Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce asculti acum ? v.2

Three Days Grace - Gone Forever

M-am trezit cu melodia asta în cap, aşa că o ascult de dimineaţă. Nu o pot descrie în cuvinte, pe mine mă linişteşte vocea şi versurile sunt superbe. Blah, blah, blah and so on, ador melodia. 8

Xoxo, Ang.:bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Negură Bunget-Pământ

În amintirea încă vie a ceea ce am auzit în urmă cu ceva ore. Întotdeauna am avut o anumită senzaţie ascultând Negura, o senzaţie de desprindere a sufletului de corp, de plutire în vid, până la originile românilor, la dacii pe care mai toţi i-au uitat, în speranţa de afirmare a originilor latine şi a continuităţii neamului. Progresia este extraordinară, totul e fluid şi atât de firesc.
Şi, cu ocazia asta aş vorbi şi câte ceva de live-ul lor; sonorizarea a fost destul de proastă, din moment ce clapele şi vocalul nu se prea distingeau. Cred că vorbesc în numele tuturor celor ce au fost acolo, dintre cei lucizi mă refer, că nu mă aşteptam să intre toate instrumentele pe scenă. Deschiderea a fost mult mai bună decât mă aşteptam, dacă mai vin Carpatica, sigur merg să-i revăd - mi s-au părut foarte ok şi ca oameni, and it was especially cute when we congratulated the vocalist and he smiled, embarrased by the situation, and thanked; 't was cute in my opinion :3.
Melodiile Negura oricum te ung pe suflet, oriunde şi oricum le-ai asculta, dar live să fie, sunt pur şi simplu extraordinare. Nu regret absolut deloc că n-am băut nimic pe-acolo, n-aş mai fi simţit la fel de bine tot ce se întâmpla.

Seether - Fake it

De ce? pentru că e prima melodie din plazlistul meu de 3000 şi ceva care mă face să mai mişc. Ştiţi cum e cu problemele sentimentale 21 trebuie să mai existe şi o supapă, iar la fiecare vers din melodia asta mă face să îmi imaginez un anumit chip.
Toţi suntem nişte ipocriţi, fie că ne dăm seama sau nu. Părerea mea, părerea mea 10
În plus, Seether are cele mai mişto melodii rock pe care le-am întâlnit până acum ( iar de aici am început să bat câmpii aşa cum face un copil de 14 ani deşi sunt deja majoră 21 )
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]

Within Temptation - What Have You Done


Acum e prima oara cand o scult si imi place la nebunie ... [ Asta pana voi asculta alta =]] ]. E draguta , si ador vocea masculina de pe fundal. ^^ Desigur si ceea feminina e de mentionat ! Seamana cu cea a Annei Invernizzi [ solista formatiei Delain ].



Anonim - O fata speciala

Ador melodia, o ascult in fiecare zi , adica o ascultam si acum mi- a fost dor de ea. Imi plac versurile si imi place ca mi- o dedica mereu o prietena si imi aduce aminte de vremurile bune . Imi amintesc cand iti dadeam bani si cand cantai la colt de strada. Asta este o amintire placuta 39. Si melodia mi- o reaminteste 21.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Epica - Never Enough

22 Ce zici Mimi sa ma anunti data viitoare cand imi stergi posturile? Asa ar fi frumos.

Asa, trei randuri, nu? Buuun.
Dupa parerea mea melodia asta e extrem de minunata, magnifica, superba, care merge direct la suflet, sau la inimioara, cum vrei tu. E frumusetea intruchipata, ce sa mai. Imi aduce aminte de tinerea mea zbuciumata ( wait =.= not ) E superba, superba, superba - punctez, am spus de trei ori superba.

Yay ^^ 3 randuri ~ i'm the best.

Ps: melodia nu e chiar asa de superba dar trebuia sa umblu 3 randuri, nu?
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

Vezi sa nu te anunte 78

Lupe Fiasco - Girls -- nebunie curata! praise (<-- cred ca asa se face) Oricine a produs-o e dat dracu. Sample-ul ala si cum e folosit... Si dupa aia vine Lupe care e 10/10 ca de fiecare data Smile [urmatoarele randuri sunt de siguranta: ] n-am nicio idee de pe ce album/mixtape este/va fi (nu stiu cand a aparut si ce-i cu ea), dar suna a dracu de bine (nu cred ca o gasiti pe Youtube)
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

SONiKA - U know it
Melodia asta te innebuneste pur si simplu. Urasc muzica de genul asta dar melodia asta mi-a "deschis" ochii. Desi acum imi e cam gresu sa vorbesc despre ea pentru ca ascult altceva. Acum ma chinui doar.
Daca vreti sa va convingeti mai bine ascultati, asa e muuult mai usor si habar nu am ce sa mai scriu. Mai usor pentru mine, mai usor pentru voi. So go on dude.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Shakira- Loca

Ador melodia. De când am auzit de ea, adică de azi, eu sunt aia mai întârziată şi neştiutuare, o ascult. Mie de mult îmi plăcea Shakira dar am lăsat- o de o parte, dar acum cred că devin iar un fan? În fine, melodia îmi place şi mai ales că este varianta în spaniolă, este şi în engleză dar eu ador spaniola şi vă daţi seama o.o.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Poets of the Fall - Carnival of rust

Am descoperit ieri Poets of the Fall. Din păcate nu am ascultat decât melodiile care avea videoclip (şi care de cele mai multe ori nu reprezintă în totalitate stilul trupei), dar până acum îmi plac destul de mult. Cât despre piesa asta, e plăcută, poate că nu e o capodoperă muzicală dar merită ascultată de mai multe ori. De cât mai multe ori.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Ce asculti acum? v.3 MsCreed 0 2.783 03-07-2012, 07:56 PM
Ultimul răspuns: MsCreed
  Ce Asculti acum? Kyo 1.345 522.982 18-12-2010, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Unia


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)