Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dementia

#1
Ok.....*scratches head*. Da m-am gandit si eu sa fac un rpg...nu stiu cine o sa fie interesat dar...whatever.

Povestea se desfasoara intr-o lume post-apocaliptica, yeah you read that. Rorul este in haos, cladirile au surpavietuit toate...In mod curios nu a muri lumea...S-a intamplat ceva mai grav, toti oameni au inebunit. cei care erau normali au devenit anormali, nu exista oameni care sa mai fie normali.

Cand zic normal....ma refer sa existe in interiorul legilor fizici, asta nu se intampla deloc. Fiecare om are abilitati speciale, ceva care il face diferit de omul de azi. Insinueaz ca au toti o abilitate care nu este normala...Toti pot face ceva anormal....vindecare, citire de ganduri, alterare timp si spatiu...M-am bazat pe serialul Heroes, nu e original doar ca la noi are ceva diferit. Normalitatea se mai refera si la psihicul persoanelor respective. Numerosi "utilizatori", persoane cu abilitati speciale, au innebunit in urma descoperiri si folosiri puterilor lor.

Daca acolo opresc distrugerea sau macar incearca...ei bine aici a avut loc deja. Explozia a dat tuturor o abilitate. In consecinta fiecare se foloseste de abilitatea sa pentru a exista de azi pe maine. Existenta este tulbura, ca un rau al carui fund nu-l poti vedea, din acea apa tulbure mereu poate aparea ceva sa-ti faca rau, da-i acea ocazie si o va face.


In prim plan sunt doua tabere...Nu au nume specifice ci sunt doar grupuri simple, aparent. Cel care este mai puternic, e alcatuit din oameni care inca mai sunt sanatosi mental. Acest grup incearca sa restaureze un echilibru bazat pe valori morale de mult pierdute, pe un control eficient si o manipulare benefica pentru toti a fortelor descoperite. Il vom numi restauratori deoarece asta le este telul

Cel de-al doilea grup doreste in continuare acest haos deoarece acestia sunt cei caer creasera haos inainte de catastrofa, ei sunt cei care au facut rau inainte de venirea acelei explozii. Il vom numi rebelii, motivatia e simpla, nu vor decat binele lor nu si al "umanitatii".

Grupurile sunt intr-un duel continuu pentru a-si atinge telul. Nicunul nu reuseste pentru ca ii sunt bagate bete in roate de celalalt grup.

Personajul emu ar trebui prezentat cam in acest punct deci haide sa va fac cunostinta cu el.

Nume : Satis D. Ashcroft AKA Roland Delaney
Pozitie : Liderul rebelilor
Abilitate : Ability theft( o descriere simpla consta in faptul ca atunci cand vede o abilitate folosita o invata si el, ia foarte mult pentru a obtine controlul )
istoria : Traind linistit alaturi de familia sa saraca inainte de catastrofa era un copil simplu cuminte, notele sale erau medii si era foarte amabil si inocent, aparent. Dupa cum stiti ca aparentele inseala el de fapt era foarte rau, fura, batea alti oameni, tortura vecinii pentru a le lua banii...Ce era interesant nu-si aminteau deloc ce le facuse. O abilitate unica vazuta la tatal sau. cand a venit acea catastrofa parintii lui au fost ucisi si el lasat de izbeliste, s-a descurcat singur ca inainte, sterpelea ce-i trebuia si ce avea dadea la schimb daca era nevoie. A aflat de altii care aveau abilitati similare si care aveau acelasi tel, unul care nu imbatranea i-a fost cel mai bun prieten pana cand a fost ucis, acum nici el nu imbatraneste.

Acum ca stiti povestea introduc un formular si dupa aceea cine vrea :
join the madness
Cod:
Nume :
Varsta :
Imagine :
Pozitei/grup :
Abilitate :
Istorie personala :

Cam asta e tot va astept cu bratele deschise Rebelilor [Imagine: zuppy04.gif] si cu pistoalele incarcate Restauratorilor [Imagine: zuppy08.gif].

#2
Nume : Renee Shaun
Varsta:23
Poza:[Imagine: pulp10.jpg]
Pozitei/grup :Lidera Restauratorilor
Abilitate :Indigo ability[copiaza abilitatea scanand creierul oponentului]
Istorie personala :Inainte de a se produce explozia,traia linistita impreuna cu sora ei mai mica,ambii ei parinti fiind plecati in lume.Ducea o viata linistita ca jurnalista de unde si tupeul ei si ego-ul destul de mare.Dupa accident,lumea ei s-a rasturnat brusc.Isi descoperise puterile si totul devenea incontrolabil.Nedorind sa faca rau,a trimis-o pe sora ei parintilor si a fugit in lume unde a descoperit altii ca si ea,alti oameni ce aveau nevoie de indrumare.Acestia au creat grupul Restauratorilor,oameni ce vor sa refaca lumea.Ii face placere sa lpe impotriva lui Roland,singurul cu care e capabil intr-adevar sa poarte o lupta pe cinste.Renee se ocupa si de antrenamentul Restauratorilor dar are grija si ca toti sa se inteleaga bine.
LOLNOPE

#3
Nume: Moroboshi Yumi
Varsta: 21
Imagine: http://i241.photobucket.com/albums/ff102.../rebel.jpg
Pozitei/grup: Un fondator al Rebelilor
Abilitate: Telechinezia (poate muta lucruri din loc, indreptandu-le spre persoane diferite)
Istorie personala: Inainte de a se produce explozia, fata statea singura, caci parintii ei o abandonasera la nastere. Traia din slujba de designer de moda, chiar daca era doar la inceput, avea succes. Nu era prea cuminte si se amesteca in tot felul de afaceri necurate. Dupa explozie, i-a aparut o putere, care era periculoasa, caci nu putea sa o controleze. Atunci, si-a abandonat viata si a plecat in cautarea unor oameni ca ea. Atunci a gasit grupul Rebelilor, si s-a alaturat acestuia.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
Nume : Sheena
Varsta : 20
Imagine : http://i177.photobucket.com/albums/w233/...stress.jpg
Pozitei/grup : Membru al Rebelilor
Abilitate : Clairvoyance [ Abilitatea de a gasi un obiect si/sau o persoana la o mare distanta ]
Poveste : Amintirile ei legate de trecutul ei sun neclare, isi aminteste doar ca se numeste Sheena si ca traia intr-un orasel uitat de lume din Japonia. S-a alaturat rebelilor datorita faptului ca vroia lumea asa cum este, neschimbata de oamenii care au stricat-o.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#5
Nume :Theresa
Varsta: 20
Pozitie\grup:Membra a Rebelilor
Imagine http://i257.photobucket.com/albums/hh212...uehair.jpg
Abilitate:Telepatie(citeste ganduri)
Istorie:inainte de a se produce explozia ,traia cu familia ei .Dupa explozie ,a inceput sa auda gandurile celorlalti .A plecat cu familia ei .Insa au fost gasiti niste hoti care i-au omorat familia , insa grupul Rebelilor a gasit-o si salvat-o de la moarte .Vazand ca mai sunt oamnei ca si ea ,a acceptat ,jurand ca se va razbuna pe cei care i-au omorat familia .
[Imagine: gfxd.png]


#6
Nume : Gabriela
Varsta : 19
Imagine : http://i524.photobucket.com/albums/cc329...l-girl.jpg
Pozitei/grup : Membra a rebelilor
Abilitate : Hipnoza ( Poate hipnotiza oponentii , le poate citi gandurile si ii poate supune vointei sale )
Istorie personala : Inca de la explozie si -a dorit o schimbare in viata ei . De cand a descoperit darul cu care a fost inzestrata a devenit mult mai egoista si plina de ea . Parintii sai ii stateau in drum , asa ca a fugit de acasa , lasand un bilet in care isi cerea scuze ... Dupa ce a calatorit aiurea prin lume i-a gasit pe rebeli si li s-a alaturat .

#7
Prenume Liz

Varsta 20

Abilitate nu are puteri speciale, a fost inzestrat cu principii puternice.Este un bun coordonator al computerelor.

Aspect http://cdn.buzznet.com/assets/users16/xx...397947.jpg

Pozitie Membru al restauratorilor

Istorie personala Nefiind o fire statornica, hoinareste din loc in loc pe unde gaseste vreun computer de manevrat .In una din calatoriile sale, s-a intalnit cu Renee care i-a impartasit planurile sale .Este unul dintre fondatorii restoratoriilor.

#8
Bun ca sa facem o lista adorabila si pe care o urasc din adancul sufletului multumita codului tre sa vedem ce punem in ea
  • Restauratori
    [-]Nume : Renee Shaun Acceptata

    Varsta:23

    Pozitei/grup :Lidera Restauratorilor

    Abilitate :Indigo ability[copiaza abilitatea scanand creierul oponentului]

    Istorie personala :Inainte de a se produce explozia,traia linistita impreuna cu sora ei mai mica,ambii ei parinti fiind plecati in lume.Ducea o viata linistita ca jurnalista de unde si tupeul ei si ego-ul destul de mare.Dupa accident,lumea ei s-a rasturnat brusc.Isi descoperise puterile si totul devenea incontrolabil.Nedorind sa faca rau,a trimis-o pe sora ei parintilor si a fugit in lume unde a descoperit altii ca si ea,alti oameni ce aveau nevoie de indrumare.Acestia au creat grupul Restauratorilor,oameni ce vor sa refaca lumea.
    [-]Nume: LizAcceptata doar ca preferam sa fie ceva mai mult la descriere

    Varsta 20

    Abilitate nu are puteri speciale, a fost inzestrat cu principii puternice.Este un bun coordonator al computerelor.

    Aspect http://cdn.buzznet.com/assets/users16/xx...397947.jpg

    Pozitie Membru al restauratorilor

    Istorie personala : Nefiind o fire statornica, hoinareste din loc in loc pe unde gaseste vreun computer de manevrat. In una din calatoriile sale, s-a intalnit cu Renee care i-a impartasit planurile sale .Este unul dintre fondatorii restoratoriilor.

  • Rebeli
    [-]Nume : Satis D. Ashcroft AKA Roland Delaney

    Pozitie : Liderul rebelilor

    Abilitate : Ability theft( o descriere simpla consta in faptul ca atunci cand vede o abilitate folosita o invata si el, ia foarte mult pentru a obtine controlul )

    Istoria : Traind linistit alaturi de familia sa saraca inainte de catastrofa era un copil simplu cuminte, notele sale erau medii si era foarte amabil si inocent, aparent. Dupa cum stiti ca aparentele inseala el de fapt era foarte rau, fura, batea alti oameni, tortura vecinii pentru a le lua banii...Ce era interesant nu-si aminteau deloc ce le facuse. O abilitate unica vazuta la tatal sau. cand a venit acea catastrofa parintii lui au fost ucisi si el lasat de izbeliste, s-a descurcat singur ca inainte, sterpelea ce-i trebuia si ce avea dadea la schimb daca era nevoie. A aflat de altii care aveau abilitati similare si care aveau acelasi tel, unul care nu imbatranea i-a fost cel mai bun prieten pana cand a fost ucis, acum nici el nu imbatraneste.

    [-]Nume: Moroboshi YumiAcceptat

    Varsta: 21

    Imagine: http://i241.photobucket.com/albums/ff102.../rebel.jpg

    Pozitei/grup: Un fondator al Rebelilor

    Abilitate: Telechinezia (poate muta lucruri din loc, indreptandu-le spre persoane diferite)

    Istorie personala: Inainte de a se produce explozia, fata statea singura, caci parintii ei o abandonasera la nastere. Traia din slujba de designer de moda, chiar daca era doar la inceput, avea succes. Nu era prea cuminte si se amesteca in tot felul de afaceri necurate. Dupa explozie, i-a aparut o putere, care era periculoasa, caci nu putea sa o controleze. Atunci, si-a abandonat viata si a plecat in cautarea unor oameni ca ea. Atunci a gasit grupul Rebelilor, si s-a alaturat acestuia.

    [-]Nume : SheenaAcceptat

    Varsta : 20

    Imagine : http://i177.photobucket.com/albums/w233/...stress.jpg

    Pozitei/grup : Membru al Rebelilor

    Abilitate : Clairvoyance [ Abilitatea de a gasi un obiect si/sau o persoana la o mare distanta ]

    Poveste : Amintirile ei legate de trecutul ei sun neclare, isi aminteste doar ca se numeste Sheena si ca traia intr-un orasel uitat de lume din Japonia. S-a alaturat rebelilor datorita faptului ca vroia lumea asa cum este, neschimbata de oamenii care au stricat-o.

    [-]Nume :TheresaAcceptat

    Varsta: 20

    Pozitie\grup:Membra a Rebelilor

    Imagine [Image: Darkanimebluehair.jpg]

    Abilitate:Telepatie(citeste ganduri)

    Istorie:inainte de a se produce explozia ,traia cu familia ei .Dupa explozie ,a inceput sa auda gandurile celorlalti .A plecat cu familia ei .Insa au fost gasiti niste hoti care i-au omorat familia , insa grupul Rebelilor a gasit-o si salvat-o de la moarte .Vazand ca mai sunt oamnei ca si ea ,a acceptat ,jurand ca se va razbuna pe cei care i-au omorat familia .

    [-]Nume : GabrielaAcceptat

    Varsta : 19

    Imagine : http://i524.photobucket.com/albums/cc329...l-girl.jpg

    Pozitei/grup : Membra a rebelilor

    Abilitate : Hipnoza ( Poate hipnotiza oponentii , le poate citi gandurile si ii poate supune vointei sale )[ca puterea lu eden cu cea a politistului, draguta combinatie]

    Istorie personala : Inca de la explozie si -a dorit o schimbare in viata ei . De cand a descoperit darul cu care a fost inzestrata a devenit mult mai egoista si plina de ea . Parintii sai ii stateau in drum , asa ca a fugit de acasa , lasand un bilet in care isi cerea scuze ... Dupa ce a calatorit aiurea prin lume i-a gasit pe rebeli si li s-a alaturat .

    am totusi o mica problema, sesizati desechilibrul???

    E 5 la 2 [Imagine: zuppy03.gif]

    in fine inca 2 dincolo sau unul cu puteri mai speciale, mai mari adica, si ar trebui sa fie bine.............

#9
Nume :Rokudo Yan
Varsta :17
Imagine :Prima poza A doua poza
Pozitei/grup : restauratori
Abilitate : Poate folosi alchimia fara un cerc de transmutatie,
pyrokinesis - Poate da foc lucrurilor de la distanta, folosindu-si ochiul rosu.
Istorie personala : Nu stie nimic despre trecutul sau, s-a trezit intr-o zi intr-un depozit. Are doi ochi de culori diferite, unul albastru si unul rosu. Pe cel rosu il foloseste in general atunci cand isi foloseste una din abilitati. Are desenat pe iris un cerc de transmutatie, ceea ce ii amplifica puterea de zeci de ori. Nu-l intereseaza nimic in lumea asta si crede ca suferinta este o cale spre continutul lucrurilor. Lupta pentru propria placere si inecarca sa descopere de ce oamenilor le pasa de cei de langa ei.

#10
Nume: Deneve

Varsta: 18

Grup: Restauratori

Abilitate: Teleportare [can't touch this =) ]

Istorie Personala: Deneve traia impreuna cu parintii si sora ei mai mica, avand impreuna o viata linistita, lipsurile financiare destul de mari fiind acoperite de relatia stransa dintre membrii. Ca urmare a exploziei, sora sa a murit, iar tatal ei, distrus de pe urma pierderii, s-a sinucis, urmand ca mama acesteia sa fie intr-un ospiciu, prea daramata psihic de trauma destramarii familiei. Reusind sa-si pastreze ultima urma de vointa, Deneve si-a impus sa ajute prin orice mijloace prevenirea altor dezastre si distrugerea celor care le sustin, ajutandu-se de abilitatea unica cu care s-a ales ca rezultat al exploziei.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dementia :.:.:Ratsuky:.:.: 72 35.713 13-10-2009, 10:17 PM
Ultimul răspuns: Crispy Stripsy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)