Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aproape de tine

#21
Am ajuns si eu in sfarsit pe aici... Imi cer scuze ca am intarziat asa de mult. So, sa incepem sa comentam. Incep prin a mentiona ca ai uitat sa inchizi ghilimelele de doua ori. Diacriticele sunt la locul lor de aceasta data, dar asta nu inseamna ca nu ai avut greseli. Ai avut greseli de tastare si parca doua de ortografie, dar cel mai grav, uiti de foarte multe ori sa pui virgula. Fa ceva cu asta, nu da bine sa ratezi virgula de atat de multe ori. Asezarea a fost buna, aici nu am ce comenta, doar ca unele fraze au fost prea lungi si mi-a fost greu sa le citesc, poate si din cauza ca sunt cam obosita, dar pe viitor incearca sa le mai scurtezi. Naratiunea a fost buna, descrierea la fel, actiunea nu a fost grabita, ba pot spune ca a fost prea lenta. La fel ca si Spirit, vreau si eu putin mai multa actiune, iar dialogul nu a fost sec. So, eu iti urez bafta cu next! Zbyee!!!
[Imagine: j5atg3.png]


#22
nu am mai fost de mult pe aici... :-? orikum imi plac ambele capitole, inclusiv pe cel pe care nu am apucat sa il comentez. am mai spuso si repet, ideea mi se pare de-a dreptul geniala:x gleseli pot spune ca au fost, inclusiv de punctuatie si asta nu imi place deloc. dar pot fi remediate la viitorul capitol :-j restul e ok, imi place cum narat textul si nu mi se pare deloc sec dialogul. cam atat am de spus si succes in continuare amandurora :*
Atunci cand o sa plangi si o sa-ti para rau... sa-ti amintesti un singur lucru: Tu mai lasat sa plec! Zuppy11

#23
Hello în primul rând vreau să vă cer scuze că am întârziat atât de mult cu next-ul, probabil aş mai fi făcută, dar am vorbit cu Moxxy care ma rugat să postez mai repede. Recunosc că nu am mai scris de mult timp şi probabil mi-am ieşit din mână aşa că acest capitol nu este prea reuşit, aveam de gând să îl modific, dar ţinând cont de situaţie. În fine vreau să vă mulţumesc că aţi aşteptat. Scuzaţi eventualele greşeli promit că o să încerc ca următorul să iasă mult mai bine. Enjoy.






Cap 3 Furtuna se dezlănţuie

Am ajuns în sfârşit acasă. Drumul a fost atât de obositor încât când am ajuns tot ce am văzut era căţeluşul meu Fluffy şi după patul.
Am aşteptat aşa de mult ziua de azi încât m-am trezit înaintea ceasului.
M-am îndreptat spre baie, unde mi-am făcut obişnuita toaletă de dimineaţă, după care m-am întors înapoi în cameră unde mi-am pus cea mai idioată întrebare ,,cu ce mă îmbrac?’’, în mod evident trebuia să fie ceva surprinzător, ceva care să pună în evidenţă faptul că nimeni nu mă întrece.
M-am hotărât destul de repede, adică mă gândisem la această ţinută toată săptămâna, o rochiţă de blugi cu totul, cu un decolteu nu foarte mare, dar suficient încât să îmi pună în evidenţă sânii, mi-am luat o pereche de sandale negre cu un toc destul de înalt, părul mi l-am lăsat liber, m-am machiat uşor după care m-am luat geanta şi am plecat, eram hotărâtă să sar peste micul dejun din două motive şi anume nu îmi era foame, dar cel mai important dintre toate, voiam să îl văd pe iubitul meu, trecuse destul de timp.
L-am rugat pe şofer să mă ducă, dacă tot voiam să îmi fac intrarea aşa cum trebuie măcar să fie de efect. Am ajuns acolo destul de repede şi imediat cum am coborât Marck m-a tras în braţele sale şi a început să mă sărute violent, în timp ce toţi cei din jur ne priveau, mă simţeam atât de bine. L-am îndepărtat uşor pe şaten şi am început să o caut cu privirea pe scumpa mea prietenă, era ciudat nu o găseam, iar ea niciodată nu lipsea.

- Hai să mergem în clasă, cred că Cici e deja acolo. Şi trăgându-l uşor după mine, ne-am făcut loc printre elevii care nu făceau decât să se holbeze la noi.
- Hei ai auzit, la clasa a 12-a C este pe cale să înceapă o bătaie. A spus un băiat.
- Clar tipa e mâncată să se ia de Abigail, nu e o idee prea bună, deja îmi este milă de săraca fată., spuse altul.

Stai puţin, a 12-a C, dar asta era clasa mea mi-am spus în gând am început să alerg în acel loc, împreună cu şatenul. Când am ajuns la intrare o mulţime de elevii, stăteau şi priveau spectacolul aşa că am început să îi împing în încercarea de a-mi face loc să trec.

- Tu eşti proastă, asta e banca mea. Spuse sora mea şi părea destul de nervoasă.
- Şi crezi că mă interesează, cine crezi că eşti tu. Ştii că nu îmi pasă, pentru mine şi pentru Phobe nu eşti decât o ratată. Răspunse şi mai nervoasă scumpa mea prietenă.
- Cum îţi permiţi să o faci şi să o vorbeşti de rău pe propria ta soră, ar trebui să îţi fie ruşine, continuă blondă după care în secunda următoare încercă să o lovească pe Aby, însă când palma ei era pe cale să facă contact cu obrazul brunetei, Louis interveni oprind-o.
- O singură dată, dacă mai îndrăzneşti să ridici mâna la Aby, o să o încurci rău de tot, consideră-te avertizată şi zicând asta băiatul o luă de mână pe ,,scumpa’’ mea geamănă şi ieşiră amândoi din clasă. Era clar această zi avea să fie, destul de tensionată, iar asta era doar începutul nu ştiu de ce, dar ceva îmi spunea asta.
Am mers şi m-am aşezat în ultima bancă împreună cu Marck şi blondă, care a început să ne povestească ce se întâmplase de fapt, se pare că o auzise pe Aby cum începuse să mă vorbească de rău în faţa câtorva fete, asta nu era o noutate, dar se pare că de data asta bruneta întrecuse orice măsură făcându-mă panaramă, curvă, aşa că Cici nervoasă a venit în clasă şi-a luat locul, bineînţeles că înainte avuseseră un schimb de replici. Recunosc, că nu mă aşteptasem la asta şi eram încă în stare de şoc, dar măcar am reuşit să îmi dau seama ce prietenă bună am.
Lăsând la o parte acel incident , am început să le povestesc ce s-a întâmplat în vacanţă sărutându-l din când în când pe şaten. După câteva minute îşi făcu apariţia profesorul de literatură, care imediat ne-a salutat şi a început să facă prezenţa, dar asta era stilul lui şi probabil nimeni şi nimic nu avea să în schimbe.

- Abigail Jonshon? Ştie cineva unde este domnişoara Jonshon? Nici măcar dumneavoastră nu ştiţi unde ar putea fi? Mă întrebă acesta fixându-mă cu privirea, acum că veni vorba ce se întâmplase cu ea oare era bine? M-am întrebat în gând, dar imediat am realizat că nu ar fi trebuit să îmi pese, în fond merita asta.
- Louis Owens ? întrebă din nou acesta, de data asta mult mai nervos şi exasperat că nimeni nu îi răspunde. După care a început să ne vorbească despre manualele pe care trebuie să le cumpărăm şi despre tot ce vom face anul asta. Deodată, se auzi o bătaie în uşă şi imediat după aceea în clasă îşi făcuseră apariţia cei doi. Am privito scurt pe sora mea, părea destul de supărată, iar ochii îi erau roşii, se pare că plânsese.

- Domnişoară Jonshon şi dumneavoastră, domnule Owens sunteţi conştienţi de faptul că aţi întârziat la ora mea, aşa că dacă o singură dată se mai întâmplă veţi suporta consecinţele, deocamdată mergeţi la locurile voastre.
- Pentru prima dată vii şi tu la timp la şcoală şi tot reuşeşti să întârzii, spuse blonda privind-o pe geamăna mea şi zâmbindu-i.
- Ăsta, da record negativ am continuat eu după care toate clasa a început să râdă aşa îi trebuia dacă mă vorbea pe la spate.
Restul orei am încercat să fiu cât mai atentă la ceea ce ne spunea profesorul, aruncându-i din când în când câte o privire brunetei care părea şi mai furioasă ca înainte. În curând cursul a luat sfârşit, dar înainte să plece domnul Milton ne-a spus că va mai trebui să stăm încă o oră, pentru că dirigintele vrea să vorbească cu noi.
Nu mă deranja, oricum aveam să stau cu şatenul aşa că asta nu mi se părea prea rău. Am văzuto pe Abigail cum pleacă din clasă şi imediat şi pe Cici care mi-a spus că merge la baie. Trecuseră câteva minute bune când o larmă îngrozitoare începu să se audă venind de pe hol şi cum eram curioasă din fire m-am dus să vad despre ce e vorba.

- Uite ce e blondo, ţi-am suportat destul jignirile, dar se pare că tot continui să îţi faci de cap, rosti furioasă bruneta care o trăgea de păr pe prietena mea.
- Au dă-mi drumul, mă doare. Se văieta Cici. Trebuia să fac ceva, nu puteam permite să i se întâmple asta, aşa că m-am dus şi am scos-o din ghearele nebunei de sor’ mea .
- Ascultă aici idioato, tu să o laşi în pace pe prietena mea şi zicând asta i-am dat o palmă.
- Pe cine faci tu idioată? Dispari de-a ici cu tot cu mimoza ta, dacă nu vrei să ajungă într-un spital, îmi răspunse şi mai nervoasă.
- Domnişoară Jonshon, detenţie acum. Am auzit o voce venind din spatele nostru, iar când ne-am întors l-am văzut pe domnul director Singha sau mai pe scurt pe domul T. prescurtare de la tiran, porecla pe care i-o dăduseră elevii deoarece era foarte strict.
- Serios, păi dacă tot o să mă duc la detenţie ar trebui să am o satisfacţie mult mai mare şi zicând asta, o văd pe Abigail cum se repede din nou asupra blondei, dându-i două palme peste faţă.
- Domnişoară Jonshon, suspendată şi acum te rog să mă însoţeşti în birou, şi zicând asta domnul T. plecă, urmat îndeaproape de Abigail. Imediat după acest incident am mers la Cici şi am încercat să o fac să îmi spună ce se întâmplase de fapt, însă tot ce am reuşit să aflu a fost că bruneta se luase de ea la baie. Trecuse eja un sfert de oră când în clasă îşi făcu apariţia diriginta, însă fără Abigail , acesta ne spuse că în curând vom avea un nou coleg, după care ne dădu orarul şi ne lăsă să plecam acasă. Tocmai mă pregăteam să plecăm eu împreună cu Cici şi Marck când lângă noi veni Louis ce părea destul de nervos.
- Tu eşti o fraieră, iar tu blondo ai grijă să ştii că nu pot fi drăguţ cu mai multe persoane deodată şi plecă, lăsându-mă să mă întreb ce voise de fapt să zică.

#24
Ai revenit cu next. Pai la cat mi-a zis geamana mea ca te-a rugat sa pui nextu nu ma mir:))..revenind :> Mi-a placut, ai avut o mica paruiala si bataie, cum e acum in scoli. Totusi ma simt putin trista, pentru ca ai lasat-o moale cu descrierea si nu pricep de ce. Adica erau lucruri care chiar se puteau accentua[ acel sarut, acel sentiment cand si-a vazut prietena pe hol parundu-se, era totusi nervoasa]. Dialogul e ok si greseli nu am ochit. Cum ti-am spus, mi-a placut pentru ca te-ai axat pe un eveniment:paruiala, care am savurato din plin. Nu mi-a placut de Aby, e o nesuferita si putea sa-i dea si un pumn de sa-i sara vreo doi dinti>:) sper sa te descurici pe viitor si sa ne lamuriti cu ce a vrut sa zica Louis ca nici eu nu am inteles.:|
Kiss de la sysu tau:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#25
Stiu scumpelor, stiu. Ati pus acest capitol special pentru mine si va multumesc ca ati facut-o.
Ce imi place cel mai mult la un fic? Aspectul. Atunci cand trec dintr-o privire peste tot sa nu vad chestii de gen virguleeee, puuuuncteeee, cuvinte stalcite. Ador ca folositi diacritice. Imi place acest fic din cauza faptului ca imi aduce aminte de mine la inceputul clasei a 9a. E un memoriu bun, foarte bine concretizat. Nu stiu ce sa zic mai mult. Astept capitolul urmator.

#26
Hello! :] Am trecut si eu pe aici. Vreau sa va multumesc fiindca m-ati anuntat >:D<. Acum, sa revenim la next. A fost un capitol destul de dragut, desi as fi preferat sa vad mai multa descriere. Naratiunea a fost bunicica, dialogul n-a fost sec, si cel mai mult mi-a placut actiunea, fiindca a fost dinamica si nu grabita. Am vazut decat o singura greseala de tastare si anume''vazuto'', cred ca voiai sa scrii ''vazut-o''. Oricum, nu a fost asa de grav si in afara de aceasta greseala nu am mai vazut altele. Bun, inchei aici si va spun spor la scris si sa ma anuntati cand puneti next-ul. >:D<
[Imagine: j5atg3.png]


#27
Hello:*
Ms mult ca m-ai anuntat:x
Se pare ca acest capitol nu a dus lipsa de actiune.... desi sincer nu mi-o imaginam '' manuind'' parul cuiva:))..... bravo Aby... Aby, Aby( trebuia sa fac putina galerie:))).
Totusi ceva nu mi se pare in regula cu blondina aia.... prea face pe nevinovata, iar vorbele lui Louis, iti lasa de gandit.
Sper sa aduce-ti next-ul repede, pentru ca sunt extrem de curioasa de ce urmeaza sa se intample:*:bye:

#28
Hello.
Se pare că am reuşit să vin cu nextu ( un mic cadou) pentru toţi cei care citesc. Vă mulţumim pentru comentarii şi sper să vă placă. Enjoy.

Capitolul 4. Eşec vs. Întâlnire


Am auzit sunetul strident al ceasului ce anunţa că la ora asta ar fi trebuit să mă trezesc, dar eram trează de mult, aşa că l-am oprit. Era ciudat, adică de obicei la această oră matinală aş fi dormit, iar probabil ceasul ar fi ajuns să zacă aruncat pe undeva prin curte. Dar nu acum, nu de data asta. Eram atât de fericită în legătură cu începerea noului an, încât nici nu cred că am dormit mai mult de două ore. Îmi făcusem deja toaleta de dimineaţă, nu îmi mai rămânea decât să îmbrac. Desigur că ţinuta fusese aleasă cu grijă , de fapt această ţinută fusese făcută la comandă de un prieten de-al meu care era cunoscut pentru ţinutele exclusiviste. Astfel că pentru ,,marea mea zi’’ m-am ales cu o rochie din dantelă crem, fără bretele care avea in dreptul taliei o fundă neagră, iar la acesta veneau asortaţi o pereche de pantofi cu toc Christian Louboutin, decupaţi îmbrăcaţi în dantelă. Imediat după ce m-am îmbrăcat, mi-am aranjat părul negru, pe care l-am lăsat liber încreţindu-l uşor la vârfuri. Şi ca totul să fie complet m-am machiat nu foarte strident, doar de efect. Şi eram gata mi-am luat o geantă de asemenea care se asorta cu ţinuta, telefonul, cheile şi am plecat. Trebuia ca Louis să vină şi să mă ia, de fapt el şi gaşca de baieţi. Când am coborât l-am văzut pe brunet, se pare că mă aştepta lângă limuzină. Da poate dădeam dovadă de snobism, dar dacă asta însemna să îmi zdrobesc sora merita din plin. L-am salutat pe băiat în timp ce acesta mă privea măsurându-mă din cap până în picioare, după care fluieră scurt, tipic lui. Am urcat amândoi în maşină, spunându-i şoferului că suntem gata de plecare. Pe drum ni s-au alăturat şi restul găştii. Curând am ajuns la liceu unde am văzut elevii din curte cum şi-au îndreptat privirile spre limuzină, iar mai târziu când am coborât împreună cu Louis şi ceilalţi băieţi, care arătau al naibii de bine, i-am văzut pe elevii de-a noua formând un culoar de parcă eram cine ştie ce vedete, dar totuşi nu pot nega că nu mă simţeam bine.

- Unu pentru mine, zero pentru Phobe, i-am spus brunetului după care l-am apucat de mană. Acesta doar a zâmbit. Mergeam nepăsătoare, privindu-i cu o oarecare superioritate pentru cei din jur, dar făceam asta doar cu scopul de a o enerva pe Sisi care încercase în nenumărate ori să ajungă la Louis. Desigur acesta o respinse, dar ea era mai insistentă decât o lipitoare, iar din cauza asta ajungeam să îl tachinez uneori, şi cu toate aste îl iubeam într-un mod prietenesc şi eram recunoscătoare pentru tot ce făcuse pentru mine deşi nu îi spusesem asta niciodată, nu o făcusem pentru că el ştia asta deja.
Am mers împreună în clasă şi i-am salutat pe colegii, cu care mă înţelegeam bine în general, deşi eram conştientă că nu sunt decât pe interes.
- Hey mergi afară? Mă întrebă bunul meu prieten, după care mă trase uşor de mână. De asemenea un alt lucru care se ştia despre mine, era faptul că stau mai mult cu băieţii cu toate că nu arătam ca o bătăuşa, dar nu mă deranjau aceste zvonuri mai ales că aproape nici o fată nu avea acest privilegiu.
Am stat aşa cam o jumătate de oră, în timp ce ei vorbeau povestind tot ce făcuseră în vacanţă şi bineînţeles complimentându-mă. Era chiar plăcut.

- Băieţi eu mă duc în clasă, mai vorbesc una-alta cu fetele.
- Bine, mi-au răspuns la unison după care şi-au văzut mai departe de mica discuţie.

Pe hol m-am întâlnit cu nesuferitul de iubit, al nesuferitei de sormea, se pare că în cazul lor se aplică proverbul ,, Cine se aseamănă se adună’’, şi încă cum. L-am privit câteva secunde după care am trecut nepăsătoare pe lângă el ca de fiecare dată, deşi trebuia să recunosc să arăta destul de bine, şaten, ochi ciocolatii, bine făcut şi cu un tatuaj drăguţ pe gât, nu m-a interesat niciodată, era prea ,, plin de el’’ pentru mine, dar se pare că eu nu îi eram chiar atât de indiferentă, adică în afară de ura caracteristică pe care o simţeam unul pentru celălalt, mai era ceva îmi dădusem seama acum trei ani înainte să fie cu sormea.
Şi cum mă gândeam eu la toată faza cu Mark nici nu am realizat când am ajuns în clasă, unde am văzut-o pe idioata de Sisi stând în banca mea şi sărutându-se cu un tip. Cât tupeu.

- Pleacă! I-am ordonat tipului care imediat cum m-a văzut a plecat.
- Ce dracu crezi că faci, în cazul în care nu ai observat, eram destul de ocupată.
- Îmi pare rău că te-am întrerupt din acest număr atât de dezgustător, în altă parte.
- Uite cine a venit miss ratare, unde ţi-ai lăsat căţelul? Îmi spus la rândul ei sfidându-mă cu privirea.

- Tu eşti proastă, asta e banca mea. Spun nervoasă, privind-o de Phobe.
- Şi crezi că mă interesează, cine crezi că eşti tu. Ştii că nu îmi pasă, pentru mine şi pentru Phobe nu eşti decât o ratată. Continuă aceasta, da păi nici nu se putea altfel, doar trebuia ea să o facă pe victima, iar eu să par din nou o nebună scăpată dintr-un sanatoriu, adică să nu se înţeleagă greşit adică îmi urăsc sora la fel de mult ca pe această paraşută prefăcută. Dar chiar şi aşa nu o să îi spun nimic pentru că nu mă va crede în primul şi apoi merită tot ce va primi pentru că are aşa o prietenă.
- Cum îţi permiţi să o faci şi să o vorbeşti de rău pe propria ta soră, ar trebui să îţi fie ruşine, continuă blonda după care în secunda următoare încercă să mă lovească, clar fata asta voia să fie bătută şi mu ştia cum să facă asta mai repede. Si se pare că singura idee care îi venise geniului era să mă lovească pe mine, însă când palma ei era pe cale să facă contact cu obrazul meu, Louis interveni oprind-o.
- O singură dată, dacă mai îndrăzneşti să ridici mâna la Aby, o să o încurci rău de tot, consideră-te avertizată, şi zicând asta mă apucă de mână îndemnându-mă să îl urmez. Mă cunoştea atât de bine, pentru că ştia că dacă mai stăteam mult aş fi luato la bătaie. Pentru asta ar fi trebuit ca ,, blonda oxigenată’’ să îi fie recunoscătoare.
- De ce nu mai lăsat să o pocnesc? Doar ai văzut ce mi-a făcut, am strigat la el după care am început să îl lovesc cu pumnii în piept. Eram nervoasa, de fapt eram mai mult de atât eram furioasă.
- Aby, Aby calmează-te. Ia gândeşte-te puţin ce s-ar fi întâmplat dacă te-aş fi lăsat, te-ai fi luat la bătaie şi nu ai fi rezolvat nimic, aşa nu le-ai oferit nici un fel de satisfacţie, îmi spuse brunetul strângându-mă şi mai tare în braţe în timp ce mă mângâia pe cap.
- Şi fugind nu le-am oferit o satisfacţie şi mai mare? L-am întrebat începând să plâng, în timp ce mi-am lăsat faţa să cadă pe pieptul lui în timp ce îi ţineam strâns tricoul. Dintre toţi, el mă văzuse plângând, el îmi ştia fiecare ieşire, fiecare reacţie, dar nu îmi reproşase niciodată nimic ci doar stătuse alături de mine şi mă sprijinise. Şi am continuat să plâng. În acest moment îmi venea să strig, să ţip, să urlu şi să lovesc prima persoană care îmi ieşea în cale, desigur Louis era aici având grijă să nu se întâmple asta.
Nici nu ştiu cât timp trecuse, dar eram conştientă de un lucru, brunetul nu îmi dăduse drumul nici o secundă din braţele sale protectoare, şoptindu-mi diferite vorbe de încurajare reuşind să mă scoată oarecum din acea stare. Aşa că imediat după ce am reuşit să îmi opresc lacrimile am mers la baie mi-am dat cu puţină apă pe faţă şi am plecat împreună spre sala de clasă.
Eram conştientă că întârziasem, dar chiar nu îmi păsa absolut deloc de asta în aceste momente. Ajungând am bătut uşor, după care fără să mai aşteptăm nici un răspuns am intrat ceea ce ia făcut pe cei prezenţii să se întoarcă şi să ne privească, în timp ce îşi dădeau coate şi chicoteau. Uram acele privirii iscoditoare, uram să fiu privită cu superioritate.

- Domnişoară Jonshon şi dumneavoastră domnule Owens sunteţi conştienţi de faptul că aţi întârziat la ora mea, aşa că dacă o singură dată se mai întâmplă veţi suporta consecinţele, deocamdată mergeţi la locurile voastre. Ne spuse profesorul de literatură.
- Pentru prima dată vii şi tu la timp la şcoală şi tot reuşeşti să întârzii, spuse blonda privindu-mă şi zâmbindu-mi. Al dracu de blondă, îţi dau eu ţie întârziere cu vârf şi îndesat de nu o să poţi duce. Las’ că vezi tu sclifosito.
- Ăsta, da record negativ, am auzito şi pe Phobe comentând, după care toate clasa a început să râdă, nici nu se putea mai bine. Restul orei am încercat cât de cât să fiu atentă şi cel mai important să fiu calmă, acum eram precum un vulcan gata să erupă, aşa că imediat cum proful a plecat am ieşit val vârtej şi m-am dus la baie chiar aveam nevoie să mă liniştesc. Dar se pare că blonda oxigenată avea ceva cu mine şi tot continua să mă enerveze.

- Uite ce e blondo, ţi-am suportat destul jignirile, dar se pare că tot continui să îţi faci de cap, am rosti furioasă după care m-am repezit în părul ei. Gata clacasem, chiar am clacat.
- Au dă-mi drumul, mă doare, începu să se vaite, aşa că am început să o trag şi mai tare de păr, asta însemna durere.
- Ascultă aici idioato, tu să o laşi în pace pe prietena mea, se băgă şi idioata de sormea, după care m-am trezit cu o palmă. Asta chiar m-a enervat şi dacă nu aş fi avut mâinile încurcate în părul blondei aş fi luato la palme.
- Pe cine faci tu idioată? Dispari de-a ici cu tot cu mimoza ta, dacă nu vrei să ajungă într-un spital. Marş! I-am spus şi mai furioasă.
- Domnişoară Jonshon, detenţie acum. Am auzit o voce venind din spatele meu, o voce atât de cunoscută. Se pare că era domnul director Singha sau mai pe scurt pe domul T. prescurtare de la tiran, porecla pe care i-o dădusem deoarece mă pedepsise.
- Serios, păi dacă tot o să mă duc la detenţie ar trebui să am o satisfacţie mult mai mare şi zicând asta, şi zicând asta m-am repezit din nou asupra mimozei dându-i palme peste faţa. Asta e pentru că mai jignit, pentru că am plâns, pentru că mă enervezi şi sper să te duci dracu ziceam în gând,
- Domnişoară Jonshon, suspendată şi acum te rog să mă însoţeşti în birou, şi zicând asta domnul T. plecă, având grijă ca eu să îl urmez, trăgându-mă într-un mod destul de brutal de braţ. Deja începuse să îmi ţină predica, pe care o ştiam pe de rost, oricât încercasem să fiu o elevă model dintr-un motiv sau altul ajungeam la direcţiune, ceva tipic mie. Şi a continuat aşa în faţa cancelariei, a secretariatului şi în cele din urmă la el în birou, fără să îi pese că mai era o persoană acolo.
- Domnişoară, ştii că te-am iertat de mai multe ori, dar de data asta pedeapsa este pedeapsă şi nu pot face nimic să te scap. Continuă domnul T precum o moară stricată.
- Domnule director, trebuie să faceţi ceva, nu îmi pasă ce sau cum doar faceţi. Am strigat la el bătând impacientată din picior. Chiar nu îmi păsa că aveam aceste ieşiri faţă de el era obişnuit cu asta.
- Îmi pare rău, dar pedeapsa se pedeapsă clar! Poţi pleca.
- Scuzaţi-mă că intervin, dar sunt sigur că această pedeapsă poate fi ştearsă. Spuse un tip cam de aceeaşi vârstă cu mine, puţin mai înalt, binefăcut absolut superb. Ochii verzi, roşcat purta un costum negru, o cămaşă albă şi o cravată de aceeaşi culoare ca şi costumul. Oare cine era, nu îl mai văzusem în liceu şi sunt destul de sigură că aş fi văzut un asemenea tip.
- Desigur, desigur domnule. L-am auzit pe domnul T. zicând, clar tipul asta avea ceva influenţă, nici măcar eu nu reuşisem să îl fac să renunţe atât de repede.
- Mulţumesc, am murmurat încet în timp ce tipul îmi sărută într-un mod galant mână, lucru care m-a făcut să roşesc.
- Acum că totul s-a rezolvat trebuie să găsesc pe cineva care să îţi prezinte şcoala, spuse acesta în timp ce se învârtea prin birou.
- Ar putea să mi-o prezinte ea. Ce zici frumoaso, ai vrea? Şi dacă tu nu mă vrei eu te vreau. Spuse tipul al cărui nume nu îl ştiam , dar care arăta absolut superb şi care reuşise de două ori să mă facă să roşesc. Poate până la urmă ziua de astăzi nu avea să fie aşa de rea.

#29
Hey dear! Mi-am facut putin timp si am trecut si eu pe aici. Vreau sa-ti multumesc ca m-ai anuntat! Acum, sa revenim. A fost un next bun, mi-a placut, good work ;). Descrierea a fost la locul ei, naratiunea a fost buna, si dialogul nu a fost sec. Chiar sunt curioasa cum va decurge treaba cu tipul acela ''misterios''. M-ati facut chiar foarte curioasa. Greseli de tastare am vazut decat cateva, dar nesemnificative, deci nu a fost o mare problema la capitolul greseli. So, nu prea stiu ce sa mai spun decat multa bafta cu next-ul si nu uitati sa ma anuntati cand il puneti. Spor la scris! ;) >:d<
[Imagine: j5atg3.png]


#30
Hello:*
Sunt putin dezamagita... mi-as fi dorit mai multa violenta... Aby nu trebuia sa se opreasca la doar doua fire de par smulse si cateva palme... trebuia sa treaca, ca o tornada prin paru blondei aleia spalacite.
Sper ca data viitoare sa ne spui si numele noului venit... care se pare ca a fermecat-o complet pe Aby.
Probabil ca trebuia sa o spun mai devreme, dar ar fi dragute niste poze:D
Astept nextu si mai vb:*:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Depinde de tine nu de altii! Geta^_^ 0 1.932 23-07-2013, 12:37 AM
Ultimul răspuns: Geta^_^
  Aproape perfect. Ayon 2 2.711 10-07-2013, 12:45 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Yuri] Am nevoie de tine Akiraaa 3 2.846 13-04-2013, 10:56 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Yaoi] Invat sa traiesc fara tine Akiraaa 1 2.424 26-03-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: -FelixXX-
  Aproape perfect. Alexandra Miau 6 4.150 02-07-2012, 11:56 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [split] Aproape de tine Savarina Ali 4 2.635 07-05-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Balonaş
  Aproape de tine Tigroaica 2 2.717 01-05-2011, 05:17 PM
Ultimul răspuns: Harona
  Inima imi bate pentru tine [+18 ] Savarina Ali 16 16.789 02-03-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  ÃŽntre tine È™i el Topaz 3 2.103 08-12-2010, 08:05 PM
Ultimul răspuns: oV!K!o
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.453 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)