Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care e adevarul despre tine? (SasuSaku)

#1
Ei bine eu si SasuSaku_night_rose am hotarat sa facem un fic impreuna
Eu voi povesti din perspectiva lui Sasuke, ea din perspectiva Sakurei si a lui Rouse

Disclaimer:
Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.



Sasuke:
Dimineata. Cerul limpede ca lacrima gazduieste mandrul soare care le ofera tuturor din caldura lui. Florile abia trezite din somnul lor de frumusete raspandesc miresme imbietoare trecatorilor care merg pe strada prafuita, fiecare in drumul sau. Razele vesele ale soarelui se strecoara prin draperia albastra aterizand pe fata mea pbligandu-ma sa imi deschid ochii negri ca cel mai adanc abis. Sa ma prezint, ma numesc Sasuke Uchiha, am 18 ani, parul negru ca pana corbului. La prima vedere par genul de tip indiferent care se crede cel mai tare dar in realitate sunt foarte de treaba. Pasiunea mea a fost si este in continuare motocrosul. Am aceasta pasiune de la o varsta frageda cand fratele meu m-a invata tainele acestui sport. Am participat la numeroase concursuri, insa de 2 ani nu s-au mai organizat astfel de concursuri. Motocicleta mea zace acum in garaj, iar casca rataceste pe undeva prin dulap, dar sa revenim. Dupa cum spuneam razele soarelui insista sa ma trezesc. Ma dau jos, lenes din pat si ma indrept spre baie sa fac un dus. Dau drumul la apa, iar jetul de apa fierbinte imi inunda fata inca somnoroasa. Dupa cateva minute de relaxare totala opresc jetul de apa, ma imbrac intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou, apoi ma indrept catre bucatarie sa mananc ceva. Intru in camera vopsita intr-un galbem placut, mobilata modest cu dulapioare din lemn de cires. Pornesc televizorul de pe perete cautand un post calumea de urmarit , cand ceva imi atrage atentia
"O stire de ultima ora pentru iubiotrii motocrosului. In acest an orasul nostru va gazdui un cocncurs de motocros, iar castigaorul va fi proclamat campion si va primi trofeul mult ravnit. Prima intrecere va avea loc peste doua saptamanii, iar primii zece calificati vor merge mai departe si..."
N-am mai ascultata si restul stirii. Eram prea bucuros ca intr-un sfarsit, dupa 2 ani se va tine un concurs de motocros. Fara sa mai stau pe ganduri i-am dat un mesaj lui Naruto spunandu-i ca ne intalnim la vechiul teren unde ma antrenam. Naruto este amicul meu din copilarie, are aceeasi varsta ca si mine, parul blond ca spicele de grau, ochii alabastri si mai mereu cu zambetul pe buze. El este genul de baiat neindemanatic, cu capu-n nori si cateodata foarte enervant. Naruto este cel care imi verifica motocicleta inainte de fiecare concurs si de aceea il apreciez foarte mult. Imi iau casca si ma duc la garaj. Motocicleta dormea dusa fix in locul in care o lasasem acum 2 ani. Imi pun casca, urc pe motocicleta si pornesc spre locul intalnirii. Odata ajuns, pe un teren care semana cu unul de curse dar cu mai putine obstacole in care imi petreceam marea majoritate a timpului, il vad pe blond asteptandu-ma. Ciudat, deobicei eu eram cel care ajungea primul. Apoi observ langa Blond o fata inaltuta cu parul lung care i se revarsa in cascade rozalii peste umerii ei. Cum ajung in dreptul lor ma opresc imi dau jos casca, iar Naruto ma si intampina:
-Hei Sasuke presupun ca esti in culmea fericirii nu?
-Mda, zic eu putin indiferent. Cine e ea?
-Ea e sora mea Sakura. Sakura el e Sasuke
-Ma bucur sa te cunosc Sasuke, Naruto mi-a povestit ca esti foarte bun la motocros, zice ea
Ochii ei verzi ca smaraldul exprimau o sinceritate pe care nu o mai intalnisem. Insa abia atunci am observat ca in mana avea o casca si la cativa metri de noi se afla o alta motocicleta. As fi vrut sa intreb cei cu ele dar Sakura ne anunta ca pleaca in alta parte inainte sa mai apuc sa spun ceva. Naruto imi ia motocileta si o duce in boxa special amenajata. Acesta incepe sa imi verifice piesele motocicletei in timp ce ei stau asezat pe un scaun. Dupa cateva minute sparg tacerea
-Naruto, cum de nu mi-ai prezentat-o mai devreme pe sora ta?
-Vezi tu Sasuke....Parinti nostri sunt divortati de cativa ani, eu am ramas cu tata, iar Sakura si Rouse cu mama...
-Rouse?
-Rosue este sora geamana a nostra. Seamana la fel cu Sakura, dar au personalitati total diferite
-Si...unde este ea acum?
-A murit acum cateva luni....
Vad cum blondul isi opreste activitatea pentru cateva secunde si isi lasa privirea in pamant. Ii urmez exemplul. Observasem de cum il vazusem pe Naruto ca nu mai are acel zambet plin de bucurie si acei ochi care odonoiara exprimau veselie. Dupa alte cateva minute de liniste de gheata
-Si ce era cu casca si cu motocicleta?
-Pai Sakura e pasioanta ca si tine de motocros si s-a dus sa se inscrie la concurs
Se pare ca voi avea concurenta si nu din partea oricui ci din partea surorii lui Naruto insa asta nu ma va trage in jos. Trebuie sa recunosc ca sunt putin surprins, motocrosul este un sport dur chiar si pentru baieti dar cred ca fata asta vrea sa demonstreze ca nu e ca oricare alta fata. In cateva ore Naruto termina de verificat. Ma urc pe motocicleta, ii multumesc blondului si pornesc spre sediul de inscriere la intrecere. Ajund acolo completez niste formulare, apoi ma duc pe teren sa studiez zona. Pana acum pare destul de usor sa iau curbele si sa bag viteza insa cand vor fii si ceilalti concurenti va fii mult mai greu. Ma indrept spre motocicleta si imi pun casca. Hotarasc sa ma duc direct acasa sa ma odihnesc pentru ca maine incep antrenamentul. Cursa asta e foarte importanta pentru calificari si n-am de gand sa o pierd...
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#2
In primul rand, adica cel putin momentan, titlul nu imi inspira nimic.Adica vreau sa zic ca momentan nu prea are legatura cu continutul acestui fic.M'am prins ca este vorba de motocross.Te'am inspirat cumva dintr-un film care a aparut recent la TV??Pentru ca mi se pare prea cunoscuta ideea..Mai ales ca am vazut filmul, dar sa revenim.
Este destul de dragut ceea ce ai facut pana acum, dar mai ai de lucrat.
La estetica ai grija, la descriere vezi ca repeti cam des des unele chestii.Mai ciopleste descrierea ca din pacate cam scartie in unele locuri.
Naratiunea este destul de buna.
Dialogul a fost uneori cam sec, mai dezvolta'l putin.
In rest mi-a placut, astept sa vad ce se intampla in continuare.Ma bucur ca ai suspans^_^..
Multa inspiratie si mult succes .
Bye!:X
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#3
Pot sa spun ca deocamdata imi place. Idea nu e una originala sincer. Pare a fi luata din filmul acela ce se difuza pe Jetix iar acum pe Disney Channel deci mai bine ma abtin de la idee. OK?;;)

Imi place descrierea pe care o faci tu insa pot sa spun ca mi-ar placea sa o faci mai bine pentru ca pot sa pariez ca poti mai bine.
Naratiunea e destul de ok din cate cred eu, ei bine, depinde si de critic. Nu ma consider nici maestru dar nici chiar incepator asa ca, eu cred ca ai putea si mai bine. Depinde de tine.
Dialogul e sec, nu prea are nimic interesant in el. Sa zicem ca e pus acolo numai pentru a fi insa asta nu e o obtiune. Incearca sa-l dezvolti, ok?

Astept urmatorul capitol cu nerabdare. Succes!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Depinde de tine nu de altii! Geta^_^ 0 1.952 23-07-2013, 12:37 AM
Ultimul răspuns: Geta^_^
  [Yuri] Am nevoie de tine Akiraaa 3 2.872 13-04-2013, 10:56 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Yaoi] Invat sa traiesc fara tine Akiraaa 1 2.500 26-03-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: -FelixXX-
  Aproape de tine Katniss 29 16.910 11-06-2011, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  [split] Aproape de tine Savarina Ali 4 2.669 07-05-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Balonaş
  Aproape de tine Tigroaica 2 2.732 01-05-2011, 05:17 PM
Ultimul răspuns: Harona
  Inima imi bate pentru tine [+18 ] Savarina Ali 16 16.848 02-03-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  ÃŽntre tine È™i el Topaz 3 2.134 08-12-2010, 08:05 PM
Ultimul răspuns: oV!K!o
  Cântec pentru tine Ekkaterinna 2 2.072 08-09-2010, 01:17 PM
Ultimul răspuns: Yuki Onna
  Dupa 2 ani ne vedem si ma pot indragosti de tine! Capsunica 5 5.477 02-09-2010, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Bitter Death.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)