Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cate Episoade De Anime Vezi, In Medie, Pe Zi?
1 sau 2
13.25%
20 13.25%
3 sau 4
22.52%
34 22.52%
intre 5 si 10
25.83%
39 25.83%
mai mult de 10
17.22%
26 17.22%
nu vad in fiecare zi
21.19%
32 21.19%
Total 151 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Cate episoade de anime vezi, in medie, pe zi?

#21
În medie pe zi...cinci sau şase. Nu mă uit chiar zilnic, da` când mă apuc de un anime, în două-trei zile îl termin. Recordul meu e de 9 episoade, când pur şi simplu nu m`am putut opri din vizionat Kuroshitsuji. Era ceva de gen: încă un episod şi mă opresc. Iar după ce se termina, nu mă lăsa inima să închid fereastra.
AÅŸ fi vizionat mai multe, da` m-a scos frate`meu de la PC.
Şi din Code Geass am vizionat 7 episoade într-o zi. La fel, pur şi simplu eram absorbită de acest anime. Voiam tot mai mult, şi mai mult, şi mai mult21
Numărul minim e de 2 episoade.
I'm Kira.

#22
Pai in ultima vreme nu am mai vizionat mai nimic [ Lenea si scoala ..4] dar cand incep sa vizionez un anime ..si imi place cu adevarat ...vad toate episoadele intr-o zi 106 [ si o noapte 4] De exmplu ..Kuroshitsuji am vazut toate episoadele intr-o zi [ si o noapte 4] ...^^ ce pot spune cand imi place un anime nu ezit sa le urmaresc 106...Smile>- in orice caz :
Maxim de episoade : 25/26 [ Majoritatea anime-urilor pe care le-am vazut au avut 25/26 de episoade ]
Minim de episoade : 12
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#23
Paaaai ... azi am vazut 6 episoade din Hell Girl al 2-lea sezon, l-am mai vazut de vreo 4 ori dar imi place mult, mult.
Ieri am vazut mai multe, am vazut vreo 7 episoade din Uragiri Wa Boku No Namae Wo Stitteiru, asta ca sa il termin de tot, oricum, si acela mi-a placut dar ... ce anime nu mi-a placut mie ?! 21))))
Si maine ... maine cred ca am sa revizionez un anime pe care nu l-am mai vazut de mult, sau poate sa incep altul, desi ma gandeam sa revad Blue Gender, simt nevoia sa il revad dar nu stiu de ce, asa e, nu e prea grozav dar mie mi-a placut si repet, ce anime nu mi-a placut mie ? 21 , deci asta insemna ca voi vedea maine cam ... 24-25 de episoade, cam atatea are Blue Gender daca am retinut bine, don't kill me daca gresesc .__."
Cu alte cuvinte ... am zile in care vad mai putin sau deloc si altele cand vad foarte multe, asta va sa zica ca nu am ce face 24 .
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#24
Intre 5 si 10. Atunci cand incep sa vizionez un anime, daca imi place mult, nu ma pot abtine. Sunt foarte nerabdatoare. In timpul saptamanii nu prea apuc sa ma uit la niciun episod. Scoala, teme, etc. Dar in week-end am timp destul =D plus ca majoritatea prietenilor mei ori sunt plecati ori nu vor sa iasa, iar cand ma cheama ei, singur nu am chef.

#25
Eu am votat 5-10 deoarece,momentan cum sunt in urma cu animeurile(n-am mai fost in tema de 2 ani),sunt nebuna de legat ma uit,ma uit si iar ma uit la animeuri,deoarece imi plac si n-am ce sa fac.
Nu cred ca e asa rau(poate...),in plus am si eu mai mult timp liber luna asta,si cred ca ca am dreptul nu?profit si eu putin...daca-mi plac n-am ce sa fac :-p
:bye:


#26
Nu vad in fiecare zi. Uneori vad zece sau mai multe, uneori nu vad nici unul. Sunt unele zile, doua sau trei, in care termin o serie anime. Din cauza scolii sau din alte motive, uneori nu am timp nici macar sa intru pe Zup. 21 E enervant, insa m-am obisnuit cu situatia. Intotdeauna recuperez in week-end si in vacante, cand avem. Insa mai urmaresc si in mijlocul saptamanii daca sunt mai libera 21
[Imagine: ak8THBQ.png]


#27
Am votat 3 sau 4 deoarece in timpul saptamanii vad cate 3 episoade pe zi, iar in week-end urmaresc si cate 6-7 pe zi. Dar in vacante,mai sar calul si vad si cate 10-11 episoade pe zi. In general urmaresc cate 5-10 animeuri ongoing si cate 2 serii mai vechi. Asa ca atunci cand nu am niciun episod nou,proaspat de vazut, urmaresc una sau doua serii mai vechi.
[Imagine: ku-medium6788_zpsc6ad60de.gif]

#28
Eu am votat ca nu vad in feicare zi.

De ce? Pentru ca deobicei daca vedeam vedeam intre 4 si 10 episoade, dar d ela un timp m-am lenevit si nu ma mai uit deloc....Stiu ca vara trecuta cand imi propuneam si ma tineam tare sa ma uit la nu stiu ce anime, episoade astea nu ma lasam pana nu ma uitam si erau vreo 6 - 7 episoade pe zi. Acuma....daca ar fi, ari fi 2 sau 3 pentru ca numai stau asa de mult la calculator :3.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#29
Hm, hard to tell. Depinde de cum am timp. In ultima vreme nu am fost prea atrasa sa ma uit la ceva, indiferent cat de bun mi s-a parut din cauza lipsei timpului [si probabil si din cauza multitudinii de filme noi aparute]. Cand am timp-si bineinteles chef, vad un anime de 24-26 de episoade pe zi. Cand nu am timp insa am chef, in medie undeva intre 5 si 7. Totul depinde de variabilele timp si mood, so o sa merg pe 3-4.
Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#30
0
Eu sunt cu manga. Am renuntat sa vizionez anime-uri de ceva timp. Secventele din anime-urile yaoi nu se pun, deci nu comentez despre ele. Mai ma uit cateodata la un episod, dar p-ala il iau pe sarite, ca sa ajung la yaoi (me being me). In rest, manga, si nu vorbesc doar despre genul yaoi, ci si de romance, care imi place -chiar mult (dar aici depinde si ce, daca este drama de bocesti, atunci sigur e pe gustul meu).
N-am mai vizionat de ceva timp un anime, si daca ar fi sa vizionez, macar as viziona ceva gen... Skip Beat, Special A, Lovely Complex, Class President is a Maid! s.a.m.d. 39 Desi, am citit deja manga-ul de la Class President is a Maid! si nu prea as mai gasi... acea esenta.

/edit on 5.04.2013
Pot sa vad si 6-10 episoade pe zi dintr-un anime. Depinde foarte mult de cheful meu (care e destul de limitat) si de alti factori exteriori.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Breakout Anime News: Nihonomaru anime&manga Database! ellymate 0 5.233 15-09-2013, 01:34 PM
Ultimul răspuns: ellymate


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)