Care este scopul existentei tale?
#21
Scopul existentei este un lucru nedefinit care difera din fiecare punct de vedere. Pentru unii este sa aibe copii cu sutele, pentru altii este sa se vada manageri in nu stiu ce companii sau chestii de genul. Eu unul pot spune ca scopul vietii mele este acela de a fi remarcat de cat mai multe persoane si sa ajung ceva in genul lui Alexandru Ioan Cuza sau alti domnitori. Pe scurt sa fiu tinut minte multi ani de acum inainte si toata lumea sa stie ca eu am facut acel lucru remarcabil si nimeni altcineva.
Anyway cred ca v-am stresat si plictisit cu chestia asta asa ca va las sa va vedeti in continuare de treaba 21
[Imagine: tumblr_mra5mj78VK1seq1xdo1_500.gif]
Please tell me why!
Am I a savior, meant to save us all?
The people cry!
They want an end
A curtain call!
#22
Scopul meu e sa gasesc o cale sa-mi castig existenta facand ceea ce-mi place. Dar inainte de scopul asta, scopul e sa-mi dau seama ce-mi place cel mai mult din toate cate-mi place sa fac. Si dupa asta, daca raspunsul e unul care implica multa interactiune cu oamenii, scopul urmator ar fi sa gasesc o cale sa impac introvertita din mine cu probabilitatea de a intalni si lucra cu oameni mai f*cked up decat sunt eu, fara sa ajung sa-i dispretuiesc sau sa detest ceea ce am decis sa fac. Si acum ca am asternut virtual toate astea, imi dau seama ca mai am un scop, poate cel mai esential dintre toate, acela de a ma echilibra.

Multe scopuri, lene si mai multa.
[Imagine: 7rA0Lg3.png]
#23
Cred ca scopul existentei mele este sa ajung un om bun. In asta se incadreaza tot ce se poate de la dezvoltarea talentelor persoale, lepadarea de rau, frustrari, prejudecati, etc, invatarea moralei, virturii, etc, si cautarea pacii, cercetarea, obervarea, cautarea intelepciunii, iubirii curate, a ceea ce inseamna sa fi un om adevarat.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U
#24
Scopul existentei mele este... existenta mea nu are niciun scop (cine zice ca a gasit scopul existentei e un ins fericit, majoritatea insa nu cred ca au ajuns la performanta asta... desi sper spre binele vostru personal sa aveti norocul acesta)... asadar si prin urmare si deci scopul existentei mele se rezuma la a cauta acele chestii care-mi fac placere si sa le pun in practica rand pe rand pana o sa fiu suficient de batran sa nu mai am asteptari... si... sa ma retrag.Crazy-monkey-emoticon-085
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071
#25
Nu se poate raspunde la intrebarea asta pentru ca adevaratul scop al omului e sa traiasca si sa caute raspunsuri la intrebarile pe care nu le cunoaste. Nu se stie cand murim, poti muri peste zece ani sau peste cateva minute.
Important e sa-ti intelegi existenta si asta poti sa o faci doar punandu-ti intrebari. Multe intrebari. Ca orice om, mi-am pus si eu intrebarea asta dar imi este imposibil sa gasesc un raspuns. Poate o sa-mi dau seama de raspuns, dar nu acum, la cincisprezece ani.
Citat:
Silence is a girl's loudest cry.
#26
Scopul existentei mele este sa ma dezvolt cat mai mult, sa am o cariera de succes care a inceput deja destul de ok si sa imi permit sa fac tot ceea ce imi doresc fara sa imi fie teama ca voi ramane fara resurse financiare sau ca va exista cineva care sa "ma tina legata".
Meeowmee, why do people fear death?
#27
Scopul existentei mele... Soarta bat-o vina a avut alte planuri pentru mine. A trebuit sa renunt la cariera de vis dupa o val de problema personale care m-au secat. A trebuit sa imi fac bagajelul si sa incep de la 0, nefacand ceea ce imi place. Super totusi macar sa apuc sa scriu o carte 🤔
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]

#28
Scopul existentei vietii mele este de invatare. Tot ceea ce se intampla este dual, are scop de invatare si evoluare. Desigur, mai dau peste hateri care nu pot sa manance din cauza existentei mele. Ce pot sa spun, asta e viata, cu bune si rele. Fiecare experienta este o invatatura care va fi supusa unui test. Sper ca in viata urmatoare sa merg cu un bagaj mai vast si amplu. Cat despre hateri, sper din tot sufletu sa nu dau de ei nici atunci.
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]
Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.