Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aproape de tine

#1
Well am venit cu un nou fic de aceasta data in colaborare cu sw33ty. Am sa postez eu prima dupa care ea. Speram sa va placa. Scuzati eventualele greseli.


Aproape de tine


[align=center]Prolog

Se spune că familia este cel mai important lucru de pe pământ, că oricât de greu ţi-ar fi pe lume poţi conta întodeauna pe cei din familie, pentru că ei nu te judecă indiferent de ce ai face, sunt alături de tine când ai nevoie de ei.

Poate aşa era, dar nu în familia Johonson care oricât de mult ar fi încercat, oricât de mult şi-ar fi dorit aceea înţelegere nu a existat şi probabil nu avea să existe vreodată. Aşa ceva era absolut imposibil. Indiferent de ce ar fi făcut domnul şi doamna Johonson, oricât ar fi încercat cele două fete făceau ca asta să devină din ce in ce mai greu.

Cele două surori Abigail şi Phobe în afara faptului că erau gemene nu aveau nimic în comun, defapt se urau de moarte şi toata aceasta ura s-a născut din vina părinţilor care erau mereu plecaţi şi din această cauză între fete a început cea mai aprigă competiţie şi doar ca să le atragă atenţia acestora.

Acea ură pe care o simţeau cele două gemene se intensifica pe măsură ce creşteau, începeau să se urască tot mai mult. La început voiau să demonstreze care dintre ele este mai bună la învăţătură, apoi s-au înscris la cursurile de balet şi de pian numai pentru că voiau să arate care este ce mai bună. Nici măcar cand au mai crescut nu s-au înţeles mai bine ci situaţia devenea tot mai rea. Fiecare dădacă pe care parinţi o angajau să aibă grija de ele ajungea să îşi dea demisia imediat, unele chiar în urmatoarea zi deoarece nu suportau să le vadă pe cele două fete certându-se, iar soţi Johonson păreau că nu îşi dădeau seama de ce se întâmpla, considerând că astă era doar un moft care avea să treacă odată ce ele aveau să se facă mai mari.

Dar nu a fost aşa şi odata ce ele au mers la liceu au apărut noi motive să se urască. Urau că erau în aceeaşi clasă, urau că mergeau la acelaşi liceu, că stăteau în aceeaşi casă, urau totul dar cel mai mult urau faptul ca erau surori gemene, aşa că au început să transforme aceasta ură intr-o competiţie dusă la extrem, din care doar una din ele putea fi caştigatoare fară să realizeze însă că în acest joc nu exista defapt nici un caştigator şi ele nu făceu decât ca această legătură de familie atât de fragilă să se rupă iar prapastia pe care o creaseră sa devină un abis din care nu exista nici o cale de scapare, într-un final chiar ele ajungând victima propriei capcane.

Au început să îşi schimbe înfăţişarea Abigail era acum brunetă cu parul lung până la fund şi ochii verzi la fel ca a lui Phobe. Deşi ura să aibă ceva în comun cu sora ei, culoarea ochilor nu şi-a schimbat-o chiar dacă ar fi putut să o facă, nu o făcuse, era destul de înaltă la fel ca sora ei defapt. Spre deosebire de ea Phobe era roşcată cu ochii verzi părul lung, ambele erau destul de dezvoltate şi foarte cunoscute din cauza parinţilor care aveau lanţuri de magazine în toată America.

Toţi cei care le cunoşteau ştiau că nu se înţeleg dar păreau că nu îşi dau seama cât se urasc deşi faptul că nu aveau prieteni comuni, că îşi sărbătoreau ziua de naştere separat sau că nu apar niciodată în acelaşi loc decât în situaţii extreme ar fi trebuit să îi facă să înţeleagă sau măcar să le dea de bănuit dar toţi pareau să fie prea orbii pentru a-şi da seama.

Nimeni nu îşi amintea vreo zi în care cele două să îşi vorbească fară să se certe sau fără să ţipe, pentru că asta nu se întâmplase, iar acum că începeau ultimul an la liceu competiţia avea să devină şi mai aprigă asta era ştiută de toţi deoarece aşa se întâmpla în fiecare an.

#2
well dear,in primul rand multumesc ca mai anuntat.ideea este interesanta,nam ce zice,greseli de tastare nu prea am vazut pentru ca nam fost atenta.abia astept sa vad ce se va intampla in continuare si sper sa-l pui cat mai repede si, bineinteles sa ma anunti si pe mine ca stii doar ca-mi plac povestile tale.So,astept nextuu ,care sper sa ma anunti cand il pui.bye bye:-*

#3
Mi s-a parut ca am citit 'Prologul' dintr-o bucata. AI folosit foarte putine semne de punctuatie, nu fugi de ele, nu te mananca.
De ce ai lasat atat de mult space si ai impartit capitolul in atatea bucati? Nu imi place cum arata. De obicei nu imi place cum arata nici scrisul asezat pe mijloc daca vorbim de fic pentru ca in caiet scrii de la margina.Incearca sa iti largesti gama de expresii si cuvinte, mi s-a parut ca le-ai folosit tot pe aceleasi de la inceput pana la sfarsit.
Greseli nu am vazut, in rest nu mai am ce comenta. Astept ceva actiune, sa le vad povestea.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
uu... ultima de doua ori la rand... chestia asta ma zgarie pe creieri. Auzi, tu ai prea multa imaginatie, ai o groaza de fic-uri:)) da-mi si mie putina:)) ca tot da pe dinafara.
Povestea este narata frumos, la ce sa ma astept.
Ideea, nu pot inca sa spun daca e suta la suta originala, ma voi pronunta dupa urmatorul capitol.
Greseli.. bai tu nu imi dai nimic de comentat:))
Am inteles, se urac, se bat, pac-pac, parintii scot bani pe ora, iar cele doua vor avea noi conflicte, probabil legate de tabu-ul numit "baieti", no?
Asta a fost, aminteste-mi sa iti spun sa imi amintesti ca mi-ai zis sa iti zic ceva.. ops.. am uitat ce.. =)) misto:))
Bl@h, bl@h. Bl@h, bl@h...

#5
So, trec si eu pe aici. Imi place ce am gasit, dar acum sa incepem sa comentam. Asezarea e buna, paragrafele bine delimitate, alineatele bine puse, dar totusi am observat ca ai incercat sa folosesti diacritice, dar in unele parti le-ai ratat. Ori le folosesti, dar le pui corect, ori nu le mai folosesti. Am observat si greseli de tastare si ai mici probleme cu virgula, uiti unde s-o pui din cand in cand. Descrierea e ok, desi se poate mai bine, naratiunea e ok, desi mai poti lucra si la ea, iar actiunea nu e prea grabita. Ideea e destul de buna, vreau sa vad ce iese. So, eu va urez amandurora succes si bafta cu next.*Hug*
[Imagine: j5atg3.png]


#6
Mulţumim tuturor pentru comentarii. Acum a venit rândul meu să aduc nextu. Menţionez că sunt începătoare, dar sper să vă placă. Scuzaţi eventualele greseli.
Enjoy

Cap 1. Libertate

Era deja dimineaţă. Timpul trecuse atât de repede încât m-am speriat când alarma ceasului a început să sune, poate era şi vina mea că am stat atat de mult seara trecută, dar voiam să traiesc din plin penultima seară de vacanţă. Adică îmi fusese atât de bine departe de agitaţia oraşului, de locurile atât de cunoscute dar, cel mai îmi placea faptul că nu a trebuit să o mai văd pe sora mea asta era cu adevărat o încântare, aveam totuşi o nemulţumire nu îmi placea că nu am putut să îl iau cu mine şi pe Fluffy micuţul meu ghemotoc de blană pe care îl iubeam nespus.

Flashback:
Era o zi ploioasă de toamna, tocmai avusesem una dintre obişnuitele mele certuri cu sora mea din cauza căreia luasem o notă proastă. Mergeam nervoasă pe o stradă lăturalnică, înjurând-o şi gândindu-mă cum să îmi remediez nota, când deodată un zgomt mi-a atras atenţia. Mă uitam în toate direcţiile vrând să vad de unde venea, atunci am vazut într-o cutie de carton un căţel alb ce nu parea să aibă mai mult de două sau trei săptămani era alb, dar avea blăniţa murdară, ochii mici şi negri păreau atât de nevinovaţi şi rugători.
- Ce e cu tine micuţule, ce fel de monstru ţi-a făcut asta?! Am zis cu voce tare îndreptându-mă spre el, dar văzându-mă se sperie şi se ascunse înapoi in aceea cutie. Era aşa drăguţ încât am hotărât să îl păstrez.

End Of Flashback

Acum că stau să mă gândesc ar trebuii să îi mulţumesc lui Abigail dacă nu mi-ar fi facut asta nu aş fi gasit niciodată acest caţeluş. Şi totuşi nu simţeam nevoia să o fac, ea era persoana pe care o uram cel mai mult pe lume nu ştiu de unde pornise toata aceea ură s-au dacă avusesem întradevar un motiv destul de bun, tot ce ştiam era că îmi făcuse prea mult rau ca să o pot ierta. De aceea ne petreceam vacanţa cât mai departe una de cealaltă. Uram să fim în acelaşi loc chiar uram asta.

- Phobe, esti gata? Am auzit vocea prietenei mele Sisy care mă striga. Ah firar uitasem complet trebuia să mergem să facem câteva cumpăraturi înainte de a pleca, chiar dacă asta facusem toată vacanţa trebuia să arătăm ,,fabulos" după cum zicea prietena mea.
- Imediat. Am strigat în timp ce am luat ce mi-a picat la mană pe mine adică o rochită albă, parul roşcat l-am lasat liber, m-am încălţat cu o pereche sandale fără toc şi gata.
- Credeam că ţi-am spus să fii gata la nouă fix îmi spuse blonda prefăcându-se că e supărată.
- Şi acum e nouă şi cinci minute îmi asum riscul să ştii i-am raspuns privind-o amuzată.

O iubeam pe fata asta, întodeauna ştia ce să spună pentru a mă face să mă simt bine, îmi era o prietenă atât de bună şi cel mai important o ura pe Abigail, cred că asta fusese unul dintre motivele pentru care devenit prietene. Eram anul întâi la liceu şi se pare că scumpa mea soră o umilise în faţa întregii clase doar pentru ca îi închise uşa în nas, de atunci o ura la fel de mult ca mine. Am privit-o zâmbind cred că iar pierduse ore întregi in faţa oglinzii, îi placea să fie mereu la modă. Parul blond până la umeri îl avea prins în două codiţe, purta un tricou roşu şi puţin decoltat, o fustă neagră şi o pereche de balerini negrii era aşa de drăguţă.

Mai întâi am mers la restaurant unde am luat micul dejun, apoi ne-am îndreptat spre magazine. Adoram să fac cumparături mai ales dacă asta însemna să arât mai bine ca Abigail iar asta îmi dadea o satisfactie si mai mare şi uite asa mi-am pierdut ultima zi de vacanţa cautând ţinuta perfectă, dar macar eram sigură că în prima zi de şcoală aveam să arât perfect.

Mâine avea să fie cea mai bună zi din viaţa mea şi nimeni nici macar sora mea nu avea cum să o strice. Astea au fost ultimele gânduri înainte de a mă urca în avionul privat şi de a pleca înapoi spre casă.

#7
buna sunt prima..multumesc ca mi-ai zis...pai avand in vedere primul capitol, asta a fost un pic mai mic, puteai sa mai detaliezi. Naratiune: e buna, dialogul sincer nu mi se pare sec, deci ok, descrierea puteai sa mai bagi mai ales la flashback. Sa spui ce a facut sorsa de a luat o nota mica si banuiesc ca avea niste sentimente, nu zic ca nu a fost, dar se mai putea. Actiunea e linistia si tittlu atrage atentia. Greseli nu am vazut sau poate nu am foat atenta :)) dar nu am vazut..nu am zis ca nu imi place, Imi place, chiar e interesant ;);*
ok astea fiind spuse astept nextu, sper ca nu te-ai suparat, daca da da un pm si se rezova :*
spor la scris ...a inca ceva poate doresti sa ma anunti ;;) :bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#8
Hi my dears...pot spune ca ador competitia si ideea ficului vostru implica asa ceva,deci puteti foarte usor sa deduceti parerea mea.Sunt curioasa unde o sa se ajunga fiind gemene fiecare o sa vrea ce are sau ce isi doreste cealalta si asta garantat va duce la noi certuri din ce in ce mai dese si mai violente...din experienta mea (pe care pot spune ca am ) sigur va porni o cearta si din cauza unui baiat,dar nu garantez nimic nu vreau sa fac presupuneri degeaba.Astept sa ma anuntati cand pune-ti nextu,cat mai curand sper:bye:

#9
And here I am ^.^ Mersi ca m-ai anuntat :* Ce avem aici... :) Cred ca e groaznic sa traiesti cu cineva pe care nu poti suporta >.< Abigail pare destul de rautacioasa, dupa faza cu " o umilise în faţa întregii clase doar pentru ca îi închise uşa în nas " dar noroc ca blondina a intalnit-o pe roscata si acum sunt best friends :X Cred ca se distreaza de minune impreuna la shopping ;)) and " avion privat ", cred ca fetele astea nu stau deloc rau cu banii :> Hai cu next-ul! :*>:D< si sa nu uiti sa ma anunti si pe mine :D
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#10
So,am aparut si eu.Deci povestea mi se pare interesanta, greseli nu prea am vazut dar cum eu sunt mai chioara nu se stie:">.Mi-a placut noul capitol si urasc un singur lucru:Va-ti oprit cand imi placea mai mult:-w.Acum astept cu nerabdare nextuu si sunt sigura ca mamica mea aripi de plumb ma va anunta cand va pune continuarea:x.Stiu ca eu nu prea las comm-uri ca lumea:...: dar o fac cu placere:d

Succes in continuare si astept cu nerabdare nextuu .:bv:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Depinde de tine nu de altii! Geta^_^ 0 1.933 23-07-2013, 12:37 AM
Ultimul răspuns: Geta^_^
  Aproape perfect. Ayon 2 2.711 10-07-2013, 12:45 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [Yuri] Am nevoie de tine Akiraaa 3 2.846 13-04-2013, 10:56 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Yaoi] Invat sa traiesc fara tine Akiraaa 1 2.425 26-03-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: -FelixXX-
  Aproape perfect. Alexandra Miau 6 4.150 02-07-2012, 11:56 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  [split] Aproape de tine Savarina Ali 4 2.637 07-05-2011, 08:23 PM
Ultimul răspuns: Balonaş
  Aproape de tine Tigroaica 2 2.717 01-05-2011, 05:17 PM
Ultimul răspuns: Harona
  Inima imi bate pentru tine [+18 ] Savarina Ali 16 16.789 02-03-2011, 07:51 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  ÃŽntre tine È™i el Topaz 3 2.104 08-12-2010, 08:05 PM
Ultimul răspuns: oV!K!o
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 9.453 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)