Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sensul vietii tale

#11
Uneori zicem ca viata nu ar nici un sens, mai ales in momentele noastre rele...dar daca nu ar avea , noi nu am fi fost creati, cel putin asa imi zicea un fost profesor. Cred ca intr-adevar sensul vietii depind de planurile noastre, de ceea ce ne propunem sa facem, sa fim...si de relatiile pe care le avem cu persoanele din jurul nostru . De exemplu...eu acum iubesc foarte mult o persoana cu care sunt de aproape un an...si ne-am facut multe planuri pentru un viitor cat mai bun , impreuna . Acum el da un sens vietii mele, si cred ca as fi foarte dezorientata daca l-as pierde .Viata are sens, atunci cand esti cu persoana iubita.

#12
Greu subiect...
Sa vedem ... sensul vietii mele.. chiar nu stiu.Eu traiesc ca sa ma distrez,orice s-ar intampla imi place sa zambesc,prietenele mele imi spun ca le fac sa zambeasca chiar si atunci cand sunt foarte suparate.
Deci probabil sensul vietii mele este acela de a inveseli lumea...bine acum sa nu credeti ca sunt chiar un clown 21 pt ca probabil nu sunt 24
Adica hey si eu plang ..doar ca mai rar si doar atunci cand nu ma vede nimeni 10 nu imi place sa ingrijorez pe careva 4

#13
Hmm sensul vietii mele... Nu pot spune ca am unul anume. De exemplu, mai demult eram o persoana foarte ambitioasa, si tot ce-mi doream era sa fiu pe locul intai la orice, daca desfasuram o activitate in comun, ceea ce faceam eu trebuia sa fie cel mai frumos si cel mai bine facut lucru, iar cand venea vorba de scoala aceeasi poveste. Din pacate acea ambitie m-a parasit incetul cu incetul, am ramas doar cu niste bucati din vechiul meu tel. Acum, cateodata vreau sa dispar, altadata ma bazez pe motto-ul "Life is so delicious", deci merg la extreme. Totusi, cred ca sensul vietii mele este sa fiu alaturi de cei pe care ii iubesc, sa-mi creez viitorul cu propriile maini si sa accept viata asa cum e, cu bune si rele. So, don't forget, "life is so delicious" you just need to taste it10.
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]

#14
Sensul vieţii...

Mereu mi-am zis că viaţa este cel mai greu lucru pe care-l putem duce, deşi uneori ea face totul să pară atât de frumos. Trăieşti pentru a putea înţelege că fără un scop nu merită să mergi mai departe. Mulţi, deşi au o vârstă la care ar trebui să ştie să se exprime şi să ia decizii, habar n-au ce vor face mai departe. De la 14 ani încolo se spune că ai discernământ, că eşti în stare să diferenţiezi lucrurile, dar foarte mulţi nici măcar nu au o cultură, nu se pot descurca. Trebuie să înţelegem că viaţa ne va pune în foarte multe situaţii, în viaţă va trebui să ne asumăm anumite riscuri.

Sensul vieţii mele; practic nu cred că am doar un singur motiv să trăiesc. Momentan încerc să mă dezvolt şi să învăţ, cred că este lucrul pe care toţi al trebui să-l facem.

#15
Fiecare om are un scop , un sens al vietii .
Eu ma las pe mana destinului .
Am trecut prin toate sentimentele , nu imi e frica de ceva nou , un nou sentiment , o noua poveste , un lucru nou .
Timpul e nemilos , nu iarta pe nimeni , ne poate lua lucrurile frumoasa iar in acelasi timp ne face mai puternici si ne da un tel in viata de a ajunge cineva .
Toti odata murim , asa ca ar trebuii sa ne traim viata din plin , dar intotdeauna va exista cineva sau ceva care se va pune intre noi si adevarata libertate .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#16
Tu ai foarte mare dreptate. Fiecare sentiment trebuie simţit şi trăit.
De multe ori aud atâtea persoane în jurul meu care spun că vor să moară şi îmi vine să le omor eu, să nu le mai aud gura aia spurcată. 22
Viaţa ne-a fost dată cu un scop.
În plus, viaţa noastră nu reprezinta 1/1.000.000 din viaţa unei stele. Deci, de ce să nu trăim această scurtă viaţă, ca nişte oameni de bun simţ şi răbdători, că 70 de ani nu's mulţi, pentru a primi viaţa veşnică într-un loc mai bun ?
Eu încerc să îmi trăiesc viaţa din plin, fără să-mi pese ce cred ceilalţi din jur. Probabil mi-am dat seama de acest lucru mai devreme decât alţii îşi dau seama şi de aceea sunt considerată o ciudată. Mi s-a spus de multe ori că sunt ciudată. xD Dar nu mi-a păsat şi am continuat să trăiesc în stilul meu.
Îmi place să mă distrez, dar în acelaşi timp studiez ceea ce am nevoie, pentru a-mi asigura viitorul. Smile
My Fan Art thread 4 Please visit and comment :3 ->>> http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24185

#17
Sensul vieții mele. Nu pot să spun că viața mea are un sens anume. Nu încă. Îmi place să experimentez multe lucruri, să duc lucrurile la extrem, să mă distrez.
Mai de mult, doream să devin un jucător de basket cunoscut fiindcă îmi plăcea și mă pricepeam, dar cu timpul a început să-mi scadă interesul deși încă îmi place. La fel și cu skateboardingul, sport pe care-l ador. Unele lucruri vor rămâne mereu hobby - uri, deși mă duc des la contest - uri și vreau să-l urmez pe Tony Hawk.
De ceva timp, mă gândesc la a deveni scriitor. I mean, îmi place la nebunie să scriu, iar mulți zic că am multă imaginație ( uneori prea multă * laughs * ) . Încă mă mai gândesc și când eram mic îmi amintesc că ziceam că o să mă mut undeva înafara țării și o să devin un scriitor celebru pentru că-n România nu am șanse.
În fine, cum am pus, viața mea nu are un anume sens. Momentan doresc doar să experimentez diferite lucruri și să trăiesc la maxim.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#18
Sensul vietii mele...22 nu prea pot sa imi dau seama care e. Adica, imi place poezia, sa scriu si sa citesc, imi place limba engleza, proza, sa citesc...dar nu stiu daca asa e tocmai sensul vietii mele, sa fac intotdeauna numai ce imi place. Adica, asta e important, bineinteles, insa poate inca nu mi-am descoperit sensul, adevaratul sens al vietii. Nu stiu de ce mi se pare asa greu sa raspund la intrebarea asta: "Ce sens are viata mea?" pentru ca daca nu ar avea nici un sens, nu as mai trai, nu as avea pentru ce trai. Fiecare are datoria lui in viata, fiecare avem rolul nostru, oricat de mic ar fi. Inca nu mi l-am descoperit.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Care este scopul existentei tale? aer_cu_plumb 27 19.343 27-10-2020, 01:14 AM
Ultimul răspuns: Katana


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)