Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care doriti sa fie tema?
Fantasy
45.16%
14 45.16%
Crime
29.03%
9 29.03%
Mystery
25.81%
8 25.81%
Total 31 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Concurs - Proza - Original - Tema

#11
Mă miram eu să fi fost vorba tocmai despre acel Avalon produs de Disney. Despre Mists of Avalon în schimb chiar nu am auzit, dar m-ai făcut curioasă acum.

Ah, thanks for the fairy dust.

Am uitat... cât mai ţine şi votarea aceasta? Nu cred că ai specificat, sau poate nu am observat eu.

#12
Multumesc Lia pentru postul urias pe care l-ai scris despre genul fantasy. Nu e genul meu preferat, deci nu stiam foarte multe despre el. A fost educativ si mi-ai trezit curiozitatea. O sa caut si eu mai multe informatii...cine stie poate, pana la urma, o sa ma indragostesc de el. O sa caut macar o parte din cartile pe care le-ai enumerat ma sus sa vad si eu despre ce e vorba.
Cu privire la concurs, o sa incerc si eu sa particip, chiar daca, cel putin momentan, nu am nicio idee concreta in cap. Sper sa ma loveasca inspiratia pe parcurs.
O seara buna

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#13
Eu spre exemplu ador fantasy și l-am ales pentru că mi se potrivește gen ador să scornesc tot felul de nume, evenimente, povești care să conțină ( mai mult sau mai puțin ) o tentă de neobișnuit, ceva ciudat care să pună semne de întrebare. Count on me. Deși celelalte mi se par ok. Aș putea scrie și despre ele, dar fantasy e genul meu de suflet. So let the contest begin and good luck folks. Btw foarte folositoare informațiile despre genul acesta, Lia xD
-

#14
Mda, mda, mda..

Chiar daca pana acum nu m-am aratat ca fiind interesata - asta si din cuza faptului ca m-am cam retras de pe aici - am (re)venit cu o oarecare pofta de ceva nou - deci, presupun ca o sa particip.Legat de vot, am ales Mystery. Nu este la fel de accesibil precum Fantasy-ul, deci tocmai de aceea l-am si ales. La Fantasy poti scrie ce vrei si trebuie sa ai foarte multa imaginatie. Sa nu mai precizez faptul ca exista atatea lucrari cunoscute de acest gen incat e destul de greu sa nu dai de ceva ce ai vazut/auzit deja. Lumea asta e atat de mare si cuprinzatoare, dar aproape ca ti se pare ca toate ideile au fost consumate..

Deci, raman la Mystery. Daca se alege Fantasy nu cred ca particip..
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#15
Sa nu uitam de Mircea Eliade si "La tiganci" ca exemplu de proza fantastica :D.
Cat despre fantasy in sine, nu prea am experienta in domeniu, inteleg ca este un gen foarte bun, dar astept sa citesc pe marii clasici ai literaturii universale inainte sa ma apuc de tot felul de carti ciudatele.
Anyways, tema e buna, mai simpla decat celalalte doua in orice caz. Chiar daca nu o sa ma prea pricep, astept sa inceapa concursul ^-^.
[Imagine: iK6og.jpg]

#16
Freetolove cer sa te contrazic, in domeniul Mystery si Crime toate ideile au fost consumate, o sa fac la un moment dat un mic synopsis si pe baza genurilor respective. Eu pentru cele doua momentan vad doar povesti gen ficuri, iar ficurile fie ele originale nu vor fi digerate foarte bine in concursul asta. Doream sa vad mai multi useri ca ies din zona lor de comfort.

Eu nu optasem fantasy fiindca imi place mie, ca eu nu particip si nu imi iese nimic, dar ma gandeam sa incercam ceva diferit.

Fleet, sunt niste carti fantasy geniale care nu sunt deloc ciudate si sunt considerate carti canonice/ clasice. Dar cum eu nu ma impac cu marii clasici desi am citit cate ceva, presupun ca tine de gusturi. Apreciez ca macar incerci.

Ce vroiam sa spun e ca nici unui user nu ar trebui sa ii fie frica sa participe sau ceva, gandindu-se ca nu scrie destul de bine. Si daca nu castiga, are dovada ca a incercat, participat si a prins experienta. Critica va fi constructiva si chiar daca e negativa iti va oferi sansa sa vezi unde anume gresesti.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#17
First of all, Lia mulţumim de postul despre fantasy. A fost foarte interesant şi mi-ai trezit pofta. O să caut cărţi de genul la bibliotecă, să fiu şi eu mai "în temă".
Eu una am votat Crime, mie una mi se pare mai accesibil deşi dacă stăm să ne gândim mai bine, la fantasy poţi să scrii absolut tot ce te taie capul, ceea ce poate e mai bine. Oricum, eu una am idei pentru toate cele trei genuri.
Şi Lia are dreptate în legătură cu participarea.
She's wiskey in a teacup.



#18
Mai doreste careva sa voteze pentru tema? Voi prelungi perioada din poll. Cu hack-ul si toate cele nu am mai continuat sa imping idea pentru un mic interval, dar tot sustin concursul.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#19
Ca si ceilalti useri ii multumesc Liei pentru postul legat de fantasy.In general cunosc cartile lui anne Rice si restul dar tot sunt un fan al fantasy-ului.
Dupa parerea mea eu cred ca fantasy-ul este nelimitat.Poate lumea nu a gasit toate creaturile din supranatural.Oricum,sunt noua in ceea ce priveste aceste concursuri si sper sa ma descurc.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#20
Hey, cam pe cand se preconizeaza ca va incepe concursul asta?
Sunt curioasa.
Chiar daca as fi preferat crime sau mistery, sunt de acord cu Lia in ceea ce priveste iesitul din zona de confort.
Totusi, nu stiu ce parere aveti voi, dar mie fantasy mi se pare unul dintre cele mai grele genuri, dar cred ca merita macar sa incerc. Cine stie? Poate ma loveste inspiratia in moalele capului si-mi vine o idee buna.

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Concurs - Proza - Original - Discutii generale Lia 49 29.784 30-11-2012, 03:35 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Exercitiu de imaginatie. Tema - Halucinatie Lia 9 7.487 13-11-2012, 01:23 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Concurs de Proza Fantastica - Rezultate Lia 5 4.623 03-10-2012, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Concurs de Proza Fantastica- Zuppy Awards - Vot Lia 15 11.344 01-10-2012, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Concursul de Proza Fantastica - Inscriere Lia 39 16.008 26-07-2012, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Lia
  Exercitiu de imaginatie. Tema - Ceas Lia 11 9.918 22-07-2012, 02:02 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Proza scurta Storymaker 24 11.776 09-03-2012, 06:37 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  The Original Power Yuki Kuran 6 3.673 01-09-2011, 12:01 PM
Ultimul răspuns: Anna
  RE: Culoriile copilariei original fiction by me:P Luzer 18 11.197 10-03-2011, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  Reguli care NU se aplica la Original Jasmine 2 4.739 21-11-2010, 01:11 AM
Ultimul răspuns: Juliette


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)