Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cel mai jenant moment

#91
Deci efectiv m-am stricat de ras la povestile voastre 21 Acum radeti si voi de mine:
Cand eram mai micuta asa (5-6 ani) am fost cu tata la Cora sa-si ia bormasina... la intoarcere in metrou am inceput sa vorbim de toate alea si chiar nu stiu cum s-a ajuns la asta: metroul oprise si mai eram doar noi si cateva femei, la care eu, cu voce ffff tare "Tati, eu sunt prea mica pentru s.. (stiti voi ce)". Deci saracu' om nu stia ce sa mai zica 21 tanticile alea erau pe jos de ras de ce drac mare am putut spune

si au mai fost altele, dar astea-s cele mai memorabile:
La karate ne-a pus sa dam ture de alergare in sala si cum era ud pe jos am alunecat si "buff!", am cazut in fund

Iarna lui 2008, la Brasov cu mama, tata, nasu' si nasa... nimic neobisnuit. Cand sa vina telecabina - era o coada MONSTRU - cica-l vad pe tata si il iau de brat. Ma uit mai bine, era alt om de fapt, dar avea o geaca aproape identica 21 am inceput sa-mi cer scuze de la nenicul respectiv... multumesc lui Dumnezeu ca n-a zis nimic 21

In clasa a IV-a la o ora de muzica colega mea de banca ma tot facea sa rad, se stramba, etc. si dupa izbucnesc intr-o criza de ras exact cand trece doamna pe langa noi, la care zice ceva de genu "Trebuie sa va dati seama ca sunteti nesimtite", idk, something like that...
[Imagine: itachi-sig.gif]
"Sorry, Sasuke. It ends with this..."
...then, he closed his eyes...
My fics: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082
"Te doresc acum!" yaoi +18 http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid225522

#92
Ehh, cum imi spune mie un prieten: se mai intampla. Dar la unii dintre voi sunt chiar...chiar perle.

Ei bineeee, marti a fost un concert in Parcul Crang de la noi din Buzau si am fost si eu logic. Toate bune si frumoase, si la un moment dat, fiind cu gasca, am inceput sa merg cu spatele, si merg si povestesc si gesticulez si deodata buf, ma lovesc de un baiat.*prima oara am crezut ca am intrat intr-un copac* Ii strig: Scuzeee 9/ La care el: Pentru ce? Ca mie mi-a placut./ Eu: *poker face*

Ce face perversitatea din om...
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#93
Pai sa vedem.. a, da, stiu.
Aveam 11 ani si eram la mare cu unchimiu si cu nevasta-sa. In timpul ala imi placea la nebunie de un baiat (17 ani, brunet, ochi verzi, rebel, in fine, n-aveam sanse), parca Razvan il chema.. in orice caz! Ma plimbam pe plaja, unchimiu se pupa cu nevasta-sa de mama focului, si cum nu-mi place sa stau unde nu-mi fierbe oala, am plecat. Eram in apa, ma balaceam (adica stateam cu fata pe jumatate in apa, bosumflata), apoi ma ridic. Aud niste tipi de langa mine razand, spunand ceva de genu "io-te-o paia!". printre baieti era si... slabiciunea mea. Aratam de 14, asa ca am considerat ca de mine vorbeau. Subtila ma uitam unde si de ce ar putea rade de mine. Parul era ok, machiaj nu aveam, sa spui ca mi s-a scurs.. Ma uit in jos (eram si dotata ca una de 14), unde sutienul meu se daduse la o parte si imi arata o parte din... mda. In momentul ala m-am bagat cu capul in apa si am inceput sa merg pana eram sigura ca nu mai sunt langa ei. Ajunsa pe nisip am inceput sa fug la cearsaf, in drumul meu lovindu-ma de toti si toate.
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#94
Da...inca mai tin minte cel mai jenant moment din viata mea pe care am jurat ca nu o se mai repete ever !Eram pe clasa a doua si pe-atunci aveam multi prieteni.Ieseam pe-afara,mergeam in vizite la colege.Nu ca asa ar fi fost firea mea,chiar nu e.Dar nu era nimeni sa-mi zica nu face aia,nu zice aia.So...eram pe cont propriu.Intr-o zi m-am certat urat de tot cu niste colege care nu mi-au tinut locul la banca si a trebuit sa ma asez in spate.Mi-a parut foarte rau,dar atunci a venit Marius,tipul de care eram eu indragostita pana peste cap.Nu stiu,poate si atunci eram putin adormita,so mi-am lasat capul pe umarul lui si nu mai stiu ce s-a intamplat.Probabil ma uitam pe geam si n-am vazut ca venise invatatoarea,iar Marius,ca era asa un scump,nu s-a ridicat sa nu ma deranjeze.A intrat invatatoarea si face :"Felicia,draga,ce faci?" (dap,ala e al doilea prenume al meu pe care-l urasc)Atunci am sarit ca arsa,din moment ce era a doua oara cand invatatoarea repeta intrebarea.M-am inrosit complet si mi-am bagat capul intre umeri si n-am indraznit sa-i spun mamei deloc,niciodata.Nici acum nu stie.Cat despre baiat,i-am pierdut urma acum mult timp si am jurat sa nu ma mai atasez de vreun baiat ever.E un bun motiv ca sa ma concentrez pe altceva,decat pe visele gen fairytail.Alte momente jenante in episodul urmator 44!!
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#95
Nu stiu care ar fi cel mai, dar momentan imi amintesc doua:

Unul, extrem de recent (adica saptamana trecuta); dintr-un magazin recent deschis mi-am cumparat un ruj si un luciu de buze de la aceeasi firma, asta acum vreo luna-doua, si am prostul obicei sa le car in portofel (e un buzunar deschis pe exterior). Le-am tinut acolo multa vreme, asa ca am uitat de ele. Merg eu ce merg in acel magazin, ma uit repede, iau ceva si duc la casa, iar cand sa platesc, imi cade rujul din portofel. In acel moment mi-am dat seama de situatie si ca am uitat totusi sa le sesizez la intrare, ca am venit de acasa cu ele, si am inlemnit toata, crezand ca vanzatoarea va considera ca le-am furat. Am si inceput sa ma atac ca toanta, si le-am zis ca voi cauta bonurile p-acasa blabla, fara ca macar sa fi zis ea ceva, si mi-a zis sa plec linistita acasa cu ele. Cre-ca o zi m-am simtit rusinata.

Pe alta am patit-o la 11 ani, cand am fost cu familia la Pestera Muierii. Ne-am asezat, dupa tur, la o terasa, si am luat si eu o gurita de bere. Nu stiu cum naibilui m-a luat de cap (era o cantitate nesemnificativa pentru cat pot suporta) insa cand a trecut ghidul pe langa noi urandu-ne ,,pofta buna!'', el fiind si chel, m-am trezit strigandu-l ,,neeeneeeaaa Spââââânuuuuu'!". Dup-aia am realizat ce am zis, toti ceilalti radeau mai putin taica-meo, care imi dadea de dulce si a vrut sa ma trimita sa imi cer scuze.
[Imagine: ls.jpg]

#96
Acel moment cand mergi prin parc si vezi cate un parinte care isi curata odrasla de defecatii langa un boschete , la cam 2 pasi de o toaleta. groaznica nesimtirea si cretinismul unor oameni!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#97
(19-07-2012, 10:51 PM)tzahranul A scris: Acel moment cand mergi prin parc si vezi cate un parinte care isi curata odrasla de defecatii langa un boschete , la cam 2 pasi de o toaleta. groaznica nesimtirea si cretinismul unor oameni!

Cred ca topicul se refera la cel mai jenant moment al TAU, nu al parintilor care... ce scrie mai sus >_> plus ca e spam. Ma rog.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#98
Te-ai trezit şi tu, Mariane, pacat că ai nimerit pe lângă.
[Imagine: sig3a.jpg]



#99
Pai cel mai penibil moment al meu? A fost in a 9-a cred... Cred21 Mai erau doua sapt pana vena vacantza, toate bune si frumoase ,dar eu muream de cald si m-am dus la magazin sa-mi iau o inghetata si mi-am luat o acadea.. ca rest.. nu suport monedele. Bun.. desfac eu inghetata , o pap mumos:X era de vanilie..adica stiu sigur ca e de vanilie21 nu manank altceva>.< si aveam un maiou negru destul de decoltat... Pap ingheta si acadeaua... si eu stant singura pe banca colegii mei " dragi" ma cheama la ei.. fiind pe cealalta banka ma duc eu asa frumos in fata lor cu acadeaua in bot... si unu` ma impinge peste baiatu pe care il placeam atunci... Faptasu era fratimiu..nu mai pun la socoteala cata batai i`am dat akas`21 ..asha si Gaby avea o inghetata. Am nimerit fix cu sanii in inghetata... si cu mana lui pe spatele meu.. M`am inrosit ca dracu` si am tipat de rusine si am zbugit-o spre clasa si n`am mai iesit. Profi nu veneau la ore noi stateam afara..
A fost prea penibil... nu de alta da mi-rea prea rusine...
adik`...
Ma rog ma bucur ca faze gen nu mi s-au intamplat numa` mie21)
[Imagine: jaejoong.jpg?o=1]
Don`t Make Me To Kuss You!!

Paii crecn a 9-a.. Eram si eu boboc, si mi sa pu pata pe unu' de la a 11-a si m-am fastacit in ultimu' hal, desi nu imi sta in fire, pt ca in general sunt directa.. Vai Doamne, si am stat cu el 2 zile 29 si anu' asta, de fata cu alt tip de care imi placea, Adi , Claudiu , respecivul cu musca pe caciula mi-a inchis gura cu o replica gen : " Tu vorbesti mai !? Care ai plans dupa 2 zile de relatie ? " [ imi placea de ceva timp de el ] . Si va dati seama ca m-am simtit penibil, dar mi-a trecut si dupa Adi mi-a spus ca sunt sensibila . 21))
Unde se termina visele, moartea respira
Doar luna si urletul de lup ma inspira
Traieste-ti visl daca nu ai curaj sa traiesti
Ca un copil batran dependent de povesti.
[Imagine: CatGirl_Signature_by_BarasDesign.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)