit misiunea. Un Alfa nu e greu dar trebuie inlaturati rapid ceilalti pana sa poti sa distrugi Alfaul. Asta era misiunea lui Yumi, misiune de care numai ea era capabila.

Yumi...mersi de faptul ca nu renunti. Acum sa stii am nevoie de tine sa-i ucizi pe cei care ii sunt alaturi, tu de la distanta ii vei ucide, esti cea mai in masura pentru a face asta. Eu nu pot decat sa le distrag atentia bine?

Ca sa o ajute ii intinse o pereche speciala de ochelari cu o mini camera atasata de ei. Era ceva special pentru ea ca sa-i fie mai usor sa tinteasca atacurile.

#42
Yumi statu cateva clipe pe ganduri, gandindu-se daca va putea face acest lucru. Inchise ochii si medita putin, apoi deschise ochii si spuse cu o voce hotarata:
"-O voi face. Sunt constienta ca este un pericol maxim. Nu inteleg de ce mai ales tocmai pe mine pentru a face asta, dar iti voi respecta dorinta. Daca ceva merge prost si eu... mor, trebuie sa fac ceva inainte."
In acel moment, adunandu-si tot curajul din lume, il saruta pe Roland, lasandu-l mai mult decat uimit. Se temea ca el o va respinge, dar dupa cateva secunde isi dadu seama ca acest lucru nu se va intampla, asa ca nu se mai temu.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#43
Theresa se gandea la ceva .Daca nu a reusit acum ,sigur va gasi ea alta solutie...
''Bingo!Stiu ce voi face !''gandi fata .O cauta .O cauta pe Gabriela .Ea sigur ar fi venit daca era vorba de o lupta.Insa mai avea putin timp...trebui sa se grabeasca .O gasi in sediu .
''Hei...Gabriela ?Pot sa vorbesc putin cu tine ?Dar afara ...''spuse fata .
occ:va rog ,dar va rog ,Elusive Wolf...pls
[Imagine: gfxd.png]


#44
Gabriela o examina atent pe fata ce statea in fata sa , in timp ce privea catre orasul , care acum , devenise doar o ruina . Se ridica lenes de pe biroul din camera sa , si o privi pe Theresa in ochi ...
" - Mai sa fie ... pe cine avem noi aici ? Theresa ... ce doresti ? " o intreba Gabriela sfidatoare pe Theresa .
Astepta pret de cateva momente , apoi , continua , de parca nu s-ar fi asteptat la nici un raspuns .
" - Banuiesc , de fapt sunt sigura ca ai venit cu un scop ... Scopul fiind ? " fata rase ironic apoi isi contiuna pledoaria ... " Sa ma bagi si mai rau in ceata ... ca sa nu mai inteleg nimic . " Mata blanda zgarie rau " ... am dreptate ? Inca nu ti-am aflat intentiile , dar , ceva , ceva tot am aflat ... Ca esti o foarte talentata actrita … Ai un anume talent la inselat persoane … Presupun ca si pe Roland l-ai pacalit . Vorbind de Roland , sti ceva , un secret de – al tau , pe care , sunt sigura ca el nu l-ar intamina cu zambetul pe buze . A da , ca sa nu vorbesc in dodii , mai tii minte ziua in care ai lesinat ? Pai … incercam sa te hipnotizez si … sa vad ce e in mintea ta . Ha , de parca am putut … “ Gabriela devenii putin agitata . “ Tu m-ai impiedicat , dar am vazut , sau mai bine zis , l-am vazut … L-am vazut pe Roland , acolo , ascuns intr-un colt al mintii tale … Si m-am gandit … e seful nostru , deci , te gandesti si la el , dar … la baza , il priveai … mai , sa zic , ciudat … plin de adimiratie ! Si cred ca ai ghicit la ce ma gandesc … esti indragostita oare , draga mea Theresa ? Poate ca da … sau poate ca nu ! daca consideri ca ma aburesti mai cu folos afara , haide afara ! “
Gabriela spuse asta , apoi se indrepta catre usa , foarte hotarata sa o scoata din sarite pe mica spioanca . Afara , aerul poluat , ii aduse aminte Gabreilei de casa sa , de viata sa in urma cu cativa ani … si de familia sa , de tot ce lasase in urma … Si de Andrew , baiatul ce probabil acum o ura din tot sufletul pentru ca il parasise . ‘ Nu – I timp de sentimentalisme … nu acum si nu aici ! ‘ . Se intoarse cu spatele la Theresa , privirea sa indreptandu-se catre orasul de altadata si ii mai puse o singura intrebare …
” Ce vrei Theresa ? Ce vrei de la mine ? “

occ : BlueAngel sau cine vrea

#45
Theresa chiar numai putea .Gabriela intrecu-se masura .Mai merse putin ,fiind destul de departe de sediu .
''Ce vreau ?''o intreba Theresa .Vocea ei o dadea de gol ,Gabriela vazu ca a scos-o din sarite pe Theresa. Lua o piatra si se duse in spatele Gabrielei atat de repede incat pana sa isi dea seama ce facea Theresa ,Gabriela cazu ,lovita de Theresa .''Asta am vrut. Si inca ceva .Mai esti putin constienta ,deci pot sa-ti spun .Tu ai fost atat de fraiera incat sa ai incredere sa vi cu mine ,dar totusi...ai aflat o parte din gandurile mele .Nimeni ,dar absolut nimeni ,nu va afla de Roland ,da?'' Theresa se apropie de fata Gabrielei si o lovi cu palma .''Pentru tine ,draga mea prietena .''
Apoi o du-se pe Gabriela intr-un loc sigur si pleca .Se murdari cu pamant si se zgarie pe maini si fata .Apoi merse pana apropae de sediul Alfa ,cand dadu de Yumi si Roland .Impietrise cand ii vazu pe cei doi sarutandu-se ,dar isi reveni inainte ca cei doi s-o observe .
''Roland...Yumi...''numai rezista si o lacrima ii cazu pe fata fina .''Gabriela...Doamne...Gabriela a fost rapita de restauratori !''
occ:cine vrea
[Imagine: gfxd.png]


#46
O sesiza pe fata care tocmai aparuse si o lua cu el repede insa nu-i pasa cine era simtea incredere din partea ei si in acea clipa era tot ce-i trebuia. Renunta la orice altceva inafara de armamentul greu. Fata era langa el in timp ce se saruta cu Yumi si nu-i pasa cine-l vedea insa inselatoria pe care o simti din partea Theresei il infurie. Il aduse in pragul nebuniei si Satis isi facu simtita prezenta prin aparitia tatuajului in forma de lant care se extindea pe tot corpul. Zalele care ferecau puterea lui satis se crapau si treptat nu mai ramasese niciuna intreaga. Satis era liber din cusca sa insa nu era in control locul in care ajunsese era gol numai intunericul ii era companion.

Indraznesti sa incerci sa ma pacalesti, cutezi sa faci asa ceva doar pentru ca tii la mine........ei bine pot spune doar un lucru detest inselatoria insa sunt ingaduitor deoarece m-ai ajutat, iti mai dau o sansa, una singura......Daca gresesti.tine minte nu vei mai trai.

Fugi pana in locul unde era gabriela si o aduse inapoi intreaga si nevatamata fara sa-i pese de ce putea pati daca era atacat. O aseza in fata lui Yumi si o ruga sa aiba grija de cele doua mai ales de Gabriela. Ii injunghie Theresei mainile si picoarele dupa care o lasa in pace calmat de lipsa de probleme. O ruga pe Yumi sa se ocupe si de Theresa dupa care pleca impreuna cu nou-venita...Fugi catre locul unde simtise un acolit al alfaului si il captura dupa care reveni cu el la fete.

#47
Ren ii privea pe colegii lui, nestiind ce ar putea face. Ei se jucau, acum pentru ei conta doar acel Alfa, dar Restauratorii? Ei ce faceau? De ce nu se aratau? Ceva il facu sa creada ca Roland avea o legatura cu Restauratorii, dar acest gand ii disparu la fel de repede cum ii venise. 'Ce gand! Ce legatura sa aiba Roland cu Restauratorii?' Merse cativa pasi in fata, apoi cand ajunse in dreptul lui Roland ii spuse incet:
"-SaryOndu te iubeste..."
Apoi, cand ajunse langa Yumi ii sopti sa nu mai aiba incredere orbeasca in Roland. Ii lasa pe toti mirati acolo, in timp ce el se plimba in cerc.

ooc: cine vrea 106

#48
Inchis in camera sa Twist se concentra asupra zonei inconjuratoare ca sa vada daca se intampla ceva neobisnuit.Imediat simtii in departare energia vitala a unui alfa si a acolitilor sai.Trebuia neaparat sa ii spuna asta lui Renee.Mai intai o contacta pe Karaa:
'S-ar putea sa plecam intr-o misiune periculoasa asa ca pregatestete.'
'Am inteles.O sa am nevoie de multa energie asa ca ma voi duce la o Fantana a Vietii inainte sa plecatii, zise ea.'
Twist iesii din camera, ajungand imediat in Camera Calculatoarelor.Inauntru ii gasi pe Renee, Yan si restul membrilor.
"-Se pare ca am gasit ceva care te-ar interesa Renee.Este vorba despre un alfa si acolitii sai care si-au facut aparitia langa statuie undeva prin apropierea Rebelilor."


ooc:Renee

#49
Renee se concentra asupra unor hartii cand auzi cum usile fac zgomotul lor bine cunoscut.Isi ridica privirea inspre Eragon si il asculta cu atentie.Isi puse doua degete la tampla asa cum facea de obicei cand nu ii convenea ceva si ii multumi baiatului.Convoca toti membrii Restauratorilor si le explica gravitatea situatiei dupa care le zambi.Stia ca sunt toti pregatiti in final de o mare lupta asa ca in cateva ore toti erau afara. Simtii cum inima ii zvacneste in piept, facand-o sa inchida ochii si sa respire greoi.
"-S..Satis,iar.."
Peste cateva momente durerea disparu iar Renee incepu sa respire iar normal.
Porni in fruntea lor,facandu-le semne care pe unde sa o ia.
"-Rebeli..oare de cat timp nu ne-am mai intalnit?", incepu bruneta sa rada nebuneste in timp ce alerga.Ajunsa la statuie,se opri instantaneu,punand mana pe sabie si strangand-o mai tare.
"-Si ce-avem noi aici~..", fluiera ea dandu-si parul negru dupa ureche.

OOC: Who wants desu~
LOLNOPE

#50
Privind in jos Twist vedea cum privelistea se schimba rapid in timp ce el zbura spre statuie pe spatele dragonului.Ajungand acolo sari de pe Karaa si ateriza pe statuie gratios dupa care cobora.Simti imediat energia vitala a unui acolit pe care il omora cu un fulger.
"-Puah!Numai amatori pe aici, nici o provocare adevarata.Sigur acel alfa e in stare de ceva."
'Karaa, ramai in cer si uitate dupa rebeli si acoliti eu voi curata zona asta de virusi.'
'Ai grija', ii zise ea trimitandu-i un sentiment de ingrijorare.
'voi avea. iti promit.'
Dupa acea porni sa exploreze zona.Din spatele unei pietre iesira 5 acoliti care il incercuira.
-"Nova Brisingr, zise el dezlantuind o nova de foc care ii omora instantaneu pe acoliti.Va trebui sa faceti mai mult de atat ca sa ma puneti la pamant spuse el zambind salbatic."
'Na-ar trebui sa fiu asa,isi zise el.Oare ce se intampla cu mine?'
Simtise cu o secunda in urma o influenta negativa care ii influentase comportamentul dar acum disparuse.
'Doar imaginatia mea, cred.'
Plecand de acolo se intoarse la statuie unde o gasi pe Renee, gata de lupta si ii zise zambind oarecum salbatic:
"-Ce zic, sa curatam locul asta de mizeerile alea de acoliti si de alfa?"


ooc:Renee sau cine vrea



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dementia :.:.:Ratsuky:.:.: 13 10.653 09-06-2010, 08:29 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)